עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

גאדג'טים ומובייל

מעדיפים אייפון? או דווקא אנדרואיד? סמארטפון? טאבלט? מחפשים אפליקציות ומשחקים לטלפונים שלכם? זה המקום לדבר על כל מה שחם בשוק הגאדג'טים והסלולר.

1. שלום חברי הפורום בתקופה זו בחיי עומדת בפניי דילמה קשה לפיצוח. לפני כשבועיים מכרתי את הMP4 שלי, הMeizu M6 (ואני מתכנן למכור כעת Meizu M6 נוסף שקניתי) אני זקוק למכשיר מולטימדיה במחיר טוב שאוכל לצפות בסרטים ובקליפים דרכיו, עם לפחות 4 שעות (עדיף יותר) של זמן צפייה, ואיכות טובה, מחברה טובה ולא סינית זבל. אחת האופציות שחשבתי עלייה היא לרכוש Microsoft Zune 30GB ב250 ש"ח (חדש ומקורי) ולראות עליו את הסרטים והקליפים. הבעייה היא שהסוללה שלו לא מחזיקה זמן רב, כ3 וחצי-4 שעות. בנוסף לכך, יש לי כבר טלפון מתיישן (Nokia 3220) ואני רוצה לשדרג אותו לסמארטפון. הסמארטפון צריך לכלול מסך הגדול מ3.5 אינץ', רזולוציה טובה, מצלמה טובה עם צילום 720P לוידאו, ומעבד של 1Ghz עם 512Mb RAM. יש לי…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. Started by Posford,

ואם קיים אשמח לקישור אודותיו ומה סביבת המחירים שלו ? תודה רבה.

• 21 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. שלום, אני מתלבט בין גלקסי s2 לאייפון 4s. קראתי לא מעט סקירות והשוואות באינטרנט אבל יצאתי מבולבל, משום שהיו קצת סתירות בחוות הדעת. אשמח להשוואה לגבי הפרמטרים הבאים, שחשובים לי באופן ספציפי: 1. איכות המסך. קראתי שלמרות שעל פניו המסך של הגלקסי אמור להיות טוב יותר, בפועל הרזולוציה של האייפון גבוהה יותר ורואים בו טוב יותר. 2. זמן סוללה. 3. איכות שמע בשיחת טלפון. קראתי קצת תלונות על כך שהשמע בגלקסי לא הכי איכותי. 4. עמידות לנפילות: ראיתי סרטון ביוטיוב של מבחן נפילה, בו הגלקסי ניצח ובגדול. השאלה היא האם זה אמין? האם הגלקסי באמת עמיד יותר בנפילות? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 2.3k צפיות
  4. אני מחפש פלאפון מתקדם מעדיף נוקיה בגלל הסימביאן אבל אני לא רוצה שתיהיה בו מצלמה משיקולים מסויימים. האם יש פלאפון כזה בשוק, או שזה קרב אבוד? תכונות מעודפות: איכות שמיעה ודיבור (בשביל זה הפלאפון קיים!) דור 3 או 3.5 לגלישה הפעלת ישומים מתקדמים תמיכה בmp3 לצלצולים רמקול

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. שלום לכולם. אני מעתיק כאן פוסט מפורום אחר, כי הבעיה זהה גם אצלי: כאשר אני פותח את המפות, המיקום מופיע כראוי - בירושלים, אבל כשאני מחפש כתובת ולוחץ על "נווט" כאשר היציאה מוגדרת כ "המיקום שלי" הוא תמיד יוצא מאיזור רוטשילד בתל אביב (למרות שאני בירושלים) הנסיונות שעשיתי (ללא הועיל כמובן): 1. איפשרתי הסטוריית מיקומים, הגדרות המיקום מסומנות על GPS, ה GPS פועל (ויש שמים פתוחים מעלי), שאר אפליקציות הניווט פועלות כראוי (מציגות את המיקום שלי כמו שצריך). 2. ניסתי לשנות את הגדרות המיקום למיקום משוער על פי רשת. 3. התנתקתי מחשבון הגוגל שלי/ התחברתי לחשבון אחר (כדי לשלול באג שיכל להגרם בגלל הסטוריית המיקומים). 4. הסרתי והתקנתי מחדש את גוגל מפות, ניסיתי גם לנקות את הקאש וכו' כאשר אנ…

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  6. Started by -sHUz-,

קיבלתי אותו היום וושפתחתי אותו אני מגלה שהמטען שהביאו לי הוא של סאקל אלקטרוניק בכלל ולא המטען המקורי שלהם. זה ככה לכולם הגיע? אוו שהם סתם דחפו לי זבל

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  7. שלום, ברשותי נקסוס 5. סה"כ טלפון טוב, אבל אני תוהה האם האייפון יענה על צרכיי טוב יותר. שהם: 1. האזנה למוסיקה עם אוזניות איכותיות אך קבצי MP3 320KB/s. 2. צילום סטילס\וידאו 3. גלישה באינטרנט ובדיקת חדשות ותחבורה (יש לIOS MOOVIT וכד'?) 4. קריאת קבצי PDF (אם כי את רוב הקריאה אני עושה על טאבלט או מחשב נייח בבית) 5. וכמובן חשוב לי שאיכות השמע בשיחה תהיה טובה כמו גם צלצול חזק. (סה"כ בנקסוס איכות השמע בשיחה בהחלט טובה, אבל הצלצול די חלש וקורה לעיתים די תכופות שאני בצד אחד של הבית, הנקסוס בשני ואני לא שם לב שהוא מצלצל) 6. צפייה בסרטים (לא לעיתים תכופות במיוחד. הנקסוס עושה פה עבודה טובה מבחינת טמפ' צבע מרשימה, בהירות טובה ורזו' גבוהה, אבל השחורים לא מרשימים והצבעים לעיתים מרגישים ד…

8. משהו יכול להפנות אותי לאיזשהו אתר שמסביר מונחים כמו "רום", "פריצה", אנדרואיד וכו'... אני מתכנן לקנות בעוד חודשיים את הסמארטפון הראשון ואני לא מבין כלום, אגב אשמח אם משהו ימליץ על מכשיר המתאים ביותר עבור השימושים הבאים: מוסיקה (שיחליף על הדרך את נגן הMP3 שלי !!שמיעה מרובה!!), מצלמה איכותית וחיי סוללה ארוכים. אעדיף אופציה לכרטיס הרחבת זכרון. עריכה: שכחתי תקציב: 900 ש"ח, לא ניתן לחרוג. מודה על כל נכונות לעזור

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  9. אני שוקל אם להתקין למישהו רום חדש והמכשיר שלו נקנה מחברה סלולרית. הוא לא מבין בעניין הזה ואני חושש שאם תהיה לו בעיה הוא יפנה אליהם ולא ישרתו אותו. האם החברות באמת בודקות את זה ומסירות אחריות? או שיש מקרים שלא משנה להם?

• 7 תגובות
    • 2.3k צפיות
  10. Started by Wideblade,

שלום לכולם (: היום הטלפון כבר הפך לכלי עבודה... GPS, מצלמה, אינטרנט אל-חוטי וכד'... אני לעומת זאת, עדיין תקוע בעשור הקודם, עם הnokia 6600 שלי.. אני מסתובב עם טלפון+אייפוד טאץ' בכיס, ואני חושב שהגיע הזמן לשלב ביניהם... אז התשובה המתבקשת היא אייפון. שזה מכשיר מאוד חמוד, אבל קצת יקר (נשמע קצת לא הגיוני לשלם 3800 שקל על מכשיר שאין לו אפילו אפשרות לכרטיסי זכרון.. אני מרגיש כאילו המחיר של האייפון נובע יותר מהשם מאשר החומרה). לכן התחלתי להתעניין קצת באנדרואיד.. מישהו יכול בבקשה להסביר לי בקצרה על ההבדלים הבולטים בין האנדרואיד לiOS? ואיזה מהם בעיקר עדיף? כמו כן, אני מנסה לחפש אופציות חלופיות לאייפון (התקציב שלי יותר בסביבות ה2000-3000, ולא 3000-5000). אבל אני עדיין פתוח …

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. די זהו, נשברתי. חצי מצריכת האינטרנט שלי ביוטיוב בנייד היא של פרסומות (wtf). ניסיתי כבר כמה אפליקציות adblock אבל הכל ללא הצלחה. יש למישהו המלצה? נ.ב. אני עם אנדרואיד עם רוט.

• 2 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by orlevi_85,

רציתי לדעת כמה כסף בערך (שקלים) עולה נגן ipod בתילאנד? ובכלל נגני MP3 , MP4 שם זה מאוד זול נגיד ב 200 ש"ח אפשר להביא נגן MP3 של 2GB איכותי? תודה!

• 22 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. שלום, מעונין בטאבלט לפחות 10", מסך איכותי-חובה. המטרה היא להראות עבודות וידאו ותמונות בפגישות עם לקוחות (לוידאו אני מחבר רמקול חיצוני). מעולם לא עבדתי עם אנדרואיד. יצא לי לקרוא קצת מידע בנושא, וקניתי מהארץ SANEI N10 ליבה כפולה 3066 מהירות 1.6 ב 1000 שקל. בתוכנה ANTUTU הוא נותן 11,219 . זה נחשב טוב? רואים בו מעולה למרות שהוא 1280*800 , הרמקול שלו חלש מאוד ומאכזב (בהשוואה לטבלט 7 של 50$ שיש לאחי). הבעיה העיקרית היא שהוא לא מזהה רשת של האיפון שלי (נקודת גישה) גם ממרחק 0 (טאבלט של 50$ מזהה אותה בקלות). (אולי בעיה ספציפית?) זה דבר חשוב לי מאוד. אני יכול להחזיר אותו ולקנות משהו אחר מחו"ל. ראיתי שיש רזולוציות גבוהות יותר למסך כמו 4K, או 1920*1200- השאלה אם זה מרשים יותר בוידא…

• 19 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. Started by bomba90,

1. כשאני מקבל הודעה (לא וואטסאפ) המסך לא נדלק ואני לא מוצא איך לעשות שהוא יידלק. 2. בעיה שקשורה לדעתי בגוגל ולא בטלפון, החנות מזוהה בחו"ל: המחירים בדולרים ויש אפליקציות (וואלה למשל) שאי אפשר להוריד משום שאני מקבל הודעה שהאפליקציה לא ניתנת להורדה באיזור בו אני נמצא.

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. שלום לכולם. יש לי כמה בעיות עם המכשיר שלי. לעיתים וכשהוא עושה זאת אז זה קורה בתכיפות גבוהה, המכשיר פשוט מאתחל את עצמו כשאני מדבר בטלפון. כמו כן, חיברתי את הUSB למחשב וניסיתי להעביר לUSB Storage, והוא כאילו מעביר ואז חוזר למצב הרגיל שלו כאילו כלום לא קרה וכמובן אני לא במצב אחסון כך שאינני יכול להעביר מידע אל המכשיר. נתוני המכשיר: Android 2.3.2 kernel 2.6.35.7-g7f1638a android-build@apa28 #1 Build Number GRH78C המכשיר ללא רוט. תודה

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  16. שלום, יש לי מכשיר עם ICS ושיניתי את השפה לעברית עם תוכנת morelocale2. הבעיה היא שכשמשנים את השפה הכיוון מתהפך - לדוגמא האייקונים בסרגל למעלה (בטריה וכו') עוברים צד, כנ"ל בחלון אפליקציות. זה די מעצבן כמו הגרסאות של וינדוס בעברית שמגיעות עם תפריט התחל בצד ימין. האם יש דרך לשנות את השפה לעברית ועדיין לשמור על הכיוון המקורי?

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by SimonSays,

מה ההבדל ביניהם ומה כול אחד עושה? ואם אני מתקין רום או רוט אחר זה מבטל אחריות?

• 9 תגובות
    • 2.3k צפיות
  18. Started by IdanTs,

טוב אז התקציב שלי לא בשמיים, והמכשיר כרגע במבצע סטודנטים במחיר של 2400 שקל, שזה מתאים לתקציב שאני מוכן להשקיע על פלאפון. עכשיו כמה דברים שרציתי לדעת: האם הזיכרון שיש במכשיר (512MB, שמתוכם 300 בערך הולכים על המערכת עצמה) מספיק למשהו? כי אמרו לי שבגלל שיש בו אנדרואיד 2.1 אי אפשר להתקין אפליקציות על הזיכרון החיצוני. עוד דבר, יש סיבה שהמכשיר יקרטע לי בגלל שיש בו רק 600MHZ? יש בו מבחר משחקים גדול כמו באייפון? אם כן, המחירים של המשחקים גם פה, כמו באייפון, עומדים על 1-3 דולר? ומשהו אחרון, המשחקים פה טובים כמו באייפון? לדוגמא משחקים כמו FALL DOWN באייפון, שצריך להזיז את היד.. יש כאלה גם פה? תודה.

• 8 תגובות
    • 2.3k צפיות
  19. צריך המלצה לרום ANDROID עבור HD2. ועדיף עם מדריך התקנה מא' עד ת'. מדובר בגרסאת המכשיר של T-MOBILE. זקוק גם למדריך בנושא העדכונים שיש לבצע למכשיר לפני ההתקנה ולהתקנה עצמה.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. רציתי לשאול האם מישהו רכש אחד משני המכשירים Ramos 9w or Arnova 8 או מישהו יכול להמליץ לי על אחד מהם http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10773&perur= http://www.e-buy.co.il/pl_product~w9~5033~0.htm תודה

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. אני גם רוצה לשדרג את הפלאפון שלי לאותה חברה שאני יעבור אז אם אפשר להמליץ גם על הפלאפון ומה אתם אומרים על הפלאפון motorala v3x? איך הוא? כי הבנתי שבאורנג' הוא במבצע

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  22. אפל שמה סוף לרשת החברתית של בני נוער הראוותניים, והעלימה מהחנות שלה את Rich Kids לכתבה

• 6 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. אני מעוניין לקנות אותו מארה"ב... הוא עולה בערך כ-250$. האם יש מכשיר אחר שאפשר לקנות באותו מחיר ויותר טוב?? תודה מראש! ;D

• 17 תגובות
    • 2.3k צפיות
  24. שלום, אחרי שהתקלקל לי ה-ARCHOS 705 והתיקון כבר לא משתשלם, אני מחפש מחליף, ראיתי את המכשיר smartq v7 בעל מסך מגע 7 אינטש עם 3 מערכות הפעלה, אנדרויד כרגע יש עדכון ל2.1 ואפשרות להוסיף תמיכה בעברית, לינוקס, WINDOWS CE. במחיר של 235 דולר. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.31523 אפשרות נוספץ שראיתי זה ה-Witstech A81e http://www.merimobiles.com/Witstech_A81E_Android_2_2_Flash_10_1_App_Market_p/meri0306.htm בא כבר עם אנדרויד 2.2 מה שאומר שאמורה להיות תמיכה מובנת בעיברית. משהו יודע אן ניתן להוסיף תמיכה בעברית גם ללינוקס ו\או WINDOWS? האם באנדרויד ניתן יהיה לראות סרטים עם כתוביות?(קבצי SUB,SRT)? מישהו יודע מה זמן הבטריה? ובכלל מה דעתכם על המכשירים? והאם יש אפשרויות עדיפות …

• 14 תגובות
    • 2.3k צפיות
  25. Started by n00kie,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות סמארטפון כלשהו בתחילת דצמבר, וחשבתי על אחד שיחזיק לי זמן, ויספק צרכים בסיסיים של גלישה, משחקים סרטים וסתם להעביר את הזמן. המחיר לא קריטי אך חשוב שיהיה משתלם. התלבטתי בין הרייזר של מוטורולה והגלקסי נקסוס, אבל הבנתי שעומדים לצאת גם LG וHTC חדשים וחשבתי להתייעץ לפני החלטה. תודה.

• 11 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.