עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. http://blog.us.playstation.com/2013/05/20/see-it-first-june-10th/

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  2. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6185043.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  3. אחרי שיצא מזמן "החנות הווירטואלית " למשחקים ישנים יצא עכשיו חנות נוספת בשם WiiWare בWiiWare מוכרים משחקים מקורים ומשחקים שעברו חידוש נכון שזה לא רעיון מקורי של נינטנדו ויש למיקרוסופט את LIVE ארקיד אבל עכשיו יש שרות כזה לWII אני כבר שמתי עין על הגרסה המחודשת של דוקטור מאריו (דומה לטטריס רק לדעתי הרבה יותר טוב ) http://www.gamespot.com/news/6191279.html?tag=latestnews;title;0

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  4. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שנה חדשה – אנרגיות חדשות. אנו שמחים להודיע כי חזרנו לאיכות ההקלטה המעולה אליה התרגלתם, אין זה אומר שויתרנו על קונספט הלייב, להיפך, אנחנו בודקים את העניין בתשומת לב ובהחלט נעשה זאת שוב - טוב יותר בפרק הנוכחי, אנו סוקרים דמו חדש ומספר משחקים חדשים היישר מהמדפים, כמו כן העולם כולו מתחרפן מאווטאר התלת מימדי והדבר מורגש גם בפיתוחים בטכנולוגיות חדשות בתחום הטלויזיות והמשחקים, אנו מסבירים מעט () על הנושא ומחווים דיעה. לא לשכוח לענות על שאלת השבוע, אין דרך טובה יותר מזו לפתוח ת’שנה וזה תמיד כיף לחזור אחורה בעתיד ולשמוע/לקרוא מה חשבת אז אז ללא עיכובים נוספים, הכינו אתים ודליים לנשיאת חול כי הנה זה בא… …

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by ashbit_q,

חבר שלי קנה PS3 והוא רוצה להתחבר לאינטרנט! איך מה מי מו אם אפשר מדריך בעברית אני אשמח

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  6. Started by huber,

סוני: God of War III מגיע השנה, וגם MAG, משחק הפעולה אונליין ל- 256 שחקנים בו-זמנית ! בשקט בשקט שיחררה היום סוני פצצה בצורת הודעה לעיתונות שבה פירטה את המשחקים הבלעדיים שלה לשנת 2009, ובראשם Killzone 2 שיוצא בשבוע הבא (ראיתם כבר את הפרסומת החדשה שלו?). לצד Killzone 2 הוזכרו גם Uncharted 2: Among Thieves, inFamous, Heavy Rain, MLB 09 The Show, ועוד שני משחקים קטנים ולא מוכרים בשם God of War III ו- MAG. אם אכן לא מדובר בטעות מצד מישהו במחלקת היח"צ של סוני, ו- God of War III יוצא השנה (סביר שלקראת סופה), מדובר בהפתעה משמחת במיוחד, כי עד כה לא הסכימה סוני להתחייב על תאריך יציאה כלל. כבן לאחת הסדרות הכי מצליחות ונחשבות לקראת סוף חייה של הפלייסטיישן 2, God of War 3 (שנראה מעולה…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by asherkastro,

אחים שלי יש לי שאלה דיי טיפשית סורי .. יש איזה שהיא דרך לחבר את הארדיסק הנייד דרך USB לקונסולת ה XBOX 360 ולהעביר משחקים שהורדתי לארדיסק של האקסבוקס ??? או שחייבים לצרוב אותם ?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  8. אחרי תביעה יצוגית נגד מיקרוסופט בקשר לזה שה360 שורט דיסקים היום יתפרסם שיש עוד אחת חדשה בקשר לאותו עניין - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19104 אותי מעניין מתי יגיעו התביעות בקשר לנורות המוות האדומות בכלל המכירות של ה360 ירדו מאוד מבחינת מחירות חומרה ומעניין יהיה ליראות איך סוני תנצל את זה (נינטנדו גם ככה מוכרת את כל היחידות שהיא מיצרת כרגע אז לפחות בזמן הקרוב היא לא יכולה לנצל תקופות רעות שיש למתחרות )

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  9. Started by Lirans,

שלום חיברתי מהps3 כבל component אל מכשיר הנקרא vgabox - מקבל תמונה בcomponent וממיר לvga. מהמכשיר מתחבר כבל vga למסך. איכות התמונה מצוינת אבל יש דבר אחד שלא כשורה: מעל לתמונה יש קו לבן דק לרוחב. הקו לא לכל הרוחב, אלא 3 מקטעים שונים באותו גובה. (כאילו לקחנו קו אחד ומחקנו חלקים ממנו). תמיד בעת השימוש בps3 ישנם בדיוק אותם 3 מקטעים (אותו גודל ומיקום לכל אחד מהם) והם מרוכזים בחלק השמאלי של המסך. המקטעים יציבים. הבעיה בוודאות לא נגרמת מהכבל vga או מהמסך כי ניסיתי עם יותר ממסך/כבל אחד. לכן מתברר שהבעיה נגרמת או מהכבל component או מהממיר. לכן אני מבקש את עזרתכם. אם מישהו יודע משהו בעניין שיכול לעזור לי אשמח לשמוע. הערות: 1) הכבל component שלי הוא לא כבל רשמי של סוני. 2) בכבל com…

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by Ilia Khen,

Xbox 360 250gb חדש לגמרי היה בשימוש כ חודש בכללי. אני מוכר אותו אם שניי שלטים ומטען לשלט והסוללה הניטענת שלו וגם ארבה סוללות ניטענות וכ 50 משחקים הכי חדשים. וכול זה ב 1800 ש"ח לפרטים וקנייה 0503778874 איליה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  11. אהלן, יצא לי לא מזמן לשחק בDSL של חברים ואנ י ממש רוצה לקנות אחד אבל אני לא מבינה בזה.. ראיתי ביד שניה שמוכרים אותם.. ורציתי לדעת איך יודעים שזה תקין לגמרי ולא חסר ציוד? וגן מה זה R4 ומה זה FLASHCART ומה יותר טוב ומה המחירים של זה בד"כ? וגם כמה אמור לעלות כרטיס זיכרון 4 ג'יגה ואיזה סוג של כרטיס זיכרון צריך? תודה מראש על ההתייחסות...

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by shemi29,

שלום בשעה טובה קניתי את המכשיר אם משהוא יודע איך אני נכנס למצב של העתקה לארד דיסק מפלאש דיסק? או ביכלל אם אתם יודעים אם יש חוברת הדרכה בעברית? תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  13. היי אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי שמות של חנויות שמוכרות משחקים ל PS2,(קצת לא אקטואלי, אבל בכל זאת) אני מחפש בעיקר חנויות של אנשים פרטיים ולא רשתות כמו אנג'ויסטיק או באג נניח אפשר בכל הארץ תודה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by Godmoney,

משחק מצויין. קל מאד האמת היא... את המאסטר האחרון ניצחתי בנסיון השני. כולם בלי יוצא מן הכלל צרים לשחק במשחק הזה. עוברים עכשיו ל Uncharted

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  15. הפעם לא סתם פלסטיק http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29489 במילים פשוטות -זיהוי תנועה משופר ועוד מידע נקבל בE3

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידבקי…

17. Started by stone cold,

טוב אז ככה Spyborgs זה משחק בסגנון של GOD OF WAR רק הרבה יותר ילדותי ואם רובוטים המשחק הזה הוכרז די בהפתעה על ידי קאפקום בזמנו ותקופה ארוכה יחסית לא ידעו איזה סגנון המשחק יהיה בכלל בכל מקרה ובקיצור זה משחק מאוד בינוני -אין לא משהו באמת רע אבל אין לו גם משהו באמת טוב הגרפיקה נחמדה וחלקה אבל לא יותר מזה המוזיקה והשליטה סבירים לפחות מהשבלים שיצא לי לשחק האורך חיים יחסית למשחק בסגנון הזה צריך להיות בסדר זה לא משחק ארוך אבל יש קו אופ ל2 שחקנים וזה מסוג המשחקים שאפשר לשחק כמה פעמים בכל מקרה הבעיה הגדולה במשחק זה שחסרים לו דברים שאני מצפה ממשחק שנימכר ב50$ אין לו אף רכיב אונלין אין לו אף מצב משחק חוץ מהסינגל \קו אופ הרגיל -ובקיצור אין אף דבר מעניין במיוחד בGOW1…

18. Started by Cha0stAlker,

כמה PS2 יד שנייה עולה? בן שנה-כמעט לא שיחקתי ואני רוצה למכור אותו-מה המחיר?

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by Daver,

נינטנדו פירסמה מלא תאריכי שחרור למשחקים שיצאו השנה http://www.joystiq.com/2009/02/26/nintendo-unveils-tons-of-dates-and-a-few-new-games/ חבל שעדיין לא אומרים מתי MadWorld יוצא

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  20. כי אני לא הבנתי בדיוק מה המשחק הזה ומה צריך לעשות שמה? שווה לקנות אותו? נראה משהו מוזר כזה וכל העולם משתגע ממנו

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  21. אתמול קניתי והיום ב-Action הוא רושם לי : ORder Shipped מה זה אומר? ולקחתי את המשלוח הכי פשוט (מעטפה צהובה) אז יכול להיות שיקרה למוצר משהו (משחק לסוני 3) שישבר או משהו כזה? וגם תוך כמה זמן זה מגיע בדרך כלל במעטפה הצהובה? ולאיזה סניף הם שולחים את זה? לסניף שבשכונה שלי או בקניון או במקום אחר? כי הם רק שאלו אותי רחוב ומיקוד וזה אבל לא שאלו לאיזה סניף לשלוח ... תודה לעוזרים, מחכה לתשובות...

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. Started by tiptipon,

חיפשתי במשחק וגם באתר של EA ולא מצאתי

• 7 תגובות
    • 659 צפיות
  23. שלום לכולם, לכבוד היום הולדת החלטתי להתחדש באקסבוקס360 ויש לי מספר שאלות... 1. האם הבעיה של ההתחממות כזאת חמורה שחובה לקנות מעבד 65 ננומטר? זה יותר יקר? אני מעוניין בפרימיום וראיתי באיזה אתר שזה עולה עוד 300 הגרסאות החדשות זה רק אצלם ככה או שבכללי מיקרוסופט העלתה מחירים? לכן אם זה באמת עד כדי כך חמור אני כמובן יקנה את ה65 ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על החנות הזו ועל הבאנדל הזה בפרט - http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=222 איך הוא והחנות? יש מקום יותר זול\מומלץ? ועוד שאלה - האם האקסבוקס מתחבר בקלות למסכי LCD של מחשבים? יש לי מסך LCD חדש של סמסונג syncmaster 931bf האם זה יתחבר בקלות? האם זה יתמוך בHD דרך המסך שלי? ועוד דבר - למה משמש ההארדיסק אם אי אפשר …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, אז נכון שלפני מספר ימים העלתי את הביקורת על UFC, לא רציתי להציף ולפרסם גם שישנה ביקורת חדשה נוספת והיא הביקורת על וירטואה טניס 2009 לגרסת הפלייסטיישן 3. ברוח טורניר ווימבלדון שנערך בימים אלה, משחקי הטניס צוברים פופולאריות רבה (בעיקר לקונסולת ה-WII), בנוסף לזה ישראל צפויה לארח את רוסיה במפגש גביע הדייויס הקרוב ולכן אין הזדמנות טובה יותר מלפרסם את הביקורת על המשחק. הכתובת של האתר היא: ogelive.net אשמח לשמוע את דעתכם על הביקורת ועל שאר הכתבות באתר, תודה רבה מראש, אורן נתן.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.