קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
הציעו לי חבילת PS2 חדשה לגמרי מהאריזה, ללא צ'יפ, שחור עם שני שלטים וכרטיס זיכרון.. רק מה, אין אחריות כי המכשיר מקפריסין שווה?? יש לי עוד הצעה למכשיר יד שנייה עם צ'יפ ושנה אחריות לצ'יפ כולל 2 שלטים וכרטיס זיכרון ב-900 שח.. זה עדיף? תעזרו לי אנשים
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
משחק מצויין. קל מאד האמת היא... את המאסטר האחרון ניצחתי בנסיון השני. כולם בלי יוצא מן הכלל צרים לשחק במשחק הזה. עוברים עכשיו ל Uncharted
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
שלום אם ראיתי משחק בamzon.co.uk שנקרא Dragon ball raging blast גירסת האספנים ובגלל שזה בPre order המחיר הוא על 200 שקל שזה מחיר מאד מאד זול ואני ממש רוצה לקנות את המשחק הזה אבל הבעיה היחידה היא שהאתר לא שולח משלוחים לישראל (והמחיר בארץ הוא 440 ככה שזה לא בא בחשבון) האם יש דרך שאני יכול לקנות את המשחק דרכם וזה ישלח לארץ או שיש מישהו שגר באזור הזה ויכול לשלוח לי את זה (בדרך מסויימת) בתודה רבה,play
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzMyNDEsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= לפני שאתם מגיבים - שימו לב שזה גם המחיר שמיקרוסופט הפסידה על מימון העלות ההתחלתית של ה XBOX360 פחות או יותר ושלא מדברים פה על כמה הן כבר החזירו ממכירת משחקים.
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
לא כל כך מפתיע אחרי תצוגת הנפל שלהם ב E3, כנראה מישהו שם נלחץ מהתגובות. http://www.1up.com/do/newsStory?cId=3168951
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
מבחינת ביצועים ותמורה ביחס למחיר האם שווה להשקיע בקונסולה? מרבית הזמן שאני אשתמש בקונסולה זה בבסיס+בנסיעות שלי לבסיס(משרת בעובדה,אז יש לי 5 שעות נחמדות מהבית) זה בעצם מה שאני מעוניין לקנות מחר,אחד משני החבילות הללו: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1511 שבעצם אני "ישדרג" אותה לכזאת: או את זה http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1338 מבחינת החבילות והתמורה בעצם למחיר מה משני החבילות מומלצות יותר?עזבו שבשניה יש פריצה, המוצר הראשון הוא psp3000 והשני הוא psp2000 ולפני הכל חשוב לי שהמחשיר עצמו יהיה איכותי כשאני משלם כל כך הרבה תודה לעוזרים,ושבת שלום
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
IGN פרסמו סרטון 4:16 שמציג חלק מהדמויות במשחק, מהלכים ייחודים עבור כל דמות, זירות קרב ופונקציות חדשות בסדרת MK: http://xbox360.ign.com/dor/objects/853443/mortal-kombat-next-gen/videos/MKvDCU_ComiconFight_072408.html אני מאוד התרשמתי מהמהלכים של סופרמן אך עם זאת נראה כאילו הוא יהיה דמות מאוזנת ולא דמות בלתי מנוצחת. בנוסף לכך יש פונקציה חדשה בזמן קרב והיא שבמידה והיריבים עפים מהזירה הם לא מתים מיידית אלא עוברים למצב קרב אווירי ולאחר מכן נוחתים על זירה חדשה (בדרך כלל די דומה לזירה שממנה הם נפלו).
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
טוב אז לפני הביקורת והסקירה ומה זה המוצר הזה בכלל אני יתחיל קצת בלמה אני אישית קניתי את התוסף (למעשה 2 כי קניתי שלט ונונצק נוספים ) אני קניתי את המושאן פלוס כחלק משדרוג החוויה שלי בWII אחרי החלטה שכרגע אני עוד לא יקנה PS3 ובעקבות זה גם מסך גדול (יש לי מסך איכותי אבל קטן -רק 20 רחב -אסוס PW201 למי ששואל ) עכשיו לפני שישלחו לי ראש של סוס לבית ויפגיזו אותי בקאטיושות אין לי בעיה אם הPS3 והWII זה בטח לא הסיבה למה החלטתי כרגע לא לקנות אחד אני כן חושב שסוני פשלה בהשקה אבל היום הPS3 פלטפורמה טובה למי שאין כבר פלטפורמת HD הסיבות שהחלטתי לוותר על הPS3 היום הם : 1-יש לי מחשב חזק שזה הסיבה העיקרית ורוב המשחקים זהים גם ככה במיוחד שיש לי גימפאד 360 למשחקים שעדיפים ככה …
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
קיבלתי היום R2 ושניכנסתי היה כתוב שצריך עידכון אז אני לחצתי שיתקין וההתקנה בהתחלה לא זזה ואחרי רבע שעה זה כותב לי(80710723) An error occurred during the download operation אז חיפשתי בגוגל לפיתרון והיה אתר אחד שאמר שצריך להיכנס לאינטרנט ולבדוק אותו , שבאתי לבדוק את האינטרנט הבדיקה נעצרה באמצע והיה כתוב שצריך לעדכן את הפלייסטיישן 3 לגירסא מסויימת . אז התכוננתי לעדכן את הפלייסטיישן 3 ואחרי כמה זמן זה כתב לי : (80710723) An error occurred during the download operation בדיוק כמו שהיה כתוב ברזיסטנס 2 מה אני יכול לעשות ? אם זה עוזר יש לי דגם של 40 ג'יגה וראוטר אלחוטי. תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 731 צפיות
-
-
יש לי את הגיטרה לPC, אם אני אחבר אותה לפליסטיישן 2 שלי, היא תעבוד עם גיטר הירו 5?
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שלא יודע יצא עדכון חדש ב3 האזורים נינטנדו לא אמרה מה השינוים חוץ מ"שינוים מאחורי הקלעים " אבל דיווחים ברשת מדברים על מחיקת ערוץ ההומברו (הערוץ עצמו חוקי אבל לא רישמי ) וחסימה של כמה פריצות להתקנת הערוץ הזה ודברים שקשורים אליו לא דיברו על ציפים אלה רק על פריצות תוכנה ואני אישית לקחתי סיכון ולא נתקלתי בבעיה ... למרות שאני לא ממליץ על לקיחת סיכון כזה למי שלא חייב להתקין כרגע בכל מקרה חיפשתי שיפורים ולא מצאתי היו כמה דברים שגיליתי אבל כניראה הם הגיעו בעדכונים קודמים לדוגמה ב"ערוץ התמונות" אפשר לישתמש בתמונות כפאזל ווירטואלי שזה די נחמד ומתאים לילדים קטנים -זה גם חינמי בדפדפן של הWII יש כמה לינקים לאתרים שקשורים לנינטנדו זה לא משהו גדול ולא כלום וכניראה גם היה ק…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שאלה בכותרת המשחק בגרסת PS2 תודה
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי PSP כבר די הרבה זמן, אבל עוד לא שיחקתי במולטי של אף אחד מהמשחקים שלי.. ורציתי לדעת: האם ניתן לשחק במולטי שלו מטווח רחוק? לדוגמא: אם אני בבית שלי והPSP שלי מחובר לרשת, וזה שאני רוצה לשחק איתו נמצא בבית שלו ומחובר לרשת שלו, האם אנחנו עדיין יכולים לשחק ביחד? תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי השבוע את המשחק grand turismo 5 מ eBay. הזמנתי את זה מאיזה בחור נחמד ביפן, אבל הבחור הנחמד לא ציין שהמשחק ביפנית. אז הוא עובד אחלה על ה PS3 אבל אני לא מבין מילה ממה שרשום. הצלחתי עוד איכשהו לקנות רכב ולהתחיל משחק, אבל מעבר לזה אין לי מושג מה קורה. מישהו יודע האם אפשר להחליף שפה במשחק? בתודה מראש, דימה.
-
- 2 תגובות
- 730 צפיות
-
-
ההורים שלי עכשיו נוסעים לשבוע לגרמניה וזה טוב כי שם זה PAL אז הם יכולים להביא לי שלושה משחקים בערך האחד נראה לי יהיה Guitar Hero World Tour השני חשבתי אולי COD5?והשלישי אולי GOW2 אפילו שלא מתתי על הראשון.. עוד הצעות יתקבלו בברכה(כמה שיותר מהר עם אפשר) תודה רבה. (Xbox360)
-
- 4 תגובות
- 730 צפיות
-
-
תגובות
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
http://threespeech.com/blog/2008/08/naughty-dogs-richard-lemarchand-co-lead-game-designer-of-uncharted-talks-trophies-edge-cells-and-studios/ אז קדימה - מי מהמפתחות תרים את הכפפה ותוציא סופסוף משחק שינצל את המכונה המופלאה הזו וישאיר את כולנו פעורי פה?
-
- 2 תגובות
- 729 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את ה wii ואני מתלבט אם לקנות גם את ה 360 בארה"ב , אני טס בערך עוד חודש וחצי. בדיוק כשמתחילות ההוזלות של החגים. ביינתים השינוי המשמעותי ב 360 זה ה jasper chip אם הוא בכלל הגיע לחנויות כן ?
-
- 3 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום וברוכים הנמצאים אני עתיד לרכוש קונסולה wii כנראה שארכוש דגם אירופאי בארץ , אך מכיוון שאני טס מידי פעם לארה"ב, ביכולתי להביא משם משחקים. השאלה שלי היא , אם ארצה להפעיל משחקים מארה"ב , האם אני צריך תוכנה , צ'יפ , או את שניהם. בכלל , מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה . מה עדיף בסיכומו של דבר ? תודה על העזרה ותמשיכו את התמיכה הנהדרת שאתם נותנים כאן
-
- 4 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום יש לי קונסולה PSP. יש אפשרות להתחבר איתה לרשת אלחוטית, את זה בוודאי כולם ידעים. השאלה שלי היא, האם ישנה אפשרות- באמצעות מתאם כלשהו או בכל דרך אחרת, להתחבר לרשת קווית (חוטית) כלומר, להתחבר עם כבל לנתב, כמו שמחברים מחשב רגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם תהיו מעוניים לרכוש משחקים במחירים זולים (יחסית למחירי המשחקים בארץ) השאלה היא אם אתם תהיו מעוניין או שתם חושבים שהיה לזה ביקוש ואנשים אחרים יהיו מעוננייים לרכוש משחקים חדשים בכשבוע מתאריך היציאה במחירים בין 250 ל270 ש"ח (המחיר הוא רק השערה כרגע) משחקים כדוגמת MW2, Uncharted 2 ואחרים שעתידים לצאת וגם משחקים ישנים יותר בכ150 ש"ח (שוב רק השערה) אני מדבר על קניות קבוצתיות בהתחלה ננסה כ10 עותקים לכו משחק ואם זה יצליח ויהיה ביקוש אז בכמות גדולה יותר. האם אתם תהיו מעוניים ואתם חושבים שזה יצליח?. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 729 צפיות
-
-
אמא שלי ואח שלי עוד מאט טסים לארה"ב ובגלל שיותר זול שם בהרבה מבארץ אני רוצה לבקש מהם לקנות לי כמה משחקים שמה אז בקיצר איזה משחקים כדאי לי לבקש אני אוהב מאוד משחקים בסגנון של shadow of rome למי שמכיר משחקי עבר כאלו אני אוהב משחקי יריות אבל פחות יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 729 צפיות
-
-
לא מצאתי דיון רשמי, ולכן פתחתי שאלה נפרדת : אם יש מישהו שמשחק, אשמח לסיוע : נתקעתי בשלב בו צריך לחפש אחר לוקוסטים במערה. משום מה אני לא מצליח לעשות שם כלום. במדריך רשום שאמור להידלק שם אור אך לא קורה לי שם כלום. אני מחפש יותר משעה ולא מצליח להגיע לכלום. אשמח לסיוע
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
לא מצאתי נושא קודם, אז אשמח לתשובה.
-
- 3 תגובות
- 728 צפיות
-
-
בPS3 יש את אופציית הגיבוי, שמגבים דרך שם האם זה מגבה גם כן את המשחקים שהורדתי מהPSN או שלאחר השחזור אני אצטרך להוריד מהPSN את כל המשחקים מחדש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-