גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,771 דיונים בפורום זה
-
אהלן, מבקש המלצה לאוזניית בלוטות'.. הדרישות הן סטנדרטיות - איכות שמע וזמן סוללה טובים ביחד למחיר. התקציב הוא 250 ש"ח (למעשה אני מעוניין לקנות 2 אוזניות והתקציב לכל אחת הוא 250. המכשירים הם אייפון ונקסוס). אשמח להוציא פחות מ250 (לכיוון ה180), אבל אם צריך אני מוכן להוציא גם 300 לכ"א כדי לא לקנות משהו שיזרק אחרי מספר חודשים.. תודה!!
-
- 0 תגובות
- 836 צפיות
-
-
מישהו מכיר סוללות של e cell שיש להזמנה ב ebay? http://www.ebay.com/itm/190759359279?ssPageName=STRK:MESINDXX:IT&_trksid=p3984.m1436.l2649 אני רוצה כזו לxperia sola השאלה אם הם טובות ואמינות והקיבולת שלהם אמיתית?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מכשיר אנדרואיד מזה שנתיים, אני מנוי בסלקום בחבילת גלישה של 300 מגה (וזה מספיק בהחלט - מטרת החבילה היא בעיקר מיילים), מעולם לא יצא שחרגתי אפילו ב-K אחד, אני מקפיד תמיד לוודא שאני נמצא במסגרת החבילה שכן חריגה ממנה גוררת חשבון של מאות שקלים. שלשום הייתי בשימוש של 148 מגה ומשום מה רוב היום לא היה לי אינטנט במכשיר, חשבתי שיש בסלקום תקלה והתעלמתי מזה, בערב אכן חזר האינטרנט ואיתו הודעה שאני גולש בתעריף מזדמן ושהחשבון עלול להגיע לאלפי שקלים. בדקתי את מצב החשבון שלי וראיתי שאכן יש לי חשבון של 600 ש"ח (שזה רק על הגלישה) ושצרכתי קרוב ל 500 מגה של גלישה. המכשיר שלי במוניטור עדיין מראה 170 מגה וחשבתי לעצמי שיש טעות. התקשרתי לסלקום, הם מתעקשים שהתבצעה גלישה בכמות המצ…
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום מבקש המלצה למעמד לאוטו ל LG G2 הוא צריך להתאים לרוחב של הטלפון כולל האוטר בוקס שמוסיף עוד כ - 2 ס"מ בנוסף צריך להתאים למשקל של המכשיר. המעמדים שקניתי עד עכשיו לא עמדו בעומס של המשקל והמעמד נשמט כלפי מטה עקב המשקל של המכשיר (143 גרם + המשקל של האוטר בוקס)
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
בנובמבר האחרון(11/08) שידרגתי בחוסר רצוני למכשיר סוני אריקסון K660 (מכשיר נחמד, לא בשבילי...), עוד מעט מסתיים החוזה של השנה וחצי מנובמבר (עד 04/09) ואני רוצה לקבל המלצות לגבי פלאפונים מהחברת סלולר (orange,סלקום, פלאפון) ה"דרישות" שלי הם: -התחייבות לתוכנית למשך 18 חודש בלבד! -מכשיר כולל חבילה -לא Sony Ericsson -מצלמה, לפחות 3.2MP כאשר 5MP עדיף - לא כל כך חשוב לי הרמקולים העיקר שבאוזניות ישמעו טוב... שוטטתי ברשת וראיתי את הSamsung Soul ב אורנג' במחיר ממש זול של 130 לחודש לחבילה שכוללת:200 דקות שיחה, 200 SMSים מכשיר (בתוספת של 200 ש"ח חד פעמי) וחבילת גלישה אשמח לקבל חו"ד על המכשיר SOUL או מכשירים טובים אחרים במחיר טוב תודה וערב טוב![br]פורסם בתאריך: 14.09.2009 בשעה 18:…
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
המכשיר הראשון הוא nokia 6230 עם מטען, של חברת סלקום. המקשים קצת מלוכלכים והכפתור האדום די מחוק, את המכסה של הסוללה קשה להוציא יש איזה משהו עם הזה שתופס את המכסה. השני הוא nokia 6500 classic עם מטען, של חברת סלקום. במצב מצוין חוץ מהמסגרת של הכפתורים שנשברה וצריך לתקן (אולי יש אחריות אני צריך לבדוק) אחריות לסוללה נגמרה ביוני 2009 והשלישי מוטורולה V3C עם מסך קדמי מנופץ (לא הראשי, המסך של הפליפ) המסך הראשי עם קרע שלא מפריע אם לא מעבירים עליו ציפורן. תודה רבה רבה למי שיעזור!!
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מתלבט בין האייפון 3gs לhtc hd 2 הדרישות שלי : לשמוע מוסיקה אינטרנט,איימיל,סטרימינג,צ'אט,הורדות קבצים וכו' לראות קליפים,סרטים באיכות הכי גבוהה לשחק משחקים טלפון gps וזהו נראה לי מה הייתם מציעים לי ולמה? תודה
-
- 3 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חוץ מהV3XX והW850 אילו עוד פלאפונים אמורים לצאת בזמן הקרוב (מאד)?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות פלאפון חדש ברשת אורנג' , וכמו שאמרתי יש לי עד 1K . דברים שחשובים לי בפלאפון זה איכות שמע טובה , אפשרות לMP3 נורמאלי שיכיל 2GB או יותר(עם כרטיס זיכרון כמובן) יכול להיות נחמד וזהו גודל לא הכי מפריע לי יש לי עכשיו V3X (ואני צריך להחליף אותו) והגודל לא ממש הציק לי. חשבתי על Motorola V6 maxx או K3 למשל אבל לא ממש יודע מה יהיה הכי טוב .
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 לפעילות ספורטיבית: 1. קומפקטי ונוח לנשיאה. 2. תמיכה בעברית. 3. רדיו FM עם קליטה טובה. 4. פשטות הפעלה (מיועד לאימא שלי). 5. 2-4GB עשיתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה המלצות על ה-salsa clip, אבל בביקורות נטען שהרדיו שלו לא משהו, אז אני לא רוצה ללכת עליו. בנוסף, איך האוזניות שהנגנים מגיעים אתם? האם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות, או שהאיכות מספקת למישהו שאינו אודיופיל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני רוצה הצעה לנגן MP4 קניתי לא מזמן אוזניות אולטרהסון אייקנס ממש טובות ואני רוצה לנצל את האיכות שלהם הכי חשוב לי שהאיכות הסאונד של הנגן תיהיה טובה ככל האפשר המסך לא כזה חשוב לי ובכלל כל דבר חוץ מאיכות הסאונד לא קריטי ואני לא רוצה משהו שעולה אלפים אלא משהו סביר תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
שלום אתמול קרוב משפחה שלי קנה את הנגן הזה http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=5369&perur=2&t=12&c=364 עכשיו צריך להטעין אותו דרך המחשב ואין לו כוח לזה אז חשבתי לקנות לו את הדבר הזה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1240] עכשיו צריך להטעין אותו דרך המחשב ואין לו כוח לזה אז חשבתי לקנות לו את הדבר הזה http://www.ofekpc.com/Product.asp?productid=1240 באופיס דיפו יש הרבה סוגים השאלה שלי זה אם אני יקנה יש סיכוי שזה יהרוס את הנגן ?
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
אני מחפש המלצה לרמקולים ניידים שיראו בסגנון של http://www.manifest-tech.com/images/ce_gallery/accessories/Samsung--BS300-BT-Speaker.jpg אם אפשר.... או שהם יהיו כלולים בתוך נרתיק ככה שיהיה נוח לשלב איתם את המכשיר התקציב הוא 200 שקל... צריך שבעיקר יעשו את העבודה אבל איכות (זאת לא מילה גסה חה-חה...) לא תזיק רק שלא יהיה משהו עם העמדת DOCK הלא שימושית הזאת... ואם אפשר בתקציב הזה גם שלא יראה מצועצע גם זה טוב...
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
היי, ברשותי Sony Ericsson C902 הכל אחלה במכשיר, אם כי אני מעוניין לקנות כמה אביזרים שמופיעים באתר של SE, ואין לי מושג איפה. האביזרים שאני מעוניין לקנות: MMR 70 - משדר רדיו - מחברים אותו למכשיר, מכוונים על תחנת רדיו והמכשיר משדר על התדר הזה...מעולה לנסיעה ברכב MPH 77 - אוזניות IN EAR + שלט עם צג לשליטה במוסיקה *פלאש נייד - לא זוכר את שם הדגם - מחברים אותו למכשיר והוא מתפקד כפלאש לכל דבר...עדיף על מנורות הLED שנמצאות ע"ג המכשיר... יש לכם מושג איפה אפשר לקנות?
-
- 0 תגובות
- 835 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי אם אני קונה פלאפון שלא מאורנג' אז אני לא יוכל לגלוש באינטרנט שלו ולא יהיה לי שיחות וידאו בקיצור הוא לא יהיה דור 3... האם זה נכון? למרות שיש לי כרטיס סים דור 3
-
- 5 תגובות
- 835 צפיות
-
-
ללנובו יש תוכניות מרחיקות לכת עבור המותג שאותו קיבלו במסגרת רכישתה של מוטורולה - האם הן יהיו טובות מספיק בכדי לחזור אל מסלול ההצלחה? לכתבה
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתחיל באוקטובר לימודי הנדסת מחשבים ומחפש כרגע לפטופ טוב בשביל לימודים. עלה לי רעיון של לקנות טבלט של מייקרוסופט surface pro 4 שמצאתי באתר שעושה מישלוחים לארץ במחיר ממש טוב. הטבלט ישמש אותו לטובת הלימודים עצמם בקמפוס כלפטופ וגם כמחברת (אני כרגע סיימתי מכינה והיה איתי בחור שהיה לו טבלט שהוא השתמש בו כמחברת וזה נראה מאוד נוח וחוסך מקום) ובבית אשתמש במחשב הנייח שלי שעדיין עובד טוב וישמש אותי לתכנות הרציני יותר. מה דעתכם על הרעיון הזה והאם יש מישהו שיכול לדבר מניסיון אישי לטובה או לרעה. תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
רוב המעבדות הנורמליות מחליפות מסך ב 300 שקל באותו המקום ואיי דיגטל ב690 שקל ולוקחים למעבדה שלהם שאלות שלי לאנשים מביני עניין ( אני כן ביררתי אצל הטכנאים אבל אני רוצה עוד חוות דעת אובייקטיביות ) - האם ב 300 שקל אני מקבל מסך מקורי או לפחות של מפעל מזוהה עם אפל, או שזה פשוט העתק ממפעל לא קשור - האם צריך להחליף את כל המסך או רק את הזכוכית , ואם מדובר ב6s אז האם העניין של 3d touch הוא משחק תפקיד פה - האם שווה להשקיע בלהחליף אצל אידיגיטול ? - המלצה למקום עדיף בצפון שידוע שעושה את העבודה הכי טובה ,חוץ מאידיגטול תודה רבה לעונים
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
הנא הטלפון, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879119 המחיר מתחיל מ 1420 ש"ח ומטפס עד ל 2600 ש"ח. vmobile, Mobi, Eline, Mobile Store אלה החנויות הנוחות לי מבחינת מיקום ונראה גם שמבחינת מחיר ותגובות. בכל חנות יש תנאי אחראיות שונים ויבואן שונה. חלקם מציעים אחריות "מורחבת" ל 24 חודשים של יבואן רישמי או יבואן מורשה - מה ההבדל בכלל? איך אני יכול לקנות את המכשיר הנ"ל במחיר זול יחסית ולהיות בטוח שאני רוכש מכשיר מקורי ולא זיוף?
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שני המכשירים מאוד טובים באמת שאין לי מושג מה לקחת. לגבי המחירים זאת לא הבעיה אלה רק נטו המכשיר עצמו. מה יותר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
אחרי לנובו, מגיע תורה של ZTE הסינית להציג סמארטפון חדש אשר דומה באופן מחשיד למכשירי הדגל מבית המפלצת מקופרטינו, עם שבב Snapdragon מתומן ליבות, אנדרואיד לוליפופ ותג מחיר של כ-250 דולר בלבד לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%94%d7%a8%d7%92%d7%9c-%d7%a9%d7%a7%d7%a9%d7%94-%d7%9c%d7%94%d7%99%d7%a4%d7%98%d7%a8-%d7%9e%d7%9e%d7%a0%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%93-%d7%97%d7%a7%d7%99%d7%99%d7%9f-%d7%9c%d7%90%d7%99%d7%99%d7%a4%d7%95/
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
רכשתי סמארטפון אינפינטי אורנג ואני לא מצליח להוריד תמונה מהגלריה להיות תמונת נושא ב ווטאס אפ או ב וייבר כל פעם שאני מנסה להוריד יש הודעה נסה מאוחר יותר ב ווטאס אפ ו בוייבר יש הודעה המראה שיש בעיה בחיתוך התמונה תודה על עזרה
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש טאבלט שעיקר השימוש בו יהיה עבודה משרדים (Office, Adobe reader). מלבד זה אני רוצה גם יכולות מולטימדיה לא רעות (מסך טוב, רמקולים צלולים וחזקים). חשבתי שבגלל שהשימוש הגדול יהיה אופיס כדי ללכת על טאבלט מבוסס WIN8 אבל אני לא בטוח לגבי RT או PRO (הPRO יקר מאוד ואני לא יודע כמה באמת אני אצטרך את ההבדל ביניהם). או אולי לקחת android שהוא זול משמעותית אבל הוא טיפה פחות טוב בעבודה משרדית? מה שאני כן יודע שאני צריך זה: *מקלדת (חשבתי ללכת על סדרת הTF של אסוס כי זה נראה בדיוק מה שאני מחפש). *מסך איכותי עדיף FHD אבל 720P זה גם אחלה *סוללה ארוכה (לפחות 12 שעות בשימוש קצת פחות מסביר) *חיבורי HDMI ו OTG ( אני חייב אופציה לחבר דיסק קשיח חיצוני). *מולטי טאסקינג (מסך מגביל, חלו…
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
כל קטע וידאו שאני מעביר מוגבל ב5 דקות לא משנה באיזה usb mod אני מעביר אותו מישה הצליח?
-
- 2 תגובות
- 834 צפיות
-
-
יש כאן מישהו שמשחק באיקרים? אני רוצה לברר האם אפשר לשחק באיקרים על טלפון סוני W902 (אין לו מסך מגע), ועד כמה המשחק שחיק איתו.
-
- 0 תגובות
- 834 צפיות
-