עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Xbox 360 ELITE - Limited Edition Red זה הגרסה הכי חדשה מחיר: 2600 כולל 2 שלטים) מחיר טוב או יקר ? - דיסק קשיח 120 GB - אוזניות + מקרופון - 2ג`ויסטיק מקורי MICROSOFT - כבל קומפוננט לעבודה עם טלוויזיות LCD ברזולוצייה גבוהה שאין להם חיבור HDMI - כבל HDMI - כבל רשת למשחקי ONLINE - משחק מקורי Resident Evil 5

2. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 11 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, אנשים? השמועה מספרת שיש לנו פרק עמוס בתכנים ושמועות שונות. יש לנו סקירה על באטלפילד והבטא של סוקום 4 החדש. סקירה על 3 דמואים טריים מהחנות (רד פאקשיון, יו דונט נו ג’ק וראש’ן אטאק) 4 משחקים לאייפון/איפאד (דיפ, לייטסייבר, בלאסט מונקיז הישארלי, וטריאל אקסטרים) מלא מלא חדשות (הסאגה של אנונימוס וסוני, תוכן להורדה למשחקים שונים, הטאבלט של סוני, PSP, אקסבוקס ועוד..) שובה של השאלה השבועית, שאלות מאזינים ועוד. תחרות התחפושות שלנו הגיעה לסיומה ואנחנו שמחים להכריז שמכיוון שאנחנו לארג’ים כוווולם זוכים בפרסים. (לזוכים, תודה שהשתתפתם – פרטים נוספים בדף הפייסבוק…

3. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29433 למי שלא מכיר- סתם סתם-

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  4. EGM ירחון משחקי ווידיאו ידועה נתן תציונים האלו EGM reviews Blue Dragon - lacks storyline and strong characters The latest issue of EGM has a review on the RPG Blue Dragon for the Xbox 360 which has had a good amount of success in Japan by Microsoft's standards. However unfortunately they don't believe it to be as good as one would have hoped for. They claim it has no strong characters nor a good storyline. It scored 6.5, 7.5, 6.5. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19332 חבל כי היתי רוצה שהוא יגיע למחשב יום אחד ואז יהיה לי RPG יפני טוב לשחק במחשב

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by wow,

התחלתי לאחרונה עונה של 82 משחקים ברמה הכמעט הכי נמוכה (PRO) ואני לא מצליח לנצח. בכל המשחקים קורעים אותי. ההתקפה שלי גרועה,אני לא מצליח לעשות תרגילים (למרות שאני משתמש בסטיק הימני) וכל הזמן קורה לי שעושים לי מתפרצת וקולעים או שמוסרים מסירה של כמעט מגרש שלם שם מחכה שחקן שלהם שקולע בקלות. איך אני מגן בצורה טובה וגורם לזה שההתקפה שלי לא תהיה תקועה כדי שאני לא אצטרך סתם לזרוק מרחוק ?? אני אשמח מאוד לעזרה בשחק המדהים הזה. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  6. Started by jackal,

שלום רב אני חדש בנושא ולפני שאני הולך לקנות PS-3 יש לי מספר שאלות. 1- האם PS-3 קורא דיסקים צרובים ( סרטים ,DVIX וכו. ) 2- האם ישנה יציאת USB כל מנת לחבר disk on key על מנת לראות ממנו סרטים. 3- האם הוא תומך בפורמט הקודם ( DVD ). לתשובותיכם אודה. בברכה JACKAL

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Tenchu: Shadow Assassins הוא ההמשך האחרון בסידרת Tenchu זאת סידרת יתגנבות \פעולה בסגנון יפני שהתחילה בPS1 ועברה לקונסולות אחרות בכל מקרה המשחק הזה יצא לPSP ולWII מבחינת ביקורות שהמשחק קיבל ברשת יש ציונים נמוכים ויש ציונים טובים ובמובן מסוים למרות שאני אישית האבתי את המשחק אני מסכים אם כולם והסיבה מאוד פשוטה בדברים מסוימים המשחק לוקה בחסר AI מטומטם \חוסר גיוון\עלילה דבילית שקשורה למשחקים הקודמים אבל בלי הסבר במשחק עצמו לאומת זאת יש דברים טובים כמו גרפיקה די טובה יחסית לWII מוזיקה נחמדה ואווירה שאני מאוד אהבתי יש גם אתגר במשחק במיוחד אם רוצים ציון גבוה הרעיון מאחורי המשחק מאוד פשוט אפשר ליתחבה איפו שיש חושך אפשר ליתגנב מאחורי אויבים ואז ליקטול אותם א…

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  8. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3621958,00.html

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by J0n1,

אז ככה, מישהו שאני מכיר טס בקרוב לדרום אמריקה (קנקון) ואני שוקל לבקש ממנו לקנות לי קונסולה. כיום יש לי PS2, ומחשב ישן, והנה כל הדברים שחשוב לציין, אשמח אם תעזרו לי למצוא את הקונסולה האולטימטיבית בשבילי: 1. אני משחק בעיקר משחקי רשת, לא מתחבר למשחקים מול מחשב (בא לי ממש HALO) 2. אין לי LCD, רק מסך מחשב (2007FP) בגודל 20" עם כניסת DVI\SVIDEO 3. משהו זול, שגם המשחקים זולים 4. מעדיף לאכסן את המשחקים על HD של המכשיר, אם זה אפשרי... 5. אין לי רשת אלחוטית (אם זה משנה) 6. זה יהיה בחדר שלי ואני אשחק בד"כ לבד (לפעמים יבואו חברים, אבל אין לי אחים קטנים או משהו) אני מפחד מהחום של ה360 ולא בא לי להתחיל לפתוח אותו להרכיב לו קירור מים או אוויר אחר וכל השטויות. מה מתאים לי? ומה המחירים שם…

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  10. שלום לכולם, ראיתי שמוכרים באתר PLAYASIA XBOX 360 אירופאי במחיר 400$, ויפני במחיר 350$. עדיף ארופאי, נכון? שמעתי שקשה להשג משחקים ליפני. כמה יעלה משלוח, והאים אני אצטרך לשלם מכס על זה? ואם כן, מה המחיר בדולרים המשוער שזה אמור לצאת? תודה לעוזרים! אלון

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. Started by stone cold,

טוב אז ככה למי שלא יודע יצא עדכון חדש ב3 האזורים נינטנדו לא אמרה מה השינוים חוץ מ"שינוים מאחורי הקלעים " אבל דיווחים ברשת מדברים על מחיקת ערוץ ההומברו (הערוץ עצמו חוקי אבל לא רישמי ) וחסימה של כמה פריצות להתקנת הערוץ הזה ודברים שקשורים אליו לא דיברו על ציפים אלה רק על פריצות תוכנה ואני אישית לקחתי סיכון ולא נתקלתי בבעיה ... למרות שאני לא ממליץ על לקיחת סיכון כזה למי שלא חייב להתקין כרגע בכל מקרה חיפשתי שיפורים ולא מצאתי היו כמה דברים שגיליתי אבל כניראה הם הגיעו בעדכונים קודמים לדוגמה ב"ערוץ התמונות" אפשר לישתמש בתמונות כפאזל ווירטואלי שזה די נחמד ומתאים לילדים קטנים -זה גם חינמי בדפדפן של הWII יש כמה לינקים לאתרים שקשורים לנינטנדו זה לא משהו גדול ולא כלום וכניראה גם היה ק…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. שיחקתי קצת בהתחלה של זלדה WW רק ליראות איך המשחק ניראה המשחק העיקרי שלי כרגע זה מאריו RPG 2 אבל עשיתה הפסקה קצרה ליראות את זלדה WW אפילו לא שמרתי רק יסתובבתי קצת והתמונות לא משקפות בזמן אמת הגרפיקה מזכירה מאוד את באגס באני או איך שקוראים לו כמו שאמרו בביקורות שיהיה לי זמן אני יחרוש אליו זה ביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/gamecube/adventure/legendofzeldathewindwaker/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  13. Started by ZASUS,

http://www.gamespot.com/video/928376/6181345/devil-may-cry-4-official-trailer-1 זה הטרילר הכי יפה שיצא למשחק ואני מת לדעת איך קוראים לשיר החזק הזה בסופו?

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  14. Started by huber,

רכשתי את המשחק SIMPSONS ל PS3 אך לא ממש התחברתי אליו. המשחק חדש לחלוטין, נכנס לכונן של הקונסולה פעם אחת בלבד ;D מישהו מעוניין להחליף תמורת משחק אחר (רצוי מאוד לא מירוצים או ספורט)?

15. Started by huber,

נראה מעניין - מישהו ניסה את זה? http://playstationlifestyle.net/2008/06/28/use-google-to-stream-media-to-your-ps3/

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  16. אני מחובר למסך מחשב שלי עם Hdfury (מסך chimei 22"( תודה

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  17. איך אני טוען את השלט של xbox 360 כל סוללה מתאימה?

18. Started by bongig43,

ללא באן 20, 60 גיג'ה, אפשר גם בלי. ג'ספר אין צורך בכבל HD שלט אחד (מוכן לשלם עוד 75 ש"ח לשלט שני) שכמובן על חוטי עדיפות שיהיה במצב טוב ושיהיה קבלות. וללא פריצה, ובמידה ויש, אך ורק פיצה בטעם ILT נדבר כסף בפרטי אני נייד באיזור המרכז והסביבה. צרו קשר במייל או במסן MSN: lost_memory@walla.com email: dukeduki@gmail.com לא מעוניין במשחקים מקוריים, ולא מעוניין בכאלו עם באן.

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  19. Started by slrr,

אפשר לחבר דיסק און קי עם משחק ולשחק אותו משם ללא דיסק???? סוני2

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  20. Started by 114508534,

היי הגעתי כמעט לסוף לקטע שבוא אני נלחם נגד שלושה מטאל גירים הרובוטים האלו, אז אני לא מצליח להרוג אותם, אני משתמש בשיטה שאני יורה להם בברך ואז הפה נפתח ואני יורה במפה וככה אני מוריד להם חיים, בשלב מסויים הם קופצים על הפלטפורמה שאני נמצא עליה אני פוצע אותם כמעו עד הסוף וכאשר נשאר להם טיפ טיפה חיים הם קופצים למיים ומגיע מטאל גיר אחד בזמן הזה המטאל גיר הפצוע ממלא את החיים שלו או משהו כזה וככה כל הזמן יש שלושה מטאל גירים, איך אני מחסל אותם תודה האאא אני משחק בסוני 2 אם זה משנה משהו .

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. הקדמה לאלו שלא זוכרים: כשה-PS3 יצאה בארה"ב, "אכזבה" היא לא מילה שמספיקה לתאר מה שעבר במוחות של אלו שציפו לה. ההבטחות שסוני השמיעה כל פעם שהמוצר נדחה, לפיהן ה-PS3 פשוט הולכת להיות הקונסולה המדהימה ביותר שנראתה אי פעם, לא רק שהתבררו כלא נכונות, אלא כהפוכות לגמרי מהמציאות. הקונסולה הייתה יקרה מאוד, כמעט כל משחקי ההשקה היו פשוט גרועים, החנות המקוונת הייתה מגושמת ולא הכילה כמעט תכנים אטרקטיביים, אפילו אי אפשר היה להוריד דברים ברקע, הקונסולה לא תמכה ב-720p, משחק רב-המשתתפים היה חלש... אתם מבינים את הרעיון. Ars Technica נתנו לקונסולת "הדור הבא" ציון של 6 מתוך 10 כשהושקה, ובינינו - בצדק רב. היום, למעלה משנה וחצי לאחר ההשקה בארה"ב, Ars Technica חוזרים לבחון את ה-PS3 ומתארים את הד…

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  22. לא מצליח להפעיל משחק לא תומך 50 hz עזרה מה עושים יש לי פלזמה 32 הוא רושם שהפלזמה שלי לא תומך ב50HZ

23. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=21078 זה משחק נגינה שנחשב מצוין בזמנו על הדרימקסט

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  24. אני לא ממש בקיא בקבוצות ורוצה להתחיל לשחק ולבחור קבוצה טובה (אני משחק ב-XBOX360). תודה.

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  25. היה לי טלפון לחצתי Start כדי לעצור אותו אבל זה העביר אותו אם מישהו זוכר, יש את הקטע שמוצאים את ה artifact אצל הפיראטים והבחורה גונבת אותו, אז מחפשים אותה, שמוצאים אותה יש סרטון שאותו העברתי ואז פתאום הוא צריך ללכת לכוכב אחר. הייתי עושה load אבל יש לי אחת מאוד מוקדם אפילו לא באותו הכוכב,

• 5 תגובות
    • 650 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.