עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

http://www.cng4u.com/2008/09/19/monster-hunter-3-offical-website-and-screens/ יש לי הרגשה שהמשחק הולך להיות מאוד מושקע

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  2. Started by ofirterev,

שלום לכולם וחג שמח יש לי שאלה הורדתי מורטל קומבאט ארמגדון לסוני 2 ואני נכנס לתפריט של השחקנים ויש לי שם ארבעה ריבועים אם מנעולים בקיצור אני אני מרוויח אותם יש שיטה להרוויח אותם כמו בתקן 5 אני מת להוסיף אותם בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  3. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 20 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום לכל המאזינים! כמו שחלק מכם כבר בטח יודע, השבוע התקיימה תערוכת הגיימינג הגדולה והחשובה בעולם. התערוכה הזו (שנקראת E3) מתקיימת אחת לשנה ומיטב החברות מקדישות את מירב מרצם וממונם בכדי להגיע לתערוכה זו עם חידושים ןשיפורים בנושא הגיימינג מתוך מטרה ברורה להמם את היריבים שלהם ולזכות בלב הקהל (וכיסו LoL ) החלטנו להקדיש לנושא פרק מיוחד וארוך (מרתון אם תרצו) שבו אנחנו מסכמים את כל החידושים והחדשות שהוצגו בתערוכה השנה תוך שאנו מפרטים, מסבירים ומחווים את דעתנו באווירה קלילה, מצחיקה וחברית. אנו מצרפים את הלינקים הישירים למסיבת העיתונא…

4. ??? כמו בפלייסטיישן 3?

• 2 תגובות
    • 616 צפיות
  5. Started by Godmoney,

יש לי כמה קבצים כאלו שאני לא מצליח לנגן אותם מה אני יכול לעשות?

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  6. Started by 114508534,

הגעתי לתיבת םנדורה ועכשיו אני בקטע ששוחים כל הזמן במים , הגעתי לחדר כזה שיש שם פסל של אישתו של פסידון ומדרגות עולות כשמושכים בידית, כשאני עולה למעלה יש ספר שרשום בו שבלה בלה בלה אישתו של פסידון ורק היא יודעת את הדרך החוצה מהחדר הזה , עכשיו אין לי מושג איך לצאת, חרשתי על הכל ולא יודע בבקשה עזרה

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  7. Started by amitey,

לבני יש PS2 . כנראה שהוא עשה משהו ועכשיו כל התפריטים בסינית או שפה דומה. איך אני משנה את השפה חזרה לאנגלית? אני לא מבין כלום ולא מצליח להעלות לו שום משחק. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 615 צפיות
  8. הצריכת חשמל של ה Sony PlayStation גבוהה ?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  9. Started by cb,

אוקיי אז ככה: שיחקתי בראשון כי השאלתי אותו מחבר ..משחק מעולה...! גמרתי אותו פעמיים! מאז אני תמיד רציתי לשחק בשני ובשלישי אבל מה לעשות קצת התרחקתי מהקונסולה הישנה הזאת(PS2).. עכשיו מאוד בא לי לחזור לשחק במשחק הזה ולהמשיך לשחק בשאר משחקי הסדרה. אני לא זוכר את השמות של שלושת הכותרים אבל בכל מקרה כשחיפשתי לקנות אותם באינטרנט בין אם חיפשתי בגוגל או ברשתות שמוכרות משחקים (פריק ,באג וכו') לא מצאתי זכר לSLY 1 או 2 רק ל3. למישהו יש מ ו ש ג איפה אני יכול למצוא אותם לקנייה במחיר שפוי? תודה מראש,

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  10. Started by h_yoav,

אבא שלי קנה לי burnout באירופה והמשחק בצרפתית הולנדית וגרמנית יש אפשרות להוריד את השפה האנגלית ולשמור אותה על ההרד דיסק? יואב

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  11. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27711 לפי הדיווח הזה אם הוא נכון החבילה שכוללת 2 משחקים ו2 שלטים מכילה מודלים מיושנים שיותר פגיעים לבעיות חומרה אז למי שמעוניין ב360 מומלץ להתרחק מהחבילה הזאת

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  12. Started by AMIT_MEG,

שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להרוויח שחקנים חדשים במשחק Dead or Alive 4? תודה,

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  13. יש לי אפשרות להביא XBOX מארה"ב, אני צריך עזרה במציאת מכירה באיביי. הכוונה שלי היא פשוטה, אני לא מבין גדול, ממש לא, אני מבקש לינק למכירה שתהווה את כל מה שאני צריך ותיהיה הכי משתלמת - מה שאתם הייתם קונים במקומי. תודה מראש. D.

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by lesForce,

אני מעוניין לקנות את המשחק - אבל אף פעם לא שיחקתי במשחקי FPS בPS - חוץ מBF ואותו לא אהבתי ... אז הייתי רוצה לנסות לשחק בדמו של המשחק , מישהו יודע אם יצא ? ואם כן אז מתי?

15. Started by klayton,

http://playstationlifestyle.net/2009/03/13/rumor-metal-gear-solid-5-revealed-at-or-before-e3/

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by xcalibur,

אומנם קצת באיחור אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לא. מי שעדיין מתלבט אם לקנות או לא לקנות את המשחק ורוצה לקבל חוות דעת נוספת - מוזמן בכיף. http://ogelive.wordpress.com/2009/03/24/killzone-2-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94/

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  17. Started by andd,

קיבלתי היום מתנה PS2 הוא קטן כזה איך אני יודע אם הוא עם צ'ים? ובכמה אני יכול למכור אותו?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  18. רכשתי בשעה טובה Dsi. היום בבוקר שמתי לב שמצד ימין, מתחת למצלמה החיצונית, המכסה לא נסגר עד הסוף. יש מרווח של מילימטר בזמן שצד שמאל נסגר אטימה מלאה. פגם? :-\

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,כפי שכולנו שמענו שתי תוכנות חדשות אשר אמורות לצאת ל-PSP הן ה-Skype וה-Go!Messenger. ובכן הנה עדכון קטן + תמונות של ה-Go!Messenger בפעולה על גבי ה-PSP: כך נראה הפתיח של התוכנה, ובשבילה צריך מיקרופוןןן/מצלמה שכוללת מקרופון. התוכנה עצמה: בתוכנה יהיה ניתן לעשות שיחות קוליות , התכתבות בצ'אט,וככל הנראה גם שיחות עם משתמשי Yahoo Messenger. למעלה יש את לשוניות אנשי הקשר, ובצד את התפריט. ולסקר קטן: האם אתם חושבים שה-Go!Messenger יצליח ? האם תורידו אותו ל-PSP ?

20. ד"א הבנתי שהניגון גיטרה שם לא ברמה של הירו, יש שם בד"כ קטעים פשוטים בגלל שהוא יותר מתעסק בלהקה ולא בנגן יחיד

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by neo690,

יש לי PS2 גרסה עבה שלא קוראת שום דיסק (כנראה העינית הלכה) לא מצאתי שום מקום שמוכר עיניות למכשירים העבים יש לכם פיתרון? חשבתי לקנות גרסה דקה איפה אני יכול לעשות טרייד אין ולהשיג את הגרסה הדקה הכי בזול? (אני גר בצפון לא אכפת לי גם להגיע למרכז) מה הגירסת מכשיר הכי חדשה? SCPH90004 ?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by MasterOr,

אני רוצה להזמין את הSlim ואני לא יודע אם להזמין רגיל לדוגמא מPlay-asia.com או שעדיף ממאסטופ ???

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  23. אני מתכוון לגירסה של ה-XBOX 360. אם אני הולך ל-COACHING ואז נדמה לי ל-GAMEPLAN (או משהו כזה) אני רואה את כל סוגי התרגילים. איזה אפשרויות בדיוק יש לי שם ? איך אני בוחר במשחק באיזה תרגיל עכשיו ישתמשו וכו' ? תודה.

24. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי gamepad של logitech למחשב (USB) רציתי לדעת האם יש דרך לחבר אותו ל-playstation 2 . אני יודע שיש מתאם שבעזרתו ניתן לחבר שלטים של PS למחשב השאלה אם יש את הדרך ההפוכה (לחבר שלטים של מחשב ל-PS ) תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  25. צריך כל מני טיפים למתחילים, מה לקנות וכאלו והאם ניתן לשחק אותו ברשת תודה

• 0 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.