קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
לא ראיתי שדיברו עליו פה... יהיה נחמד לעשות עם מישהו שמדבר עיברית את המשימות של הקו-אופ
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
החלטתי לקנות קונטרולר למחשב שלי בהתחלה ראיתי ש RAZER ONZA נחשב הכי טוב והבנתי שה SABERTOOTH הוא המחליף שלו לא מוצא אותו בחנויות
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
ברשותי PS3 super slim ומסך מחשב של דל מדגם u2412. יש לי כבל של HDMI-DVI וכשאני מחבר את הפלייסטיישן למסך בעזרת הכבל הזה המסך מראה את ההודעה הבאה. the current the input timing is not supported by the monitor, please change your input timing to 1920x1200@60hz. יש למישהו רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום... איך אוכל לעדכן את השחקנים והקבוצות בפרו 2012 על אקסבוקס. אני מחובר עם כאבל לאינטרנט. אני מתכוון עדכון של KONAMI כלומר לא העברה ידנים של שחקנים אלא העדכון שעושה את כל ההעברות החדשות בכדורגל.. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות HDD פנימי לPS שקניתי לא מזמן (הצטרפתי לשירות הPSN PLUS וכשניסיתי להוריד את המשחק היחיד שעניין אותי שם גיליתי שאין מספיק מקום ב12GB הארד דיסק שקיבלתי עם שלי).עכשיו, אני יודע שעקרונית צריך לקנות פשוט HDD של מחשבים ניידים בגודל 2.5'', אבל רציתי לדעת מספר דברים - 1)אני זוכר שראיתי איפשהו שצריך לקנות מגש לHDD על מנת לחבר אותו ? ואם זה נכון מאיפה אני קונה כזה דבר ? 2)האם יש סוג HDD מומלץ לקנייה והאם יש מקום מומלץ לקנות ממנו ? 3)האם מרגע שקניתי וחיברתי את הארד דיסק הPS יזהה אותו או שיש לבצע מספר פעולות נוספות ?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע קניה סוני 3 בגלל שרוב המשחקים החדשים מתאימים לקונסולה הזאת ועכשיו אני מבין שהולך לצאת בקרוב סוני 4 השאלה שלי אם כדי לחכות ולהביא סוני 4 או שלא יהיה שיפור משמעותי בין שתי הדגמיםם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המקונסולה שלי משנת 2010 אני חושב, המודל הוא CECH- 2501B נפח ההארדיסק הוא 320GB התחלתי לשחק במשחק היום, שהוא דיי חדש, יצא לפני כמה חודשים. הכנסתי את הדיסק ישר מהאריזה, והוא חדש לגמרי אז אין עליו פגמים. ברגע שאני מתחיל את המשחק, ב- CINEMATIC CUT SCENE הראשונה, הווידאו מקרטע לי, יש לאגים, וגם בזמן ה- CUT SCENES הרגילים יש לאגים, אפילו לפעמים בקול. ניסיתי לנקות את הקונסולה עם שואב אבק והכול, גם עשיתי rebuild system database ו- restore system files. בנוסף גם מחקתי את המשחק והתקנתי מחדש- כלום לא עוזר. למישהו יש מושג איך אפשר לתקן את זה?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, קניתי השבוע אוזניות בעיקר בשביל מוזיקה אבל רציתי לדעת אם אפשר להשתמש בהם לפלייסטיישן. האוזניות הם מסוג SMS Audio Street http://smsby50.com/products/street-by-50-over-ear-wired והן באות עם מיקרופון מובנה על הכבל. רציתי לדעת באיזה מתאם אני צריך להשתמש כדי לחבר את האוזניות אל הפלייסטיישן והאם המיקרופון יעבוד? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
http://condenastl3cdn.cust.footprint.net/videos/52783b2eee3ec9021500000f/high.webm יפה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן חברים. אני חושב על לקנות את הסוני 3 12 גיגה הוא עולה בסביבות ה800 ש"ח עכשיו השאלה שלי היא האם 12 גיגה יספיקו לי? בעקרון חוץ מPes 13/14 , fifa וGTA אני לא הולך לשחק יותר מזה. כמה משחקים יכיל ה12 גיגה?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חבר'ה, קודם כל אני לא בטוח אם זה הפורום המתאים, אם לא אשמח אם תפנו אותי לפורום המתאים. יש לי את הגיטרה והמיקרופונים הבאים (מצורפת תמונה), המתאימים לפלייסטיישן 2/3. האם יש מתאם שאוכל לחבר אותם למחשב? (נגיד ל-USB). מניסיון העבר שלי מתאמים כאלה הרבה פעמים עושים בעיות וגורמים לפגיעה בחווית המשחק... המתאם היחידי שמצאתי הוא המתאם הבא, ואין לי מושג אם הוא טוב או לא: http://dx.com/p/dual-ps-ps2-controller-to-usb-2-0-pc-joystick-adapter-11707?gclid=COqWivK-hLsCFYFe3godJmkALg אשמח להמצלות והארות...תודה רבה וחג שמח
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לתקן לבד, יש למשהו אחד כזה ישן שהוא רוצה למקור?
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
משחק: כל המשחקים שיש, עדיף גוף ראשון כמו BF4 וCOD-GHOSTS וגם הישנים יותר , ובכלל אני פתוח להצעות לכל סוגי המשחקים. פרטי המשתמש ברשת: maoraustin תוסיפו חופשי הערות נוספות: אני בן 22 (לא אכפת לי באיזה גיל אתם כל עוד אתם אוהבים לשחק), מת על גיימינג, יש לי אוזניות ASTRO A50 למי שמכיר עם מיקרופון והכל. מוכן לכל משחק מעניין שתציעו. נתראה בלייב!!
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום בעיה מוזרה צצה פתאום במשחק. הקולות של הדמויות במהלך המשחק, וזה של כל הדמויות, בכל השמירות וגם בכל היוזרים בקונסולה, מושתקים כמעט לגמרי. בלתי אפשרי לשחק ככה. ניסיתי ליצור משחק חדש - לא עזר מחקתי כל זכר למשחק - לא עזר תיקנתי את מערכת הקבצים - לא עזר בניתי את הבסיס נתונים מחדש - לא עזר המשחק עודכן לעידכון 1.07 האחרון - לא עזר קטע.. תוך כדי כתיבה ניסיתי בהגדרות הסאונד של הקונסולה להוריד את כל הפורמטים ולהשאיר רק PCM 2 ערוצים. וואלה הסאונד חזר מה אומרים? איפה יכולה להיות הבעיה? ברסיבר? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום , יש לי PS4 אמריקאי בקופסא של BT4 קיבלתי קוד לפלוס ל7 ימים כאשר אני מנסה להפעיל אותו הוא מבקש ממני בכל מקרה פרטי כרטיס אשראי השאלה היא: 1) האם אפשר להפעיל בלי לתת את פרטי הכרטיס 2)במידה וחייב האם בסיום ה7 יום הוא יחייב את הכרטיס של אוטו? הודה לכם על עזרתכם... בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע את הפיפא, ויש לי מלא בעיות. אני לא יודע אם מדובר בשרתים של פיפא או שזה המשחק עצמו. מב שקורה הרבה פעמים שאני רוצה לחפשחוזה חדש לשחקן או לתקן פציעה שלו שקונים הוא ישר מעלה לי הודעה שהוא לא מוצא כלום. בנוסף יוצא לו להתנתק מהאולטימייט טים או אחרי 2 ניצחונות איך שהמשחק נגמר, הוא רושם שיש תקלה ומעיף אותי מהאולטימייט טים. ופעמיים אחרי שמצא לי שחקן לשחק איתו באונליין לפני שמתחיל המשחק זה נתקע ולא זז. קרה את זה למישהו?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אליפות ישראל ב FIFA 14 - יוצאת לדרך ! www.turnir.co.il חושבים שאתם אלופים ב FIFA 14 על ה XBOX360 ? בואו להשתתף בטורניר אליפות ישראל הרשמית ותוכלו לזכות בפרסים מדהימים ! מקום ראשון: מסך LG 50' SMART 3D מקום שני: מקרר פאנטה פרטי לחדר שלכם ואספקה לחצי שנה מקום שלישי: אוזניות SMS Pro-DJ הטורניר יתקיים ב 10.4.14, באולם הספורט בית דני בת"א, החל מהשעה 10:00. מה באירוע ? * עשרות עמדות תחרות בהקרנה על מסכי ענק * עמדות משחק xbox360 ופעילויות שונות חופשיות לקהל הרחב * תחרויות נושאות פרסים במשך כל היום * יציעי ישיבה נוחים לקהל שמגיע לעודד ולצפות במשחקים ההשתתפות בטורניר חינם ולגילאי 13 ומעלה חובה להירשם מראש כי מספר המקומות מוגבל ! הכניסה לצופים חופשית וללא…
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש לי אקס בוקס פרוץ 1.51 . קניתי משחק חדש מקורי פיפא 2014 גביע העולם. כותב שלא ניתן לקרוא את הדיסק. משחקים צרובים עובדים. מה לעשות ? עשיתי לו עדכון אחרון על usb וכותב לי קוד שגיאה : 3143-40A3-1600-2203-C0001
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם, אנחנו מחפשים עובד/ת לחנות מדיה גייים בגבעתיים: משרה מלאה או חלקית לפי שעות, מתאים גם לסטודנטים, מתאים גם לחיילים משוחררים. תאור התפקיד : מכירה ושירות לקוחות בחנות, טיפול בהזמנות ומלאים, ניהול שוטף של אתר מכירות באינטרנט, תפעול אירועי השקה ומולטימדיה. דרישות התפקיד: גיל : 21+ מגורים באזור גוש דן, עדיפות גבוהה לגבעתיים/ ר"ג היכרות וידע עם עולם משחקי הקונסולות והמחשב מי שמעונין יכול לשלוח לנו קורות חיים למייל : mediagamead@gmail.com ניתן גם לשלוח לנו הודעה פרטית בעמוד הפייסבוק שלנו: https://www.facebook.com/pages/Media-Game/130822523599791
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רק רציתי לשתף שיש חנות גיימינג באשדוד סוף סוף ^__^ ויש להם מלא משחקים נדירים מי שמכיר יודע - Arcadia ספריית החלפות PS3 גם גיימירי הדרום יש להם לאן ללכת ^^*
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
חלק מהדיסקים נקראים וחלק לא . האם זו בעיה בעינית של קורא הדיסקים ? כמה עולה היום עינית כזו ? מבחינתי להזמין גם באי ביי אני יכול להחליף לבד . *אין לי אחריות למכשיר.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
חלק א: Medal of Honor Airborne Spider-Man: Edge of Time Call of Duty Black Ops 2 Marvel Ultimate Alliance Spiderman Web of Shadows Batman Arkham Asylum Call of Duty Modern Warfare 2 James Bond - Quantum Of Solace Shadows of the Damned Fantastic Four: Rise Of The Silver Surfer Metal Gear Solid HD Collection Iron Man Batman Arkham Origins James Cameron's Avatar: The Game James Bond 007 Blood Stone narnia rdr Men in Black: Alien Crisis Harry Potter and The Deathly Hallows Dragon Ball: Raging Blast 1+2 Call of Duty: Modern Warfare 3 Spiderman 3 Chronicles Of Riddick: Assault On Dark Athena Rayman Origins Hitman Absolution Incredible Hulk Assassin's Creed: Brotherhood pop 4+5 …
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות WiiMote (כנראה עם Nunchuk נלווה) במטרה להשתמש בו למשחקי מחשב (כדוגמת מסאפקט וסטארקראפט) במקום המקדלת והעכבר. אני יודעת שאפשר להתממשק בקלות יחסית דרך בלוטות', ושיש המוני תכונות מוכנות (GUI'ות יותר או פחות) להתאמה בין תנועות למקשים. השאלות שלי (בסדר מעט אקראי): היש עדיפות לדגם WiiMote ספציפי? אם כן - מה היתרונות שלו? חלוקת תפקידים: ה-Nunchuk, כמו שאני רואה את זה, ישמש נטו כעכבר, וה-WiiMote כמקלדת. עד כמה הפונקציונאליות (הנוחה לשימוש!) של ה-Nunchuk באמת זהה לשל עכבר? האם באמת ראלי להחליף את כל הפונקציונאליות של המקלדת ב-WiiMote, בדגש על קומבינציות מקשים אקראיות? האם לדעתכם באמת אפשר ליצור התאמת תנועות-מקשים שלא תפגע בחווית המשחק? היש ל…
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
זאת החבילה: http://www.dominator.co.il/Product/xbox-360-500gb-pal-rgh-2-controllers מה דעתכם? במידה ויש לכם משהו יותר טוב להציע אני אשמח. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.7k צפיות
-