עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. אבל עדיף משחק דומה לPC... פשוט מגניב על הPSP - לא האמנתי שהמשחק לא יצא לאף קונסולה אחרת !!!

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  2. Started by Cha0stAlker,

כמה PS2 יד שנייה עולה? בן שנה-כמעט לא שיחקתי ואני רוצה למכור אותו-מה המחיר?

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by Lmagus,

שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  4. Started by liav12,

רציתי לדעת האם הגרסה הנ"ל ניתנת לחבר למחשב איכשהו ולצפות בזה דרך המסך כמו בטלויזיה... סורי על הבורות אני לא מבין כלום בקטע הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  5. http://www.gamespot.com/news/6197465.html?tag=latestheadlines;title;1 לדעתי זה טמטום יש להם קבוצת פיתוח שעבדה על כותרים כמו Ages of Empires ועכשיו Halo Wars והם סוגרים אותה זה כמו שנינטנדו תסגור את ראטרו סטודיו פשוט חסר היגיון ולמרות שחלק מהמפתחים יקבלו תפקיד בקבוצות פיתוח אחרות עדיין לדעתי מהלך מטומטם בלי חשיבה לעתיד

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  6. http://www.vgreleases.com/

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by klayton,

http://www.gametrailers.com/player/41048.html

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by liho,

שלום קניתי קונסולת xbox לפני מספר ימים ורציתי לברר מספר דברים : 1.האם כאשר סיימתי לשחק משחק וברצוני להחליף למשחק אחר אני מכבה את המכשיר כולו ומדליק ומוציא את הדיסק או שאפשר לצאת מהמשחק לתפריט של xbox ?ואם כן אז איך. 2.האם בכל המשחקים הכיוון של הזוויות בעזרת הג'ויסטיק הפוך?(לדוגמא במספר משחקי פעולה ובנוסף gta בשביל לכוון למטה צריך לכוון עם השלט למעלה וההפך) והאם אפשר לשנות זאת. 3.האם יש דרך\מדריך להגדיר את הטלויזיה שתציג את האיכות הטובה ביותר שהיא יכולה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, אז נכון שלפני מספר ימים העלתי את הביקורת על UFC, לא רציתי להציף ולפרסם גם שישנה ביקורת חדשה נוספת והיא הביקורת על וירטואה טניס 2009 לגרסת הפלייסטיישן 3. ברוח טורניר ווימבלדון שנערך בימים אלה, משחקי הטניס צוברים פופולאריות רבה (בעיקר לקונסולת ה-WII), בנוסף לזה ישראל צפויה לארח את רוסיה במפגש גביע הדייויס הקרוב ולכן אין הזדמנות טובה יותר מלפרסם את הביקורת על המשחק. הכתובת של האתר היא: ogelive.net אשמח לשמוע את דעתכם על הביקורת ועל שאר הכתבות באתר, תודה רבה מראש, אורן נתן.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by wow,

התחלתי לאחרונה עונה של 82 משחקים ברמה הכמעט הכי נמוכה (PRO) ואני לא מצליח לנצח. בכל המשחקים קורעים אותי. ההתקפה שלי גרועה,אני לא מצליח לעשות תרגילים (למרות שאני משתמש בסטיק הימני) וכל הזמן קורה לי שעושים לי מתפרצת וקולעים או שמוסרים מסירה של כמעט מגרש שלם שם מחכה שחקן שלהם שקולע בקלות. איך אני מגן בצורה טובה וגורם לזה שההתקפה שלי לא תהיה תקועה כדי שאני לא אצטרך סתם לזרוק מרחוק ?? אני אשמח מאוד לעזרה בשחק המדהים הזה. תודה ויום טוב.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  11. שיחקתי קצת בהתחלה של זלדה WW רק ליראות איך המשחק ניראה המשחק העיקרי שלי כרגע זה מאריו RPG 2 אבל עשיתה הפסקה קצרה ליראות את זלדה WW אפילו לא שמרתי רק יסתובבתי קצת והתמונות לא משקפות בזמן אמת הגרפיקה מזכירה מאוד את באגס באני או איך שקוראים לו כמו שאמרו בביקורות שיהיה לי זמן אני יחרוש אליו זה ביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/gamecube/adventure/legendofzeldathewindwaker/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  12. http://blog.us.playstation.com/2013/05/20/see-it-first-june-10th/

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by jackal,

שלום רב אני חדש בנושא ולפני שאני הולך לקנות PS-3 יש לי מספר שאלות. 1- האם PS-3 קורא דיסקים צרובים ( סרטים ,DVIX וכו. ) 2- האם ישנה יציאת USB כל מנת לחבר disk on key על מנת לראות ממנו סרטים. 3- האם הוא תומך בפורמט הקודם ( DVD ). לתשובותיכם אודה. בברכה JACKAL

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  14. Tenchu: Shadow Assassins הוא ההמשך האחרון בסידרת Tenchu זאת סידרת יתגנבות \פעולה בסגנון יפני שהתחילה בPS1 ועברה לקונסולות אחרות בכל מקרה המשחק הזה יצא לPSP ולWII מבחינת ביקורות שהמשחק קיבל ברשת יש ציונים נמוכים ויש ציונים טובים ובמובן מסוים למרות שאני אישית האבתי את המשחק אני מסכים אם כולם והסיבה מאוד פשוטה בדברים מסוימים המשחק לוקה בחסר AI מטומטם \חוסר גיוון\עלילה דבילית שקשורה למשחקים הקודמים אבל בלי הסבר במשחק עצמו לאומת זאת יש דברים טובים כמו גרפיקה די טובה יחסית לWII מוזיקה נחמדה ואווירה שאני מאוד אהבתי יש גם אתגר במשחק במיוחד אם רוצים ציון גבוה הרעיון מאחורי המשחק מאוד פשוט אפשר ליתחבה איפו שיש חושך אפשר ליתגנב מאחורי אויבים ואז ליקטול אותם א…

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  15. Started by J0n1,

אז ככה, מישהו שאני מכיר טס בקרוב לדרום אמריקה (קנקון) ואני שוקל לבקש ממנו לקנות לי קונסולה. כיום יש לי PS2, ומחשב ישן, והנה כל הדברים שחשוב לציין, אשמח אם תעזרו לי למצוא את הקונסולה האולטימטיבית בשבילי: 1. אני משחק בעיקר משחקי רשת, לא מתחבר למשחקים מול מחשב (בא לי ממש HALO) 2. אין לי LCD, רק מסך מחשב (2007FP) בגודל 20" עם כניסת DVI\SVIDEO 3. משהו זול, שגם המשחקים זולים 4. מעדיף לאכסן את המשחקים על HD של המכשיר, אם זה אפשרי... 5. אין לי רשת אלחוטית (אם זה משנה) 6. זה יהיה בחדר שלי ואני אשחק בד"כ לבד (לפעמים יבואו חברים, אבל אין לי אחים קטנים או משהו) אני מפחד מהחום של ה360 ולא בא לי להתחיל לפתוח אותו להרכיב לו קירור מים או אוויר אחר וכל השטויות. מה מתאים לי? ומה המחירים שם…

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by 3pac,

על איזה משחק אתם ממליצים לי (לps2 ) ? ומה הקשר לעלילה ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by shimon1,

שלום יש לי PS3 PAL וראיתי כתבה בYNET על קניית משחקים מחו"ל בכתבה נאמר שלבעלי PS3 אין בעיה עם איזורים. אולי אני לא הבנתי נכון אבל אני יכול להפעיל משחק שנקנה בארה"ב NTSC על הPS3 שלי? אשמח לקבל הבהרה..

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  18. אני מחובר למסך מחשב שלי עם Hdfury (מסך chimei 22"( תודה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  19. את ה DVD והדיסק הקשיח אני משאיר, כל השאר הולך לפח היא כרגע מפורקת, אני בספק גדול שיהיה אפשר לתקן אותה, כי נראה לי שמשהו ממש נדפק שם, חוץ מהטבעת המוות מי שמעוניין שיצור קשר אני גר בי-ם. ומן הסתם צריך להגיע אליי כדיי לקחת את השקית ששם נמצאים החלקים שלה

20. מדובר במסך מחשב 22" רזולוציה 1650 1. יש לי אפשרות לחבר כבל HDMI אל ה 360 ואז לראות על המסך מחשב ב 720P (לא תומך ב 50HZ בבדיקה שהוא ביצע התמונה זזה ממש הצידה) ,הכבל שיש לי הוא HDfury. או להשתמש בכבל VGA של ה 360. מה עדיף? עקרונית אני מפסיד רזולוציה גם 2. במידה וכן להשתמש ב HDMI אז האם חיבור הכבל VGA בנוסף ל HDMI (על מנת להשתמש ביצאה האופטית), לא יגרום להנחתה מסוימת באות שיוצא מהקונסולה (שימוש בשתי יציאות בו זמנית) אני שואל בגלל שאני משתמש בכבל הזה לחבר את ה PS3 ובכל פעם שאני עובר בין הקונסולות (לא קורה הרבה כי רוב הזמן אני ב 360) אני צריך לסובב את המסך ולהבריג מחדש, חשבתי לחסוך את הטירחה הזאת. תודה

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. חברה מישהו יכול להביא לי תוכנה או מדריך אייך לתקן או לסדר את הבאן שקיבלתי באקסבוקס כי מיקרוסופט חסמו אותי ואני לא יכול לשחק יותר ברשת אני בטוח שיש פיתרון או מדריך או תוכנה או משהו אשמח לכל מידע

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  22. שלום לכם, בסלון אני מחבר את הXBOX למסך עם כבל קומפוננט ובעזרת כבל האודיו האופטי. כאשר אני רוצה לחבר אותו בחדר אחר, ללא מגבר, איך אני יכול לחבר אותו ועדיין לשמוע סאונד ? (הכוונה היא בלי כבל אופטי) ? המכשיר בלי יציאת HDMI. תודה עריכה - אפשר לנעול או למחוק. הסתדרתי. פשוט חיברתי את החיבור סאונד מהכבל הרגיל לכניסות סאונד של הטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by stone cold,

טוב אז ככה למי שלא יודע יצא עדכון חדש ב3 האזורים נינטנדו לא אמרה מה השינוים חוץ מ"שינוים מאחורי הקלעים " אבל דיווחים ברשת מדברים על מחיקת ערוץ ההומברו (הערוץ עצמו חוקי אבל לא רישמי ) וחסימה של כמה פריצות להתקנת הערוץ הזה ודברים שקשורים אליו לא דיברו על ציפים אלה רק על פריצות תוכנה ואני אישית לקחתי סיכון ולא נתקלתי בבעיה ... למרות שאני לא ממליץ על לקיחת סיכון כזה למי שלא חייב להתקין כרגע בכל מקרה חיפשתי שיפורים ולא מצאתי היו כמה דברים שגיליתי אבל כניראה הם הגיעו בעדכונים קודמים לדוגמה ב"ערוץ התמונות" אפשר לישתמש בתמונות כפאזל ווירטואלי שזה די נחמד ומתאים לילדים קטנים -זה גם חינמי בדפדפן של הWII יש כמה לינקים לאתרים שקשורים לנינטנדו זה לא משהו גדול ולא כלום וכניראה גם היה ק…

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by stone cold,

טוב אז ככה Spyborgs זה משחק בסגנון של GOD OF WAR רק הרבה יותר ילדותי ואם רובוטים המשחק הזה הוכרז די בהפתעה על ידי קאפקום בזמנו ותקופה ארוכה יחסית לא ידעו איזה סגנון המשחק יהיה בכלל בכל מקרה ובקיצור זה משחק מאוד בינוני -אין לא משהו באמת רע אבל אין לו גם משהו באמת טוב הגרפיקה נחמדה וחלקה אבל לא יותר מזה המוזיקה והשליטה סבירים לפחות מהשבלים שיצא לי לשחק האורך חיים יחסית למשחק בסגנון הזה צריך להיות בסדר זה לא משחק ארוך אבל יש קו אופ ל2 שחקנים וזה מסוג המשחקים שאפשר לשחק כמה פעמים בכל מקרה הבעיה הגדולה במשחק זה שחסרים לו דברים שאני מצפה ממשחק שנימכר ב50$ אין לו אף רכיב אונלין אין לו אף מצב משחק חוץ מהסינגל \קו אופ הרגיל -ובקיצור אין אף דבר מעניין במיוחד בGOW1…

25. Started by bongig43,

ללא באן 20, 60 גיג'ה, אפשר גם בלי. ג'ספר אין צורך בכבל HD שלט אחד (מוכן לשלם עוד 75 ש"ח לשלט שני) שכמובן על חוטי עדיפות שיהיה במצב טוב ושיהיה קבלות. וללא פריצה, ובמידה ויש, אך ורק פיצה בטעם ILT נדבר כסף בפרטי אני נייד באיזור המרכז והסביבה. צרו קשר במייל או במסן MSN: lost_memory@walla.com email: dukeduki@gmail.com לא מעוניין במשחקים מקוריים, ולא מעוניין בכאלו עם באן.

• 1 תגובה
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים