עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by J0n1,

שלום. קיבלתי היום משטח ריקוד מחו"ל, שמתאים לPS2 ולPC רציתי לדעת אילו משחקים מתאימים לו? והאם אפשר לשחק איתו גם משחקים שהם אינם משחקי ריקוד כמו טקן לדוגמא? תודה!

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  2. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 14 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, חברים? קיבלנו המון פידבקים חיוביים על המערכון שפותח את פרק 13 ואנחנו מודים לכל מי שהקשיב ובמיוחד למי שהשקיע ורשם לנו גם תגובה. גם הפעם יש לנו מערכון מקורי ומשעשע, יש בו אסלות, מסע בזמן וחורבן עולמי – בקיצור כיף חיים. הפרק אנו סוקרים בהרחבה 2 מהמשחקים החדשים והחמים ביותר בשוק Homefront ו-OPeration Flashpoint: Red River, יש לנו סקירה גם על הכותר השני של Sly Cooper, המלצות על אפליקציות לאייפון (Tiny Planet, Unpleasant Horse, Iris, Face Shift) המון חדשות חמות (סאגת ה-PSN מגיעה לסיומה, תובעים את סוני, L.A. Noir, פרוט נינג’ה מגיע ל…

3. היי אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי שמות של חנויות שמוכרות משחקים ל PS2,(קצת לא אקטואלי, אבל בכל זאת) אני מחפש בעיקר חנויות של אנשים פרטיים ולא רשתות כמו אנג'ויסטיק או באג נניח אפשר בכל הארץ תודה

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  4. Started by marlboro,

חיברתי אותו למחשב עבד מצויין, חיברתי ל 360 עבד מצויין שיחקתי בו כמה ימים עכשיו רציתי לשחק משהו ב PC, ואני לא מצליח להתחבר הם מזהים אחד את השני, הסטיק נותן 3 הבהובים מהירים .. אבל ממשיך להבהב אחרי זה (כל הנורות) זה לא מצליח לי, הסרתי התקנתי שניתי USB הכל... :s05:

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  5. שלום רב, קניתי השבוע את המשחק grand turismo 5 מ eBay. הזמנתי את זה מאיזה בחור נחמד ביפן, אבל הבחור הנחמד לא ציין שהמשחק ביפנית. אז הוא עובד אחלה על ה PS3 אבל אני לא מבין מילה ממה שרשום. הצלחתי עוד איכשהו לקנות רכב ולהתחיל משחק, אבל מעבר לזה אין לי מושג מה קורה. מישהו יודע האם אפשר להחליף שפה במשחק? בתודה מראש, דימה.

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  6. Started by schwartsa,

לא מצאתי דיון רשמי, ולכן פתחתי שאלה נפרדת : אם יש מישהו שמשחק, אשמח לסיוע : נתקעתי בשלב בו צריך לחפש אחר לוקוסטים במערה. משום מה אני לא מצליח לעשות שם כלום. במדריך רשום שאמור להידלק שם אור אך לא קורה לי שם כלום. אני מחפש יותר משעה ולא מצליח להגיע לכלום. אשמח לסיוע

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  7. Started by stone cold,

טוב אז ככה Spyborgs זה משחק בסגנון של GOD OF WAR רק הרבה יותר ילדותי ואם רובוטים המשחק הזה הוכרז די בהפתעה על ידי קאפקום בזמנו ותקופה ארוכה יחסית לא ידעו איזה סגנון המשחק יהיה בכלל בכל מקרה ובקיצור זה משחק מאוד בינוני -אין לא משהו באמת רע אבל אין לו גם משהו באמת טוב הגרפיקה נחמדה וחלקה אבל לא יותר מזה המוזיקה והשליטה סבירים לפחות מהשבלים שיצא לי לשחק האורך חיים יחסית למשחק בסגנון הזה צריך להיות בסדר זה לא משחק ארוך אבל יש קו אופ ל2 שחקנים וזה מסוג המשחקים שאפשר לשחק כמה פעמים בכל מקרה הבעיה הגדולה במשחק זה שחסרים לו דברים שאני מצפה ממשחק שנימכר ב50$ אין לו אף רכיב אונלין אין לו אף מצב משחק חוץ מהסינגל \קו אופ הרגיל -ובקיצור אין אף דבר מעניין במיוחד בGOW1…

8. http://threespeech.com/blog/2008/08/naughty-dogs-richard-lemarchand-co-lead-game-designer-of-uncharted-talks-trophies-edge-cells-and-studios/ אז קדימה - מי מהמפתחות תרים את הכפפה ותוציא סופסוף משחק שינצל את המכונה המופלאה הזו וישאיר את כולנו פעורי פה?

• 2 תגובות
    • 718 צפיות
  9. IGN פרסמו סרטון 4:16 שמציג חלק מהדמויות במשחק, מהלכים ייחודים עבור כל דמות, זירות קרב ופונקציות חדשות בסדרת MK: http://xbox360.ign.com/dor/objects/853443/mortal-kombat-next-gen/videos/MKvDCU_ComiconFight_072408.html אני מאוד התרשמתי מהמהלכים של סופרמן אך עם זאת נראה כאילו הוא יהיה דמות מאוזנת ולא דמות בלתי מנוצחת. בנוסף לכך יש פונקציה חדשה בזמן קרב והיא שבמידה והיריבים עפים מהזירה הם לא מתים מיידית אלא עוברים למצב קרב אווירי ולאחר מכן נוחתים על זירה חדשה (בדרך כלל די דומה לזירה שממנה הם נפלו).

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  10. בPS3 יש את אופציית הגיבוי, שמגבים דרך שם האם זה מגבה גם כן את המשחקים שהורדתי מהPSN או שלאחר השחזור אני אצטרך להוריד מהPSN את כל המשחקים מחדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  11. ה 30 לאוקטובר זה התאריך שבו ישוחרר ביפן המשחק המדובר למי שלא מכיר מדובר במשחק פלטפורמה\פעולה שיציע לנו מגוון שלבים לשחק לבדנו כמו כן במשחק קהילתי שיאפשר לשחקנים ליצור שלבי משחק משלהם ולשתף את השלבים עם שחקנים אחרים. אפשר לומר שזה סוג של נסיון מצד סוני להתחרות בסופר מריו של נינטנדו. ניתן לצפות בטריילר כאן- http://www.gametrailers.com/player/36989.html לא פורסם תאריך שיחרור בעולם המערבי, קרי אמריקה ואירופה אך יודעי דבר סוברים שהמשחק ישוחרר באותו החודש גם אצלנו. מקור: http://www.mcvuk.com/news/31412/LittleBigPlanet-dated

12. Started by feint,

אהלן, יש לי את החומים אדומים וירוקים. אני יודע שאני צריך להשיג את הכחולים אבל אין לי מושג איך אני מגיע ל HEAVEMN'S PECK הצלתי את הנסיכה הזו, אבל היא לא עושה כלום - רק מסתובבת ליד הכסא שלי כל היום. מה עושים?! תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  13. Started by huber,

כל מי שמחזיק PS3 בבית ושלט אוניברסלי נתקל בבעייה הידועה, ה PS3 עובד בבלוטוט והשלטים ב IR. מה עושים? הנה שתי לינקים המספקים מגוון נאה של פתרונות. שווה "לגזור ולשמור": מקבץ חדש של הזמנות יצא לדרך - בידקו את המייל ואם קיבלתם ניפגש בסופ"ש: http://reviews.cnet.com/4321-7847_7-6644963.html?tag=mncol;txt http://www.remoteshoppe.com/index.php?itemid=803

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  14. Started by rikonor,

שלום מישהו רוצה למכור Final Fantasy XII בזול ובמצב טוב אם כן צרו קשר rikonor@gmail.com

• 1 תגובה
    • 717 צפיות
  15. Started by stone cold,

אני לא הולך להרחיב יותר מידי על המשחק כי הוא בינוני לגמרי בכל מקרה אחרי שoverlord 1 יצא למחשב בזמנו והפתיע אותי לטובה שמחתי שיצא המשחך למשחק הראשון +ספין אוף לWII Overlord2 יצא די מאכזב לטעמי אבל Overlord: Dark Legend יצא אפילו עוד יותר מאכזב כי ציפיתי לעלילה בסיגנון "אליס" אבל זה לא היה אפילו קרוב בכל מקרה פרטים - גרפיקה -בינונית עד נמוכה גם בסטנדרט של הWII יש אפילו אפקטים ברמה של PS1 שזה מאוד מאכזב רוב הזמן הגרפיקה סבירה לא יותר סאונד -פושר ביותר שליטה -סבירה אורך חיים -קצר פחות מ10 שעות משחק שאין טעם לשחק אחרי זה עלילה -מאכזבת בכל מקרה זה משחק שדי מזכיר מצד אחד את פיקמין ומצד שני את פיבאל אבל הגירסה הזאת מרגישה מאוד דלוחה זה אומנם סיפור אחר ומקומ…

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  16. Started by k22,

שלום קניתי xbox360 ורציתי לקנות טלויזיה גם שהיה כיף וישראו טוב בטלויזה המליצו לי על http://www.cinemaworld-online.co.il/products.php?id=66 סנסוי 2500(הורידי לי ל1900 כולל כבל hdmi זאת טלויזה טובה ואמינה לקניה לxbox?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  17. http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26886151/team-ico-ps3-game-footage-leaked.html?tag=latestheadlines;title;1

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  18. שלום לכולם, יש לי PSP כבר די הרבה זמן, אבל עוד לא שיחקתי במולטי של אף אחד מהמשחקים שלי.. ורציתי לדעת: האם ניתן לשחק במולטי שלו מטווח רחוק? לדוגמא: אם אני בבית שלי והPSP שלי מחובר לרשת, וזה שאני רוצה לשחק איתו נמצא בבית שלו ומחובר לרשת שלו, האם אנחנו עדיין יכולים לשחק ביחד? תודה לעוזרים! אלון

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  19. Started by etaiso,

אוקי אז אני לא יודע אם זה בעיה בזכרון או ב-PS2. יש לי מכשיר עם צ'יפ קורא צרובים (לא יודע איזה צ'יפ אבל קורא כל האזורים בלי דיסק אתחול). קיצר הבעיה היא שאני מפעיל את המכשיר עם דיסק צרוב בפנים כשהזכרון בפנים, אז זה נכנס לי לתפריט של הזכרון במקום למשחק. אז מה שאני צריך לעשות זה להפעיל את המכשיר בלי הזכרון בפנים, ורק שמופיע הלוגו של ה-Playstation 2 אז רק אני מכניס את הזכרון וזה עובד. זה קצת מציק אז רציתי לדעת אם זה בעיה בצ'יפ או בזכרון עצמו.. מישהו יודע?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  20. Started by alonezer,

ההורים שלי עכשיו נוסעים לשבוע לגרמניה וזה טוב כי שם זה PAL אז הם יכולים להביא לי שלושה משחקים בערך האחד נראה לי יהיה Guitar Hero World Tour השני חשבתי אולי COD5?והשלישי אולי GOW2 אפילו שלא מתתי על הראשון.. עוד הצעות יתקבלו בברכה(כמה שיותר מהר עם אפשר) תודה רבה. (Xbox360)

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  21. להלן הפוסט האחרון בנושא, מצ"ב קובץ PDF השוואתי המכיל את המידע שנאסף, עבור הגולשים שהתעניינו בכך. תודה רבה לכל המסייעים באיסוף המידע. [attachment deleted by admin]

22. האם שווה לקנות עכשיו או להמתין במידה ותהיה הורדת מחירים?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by gtabak_37,

שמעתי שמועות שהספקית בזק בנלאומי תומכת הכי טוב במשחקי אונליין והאינטרנט של הפלייסטיישן. האם יהיו בעיות כלשהם עם הספקית 012 smile? (אינטרנט זהב) אני ממש חושש לגבי זה תודה רבה לעונים =)

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  24. את ה DVD והדיסק הקשיח אני משאיר, כל השאר הולך לפח היא כרגע מפורקת, אני בספק גדול שיהיה אפשר לתקן אותה, כי נראה לי שמשהו ממש נדפק שם, חוץ מהטבעת המוות מי שמעוניין שיצור קשר אני גר בי-ם. ומן הסתם צריך להגיע אליי כדיי לקחת את השקית ששם נמצאים החלקים שלה

25. החל מהשבוע יש אופציה להחליף את הנקודות באתר של נינטנדו אירופה (שמקבלים על Registeration של משחקים באתר) בנקודות לWII לקניית משחקים בVC ותוכנות לWII בחנות. יחס ההחלפה הוא 1-4 , לא הרבה במיוחד , אבל מצד שני אלו נקודות חינם שנותנות משחקים שאחרת היו עולים כסף - אז אני לא ממש מוצא על מה להתלונן (חוץ מזה שההקצאות כרטיסים נעלמות מהר , ומותר לקנות עד 2 כרטיסי נקודות ליום) לעוד פרטים : nintendo-europe.com תהנו. ליביו

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים