עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. בתור בן אדם שלא נמצא הרבה הבבית (חוזר כול יום, אבל יוצא ב6 בבוקר וחוזר ב6 בערב) חשבתי לקנות איזה קונסולה נידית שבא אני יוכל לשחק ואם אפשר לצפות בסרטים ומוזיקה אפילו טוב יותר(בעיקר לשחק) אחרי קריא ראיתי שאין היום בשוק משהו כזה ששווה את זה, ואחרי חודש אני ישאיר אותו בבית ...הPSP מת האם לא כך הדבר ? איזה קונסולה נידית אפשר לקנות ב1500 שקל?(1.5K) שהיא טובה בהשוק ובכול מה שקונסולה (נידת)צריכה להיות?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  2. Started by etzarfat1981,

שלום, אני שוקל להביא (לקנות) XBOX 360 PRO מארה"ב... רציתי לדעת האם יש בעייה מבחינת תאימות (PAL, NTSC) בין ארה"ב לישראל? כי שמתי לב שבארץ מביאים גירסת PS3 אירופאית, האם זה קשור לשיטת שידור PAL,NTSC? תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by shimronfio,

קניתי היום PS3 חדש.. חיברתי אותו קודם לטלוויזיה של סבתא שלי באמצעות כבל HDMI וקבעתי רוולוציה של 1080P , שהגעתי הביתה (אין לי טלוויזית FULL HD) נתקלתי בבעיה שחיברתי את ה-PS3 הוא מראה לי מסך כחול בלבד ושום דבר אחר.. האם יש אפשרות לתקן את זה בלי לחבר את הPS3 לטלווזית FHD?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  4. החל מהיום למשך שבועיים המשחק מקבל Price-Cut דיי רציני של 10$ ואפשר לקנות אותו ב 19.99$ ב PSN. אפילו אם אני לא הולך לשחק בו, נראה לי פשוט הפסד לבזבז אפשרות כזו לקנות את המשחק בפחות מ-100 שקל חוץ מזה, הנה Video Walkthrough של ה Command Center החדש של Warhawk ב-PlayStation Home. נראה חולני לגמרי (בצורה טובה כמובן): http://www.nextgn.com/2009/02/26/warhawk-gets-a-price-cut-and-playstation-home-integration/

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  5. Started by tom808,

מצטער מראש מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי משו אחר.. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  6. http://ms2.nintendo-europe.com/zackwiki/enGB/index.html בלינק למעלה תלחצו GAMEPLAY ויהיה לכם אפשרות לשחק משימה קצרה מהמשחק כמובן הכל חוקי לגמרי וזה מהאתר הרשמי של המשחק

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  7. בדף של המשחק שלי הוא מראה תאריך לא נכון ואין לי מושג איפה לעדכן את זה... הוא נותן הודעה כשהמשחק עולה שהתאריך לא נכון. אוקיי פתרתי את זה http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=granturismo&thread.id=330983 גם בנודע לאם עדכון דורס את השמירות http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=granturismo&thread.id=330983

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  8. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 18 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע אחוקים? אתם מריחים את זה? כן, עוד שבוע נשרף והנה יום חמישי בא עלינו לטובה ואיתו פרק חדש של הפאנבויז. אנחנו רוצים למסור מזל טוב לזוכים המאושרים בתחרות הלייקים בדף הפייסבוק שלנו בחסות “צעצועי שגיב”. מאזינים זכו פה במשחק לPS3, חולצות פוסטרים ושלל פינוקים, לפרטים נוספים אתם מוזמנים להאזין לפרק. אפרופו פרק, השבוע אנחנו סוקרים (וקוטלים) את BRINK , מדברים על קו אופ של פורטל 2 וקילזון 3, ממליצים על משחק טריוויה מיוחד לאייפון ולמחשב, שלל חדשות (PS4, אקסבוקס לייב, NGP, פסקול לפורטל 2 בחינם, משחקי וידאו=עבודת פרך ועוד…) …

9. האם יהיו ירידת מחירים בחצי חודש הקרוב? עכשיו 400$ יש מצב לירידת מחירים?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by solidguy,

יש לי PS3 ועכשיו אני רוצה לקנות בשבילו טלויזיה טובה ואני צריך עזרה אני רוצה טלויזיה בגודל 32" תקציב עד 3.5K חריגה עד 4K רק אם ההבדל משמעותי תודה ענקית לעוזרים

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  11. Started by lowlow1001,

איפה אפשר להשיג אחד מעודכן עם כל המשחקים החדשים,האתר המרכזי כבר לא מעדכן איזה כמה חודשים בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  12. שלום לכולם ברשותי מכשיר XBOX360 שרכשתי לפני כחודשיים מדובר בגרסאת הפאלקון עם מעבד 65 ננו וכונן BENQ יש משהו מאוד מאוד אבל מאוד מעצבן שפשוט לא נראה לי הגיוני אני מחובר לLCD בכבל HDMI ואפילו אם אני באמצע משחק ואני בוחר כניסה אחרת כמו למשל מעבר לHDMI השני שלי שאליו מחובר המחשב או לכניסת הSVIDEO שאליו מחובר הממיר של HOT אז כשאני חוזר חזרה לכניסת הHDMI של הXBOX360 אני רואה שהמכשיר יצא מהמשחר מעלה את הלוגו של מסך הפתיחה וחוזר למסך התפריטים הראשי וזה פשוט מעצבן כי אם אני באמצע משחק ובטעות לחצתי על השלט אז זה דופק לי את הכל או אפילו אם בא לי למשל לבדוק משהו במחשב ואז לחזור לשחק אני לא יכול האם גם לכם זה קורה או שהמכשיר שלי מקולקל?!?!?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  13. Started by kipi-man,

לא מזמן קניתי מחנות בארץ את המכשיר וגיליתי שהמכשיר הוא יפני, די התעצבנתי (אפילו שסוני עצמה חברה יפנית ) אבל בכל זאת אני ציפיתי לקבל גרסאת pal . הלכתי לחנות ורציתי להחזיר אבל הוא לא היה מוכן כי המכשיר "נדפק " לטענתו. היה שם די בלאגן בחנות בסופו של דבר הוא נשבע שכל משחק יעבוד על המכשיר ואין שום מקום לדאגה, הוא הביא לנו שני משחקים שאחד מהם לא פעם. חזרתי לחנות עם המשחק וגם אותו הוא החליף לי. מאז לא ניסיתי להפעיל משחקים אחרים חוץ מפרו 2008 ואססין קריד. אני רוצה להזמין משחקים מהאתר PlayAsia כי הבנתי ששם אין מצב שמשחקים לא יעבדו על המכשיר שלי. אני רוצה להזמין את GTA אבל רשום שם שהגרסה היא אמריקאית ואני מפחד להזמין את המשחק ב250 שקל ושהוא לא יעבוד על המכשיר שלי. יש מקום לדאגה ? ו…

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  14. למי שלא יודע, מדובר על משחק ה FPS של High voltage software ל Wii http://www.gamespot.com/wii/action/theconduit/index.html הם טוענים שהמנוע שהם בנו מנצל כמו שצריך את היכולת הגרפית של ה Wii, והחליטו לבנות משחק על המנוע שלהם בשביל לעודד חברות אחרות לעשות בו שימוש. .....זה ממש לא אומר שמדובר במשחק הדגמה פשוט, הם החליטו ללכת עד הסוף עם הפקה עתירת תקציב ושאר ירקות. הסיפור הולך ככה: אתם משחקים בתור הסוכן פורד, סוכן בשירות החשאי של ארה"ב. בתקופה מסוימת בוושינגטון מתחילות כל מיני תופעות מוזרות, מחלות לא ידועות, והיעלמויות של אנשים. בדיוק באותו זמן, הסוכן פורד מקבל בוס חדש ומסתורי, שנקרא בשם הקוד "אדאמס", וכמובן שלא מקבלים עליו שום פרטים. אדאמס שולח אותנו לכל מיני משימות מוזרות בתח…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  15. בכל חנות שחיפשתי בזאפ ה80 ג'יגה יותר זול מהגרסאות של ה60 וה40 יש למישהו מושג למה זה ככה?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  16. קניתי כבל קומפוננט שאמור להיות מותאם ל PS2/3. חיברתי את ה PS2 שלי לטלויזיה סמסונג 32 אינץ' שלי בחיבור הקומפוננט והתוצאה לא טובה בכלל. החיבור כל הזמן מהבהב בוורוד וכל שניה הוא המסך הופך לשחור וכתוב "Not Supported". ניסיתי את את כניסות הקומפוננט וזה לא עזור, התמונה עדיין ורודה ומהבהבת. יש פיתרון לזה?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by במבה רטובה,

מוסיף כל מניי דברים

18. Started by rank,

אני טס בעוד 2 שבועות לאיטליה ואני רוצה להביא איתי את הPSP ומצלמה דיגיטלית של SONY . אני יודע שצריך מתאם לשקע שם אבל אני לא יודע אם המתח זהה וזה ישרוף לי את הPSP ???

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  19. Started by simonsix,

Starting the week October 14th, you will be able to pick up the following versions of SOCOM: Confrontation in North America: Bundle version at $59.99, stand alone version at $39.99 and the PSN version at $39.99. http://socom.us.playstation.com/post/2008/08/Which-SOCOM-Confrontation-to-buy.aspx[br]פורסם בתאריך: 6.08.2008 בשעה 22:43:43 הביטא כבר יוצאת לדרךSocom Confrontation PS3 Beta started http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30354

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  20. Started by ofirterev,

שלום לכולם יש לי משחק לאקסבוקס 360 ורציתי לדעת האם יש תוכנה להמיר אותו לסוני 2

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  21. Started by MajinShai,

שלום ושבת שלום לכולם היום דיי בהפתעה קניתי XBOX 360 ארקייד. לפני שאני פותח אותו מהקופסא אני אשמח לכמה הסברים! טבעת המוות,איך אני יודע אם המכשיר שלי בסיכון? אם צריך הנה הפרטים שמהם אני מבין שאפשר להסיק את הסיכון- Team: Abir LOT NO : 0915 כמו כן,האם המכשיר שורט דיסקים בצורה נוראית? האם יש עוד דברים שאמורים להדאיג אותי? חוץ מהמארד דיסק,אין הבדל בין הגרסאות אליט ופרימיום לשלי נכון? אנא השקיטו את ליבי ואמרו לי שעשיתי קנייה נכונה וטובה תודה ושבת שלום! *אשמח גם לעזרה פרטית בנוגע לכמה דברים שאי אפשר לדבר פה shaibarzel@hotmail.co.il מסנג'ר

22. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שעה ופאקינג חמישים דקות!!! WTF?! דיברנו ודיברנו עד שירד לנו דם מהאזניים היה כל כך מצחיק ומעניין שהזמן פשוט עף לנו מבעד לאזניות, יש לנו פרק עמוס בביקורות וחדשות גיימינג לוהטות, סקר חדש בפורום הפאנבויז (האמת, עם תוצאות מפתיעות מאוד) תחרות נושאת פרסים חדשה, ובנוהל הרגיל – שאלה שבועית חדשה דנדשה אז תכינו לעצמכם כרית ופוך – אנחנו כבר נרדים אתכם זה בהחלט הפרק הארוך ביותר אותו שיחררנו אז אם אתם חושבים שאתם מוכנים, הנה זה בא… פרק מס’ 30 – “ורוד פוקסיה, גבר!” http://pod.icast.co.il/b5ebd881-8061-4d98-8d51-5a6b879f00ac.icast.mp3 סקירת דמואים: Army of Two Gran Turismo Diner Dash SingStar Viewer TapaToi מ…

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  23. לכל מי שטוען שהקונסולה לא יכולה להדביק מחשבים עדכניים: http://www.videogamer.com/xbox360/world_in_conflict/preview-946.html

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by hypernia,

הממ אני לא ידעתי איפה לפרסם אז חשבתי פה..טוב הנה השאלה שלי תראו יש לי סוני 2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב.. עכשיו חשבתי שאולי אפשר דרך הכרטיס טלוויזיה.ואם לא אז אולי יש איזושהי דרך אחרת.. אני לא יודע..תודהה לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.