קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שמועות שהספקית בזק בנלאומי תומכת הכי טוב במשחקי אונליין והאינטרנט של הפלייסטיישן. האם יהיו בעיות כלשהם עם הספקית 012 smile? (אינטרנט זהב) אני ממש חושש לגבי זה תודה רבה לעונים =)
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידבקי…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כמה PS2 יד שנייה עולה? בן שנה-כמעט לא שיחקתי ואני רוצה למכור אותו-מה המחיר?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
??? איזה תוכנה באיזה מצב אני כבר יסתדר משם..
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אם אני מכייל עם המחשב הוא מזהה אותו בתור 1. אם אני מכייל עם האקסבוקס ,גם כ1 ואז הוא מתנתק מהמחשב,מה אפשר לעשות? בעקרון אני רוצה לעשות שהוא ישמש כגוייסטיק שני ל360 ולמחשב... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
-
אחרי תביעה יצוגית נגד מיקרוסופט בקשר לזה שה360 שורט דיסקים היום יתפרסם שיש עוד אחת חדשה בקשר לאותו עניין - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19104 אותי מעניין מתי יגיעו התביעות בקשר לנורות המוות האדומות בכלל המכירות של ה360 ירדו מאוד מבחינת מחירות חומרה ומעניין יהיה ליראות איך סוני תנצל את זה (נינטנדו גם ככה מוכרת את כל היחידות שהיא מיצרת כרגע אז לפחות בזמן הקרוב היא לא יכולה לנצל תקופות רעות שיש למתחרות )
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אתמול קניתי והיום ב-Action הוא רושם לי : ORder Shipped מה זה אומר? ולקחתי את המשלוח הכי פשוט (מעטפה צהובה) אז יכול להיות שיקרה למוצר משהו (משחק לסוני 3) שישבר או משהו כזה? וגם תוך כמה זמן זה מגיע בדרך כלל במעטפה הצהובה? ולאיזה סניף הם שולחים את זה? לסניף שבשכונה שלי או בקניון או במקום אחר? כי הם רק שאלו אותי רחוב ומיקוד וזה אבל לא שאלו לאיזה סניף לשלוח ... תודה לעוזרים, מחכה לתשובות...
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
שלום חברים, צריך את עזרתכם, רכשתי מ-EBAY מכשיר PSP דק (לא חדש) והיום קבלתי אותו. תוך כדי חקירת המכשיר ותכונותיו אני מגלה שהוולים + - לא עובד ולפעמים גם כפתורים אחרים שמתחת למסך לא מתפקדים או שלחיצה על כפתור ה-MUTE גורמת למסך להשחיר (אך אני שומע שהוא ממשיך לעבוד) ורק ע"י ריסט המכשיר חוזר חזרה לעבוד אבל שוב לחיצה על כפתור ה-MUTE או לפעמים גם HOME גורמת להשחיר. ברצוני לציין שלפעמים הMUTE כן עובד אבל לפעמים עושה את הקצר הזה. אני יודע שאני יכול להחזיר למוכר את ה-PSP אבל לא זה מה שאני רוצה לעשות. מישהו יכול לעזור לי ותת לי עצה או אולי מישהו אמין שאת מכירים באזור המרכז שיכול לעזור לי? מישהו אולי כבר נתקל בכזאת תופעה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
לניסוי מרתק, באוניברסיטת חיפה, בנושא תצוגת תלת מימד ללא משקפיים, דרושים נבדקים. הניסוי עורך כ- 75 דקות והוא בתשלום. אנו מחפשים נבדקים גיימרים / יות אשר משחקים בקונסולות או במחשב לפחות שעה ביום. כמו כן ההשתתפות בניסוי כרוכה במעבר של בדיקת עיניים. נבדקים שלא יעברו את בדיקת הראיה יקבלו תשלום סימלי של 10 ש"ח. הניסוי לא מתאים לאנשים אם בעיה של עיוורון צבעים או אם בעיה בתפיסת עומק. לבירורים והרשמה לניסוי ניתן לפנות לטל : 0504727070
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
איך אני יודע שה-PS3 ניהיה כבר חם וצריך לכבות אותו? ועוד שאלה,איך אני מעדכן משחק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אפשר לחבר דיסק און קי עם משחק ולשחק אותו משם ללא דיסק???? סוני2
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
חשבתי לקנות EBOOK READER מאמזון אבל המחירים שלהם זה שחיטה ואפשר להשיג PSP יד שנייה במחירים לא רעים בכלל במצב טוב.. האם למישהו יש נסיון בקריאת PDF עם PSP ?האם זה בדיוק כמו אקרובט או שיש קאצ'ים (לא מציג תמונות, לא מציג זה, לא מציג זה..)
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר /שיחק במשחק FERRARI CHALLENGE שיצא ביולי האחרון? אודה לתגובתכם איך המשחק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-
-
טוב אחרי כימאת 40 שעות משחק סוף סוף סימתי את מאריו נייר 2 המשחק זה משחק גימקיוב והמשך למאריו נייר 1 שיצא לN64 בזמנו בגדול יש הרבה דברים טובים במשחק כמו שפע של סוגי אויבים שפע של בוסים שפע של עולמות מערכת קרבות כיפית וחלק מהמוזיקה טובה העלילה עצמה נחמדה אבל אם זאת יש גם הרבה בעיות לדוגמה עולם אחד משעמם מאוד שזה עולם שעושים בו עבודת בילוש מטומטמת חלק מהמוזיקות לא טובות אבל הבעיה הגדולה ביותר זה חוסר דיבוב -ויש המון טקסט במשחק בסופו של יום יש חלקים משעממים מאוד אבל גם חלקים טובים מאוד והסוף מצוין למי שאוהב JRPG אם קלילות והומור זה משחק טוב הוא לא באיכות של משחקים אחרים בסדרה ששיחקתי אבל אולי אני אומר את זה כי שיחקתי ברובם אבל להיום אני יתן לו 80 …
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום קניתי קונסולת xbox לפני מספר ימים ורציתי לברר מספר דברים : 1.האם כאשר סיימתי לשחק משחק וברצוני להחליף למשחק אחר אני מכבה את המכשיר כולו ומדליק ומוציא את הדיסק או שאפשר לצאת מהמשחק לתפריט של xbox ?ואם כן אז איך. 2.האם בכל המשחקים הכיוון של הזוויות בעזרת הג'ויסטיק הפוך?(לדוגמא במספר משחקי פעולה ובנוסף gta בשביל לכוון למטה צריך לכוון עם השלט למעלה וההפך) והאם אפשר לשנות זאת. 3.האם יש דרך\מדריך להגדיר את הטלויזיה שתציג את האיכות הטובה ביותר שהיא יכולה? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
נינטנדו פירסמה מלא תאריכי שחרור למשחקים שיצאו השנה http://www.joystiq.com/2009/02/26/nintendo-unveils-tons-of-dates-and-a-few-new-games/ חבל שעדיין לא אומרים מתי MadWorld יוצא
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, לפני זמן קצר סיימתי לכתוב את המהדורה החגיגית והעשירית במספר של גיימסנטר, המהדורה החדשה תהיה מלאה בסרטים ובתמונות (מעבר לכמות הרגילה) ותסקר את משחק הפוטבול החדש בסדרת מאדן, משחקי הנגינה החדשים מסדרת גיטר הירו ואף תביא עדכונים לגבי מצב הקריירה במשחק UFC UNDISPUTED. הנה הלינק, אשמח לשמוע את דעתכם: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/09/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%AA/ אורן נתן.
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/ds/action/metalslug7/news.html?sid=6195348&tag=recent_updates;title;0 טרילר http://www.gamespot.com/video/943389/6179541/metal-slug-7-official-trailer-1 נראה טוב כמו הקודמים
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קיבלתי לידי את Mario Strikers Charged Football בעיקרון שיחקתי בעיקר עם חברים. עכשיו אתמול ראיתי פתאום, כשיחקתי נגד המחשב, שמבצעים נגדי תרגילים שלא ראיתי קודם לכן. (הכרתי רק את המגה סטרייק-זאת שאתה בועט כמה כדורים אם זה עם הקפטן או בעיטה יותר חזקה עם זה עם הדמויות המשניות) רציתי למשל לדעת איך מבצעים את התרגילים של DK כשהוא חובט על החזה שלו ומזיז את כולם בזמן שהוא עם הכדור. (לא המתקפה המיוחדת שלו כשהוא קופץ למעלה), או איך למשל עם החפרפת הזאת אתה יכול להתחפר באדמה כדי למנוע פגיעה מהיריב? אם יש לכם מושג איך עושים את זה אז בבקשה תגידו. נ.ב מה לעזאזל עושה Z אם הוא בכלל עושה משהו?
-
- 5 תגובות
- 718 צפיות
-
-
קיבל 9.2. כיף חיים. מחכה שיגיע כבר. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=173307
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
-
-
א. שהתחלתי את המשחק בחרתי יחדת קומנדו מוטסת, איפה היא בכלל ? ב. למה לא תמיד אפשר לשדרג את הנקודות שאתה כובש ולקבל תמיכה אווירית ? תודה
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
טוב אחרי שראיתי שיש הרבה אנשים אם WII בפורום אני חושב שהגיע הזמן לקצת דיוני משחקים רק בבקשה תזהירו לפני ספוילרים אני רק בהתחלה טוב בקיצור עברתי כרגע תמבוך הרציני הראשון זה שצריך להציל קופים שהתחלתי תמשחק לא יתלהבתי הגרפיקה בכפר לא משהו וכמו כל משחק זלדה ההתחלה משעממת מאז שאפכתי לזאב המשחק ניהיה מעניין והמבוך הראשון היה טוב מאוד בניגוד למה שגימספוט אמרו יש הרבה שינוים במשחק אבל הם צדקו בעניין הדיבוב חבל שלא עשו דיבוב לדמויות הראשיות אבל גם בלי זה לפחות לפי ההתחלה משחק מצוין אני מאוד אוהב שאפכו תמשחק לאפל יותר אבל גם שיפרו תהומור הקוף אם התחת הגדול היה משעשע
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני מחובר למסך מחשב שלי עם Hdfury (מסך chimei 22"( תודה
-
- 0 תגובות
- 718 צפיות
-