קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אני לא מכיר בכלל את הקונסולה ונראה לי שכדאי לקנות אותה כי אני הרבה בנסיעות. מה חשוב לדעת עליה? לאיזה דברים לשים לב?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי שמות של חנויות שמוכרות משחקים ל PS2,(קצת לא אקטואלי, אבל בכל זאת) אני מחפש בעיקר חנויות של אנשים פרטיים ולא רשתות כמו אנג'ויסטיק או באג נניח אפשר בכל הארץ תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר שלי קנה PS3 והוא רוצה להתחבר לאינטרנט! איך מה מי מו אם אפשר מדריך בעברית אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 13 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אפטר חג שמח לכולם! השבוע יש לנו אורח מיוחד, עידן זיירמן מהבלוג הפופולארי והפודקאסט “גיימפאד”. זרמנו בכיף ויצא לנו מערכון ממש מוצלח – נקרענו מצחוק במהלכו וממנו. בפרק אנו סוקרים את פורטל 2 בהרחבה, מדברים על הדמואים של יו דונט נו ג’ק ומורטל קומבט כמולטי פלייר, יש המלצות ל3 משחקי אייפון חדשים: יו דונט נו ג’ק, סטייליש ספרינט וסקיל גיים. מבחר חדשות חמות (התקלה ברשת הסוני וכל הקשור בכך, פורטל 2, Wii 2, אנצ’ארטד 3 ועוד..) יש לנו 2 סקירות מאזינים (RIFT והקומיקס FABLES) והמון שאלות מאזינים. אז תרגישו חופשי להקליק ולהאזין, אנחנו נשמח לשמוע פידבקי…
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
משחק מצויין. קל מאד האמת היא... את המאסטר האחרון ניצחתי בנסיון השני. כולם בלי יוצא מן הכלל צרים לשחק במשחק הזה. עוברים עכשיו ל Uncharted
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6185043.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
http://threespeech.com/blog/2008/08/naughty-dogs-richard-lemarchand-co-lead-game-designer-of-uncharted-talks-trophies-edge-cells-and-studios/ אז קדימה - מי מהמפתחות תרים את הכפפה ותוציא סופסוף משחק שינצל את המכונה המופלאה הזו וישאיר את כולנו פעורי פה?
-
- 2 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אוקי אז אני לא יודע אם זה בעיה בזכרון או ב-PS2. יש לי מכשיר עם צ'יפ קורא צרובים (לא יודע איזה צ'יפ אבל קורא כל האזורים בלי דיסק אתחול). קיצר הבעיה היא שאני מפעיל את המכשיר עם דיסק צרוב בפנים כשהזכרון בפנים, אז זה נכנס לי לתפריט של הזכרון במקום למשחק. אז מה שאני צריך לעשות זה להפעיל את המכשיר בלי הזכרון בפנים, ורק שמופיע הלוגו של ה-Playstation 2 אז רק אני מכניס את הזכרון וזה עובד. זה קצת מציק אז רציתי לדעת אם זה בעיה בצ'יפ או בזכרון עצמו.. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום חיברתי מהps3 כבל component אל מכשיר הנקרא vgabox - מקבל תמונה בcomponent וממיר לvga. מהמכשיר מתחבר כבל vga למסך. איכות התמונה מצוינת אבל יש דבר אחד שלא כשורה: מעל לתמונה יש קו לבן דק לרוחב. הקו לא לכל הרוחב, אלא 3 מקטעים שונים באותו גובה. (כאילו לקחנו קו אחד ומחקנו חלקים ממנו). תמיד בעת השימוש בps3 ישנם בדיוק אותם 3 מקטעים (אותו גודל ומיקום לכל אחד מהם) והם מרוכזים בחלק השמאלי של המסך. המקטעים יציבים. הבעיה בוודאות לא נגרמת מהכבל vga או מהמסך כי ניסיתי עם יותר ממסך/כבל אחד. לכן מתברר שהבעיה נגרמת או מהכבל component או מהממיר. לכן אני מבקש את עזרתכם. אם מישהו יודע משהו בעניין שיכול לעזור לי אשמח לשמוע. הערות: 1) הכבל component שלי הוא לא כבל רשמי של סוני. 2) בכבל com…
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
רוצה לקנות את זה מחר
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קיבלתי לידי את Mario Strikers Charged Football בעיקרון שיחקתי בעיקר עם חברים. עכשיו אתמול ראיתי פתאום, כשיחקתי נגד המחשב, שמבצעים נגדי תרגילים שלא ראיתי קודם לכן. (הכרתי רק את המגה סטרייק-זאת שאתה בועט כמה כדורים אם זה עם הקפטן או בעיטה יותר חזקה עם זה עם הדמויות המשניות) רציתי למשל לדעת איך מבצעים את התרגילים של DK כשהוא חובט על החזה שלו ומזיז את כולם בזמן שהוא עם הכדור. (לא המתקפה המיוחדת שלו כשהוא קופץ למעלה), או איך למשל עם החפרפת הזאת אתה יכול להתחפר באדמה כדי למנוע פגיעה מהיריב? אם יש לכם מושג איך עושים את זה אז בבקשה תגידו. נ.ב מה לעזאזל עושה Z אם הוא בכלל עושה משהו?
-
- 5 תגובות
- 646 צפיות
-
-
אתמול קניתי והיום ב-Action הוא רושם לי : ORder Shipped מה זה אומר? ולקחתי את המשלוח הכי פשוט (מעטפה צהובה) אז יכול להיות שיקרה למוצר משהו (משחק לסוני 3) שישבר או משהו כזה? וגם תוך כמה זמן זה מגיע בדרך כלל במעטפה הצהובה? ולאיזה סניף הם שולחים את זה? לסניף שבשכונה שלי או בקניון או במקום אחר? כי הם רק שאלו אותי רחוב ומיקוד וזה אבל לא שאלו לאיזה סניף לשלוח ... תודה לעוזרים, מחכה לתשובות...
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כמה יעלה לי אם ישלחו לי PS3 מארה"ב לארץ? כמה אחוזי מכס וכמה משלוח הפלייסטיישן עולה 399.99
-
- 3 תגובות
- 646 צפיות
-
-
נינטנדו פירסמה מלא תאריכי שחרור למשחקים שיצאו השנה http://www.joystiq.com/2009/02/26/nintendo-unveils-tons-of-dates-and-a-few-new-games/ חבל שעדיין לא אומרים מתי MadWorld יוצא
-
- 2 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כי אני לא הבנתי בדיוק מה המשחק הזה ומה צריך לעשות שמה? שווה לקנות אותו? נראה משהו מוזר כזה וכל העולם משתגע ממנו
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
אהלן, יצא לי לא מזמן לשחק בDSL של חברים ואנ י ממש רוצה לקנות אחד אבל אני לא מבינה בזה.. ראיתי ביד שניה שמוכרים אותם.. ורציתי לדעת איך יודעים שזה תקין לגמרי ולא חסר ציוד? וגן מה זה R4 ומה זה FLASHCART ומה יותר טוב ומה המחירים של זה בד"כ? וגם כמה אמור לעלות כרטיס זיכרון 4 ג'יגה ואיזה סוג של כרטיס זיכרון צריך? תודה מראש על ההתייחסות...
-
- 6 תגובות
- 646 צפיות
-
-
כמה PS2 יד שנייה עולה? בן שנה-כמעט לא שיחקתי ואני רוצה למכור אותו-מה המחיר?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המליצו לי על המוכר הזה: http://item.express.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ExpressItem&tr=hp&item=320227566736&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DExpress הוא מוכר גולד לייב ל13 חודשים ללא צורך במשלוח, שעה לאחר הקנייה הוא שולח את השם והססמא של הלייב ללקוח במייל. והוא כמובן מוכר בחצי מחיר מאשר מוכרים בארץ. הבעיה שלמרות שאני רשום לEBAY כשאני מנסה לרכוש ממנו כרטיס אז EBAY מכריחים אותי לרשום כתובת בארה"ב למרות שאני מישראל וכשאני מגדיר כתובת מארה"ב אז הם כותבים שהם לא מצליחים לאמת את הויזה שלי. כבר קניתי פעם עם הויזה שלי מPAYPAL ככה שלא אמורה להיות בעיה.. למישהו יש פיתרון מקורי או קנה ממוכר אחר בEBAY ולא נתקל בבעיה כזאת?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27932 טרילר נחמד של משחק חדש של סקוור איניקס כנראה שסקוור החליטה כמו הרבה חברות פיתוח אחרות להיות מולטיפלטפורם בדור הזה יש לה משחקים לDS\PSP\WII ועכשיו גם ל360 והPS3 אני מקווה שגרסאות ה360 יצאו גם למחשב למרות שבדרך כלל JRPG לא מוכרים טוב למחשב
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכולם, לכבוד היום הולדת החלטתי להתחדש באקסבוקס360 ויש לי מספר שאלות... 1. האם הבעיה של ההתחממות כזאת חמורה שחובה לקנות מעבד 65 ננומטר? זה יותר יקר? אני מעוניין בפרימיום וראיתי באיזה אתר שזה עולה עוד 300 הגרסאות החדשות זה רק אצלם ככה או שבכללי מיקרוסופט העלתה מחירים? לכן אם זה באמת עד כדי כך חמור אני כמובן יקנה את ה65 ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על החנות הזו ועל הבאנדל הזה בפרט - http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=222 איך הוא והחנות? יש מקום יותר זול\מומלץ? ועוד שאלה - האם האקסבוקס מתחבר בקלות למסכי LCD של מחשבים? יש לי מסך LCD חדש של סמסונג syncmaster 931bf האם זה יתחבר בקלות? האם זה יתמוך בHD דרך המסך שלי? ועוד דבר - למה משמש ההארדיסק אם אי אפשר …
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
Xbox 360 250gb חדש לגמרי היה בשימוש כ חודש בכללי. אני מוכר אותו אם שניי שלטים ומטען לשלט והסוללה הניטענת שלו וגם ארבה סוללות ניטענות וכ 50 משחקים הכי חדשים. וכול זה ב 1800 ש"ח לפרטים וקנייה 0503778874 איליה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, רציתי לקנות PS3/XBOX360 מEBAY וראיתי שרוב ההצעות הן מארה"ב, ואני יודע ששם זה NTSC ופה זה PAL. זה אומר שאם אני קונה מחו"ל זה לא יעבוד עם הטלוויזיות בארץ? תסבירו לי בבקשה
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר אם למישהו ידוע מתי אמור (אם בכלל) להגיע לחנויות בארץ באנדל כלשהו ל- PS3 המוקטן. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 28 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, אנשים? אצלנו הכל בסדר, חוץ מיוגי, במהלך ההקלטה הוא חש ברע ונאלץ לפרוש. אז פסענו בזהירות מעל גופתו הגוססת והמשכנו להקליט כמו כלום, כי ככה אנחנו, לא משאירים פצועים מאחור. מכיוון שתיכננו לדבר על המון דברים מעניינים שחשוב שגם יוגי יגיד את דעתו בנושא, עשינו פרק מצומצם ואינטימי יותר ופשוט דחינו חלק לשבוע הבא. בפרק עצמו דיברנו על JUST CAUSE 2 PORTAL 2, ינאי סקר את הדמו של קת’רין. עברנו על כמה חדשות חשובות לשבוע (בורדרלנדס 2, סאקר פאנץ’ שייכת לסוני מעתה, משחק רמבו מגיע?, עידכון חדש לPSN ועוד…) סיכמנו עם סרטון השבוע – RAGE. היה קצר אך משעשע מאוד ובהתאם לשם הפרק – …
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-