פורסם 2005 במאי 1820 שנים לפני כמה שנים התחלתי לשחק (ממש כשהתחיל המשחק).אם אני זוכר נכון עברתי את ה25-30 הונור.אבל אני לא מצליח לשחזרת את החשבון עכשיו אחרי שהפסקתי לשחק כמעט שנה.אז חשבתי אולי יש למישהו איזה חשבון ישן שהוא לא משתמש בו ועבר איתו את ה15 הונור לפחות?אני יודה מאוד למי שיעזור.thx.מצאתי פתרון לבעיה.
פורסם 2005 במאי 1820 שנים לא מומלץ לשחק במשחק הזה בגירסה האחרונה 2.4.0 הרסו אותו לגמריי לדעתי אל תכנס עכשיו שלא תתאכזב חכה שתצא 2.5.0בתקווה שזה יסדר את כל הבעיות שנגרמו כתוצאה מהחלפת כל הלייאווט והמנוע הגראפי החדשבקיצור שלא תתאכזב אל תתחיל עכשיו!
פורסם 2005 במאי 1820 שנים מחבר :'(אתה רציני?רק בגלל שהחליפו מנוע החלטתי לשחק שוב, חשבתי שיעשו עבודה טובה...וגם סוף סוף הצלחתי לשחזר לי חשבון (אבל לא את זה שרציתי, אחד עם 19HONOR, לא נורא)טוב אני כבר יבדוק בעצמי את המנוע החדש.ד"א יש פה עוד אנשים שחושבים ש2.4 לא מוצלחת?
פורסם 2005 במאי 1820 שנים אתה מוזמן להכנס לאתר הרישמי של aa ולבדוק בפורומים כמה משתמשים לא מרוצים מהגרסה החדשהואפילו לבחון זאת בעצמךבוא נגיד שאני משחק כבר שנתיים במשחק הנ"ל..(בקלאן גדול)וה"שיפור" שהם עשו הרס את כל המשחק לפי דעתיהמשחק לא מה שהו היה בכללאכזבה הכי גדולה שהייתה ליאני לא נוגע בו עד שלא תצא גירסה חדשה ואם לא יהיה שיפור לדבר הזה אני בספק עם אני יחזור לשחק בו בכלל
פורסם 2005 במאי 2320 שנים מחבר אני מקפיץ קצת כי עכשיו שיחקתי כמה ימים במשחק ואני פשוט לא מוצא את ההבדלים?כל מה ששונה זה שיש מפות חדשות ושהמנוע של המשחק קצת כבד יותר .אבל זה נראה בדיוק אותו דבר אין שום הבדל במשחק.חלק מהמפות טובות חלק סתם מעפנות לגמרי (גם בנויות גרוע וגם כבדות מאוד), זה החסרון היחיד שמצאתי בגרסה החדשה .מישהו יכל להסביר לי מה הבעיה של כולם עם המשחק החדש?
פורסם 2005 במאי 2320 שנים הם ניסו לעשות את המשחק יותר "ריאליסטי" חחח ממש המשחק הזה גם מתקרב לזה....בכל מקרה, תסתכל על המד שמראה את יכולת הדיוק שלך, הם שינו אותו לגמרי. גם העדכון החדש של מנוע האנריל גרם לכך שהרימונים שוקלים יותר עכשיו.ובריג' נהרס..
פורסם 2005 במאי 2320 שנים מחבר זה? זה מה שהרס את המשחק איזה מד מטופש ורימונים שעפים פחות ?(לעזזל לפני זה היה אפשר לזרוק רימון לאיזה 150 מטר, רימון במציאות זה דבר כבד מאוד!)סלחו לי שאני אומר את זה אבל עם זה מה שאתם בוכים עליו אתם לא בוכים אתה מתבכיינים :-\
פורסם 2005 במאי 2420 שנים ???זה קשה יותר?ד"א המפה החדשה "מתקפה אורבנית" (בתרגום עילג) ממש טובה!זה בעקרון קשה יותר... תוריד ותראה.המפה "החדשה" גם הייתה ב2.3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.