עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Play,

שלום אם ראיתי משחק בamzon.co.uk שנקרא Dragon ball raging blast גירסת האספנים ובגלל שזה בPre order המחיר הוא על 200 שקל שזה מחיר מאד מאד זול ואני ממש רוצה לקנות את המשחק הזה אבל הבעיה היחידה היא שהאתר לא שולח משלוחים לישראל (והמחיר בארץ הוא 440 ככה שזה לא בא בחשבון) האם יש דרך שאני יכול לקנות את המשחק דרכם וזה ישלח לארץ או שיש מישהו שגר באזור הזה ויכול לשלוח לי את זה (בדרך מסויימת) בתודה רבה,play

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by Vietcong,

מבחינת ביצועים ותמורה ביחס למחיר האם שווה להשקיע בקונסולה? מרבית הזמן שאני אשתמש בקונסולה זה בבסיס+בנסיעות שלי לבסיס(משרת בעובדה,אז יש לי 5 שעות נחמדות מהבית) זה בעצם מה שאני מעוניין לקנות מחר,אחד משני החבילות הללו: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1511 שבעצם אני "ישדרג" אותה לכזאת: או את זה http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1338 מבחינת החבילות והתמורה בעצם למחיר מה משני החבילות מומלצות יותר?עזבו שבשניה יש פריצה, המוצר הראשון הוא psp3000 והשני הוא psp2000 ולפני הכל חשוב לי שהמחשיר עצמו יהיה איכותי כשאני משלם כל כך הרבה תודה לעוזרים,ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  3. שאלה בכותרת המשחק בגרסת PS2 תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  4. שלום רב, קניתי השבוע את המשחק grand turismo 5 מ eBay. הזמנתי את זה מאיזה בחור נחמד ביפן, אבל הבחור הנחמד לא ציין שהמשחק ביפנית. אז הוא עובד אחלה על ה PS3 אבל אני לא מבין מילה ממה שרשום. הצלחתי עוד איכשהו לקנות רכב ולהתחיל משחק, אבל מעבר לזה אין לי מושג מה קורה. מישהו יודע האם אפשר להחליף שפה במשחק? בתודה מראש, דימה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  5. Started by shimon1,

שלום! השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בדיסק קשיח שבסוני לאחר פרמוט כמובן כדיסק קשיח במחשב? האם זה משנה העובדה שזה כונן 2.5 אינץ'? השאלה השניה שלי היא איזה חיבור יש בסוני, sata1 או sata2? תודה..

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  6. Started by schwartsa,

לא מצאתי דיון רשמי, ולכן פתחתי שאלה נפרדת : אם יש מישהו שמשחק, אשמח לסיוע : נתקעתי בשלב בו צריך לחפש אחר לוקוסטים במערה. משום מה אני לא מצליח לעשות שם כלום. במדריך רשום שאמור להידלק שם אור אך לא קורה לי שם כלום. אני מחפש יותר משעה ולא מצליח להגיע לכלום. אשמח לסיוע

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  7. Started by k22,

שלום קניתי xbox360 ורציתי לקנות טלויזיה גם שהיה כיף וישראו טוב בטלויזה המליצו לי על http://www.cinemaworld-online.co.il/products.php?id=66 סנסוי 2500(הורידי לי ל1900 כולל כבל hdmi זאת טלויזה טובה ואמינה לקניה לxbox?

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by stone cold,

MadWorld הוא משחק בסגנון GOW\DMC שיצא בלעדית לWII המפתחים החליטו לפתח אותו בשחור לבן ורק אם קצת צבעים נוספים כמו אדול לדם לדוגמה המשחק מאוד אלים אבל זה יותר אלימות למטרות בידור והוא גם מאוד כיף ומבדר הבעיה זה אורך החיים סך הכל מהר מאוד נכנסים לאקשן העלילה די מזכירה סרט ישן של שוורצנגר שצריך לברוח ממחסלים הזוים (לא סידרת המחסל סרט אחר ) רק שבמשחק הזה המטרה לא לברוח אלה לחסל אחרים ולקבל דירוג טוב יותר השלבים הם בעצם זירות גדולות ולפי נושאים (חיזרים\מערב פרוע וכו ) ויש גם מיני גיים אלימים בתוכם יש גם בוסים מאוד מגניבים בכללי חוץ מהאורך חיים הכל טוב אבל אורך חיים מאוד חשוב ויש סך הכל שעות בודדות של משחק יש גם מולטי לא מקוון שלא יצא לי לנסות בכל מקרה 70 בסו…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by feint,

אהלן, יש לי את החומים אדומים וירוקים. אני יודע שאני צריך להשיג את הכחולים אבל אין לי מושג איך אני מגיע ל HEAVEMN'S PECK הצלתי את הנסיכה הזו, אבל היא לא עושה כלום - רק מסתובבת ליד הכסא שלי כל היום. מה עושים?! תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  10. Started by WiSe-Man,

היי אנשים. אני קורא על אנשים שנכבה להם המכשיר באמצע עדכון (הפסקות חשמל וכדומה) והמכשיר לא חזר לעבוד. למרות שמצאתי פתרונות וסרט שטוען שהמכשיר יודע לשקם את עצמו.. בכל זאת לא נעים. עוד דבר שמצאתי זה מכשירים שנהרסו לאחר עדכון? למישהו זה קרה? מי שרוצה לקרוא יותר http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=J04&q=PS3+bricked+update&start=10&sa=N הדור החדש הזה של הקונסלות עם העדכונים מתחיל להפחיד אותי....

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  11. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458423,00.html ציון סופי 85 אומרים במפורש שהמצב הריבוי מישתתפים זה מה שעושה תמשחק לטוב הסינגל לא כזה טוב ודי משעמם אני מקווה שאתרי ביקורות אחרים ילמדו לתת ביקורת נטולת היפ בזמן האחרון הרבה משחקים אם הרבה היפ מקבלים ציונים גבוהים אוטומטית וחבל זה גומר תאמינות של האתרים

12. האם שווה לקנות עכשיו או להמתין במידה ותהיה הורדת מחירים?

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  13. Started by alonezer,

ההורים שלי עכשיו נוסעים לשבוע לגרמניה וזה טוב כי שם זה PAL אז הם יכולים להביא לי שלושה משחקים בערך האחד נראה לי יהיה Guitar Hero World Tour השני חשבתי אולי COD5?והשלישי אולי GOW2 אפילו שלא מתתי על הראשון.. עוד הצעות יתקבלו בברכה(כמה שיותר מהר עם אפשר) תודה רבה. (Xbox360)

• 4 תגובות
    • 692 צפיות
  14. Started by huber,

סוני: God of War III מגיע השנה, וגם MAG, משחק הפעולה אונליין ל- 256 שחקנים בו-זמנית ! בשקט בשקט שיחררה היום סוני פצצה בצורת הודעה לעיתונות שבה פירטה את המשחקים הבלעדיים שלה לשנת 2009, ובראשם Killzone 2 שיוצא בשבוע הבא (ראיתם כבר את הפרסומת החדשה שלו?). לצד Killzone 2 הוזכרו גם Uncharted 2: Among Thieves, inFamous, Heavy Rain, MLB 09 The Show, ועוד שני משחקים קטנים ולא מוכרים בשם God of War III ו- MAG. אם אכן לא מדובר בטעות מצד מישהו במחלקת היח"צ של סוני, ו- God of War III יוצא השנה (סביר שלקראת סופה), מדובר בהפתעה משמחת במיוחד, כי עד כה לא הסכימה סוני להתחייב על תאריך יציאה כלל. כבן לאחת הסדרות הכי מצליחות ונחשבות לקראת סוף חייה של הפלייסטיישן 2, God of War 3 (שנראה מעולה…

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  15. Started by liav12,

רציתי לדעת האם הגרסה הנ"ל ניתנת לחבר למחשב איכשהו ולצפות בזה דרך המסך כמו בטלויזיה... סורי על הבורות אני לא מבין כלום בקטע הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  16. Started by artyom,

יש פה אנשים שיש להם PS3 והם שיחקו במשחקים של PS2? כי אני רוצה לקנות SAN ANDREAS ואני לא בטוח שהוא יעבוד ואם מישהו מכיר רשימה באינטרנט של משחקים שהקונסולה תומכת בהם? תודה

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  17. Started by huber,

כל מי שמחזיק PS3 בבית ושלט אוניברסלי נתקל בבעייה הידועה, ה PS3 עובד בבלוטוט והשלטים ב IR. מה עושים? הנה שתי לינקים המספקים מגוון נאה של פתרונות. שווה "לגזור ולשמור": מקבץ חדש של הזמנות יצא לדרך - בידקו את המייל ואם קיבלתם ניפגש בסופ"ש: http://reviews.cnet.com/4321-7847_7-6644963.html?tag=mncol;txt http://www.remoteshoppe.com/index.php?itemid=803

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  18. IGN פרסמו סרטון 4:16 שמציג חלק מהדמויות במשחק, מהלכים ייחודים עבור כל דמות, זירות קרב ופונקציות חדשות בסדרת MK: http://xbox360.ign.com/dor/objects/853443/mortal-kombat-next-gen/videos/MKvDCU_ComiconFight_072408.html אני מאוד התרשמתי מהמהלכים של סופרמן אך עם זאת נראה כאילו הוא יהיה דמות מאוזנת ולא דמות בלתי מנוצחת. בנוסף לכך יש פונקציה חדשה בזמן קרב והיא שבמידה והיריבים עפים מהזירה הם לא מתים מיידית אלא עוברים למצב קרב אווירי ולאחר מכן נוחתים על זירה חדשה (בדרך כלל די דומה לזירה שממנה הם נפלו).

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  19. בPS3 יש את אופציית הגיבוי, שמגבים דרך שם האם זה מגבה גם כן את המשחקים שהורדתי מהPSN או שלאחר השחזור אני אצטרך להוריד מהPSN את כל המשחקים מחדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 691 צפיות
  20. Started by Tracks,

קיבלתי היום R2 ושניכנסתי היה כתוב שצריך עידכון אז אני לחצתי שיתקין וההתקנה בהתחלה לא זזה ואחרי רבע שעה זה כותב לי(80710723) An error occurred during the download operation אז חיפשתי בגוגל לפיתרון והיה אתר אחד שאמר שצריך להיכנס לאינטרנט ולבדוק אותו , שבאתי לבדוק את האינטרנט הבדיקה נעצרה באמצע והיה כתוב שצריך לעדכן את הפלייסטיישן 3 לגירסא מסויימת . אז התכוננתי לעדכן את הפלייסטיישן 3 ואחרי כמה זמן זה כתב לי : (80710723) An error occurred during the download operation בדיוק כמו שהיה כתוב ברזיסטנס 2 מה אני יכול לעשות ? אם זה עוזר יש לי דגם של 40 ג'יגה וראוטר אלחוטי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  21. חשבתי לקנות EBOOK READER מאמזון אבל המחירים שלהם זה שחיטה ואפשר להשיג PSP יד שנייה במחירים לא רעים בכלל במצב טוב.. האם למישהו יש נסיון בקריאת PDF עם PSP ?האם זה בדיוק כמו אקרובט או שיש קאצ'ים (לא מציג תמונות, לא מציג זה, לא מציג זה..)

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  22. Started by itai_1813,

שלום אנשים. (כן אני יודע... "אין לך מה לעשות בשעה כזאת"?! אז זהו שלא). אז ככה, אחרי שראיתי את המשחק Uncharted ב-PS3 של חבר שלי ואהבתי אותו נורא, בא לי החשק לשחק במשחק בסגנון שלו, מעין שילוב של הרפתקה ופעולה, יש דבר כזה? ד"א, אם כבר מדברים על משחקי הרפתקה/פעולה... לא אמור לצאת איזה משחק חדש של Indiana Jones? מתי הוא יוצא לעזאזל? תודה ולילה טוב... הכתיבה הזאת עשתה אותי עייף.

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  23. שלום לכולם יש לי סוני 3 סלים 160 ג'יגה הדלקתי אותו יום אחד ופתאום התמונה התחילה לקפוץ ממש.. כל התמונה קופצת טישטושים הכל ממש כמו בטלוויזיה שהכבל מחובר לא טוב וזז אז התמונה קופצת.. שלחתי אותו למעבדה שאמרו שפתחו אותו והבעיה היא בספק הכוח והם רוצים 450 שקל.. לקחתי את המכשיר הביתה וראיתי שאפילו הם לא פתחו אותו לפי המדבקה רואים שהיא עדיין שחורה ואין עליה סימנים לבנים מה שקורה מיד לאחר פתיחת המכשיר.. עכשיו השאלה שלי אם זה באמת הספק כוח? הסוני דולק והכל אבל לפעמים לא מראה תמונה בכלל מסך שחור.. ולפעמים אחרי שהוא היה מכובה הרבה זמן התמונה חוזרת אבל שוב עם קפיצות (מקרטעת) אם מישההו יודע אם זה הספק כוח או משהו אחר? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  24. את ה DVD והדיסק הקשיח אני משאיר, כל השאר הולך לפח היא כרגע מפורקת, אני בספק גדול שיהיה אפשר לתקן אותה, כי נראה לי שמשהו ממש נדפק שם, חוץ מהטבעת המוות מי שמעוניין שיצור קשר אני גר בי-ם. ומן הסתם צריך להגיע אליי כדיי לקחת את השקית ששם נמצאים החלקים שלה

25. שלום לכולם! יש לי בעיה די מעצבנת בPro Evolution Soccer 2009 בפלייסטיישן 3. אני תמיד מגדיר שאני בועט עם עיגול ולא עם ריבוע. הגדרתי בשלט הראשון והכל סבבה. הגדרתי אותו דבר גם לשלט השני והכל טוב. הבעיה היא שנגיד אני מפעיל את המשחק מחדש אז תמיד בשלט שמוגדר השלט השני זה מתאפס וחוזר להיות ריבוע וככה אני צריך להגדיר שוב ,עד לפעם הבאה שאני מדליק את השלט... למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 690 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.