עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by huber,

רכשתי את המשחק SIMPSONS ל PS3 אך לא ממש התחברתי אליו. המשחק חדש לחלוטין, נכנס לכונן של הקונסולה פעם אחת בלבד ;D מישהו מעוניין להחליף תמורת משחק אחר (רצוי מאוד לא מירוצים או ספורט)?

2. כי אני לא הבנתי בדיוק מה המשחק הזה ומה צריך לעשות שמה? שווה לקנות אותו? נראה משהו מוזר כזה וכל העולם משתגע ממנו

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  3. שיחקתי קצת בהתחלה של זלדה WW רק ליראות איך המשחק ניראה המשחק העיקרי שלי כרגע זה מאריו RPG 2 אבל עשיתה הפסקה קצרה ליראות את זלדה WW אפילו לא שמרתי רק יסתובבתי קצת והתמונות לא משקפות בזמן אמת הגרפיקה מזכירה מאוד את באגס באני או איך שקוראים לו כמו שאמרו בביקורות שיהיה לי זמן אני יחרוש אליו זה ביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/gamecube/adventure/legendofzeldathewindwaker/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. Xbox 360 ELITE - Limited Edition Red זה הגרסה הכי חדשה מחיר: 2600 כולל 2 שלטים) מחיר טוב או יקר ? - דיסק קשיח 120 GB - אוזניות + מקרופון - 2ג`ויסטיק מקורי MICROSOFT - כבל קומפוננט לעבודה עם טלוויזיות LCD ברזולוצייה גבוהה שאין להם חיבור HDMI - כבל HDMI - כבל רשת למשחקי ONLINE - משחק מקורי Resident Evil 5

5. Started by Spider76,

שלום, לאחר רכישה של כרטיס טלויזיה עם מחברי קומפוזיט (לבן/אדום/צהוב), המכשיר מחובר עכשיו למחשב. רציתי לברר האם ניתן לשחק במשחקי רשת של ה- PS2 בארץ ? מה צריך לעשות ? (מלבד לחבר את המכשיר לראוטר)

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  6. Started by wow,

התחלתי לאחרונה עונה של 82 משחקים ברמה הכמעט הכי נמוכה (PRO) ואני לא מצליח לנצח. בכל המשחקים קורעים אותי. ההתקפה שלי גרועה,אני לא מצליח לעשות תרגילים (למרות שאני משתמש בסטיק הימני) וכל הזמן קורה לי שעושים לי מתפרצת וקולעים או שמוסרים מסירה של כמעט מגרש שלם שם מחכה שחקן שלהם שקולע בקלות. איך אני מגן בצורה טובה וגורם לזה שההתקפה שלי לא תהיה תקועה כדי שאני לא אצטרך סתם לזרוק מרחוק ?? אני אשמח מאוד לעזרה בשחק המדהים הזה. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  7. Started by bongig43,

ללא באן 20, 60 גיג'ה, אפשר גם בלי. ג'ספר אין צורך בכבל HD שלט אחד (מוכן לשלם עוד 75 ש"ח לשלט שני) שכמובן על חוטי עדיפות שיהיה במצב טוב ושיהיה קבלות. וללא פריצה, ובמידה ויש, אך ורק פיצה בטעם ILT נדבר כסף בפרטי אני נייד באיזור המרכז והסביבה. צרו קשר במייל או במסן MSN: lost_memory@walla.com email: dukeduki@gmail.com לא מעוניין במשחקים מקוריים, ולא מעוניין בכאלו עם באן.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …

9. Started by stone cold,

קודם כל לפני שאני יתחיל את הביקורת אני רוצה להגיד שהייתי מאוד קרוב לסיום וכבר הגעתי לחלק השני של הבוס האחרון השני (יש 3 בוסים בסוף שהאחרון קל ) אבל נמחקה לי השמירה וחוץ מזה שיחקתי גם באמולטור אבל לא היה לי אפשרות באמולטור הזה לשמור בכל מקום ושניסיתי בבוס הזה נדפקה לי השמירה אבל כן יצא לי לשחק גם בDS ולראות איך המשחק ניראה ומשוחק אליו ) המשחק Mario & Luigi: Partners in Time הוא המשך (לא ישיר ) למשחק Mario & Luigi: Superstar Saga אבל כבר יצא עוד משחק המשך (גם לא ישיר) בשם Mario & Luigi: Bowser's Inside Story בכל מקרה הסדרה התחילה עוד בימי הSNES אם המשחק מאריו RPG משם הסדרה התפצלה ל2 לנידות של נינטנדו יש את Mario & Luigi ולניחות של נינטנדו יש …

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. אני לא ממש בקיא בקבוצות ורוצה להתחיל לשחק ולבחור קבוצה טובה (אני משחק ב-XBOX360). תודה.

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  11. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני בטוח שעוד הרבה אנשים מלבדי מחפשים לקנות קונסולה חדשה, ומחפשים את ההנחות הטובות של החגים. (במקרה שלי זה XBOX 360) דיון זה נפתח כדאי לרכז את כול ההנחות האלה. ראיתם הנחנה, מבצע, משהוא ששווה לספר עליו? שימו אותו כאן! אני מקווה שהדיון הזה יעזור לאחרים ולי. תודה ושבוע טוב, אלון

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. Started by slrr,

אפשר לחבר דיסק און קי עם משחק ולשחק אותו משם ללא דיסק???? סוני2

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  13. היה לי טלפון לחצתי Start כדי לעצור אותו אבל זה העביר אותו אם מישהו זוכר, יש את הקטע שמוצאים את ה artifact אצל הפיראטים והבחורה גונבת אותו, אז מחפשים אותה, שמוצאים אותה יש סרטון שאותו העברתי ואז פתאום הוא צריך ללכת לכוכב אחר. הייתי עושה load אבל יש לי אחת מאוד מוקדם אפילו לא באותו הכוכב,

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by Tracks,

אמא שלי ואח שלי עוד מאט טסים לארה"ב ובגלל שיותר זול שם בהרבה מבארץ אני רוצה לבקש מהם לקנות לי כמה משחקים שמה אז בקיצר איזה משחקים כדאי לי לבקש אני אוהב מאוד משחקים בסגנון של shadow of rome למי שמכיר משחקי עבר כאלו אני אוהב משחקי יריות אבל פחות יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  15. http://www.digg.com/gaming_news/Crappy_Halo_3_Limited_Edition_case_scratches_discs_to_death אז מה עוד פדיחה מבית MS ?

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  16. חברה מישהו יכול להביא לי תוכנה או מדריך אייך לתקן או לסדר את הבאן שקיבלתי באקסבוקס כי מיקרוסופט חסמו אותי ואני לא יכול לשחק יותר ברשת אני בטוח שיש פיתרון או מדריך או תוכנה או משהו אשמח לכל מידע

• 2 תגובות
    • 666 צפיות
  17. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26548

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  18. Started by Godmoney,

השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  19. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה להעביר דברים כמו שירים וסרטים ל PS3 שלי ואני לא יודע איך הכל מחובר לראוטר אבל כשאני מחפש את ה PS ב MY NETWORK PLACES זה לא מוצא כלום יש דרך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  20. http://kanelynchsucks.com/index.php

21. שלום כמו שאתם יודעים יש לי xbox 360 elite עכשיו בסלון יש לי lcd 32 והכול סבבה אבל בחדר יש לי crt של 21 וזה ממש לא כיף לשחק ככה אז חשבתי אולי לחבר אותו למסך של המחשב דרך כבל או מתאם hdmi to dvi עכשיו קראתי פה שיש דבר כזה hdcp שאני לא יכול לחבר מכיר למסך מחשב אז רק רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הxbox שלי למסך שלי יש לי את המסך samsung syncmaster 931b תודה רבה זה קצת דחוף כי אני רוצה ליקנות את זה היום או מחר

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  22. Started by klayton,

http://playstationlifestyle.net/2009/03/13/rumor-metal-gear-solid-5-revealed-at-or-before-e3/

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  23. Started by stone cold,

http://www.youtube.com/watch?v=dEaL8HqufFI לא יודע איך יצא המשחק אבל סוף סוף פרסומת מצחיקה מנינטנדו

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  24. הקדמה לאלו שלא זוכרים: כשה-PS3 יצאה בארה"ב, "אכזבה" היא לא מילה שמספיקה לתאר מה שעבר במוחות של אלו שציפו לה. ההבטחות שסוני השמיעה כל פעם שהמוצר נדחה, לפיהן ה-PS3 פשוט הולכת להיות הקונסולה המדהימה ביותר שנראתה אי פעם, לא רק שהתבררו כלא נכונות, אלא כהפוכות לגמרי מהמציאות. הקונסולה הייתה יקרה מאוד, כמעט כל משחקי ההשקה היו פשוט גרועים, החנות המקוונת הייתה מגושמת ולא הכילה כמעט תכנים אטרקטיביים, אפילו אי אפשר היה להוריד דברים ברקע, הקונסולה לא תמכה ב-720p, משחק רב-המשתתפים היה חלש... אתם מבינים את הרעיון. Ars Technica נתנו לקונסולת "הדור הבא" ציון של 6 מתוך 10 כשהושקה, ובינינו - בצדק רב. היום, למעלה משנה וחצי לאחר ההשקה בארה"ב, Ars Technica חוזרים לבחון את ה-PS3 ומתארים את הד…

• 3 תגובות
    • 665 צפיות
  25. דאבל פוסט - נא למחוק

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.