קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם ! רציתי לקנות את ה-dual shock 3 מ-playasia אבל אז ראיתי שיש שני סוגים , האחד שמתאים ל-PS3 יפני והשני ל-PS3 אמריקאי , אם אני ירכוש אחד מהם הוא לא יעבוד על הקונסולה שלי שהיא אירופאית (PAL) ? תודה
-
- 4 תגובות
- 771 צפיות
-
-
אם אפשר הפניה למדריך טוב עקרונית מה שלא הבנתי זה שצריך להוסיף layer break וליצור עם זה קובץ וגם שלפעמים מוסיפים SS אם אפשר קצת פירוט בנושאים האלו, תודה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש מצב כזה, פשוט ה HDMI מחובר למסך ויש לי כבל VGA ל 360 עם יציאה אופטית
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות Wii מתנה למישהו. אני לא כל כך מכיר את המכשיר, ואת האביזרים שלו... מה ת'כלס צריך? מה כדאי להוסיף? אני יכול לקנות בדיוטי פרי יש שם חבילה בסיסית וחבילה מורחבת. http://www.bug.co.il/dutyfree/ האם כדאי להשקיע במורחבת? מה התוספת האלה נותנות לי? איך בכלליות המחיר שמציאים בדיוטי פרי? יקר/זול/ממוצע? איפה אתם ממליצים לקנות? תודה אור
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
השגתי דוד שלי אקסבוקס 1 עם משחקים הבעייה שהארדיסק מת קראתי איך מחליפים אבל לא הבנתי כלום צריך את עזרתכם למדריך הכי פשוט מה זה FTP?
-
- 2 תגובות
- 793 צפיות
-
-
דבר ראשון אני מתנצל אם יש דברים שכבר שאלו אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובות.. 1. לגבי השלטים, הסוללה שלהם פנימית ? אפשר להטעין את השלט ולשחק תוך כדי ? אני מטעין אותו דרך ה XBOX או דרך מטען חיצוני שמתחבר לתקע ? 2. 256 מגה זה מספיק לשמירות של משחקים ? 3. אם אני שם דיסק עם סרט במכשיר, אני יכול ליראות את הסרט או שאני חייב להעביר את הסרט לזיכרון של המכשיר ? 4. מה אתם אומרים על הגרסה הזאת : http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=453 טובה ? אם הגרסה הזאת לא טובה, מה הגרסה הבסיסית הזולה בארץ ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק מידי פעם את המשחק ברשת אבל הפינגים לחו"ל בלתי אפשריים למשחק. יש סרברים ישראלים או אולי קהילות? ואם יש כאן שחקנים צרו איתי קשר PSN: or_elm
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
http://nextgn.com/2008/12/02/uncharted-2-new-details-trailer/ Uncharted 2 יקבל חשיפה עולמית ראשונה בטקס ענקת פרסי משחקי הודיאו ב-14 בדצמבר. בנתיים עשו טריילר לחשיפה הראשונה (כן גם לי זה נשמע מצחיק). Uncharted 2 ייקרא Uncharted 2: Among Thieves והפעם Nathan Drake יעקוב אחרי המסלול של מרקו פולו מהמאה ה-13. תהיה מכניקת טיפוס חופשי חדש וכל מיני אלמנטים של התגנבות.
-
- 4 תגובות
- 972 צפיות
-
-
כמה שעות משחק יש לו?? האם שווה לקנות?? יש לו אופציה של אונליין ?
-
- 6 תגובות
- 779 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכוון לקנות PS3 בארה"ב, האם יש regions גם ב BLUE RAY ? ז"א האם אני אוכל להריץ משחקים שאני אקנה בארץ למשל או מכל מקום אחר? ולגבי משחקים שאפשר להוריד ברשת, האם גם שם הם מוגבלים או שאפשר להוריד אותם לHARD DISK והם יעבדו?
-
- 4 תגובות
- 593 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר את האקסבוקס לאינטרנט דרך מחשב נייד המחובר אלחוטית? כך שלא אצטרך לרכוש מאתם רשת אלחוטי נפרד?
-
- 7 תגובות
- 964 צפיות
-
-
שלום אני חדש פו יש לי בעיה הגיעה לידי PS3 שהבעלים שלו אמר שהוא תקול ולא מקבל דיסקים אבל זאת לא נראלי הבעיה היחדיה כשאני מחבר תPS ומדליק אותו זה ישר מדליק לי אופדיט כול שהוא לפני שזה נכנס לטפריט האופדיט הזה נעצר ב 46% כמופיעה שגיאה an error occured during the update operation contact technicl support for assistance מספר השגיאה 8002F14E תודה לעוזרים זה דחוף D:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה כדאי לדעתכם לילד קטן? WII או אקסבוקס עם קינקט? לא יוצא כבר איזה WII חדש?
-
- 12 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
Teaser שלו מופיע בחוברת של God of War החדש ל PSP
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
^ אז כמו שאמרתי: PS3, ללא פריצות, הכל מקורי. הכוונה היא, כמובן לשחק פרו 2012. השאלה היא: האם אפשר וכיצד מתחברים מ-PS3 לרשת, דרך ראוטר (שהשכן נותן לי לגשלוש דרכו)? דהיינו, יש גלישה בבית, אלחוטית. השאלה היא מה ואיך עושים כדי שדברים יעבדו? תודה ומקווה שהבנתם
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי God of War III הודלף גם סרטון Gameplay של Uncharted II שכבר נראה בשלב הרבה יותר מתקדם בפיתוח. זה באמת נראה מדהים... Can't Wait! http://www.nextgn.com/2009/03/28/uncharted-ii-gameplay-video-leaked/
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
http://ps3.ign.com/articles/867/867631p1.html המשחק יציב דמויות של DC Comics מול הדמויות המיתולוגיות של MK. בין הדמויות של DC קומיקס אפשר למנות את סופרמן, באטמן, וונדר וומן, חברי ליגת הצדק והנוקמים. בין הדמויות של מורטל קומבט ניתן למצוא את סאב זירו, ריידן, ליו קאנג וסקורפיון. האמת היא שאני מאוד מחכה למשחק הזה, בעיקר כי אני נזכר במשחק הנפלא Marvel Vs. Capcom ומקווה שהמשחק הזה יהיה טוב כמוהו. המשחק אמור לצאת בסתיו השנה ל-XBOX 360 ול-PS3.
-
- 4 תגובות
- 961 צפיות
-
-
כן אני יודע שהמשחק כבר ישן אבל קניתי את גרסת השנה וקיבלתי אותה רק היום בכל מקרה -
-
- 0 תגובות
- 892 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שזו בקשה קצת מוזרה אבל: אני מחפש לקנות את המשחק GTA Advance ל-Gameboy Advance. אם למישהו במקרה יש והוא מוכר, אשמח ליצירת קשר. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
עוד מלפני שהיה לי את ה PS3 ידעתי שהמשחק הראשון שאני אשחק יהיה ראצ'ט והשני יהיה המשחק של ה-Simpsons. אני פשוט מעריץ גדול של הסדרה ובוידיואים שהורדתי מהאינטרנט הוא נראה ממש טוב מבחינה גראפית, משחקית ומהדיבוב של ה-Castהמקורי. בסופ"ש קיבלתי את המשחק מבן דוד שלי, נרגש ומלא ציפיות הכנסתי את המשחק ל PS3 שלי והתחלתי לשחק. אויש כמה שהתאכזבתי... שיחקתי במשחק הזה פעמיים. ארבעים דקות בפעם ראשונה ועוד חצי שעה/עשרים דקות בפעם השניה. אני לא חושב שאני אכניס אותו עוד פעם למכשיר... גראפיקה נוראית, משחקיות עוד יותר נוראית, משימות לא כיפיות, הכל משעמם וחסר מעוף - אכזבת השנה בשבילי... כמה שחיכיתי לשחק במשחק הזה - ככה נפלתי. הדבר הטוב היחידי במשחק זה הדיבוב של צוות השחקנים שגם מדבב בסדרה וממנו…
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תיראו קניתי לפני שבועיים PES2008 מ-PLAYASIA ל-PS3 . עכשיו באתר שם רשום No Region Protection וליד סמל של US. אז אני רוצה לבדוק איזה גירסא זו באמת, אז איפה זה אמור להיות רשום על הקופסא (בכלל אמור להיות רשום? חיפשתי ולא מצאתי...) ויש מצב שאם זה לא US אלא JAPPEN או משהו כזה, המשחק יתקע קצת , או לא יוריד לי עידכונים? כי יש לי בעיית FRAMELAG ושמעתי שהוציאו לזה פאצ, וכבר שבוע אני כל יום משחק בזה, והוא לא מודיע לי על עידכון, וכשהתקשרתי לישפאר הם שאלו מאיפה קניתי את המשחק, אז התחלתי לחושש שאולי בגלל שזה לא מהארץ זה נתקע\לא מוריד עידכונים... עריכה: ניזכרתי בעוד שאלה. נירשמתי ל-PSN ורשמתי במדינה ISRAEL ואחרי זה קראתי שאי אפשר להוריד דמואים, איך אפשר לשנות את זה למדינה אחרת, ו…
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
-
האם אני יכול להשתמש בשלטים של הסוני 2 בסוני 3? שמעתי שיש איזה מתאם אבל אני לא יודע בדיוק מה עושים ואיך... אז השאלות שלי הם: 1. האם אני יכול להשתמש בשלטים של הסוני 2 בסוני 3? 2. האם בעזרת המתאם אני יכול גם להשתמש בשלטים בשביל המחשב? קראתי באי ביי שיש מתאם שמתאים את השלט של הסוני 2 גם למחשב וגם לסוני 3 .... http://cgi.ebay.com/For-PS2-to-PS3-Controller-Adapter-2-3-USB-Converter-PC_W0QQitemZ260402778535QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item3ca13711a7&_trksid=p3286.c0.m14 הגיוני?
-
- 9 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
קניתי משחק לXBOX360 בחנות GAMEZ בסינימה סיטי . NEED FOR SPEED CARBON אני מגיע הביתה פותח תמשחק בא לשחק ובכלל עולה לי FIFA 2007 זה אומר שהמשחק מזוייף ...?? או טעות ועם כן של מי?? כי אם כן אני רוצה לדווח על החולרות ועם זה מקרוסופט שלא יודעים לצרוב אני רוצה פיצוי מה לעשות??
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני רואה שהפורום לא פעיל ממש בעניין הזה אבל אני אנסה בכל זאת יש לי פי אס פי דגם e1004 רציתי לדעת אם אני יכול לחבר אותן לטלויזיה ואם כן איזה כבל צריך תודה
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-