עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום. אני מודע לכך שהשאלה הזאת הזויה. האמת? לא מצליח לחשוב על מקום אחר לשאול את השאלה הזאת, והפורום הזה תמיד מהווה עזרה. סבתא שלי, שתזכה לחיים ארוכים וטובים, אוהבת להאזין לרדיו. הרדיו שלה שבק. היא צריכה חדש. אני מחפש משהו בסיסי, זול, שמתאים אולי למבוגרים. המון תודה!!!

• 5 תגובות
    • 988 צפיות
  2. Started by shibby15,

יש לי את הנגן וגיליתי שאין ביכולתי המנטלית לשמור על הכבל נייד, אני תמיד שוכח אותו במשרד, בבית, איפשהו. ניסיתי לחבר כבלים רגילים של PL ל אודיו-וידאו וזה לא עבד. אני מניח שיש הבדלי קוטביות או משחקי חיבורים כדי להכריח צרכנים לקנות כבלים ייעודיים. השאלה היכן ניתן להשיג אחד שכזה בארץ/בארה"ב? או אם יש אלטרנטיבות? תודה רבה מראש רום

• 2 תגובות
    • 988 צפיות
  3. Started by SilentBob,

לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/fire-sale-%d7%9c-fire-phone-%d7%a9%d7%9c-%d7%90%d7%9e%d7%90%d7%96%d7%95%d7%9f/

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  4. Started by kkffiirr,

התלבטתי בין שלוש אפשרויות: iriver h10 20gb, הוא אופציה זולה (בחו"ל), נגן ותיק בעל מוניטין. החסרונות שלו שאין LINE IN, ואי אפשר להחליף סוללה. creative zen sleek photo נגן חמוד ביותר, נראה נחמד, אולי קצת פחות משוכלל מהIRIVER אבל יקר יותר (אם מישהו מכיר השוואה ספציפית בין שניהם אשמח לראות) עוד נגן אחד שאומנם קטן יותר בנפח (רק 8 ג'יגה) אבל יותר חדש זה ה: creative zen micro photo הקנייה תבוצע בארה"ב, מחיר עד ה170$, יש למישהו המלצות? תודה

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  5. Started by LIDOR_13,

שלום אני רוצה לשדר עם ממיר של הוט במסך מחשב האם המוצר הזה יתאים לי: http://www.ebay.com/itm/130545260197?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1439.l2649 המוכר אומר שכן,מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 987 צפיות
  6. Started by dans41,

רציתי לשאול אם יש מידע על טאבלט win 8 מבית אסוס בסגנון הטרנספורמר. ואם אין מישהוא יודע אם אני יכול להריץ בנוסף לאנדרויד על אחד ממכשירי הסדרה גם win 8 ? אני לא מדבר על הslate. תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 987 צפיות
  7. Started by sgeva2001,

שלום מבקש לדעת לגבי הנוקייה E51ף 1. האם ניתן להרחיב אותו מעבר לנפח 4G? 2. האם צריך לבחור כרטיס זכרון מסוים מבחינת ביצועים או סוג הפלג המתאים? 3. האם Patriot MicroSDHC 4GB Class 4 שמופיע באתר KSP http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12305 מתאים לסלולרי הזה? בתודה שאול

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  8. אפשר להזמין מזאפ אני יודע .. אבל אני רוצה ללכת לחנות ולראות שזה מתאים לי , בנוסף אני לא רוצה לחכות עוד כמה ימים .. למשהו יש מושג איזה חנויות מחזיקות קייסים כאלה? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 987 צפיות
  9. Started by jetman,

כפי שידוע לכם ,יש לי את ה sansa express שקיבלתי אותו מתנה ,הייתי רוצה לדעת עד כמה ה clip טוב יותר ממנו מבחינת איכות הצליל ,האוזניות הם px100 עם זה חשוב ,פשוט עוד לא יצה לי לנסות אותו איתם ,הבנתי ש ה ווליום ב clip עוצמתי והצליל יותר פתוח כזה ,השאלה העם ה express יספק לי את הווליום בשימוש עם האוזניות הללו בעצם , פשוט חשבתי לעצמי למה לי להתעסק בכל הבעיות שאנשים רושמים ב פורמים מחו"ל עם הכרטיס זכרון ,מאשר פשוט למכור את שלי למישהו עם הקופסה וכל האוויזרים ,נגיד ב 170 ,וללכת על קליפ של 8GB מחיר מצחיק של 300 שקל ,גם אני מרוויח עוד פונקציות ממה שהבנתי ,זה תמיכה בפורמטים lossless נוספים ו visualistaion כמודמני ,מה דעתכם ? כדי ? לא כדי ? כי תכלס זה נגנים בסיסיים בסופו של דבר ,אבל …

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  10. Started by 1900GT,

שלום, יש לי בעיה מאוד מתסכלת. היא התחילה לפני כמה ימים כאשר העברתי קבצים בין ה PPC שלי MIO 350 לבין מחשב שלא שלי (התארחתי אצל מישהו) בקיצור הכל עבד טוב ויפה ופתאום נותק החיבור בין המכשירים. מאז כל פעם שאני מחבר את ה PPC למחשב אז יש הודעה שהתקן ה USB לא זוהה. לא משנה באיזה חיבור אני שם. והחיבורים הם בסדר גמור כי יש התקנים נוספים שעובדים. עכשיו הגעתי לבית שלי ויש אותו סיפור. מה עושים? אני חושב אולי זה בעיה בהגדרות של ה PPC.

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  11. Started by biotech326,

היי חברים , אבא שלי החליט לעבור מהמחשב האישי בבית ולקנות טאבלט עבור עצמו. השימושים העיקריים שלו הם מיילים וגלישה באינטרנט יש לנו אפשרות להביא מארצות הברית דרך מכר אז חשבנו על הנקסוס 7 עבורו. הוא היום היה בKSP בדק את שני הגדלים והחליט שהוא מעדיף 7 אינץ' על 10 אינץ' (גדול מדי) שתי שאלות: 1) האם אתם ממליצים על הנקסוס 7 או על טאבלט אחר אולי בגודל 7 אינץ'? 2) הכי חשוב- הבנתי שאין כניסת HDMI בנקסוס 7 ומאוד חשוב לנו שתהיה אפשרות לחבר את הטאבלט למסך מחשב ומקלדת. האם יש אפשרות לעשות זאת? (bluetooth, wifi ...) תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 987 צפיות
  12. Started by rayula,

היי. מישהו יכול להסביר לי מה זה החיישנים שכותבים עליהם? מה הם עושים ואיך? הכוונה למכשיר N85. אשמח לקבל תשובה. תודה רעיולה

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  13. Started by liorc,

שלום, קיבלתי מ- ainolstore את ה- fire. ראיתי שהרבה שאלו לגבי זמן ואמינות המשלוח - אז לי לקח 3 שבועות דרך דואר סינגפור. שאלתי - הטאבלט הגיע עם אנדרואיד 4 (שהעברתי לעברית) אבל עם הרבה תוכונות סיניות שלא ניתן להסיר כגון לוח שנה, יומן בסינית וכו". לפני שאני מתחיל להוריד אנגרי בירדס וטמפל ראן ... 1. האם ניתו להסיר להתקין משהו ללא כל הסינית? 2. האם יש רום שבלי קשר עדיף להתקין כי הוא מהיר יותר . טוב יותר? חיפשתי ולא כל כך מצאתי תשובות. ליאור

• 1 תגובה
    • 986 צפיות
  14. חשבתם שנפח אחסון מובנה של 128GB הוא מרשים? באסוס ממשיכים לשכלל את מכשיר הדגל שלהם ומציגים גירסה עם נפח כפול וחסר תקדים לכתבה: http://hwzone.co.il/שיא-חדש-הכירו-את-סמארטפון-ה-zenfone-2-עם-256gb-של-נפח/

15. Started by Ghtm,

היי אני מנסה לחבר למחשב מכשיר SGS של אבא שלי (שכבר חובר ועבד בעבר) כדי להעביר קבצים. כשאני מחבר אותו אין שום זיהוי שלו ע"י המחשב והמכשיר רק מציג את עצמו כבטעינה. המכשיר לא מופיע בכלל במנהל ההתקנים. ניסיתי לחבר אותו למחשב נוסף והתקלה זהה. מחיפושים בגוגל עולה רק תקלה בה המחשב כן מגלה את המכשיר ומציג תקלה בזיהוי ככה שזה לא ממש עזר לי. מישהו מכיר? תודה גיא

• 6 תגובות
    • 986 צפיות
  16. Started by Dunul,

שלום, ברשותי IPOD VIDEO 30GB, ורציתי לעדכן אותו. רציתי לדעת מאיפה מורידים, למה זה כדאי והאם זה משנה משהו בביצועי המכשיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 986 צפיות
  17. Started by itzikd1,

אממ אוקי אני עומד לעדכן היום גרסה אז כמה שאלות אחרונות רק כדי להיות בטוח דגם פלאפון GT-I9000 גרסה 2.2 גרסת פס בסיס I9000JHJP6 גרסת ליבה 2.6.32.9 מספר גרסה BUILD FROYO.JHJPC חברת סלולר ORANGE זה בסדר להשתמש במדריך הזה?http://www.v00d00.co.il/GBFINAL.pdf יש לי DOWNLOAD MODE אז אני עושה את החלקים במדריך של 1 עד 4 עד פה הכול נכון? האם אני צריך לצרוב Damian GTO Ginger JVH - קרנל ? וגיביתי את האנשי קשר ומשחקים ודברים כאלה, אבל האם יש משהו חשוב שצריך לגבות? נגיד את הנקודות גישה של האינטרנט\EFS\ או משהו כזה? והאם אני יכול לעשות התקנת ROM בלי כרטיס SIM וכרטיס SD (להוציא אותם שלא ימחק כלום...)

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%91%d7%99%d7%96%d7%90%d7%a8-%d7%9e%d7%91%d7%99%d7%aa-lg-%d7%a1%d7%9e%d7%90%d7%a8%d7%98%d7%a4%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%9d-%d7%a2%d7%9d-%d7%a0%d7%a9%d7%9e%d7%94/

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  19. Started by nore0,

Attempting to copy to the disk "USER'S IPOD" failed. The disk could not be read from or written to. איך אפשר לסדר את הבעיה הזאת ? חיפשתי בגוגל אבל לא הבנתי מה צריך לעשות http://www.google.co.il/search?hl=iw&q=ipod+failed.+The+disk+could+not+be+read+from+or+written+to&btnG=%D7%97%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%A9+%D7%91-Google&meta=

• 5 תגובות
    • 986 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש נגן איכותי שיהיה בעל יכולות וידיאו. אוזניות שיהיו עבורו הם הסנהייזר CX300. חשבתי על הIPOD VIDEO, כי האמת, הוא נראה מצויין. אשמח להמלצות

• 13 תגובות
    • 986 צפיות
  21. Started by ofirp12345,

אהלן חברים, אני מחפש עבור אדם מבוגר שעון חכם שיכול לתת כמה שיותר מידע רפואי (נגיד מדידת לחץ דם, דופק וכו') וכן להתחבר לרשת (אולי עם סים או משהו) ולהעביר דיווח במידת הצורך. קראתי בעבר באינטרנט על מישהו שסיפר שלאביו היה שעון כלשהו שהיה שולח לו (לבן) התראות במצב חירום ואני מחפש משהו דומה. היות ואני לא כל כך מכיר את התחום אשמח לקבל המלצה מכם. תודה!

• 0 תגובות
    • 986 צפיות
  22. הבנתי שיש חוק חדש שאני יכול לקבל החזרים מחברת הסלולר גם במקרה ואני קונה מחנות פרטית. מישהו יודע איך קוראים לחוק הזה ואיך אני מממש אותו? בנוסף אשמח לשמוע ממי שיודע איך ההחזרים האלה עובדים...

• 2 תגובות
    • 986 צפיות
  23. Started by rani,

השאלה בכותרת. ואני לא משתמש בדור השלישי... והצרכים הגדולים ביותר שלי הם מוסיקה, מקשים נוחים ,מערכת קלה ויפה, ולא, המצלמה לא ממש בעדיפות גבוה שלי זה רק מין בונוס, והעיצוב גם חשוב.

• 10 תגובות
    • 986 צפיות
  24. Started by amirsource,

שלום לכולם, אם למישהו יש מושג מה העלות של המכשיר באיטליה אני ישמח לישמוע(: וכמובן את ה3G אבל 8GB. תודה הרבה.

• 8 תגובות
    • 986 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.