עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. טוב אז ככה אחרי שסימתי את המשחק השני בטרילוגיה של the legend of spyro ודילגתי על הראשון לקח לי כמה משחקים ואז חזרתי למשחק השלישי והאחרון למי שלא מכיר סידרת ספירו התחילה כמשחק לPS1 בזמנו זה היה אחד מהמשחקים הטובים לPS1 והוא גם היה בלעדי מאז עבר הרבה זמן והסידרה אפכה למולטיפלטפורם והניבה כמה משחקים ירודים ואת שני האחרונים שהם נחמדים בסידרה הזאת שולטים על דרקון סגול בשם שפירו וזה סידרה של חצי פלטפורמה וחצי פעולה בכל מקרה נתחיל את הביקורת dawn of the dragon אבל מתיחת פנים רצינית מאז המשחק הקודם הגרפיקה שהייתה גם אז טובה אפכה להיות הרבה יותר טובה וכל המשחק מרגיש מלוטש יותר עוד שינוי שניכנס זה ללכת ליותר כיוון של GOD OF WAR אומנם גם המשחק הקודם שילב הרבה פעולה …

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  2. Started by huber,

סוני: God of War III מגיע השנה, וגם MAG, משחק הפעולה אונליין ל- 256 שחקנים בו-זמנית ! בשקט בשקט שיחררה היום סוני פצצה בצורת הודעה לעיתונות שבה פירטה את המשחקים הבלעדיים שלה לשנת 2009, ובראשם Killzone 2 שיוצא בשבוע הבא (ראיתם כבר את הפרסומת החדשה שלו?). לצד Killzone 2 הוזכרו גם Uncharted 2: Among Thieves, inFamous, Heavy Rain, MLB 09 The Show, ועוד שני משחקים קטנים ולא מוכרים בשם God of War III ו- MAG. אם אכן לא מדובר בטעות מצד מישהו במחלקת היח"צ של סוני, ו- God of War III יוצא השנה (סביר שלקראת סופה), מדובר בהפתעה משמחת במיוחד, כי עד כה לא הסכימה סוני להתחייב על תאריך יציאה כלל. כבן לאחת הסדרות הכי מצליחות ונחשבות לקראת סוף חייה של הפלייסטיישן 2, God of War 3 (שנראה מעולה…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by badmama,

קיבלתי את המשחק, והוא פשוט מדהים. מעבר לפרץ הנוסטלגיה העז ממכונת המשחקים בקניון השרון ב 1993, הוא כיפי בצורה שלא תאמן, ולוקח בסיבוב את סול קאליבר ואת טקן (לפחות עד 6). רוצו לקנות!

• 0 תגובות
    • 797 צפיות
  4. החל מהיום למשך שבועיים המשחק מקבל Price-Cut דיי רציני של 10$ ואפשר לקנות אותו ב 19.99$ ב PSN. אפילו אם אני לא הולך לשחק בו, נראה לי פשוט הפסד לבזבז אפשרות כזו לקנות את המשחק בפחות מ-100 שקל חוץ מזה, הנה Video Walkthrough של ה Command Center החדש של Warhawk ב-PlayStation Home. נראה חולני לגמרי (בצורה טובה כמובן): http://www.nextgn.com/2009/02/26/warhawk-gets-a-price-cut-and-playstation-home-integration/

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  5. כרגע לא ידוע אם זה יהיה משחק להורדה בתשלום או קניה בחנות המשחק ניקרא Final Fantasy IV: After Years ויצא גם לסלולרי ביפן http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=35569 זה סירטון מגירסת הסלולר http://www.youtube.com/watch?v=OV0AcMJwAcY&feature=related מעניין יהיה לראות איך תצא גירסת הWII

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  6. 1 Little big planet שלוחצים ריבוע יש אפשרות של hearted , איך אני מעביר דברים מהעולם לשם לא כל כך הצלחתי Resistance 2 נתקעתי בשלב שנקרא Chicago Outskirts , מקווה שכתבתי נכון . אחריי ניסיונות רבים , אני מגיע ממש 5 דקות אחריי ההתחלה , לרחוב שבו על כל גג מימין ושמאל יש תמכונת יריה הזו , שישר הורגת אותך , והאפשרות היחידה לנטרל אותה היא לבוא מאחוריה וללחוץ משולש , זה מתחיל ככה אחד מהקבוצה שלי צריך חיפוי אני מנטרל מכונת יריה כזו בלחיצה על משולש ואז הורג 3 חזיירים צולף בהם , ואז החבר לקבוצה גם מנטרל אחת ואין לי שום דרך אלה רק לעבור ברחוב הזה , איך בידיוק ? ישר הורגים אותי המכונות גם מולי וגם על הגג משמאל וימין , לאחר משחק ממושך שמתי לב שאני יכל לקחת מהחייזרים שהרגתי נשק שנו…

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  7. בPS3 יש את אופציית הגיבוי, שמגבים דרך שם האם זה מגבה גם כן את המשחקים שהורדתי מהPSN או שלאחר השחזור אני אצטרך להוריד מהPSN את כל המשחקים מחדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by stone cold,

Deadly Creatures הוא לא משחק טיפוסי במשחק הזה מגלמים לפעמים עקרב ולפעמים טרנטולה ואפשר לחשוב שזה יהיה ילדותי מאוד אבל לא המשחק די ראליסטי ודי רציני וזה כולל גם את הגרפיקה וגם את המשחקיות העלילה של המשחק מועברת דרך 2 דמויות אנושיות שרואים ושומעים לפעמים את הסגנון של המשחק מאוד קשה לתאר אתם מגלמים לפעמים עקרב ולפעמים טרנולה וצריכים לעבור מקומות מסוימים ולחסל אויבים שמפרעים לכם בדרך מידי פעם מקבלים תנועות חדשות וגם יש בוסים פה ושם האויבים במשחק זה חרקים ובעלי חיים קטנים לסוגהם והקרבות די נחמדים ומקורים לכל יצור יש את החולשות והיתרונות שלו כולל הדמויות שאתם משחקים וזה משתקף גם בקרבות וגם בחקירת העולם המשחק מתחיל די פושר אבל משתפר מאוד בפרקים האחרונים…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. Resident Evil Zero יצא לגימקיוב ב2002 ועד לא מזמן היה זמין רק בגימקיוב וגם היום חוץ מפורט לWII ביפן זמין רק לגימקיוב למרות שיש תאימות לאחור לWII בכל מקרה זה משחק שעלילתית מקדים כמובן את RE1-2-3 למרות שיצא אחרי המשחק מספר את הסיפור של שוטרת ואסיר נימלט שנפגשים ברכבת עמוסה בזומבים ויצורים אחרים ולאורך המשחק מקבלים מידע על ההתחלה של המגפה (הזומבים נוצרו מחידק הT למי שחי במערה והמשחק מספר מי יצר את הנגיף ומה קרה מאז ) אחד מהשינוים שהוכנסו למשחק מאז המשחקים הראשונים זה שהפעם יש דגש מיוחד על צוות רוב המשחק מקבלים שליטה על שני אנשים שזה את האמת יותר מעצבן ממעניין ומשתמשים בהם ללחום ולפתור פאזלים אפשר להפריד את הדמויות שצריך ולעבור מאחד לשני בלחיצת כפתור ברוב המ…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. שלום בקרוב מאוד אני מתכנן לקנות PS3 אחי נוסע גם בקרוב לארצות הברית והוא יביא לי משחקים למכשיר יש כל כך הרבה משחקים טובים למכשיר אשמח אם כולם ישתתפו בשרשור זה ויעזרו לי ולשאר אנשי הפורום היקרים בהמלצות לקניית המשחקים הכי טובים שיצאו עד היום למכשיר בכל הג'אנרים. בתודה ובהערכה איציק

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  11. Started by yosda-boy,

שלום רב, כאשר אני מכניס דיסק DVD שבתוכו יש קבצים של מוזיקה ל-XBOX360 הוא כותב לי שאני צריך לעשות איזה שהו Update. קיבלתי עם ה-XBOX360 קבל רשת (שאפשר לקבל למחשב) האם אני יכול לעשות Update דרך המחשב?. ??? בתודה מראש yosda-boy

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  12. Started by Godmoney,

http://www.nextgn.com/2009/03/23/god-of-war-iii-to-feature-drop-indrop-out-co-op/ Co-Op ב- God of War III? האם לטובה? לרעה? אני לא בטוח שאני אוהב את זה... למרות שיכול להיות חוויה מדהימה...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  13. החברה CRYTEK (יצרנית המשחק CRYSIS) פיתחה מנוע גראפי שרץ על הXBOX360 וגם PS3. הינה הדגמה ראשנית איך המשחק רץ על הקונסלות: http://www.youtube.com/watch?v=u85sf_ARiW0 (ניתן לצפות בHD)

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  14. עשיתי את זה. בעזרת tveristy, הצלחתי לשדר לLCD שלי, (דרך הxbox360) סרטי mkv. כמובן שלקודד אותם אותם ישירות בזמן ההפעלה זה כבד מדי, לכן אני ממיר את סרט ה-mkv ל-mp4 בעזרת gotsent. ואז הכל עובד פנטסטי. (אין צורך בקידוד בזמן ה-streaming ) נשארה בעיה אחת. יש לי קובץ mkv וקובץ תרגום srt איך לעזאזל אני יוצר קובץ mp4 עם כתוביות מוטמעות ? אם יש פה מישהו עם נסיון שעשה זאת, אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 552 צפיות
  15. Started by xcalibur,

אומנם קצת באיחור אבל עדיף עכשיו מאשר לעולם לא. מי שעדיין מתלבט אם לקנות או לא לקנות את המשחק ורוצה לקבל חוות דעת נוספת - מוזמן בכיף. http://ogelive.wordpress.com/2009/03/24/killzone-2-%D7%94%D7%91%D7%99%D7%A7%D7%95%D7%A8%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%9C%D7%90%D7%94/

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  16. למי שלא יודע, מדובר על משחק ה FPS של High voltage software ל Wii http://www.gamespot.com/wii/action/theconduit/index.html הם טוענים שהמנוע שהם בנו מנצל כמו שצריך את היכולת הגרפית של ה Wii, והחליטו לבנות משחק על המנוע שלהם בשביל לעודד חברות אחרות לעשות בו שימוש. .....זה ממש לא אומר שמדובר במשחק הדגמה פשוט, הם החליטו ללכת עד הסוף עם הפקה עתירת תקציב ושאר ירקות. הסיפור הולך ככה: אתם משחקים בתור הסוכן פורד, סוכן בשירות החשאי של ארה"ב. בתקופה מסוימת בוושינגטון מתחילות כל מיני תופעות מוזרות, מחלות לא ידועות, והיעלמויות של אנשים. בדיוק באותו זמן, הסוכן פורד מקבל בוס חדש ומסתורי, שנקרא בשם הקוד "אדאמס", וכמובן שלא מקבלים עליו שום פרטים. אדאמס שולח אותנו לכל מיני משימות מוזרות בתח…

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  17. Started by tom808,

מצטער מראש מראש אם זה לא הפורום המתאים פשוט לא מצאתי משו אחר.. תודה מראש!!

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  18. Started by EYAL951,

הי אני אייל ויש לי בעיה מוזרה ה XBOX שלי היה מחובר לרשת דרך מודם של מוטורולה ספק נט וויזן והוט (יש לציין כי אין לי חייגן וכך שהמודם הוא הראוטר שלי ) הכל עבד פיצוץ ולפני כמה ימים ניתקתי את הXBOX מהרשת ולאחר שחיברתי שוב הוא לא מצליח להתחבר הוא רושם שהמודם צריך לנתק ולהפעיל לאחר 30 שניות ניסיתי כמה פעמים וזה לא מצליח ! ההתחברות נופלת בשלב השני האם מישהוא היה לו את הבעיה הזו או יודע מה זה אומר ? מה הפיתרון שיכול לעזור ? בתודה מראש אייל המיואש ): 052-6590087 או EYAL951@WALLA.CO.IL

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by ita123,

שלום האקס בוקס שלי משותף דרך MP11 וגם ניסיתי דרך הTVRESITY , הבעיה היא רק כשאני מנסה להפעיל סרטים (מוזיקה ותמונות עובד חלק). כשאני מנסה לנגן סרט לפעמים אני מקבל Error ובפעמים כשאני לא מקבל error לוקח לסרט לפעול הרבה יותר זמן מהרגיל. עשיתי כבר עדכון לDIVX אבל אחרי שעשיתי תעדכון סתיו הבעיה התחילה לפני העדכון הזה הכל עבד כמו שצריך תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  20. כי אני מנסה לקנות וזה לא הולך לי.. יש לי ויזה בינלאומית.. אבל אני חושב שבגלל שאני רשום על יונטייד קינדום זה לא נותן..[br]פורסם בתאריך: 11.04.2009 בשעה 14:35:53 הסתדרתי תודה שינתי את המדינה לארצות הברית וזה נתן..

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by Tomerm,

היי לכולם. ממש כמו בכותרת, רציתי למצוא כמה שחקני SOUL CLIBUR 4 כדי לשחק נגדם ברשת. אנא שלחו לי בפרטי את שם המשתמש שלכם ואני אוסיף לרשימת החברים. תודה תומר.

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  22. Started by Godmoney,

http://www.nextgn.com/2009/04/12/game-informers-assassins-creed-2-cover-story-posted-online/ סרוקה במלואה - מהגליון האחרון של Game Informer

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  23. Started by shmil_y,

היי קניתי את המשחק חדש מקורי - Mortal Kombat vs. DC Universe ל PS3, וכשאני משחק יש סאונד (במצב מלחמה) אבל בקטעי מעבר של הסיפור אין סאונד בכלל. הגברתי שם בהגדרות את הווליום למקסימום בכל הפרמטרים ועדיין אין סאונד רק תמונה בקטעי וידאו. המשחק איזור 2 וה PS3 הוא של ישפאר. באף משחק אחר לא נתקלתי בבעיה הזו. הוא גם עידכן לי גירסה למשחק לפני ההתקנה. מישהו נתקל ויודע מה הפיתרון? הבעיה היא במשחק או ב PS3?

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  24. Started by soldier,

די חדש בXBOX360 שאלה על משחקי יריות במולטי מה הם המשחקים ב XBOXשהכי משחקים אותם במולטיפלייר שיש הכי הרבה סרברים לבחור כמו למשל CALL OF DUTY 4 בPC?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  25. למי שלא יודע הMOTION PLUS זה תוסף שאמור לשפר משמעותית את הזיהוי תנועה של השלט WII http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=36282 יש לי הרגשה שזה יכניס לEA טונות כסף למרות שאני אישית עוד לא ראיתי משחק שמעניין אותי שעושה שימוש בMOTION PLUS אבל זה בטח יגיע בעתיד אולי NMH2 או משחק אחר

• 0 תגובות
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים