קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
הי אני אייל ויש לי בעיה מוזרה ה XBOX שלי היה מחובר לרשת דרך מודם של מוטורולה ספק נט וויזן והוט (יש לציין כי אין לי חייגן וכך שהמודם הוא הראוטר שלי ) הכל עבד פיצוץ ולפני כמה ימים ניתקתי את הXBOX מהרשת ולאחר שחיברתי שוב הוא לא מצליח להתחבר הוא רושם שהמודם צריך לנתק ולהפעיל לאחר 30 שניות ניסיתי כמה פעמים וזה לא מצליח ! ההתחברות נופלת בשלב השני האם מישהוא היה לו את הבעיה הזו או יודע מה זה אומר ? מה הפיתרון שיכול לעזור ? בתודה מראש אייל המיואש ): 052-6590087 או EYAL951@WALLA.CO.IL
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני צריך שנאי מתח מ 110V ל 220V אבל אני לא יודע כמה VAC אני צריך בשביל הספק של ה XBOX360 כאן יש כמה איזה לבחור: http://www.afik2.com/40284/2102
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קונסולת wii עבור חבר. איך אני יכול לדעת האם הטלוויזיה שלו היא pal/NTSC? (טלוויזית GRETZ מלפני כמה שנים טובות). הוא טוען שלא רשום עליה את אחד משני השמות האלו... הרמז היחיד שיש לי הוא שרשום עליה 50/80 Hertz, האם זה מעיד בוודאות שהיא PAL? כמו כן, במידה ולטלויזיה יש רק חיבור SCART, האם ניתן לחבר את הקונסולה? האם כבל תואם מגיע איתה או שיש לקנות כזה במחיר יקר?
-
- 3 תגובות
- 593 צפיות
-
-
מצחיק אבל קרוב לאמת: http://checkyourhud.com/how-to-design-a-character-the-square-enix-way/
-
- 0 תגובות
- 592 צפיות
-
-
LBP יצא לחנויות באיזור איחוד האמירויות הערביות,כווית, קאטאר וכו'. לא מחכים לתאריך השחרור וכבר שיחררו את זה הרבה יותר מוקדם מהצפוי. לפחות לאונליין הם יצטרכו לחכות, כי הוא עדיין לא פועל מושלם. http://www.gamespot.com/pages/forums/show_msgs.php?topic_id=26637434
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הגדרתי את הXbox 360 כExtender לWindows Media Center בWindows 7 ושאני נכנס לWMC דרך ה360 הכל טוב אבל שאני נכנס ב360 לMusic ואז בוחר PC זה כותב Cannot connect בצד. הקונפיגורציה שלי: מחשב עם Windows 7 64bit בילד 7201 Xbox 360 מעודכן לגרסא האחרונה של NXE (לא העדכון של ה11 לאוגוסט) שניהם מחוברים לראוטר של Edimax בחיבור חוטי. תודה לעוזרים מצאתי את הבעיה הXbox היה חסום בWMP. תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24170 [ quote]op 10 selling games in Japan are all Wii/DS games Nintendo have made the perfect start to 2008 in Japan. For the week ending January 6, all of the top ten sales spots were filled by Wii or DS games. The Wii and DS also took up 25 out of 30 top positions. Only three PS2 titles and two PSP titles stopped a complete whitewash, the highest non Nintendo game was Monster Hunter 2 for PSP in 14th place. The top 3 selling games were as follows 1. Mario Party DS (DS), 2. Wii Fit (Wii), 3. Wii Sports (Wii).
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. השבוע היה לנו פרק בשינויי כוחות מעניינים. אירחנו את גיל שהתארח גם בשבוע שעבר ואפילו סיקר משחק. לוני לא יכול היה להצטרף אלינו עקב טיסה לצרפת ואפילו איתי נשאר רוב הפרק. רק יוגי וסיב נשארו עד הסוף. סקרנו את הדמואים המעניינים שעלו לאחרונה, יוגב וגיל סוקרים את Digger HD. בנוסף, מגוון של חדשות מעניינות, הכרזות דרמטיות ותחרויות, וכמובן, פרק מצחיק כמיטב המסורת. פרק מס’ 19 – “אגדה ברוטאלית“ http://pod.icast.co.il/f2cd0dca-ed44-4f9b-b754-e7d6532dce5a.icast.mp3 * מה שיחקנו השבוע? * סקירות משחקים: o Need for Speed Shift o Digger HD * סקירות דמואים: o Brutal Legend o U…
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
טוב אז ככה נינטנדו הכריזה כמה דברים לאחרונה קודם כל מי שרכש בעבר את דפדפן האינטרנט בכסף במקום לקבל זיכוי מקבל אפשרות להוריד משחק NES ממבחר של כמה משחקים בחינם רק משחק אחד ואין אפשרות לקבל זיכוי או משהו או לתת במתנה לעשות את זה הולכים לחנות הווירטואלית (שדרך אגב קיבלה עדכון נוסף -רק למי שיש את "ערוץ ההומברו " כדי להתרחק ) מעדכנים מי שלא עדכן ואחרי העדכון הולכים לאפשרות של ההצעות חינם בחנות הווירטואלית -שם תראו משחקי NES ותצתרכו לבחור אחד להוריד אני אישית בחרתי את מאגמן 1 כי אני רוצה לחרוש על כל הסידרה (מחלה נפשית) עוד דברים זה צבעים חדשים לשלטים ונונצק נינטנדו תוציא צבעים כחולים ווורודים (דובי הצבע הוורוד במיוחד בשבילך ) > כניראה המושאן פלוס יקבל בעתי…
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום האקס בוקס שלי משותף דרך MP11 וגם ניסיתי דרך הTVRESITY , הבעיה היא רק כשאני מנסה להפעיל סרטים (מוזיקה ותמונות עובד חלק). כשאני מנסה לנגן סרט לפעמים אני מקבל Error ובפעמים כשאני לא מקבל error לוקח לסרט לפעול הרבה יותר זמן מהרגיל. עשיתי כבר עדכון לDIVX אבל אחרי שעשיתי תעדכון סתיו הבעיה התחילה לפני העדכון הזה הכל עבד כמו שצריך תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
-
-
ועוד שאלה קטנה, האם הסט של התופים עובד בשני המשחקים ( GH גם) בנתיים אני משחק את הראשון אחלה שירים אבל לא ברמה של GH מבחינת הגיטרה, נקווה שגם הם לא ידפקו את זה עם ה World tour החדש.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי יש לי גיטרה חוטית לXBOX360 עם חיבור USB, הגיטרה של guitar hero world tour ולאחרונה שאני מפעיל את הXBOX הגיטרה מקבלת חשמל מה מהXBOX אבל הוא לא מזהה את הגיטרה.. האם יש דרך לתקן את החיבור החוטי לגיטרה? כי נראה לי שהוא התרופף... בכל מקרה חשבתי לפתוח את הגיטרה להסתכל... מה אתם אומרים כדאי לנסות את מזלי ולראות מה הבעיה? בכל מקרה אני עוד לא בטוח איך פותחים אותה... אשמח לכל סוג של עזרה או הכוונה... תודה
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ניסיתי את silverfall שהיה לא רע גם dungeon siege היה לא רע- אם כי קצר ופחות מידי רנדומלי. יש משחקים דומים להם לPSP ?
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אני בchapter 11 בsan diego משימה: rooftop technician נמצאים על גג וישנן שתי קשתות גדולות כאשר ליד כל קשת ישנם שני קונוסים שמסמנים את קו ההתחלה וקו הסוף. בין שתי הקשתות יש מחסום. אני צריך לעשות manual ואז לבצע תרגיל flip מעל למחסום ולחזור לmanual עד קו הסיום (הקונוסים). עשיתי בדיוק מה שצריך אבל כשאני עובר את קו הסיום ויוצא מהmanual, אני נכשל וכתוב לי "gotta get that manual". עשיתי את זה כבר הרבה פעמים ותמיד אותו דבר. ניסיתי גם להתחיל את הmanual במרחק גדול לפני קו ההתחלה ולסיים מרחק גדול לאחר קו הסיום ועדיין זה מכשיל אותי. מצאתי סרטון שמדגים איך עושים את זה: http://www.tonyhawkguide.com/underground/san-diego.html עשיתי בדיוק את מה שמראים בסרטון. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלת ערכת Crazy Band של חברת Pega. התופים מגיעים ללא מצילות. רציתי לדעת איזה קיט מצילות יכול לעבוד עם התופים האלו? האם רק של חברת Pega או גם קיטים אחרים ואם בכלל כי ראיתי שאין חיבורים מאחורה לעוד משהו. אשמח עם תענו לי וגם תפנו אותי היכן אני יכול לקנות. תודה
-
- 0 תגובות
- 587 צפיות
-
-
קניתי את המתאם האלחוטי של מיקרוסופט בחול ויש לי תחושה שהוא לא רוצה לדבר עם הראוטר שלי , יש לציין שאני מבין קצת ברשתות וניסיתי כל מיני דברים אבל לפני שאני מחליף ראוטר רציתי להתייעץ עם אנשים מהפורום. הבוקס מזהה את הרשת האלחוטית ואבל כשאני עושה את הLIVE TEST הוא רושם connection to the network failed ומציע כמה פתרונות וכמובן שניסיתי את כולם. הראוטר הוא של חברת sweex LW050 (משום מה אין להם תמיכה לדגם הזה באתר הרשמי רק לגרסת ה V2 שלו ). יש לציין שהמתאם עבד בחול בצורה טובה עם ראוטר של linksys , כמו כן כאשר אני מחבר את הבוקס ישירות אל הראוטר בכאבל רשת הוא עובד טוב אבל בגלל בעיות במבנה הדירה אי אפשר להשאיר אותו ואת המודם ליד הטלויזיה באופן קבוע.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
די חדש בXBOX360 שאלה על משחקי יריות במולטי מה הם המשחקים ב XBOXשהכי משחקים אותם במולטיפלייר שיש הכי הרבה סרברים לבחור כמו למשל CALL OF DUTY 4 בPC?
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות PS3 בארה"ב, האם יש regions גם ב BLUE RAY ? ז"א האם אני אוכל להריץ משחקים שאני אקנה בארץ למשל או מכל מקום אחר? ולגבי משחקים שאפשר להוריד ברשת, האם גם שם הם מוגבלים או שאפשר להוריד אותם לHARD DISK והם יעבדו?
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
http://www.gamespot.com/video/935591/6185271/endless-ocean-video-review-1 זה אחד מהמשחקים המקורים ביותר בזמן האחרון אני חייב להגיד שאני לא קהל היעד של משחקי טבע כאלו או איך שלא יקראו לז'אנר אבל מקוריות זה דבר טוב וביחד אם עוד משחקים בז'אנר שבפיתוח אחד לPS3 ואחד לWII יש לנו ז'אנר חדש בעולם המשחקים
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
טריילר: http://www.gametrailers.com/player/34647.html March 10, 2009 לPS3 ו360
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
הביאו לי מארה"ב ps2 והמתח של החשמל שם שונה מבארץ אז יש לי שאלות 1)אני יכול להגיד להם בחנות להחליף את הספק הפנימי של הps2 ואז זה יעבוד בלי בעיה? וכמה זה עולה אם זה אפשרי? 2)כמה watt צורך הps2 כי אפשר לקנות ממיר מתח תודה
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
יש פה מישהו שהצליח להתקין XP על PS3 וזה עבד טוב? והאם אפשר להתקין גם תוכנות על האקס פי כמו אופיס או BSPLAYER
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-