קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzMyNDEsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= לפני שאתם מגיבים - שימו לב שזה גם המחיר שמיקרוסופט הפסידה על מימון העלות ההתחלתית של ה XBOX360 פחות או יותר ושלא מדברים פה על כמה הן כבר החזירו ממכירת משחקים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי היום משטח ריקוד מחו"ל, שמתאים לPS2 ולPC רציתי לדעת אילו משחקים מתאימים לו? והאם אפשר לשחק איתו גם משחקים שהם אינם משחקי ריקוד כמו טקן לדוגמא? תודה!
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בדיסק קשיח שבסוני לאחר פרמוט כמובן כדיסק קשיח במחשב? האם זה משנה העובדה שזה כונן 2.5 אינץ'? השאלה השניה שלי היא איזה חיבור יש בסוני, sata1 או sata2? תודה..
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
http://threespeech.com/blog/2008/08/naughty-dogs-richard-lemarchand-co-lead-game-designer-of-uncharted-talks-trophies-edge-cells-and-studios/ אז קדימה - מי מהמפתחות תרים את הכפפה ותוציא סופסוף משחק שינצל את המכונה המופלאה הזו וישאיר את כולנו פעורי פה?
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
http://ps3.ign.com/articles/927/927804p1.html?RSSwhen2008-11-06_154400&RSSid=927804 הורדתי את כל הסרטונים המקדימים של המשחק הזה ב PSN ועל פניו הוא נראה ממש ממש מרתק. מסתבר שבפועל המשחק זוועה, מקבל צינוים ממש גרועים בביקורות, מה שאומר, לא מזמינים משחק לפני שקוראים ביקורות או אם אפשר ועדיף - משחקים בדמו!
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי PSP כבר די הרבה זמן, אבל עוד לא שיחקתי במולטי של אף אחד מהמשחקים שלי.. ורציתי לדעת: האם ניתן לשחק במולטי שלו מטווח רחוק? לדוגמא: אם אני בבית שלי והPSP שלי מחובר לרשת, וזה שאני רוצה לשחק איתו נמצא בבית שלו ומחובר לרשת שלו, האם אנחנו עדיין יכולים לשחק ביחד? תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
ה 30 לאוקטובר זה התאריך שבו ישוחרר ביפן המשחק המדובר למי שלא מכיר מדובר במשחק פלטפורמה\פעולה שיציע לנו מגוון שלבים לשחק לבדנו כמו כן במשחק קהילתי שיאפשר לשחקנים ליצור שלבי משחק משלהם ולשתף את השלבים עם שחקנים אחרים. אפשר לומר שזה סוג של נסיון מצד סוני להתחרות בסופר מריו של נינטנדו. ניתן לצפות בטריילר כאן- http://www.gametrailers.com/player/36989.html לא פורסם תאריך שיחרור בעולם המערבי, קרי אמריקה ואירופה אך יודעי דבר סוברים שהמשחק ישוחרר באותו החודש גם אצלנו. מקור: http://www.mcvuk.com/news/31412/LittleBigPlanet-dated
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
החל מהשבוע יש אופציה להחליף את הנקודות באתר של נינטנדו אירופה (שמקבלים על Registeration של משחקים באתר) בנקודות לWII לקניית משחקים בVC ותוכנות לWII בחנות. יחס ההחלפה הוא 1-4 , לא הרבה במיוחד , אבל מצד שני אלו נקודות חינם שנותנות משחקים שאחרת היו עולים כסף - אז אני לא ממש מוצא על מה להתלונן (חוץ מזה שההקצאות כרטיסים נעלמות מהר , ומותר לקנות עד 2 כרטיסי נקודות ליום) לעוד פרטים : nintendo-europe.com תהנו. ליביו
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים אח שלי רכש WII. על אילו משחקים הייתם ממליצים? בגדול לי קשה להתחבר אליו כי אני שחקן XBOX וכל עניין הגרפיקה נראה כזה זול ומגעיל. בכל מקרה האם אפשר לשתף תכנים ברשת ולהציגם דרך ה Wii?
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אוקי אז אני לא יודע אם זה בעיה בזכרון או ב-PS2. יש לי מכשיר עם צ'יפ קורא צרובים (לא יודע איזה צ'יפ אבל קורא כל האזורים בלי דיסק אתחול). קיצר הבעיה היא שאני מפעיל את המכשיר עם דיסק צרוב בפנים כשהזכרון בפנים, אז זה נכנס לי לתפריט של הזכרון במקום למשחק. אז מה שאני צריך לעשות זה להפעיל את המכשיר בלי הזכרון בפנים, ורק שמופיע הלוגו של ה-Playstation 2 אז רק אני מכניס את הזכרון וזה עובד. זה קצת מציק אז רציתי לדעת אם זה בעיה בצ'יפ או בזכרון עצמו.. מישהו יודע?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
סוני: God of War III מגיע השנה, וגם MAG, משחק הפעולה אונליין ל- 256 שחקנים בו-זמנית ! בשקט בשקט שיחררה היום סוני פצצה בצורת הודעה לעיתונות שבה פירטה את המשחקים הבלעדיים שלה לשנת 2009, ובראשם Killzone 2 שיוצא בשבוע הבא (ראיתם כבר את הפרסומת החדשה שלו?). לצד Killzone 2 הוזכרו גם Uncharted 2: Among Thieves, inFamous, Heavy Rain, MLB 09 The Show, ועוד שני משחקים קטנים ולא מוכרים בשם God of War III ו- MAG. אם אכן לא מדובר בטעות מצד מישהו במחלקת היח"צ של סוני, ו- God of War III יוצא השנה (סביר שלקראת סופה), מדובר בהפתעה משמחת במיוחד, כי עד כה לא הסכימה סוני להתחייב על תאריך יציאה כלל. כבן לאחת הסדרות הכי מצליחות ונחשבות לקראת סוף חייה של הפלייסטיישן 2, God of War 3 (שנראה מעולה…
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
להלן הפוסט האחרון בנושא, מצ"ב קובץ PDF השוואתי המכיל את המידע שנאסף, עבור הגולשים שהתעניינו בכך. תודה רבה לכל המסייעים באיסוף המידע. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום מאזינות ומאזינים! אני שמח להודיע שפרק נוסף בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע הקלטנו את הפרק בלייב. היה כל כך לייב שהשרת היה מלא עד קצה הקיבולת שלו, ולא יכולנו להכנס לשם בעצמנו! אבל כמובן שהכל הסתדר והמאזינים אף השתתפו בפרק באמצעות הצ’ט. מעבר לזה היה פרק כיפי כרגיל. נושאים מעניינים וחבר’ה מצחיקים. הצטרפו אלינו לעוד תוכנית: פרק מס’ #35 – “לחם מים” http://pod.icast.co.il/f617c85e-de1e-4261-b1ae-ade779a06067.icast.mp3 סקירת משחקים: * Assassin’s Creed 2 * Military Madness חדשות הגיימינג – כל מה שחם: * Motion Controller for PlayStation 3 Available Worldwide in Fall 2010 (לינק) * The Rock Band Network Beta Program Opens for Songs Submition (לינק) …
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום,קיבלתי היום את הכבל קומפוננט שקניתי..חיברתי אותו,ואם מוגדר בפלייסטיישן "RGB " אז לא רואים כלום,ואם אני בוחר בY CB/PB CR/PR אז אני רואה מן תמונה אדומה ירוקה כזאת...כאילו אין כחול. מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
טוב אז ככה הצלחתי לחבר בהצלחה תWII ללוגיטק X540 שהגיעה אתמול למי שלא יודע זה מערכת 5.1 תקציבית של לוגיטק למערכת יש אפשרות נוחה לחבר קונסולות ומצב מיוחד לקונסולות עכשיו שמחברים תמערכת יש 3 כבלים שאמורים ליתחבר למחשב אחד מהם ירוק אם רוצים לחבר לקונסולה תירוק מחברים למפצל שלו יש כניסות לאודיו של קונסולה (לבן ואדום) הבעיה שצריך מפצל לכבל הירוק למי שרוצה לחבר גם מחשב וגם קונסולה בכל מיקרה ל540 יש מצב MATRIX בדקתי אותו והמוזיקה היתה מכל הרמקולים לא הבחנתי באף זיהוי מיקום אבל אני לא יודע אם המשחקים האלו תומכים בזה או אם חומרתית הWII מסוגל לזה אם זאת הצליל היה נקי ואיכותי והוסיף להנאה במיוחד במלחמת הכוכבים לגימקיוב אם כל הפיצוצים
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אם זה כבר גרפיקה חדשה וכל זה אני אנסה אותו
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אני לא הולך להרחיב יותר מידי על המשחק כי הוא בינוני לגמרי בכל מקרה אחרי שoverlord 1 יצא למחשב בזמנו והפתיע אותי לטובה שמחתי שיצא המשחך למשחק הראשון +ספין אוף לWII Overlord2 יצא די מאכזב לטעמי אבל Overlord: Dark Legend יצא אפילו עוד יותר מאכזב כי ציפיתי לעלילה בסיגנון "אליס" אבל זה לא היה אפילו קרוב בכל מקרה פרטים - גרפיקה -בינונית עד נמוכה גם בסטנדרט של הWII יש אפילו אפקטים ברמה של PS1 שזה מאוד מאכזב רוב הזמן הגרפיקה סבירה לא יותר סאונד -פושר ביותר שליטה -סבירה אורך חיים -קצר פחות מ10 שעות משחק שאין טעם לשחק אחרי זה עלילה -מאכזבת בכל מקרה זה משחק שדי מזכיר מצד אחד את פיקמין ומצד שני את פיבאל אבל הגירסה הזאת מרגישה מאוד דלוחה זה אומנם סיפור אחר ומקומ…
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי קונסולה PSP. יש אפשרות להתחבר איתה לרשת אלחוטית, את זה בוודאי כולם ידעים. השאלה שלי היא, האם ישנה אפשרות- באמצעות מתאם כלשהו או בכל דרך אחרת, להתחבר לרשת קווית (חוטית) כלומר, להתחבר עם כבל לנתב, כמו שמחברים מחשב רגיל? תודה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אחרי תביעה יצוגית נגד מיקרוסופט בקשר לזה שה360 שורט דיסקים היום יתפרסם שיש עוד אחת חדשה בקשר לאותו עניין - http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=19104 אותי מעניין מתי יגיעו התביעות בקשר לנורות המוות האדומות בכלל המכירות של ה360 ירדו מאוד מבחינת מחירות חומרה ומעניין יהיה ליראות איך סוני תנצל את זה (נינטנדו גם ככה מוכרת את כל היחידות שהיא מיצרת כרגע אז לפחות בזמן הקרוב היא לא יכולה לנצל תקופות רעות שיש למתחרות )
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אחים שלי יש לי שאלה דיי טיפשית סורי .. יש איזה שהיא דרך לחבר את הארדיסק הנייד דרך USB לקונסולת ה XBOX 360 ולהעביר משחקים שהורדתי לארדיסק של האקסבוקס ??? או שחייבים לצרוב אותם ?
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 14 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, חברים? קיבלנו המון פידבקים חיוביים על המערכון שפותח את פרק 13 ואנחנו מודים לכל מי שהקשיב ובמיוחד למי שהשקיע ורשם לנו גם תגובה. גם הפעם יש לנו מערכון מקורי ומשעשע, יש בו אסלות, מסע בזמן וחורבן עולמי – בקיצור כיף חיים. הפרק אנו סוקרים בהרחבה 2 מהמשחקים החדשים והחמים ביותר בשוק Homefront ו-OPeration Flashpoint: Red River, יש לנו סקירה גם על הכותר השני של Sly Cooper, המלצות על אפליקציות לאייפון (Tiny Planet, Unpleasant Horse, Iris, Face Shift) המון חדשות חמות (סאגת ה-PSN מגיעה לסיומה, תובעים את סוני, L.A. Noir, פרוט נינג’ה מגיע ל…
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם, לפני זמן קצר סיימתי לכתוב את המהדורה החגיגית והעשירית במספר של גיימסנטר, המהדורה החדשה תהיה מלאה בסרטים ובתמונות (מעבר לכמות הרגילה) ותסקר את משחק הפוטבול החדש בסדרת מאדן, משחקי הנגינה החדשים מסדרת גיטר הירו ואף תביא עדכונים לגבי מצב הקריירה במשחק UFC UNDISPUTED. הנה הלינק, אשמח לשמוע את דעתכם: http://ogelive.wordpress.com/2009/05/09/%D7%92%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%A1%D7%A0%D7%98%D7%A8-%D7%9E%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8%D7%94-%D7%A2%D7%A9%D7%99%D7%A8%D7%99%D7%AA/ אורן נתן.
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הוא דיי קשה במיוחד שהוא מעיף את הדברים האלו למעלה, ויש משהו אחרי זה או שזה סוף המשחק ?
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
יש לי עכשיו את ה wii ואני מתלבט אם לקנות גם את ה 360 בארה"ב , אני טס בערך עוד חודש וחצי. בדיוק כשמתחילות ההוזלות של החגים. ביינתים השינוי המשמעותי ב 360 זה ה jasper chip אם הוא בכלל הגיע לחנויות כן ?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חבר שלי קנה PS3 והוא רוצה להתחבר לאינטרנט! איך מה מי מו אם אפשר מדריך בעברית אני אשמח
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-