עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. Started by y_a_n_i_k,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3986736,00.html האמת? אני לא מתפלא שהחברה לא הצליחה, אני לא רואה איך מכשיר כמו שלה היה מצליח בשוק הקיים ובדרישות הקיימות של האנשים בזמנינו.

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Spider76,

שלום, אני למדתי וגם התעסקתי בתכנות בג'אווה. שמעתי שלסאן יש כלי פיתוח שמשמש לבניית אפליקציות/משחקים למכשירים סלולאריים. מישהו יכול לכוון אותי לכלי הזה ? או אולי לכלים מומלצים אחרים ? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. Started by segevon,

שלום.. יש לי נגן iAudio X5L ואני רוצה לדעת מה אורך חיי הסוללה שלו.. ושאלה נוספת.. לחבר שלי יש אותו נגן.. פשוט בגרסת הX5 והוא הטעין אותו ב3V במקום ב5V כמו שכתוב על האריזה..זה יכול להשפיע על אורך חיי הסוללה.. תודה..

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. Started by Iraqinator82,

משחק טרוויה ממכר משהו..... http://www.gadgetisrael.com/2014/03/quizup.html

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  5. מחכה לו בציפייה רבה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by oren99,

אני חייב לפתוח דיון עליו. על פניו נראה מכשיר שיש בו הכל (הרוב) במחיר מעולה. משהו שלא מצאתי וחסר לי אלו המידות שלו. http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=14306 מה דעתכם? האם אפשר לקנות מכשיר כזה בהזמנה מוקדמת בלי לדעת עליו עוד?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. Started by bomba90,

1. כשאני מקבל הודעה (לא וואטסאפ) המסך לא נדלק ואני לא מוצא איך לעשות שהוא יידלק. 2. בעיה שקשורה לדעתי בגוגל ולא בטלפון, החנות מזוהה בחו"ל: המחירים בדולרים ויש אפליקציות (וואלה למשל) שאי אפשר להוריד משום שאני מקבל הודעה שהאפליקציה לא ניתנת להורדה באיזור בו אני נמצא.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by benor,

מחפש המלצה לאחת כזו, 0 - 100 ש"ח אפשר לחרוג, העיקר שישמעו כמו שצריך.

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  9. ערב טוב ושבת שלום לכם, אני מעוניין מאוד בקניית סמארטפון מחו"ל (ארה"ב), ואני יודע שהמחירים שם מאוד זולים.. בכל מקרה, התלבטתי המון בין סמארטפונים בשוק והגעתי למסקנה שאני מעדיף את HTC DESIRE HD 2 בתור סמארטפון על פני IPHONE 4 הסטנדרטי (ולדעתי המיושן כבר) זאת עקב כמה וכמה סיבות; האייפון בקושי משפר את עצמו כל פעם מחדש, וגם אם כבר משפר, זאת רק בחומרתו. אפילו המערכת הפעלה בקושי מתחדשת, היא משעממת ולא מפתיעה. לכן אני חושב שהחלטתי על ה-HTC. בכל אופן, אני רוצה לדעת מה דעתכם על המכשיר הנ"ל.. אישית אני קראתי עליו הרבה, ראיתי המון סיקורים עליו ואני מאוד מרוצה ממנו. מהירות המעבד, גודל המסך (בגלל שאני חובב סרטים ותמונות), איכות המסך, מהירות המכשיר ומערכת הפעלתו. אם אתם חושבים שלמכשיר …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by pakomako,

חברה נמאס לי מה MP3 המצ'וקמק שלי אני צריך המלצה לנגן בסגנון ipod... שמתי עין על ה Iriver שיש אותו לחבר שלי אבל אני צריך לדעת אם אתם יודעים על בעיות מסויימות במכשיר, סוללה... שמעתי דברים רעים על הסוללה של ה Ipod שהיא לא מספיקה להרבה זמן או שצריך לשלוח את המכשיר לחברה וכל מיני זיבולים... אפשר המלצה למכשיר טוב בסגנון ה iriver h10 עדיף בסביבות ה 10 20 ג'יגה... תודה מראש אמיר.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by elyaz,

שלום אני מחפש המלצה על מכשיר מבוסס אנדרואיד, טוב ופשוט עם מסך קטן כמה שיותר. חשבתי בכיוון של xiaomi 5A עם מסך "5. איך הוא? תודה

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. אני יודע שהמכשירים של אורנג' יותר מומלצים, אבל מי שמשלם הוא אבא שלי, לקוח של פלאפון מאז שהוקמה בארץ. כך שההחלטה היא שלו, הוא מתעקש על החברה, ולי לא כל כך אכפת. כרגע יש לי את המכשיר Samsung R510, חרא של מכשיר! חרא של מצלמה, חרא של MP3, בקיצור חרא של דבר . אני מחפש מכשיר עם MP3 טוב, מצלמה איכותית/ווידאו (יחסית למכשיר סלולרי), שיהיה דק, בלוטוס. אני לא בטוח לגביי גלישה באתרים, כי אף פעם לא גלשתי דרך הסלולרי, אבל אם אני אקח את זה בתור בונוס, לא כל כך מחייב. איזה מכשיר יתאים? מדובר בלקוח פרטי. עריכה: אחרי קריאה מהירה בפורום, שמתי לב שיש המון המלצות על N85. רציתי להוסיף עוד תכונה ששכחתי לציין, חשוב לי שאוכל להקליט שיחות נכנסות/יוצאות בלי הגבלה. זה לא חייב להיות מוטמע במכשיר…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. אני מעוניין לקנות אותו מארה"ב... הוא עולה בערך כ-250$. האם יש מכשיר אחר שאפשר לקנות באותו מחיר ויותר טוב?? תודה מראש! ;D

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. יש לי מכשיר ZTE BLADE שנקרא גם SAN FRANCISCO שהבאתי מאנגליה בקיץ האחרון. עד הבוקר המכשיר תפקד מצוין, גם אחרי ROOTING והתקנת ROM אפוי של ANDROID 2.2. הבוקר משום מה צג המגע שלו החליט שהוא ברוגז. כלומר, הצג הציג תמונה כרגיל, אבל לא הגיב כלל למגע. ניסיתי: לכבות את המכשיר ולהפעילו מחדש - לא עזר. להוציא את הסוללה, להחזיר ולהפעיל - כלום. לחצתי קלות על אחורי המכשיר - הפתעה - הצג חזר להגיב לכמה שניות והפסיק. ניסיתי שוב, וראיתי שאם לוחצים על גב המכשיר (למעלה מימין למצלמה) יש לזה השפעה על תפקוד הצג. או שבזמן הלחיצה הוא מתפקד או שלחיצה מספיק חזקה (כמובן שיש לנהוג בעדינות בכל זאת מכשיר סלולרי) ואז הוא מתפקד כמה רגעים. ברוב המקרים כיבוי של המסך והפעלה מחדש גרמו לצג שוב להפסיק לעבוד (ו…

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by DimRah,

היי, אני רוצה לחבר את ה-iPod שלי לרשת ה-VPN, כי עם Wi-Fi קשה מאוד להתחבר (אם בכלל) כאשר אתה בתנועה. לפי מה שהבנתי, VPN זה מה שאני צריך. עכשיו, בהגדרות של ה-VPN יש לי 3 אפשרויות: L2TP, PPTP ו-IPSec. לא מבין בשיט מה זה אומר, אני רק זוכר שראיתי את הדברים האלה בראוטר שלי או כנראה כשהייתי מתקשר לספקית האינטרנט שלי שיעזרו לי להתחבר לאינטרנט. בכל מקרה, איך אני יכול להתחבר לרשת VPN עם הנגן שלי? מודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. משהו יכול להפנות אותי לאיזשהו אתר שמסביר מונחים כמו "רום", "פריצה", אנדרואיד וכו'... אני מתכנן לקנות בעוד חודשיים את הסמארטפון הראשון ואני לא מבין כלום, אגב אשמח אם משהו ימליץ על מכשיר המתאים ביותר עבור השימושים הבאים: מוסיקה (שיחליף על הדרך את נגן הMP3 שלי !!שמיעה מרובה!!), מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אעדיף אופציה לכרטיס הרחבת זכרון. עריכה: שכחתי תקציב: 900 ש"ח, לא ניתן לחרוג. מודה על כל נכונות לעזור

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. שלום, אני רוצה לשדרג את עצמי לסמארטפון חדיש. דרישות: פתוח לכל הרשתות. איכות שיחה מצוינת. רמקול חזק וברור -- חובה. אנדרויד. תגובתיות מגע חלקה ומהירה. בלי התחממות ניכרת. מסך קריא היטב באור יום. מצלמה מהירה לפחות 8 מ"פ עם איכות עדשה מעולה. הקלטת וניגון וידאו 1080p. אמינות ושרידות פיזית ל-3 שנים לפחות. תקציב בערך 2500 ש"ח עם אפשרות ל-3000 ש"ח. האפשרויות המיידיות הן Samsung Galaxy S2 ו-S3. תכל'ס הייתי סוגר על ה-S3 אם הייתי מרגיש שתוספת חצי אינץ' למסך שווה השקעה של עוד 1000 ש"ח ל-3 שנים. הצעותיכם? אני אנצל את המקום לעוד שאלה: כשאני לא משתמש בטלפון, מבחינתי הוא צריך להיות מוכן רק לקבל שיחות ואסאמאסים. אז אם הטלפון במצב המתנה, עדיף לי להעביר אותו למצב רשת 2G ולחסוך הרבה סוללה ? …

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. אחרי חפירה לא קטנה הגעתי לשני טאבלטים שעומדים בדרישות ובמחיר פחות או יותר הדגש הוא על תמיכת 3G מובנת ותדרים כמה שיותר נרחבים כי זה אמור להיות טאבלט שיתחבר למערכת ברכב וללא אינטרנט יציב כמה שאפשר לא יהיה שווה כמעט כלום. בכל מקרה אלו שני הדגמים: http://www.freelanderstore.com/freelander-px1c-3g-tablet-pc-android-4-2-mtk8382-7-inch-ips-screen-8gb-white.html http://www.freelanderstore.com/freelander-px2-tablet-pc-android-4-2-mtk8389-quad-core-7-inch-3g-gps-black.html דומים מאוד בעיקרון, אחד עם מסך IPS והשני לא, אחד עם GPU עדיף מהשני. אם מישהו יכול להביט ב-SPEC ולתת את דעתו בעניין אני מאוד אודה לו. ואם יש המלצה לטאבלט עדיף לדעתכם לא יזיק לי לשמוע גם כן. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. ידעתי שזה מה שיהיה ,רמי או חברת סמסונג תחמנים,הוא נותן להם את המכשיר במחיר 3000 אלף שקל זו ממש זילזול בבני אדם. http://www.facebook.com/groups/GalaxyS2Buyers אם מישהו רוצה ליצור קבוצת רכישה לקניה בחנות פרטית ואז נקבל חתיכת הנחה אז נראה לי שזה פתרון פצצתי.

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. טוב, עברה שנה, הגיע הזמן לפלאפון חדש. בא לי משהו עם מסך מגע ועדיפות למסך בגודל נורמלי (לא 2.8" כמו הדימונד או הסמסונג F480). כמובן שהדבר הראשון שחשבתי עליו זה האיפון, כי הוא הכי מוכר וכי הוא... איפון. כמה שחיפשתי, מצאתי יותר ויותר אנשים נגד, מכפישים, מלגלגים על המותג, אבל המושתף לכולם זה שאף אחד לא נתן שום הסבר נורמלי, הדבר היחידי שהצלחתי לסחוט מהחיפושים של למה-לא זה שהוא לא נותן תמורה לאגרה, במחיר שלו אפשר להשיג פתרונות מוצלחים יותר של מתחרים, אבל איזה ? אני יכול לקנות מכל חנות בארץ, אבל רק בארץ. ראיתי את הסמסונגים, ה-F480 נראה לי פצפון, כמו ה-HTC DIAMOND. ראיתי את הסמסונג אומניה I900 והאמת שהתאהבתי בו, אבל הוא עולה 1000 שקל יותר מהאיפון, אני לא בטוח שזה כזה כדאי. אני אש…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by dm44,

חיפשתי עליו מידע (אחרי שהמליצו לי עליו כאן) ובכמה אתרים ראיתי שכתוב בהוראות שימוש שלו שהוא יכול לגרום לסרטן ושצריך לשטוף ידיים כל שימוש. יש לי כמה שאלות: זה נכון? כל נגני הMP3 מסרטנים במידה מסויימת? כדאי לקנות אותו אפילו שהוא מסרטן? תודה

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. Started by mostwanted,

איזה פלאפון עדיף לקנות ומה יותר משתלם motorola v6 sony ericsson k610i nokia 6233

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by Lupin,

היי, אני רוצה לקנות נגן מסויים טיש כל כך הרבה. לא משנה לי אם זה יהיה אייפוד, אייריבר, אפל או כל דבר דומה לזה. מספיק לי שתהיה לי איכות סאונד טובה, נגן חזק שלא נשבר אחרי 2 נפילות ונפח של 3 GB לפחות. אין צורך בנגן שמציג וידאו כי אני רק שומע מוזיקה. התקציב הוא 400-500 ש''ח. מה אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. Started by ELpsycho,

שלום לכולם, התקנתי את הרום המקורי של סמסונג שהודלף (לפי הפירסומים באתר) בגרסת 4.1.2 שמתי לב כי הסוללה נגמרת מהר יותר באופן משמעותי ביחס לגירסה הקודמת שהיתה לי 4.0.4. למישהו יש פתרון? תודה, אלדד כהן

• 5 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Tanya,

עקב המעבר לסלקום... אני גם מחליפה מכשיר. יש לי את הסוני אריקסון W910i.... כשבחרתי אותו חשבתי שהלכתי על הטוב ביותר אבל טעיתי. המכשיר נורא אכזב אותי מבחינת מהירות [מעבר בין תמונות וכ'ו], מבחינת מצלמה...[על הפנים..], מבחינת רמקול, וכנראה שיש עוד כמה דברים ששכחתי כרגע. אחרי ההתנסות עם הפלאפון הנוכחי, אני יודעת בדיוק מה אני צריכה מהמכשיר הבא שלי: - מצלמה איכותית. - מהירות. -רמקולים איכותיים, כי אני מתכוונת להשתמש בו גם כנגן. - שהמסך לא יהיה קטן מידי ושהצבעים יהיו איכותיים. -דור 3.5 ואולי הכי חשוב, שיהיה סליידר. אני נורא אוהבת פלאפון שהוא סליידר...[בגלל זה לקחתי את האריקסון הנוכחי שלי...]. אשמח להמלצות נ.ב יהיו גם הרבה משחקים ;D

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים