קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
קונסולת ה-NX של החברה היפנית הוותיקה זוכה לתאריך השקה רשמי ועוד מספר פרטים חדשים סמנו לעצמכם ביומנים: בעוד כ-11 חודשים מרגע כתיבת שורות אלה, אנחנו עתידים לראות את הקונסולה הבאה מבית נינטנדו נוחתת בחנויות. הקונסולה שידועה נכון להיום רק בשם הקוד NX לא תופיע בתערוכת E3 השנה, לצערנו, וככל הנראה תיחשף באירוע ייעודי כלשהו לקראת סוף השנה הנוכחית – עם משימה לא פשוטה בכלל, בדמות החזרת האמון בחברה אחרי הכשלון הצורם של ה-Wii U. לא הרבה ידוע לנו על הקונסולה העתידית של נינטנדו, אך שמועות שמסתובבות להן ברשת בחודשים האחרונים טוענות כי זו תהיה מערכת היברידית וחדשנית שאותה ניתן יהיה להפעיל בסלון הבית באופן מסורתי, או לקחת איתכם לדרך בתור יחידה ניידת (ראוי להתייחס אל המידע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קבלתי PS3 ללא שלטים, אשמח לדעת אילו שלטים כדי לקנות, עדיפות לשלטים אלחוטיים. האם צריך מתאם bluetooth לשלטים? האם אפשר לעבוד כמה שלטים אלחוטיים במקביל על מתאם אחד? אשמח אם יש לכם טיפים, המלצות אזהרות וכו' לפני שאני יוצא בקניה... שאלה נוספת - מה ההבדל בין פרוץ לרגיל?איך אני בודק אם שלי פרוץ? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אמאזון צרפת מציעה לרכישה את הקונסולה של מיקרוסופט בחבילה עדכנית ובמחיר קורץ במידה ומצאתם את עצמכם שוקלים בחיוב רכישה לקונסולה הסלונית העדכנית של מיקרוסופט, אבל טרם מצאתם את ההזדמנות המתאימה לעשות את הצעד – כעת יש לכם הזדמנות שלא כדאי לפספס אותה. הגירסה הצרפתית של החנות המקוונת מציעה עתה את קונסולת ה-Xbox One, בגירסה עם נפח אחסון של 1TB ועם משחק הפעולה המקוון העדכני Tom Clancy's The Division – במחיר של 346.5 יורו, כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ. מחיר זה מתורגם לכ-1,490 ש"ח (שימו לב כי מומלץ להחליף את מטבע הבסיס של כרטיס האשראי שלכם באמאזון ליורו, בכדי להימנע מחיובי המרת מטבע כפולים), ומהווה הצעה מעניינת בהחלט, בייחוד עבור אלו שמעוניינים בכותר הטרי של יוביסופט. …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בסוני אישרו כי קונסולת ה-PlayStation 4 שלהם הגיע למכירות בינלאומיות של יותר מ-40 מיליון יחידות - זאת בזמן שה-Xbox One המתחרה טרם חצתה רף של 20 מיליון, לכאורה, וה-Wii U הוותיקה יותר של נינטנדו נמצאת הרחק עוד יותר. בסוני גם משוכנעים כי קצב המכירות המרשים הזה ימשיך בשנה הקרובה, וה-PlayStation 4 תגיע למכירות של 60 מיליון יחידות עד אפריל 2017 - מה שעשוי להעיד על כך שההשקה של גירסת ה-PlayStation 4K המשופרת שעליה שמענו כל מיני שמועות לא תגיע לפני אמצע השנה הבאה, על מנת לא לפגוע במומנטום. https://goo.gl/JMaqYz
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דיווחים חדשים חושפים את רשימת המשחקים שתחשוף המפתחת הפופולרית בתערוכת E3 2016, בעוד כמה ימים אחרי שערכה מסיבות עיתונאים גדולה בפעם הראשונה במסגרת תערוכת E3 בשנה שעברה, וגנבה לדעתם של רבים (ולדעתנו האישית) את ההצגה עם חשיפתם המלאה של משחקים כמו Doom החדש, Dishonored 2 ו-Fallout 4 – לא קשה להבין מדוע Bethesda תחזור להציג גם בתערוכת E3 לשנת 2016, אשר תחל בעוד מספר ימים, ומדוע המאורע הזה יוצר עניין גדול מצד גיימרים ברחבי הרשת. לפי מספר דיווחים שצצו להם במקביל, השנה קו המוצרים שיוצר על ידי Bethesda יהיה נרחב אפילו יותר – כשאת המתקפה יובילו Wolfenstein 2, שימשיך את הקו הנהדר של Wolfenstein: The New Order ו-Wolfenstein: The Old Blood, משחק הפעולה Prey 2 אשר לכאורה עבר …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לנו חדשות טובות וחדשות קצת פחות טובות: גורם בסוני אישר את עבודות הפיתוח על גירסה עוצמתית יותר של קונסולות ה-PlayStation 4 (ה-PS4 Neo, לכאורה) שתהיה זמינה לצד הקונסולה הסטנדרטית ותתמוך באותם הכותרים - אך מנגד גם הצהיר כי לא נזכה לראות את הקונסולה בפעולה בתערוכת E3 הקרובה. האם אתם בעד המהלך הזה שממשיך את הקירוב בין עולם ה-PC לעולם הקונסולות, או שדגם אחד בלבד בדור מכל יצרנית זה די והותר? https://goo.gl/F3RzT0
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
משחק הפעולה בכיכובם של גיבורי עולם הקומיקס של DC חוזר לסיבוב שני ומבטיח שכל פעולה שלכם תהיה בעלת משמעות פוסט שהודלף לפני כמה ימים הרס במקצת את הקאמבק המדובר הזה, אבל לא נורא: המשחק שמאפשר לכם להציב את כל גיבורי העל המרכזיים של חברת DC Comics אחד נגד השני לקרבות ברוטאליים חוזר, ומתיימר להיות גדול יותר ומתוחכם יותר. Injustice 2 נחשף רשמית כעת, כמה רגעים לפני שמתחילה תערוכת E3 לשנת 2016 שבה ללא ספק נקבל עוד פרטים עליו. בינתיים יש לנו סרטון השקה סינמטי מרשים בהחלט (אולי הגיע הזמן ליצור סרטים הוליוודיים של גיבורי על שמבוססים במלואם על CGI?) וגם סרטון משחקיות שנראה נהדר – בתוספת להבטחה להשקה אי שם במהלך שנת 2017, לכאורה רק לקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4 בינתיים…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בסוף השנה הבאה אנחנו נזכה לקבל קונסולת Xbox משודרגת מאוד, עם תמיכה בגיימינג ב-4K וכוח עיבוד שגדול פי 4 מזה של הדגם הנוכחי כולם דיברו על בתקופה האחרונה על קונסולת ה-PlayStation 4 המשופרת, אך נראה שמיקרוסופט החליטה להקדים את המתחרה שלה ולהקדים תרופה למכה – והכריזה באופן רשמי על Project Scorpio, דור ביניים חדש ועוצמתי במיוחד עבור קונסולת ה-Xbox One, שיושק בסוף השנה הבאה. Project Scorpio (שהוא כמובן רק שם קוד, ולא יהיה שמה הסופי של הקונסולה) יציע תמיכה בגיימינג ברזולוציות 4K ובמציאות מדומה באיכות גבוהה, ויציע גם כח עיבוד של כ-6TeraFLOPS (כ-6,000 מיליארד חישובי נקודה צפה בכל שנייה) – שהוא גבוה במקצת מכוח העיבוד שמספק כרטיס ה-Radeon RX 480 שנחשף לאחרונה, וגבוה כמעט פי…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במקביל להכרזה על Project Scorpio האימתני, ענקית הטכנולוגיה חשפה גם גירסה מוקטנת לקונסולה שלה עם תמיכה ב-HDR, תמיכה ב-4K ופוטנציאל לביצועים משודרגים כפי שנחשף בשוגג כמה שעות לפני מסיבת העיתונאים הגדולה שלה – למיקרוסופט יש עוד גירסה חדש ומשודרגת עבור קונסולת ה-Xbox One, פרט לזו של Project Scorpio המסקרן, והיא זוכה לשם Xbox One S ולצבע לבן נאה כבסיס. הגירסה החדשה אינה כוללת חומרה חדשנית, אך כן מציעה מימדים שקטנים בכ-40 אחוזים מאלו של ה-Xbox One המקורית, תמיכה בתצוגת 4K (לא בגיימינג, אך עבור תפריטים ותכני וידאו), תמיכה בתצוגת HDR, אפשרות להעמדה אנכית ולא רק בהשכבה אופקית וגם תמיכה בכונני אחסון פנימיים בנפחים גדולים יותר של עד 2 טרה-בייט – אם כי גירסת הבסיס עדיין תכל…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המפיצה Bethesda והסטודיו שהביא לנו את Dishonored חושפים גירסה חדשה לגמרי למשחק הפעולה משנת 2006 כפי שהבטיחו לנו השמועות המקדימות – Bethesda אכן חשפה כותר Prey חדש, אך כזה שרחוק מאוד גם מ-Prey 2 שנחשף לו לפני כמה שנים, וגם מ-Prey המקורי שהגיע אלינו בשנת 2006. הכותר החדש מפותח בידי אנשיו המוכשרים של Arkane Studios הצרפתי, שהביאו לנו את Dishonored, Arx Fatalis ו-Dark Messiah of Might and Magic (וכמובן יביא לנו את Dishonored 2 לקראת סוף השנה הנוכחית), ומיועד להגיע אל החנויות במהלך השנה הבאה עבור המחשבים האישיים והקונסולות הנוכחיות של סוני ומיקרוסופט, בהתבסס על נגזרת של מנוע ה-id Tech 5 שמכונה Void Engine, ומשמש גם ב-Dishonored 2. אנשי המפתחת מבהירים כי לא מדובר…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
את טריילר המשחקיות המרשים לגירסה החדשה של God of War, שבה קרייטוס אוחז בזקן עבות ובבן שאותו הוא מנסה לחשל אל העולם המסוכן שבחוץ, ושמרגישה יותר כמו גירסה אלטרנטיבית ל-Dark Souls מאשר כמו משחק מסדרת GoW, כבר ראיתם? אתם מוזמנים לספר לנו מה דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ההשקה שלו אומנם נדחתה לתחילת השנה הבאה, אבל סרטון המשחקיות החדש של Horizon: Zero Dawn (שמחזק את התחושה שמדובר במעין גירסה עתידנית לכותרי Tomb Raider החדשים) מבהיר שיש סיבה טובה מאוד להמתין עוד קצת - ואולי אפילו לשקול לרכוש קונסולת PS4 במיוחד עבורו. מסכימים או שלא ממש?
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם כבר ראיתם את סרטון הטיזר מבית EA Games, אשר חושף כי לצד כותר המשך ל-Star Wars Battlefront שיגיע בשנה הבאה מצפים לנו גם כותר אקשן-הרפתקאות של Visceral Games (יוצרי סדרת Dead Space) ביקום הפופולרי של מלחמת הכוכבים בשנת 2018, וגם משחק פעולה חדש מגוף שלישי מבית Respawn (יוצרי Titanfall ופליטי המפתחת שיצרה את Call of Duty) שיגיע מאוחר יותר? אין ספק שבמפיצת המשחקים מתכננים לנצל באופן מיטבי כל דקה נוספת שבה הזכויות לאחד מהמותגים המפורסמים והאהובים ביותר בעולם נמצאות בידיהם.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ש-ps4 מצליח להוריד רק במהירות של ~30MBPS כשהוא מחובר קוית לראוטר שמספק מהירות ממוצעת של 140mbps? האם זה בעיה במכשיר? אולי בשרתי ההורדה של המשחקים? תודה
-
שלום לכל חברי הפורום, ברשותי קונסולת XBOX ONE S ורציתי לדעת האם קיימת דרך להפעיל את ה-KINECT הישן שלי (זה של ה-XBOX 360) על הקונסולה החדשה? במידה וכן, מה עלי לעשות? תודה מראש לעוזרים.....
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם שמי דור, אני בן 23 ואני מחפש אנשים בני 20+ לשחק איתם בGEARS OF WAR 4 בCO-OP. אני משחק בPC אך הבנתי שהרשת תהיה משותפת בין הPC לקונסולה כך שלא צריכה להיות בעיה. יש מעוניינים?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני הבנתי שזו תקלה ידועה בדגמים הישנים יותר של הפלייסטיישן 4 עם הכפתורי מגע, הפלייסטיישן בגלל החום פשוט חושב שלחצו על הכפתור ופולט את הדיסק באמצע משחק הקטע שאצלי זה קורה גם כשהקונסולה כבוייה והיום זה קרה אחרי לילה שלם שהיא הייתה כבוייה והספיקה כבר להתקרר מזמן. בדקתי בגוגל וכבר ניסיתי לפתוח את הקונסולה והברגתי את הבורג שאחראי על הפליטה אבל הבורג לא בדיוק הרגשתי שהוא מוברג. למישהו יש פיתרון אחר שעובד? אני פשוט מנסה להמנע מלשלוח לתיקון כי זה ייקח הרבה זמן ואני בדיוק באמצע משחק של מאפיה 3 ולא רוצה לעשות הפסקה חחח.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש לי פלייסטיישן 3 ובמהלך השנים הורדתי אליו תמונות ווידאו ממצלמת הוידאו שלי. איך אני מוציא/מייבא את הוידאו/תמונות מהפליישטיישן להרדיסק חיצוני?? תודה, שי
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אפשר המלצה על אוזניות מומלצות חשוב שיהיו אלחוטיות אם יש מבצעים בבלאק פריידי זה מעולה תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איפה אני יכול מצוא אתר שבו אני יכול לקנות במחיר דומה של base.com את (Final Fantasy XV (Day One Edition?כמובן אני צריך אתר ששולח אתר לישראל אבל גם במחיר דומה שכרגע זה £37.99 וכמובן גרסת הפלייסטיישן 4. לצערי נראה שנגמר להם המלאי ואני רוצה למצוא עוד אתרים ששולחים לישראל במחירים הוגנים. לא איכפת לי לחכות.וכן עדיף גרסת PAL כדי שיתמוך ב-DLC. כמו אני לא מעוניין לפתוח חשבון אירופאי או אמריקאי כי גם ככה ה+PS שלי על החשבון הישראלי. תודה מראש ! עריכה: לא משנה מצאתי דיל טוב באמזון וקניתי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זה התחיל כשהייתי בתיכון בפנימייה: הביאו לי לשחק כמה שעות ב God of War הראשון. אני מודה שהתאהבתי במשחק ממבט ראשון, בעלילה ובויזואליות- אחד המשחקים הכי טובים שיצא לי לשחק. אבל לא היה לי לא את הזמן ולא את הכסף להשיג אותו. בצבא המפקד הביא לסופ"ש אחד את הפלייסטיישן 3 החדש שלו, ושם יצא לי לפגוש את הכותר השני: באמת היה תענוג, אבל זמני היה קצר. השלישי יצא- וחוץ מקמה פעמים ביוטיוב, לא רציתי להרוס לעצמי את החוויה. אני יודע שאני די קמצן ומנסה להיות פרקטי- אז כן יש לי PC, וכן יש לי איזה 300+ משחקים בSteam/origin/uplay וכו' שהשגתי דרך דילים ובאנדלים למינהם, אבל את הדבר שאני באמת רוצה לא בר השגה. אז לאור ההשקה הקרובה של הכותר הרביעי של המשחק רציתי לבדוק את המים…
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
כשאני מחבר אוזניות לשלט של האקסבוקס יש זימזום קבוע. יש פיתרון? תודה לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
כל פעם שאני מנסה להכנס לאון ליין זה כותב לי להוריד הרחבות והורדתי את כל ההרחבות 100 פעם וזה מבקש ממני לעשות REDEEM CODE וניסיתי לעשות תקוד לייב שלי וזה לא עבד מה לעשות
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, איזה תת גרסאות קיימם ב xbox one ? 2. איזה תת גריסאות קיימןת ב play station 4 ? ומה ההבדל בינהם ? מה מומלץ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-