גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
ה-Mi 5 החדש עושה שימוש בשבב ה-Snapdragon 820 המוביל בשילוב עם מסך FullHD צנוע יחסית, ומתיימר לספק תוצאות מבחנים שישאירו אבק אפילו לדגמים הטריים של סמסונג ו-LG אנחנו כבר יודעים שסמארטפון הדגל החדש מבית שיאומי(Xiaomi) מיועד לעלות הרבה פחות מהמתחרים החדשים והישירים שלו שעליהן הכריזו LG וסמסונג בתערוכת MWC 2016, תוך שהוא מבטיח לספק איכות בנייה, ליטוש וגם חומרה שאינם נופלים ברמתם מאלו של השחקניות הבינלאומיות הוותיקות. בכדי להוכיח במידה מסויימת חלק מההצהרות האלו, במעמד ההשקה הכריזו ביצרנית הסינית שה-Mi 5 החדש (בגירסת ה-Pro) משיג תוצאה של 142,000 נקודות במבחן הביצועים הפופולרי Antutu 6 – ובכך עוקף למעשה בכ-10,000 נקודות את התוצאות אליהן מגיעים ה-G5 ו-Galaxy S7 בגירסאות…
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי, יש לכם המלצות לסלולרי שעונה על הדרישות הבאות ? מקלט ג'יפיאס מובנה חובה. מסך לפחות 3 אינץ' שקל לקרוא בשמש. עד 110 גרם. הייתי מבקש גם מעבד לפחות 1 גה"צ אבל לא יודע אם זה מסתדר עם הדרישות האחרות. ואם למצלמה יש מייצב תמונה, בכלל יופי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
שלום קניתי לפני מספר שבועות סאמסונג גלאקסי 1 S PLUS עכשיו יש לי מדי פעם הפרעות בשיחה כשאני מדבר החלפתי סים וביקשתי לעשות רענון קו עדיין לא עזר ויש לי הפרעות אקראיות בשיחה מדי פעם האם הבעיה היא במכשיר(מוזיקה שומעים מצוין)?מה אפשר לעשות??
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש למישהו פה N73 לא איטי אחרי שעשה שידרוג תוכנה לפלאפון
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות פלאפון, ההתלבטות שלי היא בין HTC Sensation לבין Galaxy S2 אם יש משהו אחר במסגרת התקציב, אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
היי, לפני כחודשיים הsansa שלי התחיל לעשות בעיות. הכל תקין פרט לבעיה במגעים של הsound in , ככה שאני שומע רק בצד אחד. המכשיר נקנה ב 22.10.06 , ואני לא יודע אם יש אחריות מעבר לשנה אחת. מה לעשות עם המכשיר? כמה עולה תיקון במקרה שאין אחריות? ולמי לשלוח את המכשיר?
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מומחי HWZONE שלום, אני מעוניין לרכוש סמארטפון חדש ומתלבט לגבי מכשיר, להלן ההעדפות שלי : 1)עם מערכת הפעלה android 4.1 jelly bean (מוכן להתפשר על ice cream sandwitch) 2)מהיר.מחפש מעבד DUAL CORE זכרון1GB RAM (מוכן להתפשר על נפח הראמ ועל מהירות הDUAL CORE). 3)גודל מסך לא גדול מ 4.7 ולא קטן מ 4.2. 4)תקציב עד 2000 שח (מוכן להוסיף קצת מעל אם זה ממש שווה את זה). 5)מן הסתם שיהיה GSM וUNLOCKED. 6)עמיד,בלי יותר מידי באגים,שיכנס לכיס של הג'ינס. 7)מצלמה לפחות 5 מגה פיקסל. בסעיף שלא ציינתי שאני מוכן להתפשר על פחות אני לא מתפשר בכלל. אשמח להמלצות על מכשרים מניסיון.מבקש להציע רק מכשירים התואמים את כל הקריטריונים שלי. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 886 צפיות
-
-
יש לי MIO P350 עם GPS. החלפי לו כרטיס זיכרון ועכשיו הוא לא קורא אותו וגם משהו בוונידוס שלו נדפק ועכשיו אני רוצה כאילו לפרמט אותו ולהתקין את הווינדוס שלו מההתחלה איך אני עושה את זה ומאיפה אני משיג ווינדוס לMIO? חייב עזרה דחוף כמה שיותר מהר כי אני צריך את הGPS ואני חייב לנסוע בקרוב תודה מראש לכל מי שעוזר
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
אהלן, אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי על נגן MP3 לפעילות ספורטיבית: 1. קומפקטי ונוח לנשיאה. 2. תמיכה בעברית. 3. רדיו FM עם קליטה טובה. 4. פשטות הפעלה (מיועד לאימא שלי). 5. 2-4GB עשיתי חיפוש בפורום וראיתי הרבה המלצות על ה-salsa clip, אבל בביקורות נטען שהרדיו שלו לא משהו, אז אני לא רוצה ללכת עליו. בנוסף, איך האוזניות שהנגנים מגיעים אתם? האם כדאי להשקיע גם באוזניות איכותיות, או שהאיכות מספקת למישהו שאינו אודיופיל? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 886 צפיות
-
-
טוב, אני מעוניין לקנות נגן MP3 בארהב בתקציב של סביב ה120-150 דולר... יש המלצות? האמת ששמתי עין על הIPOD NANO 3rd gen... יש לכם המלצות אחרות? תודה
-
- 6 תגובות
- 886 צפיות
-
-
מישהו יודע אם צריך לצאת בזמן הקרוב PSP2 כי אני מעוניין לקנות PSP ... בזמן הקרוב אני מתכוון 3חודשים... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
יש לי שתי מכשירי אקספריה של סוני אריקסון X1 + X8 הבעיה היא שבX1 יש מערכת חלונות 6.5 בעברית שבא פועלת אפליקציית המשיבון iSecretary, אבל כשאני מעביר את הכרטיס זיכרון 8GB של סנדיסק למכשיר X8 עם מערכת הפעלה אנרואיד אני רק שומע את ההודעות דרך הנגן של הX8 והמשיבון לא פועל וviber וסקייפ כן פועלים. הורדתי את אפליקציית סקייפ של חלונות 6.5 מהאתר של מיקורוסופט לכרטיס זיכרון אבל סוני אריקסון מודיע לי שהאפליקצייה לא חוקית. מה אני יעשה כדי גם לדבר בחינם וגם לא לצלצל בתשלום כדי לקבל הודעות קוליות מהמשיבון?
-
- 1 תגובה
- 886 צפיות
-
-
האם יש עידכון קושחה לשפה העברית שיקרא את האותיות מימין לשמאל ולא ההפך כפי שהוא עושה כרגע?
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
תגידו המטען הזה http://cgi.ebay.com/Universal-USB-AC-Wall-Charger-Adapter-Po wer-Supply-MP3_W0QQitemZ180260290429QQihZ008QQcategoryZ967QQ ssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מתאים לsansa clip?? מתחינת חשמל אם אני מחבר מתאם הוא מתאים לארץ הוא מקבל 220V אבל השאלה אם למכשיר עצמו הוא טוב כי כתוב Output:DC5.00±0.020V DC300±50MA ואין לי מושג מה הנגן מצריך.. זה בסדר? לא יהרוס אותו?
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הדלפת מחירי ה-Xiaomi 12 וה-Xiaomi 12 Pro המיועדים במערב מבהירה לנו כי היצרנית הסינית הגדולה השלימה את המהפך שלה לחברת סופר פרימיום שאינה חוששת לגבות סכומים דומים או גבוהים יותר מאלו של המתחרות מחוץ לסיןלכתבה
-
- 3 תגובות
- 885 צפיות
- 4 followers
-
-
לאחר דחייה קלה בשל ביקוש גדול מהצפוי - כעת צרכנים בצפון אמריקה יכולים לבחור בתשלום של 1,500 דולר עבור המכשיר החכם הקומפקטי שמחזיר את המותג Razr אל מרכז הבמה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. אשמח להתייעץ איתכם. אני מחפש טאבלט אנדרואיד 9-10" בתקציב עד 2200 ש"ח פלוס מינוס. אני הולך להשתמש בו בעיקר לצפיה בסרטים וסדרות, אולי קצת משחקים וקריאת מסמכים, גלישה באינטרנט. הדברים שחשובים לי הם: * איכות סאונד מצוינת * מסך חד עם צבעים טובים * זמן סוללה גבוה * אפשרות לחבר התקנים ניידים (לדוגמא הארדיסק) * מעבד וזיכרון חזקים * אפשרות להרחבת זיכרון * חווית משתמש טובה. הקאץ' הוא שאני אקנה את הטאבלט מקייאספי, מכיוון שיש לי שם זיכוי. להלן הדגמים שמציעים שם בערך בתקציב שלי: > Sony Xperia Z2 Tablet > HTC Nexus 9 16GB WiFi > Lenovo Yoga Tablet 2 Pro > Samsung Galaxy Tab S2 SM-T710 - WiFi > טאבלט 4G LTE עם מודם סלולרי Samsung Galaxy Tab 4 SM-T535 אני כרגע נו…
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
העדכון של תוכנת המסרים הפופולרית ביותר מביא איתו חידוש שעשוי להיות שימושי מאוד, אך גם מעצבן לכתבה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני יודע שזה חרא של חברה פשוט יש לי שם חבילה טובה 36 אגורות לכל היעדים ועוד 200 דקות חינם ב10 שקל לחודש אז אני מעדיף חבילה טובה וזולה תודה רבה תביאו לי שם של הפלא הכי טוב שלהם אבל אתם יודעים פלאפון לא כל המחשבי כף יד האלה שיש להם תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש לי נוקיה 5800 שרכשתי מאורנג',הבנתי שיש לו יכולות gps אני אשמח לקבל הסבר עם איזו תוכנה הכי טוב לעבוד איך מתקינים וכו' כי אני די חדש בנושא תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
יש קבצי JAR וJAD, מה אני עושה איתם ואיך מתקינים בV3X משחקים?
-
- 4 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט כבר הרבה זמן בין שני אלו. היתרון של הD2 הם יכולת הצגת הסרטים (שלא נורא חשובה לי אבל יכולה להיות פיצר נחמד). היתרונות של הI7 הם הגודל וזמן הסוללה המדהים. עכשיו, מעניין אותי מה קורה במישורים הבאים בהשוואה ביניהם: 1. איכות סאונד. 2. נוחות חלוקת שירים ומציאתם (folders, playlist on-the-go וכו'). 3. תמיכה בעברית? 4. באנדל ואביזרים שניתנים לקניה אחכ (נרתיקים וכאלו). זהו בינתיים. אם זה משנה אני מתגייס עוד כמה חודשים והנגן אמור לשרת אותי במהלך השירות. תודה למייעצים, עודד.
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות היום לבן שלי ליום הולדת נגן MP4 בסכום של עד 450 ש"ח. חשוב שיהיה איכותי ועם תמיכה בעברית ( רצוי כמובן מסך גדול) אני מקווה שאלו לא בקשות גדולות מדיי בסכומים האלו. תודה מראש נ.ב. היום הולדת היא מחר לכן אני חייב לקנות היום.... תודה
-
- 6 תגובות
- 885 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GPS טוב, ידידותי- לא מסובך, שיתאים מצידי רק לישראל, שיתחבר להרבה לווינים, מהיר, איכותי, שיגיע עם מטען ביתי ועוד כמה תוספות, ושיהיה לו עיברית. מה דעתכם? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7327515
-
- 0 תגובות
- 885 צפיות
-
-
מחירים שהופיעו בחנות הבריטית הרשמית של סוני עוזרים לנו להבין כמה עתיד לעלות לנו הטריו החדש והנוצץ של היצרנית לכתבה: http://hwzone.co.il/פרטים-ראשונים-אודות-מחיריהם-של-מכשירי/
-
- 2 תגובות
- 885 צפיות
- 1 follower
-