עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. 1. איפה ניתן לרכוש משחקים חוקיים ל SP4 - הורדת קובץ משחק (ללא צורך בקופסא בדיסק וכו...) בזול 2. מה החנות הרשמית של SP4 פרו? 3.איזה גירסה כדאי בדיוק לקנות - כלומר האותיות הקטנות תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by 77gamer,

שלום, לאחרונה נתקלתי במכשיר הps4 שלי בתופעה מוזרה, אני לא מצליח להעביר את המכשיר למצב שינה או כיבוי, אלא המכשיר מפסיק לעבוד, אור לבן מהבהב באיטיות בלי הפסקה, המכשיר מתחמם כמו מטורף והגויסטיק לא מגיב בכלל למכשיר, לחצתי על כל הלחצנים לחיצה ארוכה-קצרה-ביחד, שום דבר לא עובד , עד שנאלצתי להוציא את המכשיר מהתקע לגמרי כמה פעמים, לבסוף אחרי יום יומיים המכשיר חזר לעצמו, אני מקווה שלא הרסתי לו משהו בדיסק קשיח, מכל מקום השאלה, האם מישהו יכול לכתוב לי בקצרה מה פשר האורות וההבהובים שלהם בps4 כדי שאני אדע לזהות את הבעיה??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום, 1.מה ההבדל בין הגרסה אמריקאית לאירופאית ?

4. Started by proevo4ever,

היי, רכשתי HellDivers Ultimate Edition שאמור להגיע עם כל ה DLC. אני לא מבין מאיפה אני מוריד את ה-DLC .. הצלחתי להוריד רק את המשחק אבל לא רשום שזה כולל DLC.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by tidan27,

שלום! רכשתי אוזניות סוני אלחוטיות דגם פלטיניום לפרו חיברתי את המתאם של האוזניות לכניסת usb מקדימה והוא לא זוהה ניסיתי לחבר ליציאה השניה מקדימה וגם הוא לא זוהה לאחר מכן חיברתי ליציאה מאחורה והוא כן זוהה מה הסיבה שהוא לא זוהה בשני היציאות מקדימה ומאחורה כן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by tidan27,

שלום! הכיסוי של הדוק וה-hub היו קצת גבוהים והכנסתי אותם טיפה בלחץ ולא שמתי לב שהם לא נכנסים בגובה מכיוון שהרווח איפה היציאות של ה-usb מקדימה הוא יותר צר והם לא נכנסו עד הסוף ונראה לי ששיפשפתי טיפה את החלק העליון של הפלסטיק השחור בסוני איפה שממוקמות היציאות האם נגרם נזק כלשהו ליציאות מקדימה?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by tidan27,

שלום! רכשתי hub שמותאם לפרו חיברתי אותו מקדימה והוא נגע בכפתור של הכונן דיסקים והיה צפצוף ברצוני לציין שהחיבור של ה-hub נעשה בזמן שהפלסטיישן היה מכובה לאחר מכן הדלקתי אותו הכנסתי דיסק משחק ובטעות הוצאתי את הדיסק באמצע המשחק בלי לצאת ממנו לגמרי האם זה בסדר?ומה הסיבה שהיה צפצוף מכיוון הכפתור של כונן הדיסקים למרות שהפלסטיישן היה מכובה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by E.Sin,

הי האם ניתן לשחק פיפא 17 במחשב עם השלט של אקסבוקס 1 באופן אלחוטי?? (ומשחקים אחרים כמובן) השלט מתחבר ומותאם באופן חוטי ואלחוטי(BT) למחשב בצורה תקינה. בתוך המשחק עצמו לא ניתן לתפעול באופן אלחוטי אלא חוטי בלבד. אני לא משתמש במתאם Xbox Wireless Adapter for Windows , האם השימוש בו מחוייב במציאות או שיש דרך אחרת לטפל בעניין? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by mojomj,

חבר מעוניין לשלוח לי מחו"ל PS4. כשיגיע לארץ אני אמור לשלם עליו מכס או מעמ? תהיה בעיה אם PS4 מחול? זה יעבוד כמו שצריך? או שעדיף בקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by יואב23,

היי כולם, לפני כשבוע קונסולת PS4 שלי הפסיקה לעבוד. חיפשתי רבות בארץ מעבדת קונסולות- ומצאתי מעבדה בשם מובייל פור מי . הם ממוקמים ברמת גן. אז אם יש לכם בעיה עם קונסולת המשחק שלכם, אחסוך לכם את החיפושים וממליץ לכם לפנות לשם. הם מתקנים את כל סוגי הקונסולות ובמחיר נוח מאוד. זה האתר שלהם למעוניינים http://mobile4m.me.clive.co.il/מעבדת-קונסולות-משחק.html

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. שלום. אני אתחיל בכך שבXBOX אין לי מושג לא לגבי החנות ולא לגבי שום דבר אחר שם ואני לא יודע איך הדברים עובדים. חבר שלי רוצה לרכוש 60 דולר באמאזון כדי לרכוש את הפיפא דרך החנות של הXBOX (כמו שאני עשיתי בסוני), אבל איך אני יודע באיזה חנות הוא באקסבוקס שלו? הישראלית? אמריקאית? אחרת ? פוחד לרכוש 60 דולר ובסוף זה לא יתאים לחנות או משהו כזה לא מצאתי בפרופיל שלו כתובת , וכשאני מחפש פיפא דרך החיפוש לפעמים זה מראה לי בשקלים ולפעמים בדולרים. 1. איך אני יודע באיזה חנות הוא נמצא כשאני ב SIGN IN על היוזר שלו ? 2. זה סבבה לקנות קוד של 60 דולר באמאזון ולקנות דרך החנות כמו בסוני ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by carz12345,

היי לכולם, יש לי חבר נשוי פלוס 2 והוא רוצה לקנות ps4 דרך יד 2 כדי להנות טיפה בזמן הפנוי שלו, והשאלה היא איך אני יכול לעזור לו לבחור? כאילו הבנתי שיש שני סוגים של ps4 אחד רגיל ואחד pro (שעובד על 4K) כאילו פשוט להגיד לו לבחור את מה שהכי זול במחירים ביד 2 או שצריך להשים לב לדברים מסויימים? זו אולי שאלה טיפשית אבל אין לי מושג בקונסולות אני בחור של מחשבים יותר. תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  13. Started by amexudo,

לבעלי נינטנדו סוויץ' חבר מביא חבר, בוא נחליף משחקים ונחלוק חוויות ומבצעים

• 0 תגובות
    • 4.6k צפיות
  14. Started by questionman,

הps3 40gb התחילה לעשות בעיות (אור כחול, אדום, צפצופים...) ואני מתכנן לקנות חדשה. האם צריך לעשות משהו מיוחד כדי להעביר קבצים מקונסולה אחת לשנייה? עשיתי backup system וbackup saves. האם זה ישחזר גם את המשתמש (בשביל השמירות)?

15. Started by huber,

לפני שאתם רצים לצפות, לא- אין תשובה מדויקת, אבל הווידיאו הבא מנסה לשער בצורה די מושכלת (לפי שינוי דורות בטכנולוגיה וטכנולוגיות מיזעור שיצאו בקרוב) מתי סוני תעבור לדור הבא ועושה זאת לדעתי בהצלחה. הניחוש שלהם הוא לא לפני 2019, סביר להניח ש 2020 (ואני די מסכים עם הקביעה הזו):

16. Started by holly man,

שלום קניתי את המחשק לפני חודשיים call of duty black ops 3 ואני לא מצליח להיכנס למשחקי האונליין רק team dathmutch יש פתרון לבעיה כי לא מצאתי ולא גם באתר activision (ומצפים שנקנה את BO4 עם כל בעיות השרתים) תודה בברכה חיים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by גלית שאול,

איך מסדרים בסוני 4 סייף מוד

18. Started by OvOnoob,

שלום חברים. אני לא יודע עד כמה אני מחדש בנושא, אבל חשבתי שכדאי לשתף. מי שלא מכיר - Ps now, זהו שירות streaming של משחקי playstation 2,3 ו4 במנוי חודשי, שעבורו קיים קליינט גם למחשב, המאפשר לשחק בכל מקום שיש בו אינטרנט יציב דיו, המשודך למחשב בסיסי עם גיימפד (לא חייב של סוני, אני משתמש עם גיימפד תואם xbox 360 של speedlink), או קונסולת ps4. יש לציין כי השירות לא עובד עם משתמש ישראלי, ולכן יש לפתוח משתמש אמריקאי (עם כתובת פיקטיבית) באתר של סוני, ולרכוש עם כרטיסי הטענה שאפשר לקנות בg2a.com או באתרים אחרים. עד היום לא ממש העזתי לנסות כי פחדתי מהעובדה שאין באמת שרתים ממש קרובים וציפיתי שיהיה input lag נוראי. אני שמח לבש…

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. Started by huber,

https://www.t3.com/amp/news/sony-ps5-controller-leak

20. Started by moshe gamliel,

חברים יש לי בעיה.. אני לא יודע אם זה קשור למסך הטלויזיה הוא לפליישטישן. באמצע משחק קורה לי שנכבה המסך לכמה שניות ונדלק שוב לבד. אני השמח שתעזרו לי לפתור את הבעיה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. הסירטון בלינק הבא מציג בצורה דינמית את גרף המכירות של כל קונסולה כמעט שיצא ב 40 שנה האחרונות בצורה די מאירת עיניים: https://thenextweb.com/plugged/2019/04/09/40-years-console-wars-nintendo-playstation-xbox/amp/

22. Started by רון שויקה,

למי שהוא יש את המשחק wwe 2k18 ל Nintendo swich ויכול לתת ביקורת איך המשחק כי ראיתי שהמשחק הולך ממש בקצב איטי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. מוכר הגה אקס בוקס עם גז וברקס מדגם ferarri 458. נקנה לפני כשבוע ב 500 שקלים ונמכר עקב אי שימוש במצב חדש מהניילנוים בקופסא!! מוכר ב 450!!

24. Started by Pro X,

שלום, רכשתי לא מזמן טלוויזית 4K בגודל 50 אינץ' של סמסונג לחדר, ולאחרונה התחשק לי לקנות קונסולה כדי לשחק עם חברים (לחלקם יש XBOX ONE וכאלו עם PS4) השאלה היא האם יש טעם לקנות היום PS4 PRO או שעדיף להמתין ל-PS5? ראיתי שמוכרים את הפרו ביד 2 במחירים של 1,500 ~ 1,600 ש"ח עם שני שלטים וכמה משחקים.

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים