עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15060 לכל אלה שאומרים שאין משחקים בוגרים לWII מספיק בוגר?

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  2. Started by huber,

סוני: God of War III מגיע השנה, וגם MAG, משחק הפעולה אונליין ל- 256 שחקנים בו-זמנית ! בשקט בשקט שיחררה היום סוני פצצה בצורת הודעה לעיתונות שבה פירטה את המשחקים הבלעדיים שלה לשנת 2009, ובראשם Killzone 2 שיוצא בשבוע הבא (ראיתם כבר את הפרסומת החדשה שלו?). לצד Killzone 2 הוזכרו גם Uncharted 2: Among Thieves, inFamous, Heavy Rain, MLB 09 The Show, ועוד שני משחקים קטנים ולא מוכרים בשם God of War III ו- MAG. אם אכן לא מדובר בטעות מצד מישהו במחלקת היח"צ של סוני, ו- God of War III יוצא השנה (סביר שלקראת סופה), מדובר בהפתעה משמחת במיוחד, כי עד כה לא הסכימה סוני להתחייב על תאריך יציאה כלל. כבן לאחת הסדרות הכי מצליחות ונחשבות לקראת סוף חייה של הפלייסטיישן 2, God of War 3 (שנראה מעולה…

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Resident Evil Zero יצא לגימקיוב ב2002 ועד לא מזמן היה זמין רק בגימקיוב וגם היום חוץ מפורט לWII ביפן זמין רק לגימקיוב למרות שיש תאימות לאחור לWII בכל מקרה זה משחק שעלילתית מקדים כמובן את RE1-2-3 למרות שיצא אחרי המשחק מספר את הסיפור של שוטרת ואסיר נימלט שנפגשים ברכבת עמוסה בזומבים ויצורים אחרים ולאורך המשחק מקבלים מידע על ההתחלה של המגפה (הזומבים נוצרו מחידק הT למי שחי במערה והמשחק מספר מי יצר את הנגיף ומה קרה מאז ) אחד מהשינוים שהוכנסו למשחק מאז המשחקים הראשונים זה שהפעם יש דגש מיוחד על צוות רוב המשחק מקבלים שליטה על שני אנשים שזה את האמת יותר מעצבן ממעניין ומשתמשים בהם ללחום ולפתור פאזלים אפשר להפריד את הדמויות שצריך ולעבור מאחד לשני בלחיצת כפתור ברוב המ…

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  4. Started by EyEOnE,

טריילר: גיימפליי:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by pres,

היי, מוזמנים להצטרף לדיסקורד הגדול בישראל למשחק Call Of Duty יש שחקני PC וקונסולות. יכולים לחפש חברים חדשים לשחק, יש בוט מתוכנת שמראה לכם את כל הנתונים של השחקן שלך(כולל זמן משחק, הריגות ו KD) וכמובן חדרים לפי גילאים ורמות. על מנת להצטרף יש ללחוץ על Join Server בכתום https://discord.me/codwarzoneisrael ברוכים הבאים

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  6. אהלן, כגיימר ותיק ובעלים גאה של קונסולת PlayStation 3 שאוהב לשחק בהרבה משחקים, חיפשתי הרבה זמן את הדרך איך עושים את זה בלי להוציא המון כסף. משחקים חדשים בארץ עולים מאד יקר וגם אם בהזמנה דרך אתרים מחו"ל אפשר לחסוך קצת, זה עדין נשאר יקר אם רוצים לשחק בהרבה משחקים. קיימת האופציה של חנויות שמציעות משחקים להחלפה, אבל שם אתה גם צריך לתת משחק שלך בתמורה וגם לשלם. אפשר גם כמובן להחליף עם אחרים. אבל לך תחפש כל פעם את זה שיש לו בדיוק את מה שאתה רוצה ולך בדיוק את מה שהוא רוצה. בקיצור - חיים לא פשוטים. לפני כשנתיים החלטתי לקחת יוזמה ולהרים ספריית החלפות חינמית למשחקי PlayStation 3. מקום שבו יהיה ניתן להחליף משחקים בצורה נוחה ובחינם ממש. הרעיון מאד פשוט : נרשמים, מביאים משחקים לספריה …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!

8. וגם איזה צ'יפ תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום מאזינות ומאזינים! אני שמח להודיע שפרק נוסף בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע הקלטנו את הפרק בלייב. היה כל כך לייב שהשרת היה מלא עד קצה הקיבולת שלו, ולא יכולנו להכנס לשם בעצמנו! אבל כמובן שהכל הסתדר והמאזינים אף השתתפו בפרק באמצעות הצ’ט. מעבר לזה היה פרק כיפי כרגיל. נושאים מעניינים וחבר’ה מצחיקים. הצטרפו אלינו לעוד תוכנית: פרק מס’ #35 – “לחם מים” http://pod.icast.co.il/f617c85e-de1e-4261-b1ae-ade779a06067.icast.mp3 סקירת משחקים: * Assassin’s Creed 2 * Military Madness חדשות הגיימינג – כל מה שחם: * Motion Controller for PlayStation 3 Available Worldwide in Fall 2010 (לינק) * The Rock Band Network Beta Program Opens for Songs Submition (לינק) …

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  10. Started by adam12345,

קניתי כבל HDMI כאשר אני מחבר אותו מהXBOX360 לLCD SHARP LC-DH66E לא רואים כלום ,דרך חיבור קומפוננט עובד וגם שאני מחבר את המחשב לLCD עם כבל HDMI-DVI עובד רק SBOX - HDMI לא עובד ניסיתי לשנות כניסות בLCD ולשחק ההגדרות של הLCD יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  11. Started by hackermeir,

מתארגנת קבוצה לרכישת XBOX במטרה להוריד את המחיר . כל מי שרוצה לדעת עוד פרטים שיכנס לקישור הבא: (אני לא זה שמארגן את הקבוצה) http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1016632&Highlight=&page=0 מצטער אם הדבר פוגע בחוקי הפורום .

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  12. שלום אני רוצה לחבר הארדיסק לפלייסטיישן 2.. יש לי הארדיסק + ספק כוח + התוכנה, אני צריך כבל שמחבר ביניהם.. איפה אני יכול להשיג כזה בארץ, כמה עולה ואיזה כבל אני בדיוק צריך? (לינק ממש יעזור) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  13. Started by bastard007,

הגעתי לשלב שאני לא יודע ממש מה לעשות בו... יש מכונית שחורה נראה לי המכונית של באטמן לקחתי ממנה איזה אקדח קטן כזה ואין לי מושג מה לעשות הלאה.... אם למישהו יש מושג אני אשמח לעזרה.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  14. Started by tidan26,

שלום! האם ניתן להוריד את המגן מסך מהמכשיר מבלי לגרום נזק ולשים מגן מסך אחר?... ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  15. http://www.walmart.com/ip/Xbox-360-Customer-Choice-Bundle/7964864 דרך שירות buy2usa למשל, זה יוצא (הערכה) 333$ = יוצא קצת יותר מ1300 שח, עבור הקונסולה (4GB), שני שלטים, משחק ומנוי 3 חודשים. המחיר בארה"ב כולל משלוח חינם זה 240$ (כל השאר זה שילוח/תשלום ל-buy2usa, ומיסים) האם מישהו פעם הזמין בצורה זו, ויכול לשתף מניסיונו?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. כאן יש מדריך המסביר כיצד לעשות זאת: http://www.vgwatchdog.com/?p=29 ברמה העקרונית זה מתבצע ע"י יצירת VPN בו הקונסולה מקבלת IP אמריקאי. נסו ודווחו...

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  17. http://www.psu.com/PS3-Left-4-Dead-available-to-pre-order--a0004537-p0.php http://www.xbox360news.com/Blogs/News/hqs/blr_4361.aspx http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=217002 אותי פחות מעניין הספור, אבל ה L4D נראה לא רע בכלל. וה RPע, כמה זמן שאני מחכה ל RPG טוב, מאז אובליויון השטח מת.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  18. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 29 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כפרות? יוגי התאושש וחזר אלינו בכוחות מחודשים. אנחנו שמחים לארח בפרק גם את אופיר נמצוב, שהוא מעריץ אהמ מאזין שלנו כבר עוד מלפני שהקמנו את הפודקאסט בכלל. אופיר היה על הכיפאק ובכלל כל הפרק יצא מצחיק וזורם, אמה מה יש מצב שתשמעו את המילה “מיינקראפט” (טינג!) פעם או פעמיים במהלך הפרק… מעבר לכך סקרנו בקצרה את Enslaved, רובוטריקים, סטארקראפט 2, לימבו, טררררררראררריה [שזה קצת כמו מיינקראפט (טינג!)], ומורטל קומבט. לוני כבר חולה סופנית בקדחת החתונות וזה משפיע על בחירת האפליקציות שלו לפינת האייפון השבוע. יש לנו סקירת מאזין על …

19. מחכה לתשובה PS2 SLIM

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by barakdavid,

שלום יש לי PS3, ואני רוצה לשחק משחקי דמו לדוגמא GRAN TURSIMO 6 או 5 , להוריד אותם נגיד מאתר כלשהו להתקין אותו על USB ולחבר לPS3 או בכל דרך אפשרית אחרת ,, איך אפשר? תודה אני מחפש ספציפית את המשחק הזה, אם מישהו יכול לתת לי קישור או משהו

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. החנות מוניליין הם חנות שאפשר לסמוך עליה או לא בהתקנת צ'ים ובהחלפת ספק כח? תודה

• 0 תגובות
    • 849 צפיות
  22. Started by צחי-2,

שלום. אני מעוניין להקליט את המשחקים שלי באקס בוקס. האם מישהו יכול להמליץ על כבל טוב שיכול להקליט לפחות ב-720P? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by MasterOr,

אני מנסה לשחק מידי פעם את המשחק ברשת אבל הפינגים לחו"ל בלתי אפשריים למשחק. יש סרברים ישראלים או אולי קהילות? ואם יש כאן שחקנים צרו איתי קשר PSN: or_elm

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  24. Started by stone cold,

כן אני יודע שהמשחק כבר ישן אבל קניתי את גרסת השנה וקיבלתי אותה רק היום בכל מקרה -

• 0 תגובות
    • 891 צפיות
  25. Started by Mike_Shinoda,

היי, חבר שלי קנה פלסטיישן 4 מארה"ב. הבנתי שהמשחקים ב- PS4 הם Region Free. האם זה נכון? אם כן, מאיפה אתם ממליצים לקנות משחקים בזול? אני יודע שאנשים היו קונים מאתרים כמו ZAVVI/blahdvd/games.co.uk משחקים לדור הקודם. אבל זה כי הרבה אנשים רצו לקנות גירסאות אירופאיות. מכיוון שאני מבין שגם גירסא אמריקאית תעבוד טוב. איפה הכי משתלם לקנות? יש אתר מסויים שאתם ממליצים? האם ישנה אפשרות לקנות משחקים דיגיטלית? אם כן האם זה יותר זול/משתלם? כמו כן רציתי לשאול לגבי ה- PSN. האם כשפותחים חשבון כדאי לפתוח חשבון ישראלי? (האם ישנה אפשרות בכלל?) האם זה משנה משהו מבחינת התכנים שניתנים לרכישה או מבחינת המולטיפלייר? האם שווה לשלם על פלסטיישן פלוס? (אני אישית לא שחקן פלסטיישן כבר שנים ו…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.