עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by gman_il,

אני ניסיתי לחבר את האוזניות לטלויזיה בשביל שאני אוכל לשמוע את ה- PS שלי דרך האוזניות. משום מה זה לא עובד , האמת היא שזה גם לא עובד מול שידורי טלוויזיה דרך הממיר. האם מספיק לחבר את אוזניות לטלווזיה , או שזה צריך להתחבר לממיר / קונסולה?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 29 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כפרות? יוגי התאושש וחזר אלינו בכוחות מחודשים. אנחנו שמחים לארח בפרק גם את אופיר נמצוב, שהוא מעריץ אהמ מאזין שלנו כבר עוד מלפני שהקמנו את הפודקאסט בכלל. אופיר היה על הכיפאק ובכלל כל הפרק יצא מצחיק וזורם, אמה מה יש מצב שתשמעו את המילה “מיינקראפט” (טינג!) פעם או פעמיים במהלך הפרק… מעבר לכך סקרנו בקצרה את Enslaved, רובוטריקים, סטארקראפט 2, לימבו, טררררררראררריה [שזה קצת כמו מיינקראפט (טינג!)], ומורטל קומבט. לוני כבר חולה סופנית בקדחת החתונות וזה משפיע על בחירת האפליקציות שלו לפינת האייפון השבוע. יש לנו סקירת מאזין על …

3. שיחקתי במשחק modern warfare 2 והתענגתי על כל רגע במשחק....במיוחד ברשת...!!!! אחר כך יצא הblack ops ובקושי נגעתי בו....ממש התאכזבתי... למישהו יש המלצה מעניינת????

• 0 תגובות
    • 935 צפיות
  4. מכיוון שיש להגה חיבור USB ובPS3 גם יש חיבור,זה יכול לעבוד? אני יודע שאם אני אחבר מקלדת USB היא תעבוד בPS3 בכתיבה באינטרנט אבל לא במשחקים,השאלה אם גם ההגה יעשה אותו דבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 754 צפיות
  5. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 31 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה מתרחש, מקשיבים? שבוע חדש מביא איתו כרגיל פרק נוסף מבית הפאנבויז. הפעם מצטרף אלינו דניאל (א.ק.א ד”ר דרה) ונותן סקירה או שתיים מכל הלב (בעודו מנסה לשמור על המעט שפיות שנשארה לו אחרי שחפרנו לו במוח). בפרק אנו סוקרים את המשחקים פיינל פנטזי איקס ומלא I, רד אלרט 3, לא נואר (יש לקרוא במבטא צרפתי), טופ ספין 4 ולג’נדס אוף טרוי. כמו כן נסקרים גם הדמואים הבאים: Warhammer 40,000: Space Marine , Warhammer 40,000 Kill Team , Hamilton’s Great Adventure , Pro Evolution Soccer 12. שלושה אפליקציות לאייפון: Decide-o-tron ,Bejewled 2,Road …

6. שלום חברים, האמת התיאשתי. יש ברשותי קונסולה PS3 עם העדכון האחרון של SONY 5.7 (אני לא מאלה שפרצו אותה, אוהב לשחק ברשת) לא מזמן רכשתי את המשחק GT5 והאמת יש לי שני ילדים קטנים ולא ממש יש לי זמן מיותר להתחיל לעשות את כל הטסטים והמרוצים. רוצה לשחק בזמן הקצוב לי. הבנתי שקובץ שמירה של מישהו אחר לא ניתן להעביר בין משתמשים כי הוא נעול. הבנתי גם שלאחרונה החליטו לבטל את השמירה על הקובץ הנ"ל אבל לא מצאתי אינפורמציה איך עושים זאת. מישהו יכול בבקשה לעזור לי להדריך אותי איך ניתן לקבל את כל המסלולים והמכונית ב- Gran Turismo 5 אני יודע שתשלחו אותי להתחיל לעשות טסטים ומרוצים אבל כנראה שזה לא ילך אלא אם כן אני מתגרש. המון תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by EzX1,

למי שיש את המפות של בלאקאופס לסוני 3 ומעוניין לשתף אני ישמח תודה מראש

• 0 תגובות
    • 843 צפיות
  8. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 32 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, גברים! יש לנו פרק חדש בשבילכם והוא מלא הפתעות: יוגי צריך ויטמינים, ינאי כבר על ריטלין ולוני מוקף ארגזים… (כמו שאומרים – “אם ההר לא בא למוחמד – אז מוחמד צריך לעבור דירה..”) איפה היינו? אה כן, יש לנו פרק שווה בשבילכם היום: יוגי חוזר לעבר עם מכונת (הפופקורן) הזמן הקטנה שלו וחווה מחדש את Saint Row 2. יש לנו סקירת מאזין על קרייסיס 2. המון חדשות חמות וטריות (MW3, Dead Island, Assasin’s Creed Revelations ועוד…) וידאו השבוע (ביוני למדי), פינת הפליקצ’ארט, שאלה שבועית חדשה והמון שאלות מאזינים (חלקן מו…

9. Started by stone cold,

טוב זה מה שIGN פרסמו וחשוב מספיק Monster Hunter 4 יצא ל3DS הסדרה לא חשובה במערב בינתים אבל להיט ענק ביפן לא ידוע עם תיהיה בילעדיות אבל הסדרה מכרה מיליונים בPSP ביפן ועזרה למכור חומרה עם תיהיה בילעדיות זה מכה לויטה ביפן עם לא זה פחות יתן לנינטנדו להיט ביפן בקרוב יהיה עדכון תוכנה ל3DS שיתן גם לצלם סרטונים ב3D וגם יהיה שיפור לחנות של ה3DS הוכרז המחיר על התוסף אנלוגית שניה ועוד 2 כפתורי גב והמשחקים שיתמכו בו בהתחלה "Packaging on software will indicate what titles actually support the expansion. A current list includes: Monster Hunter 3G, Resident Evil Revelations, Metal Gear Solid Snake Eater 3D, Ace Combat 3D Cross Rumble, Dynasty Warriors Vs and Kingdom Hearts…

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  10. למישהו יש קודים לזומבים ב COD BLACK UPS ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 33 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע לוני נפקד (סחבק עובר דירה!), אבל יוגב וינאי על המשמר, ואפילו הביאו שחקן חיזוק! עופר שוורץ מבלוג המשחקים המצויין גיימפאד והפודקאסט “גיימפוד”, שלא נזכיר בשום פנים ואופן, מצטרף לחגיגה. ואיזו חגיגה זו… ינאי ויוגב מספרים בשחור-לבן על-L.A. Noire ועופר מספר לנו חוויות מהחופשה שלו באי התענוגות היוקרתי Dead Island, אנחנו עוברים על החדשות השבועיות (Max Payne 3, Game of Thrones, תוסף חדש ל-3DS, בלו-ריי לאקסבוקס?), וידאו השבוע קר כקרח וכמובן, הכי חשוב – שאלות המאזינים. התחרות נושאת הפרסים שלנו נמשכת ויש לנו גם מכירה …

12. Started by RAM_GEVA,

שלום לכולם קיבלת ערכת Crazy Band של חברת Pega. התופים מגיעים ללא מצילות. רציתי לדעת איזה קיט מצילות יכול לעבוד עם התופים האלו? האם רק של חברת Pega או גם קיטים אחרים ואם בכלל כי ראיתי שאין חיבורים מאחורה לעוד משהו. אשמח עם תענו לי וגם תפנו אותי היכן אני יכול לקנות. תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  13. שלום וערב מבורך קניתי לפני כמה ימים עותק של mortal kombat 9 החדש,ומסיבה מסויימת אני לא מעוניין להמשיך לשחק למרות שאני אוהב את הסידרה.הדיסק הינו מקורי ובמצב מצויין! מעוניין להחליף למשחק Marvel vs capcom 3 למי שיש ונמאס לשחק.. נ.ב לקונסולה PS3

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  14. Started by andrei21,

לאחרונה פרצתי את ה PS3 וזה חדש בשבילי קראתי שעל מנת להפעיל משחקים אני צריך backup manager איפה אפשר להוריד אותה?

• 0 תגובות
    • 868 צפיות
  15. אהלן, כגיימר ותיק ובעלים גאה של קונסולת PlayStation 3 שאוהב לשחק בהרבה משחקים, חיפשתי הרבה זמן את הדרך איך עושים את זה בלי להוציא המון כסף. משחקים חדשים בארץ עולים מאד יקר וגם אם בהזמנה דרך אתרים מחו"ל אפשר לחסוך קצת, זה עדין נשאר יקר אם רוצים לשחק בהרבה משחקים. קיימת האופציה של חנויות שמציעות משחקים להחלפה, אבל שם אתה גם צריך לתת משחק שלך בתמורה וגם לשלם. אפשר גם כמובן להחליף עם אחרים. אבל לך תחפש כל פעם את זה שיש לו בדיוק את מה שאתה רוצה ולך בדיוק את מה שהוא רוצה. בקיצור - חיים לא פשוטים. לפני כשנתיים החלטתי לקחת יוזמה ולהרים ספריית החלפות חינמית למשחקי PlayStation 3. מקום שבו יהיה ניתן להחליף משחקים בצורה נוחה ובחינם ממש. הרעיון מאד פשוט : נרשמים, מביאים משחקים לספריה …

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אהלן, לאחרונה קניתי את UNCHARTED 3 בארה"ב הכנסתי גם את ה קוד ל ONLINE PASS, הכל אחלה בחלה אבל כשאני מנסה להתחבר לאינטנרט אני לא מצליח זה נתקע בשלב של ה SYNCING LEVEL DATA וכותב לי FAILED TO SYNC ניסיתי נואשות לחפש באינטרנט תשובה לבעיה ולא כל כך מצאתי מצאתי כמה שכתבו שאולי זה בעיה עם שרת ה DNS ולנסות לשנות אותו ניסיתי וזה לא עזר לי, אבל לא מצאתי שום התייחסות רשמית חוץ מזה שראיתי שלעוד אנשים יש את הבעיה אבל לא ראיתי שום פתרון. האם מישהו כאן גם חווה את אותה הבעיה, או אולי שמע על הבעיה ויודע איך לפתור אותה? זה ממש מבאס שה MP לא עובד, זה חלק ממש משמעותי מהמשחק שממש בא לי כבר לנסות.. תודה רבה רבה!

• 0 תגובות
    • 943 צפיות
  17. Started by signed.incognito,

שלום, ברצוני לרכוש קונסולת WII ואני מחפש חנות אמינה בצפון שניתן להגיע אליה ולקנות את הקונסולה ולהתקין בה גם צ'יפ. תודה מראש לעונים.

18. Started by LazyBoy,

יתכן וזה פורסם פה כבר, אני לא עוקב אחרי הפורום הזה http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26633203

• 0 תגובות
    • 683 צפיות
  19. Started by uzi_sch,

מערכון: דונקי קונג היפ הופ! הורידו כאן את ה MP3 באיכות הגבוהה: http://www.teamgenius.biz/boyfriends/mp3/

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  20. Started by ofirterev,

שלום לכולם אני מחפש משחק פעולה לשניים משחק שאתה הולך הורג מלכים ועובר שלבים ל-ps2 תודה

• 0 תגובות
    • 884 צפיות
  21. Started by ironman405,

היי מישהו יכול לתת ביקורת איך המשחק?

22. Started by 114508534,

היי שלום הייתי רוצה לדעת אם מישהו יכול בבקשה להסביר לי כיצד משתמשים ב CQC ועל מה לוחצים בישביל להיתגנב כי אם אני מתקרב רגיל אז האוייב שומע אותי. תודה אני גם תקוע בשל שאני צריך להרוג את הצלף, הוא תמיד מתגנב אלי מאחורה ומרדים אותי, יריתי בו כבר כמה פעמים אבל זה לא היה מספיק, באיזה מקום הכי נוח להרוג אותו .?

• 0 תגובות
    • 522 צפיות
  23. Started by Shashay,

יש לי אינטרנט בכבלים של נטוויזין וניסיתי לחבר דרך כבל רשת את המודם לps3 אבל זה לא הצליח להתחבר לי...מישהו יכול לעזור לי איך אפשר להתחבר לps3 דרך המודם של האינטרנט במחשב?

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  24. Started by yomanet,

לפני כמה ימים נשרפה לי הטלוזיה וקניתי חדשה אני מחבר את הסוני 2 לטלוזיה החדשה ,שמתי גיטר הירו ואני רואה שחור לבן ולפעמים זה מהבהב כזה בין שחור ולבן לבין צבעוני אין לי מושג מה לעשות..ואני חושב שהטלויזיה הקודמת הייתה טובה מאוד ותמכה גם בשתי שיטות השידור הייתה לי טלוזיה LENCO או משו כזה... יש מושג למישהו איך לתקן את הבעיה?? אגב המכשיר שלי הוא אמריקאי..

• 0 תגובות
    • 558 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.