עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by marlboro,

עכשיו במקרה שעברתי על הפורום ראיתי ש resistence 2 במבצע זמני של 44 דולר! חשבתי שאולי אפשר לפתוח תרד שאם מישהו יודע על מבצע או הנחה משמעותית כל שהיא הוא יוכל לכתוב אותה פה, אפשר גם לתת קופונים, מי שרוצה יש לי 5$ שמסתיים היום ב play-asia הוא לא עובד ביחד עם הריזטנס ד"א

• 0 תגובות
    • 627 צפיות
  2. 0. מה צריך? * כרטיס SD. * דיסק קשיח עם חיבור USB או דיסק און קי. * קונסולה Wii בגרסה 4.2. * מחשב עם חיבור לאינטרנט: הורידו את הקובץ מהקישור. http://www.upf.co.il/file/179458804.html חלצו את הקובץ. 1. התקנת Homebrew Channel ו BootMii: הכנס כרטיס SD למחשב, פרמט כרטיס SD, כנס לספריה "SD Card", העתק את כל הקבצים לכרטיס SD, הכנס את הכרטיס לWii, הפעל את ה Wii, לחץ על סימן הSD בתפריט הWii. תופיע הודעה "Load boot.dol/elf?" לחץ על Yes. תופיע הודעה ממוסגרת, לחץ 1 בשלט לאישור, יעלה Hackmii installer, משם מתקינים Homebrew Channel ו Bootmii as IOS & boot2 אם אפשר. 2. גיבוי NAND (לבצע רק אם אתם רוצים לשמור על הדמויות, שלבים, שיאים וכו'): אתחל את הWii ויעלה Bootm…

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  3. Started by WarNet,

http://condenastl3cdn.cust.footprint.net/videos/52783b2eee3ec9021500000f/high.webm יפה.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shynet,

שלום לכולם, לאחרונה קניתי 2 משחקים לאקבוקס וכמו עם כול משחק חדש כדי שאוכל לפתוח את המשחק אני צריך להסיר את המדבקה שרשום עליה Certificate of authenticity (המדבקה הירוקה) השאלה שלי דיי פשוטה ואפילו דיי מטופשת, חוץ מלהראות שהמוצר סגור והוא מקורי האם המדבקה חשובה בצורה כלשהי? האם למספרים שרשומים על המדבקה יש חשיבות (למשל כמו מספר סידורי מסויים...?) או שאני יכול לזרוק את המדבקה מבלי לדאוג? אני יודע שזאת שאלה קצת מטופשת אבל אני מעדיף לא לעשות טעות מטופשת גם, תודה!

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  5. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם, הנה 2 ערכות PSP חדשות שיוצאות לשוק: האחת היא PSP SLIM רגילה אך בצבע חדש, ירוק בהיר,היא תצא ב-21 בפבואר(בעוד כחודש וחצי,אך זמין רק ביפן כרגע) תמונה: וחבילת PSP FIFA 2008 שהיא מגיעה עם PSP SLIM,FIFA 2008, כאשר ה-PSP לאכזבת הקונים נשאר שחור . תמונותהתמונה היא של הגירסא PSP FAT /FIFA 2008,של ה-SLIM שונה, בנתיים החבילה נמכרת רק בספרד .)

6. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 16 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, חבר’ה? אצלנו הכל דבש, טוב נו, לא ממש: אמנם אנחנו אוכלים סרטים ומתכננים להשתלט על העולם אבל מעבר לזה באמת שאנחנו בסדר. יש לנו פרק שווה לאללה בשבילכם ובו: סקירה על סינגולאריטי, 2 משחקי אייפון (4 בשורה וטטריס תלת מימדי). חדשות גיימניג לוהטות (ה-PSN חזר, STARHAWK הוכרז, פרטים נוספים על MW3, מייקרוספט קינקט ועוד..). יש לנו כמה שאלות מאזינים ולקינוח, תחרות לייקים שווה נושאת פרסים (טוב נו, פרס אחד, אבל שווה לאללה – באדיבות אתר ALLGAME). לפרטים נוספים האזינו לפרק ו/או גשו לדף הפייסבוק שלנו. מישהו ראה…

7. Started by ita123,

שלום האקס בוקס שלי משותף דרך MP11 וגם ניסיתי דרך הTVRESITY , הבעיה היא רק כשאני מנסה להפעיל סרטים (מוזיקה ותמונות עובד חלק). כשאני מנסה לנגן סרט לפעמים אני מקבל Error ובפעמים כשאני לא מקבל error לוקח לסרט לפעול הרבה יותר זמן מהרגיל. עשיתי כבר עדכון לDIVX אבל אחרי שעשיתי תעדכון סתיו הבעיה התחילה לפני העדכון הזה הכל עבד כמו שצריך תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  8. הסירטון בלינק הבא מציג בצורה דינמית את גרף המכירות של כל קונסולה כמעט שיצא ב 40 שנה האחרונות בצורה די מאירת עיניים: https://thenextweb.com/plugged/2019/04/09/40-years-console-wars-nintendo-playstation-xbox/amp/

9. קבלו עוד ביקורת מטעם TNATNA100 kririn היה כבר תפוס שנירשמתי ליוטיוב בכל מקרה זה גימפאד קלסי לWII ויש לי ביקורת המשך על איזה מתאם בשבילו שאני כבר יפרסם בדיון ניפרד תהנו

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  10. כי אני מנסה לקנות וזה לא הולך לי.. יש לי ויזה בינלאומית.. אבל אני חושב שבגלל שאני רשום על יונטייד קינדום זה לא נותן..[br]פורסם בתאריך: 11.04.2009 בשעה 14:35:53 הסתדרתי תודה שינתי את המדינה לארצות הברית וזה נתן..

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. הי חברים, אשמח לשמוע איזה אוזניות גיימינג מומלצות לדעתכם לסוני פלייסטיישן? חשוב לי שהן יהיו נוחות, איכות סאונד טובה ומדוייקת ומיקרופון. תקציב 150 ש"ח (מקסימום 200 עדיף 150). תודה רבה מראש לכל הממליצים והמגיבים

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by toshka,

זאת החבילה: http://www.dominator.co.il/Product/xbox-360-500gb-pal-rgh-2-controllers מה דעתכם? במידה ויש לכם משהו יותר טוב להציע אני אשמח. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. אמאזון צרפת מציעה לרכישה את הקונסולה של מיקרוסופט בחבילה עדכנית ובמחיר קורץ במידה ומצאתם את עצמכם שוקלים בחיוב רכישה לקונסולה הסלונית העדכנית של מיקרוסופט, אבל טרם מצאתם את ההזדמנות המתאימה לעשות את הצעד – כעת יש לכם הזדמנות שלא כדאי לפספס אותה. הגירסה הצרפתית של החנות המקוונת מציעה עתה את קונסולת ה-Xbox One, בגירסה עם נפח אחסון של 1TB ועם משחק הפעולה המקוון העדכני Tom Clancy's The Division – במחיר של 346.5 יורו, כולל מסים ומשלוח ישיר לארץ. מחיר זה מתורגם לכ-1,490 ש"ח (שימו לב כי מומלץ להחליף את מטבע הבסיס של כרטיס האשראי שלכם באמאזון ליורו, בכדי להימנע מחיובי המרת מטבע כפולים), ומהווה הצעה מעניינת בהחלט, בייחוד עבור אלו שמעוניינים בכותר הטרי של יוביסופט. …

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by bla7,

חבר ביקש ממני לבדוק את הלינק הבא: http://buy.digitalsupport.co.il/Product.asp?productid=188 הוא אמר שזה נראה לו חשוד (כי זה "קורא צרובים בלי צ'יפ - למה שסוני תמכור מכשיר שקורא צרובים בלי צ'יפ מיוחד?). מה אתם אומרים על זה? (אני לא מבין בקונסולות בכלל ובפלייסטיישן 2 בפרט. תודה ).

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. התוסף הזה נותן לכם לחבר גימפאד של PS1\2 וגימפאד קלסי לWII \גימקיוב חוץ מבעיה בL\R של הגימקיוב שהם אנלוגים ובעיה בקלסיק קונטרולר שלא כולל רטט ביתר המשחקים אין אף בעיה ככה שזה מצוין למשחקי VC ומתאים להרבה (לא לכולם) משחקי גימקיוב

• 0 תגובות
    • 767 צפיות
  16. למי שלא יודע, מדובר על משחק ה FPS של High voltage software ל Wii http://www.gamespot.com/wii/action/theconduit/index.html הם טוענים שהמנוע שהם בנו מנצל כמו שצריך את היכולת הגרפית של ה Wii, והחליטו לבנות משחק על המנוע שלהם בשביל לעודד חברות אחרות לעשות בו שימוש. .....זה ממש לא אומר שמדובר במשחק הדגמה פשוט, הם החליטו ללכת עד הסוף עם הפקה עתירת תקציב ושאר ירקות. הסיפור הולך ככה: אתם משחקים בתור הסוכן פורד, סוכן בשירות החשאי של ארה"ב. בתקופה מסוימת בוושינגטון מתחילות כל מיני תופעות מוזרות, מחלות לא ידועות, והיעלמויות של אנשים. בדיוק באותו זמן, הסוכן פורד מקבל בוס חדש ומסתורי, שנקרא בשם הקוד "אדאמס", וכמובן שלא מקבלים עליו שום פרטים. אדאמס שולח אותנו לכל מיני משימות מוזרות בתח…

• 0 תגובות
    • 619 צפיות
  17. איך אני פותר את הבעיה של add controller for split screen error ב PS3 ? שאני מנסה להזמין חבר לשחק איתי כמעט תמיד זה מביא לי את השגיאה\הערה הזאת

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  18. Started by djzander,

מתכנתים סופית פטרו את בעיית הבריק ,וגילו איך סוני מחדשים את המכשירים ששולחים להם . המידע על איך עושים את זה הופץ לקהל הרחב . אני לא יודע אם מותר לי לשים פה לינקים . אזז אם תבקשו ממני בפרטי אני יתן אינפורמציה .

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  19. Started by integral,

רצוי משהו שאפשר לשים על הברכיים אם כי לא הכרחי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום חבר'ה אי אפשר רק לשחק בPRO PRO PRO PRO (למי שלא הבין - PES2009). את הNBA 2K לא אהבתי, ואת הTOP SPIN יש לי אבל הוא קשה בטירוף. אשמח לקבל המלצות למשחקים הן ליחיד והן לשניים. תודה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  21. שלום, יש לי פלייסטיישן 3 ובמהלך השנים הורדתי אליו תמונות ווידאו ממצלמת הוידאו שלי. איך אני מוציא/מייבא את הוידאו/תמונות מהפליישטיישן להרדיסק חיצוני?? תודה, שי

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם, אני מחבר את הדיסק הקשיח שלי לXBOX 360 ואני מעוניין לעשות רשימת צפייה של כל קובצי הוידאו שיש לי על הכונן. כמובן שהסרטים לבד מתנגנים אבל, אני משתמש בצפייה בוידאו במכשיר בעיקר כאשר אני עושה ספורט בבית וזה מסרבל את העניין כאשר אחרי כל פרק אני צריך לקחת את השלט לצאת אחורה ואז לעבור לקובץ הבא. האם ישנה אפשרות לעשות Playlist לקבצי וידאו שיש לי על הכונן ככה שהXBOX360 ינגן ישר דרך הכונן שלי את הרשימה בלי כל הסירבול? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  23. Started by sagioto314,

היי, רכשתי PS4 והגיע לי בבאנדל המשחק, מעוניין להחליף במשחק אחר, עדיפות ל-far cry 4 ו- infamous

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. שיחקתי ב-Madden NFL 07 משחק טוב לאללה.. יש עוד משחקים כאלה אבל של שנות ה- 2007??? ויעני יפים?? תודה רבה!!!

• 0 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.