קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום! השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בדיסק קשיח שבסוני לאחר פרמוט כמובן כדיסק קשיח במחשב? האם זה משנה העובדה שזה כונן 2.5 אינץ'? השאלה השניה שלי היא איזה חיבור יש בסוני, sata1 או sata2? תודה..
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
זה לא שהמשחק נמתח או משהו, הוא פשוט מוצג ברזולוציה של 640X480! אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה כי אני מת עליו, וכל המשחקים האחרים (חוץ מאובליביון וכמה ישנים מאד) עובדים מעולה עם כבל VGA.. יש לי באן אבל את העדכון סתיו, יש עדכון שאפשר להוריד מהאינטרנט ולשים על דיסק שמתקן את הבעיה עם המשחק הספציפי הזה? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
ואם מדובר בחלוקה שלהם (שרת אחר בכל מקום) אז איפה ממוקם שרת חנות הPSN שלהם?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
הוא דיי קשה במיוחד שהוא מעיף את הדברים האלו למעלה, ויש משהו אחרי זה או שזה סוף המשחק ?
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את ה wii ואני מתלבט אם לקנות גם את ה 360 בארה"ב , אני טס בערך עוד חודש וחצי. בדיוק כשמתחילות ההוזלות של החגים. ביינתים השינוי המשמעותי ב 360 זה ה jasper chip אם הוא בכלל הגיע לחנויות כן ?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
??? איזה תוכנה באיזה מצב אני כבר יסתדר משם..
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
שלום יש לי קונסולה PSP. יש אפשרות להתחבר איתה לרשת אלחוטית, את זה בוודאי כולם ידעים. השאלה שלי היא, האם ישנה אפשרות- באמצעות מתאם כלשהו או בכל דרך אחרת, להתחבר לרשת קווית (חוטית) כלומר, להתחבר עם כבל לנתב, כמו שמחברים מחשב רגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
סוני: God of War III מגיע השנה, וגם MAG, משחק הפעולה אונליין ל- 256 שחקנים בו-זמנית ! בשקט בשקט שיחררה היום סוני פצצה בצורת הודעה לעיתונות שבה פירטה את המשחקים הבלעדיים שלה לשנת 2009, ובראשם Killzone 2 שיוצא בשבוע הבא (ראיתם כבר את הפרסומת החדשה שלו?). לצד Killzone 2 הוזכרו גם Uncharted 2: Among Thieves, inFamous, Heavy Rain, MLB 09 The Show, ועוד שני משחקים קטנים ולא מוכרים בשם God of War III ו- MAG. אם אכן לא מדובר בטעות מצד מישהו במחלקת היח"צ של סוני, ו- God of War III יוצא השנה (סביר שלקראת סופה), מדובר בהפתעה משמחת במיוחד, כי עד כה לא הסכימה סוני להתחייב על תאריך יציאה כלל. כבן לאחת הסדרות הכי מצליחות ונחשבות לקראת סוף חייה של הפלייסטיישן 2, God of War 3 (שנראה מעולה…
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, לפני זמן קצר סיימתי לכתוב את המהדורה החגיגית והעשירית במספר של גיימסנטר, המהדורה החדשה תהיה מלאה בסרטים ובתמונות (מעבר לכמות הרגילה) ותסקר את משחק הפוטבול החדש בסדרת מאדן, משחקי הנגינה החדשים מסדרת גיטר הירו ואף תביא עדכונים לגבי מצב הקריירה במשחק UFC UNDISPUTED. הנה הלינק, אשמח לשמוע את דעתכם: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/09/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%AA/ אורן נתן.
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אחרי תביעה יצוגית נגד מיקרוסופט בקשר לזה שה360 שורט דיסקים היום יתפרסם שיש עוד אחת חדשה בקשר לאותו עניין - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19104 אותי מעניין מתי יגיעו התביעות בקשר לנורות המוות האדומות בכלל המכירות של ה360 ירדו מאוד מבחינת מחירות חומרה ומעניין יהיה ליראות איך סוני תנצל את זה (נינטנדו גם ככה מוכרת את כל היחידות שהיא מיצרת כרגע אז לפחות בזמן הקרוב היא לא יכולה לנצל תקופות רעות שיש למתחרות )
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב אחרי כימאת 40 שעות משחק סוף סוף סימתי את מאריו נייר 2 המשחק זה משחק גימקיוב והמשך למאריו נייר 1 שיצא לN64 בזמנו בגדול יש הרבה דברים טובים במשחק כמו שפע של סוגי אויבים שפע של בוסים שפע של עולמות מערכת קרבות כיפית וחלק מהמוזיקה טובה העלילה עצמה נחמדה אבל אם זאת יש גם הרבה בעיות לדוגמה עולם אחד משעמם מאוד שזה עולם שעושים בו עבודת בילוש מטומטמת חלק מהמוזיקות לא טובות אבל הבעיה הגדולה ביותר זה חוסר דיבוב -ויש המון טקסט במשחק בסופו של יום יש חלקים משעממים מאוד אבל גם חלקים טובים מאוד והסוף מצוין למי שאוהב JRPG אם קלילות והומור זה משחק טוב הוא לא באיכות של משחקים אחרים בסדרה ששיחקתי אבל אולי אני אומר את זה כי שיחקתי ברובם אבל להיום אני יתן לו 80 …
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אם זה כבר גרפיקה חדשה וכל זה אני אנסה אותו
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי חדש של LEVEL ONE בטכנולוגיית N ומהרגע שחיברתי אותו הוא לא מאפשר לי לשחק במשחקי רשת, מבחינת הורדת דמואים ושליחת הודעות וכו' הכל עובד באופן רגיל - אך כשאני נכנס למשחקים ומנסה לשחק ברשת או אומר לי שיש בעייה עם ההתקשרות לשרת המשחק... מה עושים ????? תודה .
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שנה חדשה – אנרגיות חדשות. אנו שמחים להודיע כי חזרנו לאיכות ההקלטה המעולה אליה התרגלתם, אין זה אומר שויתרנו על קונספט הלייב, להיפך, אנחנו בודקים את העניין בתשומת לב ובהחלט נעשה זאת שוב - טוב יותר בפרק הנוכחי, אנו סוקרים דמו חדש ומספר משחקים חדשים היישר מהמדפים, כמו כן העולם כולו מתחרפן מאווטאר התלת מימדי והדבר מורגש גם בפיתוחים בטכנולוגיות חדשות בתחום הטלויזיות והמשחקים, אנו מסבירים מעט () על הנושא ומחווים דיעה. לא לשכוח לענות על שאלת השבוע, אין דרך טובה יותר מזו לפתוח ת’שנה וזה תמיד כיף לחזור אחורה בעתיד ולשמוע/לקרוא מה חשבת אז אז ללא עיכובים נוספים, הכינו אתים ודליים לנשיאת חול כי הנה זה בא… …
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי היום משטח ריקוד מחו"ל, שמתאים לPS2 ולPC רציתי לדעת אילו משחקים מתאימים לו? והאם אפשר לשחק איתו גם משחקים שהם אינם משחקי ריקוד כמו טקן לדוגמא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היום פעם ראשונה שיצא לי להשתמש בPS3 בתור נגן DVD , חוץ מהעובדה שהוא גם קורא DVD-R שגיביתי בעצמי (מתוך בדיקה) רציתי להמליץ למי שיש , להשתמש בו גם כנגן DVD. הUPSCALE עובד מצוין ורואים את הסרט משמעותית יותר טוב מהDVD הרגיל שיש לי (TOSHIBA שעולה בסביבות ה800-1000 ש"ח) גם כשהוא מחובר דרך קומפוננט. מה גם שהSOUND עובר דיגיטלית דרך החיבור HDMI ואין עיוותים במעבר למסך רחב. רציתי גם לשאול אם החוויה דומה כשרואים סרטים דרך הXBOX בUPSCALE? ליביו
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אחרי שיצא מזמן "החנות הווירטואלית " למשחקים ישנים יצא עכשיו חנות נוספת בשם WiiWare בWiiWare מוכרים משחקים מקורים ומשחקים שעברו חידוש נכון שזה לא רעיון מקורי של נינטנדו ויש למיקרוסופט את LIVE ארקיד אבל עכשיו יש שרות כזה לWII אני כבר שמתי עין על הגרסה המחודשת של דוקטור מאריו (דומה לטטריס רק לדעתי הרבה יותר טוב ) http://www.gamespot.com/news/6191279.html?tag=latestnews;title;0
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ה 30 לאוקטובר זה התאריך שבו ישוחרר ביפן המשחק המדובר למי שלא מכיר מדובר במשחק פלטפורמה\פעולה שיציע לנו מגוון שלבים לשחק לבדנו כמו כן במשחק קהילתי שיאפשר לשחקנים ליצור שלבי משחק משלהם ולשתף את השלבים עם שחקנים אחרים. אפשר לומר שזה סוג של נסיון מצד סוני להתחרות בסופר מריו של נינטנדו. ניתן לצפות בטריילר כאן- http://www.gametrailers.com/player/36989.html לא פורסם תאריך שיחרור בעולם המערבי, קרי אמריקה ואירופה אך יודעי דבר סוברים שהמשחק ישוחרר באותו החודש גם אצלנו. מקור: http://www.mcvuk.com/news/31412/LittleBigPlanet-dated
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
יש איזה אתר שעושה משלוחים לארץ שאפשר להזמין דרכו את המשחק? PAL כמובן... תודה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://ps3.ign.com/articles/927/927804p1.html?RSSwhen2008-11-06_154400&RSSid=927804 הורדתי את כל הסרטונים המקדימים של המשחק הזה ב PSN ועל פניו הוא נראה ממש ממש מרתק. מסתבר שבפועל המשחק זוועה, מקבל צינוים ממש גרועים בביקורות, מה שאומר, לא מזמינים משחק לפני שקוראים ביקורות או אם אפשר ועדיף - משחקים בדמו!
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז יש לנו פרק שמח בשבילכם, משחקים חדשים, חדשות, וגם שאלות מאזינים. כמובן, גם המשחק המצופה ביותר של השנה (לא, לא חנה מונטנה) ייסקר בפרק ובכלל היה תענוג. חשבנו שיהיו פחות נושאים ותכנית של 40 דק’ גג אבל בסופו של דבר הפתענו בעיקר את עצמנו. אני מניח שאתם ציפים לפרק ארווווך :-) מאחלים לכם האזנה נעימה מכולנו, תהנו: פרק מס’ 43 – “מילואים בפירנצה“ http://pod.icast.co.il/a08a0067-5e93-4056-8522-14072f38893d.icast.mp3 סקירת משחקים: * God of War II (לינק) * God of War III (לינק) * Assassins Creed 2 (לינק) * חדשות הגיימינג: כל מה שחם * נינטנדו מכריה על DS תלת מימדי (לינק) * ישפאר נגד מחירים נור…
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
לניסוי מרתק, באוניברסיטת חיפה, בנושא תצוגת תלת מימד ללא משקפיים, דרושים נבדקים. הניסוי עורך כ- 75 דקות והוא בתשלום. אנו מחפשים נבדקים גיימרים / יות אשר משחקים בקונסולות או במחשב לפחות שעה ביום. כמו כן ההשתתפות בניסוי כרוכה במעבר של בדיקת עיניים. נבדקים שלא יעברו את בדיקת הראיה יקבלו תשלום סימלי של 10 ש"ח. הניסוי לא מתאים לאנשים אם בעיה של עיוורון צבעים או אם בעיה בתפיסת עומק. לבירורים והרשמה לניסוי ניתן לפנות לטל : 0504727070
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חיפשתי במשחק וגם באתר של EA ולא מצאתי
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני לא מכיר בכלל את הקונסולה ונראה לי שכדאי לקנות אותה כי אני הרבה בנסיעות. מה חשוב לדעת עליה? לאיזה דברים לשים לב?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום בשעה טובה קניתי את המכשיר אם משהוא יודע איך אני נכנס למצב של העתקה לארד דיסק מפלאש דיסק? או ביכלל אם אתם יודעים אם יש חוברת הדרכה בעברית? תודה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-