קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום רכשתי מחשב נייח ויש לו את כרטיס הבלוטוס המובנה Intel Wireless-AC 9560 לפעמים שבאים אורחים אנחנו משחקים פיפא ורוצים לשחק את זה במחשב עם גויסטיקים. אני מתלבט איזה גויסטיק יעבוד לי יותר טוב עם המחשב. בין המחשב לסלון מפרידים 4 מטרים וקיר גבס דק. אופציה מס 1: בקר אלחוטי + 2.4GHZ BLUETOOTH מבית SPARKFOX שחור https://benda.co.il/gaming/sparkfox/prod90902-703-37 אופציה מספר 2: שלט אקסבוקס מקורי https://ksp.co.il/?uin=37983&appkey=1004&gclid=Cj0KCQjwitPnBRCQARIsAA5n84ljbuWNjYRXWzoDlH2yf62TvoukrspZiCsEJtX_O6vQcYuAJtBklIgaAtYZEALw_wcB
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום יש לי שלט של אקס בוקס 360 שאני רוצה לחבר למחשב. משום מה אני לא מוצא את הכבל המקורי של האקס בוקס ואני מבין שכדי להשתמש בשלט עם המחשב אני חייב את הכבל. רציתי לדעת האם יש דרך לחבר את השלט בלי כבל, או האם יש דרך אחרת. ואם לא, איפה אפשר לרכוש כבל כזה? יש לי ווינדוס 10 דרך אגב אם זה חשוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם חבר שלי רכש את ה OCULUS QUEST והשתמשבי בהם במשך השבועיים האחרונים. הפלוס הוא שזה נייד לחלוטין, שזה כיפי והכל. המינוס שנראה שהרזולוציה לא ברמה הכי גבוהה, ופרט ל CREED אין שם ממש משחקים רציניים וטובים. רציתי לדעת אילו משקפי VR אחרים כן יכולים להציע משחקים ברמה קצת יותר גבוהה? יותר מבחר משחקים? ואיך הם עובדים? לפני כשנתיים הייתי בארה"ב ושיחקתי ב HTC VIVE אבל אני באמת לא זוכר מה היה שם פרט לזה שהמשחק היה מושקע יותר ומרגיש אמיתי. אז אשמח לדעת מה ההמלצות שלכם ועוד כמה שאלות : * האם במשקפי VR אחרים צריך חיבור חוטי ? או שזה אלחוטי אבל מצריך הימצאות במקום של הקונסולה ? * האם בכלל אפשר לחבר כל משקפי VR לקונסולה ?כי הבנתי…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחר העלאת המשחק (ps 4) מודיע על error 30086 , בעבר עלה ושיחקתי בו , מה העניין?
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, יש לי ps4 pro ומנוי אחד עם משחקים. אני רוצה לקנות מתנה עוד קונסולה כזאת ולחבר אותה אצל חמותי בשביל הבן שלי. השאלה היא האם אני יכול להשתמש באותו מנוי באותם המשחקים שיש לי כדי שהבן שלי ימשיך לשחק במשחק שלו כשהוא אצלה? או איך אפשר לעשות מנוי חדש אבל המשחק השמור ישאר אם אפשרי בכלל? אשמח לייעוץ איך עושים זאת? אין לי בעיה לקנות משחק אחד שוב אבל חשוב שהוא יימשך ולא יהיה מהתחלה. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
ראיתי את הדגם למכירה בארץ ב600 (One S 1TB All-Digital Edition) שקלים אבל כשדיברתי עם המוכר הוא אמר לי שזה דגם שעושה בעיות בגלל שהוא "בגרסה של אסיה" אני מנייח שזה דגם NTSC ולא PAL. באמת יש עם זה בעיה או שהוא מנסה לדחוף לי דגם יקר יותר?
-
- 0 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שאלות על משחק שר הטבעות(middle earth shadow of war): 1.לאחר שאתה שולט על כמה אנשים אז איך אתה משוואה מי חזק מבין הלוחמים? 2.האם החיילים עולים בדרגות או רק רמות? 3.אם עולים בדרגות אז איך עולים? 4.למה אני לא מרגיש שינוי לאחר שאני שם גביעים על גופי?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה origin לא מצליח להתחבר ,אני עושה את התהליך הראשוני עם המשתמש והסיסמא ואז זה רושם לי Well, that didn't go as planned Origin encountered an issue loading this page. Please try reloading it – if that doesn’t work, restart the client or try again later. עזרה בבקשה תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי שני xbox 360, אחד לבן והשני שחור אני רוצה להעביר משחקים מהלבן לשחור. אני לא מצליח ךבצע העברה דרך המחשב. הורדתי את התוכנה horizon היא אומנם מזהה את הכוננים אך אני לא מצליח להעביר את המשחקים למחשב ומשם לשני. את תוכנת fatxplorer אני לא מצליח לפתוח כי בהעברה למחשב הוא דורש קוד/סיסמה שאני לא יודע. נ.ב אני מבקש להעביר משחקים כי בשחור יש קינקט ואין לי את המתאם ללבן. בבקשה דחוף.
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני משחק apex במחשב ויש לי חבר שמשחק בסוני,רציתי לדעת אם זה אפשרי שנשחק ביחד? אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברים, אשמח לשמוע איזה אוזניות גיימינג מומלצות לדעתכם לסוני פלייסטיישן? חשוב לי שהן יהיו נוחות, איכות סאונד טובה ומדוייקת ומיקרופון. תקציב 150 ש"ח (מקסימום 200 עדיף 150). תודה רבה מראש לכל הממליצים והמגיבים
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כבלתי psp מהדור הישן מקורי ואני מחפש איך להוריד לו משחקים מקורים ולא מזויפים הpsp באותו המצב שהוא באה מהיצרן אז אני צריך את המשיקים המיתים אי אפשר להתקין עלו מה שרותים(זה מה שאני חושב אני לא כזה מבין בזה) אם מישהו יכול לאזור לי אני יודה לו מהוד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מסך LG עם חיבור HDMI וחיברתי אליו אקס בוקס one אך אין תמונה במסך. מופיעה הודעה no signal. חיברתי את המסך למחשב ויש תמונה. האם יש דרך לחבר את האקס בוקס one למסך מחשב?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סרטון חדש של הקבוצה עם MVP שלנו שחר שעושה לנו קריי מטורף. משחק עם תקשורת מעולה הובילה לדברים טובים עקבו אחרי!
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
- 1 follower
-
-
חברים שלום. אתמול היה הלייב הראשון, ריצה של 10 נצחונות רצופים. מצפה לראות אתכם שחקנים ישראלים בפארק, לבוא לשחק להנות לצחוק וגם לנצח. מצרף פה לינק לסרטון, אשמח לתגובות סאבים ולייקים בעמוד היוטיוב. מקווה לראות אתכם בלייב הבא... לשחקני פלייסטיישן עדכונים באינסטגרם: hortictv לינק לערוץ: https://www.youtube.com/channel/UC3Z..._as=subscriber
-
- 0 תגובות
- 935 צפיות
-
-
משחק טיל שלנו עם הסברים קצת על הנשקים שאני משחק איתם תהנו ואל תשכחו לפרגן בעוקב!
-
- 0 תגובות
- 844 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכם..... יש לי סוני פלייסטיישן 4. בשלט סוני עובד בסוני פלייסטיישן. אני לא משחק הרבה בסוני פלייסטיישן. אני עברתי לשחק במחשב נייח. חיברתי שלט סוני למחשב נייח דרך כבל USB בחלונות 10 פרו שפה עברית. בהתחלה השלט עובד טוב משחק פורטנייט הרבה זמן. ויש אורות בשלט ותקין. עכשיו יום אחד השלט סוני לא מגיב במשחק פורטנייט במחשב נייח חלונות 10. אני רואה בשלט יש אורות וזה מזהה בחלונות 10. אני בודק בסוני פלייסטיישן השלט עובד ותקין ויש אורות. אבל במשחק פורטנייט השלט לא מגיב. נסיתי ליראות לחפש בהגדרות שלט משחק פורטנייט במחשב נייח ולא הצלחתי. אולי נראה לכם שהמשחק פורטנייט משובש משהו שלא נותן לי לעבוד בשלט סוני. האם להתקין מחדש פורטנייט במחשב נייח? או איפה מ…
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חם חם מהתנור, רגע לפני העונה החדשה נצחון יפה עם אחלה הריגות ושיתוף פעולה חכם וטוב. פרגנו בעוקב ובלייק, אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!
-
- 0 תגובות
- 860 צפיות
- 1 follower
-
-
מה קורה?? העלתי סרטון חדש עם לודאוט חדש שאני משחק. צפו וגלו איזה נשק מדובר, בסוף הסרטון אני מציג את האטצמנט שאני שם https://www.youtube.com/watch?v=gAzy-YA-Puk
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
מה המצב? עשיתי סקירה על הFINN - LMG החדש שיצא לאמצע העונה החמישית. אני אישית התאכזבתי ממנו. מה אתכם??
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי האר דיסק חיצוני אחרי מערכת קבצים ntfs מה צריך לעשות כדי שאוכל לשים בו משחקים ולשחק ב xbox 360 יש לי פרצה עם העדכון האחרון...תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 900 צפיות
-
-
היי, מוזמנים להצטרף לדיסקורד הגדול בישראל למשחק Call Of Duty יש שחקני PC וקונסולות. יכולים לחפש חברים חדשים לשחק, יש בוט מתוכנת שמראה לכם את כל הנתונים של השחקן שלך(כולל זמן משחק, הריגות ו KD) וכמובן חדרים לפי גילאים ורמות. על מנת להצטרף יש ללחוץ על Join Server בכתום https://discord.me/codwarzoneisrael ברוכים הבאים
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
סרטון חדש ומשעשע מהערוץ שלי https://www.youtube.com/watch?v=TSfWCnel5Hs&ab_channel=Rondh
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
- 1 follower
-