קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לדעת איפה אני יכול מצוא אתר שבו אני יכול לקנות במחיר דומה של base.com את (Final Fantasy XV (Day One Edition?כמובן אני צריך אתר ששולח אתר לישראל אבל גם במחיר דומה שכרגע זה £37.99 וכמובן גרסת הפלייסטיישן 4. לצערי נראה שנגמר להם המלאי ואני רוצה למצוא עוד אתרים ששולחים לישראל במחירים הוגנים. לא איכפת לי לחכות.וכן עדיף גרסת PAL כדי שיתמוך ב-DLC. כמו אני לא מעוניין לפתוח חשבון אירופאי או אמריקאי כי גם ככה ה+PS שלי על החשבון הישראלי. תודה מראש ! עריכה: לא משנה מצאתי דיל טוב באמזון וקניתי
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי 10 דקות עד חצי שעה הרשת מתנתקת לי, אי אפשר לשחק ככה באונליין..! יש לי תגרסא הדקה שמחוברת לראוטר עם כבל רשת.. אגב מספר הבעיה היא 8002ad23. מישו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 770 צפיות
-
-
הדמו יהיה זמן החל מעדכון החנות מחר לאנשים שרכשו את המהדורה האחרונה של Qore ולמספר מצומצם של אנשים עם חשבון אירופאי שייבחרו באקראי. המסלול שיהיה זמין נקרא Rain God Spires ויש בו הרבה עליות ומורדות כדי להדגים את טווח הראייה הגדול שהמשחק מציע. לא תהיה אפשרות של Online Multiplayer בדמו אבל כן Split-Screen וכמובן Single Player. http://nextgn.com/2008/09/10/motorstorm-pacific-rift-demo-details/
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. לא מוצא את זה בהגדרות אודיו של המשחק,
-
- 0 תגובות
- 995 צפיות
-
-
יש לי את המשחק הזה בסוני פלייסטיישן 3. כשאני וחברים שלי משחקים 2 נגד 2, יש באג מוזר: השחקן שאני משחק איתו רץ לכדור , ואז פתאום השליטה עוברת לשותף שלי למשחק. זה קורה במשך כל המשחק- השליטה עוברת משחקן אחד לשני. ניסיתי לשנות בהדגרות של האוטומאטי, חצי אוטו' , אבל זה לא עזר. מישהו נתקל בזה?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6204772.html?tag=latestheadlines;title;4 טוב החברה הזאת ירדה מגדולתה מזמן
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
היי, רכשתי HellDivers Ultimate Edition שאמור להגיע עם כל ה DLC. אני לא מבין מאיפה אני מוריד את ה-DLC .. הצלחתי להוריד רק את המשחק אבל לא רשום שזה כולל DLC.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה בסוני שבזמן משחק התמונה נעלמת וגם הקול לשניה ואז חוזרת, אחרי שהורדתי את הגרפיקה ל1080i זה קורה אבל פחות. מישהו נתקל בזה ואם כן איך אפשר לתקן את זה (אין לי בעיה לפרק אותו לעשות בו תיקונים) והאם שווה לתת אותו למעבדה? זה סוני 80GB עם העידכן האחרון , ניסיתי 6 כבלים שונים ו3 טלוויזיות שונות.
-
- 0 תגובות
- 911 צפיות
-
-
את טריילר המשחקיות המרשים לגירסה החדשה של God of War, שבה קרייטוס אוחז בזקן עבות ובבן שאותו הוא מנסה לחשל אל העולם המסוכן שבחוץ, ושמרגישה יותר כמו גירסה אלטרנטיבית ל-Dark Souls מאשר כמו משחק מסדרת GoW, כבר ראיתם? אתם מוזמנים לספר לנו מה דעתכם.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=dEaL8HqufFI לא יודע איך יצא המשחק אבל סוף סוף פרסומת מצחיקה מנינטנדו
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, יש לי שאלה עקרונית בקשר לטלוויזיות. לפני כמה ימים קניתי אקס בוקס 360, הכל מעולה, אבל מה, שמתי לב שבטלוויזיה שלי בחדר (שהיא טלוויזיה FULLHD זולה ומעפנה), יש משחקים שלא עובדים חלק לגמרי, למשל GTA4 שמקרטע כשמשחקים עם המצלמה. אבל כשאני מחבר את הקונסולה לטלוויזיה הגדולה והישנה יותר בסלון, טושיבה שהיא רק HD READY, הכל עובד חלק יותר ולא מקרטע בכלל. אז השאלה היא האם זה קשור בעובדה שבטלוויזיה הקטנה יותר זה FULL HD, באיכות של הרכיבים, בקצב הרענון, או משהו אחר? והאם אפשר לעשות עם זה משהו מעבר ללקנות טלוויזיה טובה יותר פעם הבאה? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
האדום מדיי פעם נתקע לי, ובכללית המקשים לא מתפקדים יפה לאט לאט אולי נכנס אבק
-
- 0 תגובות
- 578 צפיות
-
-
אשמח לשמוע המלצות למשחקים טובים עבור 2 שחקנים 1VS1 כמה שיותר אני צריך מינמום חמש! תודה רבה! משחקים כמה שיותר מענינים תודה...
-
- 0 תגובות
- 932 צפיות
-
-
-
חברים יש לי בעיה.. אני לא יודע אם זה קשור למסך הטלויזיה הוא לפליישטישן. באמצע משחק קורה לי שנכבה המסך לכמה שניות ונדלק שוב לבד. אני השמח שתעזרו לי לפתור את הבעיה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי שלט של אקס בוקס 360 שאני רוצה לחבר למחשב. משום מה אני לא מוצא את הכבל המקורי של האקס בוקס ואני מבין שכדי להשתמש בשלט עם המחשב אני חייב את הכבל. רציתי לדעת האם יש דרך לחבר את השלט בלי כבל, או האם יש דרך אחרת. ואם לא, איפה אפשר לרכוש כבל כזה? יש לי ווינדוס 10 דרך אגב אם זה חשוב. תודה.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מערכון: דונקי קונג היפ הופ! הורידו כאן את ה MP3 באיכות הגבוהה: http://www.teamgenius.biz/boyfriends/mp3/
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי אינטרנט במהירות 4mb Adsl ספק בזק בנלאומי . אני שם לב שבמחשב הדברים יורדים יותר מהר מאשר ב-PS3 , כמו כן בבדיקת מהירות של Konami ,במחשב אני מקבל A וב-ps3 אני מקבל C , רציתי לדעת איך אני יכול לדעת באיזה מהירות ה-ps3 מוריד ומעלה קבצים . יכול להיות שמשהו לא תקין בקונסולה ? יש לציין שכל משחקי הרשת עובדים לי חלק , למעט Pes2009 שבו יש לי לאגים תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
-
-
ניתקלתי במוכר הזה http://www.ebay.com/itm/South-Park-PS3-NO-CD-/252186378761?hash=item3ab77ac209:g:NCQAAOSwHQ9WVo4~ שמוכר עותקים דיגיטליים של משחקי PS3 במחירים ממש טובים. אני לא מכיר את הקונספט הזה, העותק חוקי? יעבוד בכל מכשיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 937 צפיות
-
-
-
מצחיק אבל קרוב לאמת: http://checkyourhud.com/how-to-design-a-character-the-square-enix-way/
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קניתי בשעה טובה PS3 במבצע עם הטלויזיה של סוני. איזה משחק ואביזרים כדאי להזמין מאתר בחו"ל? האם play-asia.com הוא הכי טוב או שעדיף אתר באירופה שיתן גם משחק לאיזור אירופאי? האם יש הבדלים בין הג'וייסטיקים? איזה אתם ממליצים? מה עוד כדאי? שלט רחוק? איזה משחק הייתם ממליצים להתחיל איתו?
-
- 0 תגובות
- 570 צפיות
-
-
הילדה שלי משחקת Fortnite ומשתמשת באוזניות XBOX Series Headset. אתמול פתאום ללא כל סיבה היא הפסיקה לשמוע את החבר'ה שמשחקים איתה, הם שומעים אותה במידה והיא מדברת אבל לא להיפך, מה שעוד מוזר זה כשהיא מורידה את האוזניות ומניחה אותם על הספה אז היא כן שומעת. ניסינו לעשות ריסט, היה גם עידכון אבל כלום לא עוזר, ההגדרות נשארו כמו שהיה והיא לא נגעה בכלום.
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כבלתי psp מהדור הישן מקורי ואני מחפש איך להוריד לו משחקים מקורים ולא מזויפים הpsp באותו המצב שהוא באה מהיצרן אז אני צריך את המשיקים המיתים אי אפשר להתקין עלו מה שרותים(זה מה שאני חושב אני לא כזה מבין בזה) אם מישהו יכול לאזור לי אני יודה לו מהוד
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בקשה קצת הזוייה, מצטער מראש P: בכל אופן, בעוד כחודש ההורים שלי יסעו לסינגפור, ואני ניזכרתי שרציתי לקנות בוקס360 אבל בארץ המחיר פשוט מוגזם. אז, האם בסינגפור המחירים יותר סבירים+האם הקונסולות שם תקינות? אם כן, מישהו מכיר רשתות מומלצות שאפשר לקנות מהן במחיר סביר? אני מרגיש צורך רק לציין שאני מעוניין במכשיר "נקי" ללא צ'פים, פריצות וכו' שאותם אני כבר אדאג להוסיף בארץ.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-