עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by mikithedog,

שלום לכולם אז יש לי כרגע טלוויזיה lg oled 65 c1 ואני מאוד מאוד מרוצה, חשבתי להגדיל ולקנות את ה 77 אבל הדגם שמגיע כעת הוא C2 בקריאה עמוקה ברשתות הבנתי שזאת טלוויזיה מעולה ובלה בלה בלה אבל.... כמה מציינים שבדגם ה C2 הורידו את ה 120hz BFI והם ממליצים לגיימרים לרכוש את ה C1 אשמח לתובנות שלכם - לסופר מבינים בלבד

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  2. Started by langa,

שלום . יש לי אקס בוקס וואן שחור שאני לא יודע אם הוא תקין או לא. חסר לו הכבל שמחבר את הארדיסק למדר-בורד . האם במקרה למישהו יש כזה כבל או אקסבוקס לא תקין ויכול לתרום לי את הכבל הזה אשמח מאוד אני גר באזור כפר סבא. הכבל נראה כך: https://www.ifixit.com/products/xbox-on ... rive-cable אפשר לפנות אלי בפרטי בטלפון 0587551525

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by huber,

אם התשובה היא כן, פשוט ריכשו את העותק השישי של QORE: http://nextgn.com/2008/10/26/qore-issue-6-offers-access-to-home-closed-beta/[br]פורסם בתאריך: 27.10.2008 בשעה 17:34:46 רק לשם הבהרה, הגירסה המלאה תשוחרר כבר ב 19/11:http://nextgn.com/2008/10/16/home-is-coming-november-19/

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. Started by Spider76,

שלום, רציתי לברר אם למישהו ידוע מתי אמור (אם בכלל) להגיע לחנויות בארץ באנדל כלשהו ל- PS3 המוקטן. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  5. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …

6. המליצו לי על המוכר הזה: http://item.express.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ExpressItem&tr=hp&item=320227566736&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DExpress הוא מוכר גולד לייב ל13 חודשים ללא צורך במשלוח, שעה לאחר הקנייה הוא שולח את השם והססמא של הלייב ללקוח במייל. והוא כמובן מוכר בחצי מחיר מאשר מוכרים בארץ. הבעיה שלמרות שאני רשום לEBAY כשאני מנסה לרכוש ממנו כרטיס אז EBAY מכריחים אותי לרשום כתובת בארה"ב למרות שאני מישראל וכשאני מגדיר כתובת מארה"ב אז הם כותבים שהם לא מצליחים לאמת את הויזה שלי. כבר קניתי פעם עם הויזה שלי מPAYPAL ככה שלא אמורה להיות בעיה.. למישהו יש פיתרון מקורי או קנה ממוכר אחר בEBAY ולא נתקל בבעיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by alonezer,

כמה יעלה לי אם ישלחו לי PS3 מארה"ב לארץ? כמה אחוזי מכס וכמה משלוח הפלייסטיישן עולה 399.99

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by itai_1813,

שבוע טוב! אז ככה, סיימתי את המשחק Stranglehold (די מזמן) ובא לי לשחק אותו שוב בשביל הכיף, עם קודים ולא מצאתי אף קודים למשחק, תוכלו לעזור לי? מדובר בגרסאת ה-360. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. Started by shimon1,

שלום יש לי PS3 PAL וראיתי כתבה בYNET על קניית משחקים מחו"ל בכתבה נאמר שלבעלי PS3 אין בעיה עם איזורים. אולי אני לא הבנתי נכון אבל אני יכול להפעיל משחק שנקנה בארה"ב NTSC על הPS3 שלי? אשמח לקבל הבהרה..

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  10. המטען של הPSP מארה"ב יתאים לחשמל בארץ? או שצריך לחבר אליו דבר שיתן לי לחבר אותו לחשמל בארץ? במידה והמטען שאני אקבל עם הסלים לא יתאים אז המטען של הפאט האירופי יתאים לסלים האמריקאי? איזה חבילות מוכרים היום של הSLIM שבאות עם משחק ועולות 200$ לדוגמא : סימפסונס, מלחמת הכוכבים דקסטר. אשמח לתשובות נשארו רק עוד כמה ימים עד שאבא שלי נוסע.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  11. לא מצאתי נושא קודם, אז אשמח לתשובה.

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  12. מדובר במסך מחשב 22" רזולוציה 1650 1. יש לי אפשרות לחבר כבל HDMI אל ה 360 ואז לראות על המסך מחשב ב 720P (לא תומך ב 50HZ בבדיקה שהוא ביצע התמונה זזה ממש הצידה) ,הכבל שיש לי הוא HDfury. או להשתמש בכבל VGA של ה 360. מה עדיף? עקרונית אני מפסיד רזולוציה גם 2. במידה וכן להשתמש ב HDMI אז האם חיבור הכבל VGA בנוסף ל HDMI (על מנת להשתמש ביצאה האופטית), לא יגרום להנחתה מסוימת באות שיוצא מהקונסולה (שימוש בשתי יציאות בו זמנית) אני שואל בגלל שאני משתמש בכבל הזה לחבר את ה PS3 ובכל פעם שאני עובר בין הקונסולות (לא קורה הרבה כי רוב הזמן אני ב 360) אני צריך לסובב את המסך ולהבריג מחדש, חשבתי לחסוך את הטירחה הזאת. תודה

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  13. Started by liho,

שלום קניתי קונסולת xbox לפני מספר ימים ורציתי לברר מספר דברים : 1.האם כאשר סיימתי לשחק משחק וברצוני להחליף למשחק אחר אני מכבה את המכשיר כולו ומדליק ומוציא את הדיסק או שאפשר לצאת מהמשחק לתפריט של xbox ?ואם כן אז איך. 2.האם בכל המשחקים הכיוון של הזוויות בעזרת הג'ויסטיק הפוך?(לדוגמא במספר משחקי פעולה ובנוסף gta בשביל לכוון למטה צריך לכוון עם השלט למעלה וההפך) והאם אפשר לשנות זאת. 3.האם יש דרך\מדריך להגדיר את הטלויזיה שתציג את האיכות הטובה ביותר שהיא יכולה? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  14. אבל עדיף משחק דומה לPC... פשוט מגניב על הPSP - לא האמנתי שהמשחק לא יצא לאף קונסולה אחרת !!!

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  15. Started by psychuil,

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  16. שלום לכם, בסלון אני מחבר את הXBOX למסך עם כבל קומפוננט ובעזרת כבל האודיו האופטי. כאשר אני רוצה לחבר אותו בחדר אחר, ללא מגבר, איך אני יכול לחבר אותו ועדיין לשמוע סאונד ? (הכוונה היא בלי כבל אופטי) ? המכשיר בלי יציאת HDMI. תודה עריכה - אפשר לנעול או למחוק. הסתדרתי. פשוט חיברתי את החיבור סאונד מהכבל הרגיל לכניסות סאונד של הטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב אחרי שראיתי שיש הרבה אנשים אם WII בפורום אני חושב שהגיע הזמן לקצת דיוני משחקים רק בבקשה תזהירו לפני ספוילרים אני רק בהתחלה טוב בקיצור עברתי כרגע תמבוך הרציני הראשון זה שצריך להציל קופים שהתחלתי תמשחק לא יתלהבתי הגרפיקה בכפר לא משהו וכמו כל משחק זלדה ההתחלה משעממת מאז שאפכתי לזאב המשחק ניהיה מעניין והמבוך הראשון היה טוב מאוד בניגוד למה שגימספוט אמרו יש הרבה שינוים במשחק אבל הם צדקו בעניין הדיבוב חבל שלא עשו דיבוב לדמויות הראשיות אבל גם בלי זה לפחות לפי ההתחלה משחק מצוין אני מאוד אוהב שאפכו תמשחק לאפל יותר אבל גם שיפרו תהומור הקוף אם התחת הגדול היה משעשע

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. Started by liviur,

היום פעם ראשונה שיצא לי להשתמש בPS3 בתור נגן DVD , חוץ מהעובדה שהוא גם קורא DVD-R שגיביתי בעצמי (מתוך בדיקה) רציתי להמליץ למי שיש , להשתמש בו גם כנגן DVD. הUPSCALE עובד מצוין ורואים את הסרט משמעותית יותר טוב מהDVD הרגיל שיש לי (TOSHIBA שעולה בסביבות ה800-1000 ש"ח) גם כשהוא מחובר דרך קומפוננט. מה גם שהSOUND עובר דיגיטלית דרך החיבור HDMI ואין עיוותים במעבר למסך רחב. רציתי גם לשאול אם החוויה דומה כשרואים סרטים דרך הXBOX בUPSCALE? ליביו

19. Started by Lmagus,

שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  20. Started by rikonor,

שלום מישהו רוצה למכור Final Fantasy XII בזול ובמצב טוב אם כן צרו קשר rikonor@gmail.com

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  21. Xbox 360 ELITE - Limited Edition Red זה הגרסה הכי חדשה מחיר: 2600 כולל 2 שלטים) מחיר טוב או יקר ? - דיסק קשיח 120 GB - אוזניות + מקרופון - 2ג`ויסטיק מקורי MICROSOFT - כבל קומפוננט לעבודה עם טלוויזיות LCD ברזולוצייה גבוהה שאין להם חיבור HDMI - כבל HDMI - כבל רשת למשחקי ONLINE - משחק מקורי Resident Evil 5

22. Started by 3pac,

על איזה משחק אתם ממליצים לי (לps2 ) ? ומה הקשר לעלילה ביניהם ?

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  23. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27932 טרילר נחמד של משחק חדש של סקוור איניקס כנראה שסקוור החליטה כמו הרבה חברות פיתוח אחרות להיות מולטיפלטפורם בדור הזה יש לה משחקים לDS\PSP\WII ועכשיו גם ל360 והPS3 אני מקווה שגרסאות ה360 יצאו גם למחשב למרות שבדרך כלל JRPG לא מוכרים טוב למחשב

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  24. את ה DVD והדיסק הקשיח אני משאיר, כל השאר הולך לפח היא כרגע מפורקת, אני בספק גדול שיהיה אפשר לתקן אותה, כי נראה לי שמשהו ממש נדפק שם, חוץ מהטבעת המוות מי שמעוניין שיצור קשר אני גר בי-ם. ומן הסתם צריך להגיע אליי כדיי לקחת את השקית ששם נמצאים החלקים שלה

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.