עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום, אני מתכנן לרכוש (מחר) את הנוט 2 לאחר שנתיים וקצת עם האייפון 4. אשמח לעזרה בנושאים הבאים: כיצד להעביר את אנשי הקשר? הגירסה שמגיעה ב-KSP לא תומכת בעברית בשימוש עם העט. במידה וקיימת גירסה שכן תומכת (או תתקיים בעתיד) - כיצד ניתן לעדכן? (משהו בסגנון של עדכון iOS?) כיצד ניתן לצפות בקבצי וידאו במכשיר - האם המכשיר מזוהה כ-DOK ופשוט מעתיקים אליו את הקובץ? תודה מראש לעוזרים. הערות/הארות נוספות יתקבלו בברכה.

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. שלום, ההתלבטות שלי היא בין שני המכשירים של ASUS: הראשון - TF300 והשני TF201. הדומה: המעבד - Nvidia Tegra 3 Quad Core מערכת הפעלה - אנדרואיד רזלוציית מסך - 1280X800 זיכרון - 1GB אחסון - 32GB Flash מצלמה - קדמית 1.2 מגה-פיקסל ואחורית 8 מגה פיקסל השונה: משקל - TF201 יותר קל ב 52 גרם מסך - מה ההבדל בין שני סוגי המסכים? האם ההבדל משמעותי? TF201 - 10.1’’ WXGA LED Backlight IPS TF300 - 10.1’’ LED Super IPS קישוריות - האם יש הבדל משמעותי בטכנולוגיה של הבלוטוס ומה זה EDR? TF201 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth v2.1 + EDR TF300 - WiFi 802.11b/g/n, Bluetooth סוללה - TF201 בעל 10 שעות עבודה לעומת ה12 שעות עבודה של הTF300 - האם זה הבדל משמעותי בפועל? באתר של באג (משם לקחתי את הנתונים לTF…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  3. ערב טוב לכולם, קראתי את חוקי הפורום, קראתי את סטיקי האפליקציות המומלצות, אבל לא הצלחתי למצוא אפליקציה שתאפשר לי לבנות משירים ביוטיוב רשימת השמעה, כזאת שגם תשדר לי אותם במקומות עם קליטה בעייתית. האם ישנה כזאת למישהו? מסתובב עם OnePlus One אם זה עוזר למישהו

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני גם רוצה לשדרג את הפלאפון שלי לאותה חברה שאני יעבור אז אם אפשר להמליץ גם על הפלאפון ומה אתם אומרים על הפלאפון motorala v3x? איך הוא? כי הבנתי שבאורנג' הוא במבצע

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by Nigger Please,

אם כן אפשר הסבר על איך זה עובד? מאיפה משיגים הזמנה? כמה המחיר? האם קונים ישירות מהחברה והם שולחים לארץ? יש לי עוד כמה שאלות אבל קודם צריך למצוא מישהו שיש לו את המכשיר

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  6. Started by מגדל,

האם כדאי לקנות את הדגם הזה U10 512MB Iriver ? הבנתי שהוא קורא AVI ן TXT... והוא מאוד זול 200 ש"ח... ושל חברה גדולה לא סתם... ואין לי בעיה עם הנפח הקטן 512 MB... אבל בכל זאת יש פה מישהו שקנה אותו ויכול להמליץ עליו?

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שבת שלום לכולם. אני צריך לקנות מכשיר חדש להורים ויש לי שאלה שדורשת עזרה אני מתלבט בין (אנדרואיד) MOTO G ושלל מכשירים סינים (XIAOMI REDMI2 \NOTE4G , HUAWEI HONOR4 , COOLPAD F2 ועוד....) לבין אחד ממכשירי הלומיה 535/635/735 מעניין אותי לדעת אם יש פה מישהו שיש להורים שלו ווינדוספון ולדעת איך הם מסתדרים איתה? אני לא מדבר על הורים טכנולוגייים יותר מידי. ואם היה להם לפני או אחרי מכשיר אנדרואיד והוא יכול לומר איך הייתה החוויה שלהם ומה היה להם יותר קל<?

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. Started by digitalseeker,

היי, יש לGALAXY NOTE עט מעולה ! הוא דק, והוא קשיח. יש עט כזה שיכול להתאים לTABLETים כמו סטיילוס ? אשמח ללינק !

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. שלום חברי הפורום בתקופה זו בחיי עומדת בפניי דילמה קשה לפיצוח. לפני כשבועיים מכרתי את הMP4 שלי, הMeizu M6 (ואני מתכנן למכור כעת Meizu M6 נוסף שקניתי) אני זקוק למכשיר מולטימדיה במחיר טוב שאוכל לצפות בסרטים ובקליפים דרכיו, עם לפחות 4 שעות (עדיף יותר) של זמן צפייה, ואיכות טובה, מחברה טובה ולא סינית זבל. אחת האופציות שחשבתי עלייה היא לרכוש Microsoft Zune 30GB ב250 ש"ח (חדש ומקורי) ולראות עליו את הסרטים והקליפים. הבעייה היא שהסוללה שלו לא מחזיקה זמן רב, כ3 וחצי-4 שעות. בנוסף לכך, יש לי כבר טלפון מתיישן (Nokia 3220) ואני רוצה לשדרג אותו לסמארטפון. הסמארטפון צריך לכלול מסך הגדול מ3.5 אינץ', רזולוציה טובה, מצלמה טובה עם צילום 720P לוידאו, ומעבד של 1Ghz עם 512Mb RAM. יש לי…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by -sHUz-,

קיבלתי אותו היום וושפתחתי אותו אני מגלה שהמטען שהביאו לי הוא של סאקל אלקטרוניק בכלל ולא המטען המקורי שלהם. זה ככה לכולם הגיע? אוו שהם סתם דחפו לי זבל

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות אותו מארה"ב... הוא עולה בערך כ-250$. האם יש מכשיר אחר שאפשר לקנות באותו מחיר ויותר טוב?? תודה מראש! ;D

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by segevon,

שלום.. יש לי נגן iAudio X5L ואני רוצה לדעת מה אורך חיי הסוללה שלו.. ושאלה נוספת.. לחבר שלי יש אותו נגן.. פשוט בגרסת הX5 והוא הטעין אותו ב3V במקום ב5V כמו שכתוב על האריזה..זה יכול להשפיע על אורך חיי הסוללה.. תודה..

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by ophir555,

קיבלתי הןדעה לנייד לבצע עדכון קושחה הכוללת מעבר לאנדרואיד 4.3 הטלפון של העבודה ונקנה ישירות מהיבואן ( כלומר מערכת הפעלה 4.1.2 "חוקית") 1- האם יפגעו אפליקציות שהורדתי "מבהבלקמרט"? 2- היום הנייד מחזיק לי את רוב יום העבודה והבנתי שבמערכת ההפעלה החדש אחד הבאגים הוא זמן הסוללה? 3- האם מערכת ההפילה החדשה מאפשרת מחיקת "אפליקציות בית" של סמסונג שאיני מעוניין בהם? מה דעתכם?

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by Lupin,

היי, אני רוצה לקנות נגן מסויים טיש כל כך הרבה. לא משנה לי אם זה יהיה אייפוד, אייריבר, אפל או כל דבר דומה לזה. מספיק לי שתהיה לי איכות סאונד טובה, נגן חזק שלא נשבר אחרי 2 נפילות ונפח של 3 GB לפחות. אין צורך בנגן שמציג וידאו כי אני רק שומע מוזיקה. התקציב הוא 400-500 ש''ח. מה אתם ממליצים?

• 28 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום. האם יש אפשרות להשתמש בGPS עם מכשיר סמסונג F480? אני יודע שאין לו GPS מובנה אבל יש לי את המכשיר, לא זוכר באיזו חנות קניתי אותו אבל הוא הגיע עם גרסאת תוכנה של רשת פאלפון ויש שם קישור לGPS שלהם. הקישור לא עובד כי אני משתמש בו עם סים של אורנג. האם יש מקלט שאפשר להשתמש בו או שרות של אורנג שמאפשר זאת?

16. טוב, עברה שנה, הגיע הזמן לפלאפון חדש. בא לי משהו עם מסך מגע ועדיפות למסך בגודל נורמלי (לא 2.8" כמו הדימונד או הסמסונג F480). כמובן שהדבר הראשון שחשבתי עליו זה האיפון, כי הוא הכי מוכר וכי הוא... איפון. כמה שחיפשתי, מצאתי יותר ויותר אנשים נגד, מכפישים, מלגלגים על המותג, אבל המושתף לכולם זה שאף אחד לא נתן שום הסבר נורמלי, הדבר היחידי שהצלחתי לסחוט מהחיפושים של למה-לא זה שהוא לא נותן תמורה לאגרה, במחיר שלו אפשר להשיג פתרונות מוצלחים יותר של מתחרים, אבל איזה ? אני יכול לקנות מכל חנות בארץ, אבל רק בארץ. ראיתי את הסמסונגים, ה-F480 נראה לי פצפון, כמו ה-HTC DIAMOND. ראיתי את הסמסונג אומניה I900 והאמת שהתאהבתי בו, אבל הוא עולה 1000 שקל יותר מהאיפון, אני לא בטוח שזה כזה כדאי. אני אש…

• 25 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by pakomako,

חברה נמאס לי מה MP3 המצ'וקמק שלי אני צריך המלצה לנגן בסגנון ipod... שמתי עין על ה Iriver שיש אותו לחבר שלי אבל אני צריך לדעת אם אתם יודעים על בעיות מסויימות במכשיר, סוללה... שמעתי דברים רעים על הסוללה של ה Ipod שהיא לא מספיקה להרבה זמן או שצריך לשלוח את המכשיר לחברה וכל מיני זיבולים... אפשר המלצה למכשיר טוב בסגנון ה iriver h10 עדיף בסביבות ה 10 20 ג'יגה... תודה מראש אמיר.

• 24 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. שלום, ברשותי נקסוס 5. סה"כ טלפון טוב, אבל אני תוהה האם האייפון יענה על צרכיי טוב יותר. שהם: 1. האזנה למוסיקה עם אוזניות איכותיות אך קבצי MP3 320KB/s. 2. צילום סטילס\וידאו 3. גלישה באינטרנט ובדיקת חדשות ותחבורה (יש לIOS MOOVIT וכד'?) 4. קריאת קבצי PDF (אם כי את רוב הקריאה אני עושה על טאבלט או מחשב נייח בבית) 5. וכמובן חשוב לי שאיכות השמע בשיחה תהיה טובה כמו גם צלצול חזק. (סה"כ בנקסוס איכות השמע בשיחה בהחלט טובה, אבל הצלצול די חלש וקורה לעיתים די תכופות שאני בצד אחד של הבית, הנקסוס בשני ואני לא שם לב שהוא מצלצל) 6. צפייה בסרטים (לא לעיתים תכופות במיוחד. הנקסוס עושה פה עבודה טובה מבחינת טמפ' צבע מרשימה, בהירות טובה ורזו' גבוהה, אבל השחורים לא מרשימים והצבעים לעיתים מרגישים ד…

19. Started by Tanya,

עקב המעבר לסלקום... אני גם מחליפה מכשיר. יש לי את הסוני אריקסון W910i.... כשבחרתי אותו חשבתי שהלכתי על הטוב ביותר אבל טעיתי. המכשיר נורא אכזב אותי מבחינת מהירות [מעבר בין תמונות וכ'ו], מבחינת מצלמה...[על הפנים..], מבחינת רמקול, וכנראה שיש עוד כמה דברים ששכחתי כרגע. אחרי ההתנסות עם הפלאפון הנוכחי, אני יודעת בדיוק מה אני צריכה מהמכשיר הבא שלי: - מצלמה איכותית. - מהירות. -רמקולים איכותיים, כי אני מתכוונת להשתמש בו גם כנגן. - שהמסך לא יהיה קטן מידי ושהצבעים יהיו איכותיים. -דור 3.5 ואולי הכי חשוב, שיהיה סליידר. אני נורא אוהבת פלאפון שהוא סליידר...[בגלל זה לקחתי את האריקסון הנוכחי שלי...]. אשמח להמלצות נ.ב יהיו גם הרבה משחקים ;D

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. לקריאת מאמרים וספרים באנגלית בפורמט PDF, מחפש קורא PDF, כשהטקסט מסובב למצב LANDSCAPE, כל המסך מנוצל להצגת הטקסט , והדף הבא למטה ולא הצידה. הכוונה ב"למטה" היא בכיוון המעבר לשורה חדשה. הכי קרוב שמצאתי היא תכנת MuPDF שיתרונותיה הנוספים שהיא גם תכנה פתוחה ומינימליסטית. תכנה זו לא עוברת למצב LANDSCAPE, כך שצריך קודם לערוך את קובץ הPDF ולסובב את הדפים למצב זה ולשמור כך. בדקתי מספר תכנות אבל כמות קוראי הPDF היא עצומה וזה לא מעשי לבדוק את כולם. יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by mostwanted,

איזה פלאפון עדיף לקנות ומה יותר משתלם motorola v6 sony ericsson k610i nokia 6233

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אני שוקל אם להתקין למישהו רום חדש והמכשיר שלו נקנה מחברה סלולרית. הוא לא מבין בעניין הזה ואני חושש שאם תהיה לו בעיה הוא יפנה אליהם ולא ישרתו אותו. האם החברות באמת בודקות את זה ומסירות אחריות? או שיש מקרים שלא משנה להם?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. שלום לכולם. אני מעתיק כאן פוסט מפורום אחר, כי הבעיה זהה גם אצלי: כאשר אני פותח את המפות, המיקום מופיע כראוי - בירושלים, אבל כשאני מחפש כתובת ולוחץ על "נווט" כאשר היציאה מוגדרת כ "המיקום שלי" הוא תמיד יוצא מאיזור רוטשילד בתל אביב (למרות שאני בירושלים) הנסיונות שעשיתי (ללא הועיל כמובן): 1. איפשרתי הסטוריית מיקומים, הגדרות המיקום מסומנות על GPS, ה GPS פועל (ויש שמים פתוחים מעלי), שאר אפליקציות הניווט פועלות כראוי (מציגות את המיקום שלי כמו שצריך). 2. ניסתי לשנות את הגדרות המיקום למיקום משוער על פי רשת. 3. התנתקתי מחשבון הגוגל שלי/ התחברתי לחשבון אחר (כדי לשלול באג שיכל להגרם בגלל הסטוריית המיקומים). 4. הסרתי והתקנתי מחדש את גוגל מפות, ניסיתי גם לנקות את הקאש וכו' כאשר אנ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  24. שקונה מיבואנים רשמיים בלבד ,באיזור קריית אונו\פתח תקווה\גני תקווה\יהוד בלבד. עם דגש גדול מאוד על אמינה.("קצת" יודע מה הולך בחנויות הפרטיות.) תודה.

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by Muadib,

אני רוצה לקנות מודם סלולרי ואני לא רוצה לקנות מסלקום בגלל שהם דורשים התחייבות לבערך מאה ושש שנים. המחירים שראיתי ב zap וגם ב יד2 וכאלה נראו לי מוגזמים אז חיפשתי קצת ב E-bay ובאמת יש המון אופציות זולות יותר. הבעיה היא שיש המון תכנולוגיות וגם כל מיני חברות קיקיוניות למיניהם. השאלה היא בעצם כזאת: יש למישהו המלצות? או איזשהו קו מנחה למה אני צריך? 300 שקל ראה לי כמו תקציב הגיוני, אבל יכול להיות שאני ממש לא מעריך טוב, אז אל תתבישו לאפס אותי.

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.