קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
המטען של הPSP מארה"ב יתאים לחשמל בארץ? או שצריך לחבר אליו דבר שיתן לי לחבר אותו לחשמל בארץ? במידה והמטען שאני אקבל עם הסלים לא יתאים אז המטען של הפאט האירופי יתאים לסלים האמריקאי? איזה חבילות מוכרים היום של הSLIM שבאות עם משחק ועולות 200$ לדוגמא : סימפסונס, מלחמת הכוכבים דקסטר. אשמח לתשובות נשארו רק עוד כמה ימים עד שאבא שלי נוסע.
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
מדובר במסך מחשב 22" רזולוציה 1650 1. יש לי אפשרות לחבר כבל HDMI אל ה 360 ואז לראות על המסך מחשב ב 720P (לא תומך ב 50HZ בבדיקה שהוא ביצע התמונה זזה ממש הצידה) ,הכבל שיש לי הוא HDfury. או להשתמש בכבל VGA של ה 360. מה עדיף? עקרונית אני מפסיד רזולוציה גם 2. במידה וכן להשתמש ב HDMI אז האם חיבור הכבל VGA בנוסף ל HDMI (על מנת להשתמש ביצאה האופטית), לא יגרום להנחתה מסוימת באות שיוצא מהקונסולה (שימוש בשתי יציאות בו זמנית) אני שואל בגלל שאני משתמש בכבל הזה לחבר את ה PS3 ובכל פעם שאני עובר בין הקונסולות (לא קורה הרבה כי רוב הזמן אני ב 360) אני צריך לסובב את המסך ולהבריג מחדש, חשבתי לחסוך את הטירחה הזאת. תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחובר למסך מחשב שלי עם Hdfury (מסך chimei 22"( תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה, מישהו שאני מכיר טס בקרוב לדרום אמריקה (קנקון) ואני שוקל לבקש ממנו לקנות לי קונסולה. כיום יש לי PS2, ומחשב ישן, והנה כל הדברים שחשוב לציין, אשמח אם תעזרו לי למצוא את הקונסולה האולטימטיבית בשבילי: 1. אני משחק בעיקר משחקי רשת, לא מתחבר למשחקים מול מחשב (בא לי ממש HALO) 2. אין לי LCD, רק מסך מחשב (2007FP) בגודל 20" עם כניסת DVI\SVIDEO 3. משהו זול, שגם המשחקים זולים 4. מעדיף לאכסן את המשחקים על HD של המכשיר, אם זה אפשרי... 5. אין לי רשת אלחוטית (אם זה משנה) 6. זה יהיה בחדר שלי ואני אשחק בד"כ לבד (לפעמים יבואו חברים, אבל אין לי אחים קטנים או משהו) אני מפחד מהחום של ה360 ולא בא לי להתחיל לפתוח אותו להרכיב לו קירור מים או אוויר אחר וכל השטויות. מה מתאים לי? ומה המחירים שם…
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אבל עדיף משחק דומה לPC... פשוט מגניב על הPSP - לא האמנתי שהמשחק לא יצא לאף קונסולה אחרת !!!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לא מצאתי נושא קודם, אז אשמח לתשובה.
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום קניתי קונסולת xbox לפני מספר ימים ורציתי לברר מספר דברים : 1.האם כאשר סיימתי לשחק משחק וברצוני להחליף למשחק אחר אני מכבה את המכשיר כולו ומדליק ומוציא את הדיסק או שאפשר לצאת מהמשחק לתפריט של xbox ?ואם כן אז איך. 2.האם בכל המשחקים הכיוון של הזוויות בעזרת הג'ויסטיק הפוך?(לדוגמא במספר משחקי פעולה ובנוסף gta בשביל לכוון למטה צריך לכוון עם השלט למעלה וההפך) והאם אפשר לשנות זאת. 3.האם יש דרך\מדריך להגדיר את הטלויזיה שתציג את האיכות הטובה ביותר שהיא יכולה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3621958,00.html
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
התחלתי לאחרונה עונה של 82 משחקים ברמה הכמעט הכי נמוכה (PRO) ואני לא מצליח לנצח. בכל המשחקים קורעים אותי. ההתקפה שלי גרועה,אני לא מצליח לעשות תרגילים (למרות שאני משתמש בסטיק הימני) וכל הזמן קורה לי שעושים לי מתפרצת וקולעים או שמוסרים מסירה של כמעט מגרש שלם שם מחכה שחקן שלהם שקולע בקלות. איך אני מגן בצורה טובה וגורם לזה שההתקפה שלי לא תהיה תקועה כדי שאני לא אצטרך סתם לזרוק מרחוק ?? אני אשמח מאוד לעזרה בשחק המדהים הזה. תודה ויום טוב.
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
רכשתי את המשחק SIMPSONS ל PS3 אך לא ממש התחברתי אליו. המשחק חדש לחלוטין, נכנס לכונן של הקונסולה פעם אחת בלבד ;D מישהו מעוניין להחליף תמורת משחק אחר (רצוי מאוד לא מירוצים או ספורט)?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
טוב אז ככה לא יצא לי לשחק במשחק הזה הרבה ואף פעם לא התחברתי לסדרה הזאת אני מעדיף את סדרת ריזידנט איוול שהיא די שונה בכל מקרה התחלתי את המשחק ההתחלה טובה לא רואים את זה בסרטון בגלל מצלמת הסלולרי אבל הגרפיקה מאוד טובה ואז הגעתי לחלק של "סיוט" אחרי הסרטון ששם צריך לברוח מיצורים ולמצוא את היציאה החלק הזה מאוד שונה מהחלק בסרטון וכל פעם שיצור תופס אותך צריך לשקשק את השלט באופן מעצבן ביותר עברתי את החלק של הסיוט והחלטתי להפסיק לשחק לא שהמשחק הפחיד אותי או משהו פשוט החלק של הסיוט היה כל כך מטומטם שלא רציתי להמשיך בכל מקרה המשחק הזה קיבל ביקורות מעורבות חלק ירצו לשחק בזה כי זה משחק אימה \השרדות בלי שימוש בנשקים ויש לו גרפיקה מאוד טובה וחלק יחשבו שזה זבל של משחק בכל…
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.vgreleases.com/
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601101&sid=axZUWTytK5tA&refer=japan RE4 לWII מוכר מצוין מישהו עוד חושב שהWII זה רק למשחקי מסיבה? כי אם זה ככה קאפקום מיצרת משחקים למשפחות :lol:
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שמוכרים באתר PLAYASIA XBOX 360 אירופאי במחיר 400$, ויפני במחיר 350$. עדיף ארופאי, נכון? שמעתי שקשה להשג משחקים ליפני. כמה יעלה משלוח, והאים אני אצטרך לשלם מכס על זה? ואם כן, מה המחיר בדולרים המשוער שזה אמור לצאת? תודה לעוזרים! אלון
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
Xbox 360 ELITE - Limited Edition Red זה הגרסה הכי חדשה מחיר: 2600 כולל 2 שלטים) מחיר טוב או יקר ? - דיסק קשיח 120 GB - אוזניות + מקרופון - 2ג`ויסטיק מקורי MICROSOFT - כבל קומפוננט לעבודה עם טלוויזיות LCD ברזולוצייה גבוהה שאין להם חיבור HDMI - כבל HDMI - כבל רשת למשחקי ONLINE - משחק מקורי Resident Evil 5
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26886151/team-ico-ps3-game-footage-leaked.html?tag=latestheadlines;title;1
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום רב אני חדש בנושא ולפני שאני הולך לקנות PS-3 יש לי מספר שאלות. 1- האם PS-3 קורא דיסקים צרובים ( סרטים ,DVIX וכו. ) 2- האם ישנה יציאת USB כל מנת לחבר disk on key על מנת לראות ממנו סרטים. 3- האם הוא תומך בפורמט הקודם ( DVD ). לתשובותיכם אודה. בברכה JACKAL
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
ללא באן 20, 60 גיג'ה, אפשר גם בלי. ג'ספר אין צורך בכבל HD שלט אחד (מוכן לשלם עוד 75 ש"ח לשלט שני) שכמובן על חוטי עדיפות שיהיה במצב טוב ושיהיה קבלות. וללא פריצה, ובמידה ויש, אך ורק פיצה בטעם ILT נדבר כסף בפרטי אני נייד באיזור המרכז והסביבה. צרו קשר במייל או במסן MSN: lost_memory@walla.com email: dukeduki@gmail.com לא מעוניין במשחקים מקוריים, ולא מעוניין בכאלו עם באן.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
נראה מעניין - מישהו ניסה את זה? http://playstationlifestyle.net/2008/06/28/use-google-to-stream-media-to-your-ps3/
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לא כל כך מפתיע אחרי תצוגת הנפל שלהם ב E3, כנראה מישהו שם נלחץ מהתגובות. http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3168951
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
-
Tenchu: Shadow Assassins הוא ההמשך האחרון בסידרת Tenchu זאת סידרת יתגנבות \פעולה בסגנון יפני שהתחילה בPS1 ועברה לקונסולות אחרות בכל מקרה המשחק הזה יצא לPSP ולWII מבחינת ביקורות שהמשחק קיבל ברשת יש ציונים נמוכים ויש ציונים טובים ובמובן מסוים למרות שאני אישית האבתי את המשחק אני מסכים אם כולם והסיבה מאוד פשוטה בדברים מסוימים המשחק לוקה בחסר AI מטומטם \חוסר גיוון\עלילה דבילית שקשורה למשחקים הקודמים אבל בלי הסבר במשחק עצמו לאומת זאת יש דברים טובים כמו גרפיקה די טובה יחסית לWII מוזיקה נחמדה ואווירה שאני מאוד אהבתי יש גם אתגר במשחק במיוחד אם רוצים ציון גבוה הרעיון מאחורי המשחק מאוד פשוט אפשר ליתחבה איפו שיש חושך אפשר ליתגנב מאחורי אויבים ואז ליקטול אותם א…
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שיחקתי קצת בהתחלה של זלדה WW רק ליראות איך המשחק ניראה המשחק העיקרי שלי כרגע זה מאריו RPG 2 אבל עשיתה הפסקה קצרה ליראות את זלדה WW אפילו לא שמרתי רק יסתובבתי קצת והתמונות לא משקפות בזמן אמת הגרפיקה מזכירה מאוד את באגס באני או איך שקוראים לו כמו שאמרו בביקורות שיהיה לי זמן אני יחרוש אליו זה ביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/gamecube/adventure/legendofzeldathewindwaker/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום, לאחר רכישה של כרטיס טלויזיה עם מחברי קומפוזיט (לבן/אדום/צהוב), המכשיר מחובר עכשיו למחשב. רציתי לברר האם ניתן לשחק במשחקי רשת של ה- PS2 בארץ ? מה צריך לעשות ? (מלבד לחבר את המכשיר לראוטר)
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-