עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by CyberBot,

יש לי PS2(איזה מרושש אני לעומת אחרים פה)דק עם צ'יפ(לא יודע אם זה שייך אבל שיהיה) עכשיו השאלה שלי אם אפשר לשחק עם מקלדת ועכבר USB?

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  2. Started by mwafak,

היי... יש לי משחק PES 2010 לPS3 הבעיה היא שעכשיו התחילה העונה של 2010/11 אבל משום מה לא מוצא איפה אפשר לעדכן את ההרכבים החדשים של הקבוצות מכל הליגות ולא ממש בא לי לשבת שעות בשביל להעביר ידני מישיהו יכול לעזור? *** ניסיתי לעדכן בתפריט ראשי SYSTEM SITTINGS ואז DOWNLOAD אבל אומר שאין עדכונים חדשים***

3. Started by SeRial_KiLLeR,

מישהו מוכן להסביר אחת ולתמיד אם משחקים מארה"ב עובדים בארץ או לא? זתומרת אם יש את העניין של PAL וNTSC חלק אומרים כן חלק לא וזה מתחיל לשגע... במיוחד שההורים של חבר שלי בחו"ל והוא נתן להם רשימה והמוכר בארה"ב (שמדבר עברית) אמר להם שזה לא עובד... ???

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  4. לילה טוב. החלטתי לקנות מחשב חדש או קונסולה(לא בחודש חודשיים הקרובים...) ואני לא יודע מה לקנות...אני רוצה חוות דעת לגבי אמצעי השליטה בקונסולה מאלו שיש להם. המשחקים העיקריים הם משחקים די כבדים(למשל GTA IV) מצד אחד אני יכול לקנות מחשב חדש ואני יודע בברור שאמצעי השליטה(עכבר ומקלדת) יהיו נוחים ומדוייקים, אבל כדי לקנות מחשב שיפעיל משחקים די כבדים(כמו GTA IV) בצורה מקסימלית זה לפחות 6K (ושלא לא נדבר על ציוד היקפי...). מצד שני אני יכול לקנות קונסולה במחיר 1800-2000שח ואפילו פחות וכל המשחקים יעבדו לי בצורה הכי טובה ולא צריך לקנות מסך או ציוד היקפי אחר אבל הבעיה זה שאין עכבר!!! ומה אני יעשה במשחקי FPS נסיתי לכוון בXBOX 360 ודי היה לי קשה ולא נוח... מה לעשות על מה אתם ממליצים?(אני מ…

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  5. טוב שיחקתי בזה, בגיטרה ובתופים והתאהבתי... עכשיו אני לא מבין פה כל כך ת'הבדלים בין הגיטרות... ויש לי כמה שאלות : 1. מצאתי את זאת http://www.wiishop.co.il/Product.asp?productid=1078 שהיא עם מיתרים, זה שונה מהכפתורים ועובד באותה רמה ? 2. http://www.wiishop.co.il/Product.asp?productid=183 ובקשר לזאת, מה ההבדל פה ? רק המיתרים ? או שיש שוני בין הגיטרות 3. http://www.gamesrus.co.il/XBOX360-Rock-Band-The-Beatles-Limited-Edition-Prem/p-459.htm הערכה של הביטל למשל, זה רק הבדלים בצורה ? וראיתי שיש גם כמה ערכות לתופים.. גם שם השאלה מה ההבדלים בינהם ? 4. שאלה כללית לגבי תאימות בין האביזרים למשחקים האם זה תואם כל גירסאות של רוק בנד וגיטר הירו ? 5. שאלה דיי מהותית, החזקתי ת'גיטרה …

• 17 תגובות
    • 5.9k צפיות
  6. Started by GhostY,

שלום, רציתי להתעניין האם המכשיר הנ"ל אכן מהגירסה האירופאית : http://www.on-off.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=198 באתר אכן כתוב "מכשיר פלייסטיישן 3 אירופאי" וגם "שנה אחריות היבואן ישפאר" , אך האם ישפאר נותנים אחריות לקונסולה שלא כוללת את ה "BUNDLE" של שני המשחקים והשלט? במידע ומישהו יודע/קנה קונסולה דומה (60GB ללא ה BUNDLE), אשמח לעזרה. בתודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by SmurFin,

איפה לקנות ? ומה ההבדלים במחיר יש דגמים שונים ? עדיף לחכות לדצמבר יהיה צפי להורדה במחיר ?

• 6 תגובות
    • 858 צפיות
  8. היי, הזמנתי PS3 של ישפאר (אמור להגיע מחר). אני רוצה לקנות Resident Evil 5. ראיתי שבאתרים בחו"ל ובארץ המחיר הוא פחות או יותר אותו הדבר (הפרש של 40-50 ש"ח), ומכיוון שאני רוצה שהוא יהיה לי לפסח אני רוצה לקנות בארץ. השאלה שלי היא אם אני קונה פה בארץ (מן הסתם זה איזור אירופאי) לא תהיה אח"כ בעיות ברכישת הרחבות? האם יהיה אפשר לרכוש הרחבה מהאתר האמריקאי גם אם המשחק הוא אירופאי? והאם בכלל יש עדיין בעיות לרכוש הרחבות מהרשת האירופאית עם כרטיסי הויזה? תודה

• 8 תגובות
    • 892 צפיות
  9. שלום אנשים אני מתכוון לקנות PS3 בימים הקרובים ואני תוהה האם יש אתרים \ חברות מסודרות שבהם \ מהם אפשר לקנות משחקים מיד שניה? ועוד שאלה היא עד כמה זה חוקי?

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. Started by watch out,

האם יש אופציה לקנות משחקים ל ps4 בזול? למשל למחשב יש את steam שידוע שיש מידי פעם מבצעים על משחקים עם הנחות גדולות אם היה איך אולי הייתי רוכש ps4

• 3 תגובות
    • 4.3k צפיות
  11. האם יש אפשרות לקנות משחקים בזול ל PS4? אני מתכוון כמו שיש מבצעים למשחקים ל PC בסטים GMG האם יש אותו דבר לקונסולות?

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  12. Started by ozi123,

ראיתי שיש ממקומות שנותנים 3 שנות אחריות ומקומות אחרים של שנתיים וכו מה עדיף לקנות ? ואילת אני משער הכי זול שם נכון ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by Drek Boy,

יש לי טלויזיה 37 אינץ' LG לא חדשה והיא HD READY האם זה מתאים לסוני 3? או שהוא יכול להפיק יותר מFHD?

• 2 תגובות
    • 746 צפיות
  14. היי! אז ככה, נרשמתי לשירות PSN בתור תושב אנגליה (כידוע, השירות לא תומך בישראל). ועכשיו אני מעוניין לבצע רכישה כלשהי דרך השירות הנ"ל ועלי להביא פרטים על האשראי. במהלך מילוי הפרטים אני מתבקש לרשום כתובת, מה עליי לרשום? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  15. שלום לכל האנשים שמבינים ב WII מוסב USB. יש לי HARD DISC נייד 500 GB שחבר שלי הביא לי ובתוכו משחקים לWII. הוא הכין אותו דרך התוכנה שצריך להוריד לפי המדריך וכו', והמשחקים בו עובדים בWII. השאלה שלי היא איך אני משכפל את הדיסק קשיח של חבר שלי לדיסק קשיח חדש? כלומר יש לי דיסק קשיח זהה רק חדש, ואני רוצה ליצור העתק מדוייק של הדיסק של חבר שלי כך שגם הדיסק קשיח שלי יריץ משחקים דרך הUSB. תודה מראש.

16. Started by katkato,

יש לי SONY2 עם ארבע שלטים השאלה שלי...יש סוג של מתאם שיאפשר לחבר את השלטים למחשב ?

• 5 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by XpideR,

שלום אני מתכננן לרכוש xbox 360 בעוד כפחות מחודש האם צפויה להיות ירידת מחירים בארץ בזמן הקרוב או שהמחיר ישאאר אותו הדבר אני מתכוון לגרסאת הארקייד הפשוטה

• 2 תגובות
    • 728 צפיות
  18. Started by hypernia,

הממ אני לא ידעתי איפה לפרסם אז חשבתי פה..טוב הנה השאלה שלי תראו יש לי סוני 2 ואני רוצה לחבר אותו למחשב.. עכשיו חשבתי שאולי אפשר דרך הכרטיס טלוויזיה.ואם לא אז אולי יש איזושהי דרך אחרת.. אני לא יודע..תודהה לעוזרים....

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  19. Started by ofirterev,

שלום לכולם וחג שמח יש לי שאלה הורדתי מורטל קומבאט ארמגדון לסוני 2 ואני נכנס לתפריט של השחקנים ויש לי שם ארבעה ריבועים אם מנעולים בקיצור אני אני מרוויח אותם יש שיטה להרוויח אותם כמו בתקן 5 אני מת להוסיף אותם בבקשה תעזרו לי

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  20. אני רוצה להזמין skyrim legendry edition מארה"ב לאקסבוקס שנקנה בארץ הדגם שלו זה XBOX360 SLIM 250GB השאלה שלי האם זה יעבוד? כי שמעתי שמשחקים שהוזמנו ממדינות מסוימות לא יעבדו בארץ...

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. קניתי את האקסבוקס שלי בוושינגטון עם עיצוב יחידו שהכינו עבורי בסכום זעום של 450 ש"ח האקסבוקס הוא ככל הנראה מהראשונים עם מעבד 95 ננו הוא שירת אותי מ אוקטובר ועד לפני חודש\חודשיים כאשר התחילו בעיות קריאה והופיעה שגיאה E71 פניתי למעבדה ותיקה שטפלה בי לאורך הדרך באקבוקס הראשון והם עשו בדיקות וגילו שזה בעצם רק ה DVDROM לא תקין . הם עשו החלפה ושחררו אותי הבייתה (עבורי זה נסיעות של 30 ק"מ כל כיוון ) לאחר בדיקה בבית עם 4 משחקים האקסבוקס שום לא מגיב , נתקע באמצע המשחק ואת חלקם לא מעלה. שוב חזרתי למעבדה והחזרתי להם את האקסבוקס עם התקלה החדשה . הם שום פעם עשו בדיקות הפעם הם לא מצאו כלום במשך מספר ימים וטענו שאצלם עובד הכל תקין עד שלפתע אחרי שבוע מתקשר הבחור מהמעבדה ואומר אני מצוטט…

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. Started by Play,

שלום,אני מתכנן לקנות משחק בקרוב שמה שעולה בסיבות ה32 פאונד. הבעיה היא שאני פוחד שיתפסו את המשחק שלי במכס [זה מעל מ50 דולר ] ורציתי לשאול לכל מי שקנה דרך שמה את הדברים הבאים: א. האם הם מטביעים את מחיר המשחק על אריזת המשלוח? ב. האם הם יכולים לשקר לגבי המחיר או לסמן אותו כGIFT? אני אשמח לתשובה מהירה

• 7 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by gangsta,

סימתי תמשחק ולא הבנתי לאיזה תקופה קריטוס חזר ? משהו יכול להסביר לי קצת בבקשה? תודה.

• 0 תגובות
    • 861 צפיות
  24. Started by smulikon,

היי המשחק שאני הכי מכור אליו בסוני הוא הפרו אבולושן. אני משחק אצל חבר שלי בדרך כלל וניסיתי לשחק שם באונליין. שמתי לב שהמשחק לא ממש רץ חלק כשמשחיקם אונליין. יש מין חלקיק שניה של איחור בכל פעולה שאני עושה עם השחקן. השאלה שלי היא האם גם אצלכם זה ככה או שזה אולי רק בגלל המהירות אינטרנט שיש לו בבית? איזה מהירות יש לכם בבית לאינטרנט והאם גם אתם הרגשתם כמוני כששיחקתם אונליין? תודה

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. שלום אני רוצה לרכוש קונסולה למטרת משחקים (עד 2 שחקנים), לא LIVE, לא חיבור לרשת - פשוט מאד- משחקים עצמיים לשחקן אחד ולפעמים 2. בגלל זה רשמתי PS2 כאופציה - הכי זול ובלי כל היישומים מסביב שמבחינתי מיותרים. אם בכל זאת אתם נגד PS2 אז איזה XBOX הכי מתאים לשימושים שתיארתי? תודה

• 39 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים