עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by david32,

קיבלתי את ה 360 החדש שלי ואיתו את Mirror's Edge. אני פשוט מלא התלהבות, מכול המשחקים החדשים שהיו לי וממש רציתי לשחק בהם בחרתי בו (יש לי עוד 2 משחקים - DEAD SPACE וגירס 2 - שנמצאים עדיין בניילונים). עדיין לא סיימתי אותו , אני לא קרוב לאמצע המשחק אפילו (סיימתי סך הכול פרק 3 - מתוך 8 או 9) אבל אני חייב לציין שהמשחק אדיר ברמות מטורפות. לרגע נעזוב את הקונספט ונרד לגראפיקה: הכול מדהים , רואים שהשקיעו בעיצוב כסף לא קטן , אתה נכנס לאווירה תוך שניה ומפחד לקחת קפיצה לא נכון. מוזיקה: גם כן המשחק לא נופל והמוזיקה מפציצה ומתאימה למשחק (שיחקתי לפני זה FAR CRY 2 בזמן ששמעתי את CITY OF EVIL של A7X וישר כיביתי ברגע שנכנסתי למשחק , פשוט מדהים). השלבים: השלבים יחסית נחמדים , בכול אחד יש קטע…

• 0 תגובות
    • 763 צפיות
  2. Started by soldier,

שאלה בקשר לחבילת הרחבה premium. עם המשחק ניקנה בארץ בבאג והpremium ניקנה מחנות psnאמריקאית . שאלה עם הפרמיום יעבוד לי?

• 0 תגובות
    • 2.6k צפיות
  3. Started by EzX1,

למי שיש את המפות של בלאקאופס לסוני 3 ומעוניין לשתף אני ישמח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 853 צפיות
  4. Started by nuctornal wisdom,

היי כולם, יש לי PS 2 שקיבלתי מחבר, חיברתי אותה למסך Dell 2007FP, ורק חלק מהמשחקים ( GOW I ועוד כמה ) עובדים בלי בעיה, בשאר (שבניהםGOW II, Shadow of the colossus) רק הסאונד עובד, ואין ווידאו, המסך משחיר. חיברתי אותם לCRT ישנה, כול המשחקים עובדים. איך לפתור את זה?

5. טוב אז ככה למי שלא יודע הWII תואם אחורנית לגימקיוב הקונסולה הקודמת של נינטנדו כדי שאפשר יהיה לשחק במשחקי גימקיוב בWII היה צריך כרטיס זיכרון גימקיוב לשמירות ועד לא מזמן גימפאד גימקיוב את הגימפאד לא חיבים אם המוצרים יחסית חדשים אבל לפני זה אני ידבר על ה"קלסיק קונטרולר " הקלסיק קונטרולר הוא גימפאד של נינטנדו לWII שמתחבר ל"תחת" של השלט WII ולוקח מימנו חשמל הגימפאד הזה נועד לתת תשובה לחלק ממשחקי ההורדה בתשלום שנינטנדו מוציאה וגם לחלק ממשחקי הWII שיותר נוחים ככה יש לו כמה חסרונות 1-אין לו רטט 2-הוא לא נותן לשחק במשחקי גימקיוב 3-החיבור לשלט WII מעצבן ובמשחקים שתומכים בכמה סוגי שליטה לדוגמה מאריו קארט וSSBB הוא לוקח בעצם יחידת שליטה של שחקן מה שעלות תועלת מו…

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. מאוד עצבן אותי שגם בזה החוטים לסטאריו קצרים בעניין האנגלית העברית שלי גם לא משהו וגם ככה אין לי בדיוק קול ראדיופוני אבל אני מקווה שזה לפחות מובן וכן אתם יכולים לצחוק אבל אני מתכנן לעשות עוד סקירות וביקורות ווידיאו בעתיד גם כי זה תחביב וגם לשפר את האנגלית שלי

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  7. Started by stone cold,

http://www.cng4u.com/2008/09/19/monster-hunter-3-offical-website-and-screens/ יש לי הרגשה שהמשחק הולך להיות מאוד מושקע

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. בעיקרון צריך להגיע לתפריט של המשחק ואז ללחוץ על כפתור הZ בנונצק וכפתור A וכפתור 2 בשלט של הWII עד ששומעים צליל צריך לעשות את זה רק פעם אחת למשחק כזה שנותן לכם מסך שחור ואחרי זה הWII כבר ישמור את ההגדרות לא רואים את המסך השחור בסרטון כי התבלבלתי שהכנתי את הסרטון וישר הלכתי לתיקון בכל מקרה אתם מוזמנים לנסות לי זה הצליח

• 0 תגובות
    • 894 צפיות
  9. Started by Shoshinga,

הי לכולם, ביום שישי הבא ה-13.7.12 אני מארגן ערב הילו באשדוד. 3-4 אקסבוקסים, אנשים טובים והעיקר אווירה הילואית מטורפת. חטיפים ושתייה קלה עליי לפרטים השאירו מייל או פלא. נשמח לראות פרצופים חדשים.

• 0 תגובות
    • 944 צפיות
  10. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני מכניס דיסק DVD שבתוכו יש קבצים של מוזיקה ל-XBOX360 הוא כותב לי שאני צריך לעשות איזה שהו Update. קיבלתי עם ה-XBOX360 קבל רשת (שאפשר לקבל למחשב) האם אני יכול לעשות Update דרך המחשב?. ??? בתודה מראש yosda-boy

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  11. Started by stone cold,

אולי פאקינג שיט אולי פאקינג שיט זה מה שאני יכול להגיד על Punch-Out החדש שאני מזיעה כרגע כמו חמור בכל מיקרה הביקורת הזאת חלקה מניסיון שלי כרגע וחלקה מרשמים מביקורות אחרות כי לו סיימתי את המשחק ורק עברתי כמה דמויות ראשונות בכל מקרה Punch-Out מאוד אבל מאוד הפתיע אותי שדיברו אליו וראו סירטונים וכו לא יתלהבתי בכלל כי אני לא מת על משחקי ספורט אבל ששיחקתי באמת -אולי פאקינג שיט עזבו את WII ספורט להראות לחברים או לחשוב שאתם מיתאמנים בבית כי זה בולשיט Punch-Out זה הדבר האמיתי אם משחקים בזיהוי תנועה (אפשר גם בסיגנון הNES למי שבטטת כורסה ) למי שלא יודע סידרת Punch-Out היא סידרת אגרוף של נינטנדו שהתחילה על הNES קיבלה המשך לSNES בשם SUPER Punch-Out ואז נעלמה עד של…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  12. שהתחלתי לשחק בRE1 זה היה בעיקר בשביל 2 דברים 1-אני אוהב להשלים סדרות משחקים וסידרת RE היא אחת מהסדרות שאני מנסה להשלים למעשה נישאר לי RE3 וRE קוד וורוניקה להשלים את כל הסידרה העיקרית חוץ מי RE5 שאני ישחק בו שהוא יצא למחשב ו2 אני רוצה להשלים מישחקי גימקיוב שנחשבים לגדולים בכל מיקרה RE1 לגימקיוב עבר שיפור ענקי לאומת RE1 לPS1 השינוי העיקרי זה הגרפיקה הגרפיקה מרונדרת מראש אומנם כמו בPS1 ורק הדמויות ואויבים מיפוליגנים אבל בכל זאת הקפיצה בגרפיקה פשוט ענקית ולמרות שגירסת הגימקיוב יצא ב2002 המשחק ניראה טוב מאוד גם יחסית להיום בכל מיקרה למשחק יש מה שניקרה "שליטת טנק " זה בעצם אומר ששני כיוונים מסובבים את הדמות ימינה או שמולה ויש כפתור אחד לריצה בגלל השל…

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, לפני מספר דקות, העלתי לאתר שלי את הביקורת המלאה על משחק הרובוטריקים החדש, המשחק שמבוסס על סרט הקולנוע, "רובוטריקים- הנקמה", מכיל לראשונה מצב משחק מקוון ומאפשר לשחקן לשחק במצב הקמפיין תחת הרובוטריקים או השקרניקים. אשמח לשמוע את דעתכם לגבי הביקורת ובכללי לגבי האתר, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן.

• 0 תגובות
    • 636 צפיות
  14. Started by asaf_azar,

אהלן אבי נוסע למזרח עוד כמה ימים...חשבתי לקפוץ על ההזדמנות הזאת לארגן לי איזה קונסולה חדשה עכשיו מישהו ניסה להביא משם קונסולה פעם? מה המחירים?האם יש סכנה לחומרה לחומרה גרועה? מה צריך לבדוק? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by Rondh,

מה קורה?? העלתי סרטון חדש עם לודאוט חדש שאני משחק. צפו וגלו איזה נשק מדובר, בסוף הסרטון אני מציג את האטצמנט שאני שם https://www.youtube.com/watch?v=gAzy-YA-Puk

16. אשמח לקבל חוות דעת. תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב אחרי שראיתי שיש הרבה אנשים אם WII בפורום אני חושב שהגיע הזמן לקצת דיוני משחקים רק בבקשה תזהירו לפני ספוילרים אני רק בהתחלה טוב בקיצור עברתי כרגע תמבוך הרציני הראשון זה שצריך להציל קופים שהתחלתי תמשחק לא יתלהבתי הגרפיקה בכפר לא משהו וכמו כל משחק זלדה ההתחלה משעממת מאז שאפכתי לזאב המשחק ניהיה מעניין והמבוך הראשון היה טוב מאוד בניגוד למה שגימספוט אמרו יש הרבה שינוים במשחק אבל הם צדקו בעניין הדיבוב חבל שלא עשו דיבוב לדמויות הראשיות אבל גם בלי זה לפחות לפי ההתחלה משחק מצוין אני מאוד אוהב שאפכו תמשחק לאפל יותר אבל גם שיפרו תהומור הקוף אם התחת הגדול היה משעשע

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  18. Started by stone cold,

את המשחק הזה אני יבקר אבל לא יתן לו ציון בסוף -לא שהוא רע או משהו פשוט המשחק פונה בעיקר לילדים קטנים והרבה פחות לגימרים בכל מקרה המשחק פותח על ידי הוביסופט והצוות שפיתח אותו פיתח בעבר את Beyond Good and Evil ככה שלמרות שלא היו לי ציפיות גבוהות מהמשחק הייתי חיב לנסות אותו בגלל צוות הפיתוח הזה כי Beyond Good and Evil היה מצוין לזמנו בכל מקרה נחלק את הדברים של המשחק לקטגוריות עלילה - העלילה מאוד פשוטה הארנבים רוצים להגיע לירח וצריכים לבנות הר ענקי מכל מיני דברים שהם אוספים מעבר לזה אין באמת עלילה אבל פה ושם יש סרטוני מעבר שאולי יצחיקו ילדים קטנים משחקיות -ברובו זה כמו שילוב של משחק סקטבורד אם "אנחנו אוהבים את קאטמרי" רוב המשחק שולטים בעגלת סופר אבל היה מרגישה…

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by dalit,

בוקר טוב, אני מתלבטת מה לקנות לילד בן 7. אנחנו לא רוצים קונסולה שצריך לשחק במסך הטלוויזיה או המחשב בלבד, אלא חשבנו יותר על GAMEBOY או משהו דומה. שניתן גם לשחק לבד במכשיר הקטן וגם לשחק בזוגות. עוד דברים שקראתי ואני רוצה: 1. אפשרות להוריד משחקים מהאינטרנט (ולא רק לקנות מקוריים). 2. האם מקבלים הרבה משחקים בקניית המכשיר? 3. אפשרות לחבר למסך TV או למחשב. 4. בעלות של כ- 600-800 ש"ח. על איזה מכשיר אתם ממליצים? אבקש לקבל הסברים לאחת שלא מבינה דבר בזה :- תודה רבה, דלית.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  20. Zelda 4 swords הפתיע אותי לטובה בהתחלה חשבתי שזה נועד להיות למינימום 2 שחקנים רצוי 4 ולמולטי ידעתי שצריך GBA ומתאם חיבור לגימקיוב לכל שחקן חשבתי שהמצב סינגל יהיה מחורבן אבל הוא דווקא יצא טוב המשחק הזה לוקח רעיונות מזלדות אחרים אבל משנה את חלקם קודם כל הגרפיקה היא מזווית מלמעלה כמו "לינק לעבר " אבל הוא משלב אלמנטים גרפים גם מי זלדה WW וניראה מצוין בימיוחד בתנועה המוזיקה לקוחה מזלדות אחרות ומצוינת השליטה מצוינת וקלילה במקום המבנה הרגיל של משחקי זלדה פה במקום תפריט לנשק \כלים שמקבלים תוך כדי משחק הכלים והנשקים מפוזרים בשלבים ומחליפים אותם בזה שלוקחים משהו אחר זה מאוד פשוט וכיף ואפשרי כי המשחק הזה בנוי לפי שלבים בסיגנון משחקי מאריו ולא עולם גדול כמו משחקי …

• 0 תגובות
    • 603 צפיות
  21. Started by Godmoney,

נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 598PS3 - Wii - 452 XBOX Premium - 335 Xbox Core - 254 PS 2 - 161 PSP - 182 PS2 SLIM - 123 ה PS3 וה Wii נתנו קפיצה של כ-20 דולר כל אחת מסתבר שהורדת המחיר של ה PS3 במאה דולר לא השפיעה על המכירות באיביי.שני האקסבוקסים נתנו צלילה של כ-30 דולר כל אחד כנראה שאנשים התחילו לפחד לקנות את הקונסולה הזו באינטרנט אחרי ההודאה של מייקרוסופט בכשלון והארכת האחריות ל-3 שנים (מה שסביר להניח לא תקף על קניות באיביי). ה PS2 הביא קפיצה יפה של 30 דולר למעלה (הגרסא הרגילה לא ה Slim) מעניין למה... ה PSP ירד ב-20 דולר.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  22. שלום. הייתה לי בעיה ב PS3 80GB ישן מהסוג העבה שלא קרא דיסקים. החלפתי לעינית חדשה (יש לי ניסיון בזה והחלפתי כבר מספר פעמים בעבר בהצלחה) אחרי ההחלפה הכנסתי דיסק והוא עשה רעש מוזר כאילו שהוא לא נכנס טוב כמו שצריך פתחתי שוב את הקונסולה כדי לראות בדיוק איך הוא נכנס וראיתי שהוא נכנס יותר ממה שהוא אמור ולא מתיישב לגמרי במקום הנכון. חנות אחת אמרה לי שזה בעיה של תזמון של הכונן. רציתי לדעת מה דעתכם? האם זה רק תזמון ? האם צריך לרכוש כונן חדש? האם תיקון יעשה את העבודה ? וכמה יעלה כזה תיקון ? והאם בכלל הבעיה שונה ממה שאני חושב? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  23. מה קורה? אני מארגן דרך הקבוצת פייסבוק שלי מכירה קבוצתית לכונן NVME תואם PS5 שעומד בכל הקריטריונים של סוני. יש מחיר, יש מלאי, יש כבר 6 מתעניינים. עכשיו אני צריך עוד 4 על מנת להוציא אותה לפועל. גילוי נאות: אינני מרוויח ולו שקל אחד מהמכירה הזו. זה נטו עשיה למען הקהילה. מילה. מוזמנים גם לשאול את "כתום" החנות והמשווק המורשה שדרכה תתנהל המכירה. הנה כל הפרטים: מוצר: כונן ADATA XPG GAMMIX S70 BLADE 1TB NVMe נפח: 1TB צלעות קירור: כולל. מחיר: 740 שח (הכי זול בישראל: 888) ל-1TB אחריות: 5 שנים יבואן רשמי עמוד מוצר: https://www.xpg.com/us/xpg/830 ניתן גם לרכוש 2TB ב-1350 שקלים. אם אתה ר…

• 0 תגובות
    • 929 צפיות
  24. משחק טניס של סגה מזכיר את מאריו טניס אני יכנה אותו סוניק טניס כי זה קליט יותר http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21959

25. NextGN עורכים תחרות YouTube שהמנצח בה יקבל עותק של המשחק God of War! התחרות נגמרת ביום שני ובניגוד להרבה אתרים אחרים - התחרות הזו זמינה גם למשתתפים מישראל! פרטים נוספים בלינק הזה http://www.nextgn.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=4

• 0 תגובות
    • 734 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.