קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
בנתיים קניתי את SSHD ואני שוקל לקנות את החבילות הרחבה שלו לגבי PIXELJUNK MONSTERS\EDEN ניסתי את הדמו וזה נחמד אבל לא יודע אם זה שווה את זה WIPEOUT HD בשבוע הבא נראה כמו קנייה בטוחה WARHAWK שקלתי לקנות אבל אני לא יודע איך האינטרנט שלי יסתדר איתו אז חבל לבזבז סתם כסף אני מחכה לBURNOUT PARADISE שיצא לPSN אותו אני אקנה בטוח R&C אני לא יודע 4 שעות זה נראה לי מעט זה לשחק לסיים ולמחוק ולא כמו המקורי ששיחקתי בו והיה בו טעם לעוד (לפתח נשקים למצוא את הנשק האחרון ההישגים ועוד') אז למישהו יש המלצות? או שהתנסה במשהו ששווה המלצה? לגבי GT5P ממש לא מעניין אותי הסימולטור הזה למרות שהוא נראה טוב אם כבר נחכה לGT5
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
איך אני יודע שה-PS3 ניהיה כבר חם וצריך לכבות אותו? ועוד שאלה,איך אני מעדכן משחק? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://threespeech.com/blog/2008/08/naughty-dogs-richard-lemarchand-co-lead-game-designer-of-uncharted-talks-trophies-edge-cells-and-studios/ אז קדימה - מי מהמפתחות תרים את הכפפה ותוציא סופסוף משחק שינצל את המכונה המופלאה הזו וישאיר את כולנו פעורי פה?
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שמעתי שמועות שהספקית בזק בנלאומי תומכת הכי טוב במשחקי אונליין והאינטרנט של הפלייסטיישן. האם יהיו בעיות כלשהם עם הספקית 012 smile? (אינטרנט זהב) אני ממש חושש לגבי זה תודה רבה לעונים =)
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzMyNDEsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= לפני שאתם מגיבים - שימו לב שזה גם המחיר שמיקרוסופט הפסידה על מימון העלות ההתחלתית של ה XBOX360 פחות או יותר ושלא מדברים פה על כמה הן כבר החזירו ממכירת משחקים.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי היום משטח ריקוד מחו"ל, שמתאים לPS2 ולPC רציתי לדעת אילו משחקים מתאימים לו? והאם אפשר לשחק איתו גם משחקים שהם אינם משחקי ריקוד כמו טקן לדוגמא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
להלן הפוסט האחרון בנושא, מצ"ב קובץ PDF השוואתי המכיל את המידע שנאסף, עבור הגולשים שהתעניינו בכך. תודה רבה לכל המסייעים באיסוף המידע. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
קיבל 9.2. כיף חיים. מחכה שיגיע כבר. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=173307
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום מישהו רוצה למכור Final Fantasy XII בזול ובמצב טוב אם כן צרו קשר rikonor@gmail.com
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני לא הולך להרחיב יותר מידי על המשחק כי הוא בינוני לגמרי בכל מקרה אחרי שoverlord 1 יצא למחשב בזמנו והפתיע אותי לטובה שמחתי שיצא המשחך למשחק הראשון +ספין אוף לWII Overlord2 יצא די מאכזב לטעמי אבל Overlord: Dark Legend יצא אפילו עוד יותר מאכזב כי ציפיתי לעלילה בסיגנון "אליס" אבל זה לא היה אפילו קרוב בכל מקרה פרטים - גרפיקה -בינונית עד נמוכה גם בסטנדרט של הWII יש אפילו אפקטים ברמה של PS1 שזה מאוד מאכזב רוב הזמן הגרפיקה סבירה לא יותר סאונד -פושר ביותר שליטה -סבירה אורך חיים -קצר פחות מ10 שעות משחק שאין טעם לשחק אחרי זה עלילה -מאכזבת בכל מקרה זה משחק שדי מזכיר מצד אחד את פיקמין ומצד שני את פיבאל אבל הגירסה הזאת מרגישה מאוד דלוחה זה אומנם סיפור אחר ומקומ…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
http://ps3.ign.com/articles/927/927804p1.html?RSSwhen2008-11-06_154400&RSSid=927804 הורדתי את כל הסרטונים המקדימים של המשחק הזה ב PSN ועל פניו הוא נראה ממש ממש מרתק. מסתבר שבפועל המשחק זוועה, מקבל צינוים ממש גרועים בביקורות, מה שאומר, לא מזמינים משחק לפני שקוראים ביקורות או אם אפשר ועדיף - משחקים בדמו!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי קונסולה PSP. יש אפשרות להתחבר איתה לרשת אלחוטית, את זה בוודאי כולם ידעים. השאלה שלי היא, האם ישנה אפשרות- באמצעות מתאם כלשהו או בכל דרך אחרת, להתחבר לרשת קווית (חוטית) כלומר, להתחבר עם כבל לנתב, כמו שמחברים מחשב רגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים אח שלי רכש WII. על אילו משחקים הייתם ממליצים? בגדול לי קשה להתחבר אליו כי אני שחקן XBOX וכל עניין הגרפיקה נראה כזה זול ומגעיל. בכל מקרה האם אפשר לשתף תכנים ברשת ולהציגם דרך ה Wii?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 598PS3 - Wii - 452 XBOX Premium - 335 Xbox Core - 254 PS 2 - 161 PSP - 182 PS2 SLIM - 123 ה PS3 וה Wii נתנו קפיצה של כ-20 דולר כל אחת מסתבר שהורדת המחיר של ה PS3 במאה דולר לא השפיעה על המכירות באיביי.שני האקסבוקסים נתנו צלילה של כ-30 דולר כל אחד כנראה שאנשים התחילו לפחד לקנות את הקונסולה הזו באינטרנט אחרי ההודאה של מייקרוסופט בכשלון והארכת האחריות ל-3 שנים (מה שסביר להניח לא תקף על קניות באיביי). ה PS2 הביא קפיצה יפה של 30 דולר למעלה (הגרסא הרגילה לא ה Slim) מעניין למה... ה PSP ירד ב-20 דולר.
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אם זה כבר גרפיקה חדשה וכל זה אני אנסה אותו
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
??? איזה תוכנה באיזה מצב אני כבר יסתדר משם..
-
- 1 תגובה
- 686 צפיות
-
-
אוקי אז אני לא יודע אם זה בעיה בזכרון או ב-PS2. יש לי מכשיר עם צ'יפ קורא צרובים (לא יודע איזה צ'יפ אבל קורא כל האזורים בלי דיסק אתחול). קיצר הבעיה היא שאני מפעיל את המכשיר עם דיסק צרוב בפנים כשהזכרון בפנים, אז זה נכנס לי לתפריט של הזכרון במקום למשחק. אז מה שאני צריך לעשות זה להפעיל את המכשיר בלי הזכרון בפנים, ורק שמופיע הלוגו של ה-Playstation 2 אז רק אני מכניס את הזכרון וזה עובד. זה קצת מציק אז רציתי לדעת אם זה בעיה בצ'יפ או בזכרון עצמו.. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
לא כל כך מפתיע אחרי תצוגת הנפל שלהם ב E3, כנראה מישהו שם נלחץ מהתגובות. http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3168951
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי PSP כבר די הרבה זמן, אבל עוד לא שיחקתי במולטי של אף אחד מהמשחקים שלי.. ורציתי לדעת: האם ניתן לשחק במולטי שלו מטווח רחוק? לדוגמא: אם אני בבית שלי והPSP שלי מחובר לרשת, וזה שאני רוצה לשחק איתו נמצא בבית שלו ומחובר לרשת שלו, האם אנחנו עדיין יכולים לשחק ביחד? תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 685 צפיות
-
-
אחרי תביעה יצוגית נגד מיקרוסופט בקשר לזה שה360 שורט דיסקים היום יתפרסם שיש עוד אחת חדשה בקשר לאותו עניין - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19104 אותי מעניין מתי יגיעו התביעות בקשר לנורות המוות האדומות בכלל המכירות של ה360 ירדו מאוד מבחינת מחירות חומרה ומעניין יהיה ליראות איך סוני תנצל את זה (נינטנדו גם ככה מוכרת את כל היחידות שהיא מיצרת כרגע אז לפחות בזמן הקרוב היא לא יכולה לנצל תקופות רעות שיש למתחרות )
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
מנסה להכנס לסוני נטוורק ונתקע על please wait . בכניסה למשתמש רושם an error has occured עשיתי כיבוי והדלקה, ניקוי database וכל שאר המדריכים שיש באינטרנט ,שום דבר לא עזר . אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר /שיחק במשחק FERRARI CHALLENGE שיצא ביולי האחרון? אודה לתגובתכם איך המשחק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 685 צפיות
-
-
היי אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי שמות של חנויות שמוכרות משחקים ל PS2,(קצת לא אקטואלי, אבל בכל זאת) אני מחפש בעיקר חנויות של אנשים פרטיים ולא רשתות כמו אנג'ויסטיק או באג נניח אפשר בכל הארץ תודה
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום,קיבלתי היום את הכבל קומפוננט שקניתי..חיברתי אותו,ואם מוגדר בפלייסטיישן "RGB " אז לא רואים כלום,ואם אני בוחר בY CB/PB CR/PR אז אני רואה מן תמונה אדומה ירוקה כזאת...כאילו אין כחול. מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6197465.html?tag=latestheadlines;title;1 לדעתי זה טמטום יש להם קבוצת פיתוח שעבדה על כותרים כמו Ages of Empires ועכשיו Halo Wars והם סוגרים אותה זה כמו שנינטנדו תסגור את ראטרו סטודיו פשוט חסר היגיון ולמרות שחלק מהמפתחים יקבלו תפקיד בקבוצות פיתוח אחרות עדיין לדעתי מהלך מטומטם בלי חשיבה לעתיד
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-