עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 17 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה למעלה, כלבות? וואו וואו איזה פרק גדוש יש לנו בשבילכם השבוע, מה זה גדוש? מפוצץ! מה זה מפוצץ? אפילו אפשר להגיד “עמוס לעייפה אחושילינג!” בדיוק בגלל זה החלטנו לעשות אותו נא, כלומר לא ערוך, יענו – בלתי נימול! יש לנו משחקים ששיחקנו השבוע (רוקבנד, מאס אפקט 2, בורדרלנדס, סינגולאריטי ועוד…) המלצות על משחקים לאייפון (iKungFu, Skateboard, DonutGame) ים של חדשות חמות (אקסבוקס, פלייסטיישן, PSP, GeOW 3, MW3 ועוד..) ואוקיאנוס של שאלות מאזינים. תחרות הלייקים שלנו בפייסבוק נכנסת לשבוע השני, הכנסו לדף ה…

2. Started by brighi,

שלום, אני עתיד לנסוע להונג קונג וסינגפור שבוע הבא ואני מעוניין לקנות שם קונסולה. השימוש העיקרי בקונסולה תהיה משחקים של 2 משתתפים ויותר (גם של ילדים עד גיל 12 וגם של ילדים בגילאי 22+ ) ופחות משחקים כמו פיפ"א וכאלה, כמובן שאני רוצה שיהיה שימוש בקינקט (גם WII סבבה) ואני מתלבט בין האקסבוקס לWII. אני לא חושב לקנות את הקונסולות החדשות (PS4 או XBOX ONE) בגלל המחיר, טווח המחירים שלי הוא עד 1200 ש"ח. על איזו קונסולה אתם ממליצים? האם יש חנות שאתם ממליצים האלה? מה כדאי לי לבדוק לפני שאני קונה? תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע את דעתכם, על הביקורת החדשה שכתבתי, והפעם מדובר במשחק האגרוף החדש מסדרת משחקי פייט נייט. המשחק מבית EA, שהפך לרב מכר בשבועות האחרונים ברחבי העולם, מציג לראשונה מזה למעלה מעשור, את דמותו של מייק טייסון. בכל מקרה הנה הלינק לביקורת, ogelive.net תודה,

• 0 תגובות
    • 877 צפיות
  4. http://www.microsoftpointsxbox.com/mspoints-pp.php

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  5. Started by dmkiller1,

שלום לעוזרים, רציתי לדעת האם שלט חוטי של חב' לוג'יטק עם חיבור USB אמור להתאים לקונסולה של סוני פלייסטיישן 3? תודה.

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. קודם כל סרטון משחקיות פה - שנית שיפצתי קצת את הדף שלי ביוטיוב ואני מקווה להוסיף עוד סרטונים בעתיד ובכללי להיות יותר פעיל שם אז מי שרוצה זה הדף ביוטיוב - http://www.youtube.com/user/TNATNA100?feature=mhw5 תמונה צריכה ליכנס לשם עוד כמה שעות בכל מקרה נחזור למשחק Fragile Dreams הוא משחק מוזר למרות שהמשחקיות שלו די פשוטה ומיושנת המשחק מדבר על ילד בודד בעולם הרוס שמנסה למצוא ניצולים אחרים -בדרך הוא מוצא עוד רוחות אבל בכללי רוב המשחק יש תחושה של בדידות ולהסתובב בעולם הרוס בחלק הזה שזה מרכז ההתחלה של המשחק המשחק מאוד טוב -יש לו גרפיקה מצוינת בגלל עיצוב אומנותי מאוד טוב והגרפיקה בין ראליסטית לבין מצוירת גם המנגינה טובה ומוסיפה לאווירה -עד פה הכל טוב וזה משחק א…

• 0 תגובות
    • 803 צפיות
  7. Started by EchoChannel,

סיקור על המשחק Mass Effect 3 אתם מוזמנים לפרגן, להעיר ולעשות לייק במידה ואהבתם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  8. יש לי אקס בוקס פרוץ 1.51 . קניתי משחק חדש מקורי פיפא 2014 גביע העולם. כותב שלא ניתן לקרוא את הדיסק. משחקים צרובים עובדים. מה לעשות ? עשיתי לו עדכון אחרון על usb וכותב לי קוד שגיאה : 3143-40A3-1600-2203-C0001

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. כחלק במסגרת ההנחות שחברת ksp נתנתה על משחקי ps4 רכשתי את המשחק הנ"ל. אחרי משחק של כמה דקות שמתי לב שיש המון בעיות טכניות במשחק. בנוסף שמתי לב שיש עידכון די גדול למשחק. מישהו חווה את אותם בעיות טכניות ובעקבות העידכון זה הסתדר לו? או שגם אחרי העידכון ישנם תקלות למינהן? קראתי באיזה פורום ברשת שחברת Ubisoft מצטערת על התקלות ומפצה במשחק מתנה? מישהו יכול לתת לי פרטים נוספים אני ישמח...

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. http://www.gamespot.com/news/6168949.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;1 בקיצור כל מיני שיפורים מגירסת הבטה והוא יהיה חינמי לתקופה קצרה ומאוחר יותר יעלה 5 $

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Ilia Khen,

Xbox 360 250gb חדש לגמרי היה בשימוש כ חודש בכללי. אני מוכר אותו אם שניי שלטים ומטען לשלט והסוללה הניטענת שלו וגם ארבה סוללות ניטענות וכ 50 משחקים הכי חדשים. וכול זה ב 1800 ש"ח לפרטים וקנייה 0503778874 איליה

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  12. Started by Godmoney,

http://ps3.ign.com/articles/816/816472p1.html

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. יש לי קונסולה יפנית, אז אני יכול לשחק אותו עם כתוביות אנגליות, מה גם שנראה לי שהגירסה האנגלית שתצא תהיה חסומה לאיזורים אולי? בכל אופן מתי היא יוצאת

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  14. למי שלא יודע הMOTION PLUS זה תוסף שאמור לשפר משמעותית את הזיהוי תנועה של השלט WII http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36282 יש לי הרגשה שזה יכניס לEA טונות כסף למרות שאני אישית עוד לא ראיתי משחק שמעניין אותי שעושה שימוש בMOTION PLUS אבל זה בטח יגיע בעתיד אולי NMH2 או משחק אחר

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  15. טוב אז ככה שלשום עברתי את המשחק עברתי אותו בדרך הקצרה של ה60+ כוכבים אבל אני ימשיך לטחון כוכבים מידי פעם בפעם עד 120 נתחיל בנתונים יבשים - פרזנטציה - נינטנדו לא חברה שידועה בפרזנטציה איכותית וגם לא סדרת מאריו פה הם יתעלו על עצמם יחסית לז'אנר הפלטפורמות שלא ידוע בפרזנטציה איכותית הפרזנטציה מאוד טובה מוזיקה האפקטים הקולים בסדר גמור אבל לא מעולים מה שכן מצוין זה שפע של מנגינות משלל משחקי מאריו בעבר וכמה חדשות שפשוט מתחברות מצוין למשחק ונותנות אווירה מעולה וכיף לאוזניים יש מוזיקה מהמשחקי מאריו לNES\SNES\N64 ומה לא והכל מחובר בצורה מבריקה מה שחסר זה הדיבוב שכמאת לא קיים אבל זה לא כל כך משנה כי העלילה גם ככה כמאת לא קימת עלילה החלק הגרוע של המשחק מצילים את הנסי…

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  16. Started by signed.incognito,

שלום, ברצוני לרכוש קונסולת WII ואני מחפש חנות אמינה בצפון שניתן להגיע אליה ולקנות את הקונסולה ולהתקין בה גם צ'יפ. תודה מראש לעונים.

17. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. ערב טובה ומבורכת לכם, אנחנו שוב איתכם כמידי שבוע, הפעם בהרכב מלא: סיב, לוני ואיתי שמתארח אצל יוגי . אמנם אין לנו משחקים חדשים לדבר עליהם אבל אוהו יש לנו חדשות חמות בשבילכם, החל מהבאג המוזר שתקף את קונסולות הPS3 ברחבי העולם וכלה בצעד מפתיע ומוזר מצד מנהלי אקטיויז’ן. בנוסף יש לנו כמה שאלות מאזינים ושאלה שבועית חדשה: HOW U DOIN’? (יש לקרוא בטון של ג’ואי מחברים) אז אם אתם חושבים שאתם מוכנים, אנחנו גאים להציג פרק גדוש ומשעשע במיוחד… פרק מס’ 40 – “Dildo Of The Week” http://pod.icast.co.il/aee50643-02f8-431d-8c70-75f2539fcd5c.icast.mp3 סקירת משחקים כללית חדשות הגיימינג: כל מה שחם בעיות חמורות ב PlayS…

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  18. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%9b%d7%91%d7%a8-%d7%9c%d7%90-%d7%a0%d7%a2%d7%a8-%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%94%d7%a4%d7%9c%d7%99%d7%99%d7%a1%d7%98%d7%99%d7%99%d7%a9%d7%9f-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%99-%d7%97%d7%95%d7%92/

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by stone cold,

קודם כל סירטון די מאפן בכל מיקרה הקונסולה מאוד קטנה ושקטה -אני אוהב את זה מאוד הגימפאד נוח באופן מפתיע -והשימוש בו בנינטנדו לאנד מצוין יש מצלמה \מיקרופון\רמקולים\הזיהוי תנועה המוצלח ביותר שיצא לי לראות עד היום ,בגדול עם משחקים בלי הטלוויזיה אפשר ליצר מישחקים עם תנועה בכל הכיוונים דרך הזיהוי תנועה הזה בשילוב המסך האיכות תצוגה של המסך עצמו בינונית יחסית להיום ,הרבה יותר טובה מלפטופ תקציבי ,אבל לא קרובה לטאבלט איכותי המגע טוב ,אבל רק חד מגע ,אבל הסטילוס עובד מצוין הרמקולים לא משהו בגדול אני מאוד אוהב את השלט טאבלט הזה ברגע שיתרגלתי אליו מבחינת מערכת ההפעלה -מאוד פשוטה ,יותר מידי איטית לטעמי ,נקווה שישפרו את זה בעתיד כי מדובר במערכת הפעלה פשוטה יותר מWIN…

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  20. Started by GuglyBu,

שלום חבר'ה, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים. יש לי את הגיטרה והמיקרופונים הבאים (מצורפת תמונה), המתאימים לפלייסטיישן 2/3. האם יש מתאם שאוכל לחבר אותם למחשב? (נגיד ל-USB). מניסיון העבר שלי מתאמים כאלה הרבה פעמים עושים בעיות וגורמים לפגיעה בחווית המשחק... המתאם היחידי שמצאתי הוא המתאם הבא, ואין לי מושג אם הוא טוב או לא: http://dx.com/p/dual-ps-ps2-controller-to-usb-2-0-pc-joystick-adapter-11707?gclid=COqWivK-hLsCFYFe3godJmkALg אשמח להמצלות והארות...תודה רבה וחג שמח

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Play,

שלום לכם שוב . משום מה שכשאני משחק R&C: Tod או Resistance: Fall of Man אז הם לא מופיעם לי בחתימה ששיחקתי בהם כרגע אלא לא מופיע כלום,נאדה ואצל חבר שלי שיש לו גם כזה דבר מופיע לו שהוא שיחק.. צריך לעשות אקטביציה או איחוי למשחק למשתמש שלי כדי שהוא יראה בחתימת הPSN?

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  22. שלום רב אנו, דוד בן חמו וינון ויכסלבלט, סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. הניסוי בו הנך מתבקש לקחת חלק משמש אותנו לשם כתיבת עבודה סמינריונית במסגרת חובתנו האקדמית לתואר. מטרת המחקר הנה לבדוק את השפעת השימוש במשחקי מחשב כגורם המשפיע על איכות השינה כתלות ברמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה. המחקר כולל שאלון קצר המורכב משלושה חלקים: בחינת רמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה, בחינת עוצמת החוויה שלך בעת משחק במחשב, ובחינת איכות השינה שלך. ההשתתפות הנה אנונימית. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. אם בכל זאת תחוש אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון אתה רשאי להפסיק למלאו בכל עת. עם זאת, במחקר זה נוכל לע…

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  23. Started by HumanFly,

כן אין לי את הקונסולה עם ה 65NM ולא XBOX ELITE ולכן לא קיבלתי חיבור HDMI עם הקונסולה, האם יש בארץ מתאם מתוך החיבור של המכשיר ובצידו השני ל HDMI ? במידה וכן כמה זה עולה ומאיפה אפשר לקנות. תודה מראש :yelclap: :yelclap:

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Chaosruler,

שלום, יש לי NDS + כרטיס פריצה והייתי רוצה לקנות את הTrainer Toolkit לינק - http://uk.codejunkies.com/Products/NDS-Trainer-Toolkit___EF000358.aspx אבל זה לא נראה כאילו בארץ יש חנויות, ואין לי כרטיס אשראי בין לאומי, האם מישהו מביניכם אי פעם ראה את המוצר בארץ או יודע איפה לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by ironman405,

שלום לכולם האם מישהו מכיר /שיחק במשחק FERRARI CHALLENGE שיצא ביולי האחרון? אודה לתגובתכם איך המשחק? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.