קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני בטוח שעוד הרבה אנשים מלבדי מחפשים לקנות קונסולה חדשה, ומחפשים את ההנחות הטובות של החגים. (במקרה שלי זה XBOX 360) דיון זה נפתח כדאי לרכז את כול ההנחות האלה. ראיתם הנחנה, מבצע, משהוא ששווה לספר עליו? שימו אותו כאן! אני מקווה שהדיון הזה יעזור לאחרים ולי. תודה ושבוע טוב, אלון
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21078 זה משחק נגינה שנחשב מצוין בזמנו על הדרימקסט
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שמוכרים באתר PLAYASIA XBOX 360 אירופאי במחיר 400$, ויפני במחיר 350$. עדיף ארופאי, נכון? שמעתי שקשה להשג משחקים ליפני. כמה יעלה משלוח, והאים אני אצטרך לשלם מכס על זה? ואם כן, מה המחיר בדולרים המשוער שזה אמור לצאת? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
לא מצליח להפעיל משחק לא תומך 50 hz עזרה מה עושים יש לי פלזמה 32 הוא רושם שהפלזמה שלי לא תומך ב50HZ
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
Tenchu: Shadow Assassins הוא ההמשך האחרון בסידרת Tenchu זאת סידרת יתגנבות \פעולה בסגנון יפני שהתחילה בPS1 ועברה לקונסולות אחרות בכל מקרה המשחק הזה יצא לPSP ולWII מבחינת ביקורות שהמשחק קיבל ברשת יש ציונים נמוכים ויש ציונים טובים ובמובן מסוים למרות שאני אישית האבתי את המשחק אני מסכים אם כולם והסיבה מאוד פשוטה בדברים מסוימים המשחק לוקה בחסר AI מטומטם \חוסר גיוון\עלילה דבילית שקשורה למשחקים הקודמים אבל בלי הסבר במשחק עצמו לאומת זאת יש דברים טובים כמו גרפיקה די טובה יחסית לWII מוזיקה נחמדה ואווירה שאני מאוד אהבתי יש גם אתגר במשחק במיוחד אם רוצים ציון גבוה הרעיון מאחורי המשחק מאוד פשוט אפשר ליתחבה איפו שיש חושך אפשר ליתגנב מאחורי אויבים ואז ליקטול אותם א…
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
http://www.vgreleases.com/
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חברה מישהו יכול להביא לי תוכנה או מדריך אייך לתקן או לסדר את הבאן שקיבלתי באקסבוקס כי מיקרוסופט חסמו אותי ואני לא יכול לשחק יותר ברשת אני בטוח שיש פיתרון או מדריך או תוכנה או משהו אשמח לכל מידע
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום קניתי קונסולת xbox לפני מספר ימים ורציתי לברר מספר דברים : 1.האם כאשר סיימתי לשחק משחק וברצוני להחליף למשחק אחר אני מכבה את המכשיר כולו ומדליק ומוציא את הדיסק או שאפשר לצאת מהמשחק לתפריט של xbox ?ואם כן אז איך. 2.האם בכל המשחקים הכיוון של הזוויות בעזרת הג'ויסטיק הפוך?(לדוגמא במספר משחקי פעולה ובנוסף gta בשביל לכוון למטה צריך לכוון עם השלט למעלה וההפך) והאם אפשר לשנות זאת. 3.האם יש דרך\מדריך להגדיר את הטלויזיה שתציג את האיכות הטובה ביותר שהיא יכולה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
למה היא קפצה בסוף לים? ואחרי זה איך היא חזרה בתור ילדה? וכל זה היה כאילו גן עדן?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כמה יעלה לי אם ישלחו לי PS3 מארה"ב לארץ? כמה אחוזי מכס וכמה משלוח הפלייסטיישן עולה 399.99
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
רוצה לקנות את זה מחר
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כי אני לא הבנתי בדיוק מה המשחק הזה ומה צריך לעשות שמה? שווה לקנות אותו? נראה משהו מוזר כזה וכל העולם משתגע ממנו
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שיחקתי קצת בהתחלה של זלדה WW רק ליראות איך המשחק ניראה המשחק העיקרי שלי כרגע זה מאריו RPG 2 אבל עשיתה הפסקה קצרה ליראות את זלדה WW אפילו לא שמרתי רק יסתובבתי קצת והתמונות לא משקפות בזמן אמת הגרפיקה מזכירה מאוד את באגס באני או איך שקוראים לו כמו שאמרו בביקורות שיהיה לי זמן אני יחרוש אליו זה ביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/gamecube/adventure/legendofzeldathewindwaker/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום כמו שאתם יודעים יש לי xbox 360 elite עכשיו בסלון יש לי lcd 32 והכול סבבה אבל בחדר יש לי crt של 21 וזה ממש לא כיף לשחק ככה אז חשבתי אולי לחבר אותו למסך של המחשב דרך כבל או מתאם hdmi to dvi עכשיו קראתי פה שיש דבר כזה hdcp שאני לא יכול לחבר מכיר למסך מחשב אז רק רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הxbox שלי למסך שלי יש לי את המסך samsung syncmaster 931b תודה רבה זה קצת דחוף כי אני רוצה ליקנות את זה היום או מחר
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני לא ממש בקיא בקבוצות ורוצה להתחיל לשחק ולבחור קבוצה טובה (אני משחק ב-XBOX360). תודה.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
http://kotaku.com/5226561/infamous-shocks-us-with-uncharted-2-multiplayer-beta?skyline=true&s=x מודעה שצולמה בחנות Best-Buy מזמינה שחקנים לרכוש את המשחק Infamous ולקבל הזמנה לבטא של מצב האונליין עבור Uncharted 2, יותר ברור מזה לא יכול להיות... כרגע אין שום מידע האם מדובר במצב CO-OP או במגוון מצבי אונליין אך סוני אמורה להכריז על כך מחר (27 באפריל). עדכון חשוב: סוני ו-Naughty Dog (מפתחי המשחק) מאשרים את קיומו מצב אונליין שיכלול Co-Op של עד 3 שחקנים בו זמנית: http://www.gamespot.com/news/6208612.html
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
על איזה משחק אתם ממליצים לי (לps2 ) ? ומה הקשר לעלילה ביניהם ?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
הי, יש לי XBOX360 -ELITE - מחובר עם NETWORK ADAPTER מקורי. המחשב שלי מחובר דרך ROUTER - 6504N EDIMAX. דרך L2TP על תשתית הכבלים. כאשר אני מנסה להתחבר דרך ה- XBOX360 לרשת - אני מצליח למצוא ולהתחבר לרשת המקומית - אך מקבל שגיאה על קבלת כתובת IP. ב-ראוטר יש DHCP SERVER במצב ON. ואין לי שום בעייה להתחבר עם ה- WII שלי לרשת. האם מישהו נתקל בבעיה כזו? האם למישהו יש רעיון שיכול לעזור? תודה. חן
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
Xbox 360 ELITE - Limited Edition Red זה הגרסה הכי חדשה מחיר: 2600 כולל 2 שלטים) מחיר טוב או יקר ? - דיסק קשיח 120 GB - אוזניות + מקרופון - 2ג`ויסטיק מקורי MICROSOFT - כבל קומפוננט לעבודה עם טלוויזיות LCD ברזולוצייה גבוהה שאין להם חיבור HDMI - כבל HDMI - כבל רשת למשחקי ONLINE - משחק מקורי Resident Evil 5
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מדובר במסך מחשב 22" רזולוציה 1650 1. יש לי אפשרות לחבר כבל HDMI אל ה 360 ואז לראות על המסך מחשב ב 720P (לא תומך ב 50HZ בבדיקה שהוא ביצע התמונה זזה ממש הצידה) ,הכבל שיש לי הוא HDfury. או להשתמש בכבל VGA של ה 360. מה עדיף? עקרונית אני מפסיד רזולוציה גם 2. במידה וכן להשתמש ב HDMI אז האם חיבור הכבל VGA בנוסף ל HDMI (על מנת להשתמש ביצאה האופטית), לא יגרום להנחתה מסוימת באות שיוצא מהקונסולה (שימוש בשתי יציאות בו זמנית) אני שואל בגלל שאני משתמש בכבל הזה לחבר את ה PS3 ובכל פעם שאני עובר בין הקונסולות (לא קורה הרבה כי רוב הזמן אני ב 360) אני צריך לסובב את המסך ולהבריג מחדש, חשבתי לחסוך את הטירחה הזאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3621958,00.html
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון אז החלטתי לפתוח דיון בנושא שאולי תוכלו לעזור לי. המחשבים בבית מחוברים ברשת אלחוטית והPS3 בחוטי (הוא היה באלחוטי אבל עדיין הייתה את הבעיה) כאשר אני מדליק את הPS3 והוא מתחבר לאינטרנט כל המחשבים בבית שלי מתנתקים מהראוטר, ולא מתחברים בחזרה עד שאני לא מנתק את ה PS3 מהאינטרנט, וניסתי ידנית לחבר ומשום מה לא נותן לי. ביטלתי UPNP אחרי שקראתי שיכול להיות שזאת הבעיה וזאת לא, ביטלתי MEDIA SERVER וסידרתי IP לפי MAC ADRESS ועדיין כל האינטרנט בבית שלי נופל. וכל הזמן הזה ה PS3 מחובר לאינטרנט ואני נכנס לפלייסטישן סטור ומשחק ONLINE. אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח ואודה לו. אהה... יש לי ראוטר 3Com 3Crewer 100-75 ופרסמתי נושא כזה ברשתות אבל אולי ז…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעביר דברים כמו שירים וסרטים ל PS3 שלי ואני לא יודע איך הכל מחובר לראוטר אבל כשאני מחפש את ה PS ב MY NETWORK PLACES זה לא מוצא כלום יש דרך לעשות את זה?
-
- 3 תגובות
- 694 צפיות
-