קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
מישהו יכול לייעץ לי איזה כבל אני צריך כדי לחבר את ה- PSP שלי לטלויזיה רגילה, ומאיפה כדאי לקנות אותו!?! בנוסף הכבל צריך לתמוך בצפיית/שיחוק משחקים הנמצאים בתוך ה-PSP, לאחר שקראתי קצת הבנתי שלא כל הכבלים תומכים באפשרות זו. תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
עוד לא עברו יום או יומיים וכבר המון קונים מאוכזבים נתקלים בהמון בעיות... אם זה שיש בעיה כשהופכים את התוים לשמאליים, ואם זה ה"מיתר" שלפעמים עובד לפעמים לא, המצילות של התופים שלא מגיבות הכי טוב שבעולם ועוד... זה לא אומר שכל הערכות דפוקות אבל עדיין זה מעורר סימני שאלה לגבי אמינות הכלים. יש כאלה שאומרים שהביקורות למשחק עדיין לא יצאו בגלל שכנראה עומדים לקטול את המשחק ובחברה רצו שיחכו עם זה כדי שזה לא יוריד להם את המכירות אני באמת מקווה שכל המקרים האלה נדירים ושהביקורות דווקא יפתיעו לטובה כי אני מת להשיג כבר ערכה כזאת! עריכה: ב- IGN הוא קיבל 7.9 ובאמת הם די התאכזבו ממנו...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
-
Zelda 4 swords הפתיע אותי לטובה בהתחלה חשבתי שזה נועד להיות למינימום 2 שחקנים רצוי 4 ולמולטי ידעתי שצריך GBA ומתאם חיבור לגימקיוב לכל שחקן חשבתי שהמצב סינגל יהיה מחורבן אבל הוא דווקא יצא טוב המשחק הזה לוקח רעיונות מזלדות אחרים אבל משנה את חלקם קודם כל הגרפיקה היא מזווית מלמעלה כמו "לינק לעבר " אבל הוא משלב אלמנטים גרפים גם מי זלדה WW וניראה מצוין בימיוחד בתנועה המוזיקה לקוחה מזלדות אחרות ומצוינת השליטה מצוינת וקלילה במקום המבנה הרגיל של משחקי זלדה פה במקום תפריט לנשק \כלים שמקבלים תוך כדי משחק הכלים והנשקים מפוזרים בשלבים ומחליפים אותם בזה שלוקחים משהו אחר זה מאוד פשוט וכיף ואפשרי כי המשחק הזה בנוי לפי שלבים בסיגנון משחקי מאריו ולא עולם גדול כמו משחקי …
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם,יצאה חבילה חדשה של PSP, חבילת הסימפסונים,עם מכשיר בצבע מחריד (צהוב לבן) והמשחק. תמונה של החבילה: החבילה כוללת:מכשיר PSP SLIM בצבע צהוב לבן,משחק Simpsons, מטען,בטריה וספרי הדרכה.
-
- 2 תגובות
- 585 צפיות
-
-
עוד הוכחה לצביעות: http://www.youtube.com/watch?v=uFF-vCGahmU
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי חברים, אני מחפשת את המשחק הזה (שמישהו המליץ עליו בשבילי) אבל אני לא חושבת שהוציאו אותו לשיטת שידור Pal. אודה לכם על העזרה מורן
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 15 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע אנחנו נותנים בראש בפרק Uncut! כלומר בלי שום חיתוכים ובלי עריכה, חי ומדמם ישר לשולחן שלכם. נהנינו מההקלטה מאוד, מקווים שגם אתם, אגב זאת גם השאלה השבועית שלכם – ספרו לנו אם אהבתם או לא. (רמז… לא!) חוצמזה יש לנו סקירות קצרות על המשחקים ששיחקנו השבוע, 4 אפליקציות חדשות לאייפון (קרטונטיק, שבץ נא לועזי, סטיופידיטי 2 ורליקס). הרבה חדשות חמות (דשבורד לאקסבוקס ואולי גם סקייפ, אין חדש לגבי ה-PSN, שמועות על MW3, השקות משחקים שונים והקעקוע הכי מגניב בעולם). לראשונה – יש לנו סקירת מאזין …
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי XBOX360 Pal שקניתי בארץ לפני כשנה ולאחרונה אני יותר ויותר מעוניין להתחבר לשירות לייב היות ויש לי גם פלזמה 42" בסלון. אני מעוניין להזמין מחו"ל את המנוי לייב הזה. 1 אני רואה שרשום שם ב-Format שזה NTSC,האם זה יתאים לי ? (יש לי PAL). 2 אני יודע שיש בעיות עם ההירשמות מהארץ אבל אם אני מזמין מחו"ל איך זה בדיוק הולך ? אני רק מכניס איזשהו קוד וזה עובד בלי לדאוג שתהיה לי כתובת נכונה בחו"ל ? 3 תודה.
-
- 2 תגובות
- 584 צפיות
-
-
מישהו שיחק בזה? התחלתי לשחק בו לפני מס' ימים ואני ממש נהנה. מדובר במשחק מאוד פשוט, עם גרפיקה בסיסית (צורות גיאומטריות פשוטות) - אבל הוא ממכר מאוד. IGN הגדירו אותו כמשחק "לאוהבי רטרו" ואני די מסכים. הוא מזכיר מאוד משחקי מחשב ישנים, שלא היו מסובכים ולא דרשו הרבה מחשבה, רק זריזות ידיים, אבל הצליחו להיות ממכרים. ה"עלילה" - אתם צורה גיאומטרית שצריכה לירות בכל מה שזז (שזה עוד צורות גיאומטריות) ולאסוף אבנים יקרות (מעוינים) וכמה שיותר נקודות. הקטע הוא שמהר מאוד המסך הופך לסערת צורות ואתם צריכים לנווט בתוך הבלאגן, וזה נורא ממכר (אלמנט ה"עוד ניסיון ודי"). עם כל הפשטות - הגרפיקה די חביבה וכוללת אפקטים של חלקיקים ניתזים והיווצרות "גלים" ברקע (שהוא מעין דף חשבון / Grid). אשמח לשמוע את…
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. לראשונה בתולדות הפאנבויז (שמתם לב שזה קורה המון לאחרונה?!) הפרק הוקלט בלייב עם מאזינים ששומעים את כל ההקלטה ואף לוקחים בה חלק פעיל בעזרת מערכת הצ’אט. היה ממש כיף, לדעתנו האינטראקציה הוסיפה המון עניין ואתגר לתכנית עצמה ואנו בהחלט נעשה זאת שוב. כמו כן פירסמנו מראש שהפרק יוקלט בצורה כזו, מה שנתן לכם מספיק זמן להתארגן מראש על שאלות מעניינות ובהחלט ניסינו לענות על כולן. היה מצחיק, היה מעניין, אנחנו בהחלט נהנינו ונראה שגם שאר החבר’ה, בכל מקרה אתם מוזמנים להאזין ולספר לנו מה דעתכם.. אה.. ואולגה מוסרת ד”ש פרק מס’ 34 – “פאנבויז LIVE” http://pod.icast.co.il/7cc66001-ad6e-4412-9098-4463463d998…
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין ps3 מאנגליה בן דוד שלי שם אז הוא יכול לקנות לי ביותר זול מבארץ.. אני רוצה 80 ג'יגה בערך(60 או 120גם סבבה) אבל הבנתי שיש גירסא אמריקאית וגירסא אירופאית איזה גירסא אני צריך? וגם יש גירסא שתומכת במשחקים מps2? הPs3 קורא צרובים?! ואם אין לי lcd הps3 יעבוד על הטלויזיות השמנות האלה??לפחות עד שאני יקנה lcd צריך להזמין לו עוד מתאמים שנאים וכו,? תודה מראש לכל התשובות אני זקוק לזה!! (דרך אגב שוטטתי קצת ולא הבנתי כלכך אז בגלל זה שאלתי פה)
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות את ה XBOX360 וקיבלתי עניין גדול בקשר לקניה מחו"ל. אני מדבר על ה HDMI גירסת הפריניום. השאלות שיש לי בנושא: הבנתי שעם הגירסה החדשה עם ה HDMI אין בעיות "טבעת מוות" למיניהם? מאיזו חנות כדאי להזמין את ה XBOX? (אין לי אנשים שנוסעים לחו"ל) מה המחיר ההמומלץ? כמה לוקחים מכס עליו? כמה עולה הקונסולה בארץ? תודה, תודה, תודה...
-
- 0 תגובות
- 583 צפיות
-
-
הי אני אייל ויש לי בעיה מוזרה ה XBOX שלי היה מחובר לרשת דרך מודם של מוטורולה ספק נט וויזן והוט (יש לציין כי אין לי חייגן וכך שהמודם הוא הראוטר שלי ) הכל עבד פיצוץ ולפני כמה ימים ניתקתי את הXBOX מהרשת ולאחר שחיברתי שוב הוא לא מצליח להתחבר הוא רושם שהמודם צריך לנתק ולהפעיל לאחר 30 שניות ניסיתי כמה פעמים וזה לא מצליח ! ההתחברות נופלת בשלב השני האם מישהוא היה לו את הבעיה הזו או יודע מה זה אומר ? מה הפיתרון שיכול לעזור ? בתודה מראש אייל המיואש ): 052-6590087 או EYAL951@WALLA.CO.IL
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
בקשה קצת הזוייה, מצטער מראש P: בכל אופן, בעוד כחודש ההורים שלי יסעו לסינגפור, ואני ניזכרתי שרציתי לקנות בוקס360 אבל בארץ המחיר פשוט מוגזם. אז, האם בסינגפור המחירים יותר סבירים+האם הקונסולות שם תקינות? אם כן, מישהו מכיר רשתות מומלצות שאפשר לקנות מהן במחיר סביר? אני מרגיש צורך רק לציין שאני מעוניין במכשיר "נקי" ללא צ'פים, פריצות וכו' שאותם אני כבר אדאג להוסיף בארץ.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קונסולת wii עבור חבר. איך אני יכול לדעת האם הטלוויזיה שלו היא pal/NTSC? (טלוויזית GRETZ מלפני כמה שנים טובות). הוא טוען שלא רשום עליה את אחד משני השמות האלו... הרמז היחיד שיש לי הוא שרשום עליה 50/80 Hertz, האם זה מעיד בוודאות שהיא PAL? כמו כן, במידה ולטלויזיה יש רק חיבור SCART, האם ניתן לחבר את הקונסולה? האם כבל תואם מגיע איתה או שיש לקנות כזה במחיר יקר?
-
- 3 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הגדרתי את הXbox 360 כExtender לWindows Media Center בWindows 7 ושאני נכנס לWMC דרך ה360 הכל טוב אבל שאני נכנס ב360 לMusic ואז בוחר PC זה כותב Cannot connect בצד. הקונפיגורציה שלי: מחשב עם Windows 7 64bit בילד 7201 Xbox 360 מעודכן לגרסא האחרונה של NXE (לא העדכון של ה11 לאוגוסט) שניהם מחוברים לראוטר של Edimax בחיבור חוטי. תודה לעוזרים מצאתי את הבעיה הXbox היה חסום בWMP. תודה
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! אנו מצטערים להודיע כי איבדנו את לוני בבורדרלנדס, לאחרונה הוא נראה מנסה ללטף איזה סקאג ומאז נעלמו עקבותיו… אניהו, אחרי שמחינו דמעת תנין החלטנו לאסוף את השברים ולהקליט את הפרק בלעדיו (ביננו – מי צריך אותו בכלל ) בפרק הקצרצר (כמו חטיף לדרך) דיברנו על משחקים חדשים (כמו גם על FLOW שאינו כל כך חדש אבל יצא חינמי וזה כבר שווה איזכור), ומעט חדשות חמות חמות מוגשות באהבה מהמטבחון של יוגי (סוקי! לא לגעת!! זה לאורחים!!!) אז תרגישו חופשי להוריד ולשמוע, אנחנו נשמח גם אם תקפצו לפורום שלנו ותשתפו אותנו במה אתם חושבים.. האזנה נעימה פרק מס’ 38 - “What What” http://pod.icast.co.il/713786a1-92c0-4250-8027…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
http://ms2.nintendo-europe.com/zackwiki/enGB/index.html בלינק למעלה תלחצו GAMEPLAY ויהיה לכם אפשרות לשחק משימה קצרה מהמשחק כמובן הכל חוקי לגמרי וזה מהאתר הרשמי של המשחק
-
- 3 תגובות
- 579 צפיות
-
-
היי. לפני הקנייה של הXbox360 רציתי לדעת אם Xbox360 ללא חיבור HDMI יכול להתחבר למסך מחשב LCD של LG. ברשותי המסך הבא: L226WTQ האם זה יעבוד כמו שצריך? תודה. סורי על השאלה המפגרת, פשוט אני לא מבין בזה כלום וחבל לי לקנות ואז לגלות שאין לי שימוש בו. אני מזכיר הXbox הוא ללא יציאת HDMI. אם זה עוזר לכם הנה פרטים עליו. http://hye.co.il/catalog/product_details.aspx?catid=5&subcatid=79&prodid=223&keySearch= תודה מראש !
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24170 [ quote]op 10 selling games in Japan are all Wii/DS games Nintendo have made the perfect start to 2008 in Japan. For the week ending January 6, all of the top ten sales spots were filled by Wii or DS games. The Wii and DS also took up 25 out of 30 top positions. Only three PS2 titles and two PSP titles stopped a complete whitewash, the highest non Nintendo game was Monster Hunter 2 for PSP in 14th place. The top 3 selling games were as follows 1. Mario Party DS (DS), 2. Wii Fit (Wii), 3. Wii Sports (Wii).
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
Solid Snake's journey ends where it all began in Shadow Moses, but was it all just a dream? http://www.gametrailers.com/player/33545.html?type=flv http://www.gametrailers.com/player/32472.html
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. השבוע היה לנו פרק בשינויי כוחות מעניינים. אירחנו את גיל שהתארח גם בשבוע שעבר ואפילו סיקר משחק. לוני לא יכול היה להצטרף אלינו עקב טיסה לצרפת ואפילו איתי נשאר רוב הפרק. רק יוגי וסיב נשארו עד הסוף. סקרנו את הדמואים המעניינים שעלו לאחרונה, יוגב וגיל סוקרים את Digger HD. בנוסף, מגוון של חדשות מעניינות, הכרזות דרמטיות ותחרויות, וכמובן, פרק מצחיק כמיטב המסורת. פרק מס’ 19 – “אגדה ברוטאלית“ http://pod.icast.co.il/f2cd0dca-ed44-4f9b-b754-e7d6532dce5a.icast.mp3 * מה שיחקנו השבוע? * סקירות משחקים: o Need for Speed Shift o Digger HD * סקירות דמואים: o Brutal Legend o U…
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
איך אני קונה מפה חדשה בזומבים ב COD ?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-