עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. המשחק ניקרא Adventure Island: The Beginning ואני מוריד אותו כרגע (בתשלום -כן כן ליביו ) הוא עולה 1000 נקודות WII ותומך בשלט WII ובשלט ה"קלסי" אני מקווה שגם בגימפאד גימקיוב אבל לא היה כתוב את זה אז אולי לא בכל מקרה בעבר יצא לגימקיוב גירסה מחודשת אבל רק ביפן אני לא יודע אם זה אותה גירסה או משחק אחר בכל מקרה הסידרה הזאת מאוד ישנה ומתאימה לגימרים שאוהבים נוסטלגיה רשמים בהמשך בינתיים סירטון מיוטיוב

• 0 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם, הנה 2 ערכות PSP חדשות שיוצאות לשוק: האחת היא PSP SLIM רגילה אך בצבע חדש, ירוק בהיר,היא תצא ב-21 בפבואר(בעוד כחודש וחצי,אך זמין רק ביפן כרגע) תמונה: וחבילת PSP FIFA 2008 שהיא מגיעה עם PSP SLIM,FIFA 2008, כאשר ה-PSP לאכזבת הקונים נשאר שחור . תמונותהתמונה היא של הגירסא PSP FAT /FIFA 2008,של ה-SLIM שונה, בנתיים החבילה נמכרת רק בספרד .)

3. הקדמה לאלו שלא זוכרים: כשה-PS3 יצאה בארה"ב, "אכזבה" היא לא מילה שמספיקה לתאר מה שעבר במוחות של אלו שציפו לה. ההבטחות שסוני השמיעה כל פעם שהמוצר נדחה, לפיהן ה-PS3 פשוט הולכת להיות הקונסולה המדהימה ביותר שנראתה אי פעם, לא רק שהתבררו כלא נכונות, אלא כהפוכות לגמרי מהמציאות. הקונסולה הייתה יקרה מאוד, כמעט כל משחקי ההשקה היו פשוט גרועים, החנות המקוונת הייתה מגושמת ולא הכילה כמעט תכנים אטרקטיביים, אפילו אי אפשר היה להוריד דברים ברקע, הקונסולה לא תמכה ב-720p, משחק רב-המשתתפים היה חלש... אתם מבינים את הרעיון. Ars Technica נתנו לקונסולת "הדור הבא" ציון של 6 מתוך 10 כשהושקה, ובינינו - בצדק רב. היום, למעלה משנה וחצי לאחר ההשקה בארה"ב, Ars Technica חוזרים לבחון את ה-PS3 ומתארים את הד…

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  4. Started by 114508534,

היי הגעתי כמעט לסוף לקטע שבוא אני נלחם נגד שלושה מטאל גירים הרובוטים האלו, אז אני לא מצליח להרוג אותם, אני משתמש בשיטה שאני יורה להם בברך ואז הפה נפתח ואני יורה במפה וככה אני מוריד להם חיים, בשלב מסויים הם קופצים על הפלטפורמה שאני נמצא עליה אני פוצע אותם כמעו עד הסוף וכאשר נשאר להם טיפ טיפה חיים הם קופצים למיים ומגיע מטאל גיר אחד בזמן הזה המטאל גיר הפצוע ממלא את החיים שלו או משהו כזה וככה כל הזמן יש שלושה מטאל גירים, איך אני מחסל אותם תודה האאא אני משחק בסוני 2 אם זה משנה משהו .

• 3 תגובות
    • 635 צפיות
  5. Started by Spider76,

שלום, לאחר רכישה של כרטיס טלויזיה עם מחברי קומפוזיט (לבן/אדום/צהוב), המכשיר מחובר עכשיו למחשב. רציתי לברר האם ניתן לשחק במשחקי רשת של ה- PS2 בארץ ? מה צריך לעשות ? (מלבד לחבר את המכשיר לראוטר)

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  6. תיראו קניתי לפני שבועיים PES2008 מ-PLAYASIA ל-PS3 . עכשיו באתר שם רשום No Region Protection וליד סמל של US. אז אני רוצה לבדוק איזה גירסא זו באמת, אז איפה זה אמור להיות רשום על הקופסא (בכלל אמור להיות רשום? חיפשתי ולא מצאתי...) ויש מצב שאם זה לא US אלא JAPPEN או משהו כזה, המשחק יתקע קצת , או לא יוריד לי עידכונים? כי יש לי בעיית FRAMELAG ושמעתי שהוציאו לזה פאצ, וכבר שבוע אני כל יום משחק בזה, והוא לא מודיע לי על עידכון, וכשהתקשרתי לישפאר הם שאלו מאיפה קניתי את המשחק, אז התחלתי לחושש שאולי בגלל שזה לא מהארץ זה נתקע\לא מוריד עידכונים... עריכה: ניזכרתי בעוד שאלה. נירשמתי ל-PSN ורשמתי במדינה ISRAEL ואחרי זה קראתי שאי אפשר להוריד דמואים, איך אפשר לשנות את זה למדינה אחרת, ו…

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  7. טוב אז ככה לא יצא לי לשחק במשחק הזה הרבה ואף פעם לא התחברתי לסדרה הזאת אני מעדיף את סדרת ריזידנט איוול שהיא די שונה בכל מקרה התחלתי את המשחק ההתחלה טובה לא רואים את זה בסרטון בגלל מצלמת הסלולרי אבל הגרפיקה מאוד טובה ואז הגעתי לחלק של "סיוט" אחרי הסרטון ששם צריך לברוח מיצורים ולמצוא את היציאה החלק הזה מאוד שונה מהחלק בסרטון וכל פעם שיצור תופס אותך צריך לשקשק את השלט באופן מעצבן ביותר עברתי את החלק של הסיוט והחלטתי להפסיק לשחק לא שהמשחק הפחיד אותי או משהו פשוט החלק של הסיוט היה כל כך מטומטם שלא רציתי להמשיך בכל מקרה המשחק הזה קיבל ביקורות מעורבות חלק ירצו לשחק בזה כי זה משחק אימה \השרדות בלי שימוש בנשקים ויש לו גרפיקה מאוד טובה וחלק יחשבו שזה זבל של משחק בכל…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by psybrain,

האם אפשר לחבר קונסולת האקסבוקס על מסך האייפד 3 ? מעניין אותי לדעת כי יש מפצל hdmi לאייפד אולי יש אפשרות לחבר אותו דרך אפליקציה מסויימת ?

9. היי, יש לי שאלה עקרונית בקשר לטלוויזיות. לפני כמה ימים קניתי אקס בוקס 360, הכל מעולה, אבל מה, שמתי לב שבטלוויזיה שלי בחדר (שהיא טלוויזיה FULLHD זולה ומעפנה), יש משחקים שלא עובדים חלק לגמרי, למשל GTA4 שמקרטע כשמשחקים עם המצלמה. אבל כשאני מחבר את הקונסולה לטלוויזיה הגדולה והישנה יותר בסלון, טושיבה שהיא רק HD READY, הכל עובד חלק יותר ולא מקרטע בכלל. אז השאלה היא האם זה קשור בעובדה שבטלוויזיה הקטנה יותר זה FULL HD, באיכות של הרכיבים, בקצב הרענון, או משהו אחר? והאם אפשר לעשות עם זה משהו מעבר ללקנות טלוויזיה טובה יותר פעם הבאה? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  10. http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601101&sid=axZUWTytK5tA&refer=japan RE4 לWII מוכר מצוין מישהו עוד חושב שהWII זה רק למשחקי מסיבה? כי אם זה ככה קאפקום מיצרת משחקים למשפחות :lol:

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by stone cold,

טוב אחרי שראיתי שיש הרבה אנשים אם WII בפורום אני חושב שהגיע הזמן לקצת דיוני משחקים רק בבקשה תזהירו לפני ספוילרים אני רק בהתחלה טוב בקיצור עברתי כרגע תמבוך הרציני הראשון זה שצריך להציל קופים שהתחלתי תמשחק לא יתלהבתי הגרפיקה בכפר לא משהו וכמו כל משחק זלדה ההתחלה משעממת מאז שאפכתי לזאב המשחק ניהיה מעניין והמבוך הראשון היה טוב מאוד בניגוד למה שגימספוט אמרו יש הרבה שינוים במשחק אבל הם צדקו בעניין הדיבוב חבל שלא עשו דיבוב לדמויות הראשיות אבל גם בלי זה לפחות לפי ההתחלה משחק מצוין אני מאוד אוהב שאפכו תמשחק לאפל יותר אבל גם שיפרו תהומור הקוף אם התחת הגדול היה משעשע

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by avishalev2,

שלום אני מעוניין לקנות ps2 מסדרת 90006 הציעו לי במחיר של 1300 שקל עם שתי שלטים ועם צ'יפ +כרטיס זיכרון האם זה יקר או למישהו יש הצעה יותר טובה?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  13. Started by michael7255,

האם WII עם צ'יפ יכול להשפיע על עדכונים ומשחק ברשת ? האם שווה לקנות עם צ'יפ או לא ?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by stone cold,

Metal Gear Solid: The Twin Snakes יצא במקור ב2004 לגימקיוב והוא בעצם רימיק (יצירה מחדש ) לMetal Gear Solid שיצא במקור לPS1 ההבדל העיקרי בין 2 הגירסאות זה הגרפיקה אבל יש עוד הבדלים בכל מקרה זה המשך לסידרה שאם אני לא טועה התחילה בימי הNES (מכשיר ה8 ביט של נינטנדו ) זאת סידרה בסגנון יתגנבות \פעולה בכל מקרה Metal Gear Solid המקורי נחשב כמשחק שתרם הרבה ליתפתחות התלת מימד במשחקים וגם תרם הרבה לאפוך משחקים ליותר קולנועים ככה שהרגשתי צורך סוף סוף לעבור משחק אחד בסידרה ובחרתי בThe Twin Snakes כי בסך הכל הוא כמו Metal Gear Solid רק משופר בהרבה וחוץ מזה נחשב משחק קלסי אבל בסופו של דבר המשחק לא רק שלא עומד יפה בתקופת הזמן הוא גם לא כל כך הרבה משחק אלה יותר סרט אם …

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by Godmoney,

אחרי God of War III הודלף גם סרטון Gameplay של Uncharted II שכבר נראה בשלב הרבה יותר מתקדם בפיתוח. זה באמת נראה מדהים... Can't Wait! http://www.nextgn.com/2009/03/28/uncharted-ii-gameplay-video-leaked/

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  16. Started by ביצה,

אני יודע שאם אני משתמש בצ'יטים אז אני לא יכול לקבל טרופיז ובגלל זה לא שמתי קודים עד עכשיו, אבל רציתי לשאול אם אני שם קודים על חשבון שמירה אחרת, נגיד אני ישים קוד ואז ישמור על שמירה אחרת, שאני יחזור לשמירה בלי הקודים, אני עדין יקבל טרופיז? תודה

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by erans2007,

הי.. רכשתי את מכשיר ה PSP היום אך אני רוצה לדעת אם אני לא אדפוק את הסוללה מהר אם אני אשחק בה בבית וכל כמה זמן מומלץ להטעין אותה,וכמה שעות?!

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  18. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. דבר ראשון, זה לא מה שאתם חושבים! אני בפירוש לא NOOB… טוב אולי כן, אבל יש נסיבות מקילות: זה יכול לקרות לכולם! זה אף פעם לא קרה לי בעבר! זה לא את זה אני … וכאלה פאק איט, מי שרוצה עוד פרטים – מוזמן להאזין בעצמו בנוסף, יש לנו סקירה ודיון שווה על טוני המאותגר מינית (הDLC החדש הנוצץ והאקסקלוסיבי לXBOX) סקירה על דמו חדש למשפחת הראצ’ט וקלאנק וים שאלות מאזינים. לקינוח השקנו פינה חדשה המוקדשת כל כולה לכם - "שאלת השבוע?" אז תתרווחו לכם על הספה, זרקו את הראש בנונשלנטיות אחורה, לחצו פליי, ותנו לנונסנס שלנו לסחוף אתכם לשעה הזויה… פרק מס’ 23 – “לוני הNOOB” http://pod.icast.co.il/e58f467e-6dca-45da-9a54-55d0f…

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  19. המון פרטים חדשים על Gears Of War 2 פורסמו, יש למה לחכות. לעמוד עם הפרטים: http://forum.vgames.co.il/showthread.php?t=1099102

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  20. רוצה לקנות xbox 360 עם ויש בחבילה כבל HDO עם אין לך טלוויזה אל סידי אז יש צורך לרכוש אותו או איפשר לוותר עליו ולהוריד את המחיר?

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  21. לא מצאתי נושא קודם, אז אשמח לתשובה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  22. Resident Evil Zero יצא לגימקיוב ב2002 ועד לא מזמן היה זמין רק בגימקיוב וגם היום חוץ מפורט לWII ביפן זמין רק לגימקיוב למרות שיש תאימות לאחור לWII בכל מקרה זה משחק שעלילתית מקדים כמובן את RE1-2-3 למרות שיצא אחרי המשחק מספר את הסיפור של שוטרת ואסיר נימלט שנפגשים ברכבת עמוסה בזומבים ויצורים אחרים ולאורך המשחק מקבלים מידע על ההתחלה של המגפה (הזומבים נוצרו מחידק הT למי שחי במערה והמשחק מספר מי יצר את הנגיף ומה קרה מאז ) אחד מהשינוים שהוכנסו למשחק מאז המשחקים הראשונים זה שהפעם יש דגש מיוחד על צוות רוב המשחק מקבלים שליטה על שני אנשים שזה את האמת יותר מעצבן ממעניין ומשתמשים בהם ללחום ולפתור פאזלים אפשר להפריד את הדמויות שצריך ולעבור מאחד לשני בלחיצת כפתור ברוב המ…

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by stone cold,

http://www.youtube.com/watch?v=dEaL8HqufFI לא יודע איך יצא המשחק אבל סוף סוף פרסומת מצחיקה מנינטנדו

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  24. ככל שאני רואה יותר סרטים אני יותר רוצה את המשחק הזה... אך בו זמנית פוחד שהמשחק חוזר על עצמו. http://www.gametrailers.com/player/24920.html וגרסאת HD: http://www.gametrailers.com/player/24919.html

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  25. למה היא קפצה בסוף לים? ואחרי זה איך היא חזרה בתור ילדה? וכל זה היה כאילו גן עדן?

דיונים חדשים בפורומים