עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by elixvx,

שלום רציתי לדעת האם תהיו מעוניים לרכוש משחקים במחירים זולים (יחסית למחירי המשחקים בארץ) השאלה היא אם אתם תהיו מעוניין או שתם חושבים שהיה לזה ביקוש ואנשים אחרים יהיו מעוננייים לרכוש משחקים חדשים בכשבוע מתאריך היציאה במחירים בין 250 ל270 ש"ח (המחיר הוא רק השערה כרגע) משחקים כדוגמת MW2, Uncharted 2 ואחרים שעתידים לצאת וגם משחקים ישנים יותר בכ150 ש"ח (שוב רק השערה) אני מדבר על קניות קבוצתיות בהתחלה ננסה כ10 עותקים לכו משחק ואם זה יצליח ויהיה ביקוש אז בכמות גדולה יותר. האם אתם תהיו מעוניים ואתם חושבים שזה יצליח?. אשמח לשמוע את דעתכם.

2. שלום לכולם יש לי סוני 3 סלים 160 ג'יגה הדלקתי אותו יום אחד ופתאום התמונה התחילה לקפוץ ממש.. כל התמונה קופצת טישטושים הכל ממש כמו בטלוויזיה שהכבל מחובר לא טוב וזז אז התמונה קופצת.. שלחתי אותו למעבדה שאמרו שפתחו אותו והבעיה היא בספק הכוח והם רוצים 450 שקל.. לקחתי את המכשיר הביתה וראיתי שאפילו הם לא פתחו אותו לפי המדבקה רואים שהיא עדיין שחורה ואין עליה סימנים לבנים מה שקורה מיד לאחר פתיחת המכשיר.. עכשיו השאלה שלי אם זה באמת הספק כוח? הסוני דולק והכל אבל לפעמים לא מראה תמונה בכלל מסך שחור.. ולפעמים אחרי שהוא היה מכובה הרבה זמן התמונה חוזרת אבל שוב עם קפיצות (מקרטעת) אם מישההו יודע אם זה הספק כוח או משהו אחר? תודה מראש על העזרה

• 5 תגובות
    • 710 צפיות
  3. Started by shimon1,

שלום! השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בדיסק קשיח שבסוני לאחר פרמוט כמובן כדיסק קשיח במחשב? האם זה משנה העובדה שזה כונן 2.5 אינץ'? השאלה השניה שלי היא איזה חיבור יש בסוני, sata1 או sata2? תודה..

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  4. היי אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי שמות של חנויות שמוכרות משחקים ל PS2,(קצת לא אקטואלי, אבל בכל זאת) אני מחפש בעיקר חנויות של אנשים פרטיים ולא רשתות כמו אנג'ויסטיק או באג נניח אפשר בכל הארץ תודה

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  5. Started by WiSe-Man,

היי אנשים. אני קורא על אנשים שנכבה להם המכשיר באמצע עדכון (הפסקות חשמל וכדומה) והמכשיר לא חזר לעבוד. למרות שמצאתי פתרונות וסרט שטוען שהמכשיר יודע לשקם את עצמו.. בכל זאת לא נעים. עוד דבר שמצאתי זה מכשירים שנהרסו לאחר עדכון? למישהו זה קרה? מי שרוצה לקרוא יותר http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=J04&q=PS3+bricked+update&start=10&sa=N הדור החדש הזה של הקונסלות עם העדכונים מתחיל להפחיד אותי....

• 1 תגובה
    • 709 צפיות
  6. כי הכבל מתאים למי שיש ראוטר... אם יש לי מודם איך אני מתחבר?

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  7. http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601101&sid=axZUWTytK5tA&refer=japan RE4 לWII מוכר מצוין מישהו עוד חושב שהWII זה רק למשחקי מסיבה? כי אם זה ככה קאפקום מיצרת משחקים למשפחות :lol:

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  8. Started by newwii,

שלום וברוכים הנמצאים אני עתיד לרכוש קונסולה wii כנראה שארכוש דגם אירופאי בארץ , אך מכיוון שאני טס מידי פעם לארה"ב, ביכולתי להביא משם משחקים. השאלה שלי היא , אם ארצה להפעיל משחקים מארה"ב , האם אני צריך תוכנה , צ'יפ , או את שניהם. בכלל , מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה . מה עדיף בסיכומו של דבר ? תודה על העזרה ותמשיכו את התמיכה הנהדרת שאתם נותנים כאן

9. Started by Tracks,

קיבלתי היום R2 ושניכנסתי היה כתוב שצריך עידכון אז אני לחצתי שיתקין וההתקנה בהתחלה לא זזה ואחרי רבע שעה זה כותב לי(80710723) An error occurred during the download operation אז חיפשתי בגוגל לפיתרון והיה אתר אחד שאמר שצריך להיכנס לאינטרנט ולבדוק אותו , שבאתי לבדוק את האינטרנט הבדיקה נעצרה באמצע והיה כתוב שצריך לעדכן את הפלייסטיישן 3 לגירסא מסויימת . אז התכוננתי לעדכן את הפלייסטיישן 3 ואחרי כמה זמן זה כתב לי : (80710723) An error occurred during the download operation בדיוק כמו שהיה כתוב ברזיסטנס 2 מה אני יכול לעשות ? אם זה עוזר יש לי דגם של 40 ג'יגה וראוטר אלחוטי. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 709 צפיות
  10. ה 30 לאוקטובר זה התאריך שבו ישוחרר ביפן המשחק המדובר למי שלא מכיר מדובר במשחק פלטפורמה\פעולה שיציע לנו מגוון שלבים לשחק לבדנו כמו כן במשחק קהילתי שיאפשר לשחקנים ליצור שלבי משחק משלהם ולשתף את השלבים עם שחקנים אחרים. אפשר לומר שזה סוג של נסיון מצד סוני להתחרות בסופר מריו של נינטנדו. ניתן לצפות בטריילר כאן- http://www.gametrailers.com/player/36989.html לא פורסם תאריך שיחרור בעולם המערבי, קרי אמריקה ואירופה אך יודעי דבר סוברים שהמשחק ישוחרר באותו החודש גם אצלנו. מקור: http://www.mcvuk.com/news/31412/LittleBigPlanet-dated

11. Started by VortexD,

בנתיים קניתי את SSHD ואני שוקל לקנות את החבילות הרחבה שלו לגבי PIXELJUNK MONSTERS\EDEN ניסתי את הדמו וזה נחמד אבל לא יודע אם זה שווה את זה WIPEOUT HD בשבוע הבא נראה כמו קנייה בטוחה WARHAWK שקלתי לקנות אבל אני לא יודע איך האינטרנט שלי יסתדר איתו אז חבל לבזבז סתם כסף אני מחכה לBURNOUT PARADISE שיצא לPSN אותו אני אקנה בטוח R&C אני לא יודע 4 שעות זה נראה לי מעט זה לשחק לסיים ולמחוק ולא כמו המקורי ששיחקתי בו והיה בו טעם לעוד (לפתח נשקים למצוא את הנשק האחרון ההישגים ועוד') אז למישהו יש המלצות? או שהתנסה במשהו ששווה המלצה? לגבי GT5P ממש לא מעניין אותי הסימולטור הזה למרות שהוא נראה טוב אם כבר נחכה לGT5

• 2 תגובות
    • 709 צפיות
  12. טוב אז ככה שלשום עברתי את המשחק עברתי אותו בדרך הקצרה של ה60+ כוכבים אבל אני ימשיך לטחון כוכבים מידי פעם בפעם עד 120 נתחיל בנתונים יבשים - פרזנטציה - נינטנדו לא חברה שידועה בפרזנטציה איכותית וגם לא סדרת מאריו פה הם יתעלו על עצמם יחסית לז'אנר הפלטפורמות שלא ידוע בפרזנטציה איכותית הפרזנטציה מאוד טובה מוזיקה האפקטים הקולים בסדר גמור אבל לא מעולים מה שכן מצוין זה שפע של מנגינות משלל משחקי מאריו בעבר וכמה חדשות שפשוט מתחברות מצוין למשחק ונותנות אווירה מעולה וכיף לאוזניים יש מוזיקה מהמשחקי מאריו לNES\SNES\N64 ומה לא והכל מחובר בצורה מבריקה מה שחסר זה הדיבוב שכמאת לא קיים אבל זה לא כל כך משנה כי העלילה גם ככה כמאת לא קימת עלילה החלק הגרוע של המשחק מצילים את הנסי…

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by schwartsa,

לא מצאתי דיון רשמי, ולכן פתחתי שאלה נפרדת : אם יש מישהו שמשחק, אשמח לסיוע : נתקעתי בשלב בו צריך לחפש אחר לוקוסטים במערה. משום מה אני לא מצליח לעשות שם כלום. במדריך רשום שאמור להידלק שם אור אך לא קורה לי שם כלום. אני מחפש יותר משעה ולא מצליח להגיע לכלום. אשמח לסיוע

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  14. שלום לכולם, לכבוד היום הולדת החלטתי להתחדש באקסבוקס360 ויש לי מספר שאלות... 1. האם הבעיה של ההתחממות כזאת חמורה שחובה לקנות מעבד 65 ננומטר? זה יותר יקר? אני מעוניין בפרימיום וראיתי באיזה אתר שזה עולה עוד 300 הגרסאות החדשות זה רק אצלם ככה או שבכללי מיקרוסופט העלתה מחירים? לכן אם זה באמת עד כדי כך חמור אני כמובן יקנה את ה65 ורציתי לשאול אתכם מה אתם חושבים על החנות הזו ועל הבאנדל הזה בפרט - http://www.enjoystick.co.il/Product.aspx?productid=222 איך הוא והחנות? יש מקום יותר זול\מומלץ? ועוד שאלה - האם האקסבוקס מתחבר בקלות למסכי LCD של מחשבים? יש לי מסך LCD חדש של סמסונג syncmaster 931bf האם זה יתחבר בקלות? האם זה יתמוך בHD דרך המסך שלי? ועוד דבר - למה משמש ההארדיסק אם אי אפשר …

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  15. Started by DOGMA,

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/99-Metal-Gear-Solid-4

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  16. Started by marlboro,

חיברתי אותו למחשב עבד מצויין, חיברתי ל 360 עבד מצויין שיחקתי בו כמה ימים עכשיו רציתי לשחק משהו ב PC, ואני לא מצליח להתחבר הם מזהים אחד את השני, הסטיק נותן 3 הבהובים מהירים .. אבל ממשיך להבהב אחרי זה (כל הנורות) זה לא מצליח לי, הסרתי התקנתי שניתי USB הכל... :s05:

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  17. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458423,00.html ציון סופי 85 אומרים במפורש שהמצב הריבוי מישתתפים זה מה שעושה תמשחק לטוב הסינגל לא כזה טוב ודי משעמם אני מקווה שאתרי ביקורות אחרים ילמדו לתת ביקורת נטולת היפ בזמן האחרון הרבה משחקים אם הרבה היפ מקבלים ציונים גבוהים אוטומטית וחבל זה גומר תאמינות של האתרים

18. האם שווה לקנות עכשיו או להמתין במידה ותהיה הורדת מחירים?

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  19. שלום רב, קניתי השבוע את המשחק grand turismo 5 מ eBay. הזמנתי את זה מאיזה בחור נחמד ביפן, אבל הבחור הנחמד לא ציין שהמשחק ביפנית. אז הוא עובד אחלה על ה PS3 אבל אני לא מבין מילה ממה שרשום. הצלחתי עוד איכשהו לקנות רכב ולהתחיל משחק, אבל מעבר לזה אין לי מושג מה קורה. מישהו יודע האם אפשר להחליף שפה במשחק? בתודה מראש, דימה.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  20. Started by jackal,

שלום רב אני חדש בנושא ולפני שאני הולך לקנות PS-3 יש לי מספר שאלות. 1- האם PS-3 קורא דיסקים צרובים ( סרטים ,DVIX וכו. ) 2- האם ישנה יציאת USB כל מנת לחבר disk on key על מנת לראות ממנו סרטים. 3- האם הוא תומך בפורמט הקודם ( DVD ). לתשובותיכם אודה. בברכה JACKAL

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  21. Started by feint,

אהלן, יש לי את החומים אדומים וירוקים. אני יודע שאני צריך להשיג את הכחולים אבל אין לי מושג איך אני מגיע ל HEAVEMN'S PECK הצלתי את הנסיכה הזו, אבל היא לא עושה כלום - רק מסתובבת ליד הכסא שלי כל היום. מה עושים?! תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  22. Started by rikonor,

שלום מישהו רוצה למכור Final Fantasy XII בזול ובמצב טוב אם כן צרו קשר rikonor@gmail.com

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  23. בPS3 יש את אופציית הגיבוי, שמגבים דרך שם האם זה מגבה גם כן את המשחקים שהורדתי מהPSN או שלאחר השחזור אני אצטרך להוריד מהPSN את כל המשחקים מחדש? תודה.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. שאלה בכותרת המשחק בגרסת PS2 תודה

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by k22,

שלום קניתי xbox360 ורציתי לקנות טלויזיה גם שהיה כיף וישראו טוב בטלויזה המליצו לי על http://www.cinemaworld-online.co.il/products.php?id=66 סנסוי 2500(הורידי לי ל1900 כולל כבל hdmi זאת טלויזה טובה ואמינה לקניה לxbox?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות

דיונים חדשים בפורומים