קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
ראיתי ב PLAYASIA שיש גרסה יפנית וגרסה אמריקאית אני טס לקנדה בעוד חודש ורציתי לרכוש שם אני מקווה שזה יתאים לארץ יש לי דגם 60GB
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש קונסולה ובזמן האחרון אני מחפש הצעות ראיתי בebay פ ps3 בין המכירים 800-1000 שח האם זה הגיוני אין איזה קאצ בסיפור ואם זה אמיתי מישהו יכול להביא הצעה של ps3 כדאי במחירים האלה יד ראשונה לא משומש תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
האמת היא שכשהכריזו על המשחק הזה אז ממש לא התרגשתי. לא אהבתי את המשחקים הישנים בסדרה ולא ראיתי איך משחק חדש בסדרה יכול להעורר אצלי התעניינות כלשהי. זה השתנה כששמעתי את אחד הכתבים ב PS3Fanboy מדבר באיזה Podcast על חוויית המשחק (הוא שיחק במשרדים של החברה המפתחת) ודיבר על כל מיני דברים חדשניים שנשמעים ממש כייפיים כמו נסיעה ברחובות ניו-יורק כשבניינים מתמוטטים סביבך, טיפוס על גורד שחקים בעזרת חבל ודברים כאלו. באותו חלק בתוכנית הוא אמר שהוא לא מבין למה הדברים הטובים במשחק בכלל לא נכנסים ל Trailers שלו שמראים בעיקר הליכה בין חדרים עם כסא בוער. בכל מקרה, מאז אותה תוכנית (ששמעתי לפני כחודש בערך) אני דיי מחכה למשחק. הוא עומד לצאת בימים הקרובים ושלושה אתרי משחקים אירופיים (גרמניים נד…
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
ע"פ שמועה שמתבססת על הוועדה לדירוג משחקים הגרמנית, נראה כי גירסת חדשה (מיוחדת לייתר דיוק) של אי הקופים (The Secret Of Monkey Island) בדרך לXBLA של Xbox 360. http://www.gamerbytes.com/2009/05/the_secret_of_monkey_island_co.php ;D (נלקח מפרום xbox בvgames)
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
-
מה אתם אומרים על ההצעה הזאת ? http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={7D5A136E-645D-45CB-A7B7-EDE0C89AC0AC}&details_type=1&itemid={F6E3A2B6-7BC9-47D1-B71E-E37BA152E090} ויש לי כמה שאלות 1. אם יש לי את ה IXTREME 1.5 אני יכול לשחק בלייב בלי לקבל באן? 2.חוץ משאין לי הארדיסק יש עוד הבדל בין הגירסאת ארקייד לאחרות? 3. כרטיס זיכרון של 256MB יספיק לשמירות של הרבה משחקים? 4.אני זוכר שהיה לי את האקסבוקס הקודם היה אפשר לשחק במשהו דומה ללייב קוראים לזה XBCONNECT זה עדיין קיים בשביל ה360?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
טוב אנשים אני ממש ממש מצטער שאני פותח עוד נושא ושוב משגע אתכם בקשר לקניית הקונסולה.. פשוט אני כללל כךךך רוצה לקנות ומחפש כל דרך אפשרית לקנות מחו"ל... הבעיה היא שהקרוב משפחה הראשון שנוסע לחו"ל זה רק עוד חודש וחצי מינימום, ואין לי כח יותר לחכות :(... אז אולי יש מצב שמישהו נוסע לחו"ל, ויכול לקנות בשבילי (בתשלום כמובן, אני אשלם למי (אם יהיה מישהו) שיסכים לעשות את זה בשבילי... אם לא אז אני מבין...כאילו זה בקשה די גדולה (ואני גם לא כ"כ מוכר בפורום הזה...אני יותר מוכר ב PCARENA למי שמכיר...).. בכל מקרה תודה גם אם לא אז פשוט אני אחכה בסבלנות... יום טוב שיהיה לכם!
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כתוב שהמשחק יצא כ REview copy זה אומר BETA או משחק שלם ואמיתי תודה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
שלום. רציתי לדעת איך אני יכול להרוויח שחקנים חדשים במשחק Dead or Alive 4? תודה,
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
כי אני מנסה לקנות וזה לא הולך לי.. יש לי ויזה בינלאומית.. אבל אני חושב שבגלל שאני רשום על יונטייד קינדום זה לא נותן..[br]פורסם בתאריך: 11.04.2009 בשעה 14:35:53 הסתדרתי תודה שינתי את המדינה לארצות הברית וזה נתן..
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6196208.html?tag=latestheadlines;title;1 בזמנו שחקתי בראשון והשני שהיו מצוינים לזמנם המשחק הזה לפי מה שפורסם שינה כיוון אבל עדיין אם הייתי בעל X360 ב40$ ועוד המקורי בנוסף למי שלא שחק זאת מציאה ממליץ לבעלי ה360 לעקוב אחרי המשחק
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
-
http://www.nextgn.com/2008/08/12/an-interview-with-q-games-presidentmanaging-director-dylan-cuthbert/ יצא ראיון מעניין למדי לדעתי. הוא מדבר על מאיפה באה ההשראה ליצור את עדן, מבחינת הויזואליות והסאונד ה"שונים" והמיוחדים, על האפשרות להוסיף תמיכה של Trophies ל Monsters, על פיתוח משחקים לנינטנדו ול-PSN ועוד. ממש נחמד מצידו ככה לפנות זמן ולענות על כל השאלות ששלחתי לו - בתקווה שהראיון הזה יהיה הראשון מיני רבים!
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
סיפור קצר שהיה לי עם חנות למשחקים: הזמנתי ממנה לפני כמה ימים משחק PS2 , המשחק הגיע היום וכשראיתי אותו גיליתי שהוא לא מה שנקרא- factory selaed, אלא סגור ע"י עטיפת צלופן עם קצת סלוטייפ מלמטה. התקשרתי לחנות לברר את העניין ומה שהבחור שדיברתי איתו טען זה ש"המון משחקים מגיעים מהיבואן לא סגורים, ושהם לא אחראים לזה", בקיצור , מישהו יודע איך עובד כל העניין הזה ? הגיוני או שהוא מבלבל לי את המוח ?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
עוד לא שיחקתי באמת כי לא היה לי כח אחרי העבודה אבל צילמתי סרטון פתיחת קופסה והתחלת משחק
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ראיתי שיש כמה דגמים, מאמין שכל חנות עושה איזה מוד למה שהיא מוכרת, אפשר הסבר על צ'יפים, שיטת שידור, והבדלים בין הגירסאות?
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
בלי להרחיב יותר מדיי על הנושא
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
הלכתי לחבר שלי , להוסיף אותו לXBOX LIVE קנינו מנוי של 3 חודשים וקיבלנו את השגיאה הבאה אשמח לעזרה מה אני צריך לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://www.2kgames.com/bioshock/ps3/us/launch.html
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי קונים 360 מארה"ב,מה הוא צריך לדעת לפני הקניה? איזה גרסה הכי כדאי? הסברתי לו לו על העלית שנראית לי הכי משתלמת,היא באה עם כבל HDMI נכון? ובפרימיום יש יציאת HDMI בכלל? ובקטע של אזורים איך זה עובד,אם הוא קונה שם מכשיר,אז כל המשחקים יעבדו לו או שזה אחרת? משחק שהוא יקנה בארץ לא יעבוד לו? והוא צריך גם שנאי למתח משהו כזה? כמה זה עולה? וכמה בערך צריך לעלות העלית,450 דולר לא? ויש בעיות עם המכס? או שבדרך כלל זה עובר בלי בעיה בלי הוספת תשלום?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
היי יש לי PS3 חדש. אני מנסה להיכנס ל PS Store אבל מקבל הודעה האומרת שהשירות לא ניתן בארץ. זו בעיה מקומית שלי או איזושהי בעיה בכל ישראל?
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20698 כניראה שבדור הזה ניראה יותר משחקי מולטיפלטפורם מהדור הקודם כמו שאמרתי בעבר בגלל מחיר הפיתוח של משחקי HD הרבה חברות יעדיפו לפתח לPS3\360\PC ביחד המשחק אומנם עוד לא הוכרז למחשב אבל אני מקווה שהוא יצא למחשב בסופו של דבר
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
זה אמנם ישן, אבל זה מגניב בטירוף אז הנה לינק למי שעדיין לא מכיר: תמצית: הרעיון הוא להשתמש בשלט של ה-wii ובסנסור שלו (בתקשורת אינפרה-אדום ביניהם) בשביל לדעת איפה נמצא הראש של השחקן. זה מאפשר לשנות את התמונה שמוקרנת על הצג בהתאם לתזוזת השחקן במרחב (על פי המיקום שלו בתלת מימד), מה שנותן תחושת תלת מיימדיות טובה וריאליסטית יותר. לקראת סוף הסרטון הוא מראה איך אפשר להשתמש בשלט wii אחד בשביל זיהוי המיקום של השחקן, ובשלט שני בתור רובה, ואז לקבל משחק בו לתנועת השחקן יש משמעות. נראה לי שבגלל שמאוד קל להשתמש בטכנולוגיה של שלט ה-wii כדי ליישם את זה - יהיה לנינטנדו קל להוסיף את זה כערכה מגניבה ל-wii (כל מי שיש לו שני שלטים יוכל לקנות משקפים כאלה ולשחק). כמובן שטכנולוגית כל היצ…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לפני מספר דקות, העלתי לאתר שלי את הביקורת המלאה על משחק הרובוטריקים החדש, המשחק שמבוסס על סרט הקולנוע, "רובוטריקים- הנקמה", מכיל לראשונה מצב משחק מקוון ומאפשר לשחקן לשחק במצב הקמפיין תחת הרובוטריקים או השקרניקים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הביקורת ובכללי לגבי האתר, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ידוע ש NTSC הוא נחות מ PAL, אני משחק את RE:UC משחק מעולה אבל האיכות תמונה ממש גרועה, אין את זה במשחקים אחרים. אני יודע שהמשחק יצא עכשיו ב PAL אם אני אקנה אותו אז התמונה תראה יותר טוב, או שאני אשחק בגירסת NTSC כבר. יש לי Wii שנקנה בארץ.
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-