גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,796 דיונים בפורום זה
-
עד היום לא היה לי צורך ב-smartphone, והנוקיה 6100 הספיק לי. כעת אני צריך לרכוש מכשיר שיוכל גם לקרוא מסמכים (kindle, microsoft reader, pdf, epub). אם אני קונה אחד מהמכשירים שבמצורף בחו"ל, האם תהיה לי בעיה בשימוש בעברית? תודה, רון.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם יש עידכון קושחה לשפה העברית שיקרא את האותיות מימין לשמאל ולא ההפך כפי שהוא עושה כרגע?
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
אחרי הרבה חפירות באינטרנט ובקריאה וצפייה בסקירות על מגוון טלפונים סלולאריים חדשים, וכן גם המלצות באתר, עדיין לא מצאתי את הטלפון הסלולארי שמתאים לי. אני אפרט כאן את המפרט המלא של הטלפון בו אני מעוניין, ואשמח לקבל המלצות על דגמים שעונים על כל הדרישות. במידה ואין כרגע דגם שעונה על כל הדרישות, אז תגידו לי אם ידוע על חברה שצפוייה להשיק בקרוב טלפון סלולארי שעונה על כל הדרישות לי, או שאני אצטרך להתפשר קצת בדרישות. דור 3.5 HSDPA מסך: רצוי מסך מגע רחב בגודל "3.2 שיהיה נוח להשתמש בו ביד אחת אמצעי קלט: מסך מגע + מקלדת QWERTY מלאה נשלפת תמיכה בעברית מראה חיצוני: מראה אטראקטיבי איכות בנייה טובה צבע שחור מחברים: Micro-USB connector, USB 2.0 High Speed Standard audio jack MicroSD card s…
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום יש לי את הPPC X7500 של HTC ואם אני מנשא להעביר קבצים שהם מעל 10MB הוא פשוט מאבד את החיבור שלו למחשב. את ההעברה אני עושה עם התוכנה ACTIVESYNC שקיבלתי עם המכשיר. למה זה קוראה יש לי 7G פנוי יש דרך לעביר קבצים גדולים בכול זאת??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כל 5 דקות הפלאפון שלי מצלצל בגלל איזה שטות בפוקר, יש דרך להפסיק את זה בלי להסיר את התוכנה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
כך... בדיוק נקנה אייפון לא יודע ממש איך להשתמש בו, הבנתי שצריך איזה תוכנה שמתקינים במחשב, ויש 2 שאחת מהם פרוצה ואחת לא וכו'... אם מישהו יודע איזה תכנה זאת זה יעזור לי, או אם יש למישהו פה לינק לפורום ממש טוב בכל מה שקשור לאייפון זה מאוד מאוד מאוד יעזור. אם מישהו יוסיף אותי למסנג'ר ינחה אותי באופן פרטי יעזור לי עוד יותר לשלוח לי הודעה פרטית (: להסביר לי איך להתקין תכנות וכו'...
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
מי מבינכם שמכיר את התמונה הזו יודע שכאשר האייקון מופיע (במידה ויש סמארט TV) ניתן בלחיצת כפתור להציג תכני מדיה מסלולר על הטלויזיה.הבעיה שלי היא שהאייקון הזה לא מופיע לי כאשר אני נמצא על הרשת הסלולרית ורציתי לדעת האם יש סיבה לזה?נ.ב - ניסיתי לעשות את זה לאחר שפתחתי נקודת גישה אישית בסלולר .
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום וערב טוב חבר'ה, לאחר שמכרתי את הטאץ' שלי ועד שאני אחליט מה אני קונה עם הכסף החלטתי לחזור קצת "לשורשים"- COWON I7 16GB שיש לי שישב בצד וסובל מבעיה תוכנית. בכל אופן, המחשב מציג את הקבצים והכל כשר למהדרין והכל בסדר איתו ככה שאפשר לגרור ולשים עליו שירים כמו על DOK, אבל הבעיה היא שכשהוא נדלק הוא בוחר שפה שבה אתה מעוניין שהוא יפעל ולא מציג את הקבצים על המכשיר. הוא מראה שהמכשיר ריק כשבדיעבד יש עליו קבצים. יש לציין שזה קרה אאל"ט (מזמן) לאחר שפירמטתי את המכשיר (וייתכן שהעברתי את מצבו מ-FAT32 ל-NTFS וזה חלק מהבעיה :-\). ניסיתי להתקין קושחא חדשה- 1.18 שזה העדכון הכי חדש שיש למכשיר וזה לא צלח. פירמטתי וניסיתי מספר פעמים וכל פעם תסכול מחוסר הצלחה. מה יכולה להיות הבעיה לדעתכם…
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
-
מה עדיף נגן טוב בסביבות 700 שקל או שווה להוסיף כמו מאות ולקנות PSP גם ככה רציתי לקנות PSP משהו בסביבות 1000 ומשהו אין לי בעיה עם הניידות שלו אני מדבר על חיי סוללה איכות שמע של PSP וכו' ביחסית לנגן טוב לגבי משחקים יהיה לי בו שימוש רב
-
- 4 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות נגן MP3 מארה"ב. הדרישות שהכי חשובות לי הן כפי שכתוב בכותרת, ובנוסף גודל נורמאלי ולא לבנה מבית ארקוס למשל. שטח אחסון גדול מבחינתי זה 80GB לפחות. זמן סוללה ארוך מבחינתי זה לפחות 25 שעות של נגינת מוזיקה רציפה. תמיכה במגוון פורמטי וידיאו גם תתקבל בשימחה. האם יש חיה כזאת? תקציב אזור 400$ עדיף פחות. תודה לעוזרים וחג עצמאות שמח.
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לקנות היום לבן שלי ליום הולדת נגן MP4 בסכום של עד 450 ש"ח. חשוב שיהיה איכותי ועם תמיכה בעברית ( רצוי כמובן מסך גדול) אני מקווה שאלו לא בקשות גדולות מדיי בסכומים האלו. תודה מראש נ.ב. היום הולדת היא מחר לכן אני חייב לקנות היום.... תודה
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות GPS טוב, ידידותי- לא מסובך, שיתאים מצידי רק לישראל, שיתחבר להרבה לווינים, מהיר, איכותי, שיגיע עם מטען ביתי ועוד כמה תוספות, ושיהיה לו עיברית. מה דעתכם? http://www.ynet-shops.co.il/shop/Template/groupsalesproduct.aspx?came=519&AuctionId=7327515
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
ראיתי שיש כבל לאומניה אבל אין לי מושג עם זה מתאים ל8300 יש חריץ USB מסוים ואני יודע שהוא מעביר אודיו ומידע דרכו אבל אין לי מושג עם קימת אפשרות להוציא סרטים דרכו
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
צריך המלצה למכשיר GPS (אין צורך במחשב כף יד, המכשיר ישמש לניווט בלבד). התקציב הוא עד 1,000 שקל. על המכשיר לעבוד בארה"ב ובישראל (הוא נקנה למען טיול בארה"ב לכן חשוב שיעבוד מעולה בארה"ב). עדיף שיגיע עם תוכנה מותקנת עליו, אבל אם יש משהו שעדיף בהרבה ומגיע בלי תוכנה אז נשיג את התוכנה בדרכים אחרות . תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איזה נגן מומלץ למחיר של עד 650 שח.הכי חשובה לי היא האיכות של הסאונד
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
האם אירוע ה-Unpacked הבא של חברת הענק יזמן לנו מפגש עם חמישה מוצרי דגל חדשים? לכתבה
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקנות מטען לנגן שבכותרת משום ששלי נשבר..מה לעשות שיש לך אחים קטנים בבית. אם אפשרי לקבל מחיר ומקום ספציפי שאפשר לקנות ממנו במרכז..המון תודה למגיבים.
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני צריך GPS בערך ב1000 שקל שיהיה ידידותי,נטען,ברכב,מסך 5 ומעלה,ברור להבנה ושיקלוט לוויינים בצורה טובה כמובן הכי טוב תשובה מניסיון
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
סמסונג ממשיכה את סבבי החידוש המהירים למכשירי הביניים שלה, הפעם עם צמד הדגמים שזכו לפופולריות גדולה בשוק המקומי שלנו לכתבה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושד שהסוללה שלי נגמרת מהר מהרגיל אבל אין לי כל ניסיון עם סמארטפון אחר לכן אני בדילמה וחשבתי אולי מישהו יוכל לעזור לי כאן ולכן הנה כמה דוגמאות לשימוש שלי במכשיר ורמות השימוש בסוללה: משחקים ושימוש כבד - 6 שעות לכל היותר והפלאפון נכבה מצב המתנה - 14 אחוז ב 7 שעות ללא כל עדכון או משהו אני יכול לגלוש באנטרנט דרך WIFI ולראות כל 3 או 4 דקות אחוז יורד האם נראה לכם שמשהו לא תקין או שזה נורמלי?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
הכירו את XPG Xenia - נייד הגיימינג הראשון שנושא את שם מותג הגיימינג מחברת ADATA, בסיוע עיצוב הרפרנס מבית אינטל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אשתי מעבירה עשרות הרצאות כל חודש וכל פעם עליה להיסחב עם מחשב נייד כדי להציג את המצגות שלה. אני מחפש מכשיר שיהווה תחליף לנייד - אפילו ללא מסך! אין לה צורך בעריכה ONLINE וממילא המחשב מחובר למקרן.... הניידים הזולים הם כבדים וגדולים ולא נוח להיסחב איתם כל היום מהרצאה להרצאה. הניידים הקלים מאוד יקרים וגם מחשבי לוח קטנים כמו ה-Q1 או האסוס R2H מגיעים למחירים של 6-7K ש"ח. אפשר להציג קבצי פאוור פוינט ממחשב כף יד אבל ההמרה לפורמט של מובייל הורסת חצי מהמצגות וגם המתאמים לבדם לא זולים. חשבתי אפילו על נייד קטן ישן ומשומש (P3) אבל קשה למצוא כאלה ורובם יחזיקו לי חצי שנה לכל היותר... יש למישהו רעיון? תודה מראש, TMP
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אין מגבלת תקציב. הייתי מעוניין לקבל המלצות לגבי טלפונים הכי מתקדמים, שהם אינם טאצ', והם לא בלאקברי, מה יש לשוק להציע ? (אני משער שזה דיי עושה סינון)
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הדגם הראשון של היצרנית הענקית עם מודם 5G מובנה בתוכו עשוי להופיע בתוך סמארטפונים ממשיים רק בשנה הבאה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
- 1 follower
-