קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
חברים צרבו לי את רצט וקלנק 2 לסוני 2 הבעיה שקצת חרשתי על המשחק ובסרטים של המשחק הוא נתקע כזה לכמה שיניות ואז חוזר האם הבעיה בדיסק או בעין ? בבקשה אל תתחילו להטיף לי עכשיו שזה צרוב וכו' וכו' בנינו כולם צורבים
-
- 1 תגובה
- 627 צפיות
-
-
הגעתי לתיבת םנדורה ועכשיו אני בקטע ששוחים כל הזמן במים , הגעתי לחדר כזה שיש שם פסל של אישתו של פסידון ומדרגות עולות כשמושכים בידית, כשאני עולה למעלה יש ספר שרשום בו שבלה בלה בלה אישתו של פסידון ורק היא יודעת את הדרך החוצה מהחדר הזה , עכשיו אין לי מושג איך לצאת, חרשתי על הכל ולא יודע בבקשה עזרה
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
http://www.nextgn.com/2009/03/23/god-of-war-iii-to-feature-drop-indrop-out-co-op/ Co-Op ב- God of War III? האם לטובה? לרעה? אני לא בטוח שאני אוהב את זה... למרות שיכול להיות חוויה מדהימה...
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח יש לי שאלה הורדתי מורטל קומבאט ארמגדון לסוני 2 ואני נכנס לתפריט של השחקנים ויש לי שם ארבעה ריבועים אם מנעולים בקיצור אני אני מרוויח אותם יש שיטה להרוויח אותם כמו בתקן 5 אני מת להוסיף אותם בבקשה תעזרו לי
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עכשיו במקרה שעברתי על הפורום ראיתי ש resistence 2 במבצע זמני של 44 דולר! חשבתי שאולי אפשר לפתוח תרד שאם מישהו יודע על מבצע או הנחה משמעותית כל שהיא הוא יוכל לכתוב אותה פה, אפשר גם לתת קופונים, מי שרוצה יש לי 5$ שמסתיים היום ב play-asia הוא לא עובד ביחד עם הריזטנס ד"א
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
למי שלא מכיר בזמנו Goldeneye שיצא לנינטנדו 64 היה אחד ממשחקי הFPS הטובים ביותר ואחד מהראשונים שהיה מבוסס על לעשות משימות במקום סתם לעבור שלבים היה לו גם מולטי (לא מקוון) שנחשב לאחד הטובים ביותר שהיו לקונסולות עד שיצא הילו 1 בXBOX בכל מקרה כנראה הוא יקבל שיפורים ויצא לXBL http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24112 מבחינתי זה מעניין מבחינה נוסטלגית לראות איך הגרסה המשופרת תצא
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם,גירסא חדשה אמורה לצאת ב23 במרץ בתחילה ביפן,של המשחק Monster Hunter, היא תכלול PSP SLIM,מטען, בטריה , חוברות הדרכה,תיק נשיאה(הפשוט של PSP),רצועה ליד ייחודית של המשחק. תמונה: האם הייתם קונים את הגירסא הזו ? נראה לכם שהיא תצליח?ולנושא אחר,האם המשחק MONSTER HUNTER יצליח ?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היום הבאתי מכשיר PS3 מחבר שלי, חיבאתי אותו לטלוויזיה שלי (37 LCD של סמסונג, אם תרצו דגם אני אביא) והיא זיהתה שיש שם כבל מחובר אבל כתבה לי: mode not support או משהו כזה, אבל אני חושב שזה מפני שההגדרות בסוני לא טובות בגלל שלפני שלקחתי את הסוני מחבר שלי הוא היה מוגדר על 1080P ואצלי בטלוויזיה יש רק 1080i אז אני אכבר לא יודע מה לעשות... בבקשה שמישהו יעזור לי כמה שיותר מהר בבקשה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
צריך כל מני טיפים למתחילים, מה לקנות וכאלו והאם ניתן לשחק אותו ברשת תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
-
אוקיי אז ככה: שיחקתי בראשון כי השאלתי אותו מחבר ..משחק מעולה...! גמרתי אותו פעמיים! מאז אני תמיד רציתי לשחק בשני ובשלישי אבל מה לעשות קצת התרחקתי מהקונסולה הישנה הזאת(PS2).. עכשיו מאוד בא לי לחזור לשחק במשחק הזה ולהמשיך לשחק בשאר משחקי הסדרה. אני לא זוכר את השמות של שלושת הכותרים אבל בכל מקרה כשחיפשתי לקנות אותם באינטרנט בין אם חיפשתי בגוגל או ברשתות שמוכרות משחקים (פריק ,באג וכו') לא מצאתי זכר לSLY 1 או 2 רק ל3. למישהו יש מ ו ש ג איפה אני יכול למצוא אותם לקנייה במחיר שפוי? תודה מראש,
-
- 0 תגובות
- 624 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27711 לפי הדיווח הזה אם הוא נכון החבילה שכוללת 2 משחקים ו2 שלטים מכילה מודלים מיושנים שיותר פגיעים לבעיות חומרה אז למי שמעוניין ב360 מומלץ להתרחק מהחבילה הזאת
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
עוד לא עברו יום או יומיים וכבר המון קונים מאוכזבים נתקלים בהמון בעיות... אם זה שיש בעיה כשהופכים את התוים לשמאליים, ואם זה ה"מיתר" שלפעמים עובד לפעמים לא, המצילות של התופים שלא מגיבות הכי טוב שבעולם ועוד... זה לא אומר שכל הערכות דפוקות אבל עדיין זה מעורר סימני שאלה לגבי אמינות הכלים. יש כאלה שאומרים שהביקורות למשחק עדיין לא יצאו בגלל שכנראה עומדים לקטול את המשחק ובחברה רצו שיחכו עם זה כדי שזה לא יוריד להם את המכירות אני באמת מקווה שכל המקרים האלה נדירים ושהביקורות דווקא יפתיעו לטובה כי אני מת להשיג כבר ערכה כזאת! עריכה: ב- IGN הוא קיבל 7.9 ובאמת הם די התאכזבו ממנו...
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 20 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום לכל המאזינים! כמו שחלק מכם כבר בטח יודע, השבוע התקיימה תערוכת הגיימינג הגדולה והחשובה בעולם. התערוכה הזו (שנקראת E3) מתקיימת אחת לשנה ומיטב החברות מקדישות את מירב מרצם וממונם בכדי להגיע לתערוכה זו עם חידושים ןשיפורים בנושא הגיימינג מתוך מטרה ברורה להמם את היריבים שלהם ולזכות בלב הקהל (וכיסו LoL ) החלטנו להקדיש לנושא פרק מיוחד וארוך (מרתון אם תרצו) שבו אנחנו מסכמים את כל החידושים והחדשות שהוצגו בתערוכה השנה תוך שאנו מפרטים, מסבירים ומחווים את דעתנו באווירה קלילה, מצחיקה וחברית. אנו מצרפים את הלינקים הישירים למסיבת העיתונא…
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אבא שלי קנה לי burnout באירופה והמשחק בצרפתית הולנדית וגרמנית יש אפשרות להוריד את השפה האנגלית ולשמור אותה על ההרד דיסק? יואב
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הצריכת חשמל של ה Sony PlayStation גבוהה ?
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
http://www.cng4u.com/2008/09/19/monster-hunter-3-offical-website-and-screens/ יש לי הרגשה שהמשחק הולך להיות מאוד מושקע
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://ms2.nintendo-europe.com/zackwiki/enGB/index.html בלינק למעלה תלחצו GAMEPLAY ויהיה לכם אפשרות לשחק משימה קצרה מהמשחק כמובן הכל חוקי לגמרי וזה מהאתר הרשמי של המשחק
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אומנם קצת באיחור אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לא. מי שעדיין מתלבט אם לקנות או לא לקנות את המשחק ורוצה לקבל חוות דעת נוספת - מוזמן בכיף. http://ogelive.wordpress.com/2009/03/24/killzone-2-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94/
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני עושה ליגה של 29 משחקים ועברתי כבר 18. מתי צריך להיות לי הדראפט,חיפשתי אולי יש אפשרות כזאת שאני צריך לאפשר בהגדרות אבל לא מצאתי.
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה אני בצבא בשירות קרבי ואני כימעט ולא נימצא בבית וחוץ מי פלאפון אין לי כלום וזה פשוט מבאס, אז ההורים שלי החליטו ליקנות לי מתנה הרוכת טווח ואני פשוט לא יודע מה ליבחור אפשרות הראשונה מתאימה לכאן והיא PSP השאלה כאן היא איזה דגם כדאי לקחת ? האם יש הבדל בדגמים ? האם הוא מספק חווית משחק ברמה טובה ? ויש גם תאפשרות השניה מחשב נייד שלא כל כך קשור לכאן אבל זאת האפשרות השניה, כמו כן אני הרבה בנסיעות והרבה סגירות לכן אני צריך לבחור משהו שיעביר לי תזמן החופשי שלי האם מישהו יכול לעזור לי ? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את המשחק - אבל אף פעם לא שיחקתי במשחקי FPS בPS - חוץ מBF ואותו לא אהבתי ... אז הייתי רוצה לנסות לשחק בדמו של המשחק , מישהו יודע אם יצא ? ואם כן אז מתי?
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי gamepad של logitech למחשב (USB) רציתי לדעת האם יש דרך לחבר אותו ל-playstation 2 . אני יודע שיש מתאם שבעזרתו ניתן לחבר שלטים של PS למחשב השאלה אם יש את הדרך ההפוכה (לחבר שלטים של מחשב ל-PS ) תודה
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין את הSlim ואני לא יודע אם להזמין רגיל לדוגמא מPlay-asia.com או שעדיף ממאסטופ ???
-
- 0 תגובות
- 620 צפיות
-
-
קיבלתי היום מתנה PS2 הוא קטן כזה איך אני יודע אם הוא עם צ'ים? ובכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-