עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שיחקתי קצת בהתחלה של זלדה WW רק ליראות איך המשחק ניראה המשחק העיקרי שלי כרגע זה מאריו RPG 2 אבל עשיתה הפסקה קצרה ליראות את זלדה WW אפילו לא שמרתי רק יסתובבתי קצת והתמונות לא משקפות בזמן אמת הגרפיקה מזכירה מאוד את באגס באני או איך שקוראים לו כמו שאמרו בביקורות שיהיה לי זמן אני יחרוש אליו זה ביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/gamecube/adventure/legendofzeldathewindwaker/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  2. http://www.digg.com/gaming_news/Crappy_Halo_3_Limited_Edition_case_scratches_discs_to_death אז מה עוד פדיחה מבית MS ?

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  3. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21078 זה משחק נגינה שנחשב מצוין בזמנו על הדרימקסט

• 0 תגובות
    • 676 צפיות
  4. Xbox 360 ELITE - Limited Edition Red זה הגרסה הכי חדשה מחיר: 2600 כולל 2 שלטים) מחיר טוב או יקר ? - דיסק קשיח 120 GB - אוזניות + מקרופון - 2ג`ויסטיק מקורי MICROSOFT - כבל קומפוננט לעבודה עם טלוויזיות LCD ברזולוצייה גבוהה שאין להם חיבור HDMI - כבל HDMI - כבל רשת למשחקי ONLINE - משחק מקורי Resident Evil 5

5. לא מצאתי נושא קודם, אז אשמח לתשובה.

• 3 תגובות
    • 676 צפיות
  6. איך אני טוען את השלט של xbox 360 כל סוללה מתאימה?

7. דאבל פוסט - נא למחוק

8. כי אני לא הבנתי בדיוק מה המשחק הזה ומה צריך לעשות שמה? שווה לקנות אותו? נראה משהו מוזר כזה וכל העולם משתגע ממנו

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  9. אני לא ממש בקיא בקבוצות ורוצה להתחיל לשחק ולבחור קבוצה טובה (אני משחק ב-XBOX360). תודה.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  10. http://kotaku.com/5226561/infamous-shocks-us-with-uncharted-2-multiplayer-beta?skyline=true&s=x מודעה שצולמה בחנות Best-Buy מזמינה שחקנים לרכוש את המשחק Infamous ולקבל הזמנה לבטא של מצב האונליין עבור Uncharted 2, יותר ברור מזה לא יכול להיות... כרגע אין שום מידע האם מדובר במצב CO-OP או במגוון מצבי אונליין אך סוני אמורה להכריז על כך מחר (27 באפריל). עדכון חשוב: סוני ו-Naughty Dog (מפתחי המשחק) מאשרים את קיומו מצב אונליין שיכלול Co-Op של עד 3 שחקנים בו זמנית: http://www.gamespot.com/news/6208612.html

11. Started by Tracks,

אמא שלי ואח שלי עוד מאט טסים לארה"ב ובגלל שיותר זול שם בהרבה מבארץ אני רוצה לבקש מהם לקנות לי כמה משחקים שמה אז בקיצר איזה משחקים כדאי לי לבקש אני אוהב מאוד משחקים בסגנון של shadow of rome למי שמכיר משחקי עבר כאלו אני אוהב משחקי יריות אבל פחות יש המלצות ?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by klayton,

http://playstationlifestyle.net/2009/03/13/rumor-metal-gear-solid-5-revealed-at-or-before-e3/

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by slrr,

אפשר לחבר דיסק און קי עם משחק ולשחק אותו משם ללא דיסק???? סוני2

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  14. Started by huber,

רכשתי את המשחק SIMPSONS ל PS3 אך לא ממש התחברתי אליו. המשחק חדש לחלוטין, נכנס לכונן של הקונסולה פעם אחת בלבד ;D מישהו מעוניין להחליף תמורת משחק אחר (רצוי מאוד לא מירוצים או ספורט)?

15. Started by H.I.V,

שלום אני רוצה להעביר דברים כמו שירים וסרטים ל PS3 שלי ואני לא יודע איך הכל מחובר לראוטר אבל כשאני מחפש את ה PS ב MY NETWORK PLACES זה לא מוצא כלום יש דרך לעשות את זה?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by bongig43,

ללא באן 20, 60 גיג'ה, אפשר גם בלי. ג'ספר אין צורך בכבל HD שלט אחד (מוכן לשלם עוד 75 ש"ח לשלט שני) שכמובן על חוטי עדיפות שיהיה במצב טוב ושיהיה קבלות. וללא פריצה, ובמידה ויש, אך ורק פיצה בטעם ILT נדבר כסף בפרטי אני נייד באיזור המרכז והסביבה. צרו קשר במייל או במסן MSN: lost_memory@walla.com email: dukeduki@gmail.com לא מעוניין במשחקים מקוריים, ולא מעוניין בכאלו עם באן.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  17. Started by stone cold,

קודם כל לפני שאני יתחיל את הביקורת אני רוצה להגיד שהייתי מאוד קרוב לסיום וכבר הגעתי לחלק השני של הבוס האחרון השני (יש 3 בוסים בסוף שהאחרון קל ) אבל נמחקה לי השמירה וחוץ מזה שיחקתי גם באמולטור אבל לא היה לי אפשרות באמולטור הזה לשמור בכל מקום ושניסיתי בבוס הזה נדפקה לי השמירה אבל כן יצא לי לשחק גם בDS ולראות איך המשחק ניראה ומשוחק אליו ) המשחק Mario & Luigi: Partners in Time הוא המשך (לא ישיר ) למשחק Mario & Luigi: Superstar Saga אבל כבר יצא עוד משחק המשך (גם לא ישיר) בשם Mario & Luigi: Bowser's Inside Story בכל מקרה הסדרה התחילה עוד בימי הSNES אם המשחק מאריו RPG משם הסדרה התפצלה ל2 לנידות של נינטנדו יש את Mario & Luigi ולניחות של נינטנדו יש …

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. http://kanelynchsucks.com/index.php

19. Started by אלון פ,

שלום לכולם, אני בטוח שעוד הרבה אנשים מלבדי מחפשים לקנות קונסולה חדשה, ומחפשים את ההנחות הטובות של החגים. (במקרה שלי זה XBOX 360) דיון זה נפתח כדאי לרכז את כול ההנחות האלה. ראיתם הנחנה, מבצע, משהוא ששווה לספר עליו? שימו אותו כאן! אני מקווה שהדיון הזה יעזור לאחרים ולי. תודה ושבוע טוב, אלון

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  20. שלום כמו שאתם יודעים יש לי xbox 360 elite עכשיו בסלון יש לי lcd 32 והכול סבבה אבל בחדר יש לי crt של 21 וזה ממש לא כיף לשחק ככה אז חשבתי אולי לחבר אותו למסך של המחשב דרך כבל או מתאם hdmi to dvi עכשיו קראתי פה שיש דבר כזה hdcp שאני לא יכול לחבר מכיר למסך מחשב אז רק רציתי לדעת אם אני יכול לחבר את הxbox שלי למסך שלי יש לי את המסך samsung syncmaster 931b תודה רבה זה קצת דחוף כי אני רוצה ליקנות את זה היום או מחר

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  21. חברה מישהו יכול להביא לי תוכנה או מדריך אייך לתקן או לסדר את הבאן שקיבלתי באקסבוקס כי מיקרוסופט חסמו אותי ואני לא יכול לשחק יותר ברשת אני בטוח שיש פיתרון או מדריך או תוכנה או משהו אשמח לכל מידע

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by R.R,

שלום אני מחפש משחקי ps2 אנא כתבו את ההמלצות כך: ז'אנר: (הרפתקאות , פעולה , תפקידים וכד') עלילת המשחק: דירוג המשחק: (1-10) הערות על הגרפיקה של המשחק: הערות כלליות על המשחק:

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  23. היה לי טלפון לחצתי Start כדי לעצור אותו אבל זה העביר אותו אם מישהו זוכר, יש את הקטע שמוצאים את ה artifact אצל הפיראטים והבחורה גונבת אותו, אז מחפשים אותה, שמוצאים אותה יש סרטון שאותו העברתי ואז פתאום הוא צריך ללכת לכוכב אחר. הייתי עושה load אבל יש לי אחת מאוד מוקדם אפילו לא באותו הכוכב,

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by p-o-i,

מישהו פה יודע אולי אם אני יכול לשחק עם הGAMEPAD של הPS2 בPCSX2??..כי אני רוצה לקנות מתאם אבל לפני שאני סתם מוציא כסף אני רוצה לדעת אם בכלל זה אפשרי?

25. Started by psybrain,

האם אפשר לחבר קונסולת האקסבוקס על מסך האייפד 3 ? מעניין אותי לדעת כי יש מפצל hdmi לאייפד אולי יש אפשרות לחבר אותו דרך אפליקציה מסויימת ?

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.