עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שבוע טוב לכולם, לפני זמן קצר סיימתי לכתוב את המהדורה החגיגית והעשירית במספר של גיימסנטר, המהדורה החדשה תהיה מלאה בסרטים ובתמונות (מעבר לכמות הרגילה) ותסקר את משחק הפוטבול החדש בסדרת מאדן, משחקי הנגינה החדשים מסדרת גיטר הירו ואף תביא עדכונים לגבי מצב הקריירה במשחק UFC UNDISPUTED. הנה הלינק, אשמח לשמוע את דעתכם: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/09/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%AA/ אורן נתן.

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  2. טוב אחרי כימאת 40 שעות משחק סוף סוף סימתי את מאריו נייר 2 המשחק זה משחק גימקיוב והמשך למאריו נייר 1 שיצא לN64 בזמנו בגדול יש הרבה דברים טובים במשחק כמו שפע של סוגי אויבים שפע של בוסים שפע של עולמות מערכת קרבות כיפית וחלק מהמוזיקה טובה העלילה עצמה נחמדה אבל אם זאת יש גם הרבה בעיות לדוגמה עולם אחד משעמם מאוד שזה עולם שעושים בו עבודת בילוש מטומטמת חלק מהמוזיקות לא טובות אבל הבעיה הגדולה ביותר זה חוסר דיבוב -ויש המון טקסט במשחק בסופו של יום יש חלקים משעממים מאוד אבל גם חלקים טובים מאוד והסוף מצוין למי שאוהב JRPG אם קלילות והומור זה משחק טוב הוא לא באיכות של משחקים אחרים בסדרה ששיחקתי אבל אולי אני אומר את זה כי שיחקתי ברובם אבל להיום אני יתן לו 80 …

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  3. שלום לא מזמן קיבלתי לידי את Mario Strikers Charged Football בעיקרון שיחקתי בעיקר עם חברים. עכשיו אתמול ראיתי פתאום, כשיחקתי נגד המחשב, שמבצעים נגדי תרגילים שלא ראיתי קודם לכן. (הכרתי רק את המגה סטרייק-זאת שאתה בועט כמה כדורים אם זה עם הקפטן או בעיטה יותר חזקה עם זה עם הדמויות המשניות) רציתי למשל לדעת איך מבצעים את התרגילים של DK כשהוא חובט על החזה שלו ומזיז את כולם בזמן שהוא עם הכדור. (לא המתקפה המיוחדת שלו כשהוא קופץ למעלה), או איך למשל עם החפרפת הזאת אתה יכול להתחפר באדמה כדי למנוע פגיעה מהיריב? אם יש לכם מושג איך עושים את זה אז בבקשה תגידו. נ.ב מה לעזאזל עושה Z אם הוא בכלל עושה משהו?

• 5 תגובות
    • 672 צפיות
  4. Started by DARK-SPIRIT,

יש לי טלוויזית LCD בבית שיש לה חיבור HDMI ולפי מה שהבנתי יש היום גירסה חדשה לחיבור HDMI 1.3 בטלוויזיה שיש לי אני מאמין שזה חיבור ישן... אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 3 עם כבל HDMI אבל אני לא בטוח אם זה יעבוד כמו שצריך. קישור http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1 וזה הכבל שאני רוצה לקנות http://cgi.ebay.com/HDMI-V-1-3-GOLD-PLATED-CABLE-1080P-PS3-XBOX-360-HDTV_W0QQitemZ280130135465QQihZ018QQcategoryZ21187QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אם אני יחבר אליה כבל HDMI 1.3 זה יעבוד כמו שצריך ולא יצור תקלות תודה!

5. http://www.gamespot.com/news/6197465.html?tag=latestheadlines;title;1 לדעתי זה טמטום יש להם קבוצת פיתוח שעבדה על כותרים כמו Ages of Empires ועכשיו Halo Wars והם סוגרים אותה זה כמו שנינטנדו תסגור את ראטרו סטודיו פשוט חסר היגיון ולמרות שחלק מהמפתחים יקבלו תפקיד בקבוצות פיתוח אחרות עדיין לדעתי מהלך מטומטם בלי חשיבה לעתיד

• 2 תגובות
    • 672 צפיות
  6. Started by rikonor,

שלום מישהו רוצה למכור Final Fantasy XII בזול ובמצב טוב אם כן צרו קשר rikonor@gmail.com

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  7. אם אני מכייל עם המחשב הוא מזהה אותו בתור 1. אם אני מכייל עם האקסבוקס ,גם כ1 ואז הוא מתנתק מהמחשב,מה אפשר לעשות? בעקרון אני רוצה לעשות שהוא ישמש כגוייסטיק שני ל360 ולמחשב... תודה לעוזרים

8. שלום לכולם, לכבוד היום הולדת החלטתי להתחדש באקסבוקס360 ויש לי מספר שאלות... 1. האם הבעיה של ההתחממות כזאת חמורה שחובה לקנות מעבד 65 ננומטר? זה יותר יקר? אני מעוניין בפרימיום וראיתי באיזה אתר שזה עולה עוד 300 הגרסאות החדשות זה רק אצלם ככה או שבכללי מיקרוסופט העלתה מחירים? לכן אם זה באמת עד כדי כך חמור אני כמובן יקנה את ה65 ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על החנות הזו ועל הבאנדל הזה בפרט - http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=222 איך הוא והחנות? יש מקום יותר זול\מומלץ? ועוד שאלה - האם האקסבוקס מתחבר בקלות למסכי LCD של מחשבים? יש לי מסך LCD חדש של סמסונג syncmaster 931bf האם זה יתחבר בקלות? האם זה יתמוך בHD דרך המסך שלי? ועוד דבר - למה משמש ההארדיסק אם אי אפשר …

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  9. שלום לכם, בסלון אני מחבר את הXBOX למסך עם כבל קומפוננט ובעזרת כבל האודיו האופטי. כאשר אני רוצה לחבר אותו בחדר אחר, ללא מגבר, איך אני יכול לחבר אותו ועדיין לשמוע סאונד ? (הכוונה היא בלי כבל אופטי) ? המכשיר בלי יציאת HDMI. תודה עריכה - אפשר לנעול או למחוק. הסתדרתי. פשוט חיברתי את החיבור סאונד מהכבל הרגיל לכניסות סאונד של הטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  10. את ה DVD והדיסק הקשיח אני משאיר, כל השאר הולך לפח היא כרגע מפורקת, אני בספק גדול שיהיה אפשר לתקן אותה, כי נראה לי שמשהו ממש נדפק שם, חוץ מהטבעת המוות מי שמעוניין שיצור קשר אני גר בי-ם. ומן הסתם צריך להגיע אליי כדיי לקחת את השקית ששם נמצאים החלקים שלה

11. Started by stone cold,

טוב אחרי שראיתי שיש הרבה אנשים אם WII בפורום אני חושב שהגיע הזמן לקצת דיוני משחקים רק בבקשה תזהירו לפני ספוילרים אני רק בהתחלה טוב בקיצור עברתי כרגע תמבוך הרציני הראשון זה שצריך להציל קופים שהתחלתי תמשחק לא יתלהבתי הגרפיקה בכפר לא משהו וכמו כל משחק זלדה ההתחלה משעממת מאז שאפכתי לזאב המשחק ניהיה מעניין והמבוך הראשון היה טוב מאוד בניגוד למה שגימספוט אמרו יש הרבה שינוים במשחק אבל הם צדקו בעניין הדיבוב חבל שלא עשו דיבוב לדמויות הראשיות אבל גם בלי זה לפחות לפי ההתחלה משחק מצוין אני מאוד אוהב שאפכו תמשחק לאפל יותר אבל גם שיפרו תהומור הקוף אם התחת הגדול היה משעשע

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  12. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6185043.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  13. http://blog.us.playstation.com/2013/05/20/see-it-first-june-10th/

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  14. היי אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי שמות של חנויות שמוכרות משחקים ל PS2,(קצת לא אקטואלי, אבל בכל זאת) אני מחפש בעיקר חנויות של אנשים פרטיים ולא רשתות כמו אנג'ויסטיק או באג נניח אפשר בכל הארץ תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, אז נכון שלפני מספר ימים העלתי את הביקורת על UFC, לא רציתי להציף ולפרסם גם שישנה ביקורת חדשה נוספת והיא הביקורת על וירטואה טניס 2009 לגרסת הפלייסטיישן 3. ברוח טורניר ווימבלדון שנערך בימים אלה, משחקי הטניס צוברים פופולאריות רבה (בעיקר לקונסולת ה-WII), בנוסף לזה ישראל צפויה לארח את רוסיה במפגש גביע הדייויס הקרוב ולכן אין הזדמנות טובה יותר מלפרסם את הביקורת על המשחק. הכתובת של האתר היא: ogelive.net אשמח לשמוע את דעתכם על הביקורת ועל שאר הכתבות באתר, תודה רבה מראש, אורן נתן.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. שלום חברים, צריך את עזרתכם, רכשתי מ-EBAY מכשיר PSP דק (לא חדש) והיום קבלתי אותו. תוך כדי חקירת המכשיר ותכונותיו אני מגלה שהוולים + - לא עובד ולפעמים גם כפתורים אחרים שמתחת למסך לא מתפקדים או שלחיצה על כפתור ה-MUTE גורמת למסך להשחיר (אך אני שומע שהוא ממשיך לעבוד) ורק ע"י ריסט המכשיר חוזר חזרה לעבוד אבל שוב לחיצה על כפתור ה-MUTE או לפעמים גם HOME גורמת להשחיר. ברצוני לציין שלפעמים הMUTE כן עובד אבל לפעמים עושה את הקצר הזה. אני יודע שאני יכול להחזיר למוכר את ה-PSP אבל לא זה מה שאני רוצה לעשות. מישהו יכול לעזור לי ותת לי עצה או אולי מישהו אמין שאת מכירים באזור המרכז שיכול לעזור לי? מישהו אולי כבר נתקל בכזאת תופעה? תודה.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by forceun569,

לניסוי מרתק, באוניברסיטת חיפה, בנושא תצוגת תלת מימד ללא משקפיים, דרושים נבדקים. הניסוי עורך כ- 75 דקות והוא בתשלום. אנו מחפשים נבדקים גיימרים / יות אשר משחקים בקונסולות או במחשב לפחות שעה ביום. כמו כן ההשתתפות בניסוי כרוכה במעבר של בדיקת עיניים. נבדקים שלא יעברו את בדיקת הראיה יקבלו תשלום סימלי של 10 ש"ח. הניסוי לא מתאים לאנשים אם בעיה של עיוורון צבעים או אם בעיה בתפיסת עומק. לבירורים והרשמה לניסוי ניתן לפנות לטל : 0504727070

18. Started by shimon1,

שלום יש לי PS3 PAL וראיתי כתבה בYNET על קניית משחקים מחו"ל בכתבה נאמר שלבעלי PS3 אין בעיה עם איזורים. אולי אני לא הבנתי נכון אבל אני יכול להפעיל משחק שנקנה בארה"ב NTSC על הPS3 שלי? אשמח לקבל הבהרה..

• 5 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by Godmoney,

משחק מצויין. קל מאד האמת היא... את המאסטר האחרון ניצחתי בנסיון השני. כולם בלי יוצא מן הכלל צרים לשחק במשחק הזה. עוברים עכשיו ל Uncharted

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  20. Started by stone cold,

טוב אז ככה Spyborgs זה משחק בסגנון של GOD OF WAR רק הרבה יותר ילדותי ואם רובוטים המשחק הזה הוכרז די בהפתעה על ידי קאפקום בזמנו ותקופה ארוכה יחסית לא ידעו איזה סגנון המשחק יהיה בכלל בכל מקרה ובקיצור זה משחק מאוד בינוני -אין לא משהו באמת רע אבל אין לו גם משהו באמת טוב הגרפיקה נחמדה וחלקה אבל לא יותר מזה המוזיקה והשליטה סבירים לפחות מהשבלים שיצא לי לשחק האורך חיים יחסית למשחק בסגנון הזה צריך להיות בסדר זה לא משחק ארוך אבל יש קו אופ ל2 שחקנים וזה מסוג המשחקים שאפשר לשחק כמה פעמים בכל מקרה הבעיה הגדולה במשחק זה שחסרים לו דברים שאני מצפה ממשחק שנימכר ב50$ אין לו אף רכיב אונלין אין לו אף מצב משחק חוץ מהסינגל \קו אופ הרגיל -ובקיצור אין אף דבר מעניין במיוחד בGOW1…

21. Started by Spider76,

שלום, רציתי לברר אם למישהו ידוע מתי אמור (אם בכלל) להגיע לחנויות בארץ באנדל כלשהו ל- PS3 המוקטן. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 669 צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב אז ככה למי שלא יודע יצא עדכון חדש ב3 האזורים נינטנדו לא אמרה מה השינוים חוץ מ"שינוים מאחורי הקלעים " אבל דיווחים ברשת מדברים על מחיקת ערוץ ההומברו (הערוץ עצמו חוקי אבל לא רישמי ) וחסימה של כמה פריצות להתקנת הערוץ הזה ודברים שקשורים אליו לא דיברו על ציפים אלה רק על פריצות תוכנה ואני אישית לקחתי סיכון ולא נתקלתי בבעיה ... למרות שאני לא ממליץ על לקיחת סיכון כזה למי שלא חייב להתקין כרגע בכל מקרה חיפשתי שיפורים ולא מצאתי היו כמה דברים שגיליתי אבל כניראה הם הגיעו בעדכונים קודמים לדוגמה ב"ערוץ התמונות" אפשר לישתמש בתמונות כפאזל ווירטואלי שזה די נחמד ומתאים לילדים קטנים -זה גם חינמי בדפדפן של הWII יש כמה לינקים לאתרים שקשורים לנינטנדו זה לא משהו גדול ולא כלום וכניראה גם היה ק…

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  23. הפעם לא סתם פלסטיק http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29489 במילים פשוטות -זיהוי תנועה משופר ועוד מידע נקבל בE3

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  24. Started by Cha0stAlker,

כמה PS2 יד שנייה עולה? בן שנה-כמעט לא שיחקתי ואני רוצה למכור אותו-מה המחיר?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.