עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

קודם כל לפני שאני יתחיל את הביקורת אני רוצה להגיד שהייתי מאוד קרוב לסיום וכבר הגעתי לחלק השני של הבוס האחרון השני (יש 3 בוסים בסוף שהאחרון קל ) אבל נמחקה לי השמירה וחוץ מזה שיחקתי גם באמולטור אבל לא היה לי אפשרות באמולטור הזה לשמור בכל מקום ושניסיתי בבוס הזה נדפקה לי השמירה אבל כן יצא לי לשחק גם בDS ולראות איך המשחק ניראה ומשוחק אליו ) המשחק Mario & Luigi: Partners in Time הוא המשך (לא ישיר ) למשחק Mario & Luigi: Superstar Saga אבל כבר יצא עוד משחק המשך (גם לא ישיר) בשם Mario & Luigi: Bowser's Inside Story בכל מקרה הסדרה התחילה עוד בימי הSNES אם המשחק מאריו RPG משם הסדרה התפצלה ל2 לנידות של נינטנדו יש את Mario & Luigi ולניחות של נינטנדו יש …

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  2. Started by stone cold,

טוב אז לפני הביקורת והסקירה ומה זה המוצר הזה בכלל אני יתחיל קצת בלמה אני אישית קניתי את התוסף (למעשה 2 כי קניתי שלט ונונצק נוספים ) אני קניתי את המושאן פלוס כחלק משדרוג החוויה שלי בWII אחרי החלטה שכרגע אני עוד לא יקנה PS3 ובעקבות זה גם מסך גדול (יש לי מסך איכותי אבל קטן -רק 20 רחב -אסוס PW201 למי ששואל ) עכשיו לפני שישלחו לי ראש של סוס לבית ויפגיזו אותי בקאטיושות אין לי בעיה אם הPS3 והWII זה בטח לא הסיבה למה החלטתי כרגע לא לקנות אחד אני כן חושב שסוני פשלה בהשקה אבל היום הPS3 פלטפורמה טובה למי שאין כבר פלטפורמת HD הסיבות שהחלטתי לוותר על הPS3 היום הם : 1-יש לי מחשב חזק שזה הסיבה העיקרית ורוב המשחקים זהים גם ככה במיוחד שיש לי גימפאד 360 למשחקים שעדיפים ככה …

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  3. היי,רכשתי PSP ואני מעוניין לדעת אם בבית לשחק עם הבטריה או עם החשמל... מה הורס פחות?!@ חח

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  4. Started by erans2007,

הי.. רכשתי את מכשיר ה PSP היום אך אני רוצה לדעת אם אני לא אדפוק את הסוללה מהר אם אני אשחק בה בבית וכל כמה זמן מומלץ להטעין אותה,וכמה שעות?!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by stone cold,

טוב אז ככה לפני שאני מתחיל את הביקורת אני רוצה להתוודות חלק נרחב מהמשחק שיחקתי על גבי אמולטור היו כמה חלקים שנעזרתי ב"הליכון"-אבל לא הרבה חלקים והיה חלק קטן שנעזרתי באחי הקטן שעבר את המשחק לפני חוץ מזה היו מקומות שהשתמשתי בטעינות שמירות של האמולטור -בעיקר בטירה המרכזית אבל בעוד מקומות (מה לעשות הטירה מסריחה והאמולטור לא פעל מספיק טוב כמו DS במיוחד בחלקים שצריך לצייר דברים ) בכל מקרה יצא לי לשחק גם בDS ורוב המשחק לא רימיתי ככה שפחות או יותר קיבלתי את מה שאנשים יקבלו מהמשחק על המשחק אני לא יתתחיל הפעם לדבר על סדרת זלדה בכללי -מי שרוצה שיבדוק בוויקי או יחפש סרטונים ביוטיוב על משחקי הסדרה השונים במקום לחפור על הסדרה עצמה אני ידבר על זלדה WW קצת שהמשחק הזה זה ס…

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לפי השמועה פה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=5280 כנראה עוד יומים יכריזו על הורדת מחירים בארצות הברית ל200$ חוץ מזה אולי באירופה במקום הורדת מחיר יהיה באנדל חדש שיכלול את התוסף מושאן פלוס ואת WII ספורט ריזורט חוץ מהWII ספורט הרגיל בכל מקרה כאחד שאוהב לצפות בנתוני מכירות של הקונסולות זה מאוד הגיוני מבחינת מכירות הWII נחלשה מאוד בשנה האחרונה וחלק מהחסרונות שהיו לה בהשקה כמו חוסר תמיכה ברזולוציות גבוהות לדוגמה רק גדלו לאומת זאת מחירי המתחרות ירדו משמעותית ובקרוב יצא זיהוי תנועה למתחרות הWII אומנם לא מתחרה ראש בראש מול הPS3\XBOX360 אבל בכל זאת היא הקונסולה הכי חלשה טכנולוגית ואחד היתרונות הגדולים שלה בהשקה היה המחיר הנמוך יתרון שלא קיים כל כך היום שה360 ארקיד…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  7. Started by naoriko,

אז ככה אני משחק עם חברים בפלייסטיישן במשחק בזוגות וכשאני מוסר זה מוסר לי ואני רוצה שכל מסירה תימסר לזה שמשחק איתי והפוך איך אני משנה את זה בהגדרות שככה זה יהיה? בבקשה עזרהה!!!

• 0 תגובות
    • 760 צפיות
  8. היי, יש לי שאלה עקרונית בקשר לטלוויזיות. לפני כמה ימים קניתי אקס בוקס 360, הכל מעולה, אבל מה, שמתי לב שבטלוויזיה שלי בחדר (שהיא טלוויזיה FULLHD זולה ומעפנה), יש משחקים שלא עובדים חלק לגמרי, למשל GTA4 שמקרטע כשמשחקים עם המצלמה. אבל כשאני מחבר את הקונסולה לטלוויזיה הגדולה והישנה יותר בסלון, טושיבה שהיא רק HD READY, הכל עובד חלק יותר ולא מקרטע בכלל. אז השאלה היא האם זה קשור בעובדה שבטלוויזיה הקטנה יותר זה FULL HD, באיכות של הרכיבים, בקצב הרענון, או משהו אחר? והאם אפשר לעשות עם זה משהו מעבר ללקנות טלוויזיה טובה יותר פעם הבאה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  9. Started by עידןאופיר,

יש לי 2 משתמשי סטים עם אותו אימייל אני רוצה לשנות במשתמש אחד אימייל הבעיה ששתי המשתמשים מאומתים ואני לא מצליח להחליף אימייל מה אני צריך לעשות?תודה

10. Started by Zeev86,

אז רציתי לגבות שמירות בPS3 לפני שאני עושה לו פורמאט (לפי המלצות כאן בפורום). חשבתי שזה יהיה קל כמו בXBOX360. כמה טעיתי... מסתבר, כדי לגבות משהו במכשיר הזה, צריך לגבות את כל המידע. וכדי לגבות 60 ג'יגה אני צריך לפרמט דיסק NTFS עם מלא מידע מהמחשב לFAT32 רק בגלל שהמכשירים המטומטמים האלה לא קוראים פורמאט אחר חוץ מFAT. רוצה חיים כלים? תשלם לPS PLUS. הייתי בשמחה משלם רק כדי לא לעבור את הסיוט של גיבויי המידע. אבל מסתבר, שגם כשהמכשיר נמכר בארץ באופן רשמי, רבע מתוכן הPSN לא זמין בישראל (PLUS, משחקים שלא זמינים כאן ונמצאים בחנויות PSN אחרות, וכמובן שירותי מוסיקה וטלוויזיה). בXBOX360 אני מכניס דיסק אונקי פשוט ומגבה profile profile של כל משחק שבא לי.עוד מהנפלאות של PS3. רציתי להזרים ס…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Zeev86,

כשאני משחק, מדי פעם יש תקיעות. ובGOD OF WAR 3 זה כל רבע שעה. המשחק פשוט נתקע, או שיש loading בלי סוף. לאחר שאני לוחץ על מקש PS ועושה Quit game, המכשיר עושה 3 ביפים ומאתחל את עצמו. לפי מדריך מפורום אחר שחיפשתי, המליצו לי לעשות בדיקה של מערכת הקבצים. עשיתי את הבדיקה, והתוצאה היא - שכל פעם שהמשחק נתקע ויש 3 ביפים, התוצאה היא file system is corrupt. מה הגורם לבעיה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  12. Started by longboard,

המשתמש שלי באקס בוקס רשום מUS עכשיו עשיתי טעות וקניתי מgame uk את הDLC BACK TO KARKAND וזה לא מתאים למשתמש שלי יש מישהו שיכול לעזור בעניין? שמתכנן לקנות אולי ויוכל להחליף איתי או לקנות את זה ממני שאני יקנה מה שמתאים לי ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by bagetrek,

שלום לכולם אני שואל בשביל חבר שרוצה לקנות מכשיר PS3 איפה ניתן להשיג את המכשיר במחיר המוזל ביותר נכון להיום , בחנות טובה ומומלצת ואחריות של ישפאר ? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  14. Started by EchoChannel,

סיקור על המשחק Mass Effect 3 אתם מוזמנים לפרגן, להעיר ולעשות לייק במידה ואהבתם תודה רבה

• 0 תגובות
    • 967 צפיות
  15. Started by tidan26,

שלום! האם ניתן להוריד את המגן מסך מהמכשיר מבלי לגרום נזק ולשים מגן מסך אחר?... ???

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by omer_xd,

שלום אני רוצה לקנות לייב באתר מקסימוס כרדס אבל יש לי ויזה ניטען זה אפשרי לרכוש עם זה לייב? באתר הזה?

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  17. Started by ninja29,

יוזר אירופאי איך לרכוש דרך PS Store של ויטה - משו יודע איך רוכשים שם משחק לדוגמה אני מעונין בmortal kombat בעלות של 34.99 יורו . שאני לוחץ על רכישה - אני מקבל הודעה על Dont have enough funds . אני מבין שצריך לרכוש איזה כרטיס PSN Card האם זה הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10296 ואם כן ראיתי שאפשר לקבל אותו במייל תוך חצי שעה דרך האתר הזה http://www.allcdkey.com/Sony-Network-Card-1008.html?gclid=CJLRtsbe5q8CFYZN3wodITlvzg הבנתי שהם עשו משו PSVITA זה מולטיזון האם זה קשור גם לכרטיסים . אם משו יכול לעזור בזה קצת תודה.

• 0 תגובות
    • 731 צפיות
  18. http://gameboyspodcast.wordpress.com/ (כנסו לבלוג כדאי לשמוע את הפרק) מה קורה מאזינים? אנחנו מצטערים מאוד על השיבוש בלוח הזמנים שלנו בשבועיים האחרונים,היו כמה בעיות,חלק מהן טכניות. אנחנו משחררים את הפרק הזה באיחור גדול,אבל היי,עדיף מאוחר מאשר אף פעם לא מה שיחקנו השבוע? שלושתנו על Max Payne 3 דניאל – קצת Lord of The Rings:War in The North חדשות סכסוך בין מיקרוסופט ומוטורולה עשוי להביא להסרתה של קונסולת האקס-בוקס מהמדפים יוביסופט מדברת על E3 2012 בתחילת השבוע חשפה חברת סטארט-אפ לא מוכרת בשם Leap Motion חיישן תנועה חדש Diablo 3 יוצא בהשקה מוצלחת ומתוקשרת מאוד,מוכר 3.5 מיליון יחידות ביממה הראשונה,וגם Max Payne 3 מצליח לא רע סרטון השבוע מקס פיין 3 מגוף ראשון ואתם קובעים מה ק…

• 0 תגובות
    • 946 צפיות
  19. Started by stone cold,

בקיצור יותר גדול ,זמן בטריה קצת טוב יותר -וזהו ידית אנלוגית נוספת לא הוסיפו

• 0 תגובות
    • 839 צפיות
  20. נא למחוק

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  21. Started by Shoshinga,

הי לכולם, ביום שישי הבא ה-13.7.12 אני מארגן ערב הילו באשדוד. 3-4 אקסבוקסים, אנשים טובים והעיקר אווירה הילואית מטורפת. חטיפים ושתייה קלה עליי לפרטים השאירו מייל או פלא. נשמח לראות פרצופים חדשים.

• 0 תגובות
    • 936 צפיות
  22. Started by nirsk1,

אם אני נרשם בUK (אנגלליה) , אני יוכל לדבר ולשחק עם אנשים מארצות הברית? ומה ההבדל אם אני נרשם מUK או USA? שמעתי שאם אני נרשם USA יש לגים ... זה נכון?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  23. היי ! רציתי לשאול איך האיכות של האוזניות Turtle beach X12 מבחינת משחקים, סרטים ושירים לאקס בוקס וגם למחשב ? שמעתי שהן טובות, אבל אני חדש בנושא הזה של "אוזניות" חשוב לי שיהיה צליל נקי וטוב, אם יש סראונד עוד יותר טוב.. והכי חשוב, שאני יהיה מרוצה ולא יתאכזב.. מה אומרים ? נ.ב: אני פתוח לעוד המלצות .. בתודה, תומר.

• 0 תגובות
    • 862 צפיות
  24. Started by gman_il,

לא יצא לי הרבה זמן לשחק. רציתי להיכנס לשחקן שלי , אני בוחור להתחיל את המשחק הבא , הוא עושה Saving My Player ופשוט נתקע. ניסיתי כמה פעמים. מישהו נתקל / יודע מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  25. Started by nokobik,

זה משנה מאיזה חשבון אני קונה? אפשר לקנות מהישראלי? ואם אני קונה מהאמריקאי, הוא יתחבר לי לשרתים שלהם? או לשרתים הקרובים אלי?

• 0 תגובות
    • 833 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.