קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום תשמעו חבר שלי קנה WII מארצות הברית ולפי מה שהבנתי ממנו הוא חיבר לחשמל(בלי שנאי) ואז שמע בום(לפי מה שהבנתי ממנו הWII לא היה מחובר לכבל) אז השאלה שלי האם זה "מהסוללה" שיש בכבל? ואם כן מאיפו אפשר לקנות אחד כזה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 868 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... השאלה היא בעצם אם שני ראוטרים יכולים לתקשר אחד עם השני... יעני אחד מחובר למודם ומשדר ואחד קולט ויכול להעביר למכשירים שקרובים אליו... מישהו יודע אם זה אפשרי?
-
- 4 תגובות
- 918 צפיות
-
-
אני משחק בXBOX360 שלי במסך המחשב שלי שהוא 22' והרזולוציה המקסימלית שלי היא 1680X1050, אבל בXBOX אין לי את אפשרות הרזולוציה הזאת, במקום זה יש רזולוציה של 1920X1200 ולפניו יש 1280X1024 וכשאני שם על הרזולוציות האלה אז רואים קווים מעצבים. מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול לשים על הרזולוציה המתאימה שלי?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
בPS3 יש את אופציית הגיבוי, שמגבים דרך שם האם זה מגבה גם כן את המשחקים שהורדתי מהPSN או שלאחר השחזור אני אצטרך להוריד מהPSN את כל המשחקים מחדש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
משיהו יודע אולי מתי יצא אימולטור שיוכל להריץ נורמלי משחקים של PS2?
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות צ'פ אבל שאני רוצה להוריד משחקים הם שוקלים לפני הפתיחה של הזיפ 7 גי'גה מאיפה אני יכל להשיג דיסקים של די וי די של 9 גי'גה יש למישו מושג???
-
- 4 תגובות
- 834 צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער על השאלה ה"טיפשית", אבל למדתי משפט חדש שאומר שעדיף לשאול ולצאת טמבל, מאשר לא לשאול ולהשאר טמבל. אז ככה.. מדוע כל כך הרבה אנשים קונים את האקסבוקס 360, כשידוע שהקונסולה הזאת לא אמינה בעקבות התחממות היתר שלה ו"טבעת המוות". למה לא קונים את הקונסולה המתחרה שלה מבית סוני? האם יש סיבה נוספת מלבד המחיר? בשבועות האחרונים שמעתי על הרבה מכשירי אקסבוקס 360 שקיבלו את טבעת המוות ואני לא מבין למה ממשיכות להימכר עוד ועוד יחידות של הקונסולה. לכן פתחתי את הדיון הזה, אשמח לתשובה
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
סיימתי עכשיו את gears 2 והגרפיקה שלו פשוט מדהימה בכמה דרגות יותר מהמשחק הראשון או כל משחק אחר ששיחקתי בבוקס עד עכשיו, השאלה שלי היא איזה משחקים יש שמשתווים לגרפיקה של gears 2 או יותר יפים? תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
הזמנתי מאיביי 2 משחקים לפלייסטשן 3 וקיבלתי באימייל הודעה שהמוכר קיבל את התשלום למשחקים אבל בפעם הקודמת שהזמנתי ממנו משחק הוא שלח לי הודעה מתי שהוא שלח אותו ועכשיו הוא לא שלח לי הודעה אם הוא שלח לי את המשחקים(הזמנתי ביום שבת) ואני רוצה לדעת אם זה משנה? כי אני לא רוצה לחכות סתם ואז לגלות שהוא שכח או משהו ואז אני אצטרך לחכות יותר זמן
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
יש פה מישהו שיצא לו להתקין לינוקס על ps3 ואם כן איך אני עושה את זה ואם זה משתלם בכלל.. תודה מראש..!
-
- 7 תגובות
- 929 צפיות
-
-
שלום! היום נכנסתי לאתר יד2 וראיתי ש-14 איש מוכרים את המכשיר כולל משחקים וציוד היקפי מה הסיבה לכך ?... ???
-
- 3 תגובות
- 937 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית LCD בבית שיש לה חיבור HDMI ולפי מה שהבנתי יש היום גירסה חדשה לחיבור HDMI 1.3 בטלוויזיה שיש לי אני מאמין שזה חיבור ישן... אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 3 עם כבל HDMI אבל אני לא בטוח אם זה יעבוד כמו שצריך. קישור http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1 וזה הכבל שאני רוצה לקנות http://cgi.ebay.com/HDMI-V-1-3-GOLD-PLATED-CABLE-1080P-PS3-XBOX-360-HDTV_W0QQitemZ280130135465QQihZ018QQcategoryZ21187QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אם אני יחבר אליה כבל HDMI 1.3 זה יעבוד כמו שצריך ולא יצור תקלות תודה!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קונסולת wii עבור חבר. איך אני יכול לדעת האם הטלוויזיה שלו היא pal/NTSC? (טלוויזית GRETZ מלפני כמה שנים טובות). הוא טוען שלא רשום עליה את אחד משני השמות האלו... הרמז היחיד שיש לי הוא שרשום עליה 50/80 Hertz, האם זה מעיד בוודאות שהיא PAL? כמו כן, במידה ולטלויזיה יש רק חיבור SCART, האם ניתן לחבר את הקונסולה? האם כבל תואם מגיע איתה או שיש לקנות כזה במחיר יקר?
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי את הכבל הזה השאלה שלי האם הוא יכול לתת לי איכות כמו שהכבל HDMI TO HDMI נותן ? ובנוסף, איך בדיוק אני מחבר אותו ל-LCD או שזה אותו דבר כמו שאני מחבר אותו לטלוויזיה רגילה (צהוב= וידאו אדום לבן=אודיו) כי יש שם צבעים נוספים כמו ירוק אדום וכחול... תודה לעונים נ.ב כבל HDMI TO HDMI רגיל שקונים מחנות כמו ACE או כל חנות קולנוע יתאים ל-XBOX ?
-
- 8 תגובות
- 966 צפיות
-
-
יש לי את ה-360 ואני לא מחובר ללייב. האם אני יכול לחבר את הקונסוליה למחשב ולצפות בקבצים שיש לי על המחשב ? (אגב יש לי רשת אלחוטית בבית ככה שאני רק צריך את המתאם האלחוטי לקונסוליה)
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-
-
תגידו הבחורה תיהיה דבוקה לתחת שלי כל המשחק? אין לי עצבים להגן אליה כל הזמן
-
- 0 תגובות
- 943 צפיות
-
-
1)יש לי שאלה בקשר לתוכנת הצריבה של משחקי WII אני לא יודע אם איזה תוכנה הכי כדי לצרוב בגלל שהקבצים הם קבצי ISO שאי אפשר לפתוח במחשב 2)בקשר לבריק בWII,לפי מה שהבנתי אם אני מוריד משחק NTSC(יש לי מכשיר PAL אם WIIKEY)והWII עושה עידכון אז "הלך" על הקונסולה(זה נכון?) והבנתי שיש גם תוכנה שמונעת בריק בשם:"WII BRICK BLOCKER" מישהו מכיר אותה?יודע אם היא באמת עוזרת? תודה לכל העוזרים!
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי חבר בארצות הברית ואני רוצה שהוא ישלח לי כמה משחקים אני צריך להגיד לו שיביא לי משהו ספציפי...או שכל משחק יעלה לי..? שמתי לב שבמשחקים שיש לי מסומן מאחורה בעטיפה מספר 2 אם אני לא טועה זה השם של האיזור.. קיצור מה אני צריך להגיד לו שהמשקים שהוא ישלח לי יעבודו לי?!! תודה מראש לכל העוזרים..!! מתן
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש פלייסטיישן 3 ורציתי לדעת האם הוא מסוגל לקרוא DVD צרובים (של משחקים כמובן)?
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש מצב מוזר כשאני מדליק תמכשיר יש כמו ניצנוצים כאלה על המסך לא משהו שמפריע בגדול כשיש רקע בן השחור ללבן אפשר להבחין בזה אבל כשאני משחק הכל עובד חלק האם מישהו ניתקל בזה המכשיר הוא דגם של 09
-
- 1 תגובה
- 787 צפיות
-
-
משהו לא ברור לי איך אפשר להוציא קונסולה שהחומרה שלה בצד הכרטיס מסך כפי שפורסם היא טכנולוגיה בינונית וקצת מיושנת בהשוואה לכרטיסי המסך היותר מתקדמים שיש כרגע ושיש להרבה מהאוכלוסיה לפי מה שהבנתי הכרטיסי מסך בקונסולות זה בערך הכרטיס מסך שיש לי בלאפטופ משהו שהוא כבר בין שנתיים ואיך אפשר לשחרר קונסולה כזאת שעכשיו GTX 660 הוא בערך הנורמה אמנם מה שבטוח שמדובר בקפיצת מדרגה מהחומרה של הקונסולות המתישנות אבל האם באמת אפשר לקרוא לזה "הדור הבא" הרי אם כרגע החומרה קצת מיושנת אז מה יהיה עוד שנה ושנתיים שכרטיסי המסך ישלשו את כוחם ואולי תהיה איזה התקדמות טכנולוגית וכו.. הרי כל המשחקים העתידיים של הקונסולות יצטרכו לעבוד בהתאמה למשחקי המחשב ועוד שנתיים שלוש הכוח של הכרטיסי מס…
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
האם שווה לקנות אותו? אהבתי את הראשון לא יותר מדי אבל היה כיף להעביר את הזמן. אז כמה שאלות: 1. הוא קשה מאוד? 2. יש שם חידות כמו בראשון, קשות? אני קצת שונא חידות. 3. האם הוא ארוך? 4. מ1 עד 10 כמה?
-
- 0 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום.. יש לי Ps3 ורציתי לדעת איך אני יכול לקנות משחקים דרך האינטרנט? ואיך זה מתבצע בדואר? או שזה מוריד את המשחק לסוני?! תודה לכל העזורים שיהיה חג שמח!!
-
- 1 תגובה
- 718 צפיות
-
-
מה אני צריך לעשות כדיי שהשלט של ה PS3 יעבוד במחשב?!.. תודה לכל הועזרים....!! מתן
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-