עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by OFF-RoaD,

אני ממש מתלבט כבר הרבה זמן בין שני אלו. היתרון של הD2 הם יכולת הצגת הסרטים (שלא נורא חשובה לי אבל יכולה להיות פיצר נחמד). היתרונות של הI7 הם הגודל וזמן הסוללה המדהים. עכשיו, מעניין אותי מה קורה במישורים הבאים בהשוואה ביניהם: 1. איכות סאונד. 2. נוחות חלוקת שירים ומציאתם (folders, playlist on-the-go וכו'). 3. תמיכה בעברית? 4. באנדל ואביזרים שניתנים לקניה אחכ (נרתיקים וכאלו). זהו בינתיים. אם זה משנה אני מתגייס עוד כמה חודשים והנגן אמור לשרת אותי במהלך השירות. תודה למייעצים, עודד.

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  2. Started by דיוגנס,

היי, לפני כחודשיים הsansa שלי התחיל לעשות בעיות. הכל תקין פרט לבעיה במגעים של הsound in , ככה שאני שומע רק בצד אחד. המכשיר נקנה ב 22.10.06 , ואני לא יודע אם יש אחריות מעבר לשנה אחת. מה לעשות עם המכשיר? כמה עולה תיקון במקרה שאין אחריות? ולמי לשלוח את המכשיר?

• 3 תגובות
    • 900 צפיות
  3. מקור : http://www.gadgety.co.il/5895/motorola-cliq-%D7%94%D7%A1%D7%9C%D7%95%D7%9C%D7%A8%D7%99-%D7%94%D7%A8%D7%90%D7%A9%D7%95%D7%9F-%D7%A9%D7%9C-%D7%9E%D7%95%D7%98%D7%95%D7%A8%D7%95%D7%9C%D7%94-%D7%A2%D7%9D-%D7%90%D7%A0%D7%93%D7%A8/ http://phandroid.com/2009/09/11/motorola-cliq-review-in-depth-first-impression/ http://reviews.cnet.com/cell-phones/motorola-cliq-t-mobile/4505-6454_7-33770768.html http://www.pcmag.com/article2/0,2817,2352750,00.asp

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  4. Started by Burkey,

שלום חברים יש לי בעיה, חשבתי לאתגר אתכם, אולי מישהו נתקל בה בעבר. יש לי מכשיר מסוג LG OPTIMUS ONE עם מערכת הפעלה אנדרויד 2.2.1. עם רכישתו הכנסתי שמות ומספרים לזיכרון, וכאשר אחד מאנשי הקשר מתקשרים, אני רואה שם ומספר, כנדרש. אולם, לאחרונה כל איש קשר חדש שאני מכניס, כאשר הוא מתקשר אני רואה רק מספר ולא את השם, כמו כן בשיחות אחרונות, רק מספר ולא שם, אבל אם הוא שולח SMS, אני כן רואה שם. יש למישהו מידע לגבי הבאג הזה ואיך ניתן לפתור אותו, זה מוציא אותי מדעתי. תודה !

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  5. היצרנית הסינית הבכירה חוטפת את המקום השני בשוק הסמארטפונים מידיה של אפל בפעם הראשונה, והתוכניות להמשך כוללות גם חלום של נצחון על סמסונג לכתבה

6. Started by davokado,

יש ברשותי טאבלט Archos 70 internet tablet הבעיה שלי היא כזאת: הסוללה הנוכחית שלי נהרסה, והזמנתי סוללה חדשה מebay. עכשיו, הסוללה הנוכחית מולחמת עם 3 חוטים ללוח(אדום, שחור, ולבן), ובסוללה החדשה יש רק שני חוטים(אדום ושחור). מה תפקידו של החוט הלבן? הכרחי לחבר אותו גם?תודה גדולה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  7. ניסיתי להתקין את האפליקציה על טלפון עם מסך קטן יחסית ומה שקורה שה edit text מתחיל כאילו מחוץ למסך(האובייקט יושב כולו בפנים אבל רק אחרי כעשר תווים רואים את מה שהמשתמש כותב..), איך תוחמים אותו שיהיה כולו במסך?

• 2 תגובות
    • 900 צפיות
  8. Started by Nurit Cohen,

יש לי 2 מצלמות שיואמי, האחת זו המצלמת ומסתובבת 360 מעלות, והשניה פשוטה יותר. שתיהן היו בשימוש והכל היה תקין. כרגע שצי המצלמות לא מצליחות להתחבר: 1. מצלמת 360 מעלות: היתה מחוברת ללא בעיות עד לפני כארבעה ימים , ואז פתאום האפליקציה כותבת מצלמה לא מחוברת. כל הנסיונות להתקינה מחדש לא צלחו. כולל ריסט למודם , למצלמה, כולל התקנה מחדש של האפליקציה. המצלמה לא מצליחה לזהות את הקידוד QR , בשלב הזה אין זיהוי לוויפאי של הבית, למרות שאני בוחרת את הרשת שלי בבי. בדקתי והסיסמה נכונה. בהגדרות הוויפי בטלפון מצאתי שנוספה לי רשת נוספת, רשת של המצלמה - ויתכן שזו הבעיה?! מי נתקל במצב הזה? 2. לגבי המצלמה הפשוטה יותר, גם היא לא מזוהה באותו השלב, אבל כשרק היא מחוברת לא רואים את…

• 0 תגובות
    • 900 צפיות
  9. שלום לכולם, אחותי מעוניינת לקנות טלפון חדש (שלה דפוק לגמרי ומתקלקל כל שבועיים) והיא שאלה אותי מה אני חושב על הטלפון סוני אריקסון W705. אני לא כל כך מבין בזה אז אני שואל פה. איך הטלפון הזה (כל הפאשלות וכל היתרונות)? ואיך הוא לעומת נוקיה 6500S? (אולי אני אתן לה את שלי במקום לקנות אחד חדש) נ.ב. אם אני כבר פה אז מה אתם אומרים על נוקיה 5800 EXPRESS MUSIC??? מצד אחד רוב הביקורות שמצאתי באינטרנט הם דיי טובות אבל רוב התגובות של אנשים הם לא משהו... אנשים לא אוהבים בו הרבה דברים. מה אתם אומרים? תודה

• 4 תגובות
    • 899 צפיות
  10. Started by es88,

אין מגבלת תקציב. הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי טלפונים הכי מתקדמים, שהם אינם טאצ', והם לא בלאקברי, מה יש לשוק להציע ? (אני משער שזה דיי עושה סינון)

• 2 תגובות
    • 899 צפיות
  11. Started by ziko,

היי שלום לכולם מתכנן לקנות Oneplus 8 pro באילת שבוע הבא לפי בדיקה ב GSMarena הוא תומך ב 5G אך לא הבנתי אם יש את כל רצועות התדרים שמשתמשים בארץ לא הבנתי מהמפעילים בארץ פרטנר , סלקום ,פלאפון האם הם תומכים מקבל מענה מבוטים האם מישהוא התנסה עם המכשיר בדור 5 ובאיזו רשת נא עזרתכם המהירה תודה צביקה

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  12. ה-Mi 5 החדש עושה שימוש בשבב ה-Snapdragon 820 המוביל בשילוב עם מסך FullHD צנוע יחסית, ומתיימר לספק תוצאות מבחנים שישאירו אבק אפילו לדגמים הטריים של סמסונג ו-LG אנחנו כבר יודעים שסמארטפון הדגל החדש מבית שיאומי(Xiaomi) מיועד לעלות הרבה פחות מהמתחרים החדשים והישירים שלו שעליהן הכריזו LG וסמסונג בתערוכת MWC 2016, תוך שהוא מבטיח לספק איכות בנייה, ליטוש וגם חומרה שאינם נופלים ברמתם מאלו של השחקניות הבינלאומיות הוותיקות. בכדי להוכיח במידה מסויימת חלק מההצהרות האלו, במעמד ההשקה הכריזו ביצרנית הסינית שה-Mi 5 החדש (בגירסת ה-Pro) משיג תוצאה של 142,000 נקודות במבחן הביצועים הפופולרי Antutu 6 – ובכך עוקף למעשה בכ-10,000 נקודות את התוצאות אליהן מגיעים ה-G5 ו-Galaxy S7 בגירסאות…

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  13. קניתי דיבורית משולבת FM TRANSMITTER ככה שאת המוזיקה אני כן שומע מהרמקולים ברכב, ואפילו את הצלצול כאשר מתקשרים אליי אבל את השיחה עצמה, כשאני עובר לספיקר, אני לא שומע דרך הרמקולים. ועל האריזה כתוב שזה כן צריך להיות ככה ואין סיבה שלא אם את המוזיקה אני כן שומע. דגם הדיבורית: http://www.4save.co.il/scripts/prodView.asp?idProduct=95

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

כותרת, תודה.

15. הענקית מקוריאה משיקה צמד סמארטפונים חדשים עבור סדרת ה-Galaxy J הפופולרית שלה, כולל הופעת אורח מפתיעה בגזרת שבבי העיבוד לכתבה

16. Started by hwforcer,

יש אפשרות החלפה ONE X על GALAXY S3 שווה? אשמח גם לדעת למה

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  17. Started by lior46,

איזה נגן מומלץ למחיר של עד 650 שח.הכי חשובה לי היא האיכות של הסאונד

• 3 תגובות
    • 899 צפיות
  18. Started by Reze,

מישהו יודע אם צריך לצאת בזמן הקרוב PSP2 כי אני מעוניין לקנות PSP ... בזמן הקרוב אני מתכוון 3חודשים... תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 899 צפיות
  19. Started by kletsman,

שלום מבקש המלצה למעמד לאוטו ל LG G2 הוא צריך להתאים לרוחב של הטלפון כולל האוטר בוקס שמוסיף עוד כ - 2 ס"מ בנוסף צריך להתאים למשקל של המכשיר. המעמדים שקניתי עד עכשיו לא עמדו בעומס של המשקל והמעמד נשמט כלפי מטה עקב המשקל של המכשיר (143 גרם + המשקל של האוטר בוקס)

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  20. Started by avivlyaviv,

שלום. אנחנו במשפחה מנויים בפלאפון ואנחנו רוצים להחליף מכשירים (ומעדיפים לעבור חברה). אני בעיקרון חושב ללכת על N85/96(תלוי בחבילה שיצעו לנו)... עכשיו רציתי לדעת איזה מכישר של סוני אריקסון ברמה של המכישרים האלה? ד"א: סלקום/אורנג'?

21. שלום יש לי את הPPC X7500 של HTC ואם אני מנשא להעביר קבצים שהם מעל 10MB הוא פשוט מאבד את החיבור שלו למחשב. את ההעברה אני עושה עם התוכנה ACTIVESYNC שקיבלתי עם המכשיר. למה זה קוראה יש לי 7G פנוי יש דרך לעביר קבצים גדולים בכול זאת??? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  22. אני מעוניין לקנות את הפלאפון JIAYU G4 Advanced אך אני לא יודע מאיזה אתר,אך אני יודע שהוא עוד לא יצא והוא יצא בסוף החודש.

• 1 תגובה
    • 898 צפיות
  23. Started by Yakim Peled,

יש לי טלפון ישן של סלקום שפעל על הרשת הישנה שלהם (ללא SIM). כיוון שהרשת בוטלה אי אפשר להשתמש בו. שאלתי את סלקום אם אפשר להשתמש בו איכשהו ונעניתי בשלילה. למרות זאת, חשבתי לא יזיק לשאול כאן. לכל הסקרנים שבטח יתהו למה זה מעניין אותי ולמה אני לא קונה מכשיר חדש, התשובה פשוטה. זה דגם שמאד מוצא חן בעיני (נוקיה 5125) ואשר אי אפשר לקנותו כחדש. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 898 צפיות
  24. Started by roee43,

יש לי שתי שאלות : הראשונה היא, אני פשוט לא מצליח להחליט איזה מבין שני הסמארטפונים האימתניים האלה כדאי לי לקנות ואני אשמח להמלצה... הייתי רוצה לדעת איזה מהשניים נוח יותר להפעלה ואיזה מהם חזק יותר והשנייה היא, האם באחד משני הסמארטפונים האלה יהיה הבדל ביציבות של מערכת ההפעלה בין אם אני אקנה אותו בחברה שמשווקת דרך הייבוא הרשמי של סאני (חברות הסלולאר) ובין אם אני קונה אותו בחנות פרטית תודה לעוזרים ויום טוב

• 1 תגובה
    • 898 צפיות