קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
הי, אני לא מוצא את האופציה לעדכון אחרי שבעבר עשיתי עדכון לNXE. אני חייב עדכון כי אני מנסה לנגן HD בסטרימינג מהמחשב וכתוב לי שאני צריך עדכון. אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל אני לא מוצא את האופציה בשום תפריט. מקווה שפספסתי ותוכלו לעזור. תודה עריכה: ניסיתי שוב לנגן את הסרט והתבקשתי להוריד מפענח MP4 וAAC. התקנתי, פתחתי את המדיה סנטר מחדש בXBOX וכשאני מנסה לנגן MKV יש רק סאונד. התקנתי TVersity ומשום מה אני עדין מגיע למסך של המדיה סנטר ולא של התוכנה. חוץ מזה XVID סטנדרטי ברזו' DVD נראה מפוקסל מאוד על LCD 1366X768 וביחס 3:4 למרות שהסרט 16:9. עם אחד ממצבי הזום זה נמתח אבל עדין מפוקסל בצורה נוראית. אגב, ניגנתי WMV HD הדגמה של גלישה בים וזה מדהים! אשמח להצעות
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם, לפני מספר דקות, העלתי לאתר שלי את הביקורת המלאה על משחק הרובוטריקים החדש, המשחק שמבוסס על סרט הקולנוע, "רובוטריקים- הנקמה", מכיל לראשונה מצב משחק מקוון ומאפשר לשחקן לשחק במצב הקמפיין תחת הרובוטריקים או השקרניקים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הביקורת ובכללי לגבי האתר, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן.
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכם, בסלון אני מחבר את הXBOX למסך עם כבל קומפוננט ובעזרת כבל האודיו האופטי. כאשר אני רוצה לחבר אותו בחדר אחר, ללא מגבר, איך אני יכול לחבר אותו ועדיין לשמוע סאונד ? (הכוונה היא בלי כבל אופטי) ? המכשיר בלי יציאת HDMI. תודה עריכה - אפשר לנעול או למחוק. הסתדרתי. פשוט חיברתי את החיבור סאונד מהכבל הרגיל לכניסות סאונד של הטלוויזיה
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
http://news.vgchartz.com/news.php?id=4576 למי שלא מכיר זאת סידרה שבה מכסחים מפלצות ויש לה מצב אונלין שבגרסת הWII גם יתפתחה וקאפקום אפילו לוקחת תשלום על האונלין במשחק הזה כמו משחקי MMORPG הסידרה מאוד פופולרית ביפן במיוחד בPSP וכניראה גם בWII כי כרגע המשחק השלישי בילעדי לWII ופתח במיליון יחידות רק ביפן בלבד המשחק השלישי גם נחשב לאחד מהמשחקים המושקעים ביותר לWII וזה אומר גרפיקה ברמה גבוה יחסית לקונסולה \אזורי משחק נרחבים\הרבה סוגי מפלצות\ומצב אונלין מורחב
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע את דעתכם, על הביקורת החדשה שכתבתי, והפעם מדובר במשחק האגרוף החדש מסדרת משחקי פייט נייט. המשחק מבית EA, שהפך לרב מכר בשבועות האחרונים ברחבי העולם, מציג לראשונה מזה למעלה מעשור, את דמותו של מייק טייסון. בכל מקרה הנה הלינק לביקורת, ogelive.net תודה,
-
- 0 תגובות
- 870 צפיות
-
-
הי אני נתקל בבעיה בצפיה בסרט HD בPS3. יש לי סרט שיש לו מספר שפות AUDIO , כאשר אני צופה בו במחשב, משום מה ברירת המחדל הינה פסקול ברוסית, אבל אין בעיה להכנס להגדרות של הנגן ולשנות לפסקול באנגלית. כאשר אני מעביר את הסרט בעזרת MKV2VOB לHARD DISK נייד ומחבר אותו ללPS3 אני יכול לראות אותו אבל הפסקול הוא ברוסית. אין לי אפשרות גם דרך השלט של ה - PS3 להעביר לפסקול אחר, כאשר אני לוחץ על AUDIO זה מראה לי שאני שומע AUDIO מספר 1 אבל אין אפשרות להעביר לאחר מה אני יכול לעשות על מנת להעביר לאנגלית? שאלה נוספת ולא קשורה: הHARD DISK החיצוני שאני משתמש בו מפורמט ל- 200 ג'יגה ב- FAT32 שעליהם אני מעתיק את הסרטים שאני רוצה לצפות ב PS3 ול 800 ג'יגה בNTFS שאני משתמש לגיבוי המחשב. במידה ואעשה מחי…
-
- 0 תגובות
- 918 צפיות
-
-
rogue squaron 3 הוא כמובן המשחק השלישי בסידרת rogue squadron הסידרה התחילה בנינטנדו 64 אם המשחק הראשון שגם קיבל פורט למחשב ושתי המשחקים האחרונים יצאו רק לנינטנדו גימקיוב בסידרה הזאת בעצם עושים משימות בעולם של מלחמת הכוכבים רובם בעזרת חלליות וזה בעיקרון משחק יריות אם רכבים (בעיקר חלליות) למרות שבמשחק השלישי יש גם משימות רגליות בכל מקרה השליטה מאוד פשוטה הD-PAD נותן פקודות לחברי הצוות התנועה היא בעזרת האנלוגית השמלית כפתור A וB זה לסוגי ירי שונים אבל אפשר ללחוץ רצוף בחלק מהרכבים לירות נשק חלופי כפתורי L וR (כפתורי הגב) זה לברקס ותאוצה ןXןY אחד זה ליכנס למצב ממבט ראשון (בתוך החללית ) והשני זה להראות את מחשב המטרות (כמו בסרטים ) בכל מקרה השליטה מאוד נוחה…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני לא הולך להרחיב יותר מידי על המשחק כי הוא בינוני לגמרי בכל מקרה אחרי שoverlord 1 יצא למחשב בזמנו והפתיע אותי לטובה שמחתי שיצא המשחך למשחק הראשון +ספין אוף לWII Overlord2 יצא די מאכזב לטעמי אבל Overlord: Dark Legend יצא אפילו עוד יותר מאכזב כי ציפיתי לעלילה בסיגנון "אליס" אבל זה לא היה אפילו קרוב בכל מקרה פרטים - גרפיקה -בינונית עד נמוכה גם בסטנדרט של הWII יש אפילו אפקטים ברמה של PS1 שזה מאוד מאכזב רוב הזמן הגרפיקה סבירה לא יותר סאונד -פושר ביותר שליטה -סבירה אורך חיים -קצר פחות מ10 שעות משחק שאין טעם לשחק אחרי זה עלילה -מאכזבת בכל מקרה זה משחק שדי מזכיר מצד אחד את פיקמין ומצד שני את פיבאל אבל הגירסה הזאת מרגישה מאוד דלוחה זה אומנם סיפור אחר ומקומ…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
סידרת מטרואיד היא סידרה שבה משחקים את סאמוס שכירת חרב בלונדינית אם חליפה בעלת יכולות מיוחדות : נו טוב ככה הדמות ניראת במשחקים - הסידרה שועבת השראה מהסרטים של "הנוסע השמיני" כמו בסרטים האלו גם פה יש חיזרים מסוכנים רק שפה הם ניקראים מטרואידים וניראים ככה - הם יכולים ליצמד לאנשים -טוב וגם חיזרים ולמצוץ להם את החיים וחוץ מזה יש להם גם אמא... בכל מקרה העלילות סביב סדרת מטרואיד מערבות את אותם יצורים חלק יותר חלק פחות וכמו בנוסע השמיני בחלק מהמשחקים מנסים לעשות מהמטרואידים נשק במטרואיד פריים 2 העלילה פחות סביב המטרואידים נוחתים בכוכב שבאופן מוזר יתפצל ל2 חלקים אחד שחור ואחד לבן ומין הסתם השחור רע וצריך להציל את הכוכב היצורים הטובים נכנסו לתרדמת כדי לא ליפ…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הגדרתי את הXbox 360 כExtender לWindows Media Center בWindows 7 ושאני נכנס לWMC דרך ה360 הכל טוב אבל שאני נכנס ב360 לMusic ואז בוחר PC זה כותב Cannot connect בצד. הקונפיגורציה שלי: מחשב עם Windows 7 64bit בילד 7201 Xbox 360 מעודכן לגרסא האחרונה של NXE (לא העדכון של ה11 לאוגוסט) שניהם מחוברים לראוטר של Edimax בחיבור חוטי. תודה לעוזרים מצאתי את הבעיה הXbox היה חסום בWMP. תודה
-
- 0 תגובות
- 591 צפיות
-
-
נינטנדו הכריזה על שיתוף פעולה בינה לבין LucasArts השיתוף הזה יוביל לתכנים של מלחמת הכוכבים בכמה ערוצי WII כולל הכרזה ששלושת משחקי "סופר מלחמת הכוכבים" (משחקים שיצאו לסופר נינטנדו ) יגיעו לחנות הווירטואלית עכשיו כבר יצאו בעבר כמה משחקי מלחמת הכוכבים לWII אבל זה לא היה במשגרת שיתוף פעולה ולא היו תכנים נוספים בערוצי WII בכל מקרה זאת ההכרזה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=4743 ובנימה אישית יצא לי לשחק בזמנו בכל שלושת משחקי "סופר מלחמת הכוכבים" לזמנם הם היו משחקים מאוד טובים (יחסית למה שהיה מקובל בזמנו כולל המגבלות חומרה ותוכנה שהיו בתקופת ה16 ביט) אבל אני לא חושב שזה מסוג המשחקים שמתישנים בצורה טובה אבל אני כן מקווה שהשיתוף פעולה הזה יוביל בעתיד למשחקים יותר מ…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
בזמן האחרון יש הרבה שמועות כאלו וזה גם די הגיוני אחרי כל השינוים בגרסאות העלית היום מאוד דומה לפרימיום וההבדל העיקרי זה בנפח הארד דיסק ואני חושב שמהלך כזה יעזור לMS לשווק את ה360 בצורה טובה יותר כל עניין הגרסאות בPS3\360 גם ככה ניראה לי מטומטם עדיף גרסה אחת של קונסולה במקום כמה גרסאות כי זה רק מבלבל את הלקוחות שרובם לא מבינים גדולים בקונסולות ואם כבר מחניסים שינוים אז הגרסה הקודמת צריכה לרדת בכל מקרה אם זה נכון יהיה רק את העלית והארקיד בשוק פה יש כתבה של גימספוט על הנושא http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26996231/299-xbox-360-elite-price-cut-due-august-30.html
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני יודע שאם אני משתמש בצ'יטים אז אני לא יכול לקבל טרופיז ובגלל זה לא שמתי קודים עד עכשיו, אבל רציתי לשאול אם אני שם קודים על חשבון שמירה אחרת, נגיד אני ישים קוד ואז ישמור על שמירה אחרת, שאני יחזור לשמירה בלי הקודים, אני עדין יקבל טרופיז? תודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
טוב אז ככה ידוע לי שהמשחק מאוד ישן אבל בכל זאת שיחקתי בו אז אני רוצה לבקר אותו בכל מקרה הרומן שלי אם סידרת ריזידנט איוול התחילה בימי הN64 אז קניתי את RE2 לN64 עבר הרבה זמן ואז שיחקתי בRE4 בגרסת הPS2 שקניתי את הWII רציתי להשלים את הסדרה ושיחקתי בRE1 רימיק שזה רימיק מושקע למשחק הראשון שיצא לגימקיוב שיחקתי בRE-Z שזה מבחינת הסדר המשחק הראשון למרות שהוא יצא בפועל אחרי המשחק הרבעי (לא RE4 אלה "קוד וורוניקה" ) בין היתר שיחקתי גם בRE-UC שזה ספין אוף של הסדרה אז הגיע הזמן מבחינתי להשלים את הסדרה וכרגע נישאר לי רק "קוד וורוניקה" וRE5 גילוי נאות -את רוב המשחק שיחקתי בסוף בPC אבל כן התחלתי בגימקיוב וההבדלים זניחים ובעיקר עניין של רזולוציה שיותר טובה בPC בכל מקרה Res…
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
איפה אפשר להשיג אחד מעודכן עם כל המשחקים החדשים,האתר המרכזי כבר לא מעדכן איזה כמה חודשים בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שיצא לי לשמוע בהתחלה על Dead Rising זה היה משחק שמאוד רציתי לשחק רק בגלל הרעיון הבסיסי שלו שהוא משחק זומבים הומוריסטי מבית קאפקום אם המון זומבים כחובב של משחקי קאפקום וכחובב משחקי זומבים באופן כללי רציתי לשחק במשחק אבל הוא לא יצא לPC ואין לי XBOX360 אחרי כמה זמן הוכרזה גרסת WII שתיהיה בעצם פורט של הXBOX360 ואז בעצם היו הרבה שמועות על איך הגרסה הזאת תצא בפועל בגלל החולשה החומרתית של הWII וגם נפתח דיון לא פחות חשוב האם באמת זה דבר טוב שמגעים פורטים לWII מפלטפורמות הHD שדרך אגב מבחינתי זה תלוי תלוי באיזה משחק ותלוי איך מתאימים אותו לWII בכל מקרה עוד לפני שהמשחק שוחרר היו כל מיני השוואות בין גרסת ה360 לגרסת הWII השוואות כאלו רצו באינטרנט - ומי שרוצה סרט…
-
- 0 תגובות
- 830 צפיות
-
-
לפעמים שואלים אותי בקשר לWII ומה לקנות ומאיזה דברים להתרחק אבל עכשיו IGN עשתה מדריך מורחב אז קבלו לינק - http://wii.ign.com/wii-guide/
-
- 0 תגובות
- 740 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=37204 1-בקיצור הדיסק של WII FIT + יעלה רק 20$ וזה בלי הבורד ככה שמי שמעונין רק לשדרג את התוכנה עצמה ויש לו את הבורד אז זה מחיר זול לשדרוג כזה חוץ מזה הגרסה הישנה של WII FIT שכמובן מגיעה אם הבורד תוחלף בWII FIT + ככה שמי שמעונין לקנות את זה כדי לחכות הגרסה הזאת יוצאת באוקטובר 2-יצאו עוד צבעים לDSI (לא באמת מעניין) 3-יצא באנדל של שלט WII +מושאן פלוס בצבע שחור וחוץ מזה נונצק בצבע שחור שימכר בנפרד -המחירים זהים לגרסאות הלבנות (אני מעריך שהWII השחור שיצא רק ביפן יצא גם במערב רק עוד לא הוכרז ) (איזה מעצבן כבר הזמנתי שלט ונונצק שחורים אבל מושאן פלוס לבן ) פה יש תמונות של הגרסה שיצא ביפן בהשקה של מונסטר אונטר 3
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
למי שיש WII ולא קנה את זה כדי להוריד כי זה בחינם נינטנדו גם תחזיר 500 נקודות WII למי שקנה את הדפדפן (יש ) חוץ מזה יש שמועות שהפלש בדפדפן קיבל עדכון גירסה עריכה נינטנדו לא תחזיר נקודות אבל תאפשר להוריד משחק NES בחינם בתקופה מסוימת
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שאני משלים סידרת משחקים להנהתי או סיבלי תלוי במשחקים הרבה פעמים אני נתקל במשחקים שפעם היו טובים אבל היום בינונים וככה זה גם בסדרת ריזידנט איוול RE-Z די בינוני יחסית להיום RE1 רימיק משחק טוב גם היום RE2 וRE3 די מסריחים ואת האמת לא ציפיתי להרבה מקוד וורוניקה ואני חייב להגיד טעיתי מאוד ולפני הביקורת אני חייב לציין קוד וורוניקה הוא משחק חובה גם היום -לא משנה אם יש לכם WII (תאימות לאחור ) \גימקיוב \PS2 PS3 מדגמים שתומכים אחורנית בPS2 או דרימקסט המשחק הזה פשוט חובה גם היום ולא פחות טוב מRE4 עכשיו קצת על העלילה המשחק הזה מתרחש כמה חודשים אחרי RE2 וRE3 למי שלא יודע אני יסמן בצהוב העיר ראקון הייתה מוצפת זומבים בגלל חידקים שפיתחה אומברלה אז הממשלה הפציצה…
-
- 0 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום קניתי xbox360 ורציתי לקנות טלויזיה גם שהיה כיף וישראו טוב בטלויזה המליצו לי על http://www.cinemaworld-online.co.il/products.php?id=66 סנסוי 2500(הורידי לי ל1900 כולל כבל hdmi זאת טלויזה טובה ואמינה לקניה לxbox?
-
- 0 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אחרי הטריילים המאוד ארוכים שהיו כמעט כמו סרט תעודה מזוייף שהיו לHALO3 הם באמת התעלו על עצמם הפעם. אני לא אתפלא אם זה הטריילר היקר ביותר שהופק איי פעם לפחות יחסית לאורך המאוד קצר שלו יחסית לטריילרים שהיו לHALO3... http://www.gametrailers.com/video/full-length-exclusive-halo-3-odst/55529
-
- 0 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. עוד שבוע עייף בעולם הגיימינג, רק לנו יש עדיין כוח. איתי נעדר אבל הרמנו פרק מוצלח בכל זאת, אם כי מעט קצר יותר. צחקנו, התדיינו, ועשינו מה שאנחנו עושים כל שבוע. אל תשכחו להגיד ליוגב מזל טוב על הפלייסטיישן החדש :-) פרק מס #15 הלו קיטי http://pod.icast.co.il/91e76ecb-15bd-42d7-9e7f-b8bab2d544ea.icast.mp3 * אליפות הארץ ב Pro Evolution Soccer * הקניה הגדול של Marvel עי Disney (לינק) * טכנולוגיית Head Tracking בקונסולות (וידאו 1) (וידאו 2) * משחקים חדשים שיוצאים השבוע * המלצה של רן על Resident Evil 5 * המלצה של אופיר על The Darkness * שאלות מאזינים: o איזו טלווזיה יש ל…
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בטוח שעוד הרבה אנשים מלבדי מחפשים לקנות קונסולה חדשה, ומחפשים את ההנחות הטובות של החגים. (במקרה שלי זה XBOX 360) דיון זה נפתח כדאי לרכז את כול ההנחות האלה. ראיתם הנחנה, מבצע, משהוא ששווה לספר עליו? שימו אותו כאן! אני מקווה שהדיון הזה יעזור לאחרים ולי. תודה ושבוע טוב, אלון
-
- 0 תגובות
- 633 צפיות
-
-
הגעתי לשלב שאני לא יודע ממש מה לעשות בו... יש מכונית שחורה נראה לי המכונית של באטמן לקחתי ממנה איזה אקדח קטן כזה ואין לי מושג מה לעשות הלאה.... אם למישהו יש מושג אני אשמח לעזרה.. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
-