עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. בלי להרחיב יותר מדיי על הנושא

2. Started by talisman,

היי יש לי PS3 חדש. אני מנסה להיכנס ל PS Store אבל מקבל הודעה האומרת שהשירות לא ניתן בארץ. זו בעיה מקומית שלי או איזושהי בעיה בכל ישראל?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  3. בתור בן אדם שלא נמצא הרבה הבבית (חוזר כול יום, אבל יוצא ב6 בבוקר וחוזר ב6 בערב) חשבתי לקנות איזה קונסולה נידית שבא אני יוכל לשחק ואם אפשר לצפות בסרטים ומוזיקה אפילו טוב יותר(בעיקר לשחק) אחרי קריא ראיתי שאין היום בשוק משהו כזה ששווה את זה, ואחרי חודש אני ישאיר אותו בבית ...הPSP מת האם לא כך הדבר ? איזה קונסולה נידית אפשר לקנות ב1500 שקל?(1.5K) שהיא טובה בהשוק ובכול מה שקונסולה (נידת)צריכה להיות?

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  4. Started by the king2006,

שלום ... יש לכם המלצות למשחקי מכוניות PS2 שיש בהן אפשרות לשחק עם שני שחקנים??? תודהה

5. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק מס' 5 - "יוגי אנטי סוני" http://pod.icast.co.il/1f55399f-cffa-4067-8846-cd11019953f7.icast.mp3 אחלה פרק שבעולם, טוב נו חוץ מיוגב שסוני לא באה לו בטוב, בחיים לא שמענו אותו כל כך עצבני, לקראת סוף השידור נאלצנו לקשור אותו לכיסא! (תרשמו לעצמכם להזכיר לנו לשחרר אותו ככה לקראת שבוע הבא ) אילו משחקים העבירו לנו את השבוע. :alcoholic: E3 2009 - סיכום רשמי ודירוג הלהיטים ע"י אחד שמבין (בעצם 29 שמבינים ) Scribblenauts - משחק שווה לDS! הייתכן שמועות חדשות בנוגע לXBOX הבא - "Project Phoenix" טו - אוב :auto:אוטוטו עדכון/שדרוג לPS3 - גרסת 3.0, אז מה צפוי לנו שם? :2gunsfiring:משחקי PS2 על PS3…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  6. דובי אתה יכול לנשום לרווחה - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29741

• 1 תגובה
    • 637 צפיות
  7. יש לי אפשרות להביא XBOX מארה"ב, אני צריך עזרה במציאת מכירה באיביי. הכוונה שלי היא פשוטה, אני לא מבין גדול, ממש לא, אני מבקש לינק למכירה שתהווה את כל מה שאני צריך ותיהיה הכי משתלמת - מה שאתם הייתם קונים במקומי. תודה מראש. D.

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  8. ידוע ש NTSC הוא נחות מ PAL, אני משחק את RE:UC משחק מעולה אבל האיכות תמונה ממש גרועה, אין את זה במשחקים אחרים. אני יודע שהמשחק יצא עכשיו ב PAL אם אני אקנה אותו אז התמונה תראה יותר טוב, או שאני אשחק בגירסת NTSC כבר. יש לי Wii שנקנה בארץ.

9. Started by ImAllMostAwake,

למי שמכיר (: ואני יודע שהולך לצאת ממש בקרוב MOTO GP 08

10. סיפור קצר שהיה לי עם חנות למשחקים: הזמנתי ממנה לפני כמה ימים משחק PS2 , המשחק הגיע היום וכשראיתי אותו גיליתי שהוא לא מה שנקרא- factory selaed, אלא סגור ע"י עטיפת צלופן עם קצת סלוטייפ מלמטה. התקשרתי לחנות לברר את העניין ומה שהבחור שדיברתי איתו טען זה ש"המון משחקים מגיעים מהיבואן לא סגורים, ושהם לא אחראים לזה", בקיצור , מישהו יודע איך עובד כל העניין הזה ? הגיוני או שהוא מבלבל לי את המוח ?

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  11. Started by stone cold,

טוב אני יודע שהמשחק כבר ישן בכל מקרה זה סקירה לא ביקורת כי רק עברתי שלב אחד של אימונים למי שלא יודע זה משחק "יריות מסילה" או "אקדח אור" למי שמעדיף אם כמה אלמנטים קטנים נוספים אחד הדברים הטובים בו מההתרשמות שלי זה שהוא כנראה חושף הרבה מהעלילה של הסידרה במשחק אחד החיסרון זה שמי שלא שיחק בסדרה זה יקלקל לו הרבה דברים למעשה המשחק הזה מתחיל מRE-Z שמבחינת עלילה המשחק הראשון אני לא יודע אם הוא כולל את כל המשחקים עד היום כמו RE4 לדוגמה אבל די בטוח שהוא כולל הרבה הגרפיקה יחסית לWII יפה מאוד ומה שמאוד הפתיע אותי זה שהשליטה מאוד טובה ובאמת מזכירה אקדח אור אין לי את הזאפר (תוסף פלסטיק דמוי אקדח) או פלסטיקים דבילים אחרים ובאמת שלא הרגשתי צורך בזה האווירה מצוינת וכן יש תחוש…

• 2 תגובות
    • 635 צפיות
  12. Started by ShOw-Time,

אז ככה לחבר שלי קונים 360 מארה"ב,מה הוא צריך לדעת לפני הקניה? איזה גרסה הכי כדאי? הסברתי לו לו על העלית שנראית לי הכי משתלמת,היא באה עם כבל HDMI נכון? ובפרימיום יש יציאת HDMI בכלל? ובקטע של אזורים איך זה עובד,אם הוא קונה שם מכשיר,אז כל המשחקים יעבדו לו או שזה אחרת? משחק שהוא יקנה בארץ לא יעבוד לו? והוא צריך גם שנאי למתח משהו כזה? כמה זה עולה? וכמה בערך צריך לעלות העלית,450 דולר לא? ויש בעיות עם המכס? או שבדרך כלל זה עובר בלי בעיה בלי הוספת תשלום?

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  13. Started by matanch,

יש לי חבר בארצות הברית ואני רוצה שהוא ישלח לי כמה משחקים אני צריך להגיד לו שיביא לי משהו ספציפי...או שכל משחק יעלה לי..? שמתי לב שבמשחקים שיש לי מסומן מאחורה בעטיפה מספר 2 אם אני לא טועה זה השם של האיזור.. קיצור מה אני צריך להגיד לו שהמשקים שהוא ישלח לי יעבודו לי?!! תודה מראש לכל העוזרים..!! מתן

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  14. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, לפני מספר דקות, העלתי לאתר שלי את הביקורת המלאה על משחק הרובוטריקים החדש, המשחק שמבוסס על סרט הקולנוע, "רובוטריקים- הנקמה", מכיל לראשונה מצב משחק מקוון ומאפשר לשחקן לשחק במצב הקמפיין תחת הרובוטריקים או השקרניקים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הביקורת ובכללי לגבי האתר, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן.

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  15. חיפשתי בכל מקום אבל כל פעם שאני מפעיל את הXbox הוא מנתק את המחשב מהמסנג'ר ומחבר את הXbox, ממש מעצבן, איך מבטלים את זה?

16. Started by methodman,

עכשיו זה רשמי לאחר שצצו הרבה שמועות בקשר לבקרי זיהוי תנועה שונים ובעקבות רכישתה של 3DV הישראלית שמפתחת מצלמה כזאת. http://www.oxm.co.uk/article.php?id=10351

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  17. http://www.nextgn.com/2008/08/12/an-interview-with-q-games-presidentmanaging-director-dylan-cuthbert/ יצא ראיון מעניין למדי לדעתי. הוא מדבר על מאיפה באה ההשראה ליצור את עדן, מבחינת הויזואליות והסאונד ה"שונים" והמיוחדים, על האפשרות להוסיף תמיכה של Trophies ל Monsters, על פיתוח משחקים לנינטנדו ול-PSN ועוד. ממש נחמד מצידו ככה לפנות זמן ולענות על כל השאלות ששלחתי לו - בתקווה שהראיון הזה יהיה הראשון מיני רבים!

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  18. http://www.2kgames.com/bioshock/ps3/us/launch.html

19. Started by yigal_26,

היי, האם שליטה ב-PES2009 עם שלט של WII נוחה? כי אני שיחקתי במשחקי כדורגל עד עכשיו רק ב-PC ושוקל לקנות את השחק הנ"ל ל-WII. צריך לקחת בחשבון גם ילד בן 7 ירצה לשחק בו. תודה.

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  20. ראיתי שיש כמה דגמים, מאמין שכל חנות עושה איזה מוד למה שהיא מוכרת, אפשר הסבר על צ'יפים, שיטת שידור, והבדלים בין הגירסאות?

21. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26181 נישמע מעניין נקווה שיצא טוב

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. קניתי לא מזמן 3000 נקודות WII להיות מוכן לשרות הורדות של משחקים קטנים חדשים שצריך לצאת בקרוב אבל כרגע אני עובד קשה ואין לי כל כך כוח אפילו למשחקים יחסית קלילים כמו "לא עוד גיבורים" ככה שחשבתי על משחק מאוד קליל שיהיה לי בימי עבודה קשים אבל משחק שאפשר לשחק הרבה משהו בסגנון של בובל בובל או באותה רמת קלילות למישהו יש המלצות ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. מה המשחק בין האחרונים הכי טוב של dragon-ball ב PS3 ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  24. Started by אבי11,

שלום קיבלתי PSP 1001K ללא הסטיק של הזיכרון. בחוברת ההפעלה כתוב שצריך MEMORY STICK DUO אבל מה שהצלחתי למצוא בחנויות זה MEMORY STICK PRO DUO האם מישהו יודע אם ניתן להשתמש בסטיק הזה למכשיר הנ"ל?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  25. מבלי להתחיל קריירה חדשה. ד"א רק בתופים של GH יש מצילות ?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.