עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. היי, יש לכם המלצות לסלולרי שעונה על הדרישות הבאות ? מקלט ג'יפיאס מובנה חובה. מסך לפחות 3 אינץ' שקל לקרוא בשמש. עד 110 גרם. הייתי מבקש גם מעבד לפחות 1 גה"צ אבל לא יודע אם זה מסתדר עם הדרישות האחרות. ואם למצלמה יש מייצב תמונה, בכלל יופי. תודה.

2. Started by IdanS,

שלום לכולם!!! יש לי שאלה לגבי מכשיר נוקיה N86. ראיתי שבאורנג' כבר התחילו לשווק אותו, וניתן להשיג אותו דרך חנויות של יורוקום וחנויות סלולאר אחרות שמוכרות רק מכשירים. שתי שאלות: 1. מישהוא יודע אם המכשיר אמור להיות משווק גם בסלקום בקרוב או בכלל? 2. אם אני קונה את המכשיר מחנות של יורוקום או כל חנות סלולאר אחרת שמוכרת רק את המכשירים, האם יש אפשרות להטמיע בו את מערכת ההפעלה והתפריטים של סלקום? תודה וסופ"ש נעים לכולם!

• 3 תגובות
    • 844 צפיות
  3. ^ שאלה למעלה. תודה רבה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 844 צפיות
  4. Started by greenich,

נפח פיזי לא חשוב לי,פשוט יש לי הרבה מאוד מוזיקה ואני מוכן להקריב חלק מהנוחות בשביל זה. אז בואו נניח ואני אמצא חנות שעדיין מוכרת או שמסוגלת לייבא במשלוח iPOD 160GB, יש בו משהו שונה מה-120?מישהו אמר לי שיצא שיפור לכל סדרת ה-classic ורק ל-160 לא יצא,מה זה אומר? ומה זה ה-genuis באייפוד? תודה מראש,זה דיי חשוב,ה-mp3 שלי דופק לי את כל האוזניות עם היציאה לאוזניות הדפוקה שלו וזה מוציא לי את כל ההנאה מהמוזיקה שלי..

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  5. Started by davokado,

יש ברשותי טאבלט Archos 70 internet tablet הבעיה שלי היא כזאת: הסוללה הנוכחית שלי נהרסה, והזמנתי סוללה חדשה מebay. עכשיו, הסוללה הנוכחית מולחמת עם 3 חוטים ללוח(אדום, שחור, ולבן), ובסוללה החדשה יש רק שני חוטים(אדום ושחור). מה תפקידו של החוט הלבן? הכרחי לחבר אותו גם?תודה גדולה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 844 צפיות
  6. ארגון התקינה שאחראי על התקן עבור כרטיסי ההרחבה הזעירים מפרסם מאפיין חדש שיקל על החיים של הצרכנים שרוצים להרחיב את נפח האחסון במכשירים החכמים שלהם לכתבה

7. Started by RonCohen,

אני מנסה להפעיל את הGameboid זה לא פועל אני מכניס את הBIOS ואז בוחר את הרום זה עושה מסך שחור כמה שניות ואז חוזר לבחירת הרום לא משנה אם איזה משחק Galaxy S1 Darky 10.3

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  8. Started by yonatan.mendelson,

ללנובו יש תוכניות מרחיקות לכת עבור המותג שאותו קיבלו במסגרת רכישתה של מוטורולה - האם הן יהיו טובות מספיק בכדי לחזור אל מסלול ההצלחה? לכתבה

9. לוקח לו כל פעם משהו כמו 3 דקות עד שהוא מוצא לווינים, והורדתי את תוכנת הGPS החינמית WAZE וכל פעם שאני פותח אותה דבר ראשון הוא רוצה חיבור לאינטרנט, ואם אין אינטרנט אלחוטי אז הוא רוצה להתחבר לאינטרנט של המפעיל הסלולארי (וזה עולה לא מעט כסף) ואם אין לי מחבר אותו לאינטרנט אז הוא פשוט מוציא אותי מהתוכנה, וזה בעצם לא שווה כלום.. וחוץ מWAZE יש לי עוד אפשרויות לתוכנות GPS שלא יעלו לי כסף? ועוד שאלה בנושא אחר לN95 8GB יש כרטיס הרחבה?? כי חיפשתי בכל הטלפון ולא מצאתי חריץ להוספה של כרטיס זיכרון תודה

• 8 תגובות
    • 843 צפיות
  10. Started by Yakim Peled,

יש לי טלפון ישן של סלקום שפעל על הרשת הישנה שלהם (ללא SIM). כיוון שהרשת בוטלה אי אפשר להשתמש בו. שאלתי את סלקום אם אפשר להשתמש בו איכשהו ונעניתי בשלילה. למרות זאת, חשבתי לא יזיק לשאול כאן. לכל הסקרנים שבטח יתהו למה זה מעניין אותי ולמה אני לא קונה מכשיר חדש, התשובה פשוטה. זה דגם שמאד מוצא חן בעיני (נוקיה 5125) ואשר אי אפשר לקנותו כחדש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  11. http://www.ebay.com/itm/Extended-Battery-2000mAh-Samsung-Galaxy-S-II-S2-I9100-/280878390335?pt=PDA_Accessories&hash=item4165a81c3f מישהו מכיר את החברה? התנסה עם הבטריה הספציפית הזאת?

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  12. Started by roeesnir,

כמו שאפשר באנדרואיד? ובכלל - אפשר להתעסק עם הסימביאן הזאת?

• 6 תגובות
    • 843 צפיות
  13. שמתי לב שבתוכנה אפשר להעביר רינגטונים ותמונות תמונות סבבה הצלחתי רינגטונים אין לי מאיפה להוריד אפשר איזה אתר להוריד צילצולים של 40 פולי? והאם יש פריצה כלשהיא בפלאפון סתם כי בלי ..?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  14. מכשיר ה-Pocophone F1 המסקרן של השחקנית הסינית העולה עשוי להיות סנונית ראשונה במשפחה שלמה של מוצרי פרימיום לכתבה

15. Started by liran2003,

אני מתבלט בין שני המכשירים האלה. שניהם באותו המחיר באורנג' (11 ש'ח לחודש). חשוב לי שהמכשיר יהיה מהיר ועמיד. בינתיים התרשמתי יותר מהנוקיה, לא אהבתי את הממשק של סמסונג. מה אתם אומרים?

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  16. Started by TaMiRn2,

אני מחפש המלצה לרמקולים ניידים שיראו בסגנון של http://www.manifest-tech.com/images/ce_gallery/accessories/Samsung--BS300-BT-Speaker.jpg אם אפשר.... או שהם יהיו כלולים בתוך נרתיק ככה שיהיה נוח לשלב איתם את המכשיר התקציב הוא 200 שקל... צריך שבעיקר יעשו את העבודה אבל איכות (זאת לא מילה גסה חה-חה...) לא תזיק רק שלא יהיה משהו עם העמדת DOCK הלא שימושית הזאת... ואם אפשר בתקציב הזה גם שלא יראה מצועצע גם זה טוב...

• 1 תגובה
    • 843 צפיות
  17. Started by Aviko,

שמתי לב שאורנג' התחילו למכור את הME.. זה באמת עם הפאנל השחור והסקסי הזה? לדעתכם אפשר יהיה לקנות מהם?

• 5 תגובות
    • 843 צפיות
  18. Started by nadav275,

שלום. בקרוב מגיע חבר מארה"ב לארץ מבקש שתמליצו לי על נגן MP3 מבוסס פלאש 1 ג'יגה מספיק בהחלט. עד 90 דולר. ההתלבטות היא בין iriver t10 iaudio g3 ipod shuffle אלא אם יש לכם הצעות אחרות מעניינות. חשובה לי מאוד איכות הסאונד והאמינות (הנגן מיועד גם לריצה...). אוזניות יוחלפו ל creative ep 630 וד"א- לא ממש מפריע לי שאין לIPOD מסך

• 4 תגובות
    • 843 צפיות
  19. האם אירוע ה-Unpacked הבא של חברת הענק יזמן לנו מפגש עם חמישה מוצרי דגל חדשים? לכתבה

20. אני לא מצליח להבין למה הסמארטפונים כאלה דקים. רציתי ללכת עם הסמארטפון החדש שלי בלי קייס, אבל הוא כל כך דק שמפחיד אותי שהוא יתעקם בקלות... סבבה, זה נוח שזה נכנס לכיס, אבל מתחת לעובי מסויים זה פשוט מיותר... האם זה מקרה של אבסורד בשיווק? או שאוליי פשוט הסמארטפונים משווקים בעיקר לילדים ובני נוער ובשבילהם זה חשוב? כאילו להערכתי רוב הפירסום והשיווק בעולם מיועד לצעירים וילדים... למעט אוליי מכוניות יוקרה אבל גם אז שאר המכוניות ה"רגילות" משווקות בעיקר לצעירים. פשוט יותר קשה לשווק למבוגרים יותר(או אלה שהתבגרו, שלא כמו חלק מהמובגרים) כי הם כבר הבינו כמה חירטוטים יש בדברים האלה...

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  21. Started by שימי71,

שלום לכולם יש לי טלפון סלולרי E325 עם מצלמה מובנית.צילמתי מספר תמונות שלא ניתן לשמור על כרטיס זיכרון,רק על הזיכרון של המצלמה,בנוסף לא ניתן להעביר את התמונות למחשב. התקנתי את התוכנה של מוטורולה,מתקבלת תשובה על שגיאה. התקשרתי למוטורולה ושם צחקו ממני "כאילו איזה פרייר" המכשיר עלה לי בסביבות 700 ש"ח, לטענת החברה ממוטורולה לא ניתן בשום אופן לשמור תמונות בכרטיס זכרון. שאלתי היא האם מישהו מכיר תוכנה חינמית שתאפשר לשמור את התמונות בכרטיס הזכרון ולהעביר למחשב כמו כל טלפון נורמלי.אגב המכשיר אצלי כבר למעלה משנתיים.יצויין כי שירים כן ניתן לשמור בכרטיס הזכרון תודה לכל המשיבים וחג פסח שמח שימי71

• 3 תגובות
    • 843 צפיות
  22. Started by slip,

לא מזמן קניתי את הG3 של COWON ואני ממש מרוצה אבל בטעות כנראה מחקתי איזה קובץ הגדרות מהתיקייה של הRECORD שיש בנגן אחרי שחיברתי אותו למחשב ועכשיו אני לא יכול להקליט ותמיד שאני מנסה להקליט הוא מקליט איזה שנייה ואז הוא עוצר והוא גם לא יכול לשמור את ההקלטה.אז אם מישהו יודע איך אפשר לסדר את זה אז הוא מבורך

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  23. Started by oDot,

במחיר של הN95, שווה לקנות N95? תנו גם לדגם של ה8GB וגם לשני או שעדיף פלאפון אחר? גם מבחינת רמת הקרינה. אפשר למצוא טבלה בCNET (הגעתי דרך חיפוש בגוגל, cell phone radiation chart). איזה GPS מומלץ לקנות? אין הגבלה על תקציב, רק צריך שיכלול את התוכנה הכי יעילה (אמרו לי שiGo כרגע הכי מומלצת) ושיחס עלות/ביצוע יהיה טוב. לא צריך שיהיה חלק ממחשב כף יד, יהיה נחמד אם זה ינגן מוזיקה.. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 842 צפיות
  24. Started by bomba90,

בע"ה אני מקבל בקרוב נקסוס 4, כרגע אני עם נוקיה E72 שיש לו אופציה שלי אישית מאוד חשובה והיא צלצול בודד, כשהטלפון מקבל שיחה הוא מצלצל פעם אחת. האם מישהו מכיר אפליקציה כזאת?

• 0 תגובות
    • 842 צפיות
  25. Started by galh,

שלום,יש לי IAUDIO G3 ויש אפשרות לLYRICS.סבבה,שמתי מילים איפה שצריך בהגדרות של השיר.עכשיו השאלה איך אני רואה אותם לעזעזל? את הספרון הדרכה אין לי,כי אמא שלי זרקה אז בבקשה תעזרו לי תודה גל

• 3 תגובות
    • 842 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.