גאדג'טים ומובייל
מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.
16,797 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש מידע איפה אפשר לקנות בזול עם משלוח לארץ? באתר של nvidia אין משלוח לארץ. תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יודע מתי הפלאפון הזה עומד לצאת ? והאם הוא מגיע בכלל לארץ ? כי כתוב בGSMARENA שהוא יצא כבר , אבל לא ראיתי שום ביקורת או משהו דומה ברשת.. אני חושב שמדובר בפלאפון הבא שלי אחרי 3 שנים עם הW800 בהנחה שהאייפון לא יגיע בזמן הקרוב לארץ .. http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_c901_greenheart-2819.php
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אחרי חיישן של 48 מגה-פיקסל וחיישן 64 מגהפיקסל - מגיע הפרוייקט החדש והמבטיח של היצרנית במסגרת מותג ה-ISOCELL שלה לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
מזה 6 שנים אני משתמש בנוקיה 6131 ואני ממש מרוצה ממנו ומאיכות הספיקר שלו בשיחה. הטלפון החל להשתגע בזמן האחרון וחשבתי להחליף למשהו אחר שיש לו ספיקר מעולה. רציתי לקנות את אותו הטלפון אך כל מה שמוכרים בארץ הוא מחודש ואני לא יודע אם כדאי להסתכן. חשבתי בינתיים כבר להחליף לסוני אריקסון אקספריה אס ולעשות ניתוק זיקה באורנג' אך ממה שקראתי איכות הספיקר שלו לא משהו ואני גם לא חובב של מסכי מגע וגם אני לא מוצא שום עניין באפליקציות וכל מה שמציע סמארטפון. אני מעדיף טלפון אמין עם מקשים גדולים ונוחים אך אם קיים טלפון עם מסך מגע שיש לו ספיקר מעולה ולא פחות מזה אני אולי אתפשר. השימושים שלי הם רק שיחות (לא חשובים הדברים הבאים: איכות מצלמה, נגן MP3,תמיכה ביישומים ואפליקציות. אך שוב במידה ויהיה…
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מכשירים חכמים עם סוללות מאסיביות ויכולת לעבוד כמה יממות בין טעינה לטעינה הופכים לנפוצים יותר עם כל יום שעובר, אך יש מי שמתנדבים להזכיר ולהמחיש לנו שאנחנו עוד רחוקים מהשיא בכל הנוגע לקיבולת לכתבה: http://hwzone.co.il/marathon-m3-%d7%90%d7%9c%d7%95%d7%a3-%d7%94%d7%a1%d7%95%d7%9c%d7%9c%d7%94-%d7%94%d7%97%d7%93%d7%a9/
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
תגידו בN95 יהיה אפשר להפעיל את GPS בלי לשלם לחברת הסלולר?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב לכולם, ראיתי שיש כבר מספר מכשירים שמגיעים עם הגנה למים בתקן IP(עם מספר כלשהו). גלקסי 5, אקספריה Z2 וכו'... אשמח מאוד למידע בנגוע לזה, האם יש הבדל משמעותי בתקנים? האם אפשר ממש להכנס ולשחות עם המכשיר? להצטלם איתו מתחת למים וכו'? תודה רבה! זה ככל הנראה יהיה שיקול משמעותי עבורי לקראת הרכישה הבאה.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אפשר בבקשה קישור לסוללה לאייפון 4 עם הקיט החלפה? והאם זה אותו דבר כמו של ה4s? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההוספה גורמת למכשיר לגמור את הבטריה יותר מהר? או פוגעת בביצעוים בכל צורה שהיא?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
רציתי לשאול איזה דגם יותר טוב משני הדגמים האלה של ווינדוס פון Acer Jade Primo או Alcatel IDOL 4S היכן אני יכול להשיג אותם בארץ?אים אני קונה מחול מה אני צריך לבדוק ובנוסף אשמח לדעת אים הם תומכים בעברית? והבנתי שיש דגמים עים שתי סים אני רוצה את הדגם עים סים אחד. הנטייה היא לכיוון הACER .אשמח לקישור לקניה באיבי או אחר . תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
טוב אז איזה אתם מעדיפים ולמה גם ?..... אני מעדיף את K800I כי יש לו מצלמה טובה משל N73 ויותר נוח איתו !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם! היום הזמנתי מארה"ב את ה6120 קלאסיק של נוקיה. אני מעונין לדעת האם ואיך אני יכול לשים עליו עברית, אני מודע לכך שהדבר אפשרי , חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה מספקת ולכן אני פונה אליכם. כל הפורומים בחו"ל לא נותנים מענה לאיך לשנות. לכן אשמח לדעת איך אעשה זאת אם אני יכול לעשות זאת לבד , האם אני צריך לגשת לחנות או מעבדה שיעשו לי זאת , במידה וכן כמה זה יעלה לי ? האם יש סיכונים בהוספת העברית? תודה מראש לכל העונים! גל נ.ב. אם עולה לכם סוגיות נוספות או אנקדוטות שאני צריך לדעת אל תהססו ותציינו אותן!
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני שבוע LG-OPTIMUS-L3 עם אנדרואיד 2.3.6 ואני מנסה לגבות את התוכנות שהורדתי אליו כמו waze, MyBackup, FileManage, אבל לא מוצא אותם בשום מקום כאשר אני מחבר את הסמארטפון למחשב בתור "אמצעי איחסון USB"......עברתי על כול תיקייה ותיקייה בשני הדיסקים שאני מקבל כאשר אני פותח את "המחשב שלי" ואין בשום-מקום את הקבצים האלה....מישהו יודע היכן הם מיסתתרים? - ד'0840 - בתודה מראש למסייע! - שאול
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אהלן. אבא שלי לפני קניית מכשיר GPS (כנראה Que NQ505/555) ואני מנסה להבין את ההבדלים בין מערכות ההפעלה השונות. הבנתי שה-IGO8 מכיל אפשרויות רבות יותר\ אך האם יש פגיעה בפשטות שיש באמיגו? אשמח לשמוע גם אם אתם מכירים מקומות שמחזיקים מכשירים פתוחים שאפשר לנסות לתפעל ולהשוות תודה, ערן
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שכבש את תערוכת MWC בגירסת האב-טיפוס, סמארטפון ה-Apex המהפכני עשוי לזכות בהשקה רשמית אמיתית בתקופה הקרובה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי HTC my touc 4G עם גירסה 2.3 יש למישהו מושג איך אני משדרג לגירסה האחרונה?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
לא יכול להעתיק לשמה שירים. לא מזמן הצלחתי, אבל פתאום לא. זה מה שזה רושם לי: "אין אפשרות להעתיק את [שם השיר] : המכשיר הפסיק להגיב, או נותק." הערות: זה לא על LOCK אי אפשר לעשות אתחל... יש שגיאה תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם. מכיוון שיצא לי להתרשם לטובה מהגלסקי נקסוס ובו זמנית אינני מעוניין לקנות מכשיר שבאופן יחסי מיושן אז אני מעוניין לדעת אם צריך לצאת מכשיר נקסוס חדש . תודה רבה ולהתראות . (ולא אני לא רוצה המלצות על מכשירים אחרים , תודה רבה ) .
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי שהגיע הזמן לקנות נגן איכותי, זאת אומרת בעל איכות שמע מעולה וחזקה (לא בהכרח עם אוזניות חדשות), וממשק כמה שיותר נוח. לפני מספר ימים חבר שלי קנה את ה-E250 ואני אישית לא ממש התרשמתי ממנו. החלטתי שאני משקיע קצת יותר, זאת אומרת לכיוון של U10, nano וכו' שעולים קצת יותר מה-E250. מה שלא כ"כ אהבתי ב-E250 זה את איכות הסאונד "הבסיסית" ואת הממשק עצמו (יותר מדי תפריטים, יותר מדי כפתורים). חשוב לי גם חיי סוללה כמה שיותר ארוכים, באזור ה-15-20 שעות. אני מוכן להתפשר על נפח במידה וזה באמת שווה את זה - U10 1GB עולה כ-650 ש"ח - האם זה שווה באמת את הכסף או שזה סתם? בקיצור, תמליצו לי על מה שיתאים לי, כרגע אני הולך לכיוון של ה-nano 2GB (למישהו יש מושג האם הגרסא החדשה נמכרת בארץ?). אגב, שמ…
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מעבדות של פלאפונים מתעסקות בלשים במכשירים רוט ורומים תמורת תשלום, או שעלי לעשות זאת בעצמי? האם מגיני המסך מזכוכית מחוסמת אכן יעילות? הסמארטפון שלי הוא HTC ONE X.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(לא בטוח אם שייך לכאן או לפורום אלקטרוניקה..) לגבי הטענת הסמארטפון שלי, איך אני יכול לוודא שאני מטעין במהירות המקסימלית? יש אופציה כלשהי שמכשיר יטען מהר מדי והבטריה תתחמם? כי שלשום הטענתי את הGalaxy Nexus שלי במטען של
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי את הקלאסי של להעיף את המסך השחור ויש לי שאני צריך להתאים פאזל ועוד 2 אני ראיתי אצל אנשים דברים מגניבים אחרים, איך אני משיג את זה?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום! יש לי NOTE 4 עם אנדרואיד 5.1.1 . כשאני לוחץ על ה-Home Button עולה כל הזמן הבקשה שאפשר לראות בScreenshot שצילמתי. איזה בחירה שאני לא בוחר מבין השתיים, למרות שאני בוחר "תמיד" - זה ממשיך לחזור. למישהו יש מושג איך אני מסדר את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-