עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by ftom2,

הי, אני רוצה לקנות טאבלט לאבא שלי: 1. תמיכה בעברית 2. 3G (מאוד רצוי אבל לא חובה) 3. אפשרות להרחבה 4. 9-10 אינץ' אשמח להמלצות וגם המלצות איפה לקנות.

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  2. לוקח לו כל פעם משהו כמו 3 דקות עד שהוא מוצא לווינים, והורדתי את תוכנת הGPS החינמית WAZE וכל פעם שאני פותח אותה דבר ראשון הוא רוצה חיבור לאינטרנט, ואם אין אינטרנט אלחוטי אז הוא רוצה להתחבר לאינטרנט של המפעיל הסלולארי (וזה עולה לא מעט כסף) ואם אין לי מחבר אותו לאינטרנט אז הוא פשוט מוציא אותי מהתוכנה, וזה בעצם לא שווה כלום.. וחוץ מWAZE יש לי עוד אפשרויות לתוכנות GPS שלא יעלו לי כסף? ועוד שאלה בנושא אחר לN95 8GB יש כרטיס הרחבה?? כי חיפשתי בכל הטלפון ולא מצאתי חריץ להוספה של כרטיס זיכרון תודה

• 8 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by proevo4ever,

הפלאפונים של נוקיה מצויינים העיצוב יפה המצלמה מצויינת המערכת ממש זורמת אבל למה אין אפליקציות? למה מייקרוסופט לא מזרימה מיליונים למפתחים שיוציאו גם להם אפליקציות? זה מתסכל יש NOKIA LUMIA 520 ב 860 שקל אבל נכון לעכשיו וינדוס פון ממש חדלת אפליקציות! איך היגיוני שהמערכת קיימת כבר שנה +- שלא לדבר שלפני זה היה את ה וינדוס 7.5 באותו ממשק ועדין אין אפליקציות באסה

4. Started by MiOB,

שלום אמי מתבאסת מאוד מהמכשיר הנייד שלה, כיוון שהסוללה נגמרת מהר מאוד. (לאחר שעתיים-שלוש.) ראיתי שההספק של סוללות נוקיה מקוריות הוא סביב 970mAh. האם יש טעם לקנות את אחת מהסוללות הבאות? (הן תואמות ל-BP-6M של המכשיר שלה.) http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260516290884 http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=110447966393 כלומר, האם זה יעבוד? (בתקווה שהנתונים נכונים ולא מונפצים.) נוסף לכך, האם ישנה סכנת בטיחות בסוללות כאלה? כלומר, האם ההספק הענקי הזה (2200mAh לעומת 970mAh של נוקיה.) הוא על חשבון בטיחות? תודה.

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  5. Started by AmitDanan,

כמה עולה לי לתקן בחנות מסך סדוק של אייפון עריכה: איפה יהיה הכי זול לטפל בו?

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  6. כל קטע וידאו שאני מעביר מוגבל ב5 דקות לא משנה באיזה usb mod אני מעביר אותו מישה הצליח?

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  7. אני עושה לפעמים הליכה אני מחפש אפליקציה עם לווין שיוציין מה המרחק שהלכתי כמה זמן אני הולך בפועל כמה קלוריות שרפתי חפשתי ומצאתי המון אבל אני לא יודע מה כדי, חשבתי אולי שיש כאן מישהו שמשתמש באפליקציה כזאת, או מכיר אחת כאזת.

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  8. העדפה ל-9", בטריה שלא מתה כעבור שעה ולא מוגבל מדי מבחינת פורמטים. מעדיף המלצות על סמך ניסיון אישי, מכיוון שכל המכשירים נראים בערך אותו הדבר. תודה.

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  9. שלום, ברשותי נגן IRIVER 10S ויש לי בו עברית והיא מופיעה הפוך? איך ניתן לסדר זאת? תודה רבה!!!

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  10. Started by mrBezos,

היי כולם, אני מחפש פלאפון חדש כי שלי התקלקל אחרי כמה שנים של שימוש :-\ . קראתי קצת על כמה טלפונים וה HTC One V התאים לי מבחינת מפרט ומחיר. 1. מה דעתכם על המכשיר? 2. מצאתי אותו באמאזון ב 1250 שקלים. האם במחיר הזה יש מכשיר אחר שכדאי לי לקנות? (כמובן שאפשר גם להציע מכשיר טוב יותר במחיר זול יותר). 3. האם למכשיר הזה מומלץ לקנות כיסוי / מגן מסך? אם כן אז על איזה אתם ממליצים. תודה מראש. נ.ב אם אני עובר על חוק כלשהו (בדקתי ואני לא חושב שאני עובר) בבקשה תעירו לי ואני אערוך

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  11. Started by TaMiRn2,

אני מחפש המלצה לרמקולים ניידים שיראו בסגנון של http://www.manifest-tech.com/images/ce_gallery/accessories/Samsung--BS300-BT-Speaker.jpg אם אפשר.... או שהם יהיו כלולים בתוך נרתיק ככה שיהיה נוח לשלב איתם את המכשיר התקציב הוא 200 שקל... צריך שבעיקר יעשו את העבודה אבל איכות (זאת לא מילה גסה חה-חה...) לא תזיק רק שלא יהיה משהו עם העמדת DOCK הלא שימושית הזאת... ואם אפשר בתקציב הזה גם שלא יראה מצועצע גם זה טוב...

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  12. Started by חן מ,

שלום בימים אלה הושק האייפון בישראל אני מתכנן לשדרג פלאפון ואני מתלבט האם לשדרג ל5800 של נוקיה שהוא גם עם מסך מגע,או לאייפון 3GS 16 ג'יגה הנוקיה יוצא לי בתוכנית חיילים 140 שח לחודש,אבל זה על 400 דק' שיחות,200 SMSים וגלישה...פלאפון זה כנראה זיכוי... האייפון יוצא לי 194 שח לחודש,30 מגה גלישה חיצונית באינטרנט,ואם אני רוצה 100 מגה זה 20 שח בחודש,אם אני רוצה 5 ג'יגה זה 90 שח בחודש... בעיקרון מעניין אותי מולטימדיה...משחקים,מוזיקה וכו'... אין לי בעייה לקנות את ה5800 למרות שאני רוצה מאוד את האייפון,אבל אני לא יודע אם ה54 שח האלו בחודש,שבסיכום של שנה וחצי יוצא ביניהם הפרש של 900 שח שווים את זה... מה כדאי? תודה

• 3 תגובות
    • 860 צפיות
  13. האם אירוע ה-Unpacked הבא של חברת הענק יזמן לנו מפגש עם חמישה מוצרי דגל חדשים? לכתבה

14. Started by dj shay 30010,

מדובר על מכשירים של רשת ORANGE NOKIA N95 או Mio A701 או HTC TyTN :s05:

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  15. אני לא מצליח להבין למה הסמארטפונים כאלה דקים. רציתי ללכת עם הסמארטפון החדש שלי בלי קייס, אבל הוא כל כך דק שמפחיד אותי שהוא יתעקם בקלות... סבבה, זה נוח שזה נכנס לכיס, אבל מתחת לעובי מסויים זה פשוט מיותר... האם זה מקרה של אבסורד בשיווק? או שאוליי פשוט הסמארטפונים משווקים בעיקר לילדים ובני נוער ובשבילהם זה חשוב? כאילו להערכתי רוב הפירסום והשיווק בעולם מיועד לצעירים וילדים... למעט אוליי מכוניות יוקרה אבל גם אז שאר המכוניות ה"רגילות" משווקות בעיקר לצעירים. פשוט יותר קשה לשווק למבוגרים יותר(או אלה שהתבגרו, שלא כמו חלק מהמובגרים) כי הם כבר הבינו כמה חירטוטים יש בדברים האלה...

• 0 תגובות
    • 860 צפיות
  16. Started by Cyanide,

אני מתלבט בין שלוש דגמים: W980 W595 C510 חשוב לי שתסבירו לי מה ההבדלים בינהם ועל מה אתם ממליצים.

• 2 תגובות
    • 860 צפיות
  17. Started by oDot,

במחיר של הN95, שווה לקנות N95? תנו גם לדגם של ה8GB וגם לשני או שעדיף פלאפון אחר? גם מבחינת רמת הקרינה. אפשר למצוא טבלה בCNET (הגעתי דרך חיפוש בגוגל, cell phone radiation chart). איזה GPS מומלץ לקנות? אין הגבלה על תקציב, רק צריך שיכלול את התוכנה הכי יעילה (אמרו לי שiGo כרגע הכי מומלצת) ושיחס עלות/ביצוע יהיה טוב. לא צריך שיהיה חלק ממחשב כף יד, יהיה נחמד אם זה ינגן מוזיקה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  18. אשתי מעבירה עשרות הרצאות כל חודש וכל פעם עליה להיסחב עם מחשב נייד כדי להציג את המצגות שלה. אני מחפש מכשיר שיהווה תחליף לנייד - אפילו ללא מסך! אין לה צורך בעריכה ONLINE וממילא המחשב מחובר למקרן.... הניידים הזולים הם כבדים וגדולים ולא נוח להיסחב איתם כל היום מהרצאה להרצאה. הניידים הקלים מאוד יקרים וגם מחשבי לוח קטנים כמו ה-Q1 או האסוס R2H מגיעים למחירים של 6-7K ש"ח. אפשר להציג קבצי פאוור פוינט ממחשב כף יד אבל ההמרה לפורמט של מובייל הורסת חצי מהמצגות וגם המתאמים לבדם לא זולים. חשבתי אפילו על נייד קטן ישן ומשומש (P3) אבל קשה למצוא כאלה ורובם יחזיקו לי חצי שנה לכל היותר... יש למישהו רעיון? תודה מראש, TMP

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by avivlyaviv,

שלום. אנחנו במשפחה מנויים בפלאפון ואנחנו רוצים להחליף מכשירים (ומעדיפים לעבור חברה). אני בעיקרון חושב ללכת על N85/96(תלוי בחבילה שיצעו לנו)... עכשיו רציתי לדעת איזה מכישר של סוני אריקסון ברמה של המכישרים האלה? ד"א: סלקום/אורנג'?

20. מכשיר ה-Nubia Red Magic 3 מבטיח ביצועים גדולים ומסך OLED מתקדם - במחיר מעניין בהחלט לכתבה

21. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%9b%d7%99%d7%91%d7%95%d7%a9-%d7%9e%d7%9e%d7%a9%d7%99%d7%9a-%d7%9b%d7%9c-%d7%94%d7%98%d7%9c%d7%95%d7%95%d7%99%d7%96%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%9b%d7%9e%d7%95%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1/

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  22. הנא הטלפון, http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=879119 המחיר מתחיל מ 1420 ש"ח ומטפס עד ל 2600 ש"ח. vmobile, Mobi, Eline, Mobile Store אלה החנויות הנוחות לי מבחינת מיקום ונראה גם שמבחינת מחיר ותגובות. בכל חנות יש תנאי אחראיות שונים ויבואן שונה. חלקם מציעים אחריות "מורחבת" ל 24 חודשים של יבואן רישמי או יבואן מורשה - מה ההבדל בכלל? איך אני יכול לקנות את המכשיר הנ"ל במחיר זול יחסית ולהיות בטוח שאני רוכש מכשיר מקורי ולא זיוף?

• 4 תגובות
    • 859 צפיות
  23. Started by י.מ.,

מעוניין לקנות GPS מסדרת MIO SPIRIT (רק GPS ולא מחשב כף יד). איזה עדיף: S505, או S555? או אולי אף אחד מאלה, אלא סוג אחר של מכשיר? למי יש ניסיון ויכול לעזור? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  24. מה אתם חושבים???האוזניות יפעלו אל רוב כוחן על הPSP????

• 1 תגובה
    • 859 צפיות
  25. http://www.ebay.com/itm/Extended-Battery-2000mAh-Samsung-Galaxy-S-II-S2-I9100-/280878390335?pt=PDA_Accessories&hash=item4165a81c3f מישהו מכיר את החברה? התנסה עם הבטריה הספציפית הזאת?

• 2 תגובות
    • 859 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.