עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. בלי להרחיב יותר מדיי על הנושא

2. כי אני מנסה לקנות וזה לא הולך לי.. יש לי ויזה בינלאומית.. אבל אני חושב שבגלל שאני רשום על יונטייד קינדום זה לא נותן..[br]פורסם בתאריך: 11.04.2009 בשעה 14:35:53 הסתדרתי תודה שינתי את המדינה לארצות הברית וזה נתן..

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  3. Started by yigal_26,

היי, האם שליטה ב-PES2009 עם שלט של WII נוחה? כי אני שיחקתי במשחקי כדורגל עד עכשיו רק ב-PC ושוקל לקנות את השחק הנ"ל ל-WII. צריך לקחת בחשבון גם ילד בן 7 ירצה לשחק בו. תודה.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/ds/action/metalslug7/news.html?sid=6195348&tag=recent_updates;title;0 טרילר http://www.gamespot.com/video/943389/6179541/metal-slug-7-official-trailer-1 נראה טוב כמו הקודמים

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by the king2006,

שלום ... יש לכם המלצות למשחקי מכוניות PS2 שיש בהן אפשרות לשחק עם שני שחקנים??? תודהה

6. מה המשחק בין האחרונים הכי טוב של dragon-ball ב PS3 ?

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  7. Started by mikithedog,

שלום לכולם אז יש לי כרגע טלוויזיה lg oled 65 c1 ואני מאוד מאוד מרוצה, חשבתי להגדיל ולקנות את ה 77 אבל הדגם שמגיע כעת הוא C2 בקריאה עמוקה ברשתות הבנתי שזאת טלוויזיה מעולה ובלה בלה בלה אבל.... כמה מציינים שבדגם ה C2 הורידו את ה 120hz BFI והם ממליצים לגיימרים לרכוש את ה C1 אשמח לתובנות שלכם - לסופר מבינים בלבד

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by RoMEo,

אני מנסה להתחבר לרשת בסוני 3 דרך וואירלס, וואי פי, מה שלא יהיה (יש לי ראוטר), וזה לא מצליח לי. זה אמנם מוצא לי את השם משתמש שלי והכל, אני מתחבר לרשת שלי אבל הבדיקה נכשלת ב Ip Address... מישהו עשה את זה כבר והצליח לו? אפשר לקבל עזרה?

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  9. Started by חן מ,

שלום בסוף החודש יהיה לי יומולדת ואני אקנה XBOX בהחלטה הסופית(קרירין לא להיות עצבני ) אני צריך המלצות למשחקים מכל הסוגים,חוץ מספורט אם מישהו יוכל לעשות לי תגובה מסודרת עם רשימת ההמלצות זה יהיה מעולה לא להמליץ על COD 4/5 כי סיימתי אותם על המחשב,בנוסף לא להמליץ על FEAR 2 כי גם אותו סיימתי על המחשב,אלא אם יש בכל אחד מהמשחקים האלו דברים מיוחדים שאין אותם במחשב תודה חג שמח

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  10. יש כרגע רק תמונה מפוקסלת מישהו הצליח לנקות חלק מהפילטרים והראה תמונה כזאת אני מהמר על איטרנל דרקנס 2 שהיו שמועות שהוא בפיתוח לWII

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by ShOw-Time,

אז ככה לחבר שלי קונים 360 מארה"ב,מה הוא צריך לדעת לפני הקניה? איזה גרסה הכי כדאי? הסברתי לו לו על העלית שנראית לי הכי משתלמת,היא באה עם כבל HDMI נכון? ובפרימיום יש יציאת HDMI בכלל? ובקטע של אזורים איך זה עובד,אם הוא קונה שם מכשיר,אז כל המשחקים יעבדו לו או שזה אחרת? משחק שהוא יקנה בארץ לא יעבוד לו? והוא צריך גם שנאי למתח משהו כזה? כמה זה עולה? וכמה בערך צריך לעלות העלית,450 דולר לא? ויש בעיות עם המכס? או שבדרך כלל זה עובר בלי בעיה בלי הוספת תשלום?

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  12. Started by Godmoney,

אני מחפש אנשיםשיצטרפו לצוות הכותבים של www.nextgn.com המעוניינים יכולים לשלוח לי הודעה פרטית, או ליצור קשר במסנג'ר - gsitton@netvision.net.il

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  13. Started by HNR,

ניסתי לשחק עם 4 אנשים ולא הצלחתי חיברתי הכל והמשחק קלט רק 2 שלטים... מיישהו יודע איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  14. http://www.gamespot.com/news/6183452.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0 שימו לב 350 אלף מהם היו WII אבל 653 אלף היו נינטנדו DS וזה רק בארצות הברית רק לשם השווה בכל החודש הקודם הWII והDS מכרו בארצות הברית בסביבות ה500 אלף+- כל אחד כניראה לא סתם קוראים לקריסמס חג הקניות

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  15. ראיתי שיש כמה דגמים, מאמין שכל חנות עושה איזה מוד למה שהיא מוכרת, אפשר הסבר על צ'יפים, שיטת שידור, והבדלים בין הגירסאות?

16. Started by Godmoney,

Official announcement on the 30th. The video walkthrough and official screens of in-game XMB, profiles and trophies will all be out on Monday.

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  17. Started by huber,

לא יודע מה איתכם - אבל אני בעד דמות שיכולה להעיף מכוניות באוויר ללא כלי נשק http://www.g4tv.com/e32008/hdvideos/27706/Infamous_DirectFeed_Gameplay.html

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  18. Started by stone cold,

טוב אני יודע שהמשחק כבר ישן בכל מקרה זה סקירה לא ביקורת כי רק עברתי שלב אחד של אימונים למי שלא יודע זה משחק "יריות מסילה" או "אקדח אור" למי שמעדיף אם כמה אלמנטים קטנים נוספים אחד הדברים הטובים בו מההתרשמות שלי זה שהוא כנראה חושף הרבה מהעלילה של הסידרה במשחק אחד החיסרון זה שמי שלא שיחק בסדרה זה יקלקל לו הרבה דברים למעשה המשחק הזה מתחיל מRE-Z שמבחינת עלילה המשחק הראשון אני לא יודע אם הוא כולל את כל המשחקים עד היום כמו RE4 לדוגמה אבל די בטוח שהוא כולל הרבה הגרפיקה יחסית לWII יפה מאוד ומה שמאוד הפתיע אותי זה שהשליטה מאוד טובה ובאמת מזכירה אקדח אור אין לי את הזאפר (תוסף פלסטיק דמוי אקדח) או פלסטיקים דבילים אחרים ובאמת שלא הרגשתי צורך בזה האווירה מצוינת וכן יש תחוש…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  19. Started by lesForce,

קיבלתי תשובה. המייל איחר, כניראה הייתה שם תקלה או משהו... אפשר לנעול ותודה על התמיכה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by Godmoney,

קודם כל, אני הרבה יותר אהבתי את המשחק הראשון. ממש לא אהבתי את הכוון האפל שלקחו את הנסיך התמים שלי (אפשר להשמע קצת יותר גיי מזה ?)... בכל מקרה, פתחתי את המנעול הראשון בשער בדרך אל ה Empress, איכשהו הגעתי לעולם המרכזי והאשה באדום נתנה לי חרב חזרקה יותר. שאני לוחץ ריבוע ריבוע ולא עוזב זה נותן מכה אימתנית למדי. עכשיו, הטעות שלי שיצאתי איכשהו עוד פעם למגדל הראשון (Garden Tower) ולא למגדל השני (Clock Tower)... לפחות אני חושב שזו הטעות שלי. אני עושה את המגדל הזה בלופים עכשיו... זה מאד מתסכל ואני ככה קרוב לזרוק את המשחק הזה לכל הרוחות... מה אני יכול לעשות?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by robben,

האוזניות חדשות, לא היו בשימוש אפילו פעם אחת, באות באריזת OEM כדי לחסוך בעלות משלוח http://www.gamepoint.co.il/product.aspx?p_id=7583 מדובר באוזניות הנ"ל. האוזניות מגיעות במשלוח מבריטניה (הזמנתי 2 זוגות, אחד לי, ואחד לבחור שדפק ברז.) שלא תחשבו שהבאתי לכם איזה פריט מסין. אני גר באיזור הקריות. הובלה ומשלוח : תלוי באיזור מגוריכם, אולי אני אוכל להגיע לשם. מחיר מבוקש : תזרקו הצעות, מחיר תחילה של 55 ש"ח. אם אתם מעוניינים לראות תמונה של האוזניות המדוברת, ביום ראשון בערב יוצא המשלוח + הוכחת משלוח, הוכחת תשלום שלי עליו. לכל שאלה נוספת : nadavpld@gmail.com

22. סיפור קצר שהיה לי עם חנות למשחקים: הזמנתי ממנה לפני כמה ימים משחק PS2 , המשחק הגיע היום וכשראיתי אותו גיליתי שהוא לא מה שנקרא- factory selaed, אלא סגור ע"י עטיפת צלופן עם קצת סלוטייפ מלמטה. התקשרתי לחנות לברר את העניין ומה שהבחור שדיברתי איתו טען זה ש"המון משחקים מגיעים מהיבואן לא סגורים, ושהם לא אחראים לזה", בקיצור , מישהו יודע איך עובד כל העניין הזה ? הגיוני או שהוא מבלבל לי את המוח ?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  23. http://www.gamespot.com/news/6204772.html?tag=latestheadlines;title;4 טוב החברה הזאת ירדה מגדולתה מזמן

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,גירסא חדשה אמורה לצאת ב23 במרץ בתחילה ביפן,של המשחק Monster Hunter, היא תכלול PSP SLIM,מטען, בטריה , חוברות הדרכה,תיק נשיאה(הפשוט של PSP),רצועה ליד ייחודית של המשחק. תמונה: האם הייתם קונים את הגירסא הזו ? נראה לכם שהיא תצליח?ולנושא אחר,האם המשחק MONSTER HUNTER יצליח ?

25. Started by klayton,

:

• 0 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים