עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by ביצה,

אני יודע שאם אני משתמש בצ'יטים אז אני לא יכול לקבל טרופיז ובגלל זה לא שמתי קודים עד עכשיו, אבל רציתי לשאול אם אני שם קודים על חשבון שמירה אחרת, נגיד אני ישים קוד ואז ישמור על שמירה אחרת, שאני יחזור לשמירה בלי הקודים, אני עדין יקבל טרופיז? תודה

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם, הנה 2 ערכות PSP חדשות שיוצאות לשוק: האחת היא PSP SLIM רגילה אך בצבע חדש, ירוק בהיר,היא תצא ב-21 בפבואר(בעוד כחודש וחצי,אך זמין רק ביפן כרגע) תמונה: וחבילת PSP FIFA 2008 שהיא מגיעה עם PSP SLIM,FIFA 2008, כאשר ה-PSP לאכזבת הקונים נשאר שחור . תמונותהתמונה היא של הגירסא PSP FAT /FIFA 2008,של ה-SLIM שונה, בנתיים החבילה נמכרת רק בספרד .)

3. הי, יש לי XBOX360 -ELITE - מחובר עם NETWORK ADAPTER מקורי. המחשב שלי מחובר דרך ROUTER - 6504N EDIMAX. דרך L2TP על תשתית הכבלים. כאשר אני מנסה להתחבר דרך ה- XBOX360 לרשת - אני מצליח למצוא ולהתחבר לרשת המקומית - אך מקבל שגיאה על קבלת כתובת IP. ב-ראוטר יש DHCP SERVER במצב ON. ואין לי שום בעייה להתחבר עם ה- WII שלי לרשת. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? האם למישהו יש רעיון שיכול לעזור? תודה. חן

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  4. Started by R.R,

שלום אני מחפש משחקי ps2 אנא כתבו את ההמלצות כך: ז'אנר: (הרפתקאות , פעולה , תפקידים וכד') עלילת המשחק: דירוג המשחק: (1-10) הערות על הגרפיקה של המשחק: הערות כלליות על המשחק:

• 1 תגובה
    • 645 צפיות
  5. Started by matanch,

איך אני יכול לחבר אוזניות ומיקרופון ל PS3? -אפשרי לדבר במיקרופון תוך כדיי משחק ב gta iv?? תודה מראש ! ! מתן

6. רוצה לקנות xbox 360 עם ויש בחבילה כבל HDO עם אין לך טלוויזה אל סידי אז יש צורך לרכוש אותו או איפשר לוותר עליו ולהוריד את המחיר?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  7. http://www.digg.com/gaming_news/Crappy_Halo_3_Limited_Edition_case_scratches_discs_to_death אז מה עוד פדיחה מבית MS ?

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  8. Started by kpk,

זוכרים את הסרט הקצר ההוא ל"מורטל קומבט" שהיה פיצ' לסרט וקיבל סדרת רשת (שבסופו של דבר תהפוך לסרט)? עכשיו מצטלם אחד כזה ל-Halo! אז בואו לתמוך. אם יש לכם פייסבוק, כנסו לדף הרשמי של הסרט ותעשו לייק. כשהם יגיעו ל-6000 הם ישחררו טריילר. ותגידו גם לחברים שלכם בפייסבוק לעשות את אותו הדבר. http://www.facebook.com/HaloTheMovie?ref=ts

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  9. Resident Evil Zero יצא לגימקיוב ב2002 ועד לא מזמן היה זמין רק בגימקיוב וגם היום חוץ מפורט לWII ביפן זמין רק לגימקיוב למרות שיש תאימות לאחור לWII בכל מקרה זה משחק שעלילתית מקדים כמובן את RE1-2-3 למרות שיצא אחרי המשחק מספר את הסיפור של שוטרת ואסיר נימלט שנפגשים ברכבת עמוסה בזומבים ויצורים אחרים ולאורך המשחק מקבלים מידע על ההתחלה של המגפה (הזומבים נוצרו מחידק הT למי שחי במערה והמשחק מספר מי יצר את הנגיף ומה קרה מאז ) אחד מהשינוים שהוכנסו למשחק מאז המשחקים הראשונים זה שהפעם יש דגש מיוחד על צוות רוב המשחק מקבלים שליטה על שני אנשים שזה את האמת יותר מעצבן ממעניין ומשתמשים בהם ללחום ולפתור פאזלים אפשר להפריד את הדמויות שצריך ולעבור מאחד לשני בלחיצת כפתור ברוב המ…

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. למי שלא יודע הMOTION PLUS זה תוסף שאמור לשפר משמעותית את הזיהוי תנועה של השלט WII http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36282 יש לי הרגשה שזה יכניס לEA טונות כסף למרות שאני אישית עוד לא ראיתי משחק שמעניין אותי שעושה שימוש בMOTION PLUS אבל זה בטח יגיע בעתיד אולי NMH2 או משחק אחר

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  11. Started by Godmoney,

אחרי God of War III הודלף גם סרטון Gameplay של Uncharted II שכבר נראה בשלב הרבה יותר מתקדם בפיתוח. זה באמת נראה מדהים... Can't Wait! http://www.nextgn.com/2009/03/28/uncharted-ii-gameplay-video-leaked/

• 3 תגובות
    • 643 צפיות
  12. ככל שאני רואה יותר סרטים אני יותר רוצה את המשחק הזה... אך בו זמנית פוחד שהמשחק חוזר על עצמו. http://www.gametrailers.com/player/24920.html וגרסאת HD: http://www.gametrailers.com/player/24919.html

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  13. למה היא קפצה בסוף לים? ואחרי זה איך היא חזרה בתור ילדה? וכל זה היה כאילו גן עדן?

14. Started by avishalev2,

שלום אני מעוניין לקנות ps2 מסדרת 90006 הציעו לי במחיר של 1300 שקל עם שתי שלטים ועם צ'יפ +כרטיס זיכרון האם זה יקר או למישהו יש הצעה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. מי שהוריד את האפיזודה הנ"ל יזכה להתנסות בביטא של המשחק בספטמבר (כל אפיזודה עולה 2.99$) למי שלא יודע מה זה Qore שילחץ כאן מסוני נאמר שיהיו עוד דרכים להכנס לביטא אבל מי שאוהב את המשחק לבטח יהיו מוכן לשים 10 ש"ח לצורך הביטא. מקור הידיעה אוף טופיק,אני כרגע משחק על הראשון ואני חייב לציין שהוא משחק מדהים שהפתיע אותי לטובה בכל קנה מידה. העלילה טובה והאווירה מצליחה להעביר אלמנטים שאני באופן אישי מחפש במשחקי יריות האויבים חכמים והיצורים נראים מעולה . קול אוף דיוטי פוגש את האלף לייף ועושה את זה טוב. (אולי הגיע הזמן לכתוב ביקורת על המשחק) את כל העלילה אני משחק ביחד עם חבר טוב שלי (במסך מפוצל) וזו חוויית קו-אופ עצומה- מומלץ! משחק הרשת עדיין חי ובועט (למרות התקלה שיש היום בשרתים) והו…

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  16. חוץ מהכיסוי כמובן, האם כל הפונקציות זהות?

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  17. Started by koresh,

איזה אהבתם ועל מה אתם ממליצים? עכשיו בפסח בהוט עולה הסרט של סטריט פייטר עם קריסטין קרוק מסמולוויל דווקא סרט משעשע מאוד לדעתי ובהחלט שווה צפיה. מה אתם אומרים?

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  18. Started by p-o-i,

מישהו פה יודע אולי אם אני יכול לשחק עם הGAMEPAD של הPS2 בPCSX2??..כי אני רוצה לקנות מתאם אבל לפני שאני סתם מוציא כסף אני רוצה לדעת אם בכלל זה אפשרי?

19. מסתבר שלא רק Uncharted 2 ייחשף ב 2008 VGA. נוכל לראות צילומים ראשונים (מקווה מאד ש Gameplay) גם מ: God of War 3, Fight Night, Gears of War 2 New Content, Terminator Salvation, Watchman, Mafia II מגניב לגמרי! צריך לראות מתי זה משודר על שעון ישראל כדי לראות את זה ב Live

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. Started by erans2007,

הי.. רכשתי את מכשיר ה PSP היום אך אני רוצה לדעת אם אני לא אדפוק את הסוללה מהר אם אני אשחק בה בבית וכל כמה זמן מומלץ להטעין אותה,וכמה שעות?!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  21. שלום.. אז ככה הגיע לי האקסבוקס בשעה טובה וגם המתאם לVGA, הקטע הוא שכשאני משחק על טלוויזיה רגילה אני מרגיש שרואים יותר טוב, יש כאילו משהו מציק בלשחק על הsyncmaster 931bf שלי, ניסיתי כמה רזולוציות ויש משהו די מרוח בתמונה וגם לפעמים כל מיני זוויות חדות על מכוניות כאילו מרצדות.. מישהו יכול לתת לי איזה טיפ על איזה הגדרות לשים אותו? המסך שלי כמובן לא WIDESCREEN אבל נחשב מאוד איכותי בקטגוריה שלו 4:3, עכשיו בהגדרות כן אפשר לבחור רזולוציות שהם לא WIDE אבל אני לא יודע מה עדיף (המסך תומך עד 1280x1024) בנוסף לכך יש גם את האפשרות לבחור Reference Level מישהו יכול להסביר בדיוק מה זה? ועל מה זה משפיע? וכמובן על איזה LEVEL הכי כדאי לי לשים את המסך.. בנוסף לכך אם מישהו התנסה עם המסך הזה לפ…

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29746 אני מאוד מקווה שלא יצא מסריח כמו Sonic and the Secret Rings זה יהיה כנראה המשחק השלישי של סוניק שיוצא לWII Sonic Unleashed כנראה יצא לפני השאלה אם Sonic Unleashed או Black Knight יהיו טובים או יסריחו

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  23. ראיתי ב PLAYASIA שיש גרסה יפנית וגרסה אמריקאית אני טס לקנדה בעוד חודש ורציתי לרכוש שם אני מקווה שזה יתאים לארץ יש לי דגם 60GB

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by shimon1,

שלום אני משתמש בtversity להזרמת סרטים לps3. הבעיה היא שב הגדרות האופציה להגבלת רזולוציה תקוע על 640*480 VGA איך ניתן לשנות את זה כדי לצפות בתכני hd כמו שצריך... תודה ויום טוב..

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  25. Started by stone cold,

טוב נתחיל בהיסטוריה קצרה Disaster: Day of Crisis הוכרז בהתחלה בE3 2006 ואז לא שמעו אליו הרבה ובסוף הוכרז תאריך השקה ב2008 ואחרי כמה חודשים הוא הושק בלי הרבה היפ ובלי שהרבה אנשים ידעו שהמשחק קיים בכלל החברה שפיתחה אותו נקראת Monolith Soft שפיתחה בעיקר משחקי PS2 לפני שנינטנדו קנתה את השליטה בה היא ידוע בעיקר בסידרת Xenosaga שמי שרוצה לדעת זה JRPG שניראה ככה - http://www.youtube.com/watch?v=pVQLTE25zew בכל מקרה נתחיל את הביקורת Disaster: Day of Crisis בתאור הכי פשוט והכי קולע זה "מת לחיות" אם אסונות טבע כמו סידרת "מת לחיות" יש לו עלילה די הזויה אם טרוריסטים וגיבור שלא מוכן למות המשחק משלב כמה אלמנטים נהיגה \יריות מסילה \הצלה \סירטונים אינטרקטיבים ועוד כמה דברים …

• 3 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.