קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
אהלן, יצא לי לא מזמן לשחק בDSL של חברים ואנ י ממש רוצה לקנות אחד אבל אני לא מבינה בזה.. ראיתי ביד שניה שמוכרים אותם.. ורציתי לדעת איך יודעים שזה תקין לגמרי ולא חסר ציוד? וגן מה זה R4 ומה זה FLASHCART ומה יותר טוב ומה המחירים של זה בד"כ? וגם כמה אמור לעלות כרטיס זיכרון 4 ג'יגה ואיזה סוג של כרטיס זיכרון צריך? תודה מראש על ההתייחסות...
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
http://www.vgreleases.com/
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
שלום.. אז ככה הגיע לי האקסבוקס בשעה טובה וגם המתאם לVGA, הקטע הוא שכשאני משחק על טלוויזיה רגילה אני מרגיש שרואים יותר טוב, יש כאילו משהו מציק בלשחק על הsyncmaster 931bf שלי, ניסיתי כמה רזולוציות ויש משהו די מרוח בתמונה וגם לפעמים כל מיני זוויות חדות על מכוניות כאילו מרצדות.. מישהו יכול לתת לי איזה טיפ על איזה הגדרות לשים אותו? המסך שלי כמובן לא WIDESCREEN אבל נחשב מאוד איכותי בקטגוריה שלו 4:3, עכשיו בהגדרות כן אפשר לבחור רזולוציות שהם לא WIDE אבל אני לא יודע מה עדיף (המסך תומך עד 1280x1024) בנוסף לכך יש גם את האפשרות לבחור Reference Level מישהו יכול להסביר בדיוק מה זה? ועל מה זה משפיע? וכמובן על איזה LEVEL הכי כדאי לי לשים את המסך.. בנוסף לכך אם מישהו התנסה עם המסך הזה לפ…
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=dEaL8HqufFI לא יודע איך יצא המשחק אבל סוף סוף פרסומת מצחיקה מנינטנדו
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
קיבלתי תשובה. המייל איחר, כניראה הייתה שם תקלה או משהו... אפשר לנעול ותודה על התמיכה
-
- 4 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רוצה לקנות את זה מחר
-
- 2 תגובות
- 706 צפיות
-
-
על איזה משחק אתם ממליצים לי (לps2 ) ? ומה הקשר לעלילה ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
רכשתי את המשחק SIMPSONS ל PS3 אך לא ממש התחברתי אליו. המשחק חדש לחלוטין, נכנס לכונן של הקונסולה פעם אחת בלבד ;D מישהו מעוניין להחליף תמורת משחק אחר (רצוי מאוד לא מירוצים או ספורט)?
-
- 1 תגובה
- 705 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להביא לי תוכנה או מדריך אייך לתקן או לסדר את הבאן שקיבלתי באקסבוקס כי מיקרוסופט חסמו אותי ואני לא יכול לשחק יותר ברשת אני בטוח שיש פיתרון או מדריך או תוכנה או משהו אשמח לכל מידע
-
- 2 תגובות
- 705 צפיות
-
-
למי שמכיר (: ואני יודע שהולך לצאת ממש בקרוב MOTO GP 08
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
כי אני לא הבנתי בדיוק מה המשחק הזה ומה צריך לעשות שמה? שווה לקנות אותו? נראה משהו מוזר כזה וכל העולם משתגע ממנו
-
- 1 תגובה
- 704 צפיות
-
-
החברה CRYTEK (יצרנית המשחק CRYSIS) פיתחה מנוע גראפי שרץ על הXBOX360 וגם PS3. הינה הדגמה ראשנית איך המשחק רץ על הקונסלות: http://www.youtube.com/watch?v=u85sf_ARiW0 (ניתן לצפות בHD)
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26548
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
Resident Evil Zero יצא לגימקיוב ב2002 ועד לא מזמן היה זמין רק בגימקיוב וגם היום חוץ מפורט לWII ביפן זמין רק לגימקיוב למרות שיש תאימות לאחור לWII בכל מקרה זה משחק שעלילתית מקדים כמובן את RE1-2-3 למרות שיצא אחרי המשחק מספר את הסיפור של שוטרת ואסיר נימלט שנפגשים ברכבת עמוסה בזומבים ויצורים אחרים ולאורך המשחק מקבלים מידע על ההתחלה של המגפה (הזומבים נוצרו מחידק הT למי שחי במערה והמשחק מספר מי יצר את הנגיף ומה קרה מאז ) אחד מהשינוים שהוכנסו למשחק מאז המשחקים הראשונים זה שהפעם יש דגש מיוחד על צוות רוב המשחק מקבלים שליטה על שני אנשים שזה את האמת יותר מעצבן ממעניין ומשתמשים בהם ללחום ולפתור פאזלים אפשר להפריד את הדמויות שצריך ולעבור מאחד לשני בלחיצת כפתור ברוב המ…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
הקדמה לאלו שלא זוכרים: כשה-PS3 יצאה בארה"ב, "אכזבה" היא לא מילה שמספיקה לתאר מה שעבר במוחות של אלו שציפו לה. ההבטחות שסוני השמיעה כל פעם שהמוצר נדחה, לפיהן ה-PS3 פשוט הולכת להיות הקונסולה המדהימה ביותר שנראתה אי פעם, לא רק שהתבררו כלא נכונות, אלא כהפוכות לגמרי מהמציאות. הקונסולה הייתה יקרה מאוד, כמעט כל משחקי ההשקה היו פשוט גרועים, החנות המקוונת הייתה מגושמת ולא הכילה כמעט תכנים אטרקטיביים, אפילו אי אפשר היה להוריד דברים ברקע, הקונסולה לא תמכה ב-720p, משחק רב-המשתתפים היה חלש... אתם מבינים את הרעיון. Ars Technica נתנו לקונסולת "הדור הבא" ציון של 6 מתוך 10 כשהושקה, ובינינו - בצדק רב. היום, למעלה משנה וחצי לאחר ההשקה בארה"ב, Ars Technica חוזרים לבחון את ה-PS3 ומתארים את הד…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה עקרונית בקשר לטלוויזיות. לפני כמה ימים קניתי אקס בוקס 360, הכל מעולה, אבל מה, שמתי לב שבטלוויזיה שלי בחדר (שהיא טלוויזיה FULLHD זולה ומעפנה), יש משחקים שלא עובדים חלק לגמרי, למשל GTA4 שמקרטע כשמשחקים עם המצלמה. אבל כשאני מחבר את הקונסולה לטלוויזיה הגדולה והישנה יותר בסלון, טושיבה שהיא רק HD READY, הכל עובד חלק יותר ולא מקרטע בכלל. אז השאלה היא האם זה קשור בעובדה שבטלוויזיה הקטנה יותר זה FULL HD, באיכות של הרכיבים, בקצב הרענון, או משהו אחר? והאם אפשר לעשות עם זה משהו מעבר ללקנות טלוויזיה טובה יותר פעם הבאה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, הנה 2 ערכות PSP חדשות שיוצאות לשוק: האחת היא PSP SLIM רגילה אך בצבע חדש, ירוק בהיר,היא תצא ב-21 בפבואר(בעוד כחודש וחצי,אך זמין רק ביפן כרגע) תמונה: וחבילת PSP FIFA 2008 שהיא מגיעה עם PSP SLIM,FIFA 2008, כאשר ה-PSP לאכזבת הקונים נשאר שחור . תמונותהתמונה היא של הגירסא PSP FAT /FIFA 2008,של ה-SLIM שונה, בנתיים החבילה נמכרת רק בספרד .)
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
הי.. רכשתי את מכשיר ה PSP היום אך אני רוצה לדעת אם אני לא אדפוק את הסוללה מהר אם אני אשחק בה בבית וכל כמה זמן מומלץ להטעין אותה,וכמה שעות?!
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות ps2 מסדרת 90006 הציעו לי במחיר של 1300 שקל עם שתי שלטים ועם צ'יפ +כרטיס זיכרון האם זה יקר או למישהו יש הצעה יותר טובה?
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעביר דברים כמו שירים וסרטים ל PS3 שלי ואני לא יודע איך הכל מחובר לראוטר אבל כשאני מחפש את ה PS ב MY NETWORK PLACES זה לא מוצא כלום יש דרך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://playstationlifestyle.net/2009/03/13/rumor-metal-gear-solid-5-revealed-at-or-before-e3/
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
דובי אתה יכול לנשום לרווחה - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29741
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
מי שהוריד את האפיזודה הנ"ל יזכה להתנסות בביטא של המשחק בספטמבר (כל אפיזודה עולה 2.99$) למי שלא יודע מה זה Qore שילחץ כאן מסוני נאמר שיהיו עוד דרכים להכנס לביטא אבל מי שאוהב את המשחק לבטח יהיו מוכן לשים 10 ש"ח לצורך הביטא. מקור הידיעה אוף טופיק,אני כרגע משחק על הראשון ואני חייב לציין שהוא משחק מדהים שהפתיע אותי לטובה בכל קנה מידה. העלילה טובה והאווירה מצליחה להעביר אלמנטים שאני באופן אישי מחפש במשחקי יריות האויבים חכמים והיצורים נראים מעולה . קול אוף דיוטי פוגש את האלף לייף ועושה את זה טוב. (אולי הגיע הזמן לכתוב ביקורת על המשחק) את כל העלילה אני משחק ביחד עם חבר טוב שלי (במסך מפוצל) וזו חוויית קו-אופ עצומה- מומלץ! משחק הרשת עדיין חי ובועט (למרות התקלה שיש היום בשרתים) והו…
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, חבר שלי קיבל 360 ויש לו את הPES09 לPS2 ,זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-