עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שלום רכשתי מחשב נייח ויש לו את כרטיס הבלוטוס המובנה Intel Wireless-AC 9560 לפעמים שבאים אורחים אנחנו משחקים פיפא ורוצים לשחק את זה במחשב עם גויסטיקים. אני מתלבט איזה גויסטיק יעבוד לי יותר טוב עם המחשב. בין המחשב לסלון מפרידים 4 מטרים וקיר גבס דק. אופציה מס 1: בקר אלחוטי + 2.4GHZ BLUETOOTH מבית SPARKFOX שחור https://benda.co.il/gaming/sparkfox/prod90902-703-37 אופציה מספר 2: שלט אקסבוקס מקורי https://ksp.co.il/?uin=37983&appkey=1004&gclid=Cj0KCQjwitPnBRCQARIsAA5n84ljbuWNjYRXWzoDlH2yf62TvoukrspZiCsEJtX_O6vQcYuAJtBklIgaAtYZEALw_wcB

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by טוהר משה,

יש לי בעיה origin לא מצליח להתחבר ,אני עושה את התהליך הראשוני עם המשתמש והסיסמא ואז זה רושם לי Well, that didn't go as planned Origin encountered an issue loading this page. Please try reloading it – if that doesn’t work, restart the client or try again later. עזרה בבקשה תודה

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by soldier,

די חדש בXBOX360 שאלה על משחקי יריות במולטי מה הם המשחקים ב XBOXשהכי משחקים אותם במולטיפלייר שיש הכי הרבה סרברים לבחור כמו למשל CALL OF DUTY 4 בPC?

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  4. למי שיש WII ולא קנה את זה כדי להוריד כי זה בחינם נינטנדו גם תחזיר 500 נקודות WII למי שקנה את הדפדפן (יש ) חוץ מזה יש שמועות שהפלש בדפדפן קיבל עדכון גירסה עריכה נינטנדו לא תחזיר נקודות אבל תאפשר להוריד משחק NES בחינם בתקופה מסוימת

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by רון שויקה,

למי שהוא יש את המשחק wwe 2k18 ל Nintendo swich ויכול לתת ביקורת איך המשחק כי ראיתי שהמשחק הולך ממש בקצב איטי

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. שלום איזה קונסולה מומלצת לגילאים אלו? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מקווה שלא יהיו בעיות מיוחדות בהזמנה סך הכל מדובר בגימפאד סאטורן USB של SLS (נחשבים טובים בזה ) במקרה שלי בצבע אפור זה צריך להתאים לPC ולPS3 מישהו רציני עשה על זה סירטון פה - יעלה לי בערך 70 שקל התענוג למי שרוצה לקנות צריך להבין כמה דברים אין לזה את כל הכפתורים שיש בדול שוק -ככה שהרבה אולי רוב המשחקים לא יתאימו לזה הגימפאד נועד בעיקר למשחקי 2D בסגנון ארקידי והוא לפחות לפי הביקורות מאוד דומה לגימפאד המקורי של הסאטורן לא יצא לי להחזיק אחד כזה שנים וגם אז רק קצת -אני מקווה שלא יעשו בעיות במשלוח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גשם של משחקים! הגענו לזמנים טובים, יותר משחקים מזמן פנוי, מבחר רחב ואיכותי – חלומו הרטוב של כל גיימר בוודאי כבר הבנתם שיש לנו פרק עמוס בשבילכם, הרבה משחקים חדשים, המון חדשות, וגם שאלות מאזינים. איתי נעדר גם השבוע, הוא יחזור אלינו (בשאיפה) בשבוע הבא.. מצטערים על העיכוב בפרסום הפרק, זה נבע מקשיים טכנים שפתרנו, ואנחנו שמחים להגיש לכם חם חם את פרק 42 של הפאנבויז - מאחלים לכם האזנה נעימה מכולנו, תהנו: פרק מס’ 42 – “גשם כבד” http://pod.icast.co.il/6256ba42-9474-4637-967d-c617c7bba61c.icast.mp3 סקירת משחקים: * Heavy Rain * God of War I * God of War III – התרשמות ראשונית * Ali…

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by omer_xd,

שלום אני רוצה לקנות לייב באתר מקסימוס כרדס אבל יש לי ויזה ניטען זה אפשרי לרכוש עם זה לייב? באתר הזה?

• 0 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by artyom,

אני בטוח שיש פה אנשים שמשחקים... מישהו מכיר דרך לעצור את הטיימר של המולטי? עריכה: מצאתי, אפשר לנעול/למחוק

• 0 תגובות
    • 778 צפיות
  11. Started by WarMachine,

יש לחבר PS2 והוא ביקש שאני אחפש לו כמה משחקים שיתאימו לילדים שלו, מה שכמובן אין לי מושג מאיפה אני מביא כי כל משחק קיים אצלי כמעט רווי באלימות(בכל זאת GOW2 זאת לא דוגמא טובה לילד בן 10) ככה שאני די אובד עצות בעניין. אם מישהו יודע על אילו משחקים יכולים להתאים לי כאן שלא יתבייש לרשום

12. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=18498

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  13. אורח yoyo
    Started by אורח yoyo,

שלום לכולם. רציתי לדעת האם זה נורמלי ש-ps4 מצליח להוריד רק במהירות של ~30MBPS כשהוא מחובר קוית לראוטר שמספק מהירות ממוצעת של 140mbps? האם זה בעיה במכשיר? אולי בשרתי ההורדה של המשחקים? תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by huber,

לפני שאתם רצים לצפות, לא- אין תשובה מדויקת, אבל הווידיאו הבא מנסה לשער בצורה די מושכלת (לפי שינוי דורות בטכנולוגיה וטכנולוגיות מיזעור שיצאו בקרוב) מתי סוני תעבור לדור הבא ועושה זאת לדעתי בהצלחה. הניחוש שלהם הוא לא לפני 2019, סביר להניח ש 2020 (ואני די מסכים עם הקביעה הזו):

15. 1. איפה ניתן לרכוש משחקים חוקיים ל SP4 - הורדת קובץ משחק (ללא צורך בקופסא בדיסק וכו...) בזול 2. מה החנות הרשמית של SP4 פרו? 3.איזה גירסה כדאי בדיוק לקנות - כלומר האותיות הקטנות תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב אז ככה אני יעשה את זה בקצרה ואלו סקירות ולא ביקורות ככה שאין ציון למרות שלCOD4 אני מתכנן לעשות ביקורת אחרי שאני יעבור את הסינגל כולל מצב הארקיד וגם ישחק מספיק במולטי -בניגוד למבקרים "מקצועים" שנותנים ציון למשחקים בסגנון ישר בהשקה ... והמבין יבין בכל מקרה נתחיל בראד סטיל ראד סטיל הראשון יצא בערך בהשקה של הWII ומאז הצליח למכור מעל מיליון עותקים בכל מקרה יצא לי לשחק בערך שעתיים והמשחק להתרשמותי לא טוב ולא רע יש לו סגנון גרפי די מגניב והוא משחק שרובו FPS אם קצת קרב חרבות אבל זה החלק החלש של המשחק כFPS בWII הוא לא טוב כמו COD5 או קונדואיט -אין לו מולטיפליר מקוון (בכלל אין מולטי ) \הכוונת לא משהו \ובכלל זה מרגיש כמשחק בינוני יש לו גימיק אחד שהיה יכול להיות…

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  17. Started by simonsix,

Starting the week October 14th, you will be able to pick up the following versions of SOCOM: Confrontation in North America: Bundle version at $59.99, stand alone version at $39.99 and the PSN version at $39.99. http://socom.us.playstation.com/post/2008/08/Which-SOCOM-Confrontation-to-buy.aspx[br]פורסם בתאריך: 6.08.2008 בשעה 22:43:43 הביטא כבר יוצאת לדרךSocom Confrontation PS3 Beta started http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30354

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by L_D,

שלום אני לא יודע אם זה שייך לפה אבל אני צריך עזרה יש לי ps2 קטן שחור הוא התחיל לעשות רעש היום כאשר המחשק במצב של המתנה בזמן מעברים איך אפשר לפתור את זה?

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by TicTacToe,

חברהס יש מישהו שמשחק כאן? אם כן אני ticwe44 צרפו צרפו.. ברשת פשוט אי אפשר לשחק .. קומבו של 3 מכות אי אפשר לחבר. הפאטץ' עדיין לא הגיע אלינו. (אמור לסדר את הNETCODE ועוד כמה תיקונים).

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by 114508534,

היי שלום הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי כיצד משתמשים ב CQC ועל מה לוחצים בישביל להיתגנב כי אם אני מתקרב רגיל אז האוייב שומע אותי. תודה אני גם תקוע בשל שאני צריך להרוג את הצלף, הוא תמיד מתגנב אלי מאחורה ומרדים אותי, יריתי בו כבר כמה פעמים אבל זה לא היה מספיק, באיזה מקום הכי נוח להרוג אותו .?

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  21. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם פרק זה שודר בלייב בהשתתפות מאזיננו בצ’אט אקטיבי במיוחד. בפרק סקירה על הדמו החדש של THEXDER NEO, המון שאלות מאזינים ואפילו שאלה שבועית חדשה אז אם אתם מוכנים, תתחילו לתלוש ריסים, הנה זה בא… פרק מס’ 36 – “הגשמת משאלות” http://pod.icast.co.il/b5bfd393-a940-44de-a8a8-e9d6f390249a.icast.mp3 סקירת משחקים כללית סקירת דמואים ספציפית: THEXDER NEO חדשות הגיימינג – כל מה שחם: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Coming to PlayStation 3 Gears of War’s Marcus and Dom to be Featured in Lost Planet 2 DICE Releases Battlefield: Bad Company 2 Demo for Xbox 360 God of War III Gets an Of…

• 0 תגובות
    • 704 צפיות
  22. טוב אז ככה אחרי שסימתי את המשחק השני בטרילוגיה של the legend of spyro ודילגתי על הראשון לקח לי כמה משחקים ואז חזרתי למשחק השלישי והאחרון למי שלא מכיר סידרת ספירו התחילה כמשחק לPS1 בזמנו זה היה אחד מהמשחקים הטובים לPS1 והוא גם היה בלעדי מאז עבר הרבה זמן והסידרה אפכה למולטיפלטפורם והניבה כמה משחקים ירודים ואת שני האחרונים שהם נחמדים בסידרה הזאת שולטים על דרקון סגול בשם שפירו וזה סידרה של חצי פלטפורמה וחצי פעולה בכל מקרה נתחיל את הביקורת dawn of the dragon אבל מתיחת פנים רצינית מאז המשחק הקודם הגרפיקה שהייתה גם אז טובה אפכה להיות הרבה יותר טובה וכל המשחק מרגיש מלוטש יותר עוד שינוי שניכנס זה ללכת ליותר כיוון של GOD OF WAR אומנם גם המשחק הקודם שילב הרבה פעולה …

• 0 תגובות
    • 796 צפיות
  23. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם... רכשתי את המשחק פרו 2011 לפני חודש והבנתי שמאז יצא עדכון למשחק.... יש למישהו מושג אם קיים עדכון ואיך אני מבצע אותו?

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. השאלה בכותרת. מבקש את עזרתכם תודה

• 0 תגובות
    • 813 צפיות
  25. טוב סוף סוף מצאתי את הזמן לסיים את פיקמין 1 לשחק בו בWII צריך ידית גימקיוב וכרטיס זיכרון גימקיוב אבל נינטנדו מתכננת להוציא את פיקמין 1-2 בגרסה לWII ולערכתי אם השליטה בWII זה יכול להיות יותר טוב ואולי יוסיפו תמיכה ב480P אז אם יש לכם סבלנות כדי לחכות בכל מקרה העלילה של המשחק מאוד פשטנית החללית שלכם מתרסקת על כוכב מוזר אתה נתקלים ביצורים מוזרים שנראים כמו טלטביז רק קטנים ופחות מפורטים אתם האיש אם החליפה כמובן ובדרך כלל יהיו הרבה פיקמין במסך שזה השם של היצורים בכל מקרה הדמות שלכם לא יכולה לעשות הרבה לבד ובגלל זה הפיקמים מאוד חשובים להתקדמות יש לכם 30 יום לנסות למצוא 30 חלקים של החללית שלכם ולעוף מהכוכב בפועל לא חייבים את כל ה30 חלקים ואני סיימתי אם 29 כי עד …

• 0 תגובות
    • 725 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.