קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום אנשים. (כן אני יודע... "אין לך מה לעשות בשעה כזאת"?! אז זהו שלא). אז ככה, אחרי שראיתי את המשחק Uncharted ב-PS3 של חבר שלי ואהבתי אותו נורא, בא לי החשק לשחק במשחק בסגנון שלו, מעין שילוב של הרפתקה ופעולה, יש דבר כזה? ד"א, אם כבר מדברים על משחקי הרפתקה/פעולה... לא אמור לצאת איזה משחק חדש של Indiana Jones? מתי הוא יוצא לעזאזל? תודה ולילה טוב... הכתיבה הזאת עשתה אותי עייף.
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
IGN פרסמו סרטון 4:16 שמציג חלק מהדמויות במשחק, מהלכים ייחודים עבור כל דמות, זירות קרב ופונקציות חדשות בסדרת MK: http://xbox360.ign.com/dor/objects/853443/mortal-kombat-next-gen/videos/MKvDCU_ComiconFight_072408.html אני מאוד התרשמתי מהמהלכים של סופרמן אך עם זאת נראה כאילו הוא יהיה דמות מאוזנת ולא דמות בלתי מנוצחת. בנוסף לכך יש פונקציה חדשה בזמן קרב והיא שבמידה והיריבים עפים מהזירה הם לא מתים מיידית אלא עוברים למצב קרב אווירי ולאחר מכן נוחתים על זירה חדשה (בדרך כלל די דומה לזירה שממנה הם נפלו).
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אח שלי כרגע ארצות הברית רוצה להביא לי סוני פלייסטיישן 3 ויש לי כמה שאלות: 1. אם הקונסולה היא על תקן אמריקאי האם היא תעבוד על טלוויזיית LCD (מבחינת שיטת השידור)? 2. מאיפה אני אצטרך לקנות את המשחקים כדי שהם יעבדו על המכשיר (ארה"ב או מכל מקום בעולם)? בבקשה עזרה דחופה כי אח שלי ממש כבר שם וזה עניין של מספר שעות עד שלא תהיה לי את האפשרות, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 598PS3 - Wii - 452 XBOX Premium - 335 Xbox Core - 254 PS 2 - 161 PSP - 182 PS2 SLIM - 123 ה PS3 וה Wii נתנו קפיצה של כ-20 דולר כל אחת מסתבר שהורדת המחיר של ה PS3 במאה דולר לא השפיעה על המכירות באיביי.שני האקסבוקסים נתנו צלילה של כ-30 דולר כל אחד כנראה שאנשים התחילו לפחד לקנות את הקונסולה הזו באינטרנט אחרי ההודאה של מייקרוסופט בכשלון והארכת האחריות ל-3 שנים (מה שסביר להניח לא תקף על קניות באיביי). ה PS2 הביא קפיצה יפה של 30 דולר למעלה (הגרסא הרגילה לא ה Slim) מעניין למה... ה PSP ירד ב-20 דולר.
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 14 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, חברים? קיבלנו המון פידבקים חיוביים על המערכון שפותח את פרק 13 ואנחנו מודים לכל מי שהקשיב ובמיוחד למי שהשקיע ורשם לנו גם תגובה. גם הפעם יש לנו מערכון מקורי ומשעשע, יש בו אסלות, מסע בזמן וחורבן עולמי – בקיצור כיף חיים. הפרק אנו סוקרים בהרחבה 2 מהמשחקים החדשים והחמים ביותר בשוק Homefront ו-OPeration Flashpoint: Red River, יש לנו סקירה גם על הכותר השני של Sly Cooper, המלצות על אפליקציות לאייפון (Tiny Planet, Unpleasant Horse, Iris, Face Shift) המון חדשות חמות (סאגת ה-PSN מגיעה לסיומה, תובעים את סוני, L.A. Noir, פרוט נינג’ה מגיע ל…
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
ההורים שלי עכשיו נוסעים לשבוע לגרמניה וזה טוב כי שם זה PAL אז הם יכולים להביא לי שלושה משחקים בערך האחד נראה לי יהיה Guitar Hero World Tour השני חשבתי אולי COD5?והשלישי אולי GOW2 אפילו שלא מתתי על הראשון.. עוד הצעות יתקבלו בברכה(כמה שיותר מהר עם אפשר) תודה רבה. (Xbox360)
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי PSP כבר די הרבה זמן, אבל עוד לא שיחקתי במולטי של אף אחד מהמשחקים שלי.. ורציתי לדעת: האם ניתן לשחק במולטי שלו מטווח רחוק? לדוגמא: אם אני בבית שלי והPSP שלי מחובר לרשת, וזה שאני רוצה לשחק איתו נמצא בבית שלו ומחובר לרשת שלו, האם אנחנו עדיין יכולים לשחק ביחד? תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 657 צפיות
-
-
לפני כמה ימים (כפי שאתם יודעים) קיבלתי RROD עכשיו יש לי חבר שרוצה לעשות מודינג לקונסולה שלו וכרגע התוכנית היא שאולי אני אני יעשה גם לשלי מודינג. הבעיה שאני לא יודע מתי זה יקרה וחשבתי על שתי אפשרויות . 1)לתקן בעצמי (מעדיף שלא) 2)לשלוח לחנות שמתקנת -הבעיה היא המחיר ואני לא יודע איך הם יתקנו והאם זה בכלל אמין מה אתם אומרים ? לחכות?
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzMyNDEsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= לפני שאתם מגיבים - שימו לב שזה גם המחיר שמיקרוסופט הפסידה על מימון העלות ההתחלתית של ה XBOX360 פחות או יותר ושלא מדברים פה על כמה הן כבר החזירו ממכירת משחקים.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום,קיבלתי היום את הכבל קומפוננט שקניתי..חיברתי אותו,ואם מוגדר בפלייסטיישן "RGB " אז לא רואים כלום,ואם אני בוחר בY CB/PB CR/PR אז אני רואה מן תמונה אדומה ירוקה כזאת...כאילו אין כחול. מה לעשות? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול באיזה תהליך יצור המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 מיוצר ראיתי בוויקיפדיה האנגלית שיש גרסאות של 65NM ו 45NM אז איזה משתמש המעבד של הפלייסטיישן 3?
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום מאזינות ומאזינים! אני שמח להודיע שפרק נוסף בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע הקלטנו את הפרק בלייב. היה כל כך לייב שהשרת היה מלא עד קצה הקיבולת שלו, ולא יכולנו להכנס לשם בעצמנו! אבל כמובן שהכל הסתדר והמאזינים אף השתתפו בפרק באמצעות הצ’ט. מעבר לזה היה פרק כיפי כרגיל. נושאים מעניינים וחבר’ה מצחיקים. הצטרפו אלינו לעוד תוכנית: פרק מס’ #35 – “לחם מים” http://pod.icast.co.il/f617c85e-de1e-4261-b1ae-ade779a06067.icast.mp3 סקירת משחקים: * Assassin’s Creed 2 * Military Madness חדשות הגיימינג – כל מה שחם: * Motion Controller for PlayStation 3 Available Worldwide in Fall 2010 (לינק) * The Rock Band Network Beta Program Opens for Songs Submition (לינק) …
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
נתקעתי. זה בערך בהתחלה. הגעתי לחדר שיש בו ערימת פצצות ליד המסך מחשב הזה .. וכשאני מנסה להפעיל את המחשב רושמים לי על המסך שהפצצות מפריעות ושאני אנסה לפוצץ אותן. נישיתי לשים פצצות עליהם ובצדדים. גם יריתי עליהם ולא עובד כלום. פתרון מישהו? (ליביו תפתיע אותי...)
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
החל מהשבוע יש אופציה להחליף את הנקודות באתר של נינטנדו אירופה (שמקבלים על Registeration של משחקים באתר) בנקודות לWII לקניית משחקים בVC ותוכנות לWII בחנות. יחס ההחלפה הוא 1-4 , לא הרבה במיוחד , אבל מצד שני אלו נקודות חינם שנותנות משחקים שאחרת היו עולים כסף - אז אני לא ממש מוצא על מה להתלונן (חוץ מזה שההקצאות כרטיסים נעלמות מהר , ומותר לקנות עד 2 כרטיסי נקודות ליום) לעוד פרטים : nintendo-europe.com תהנו. ליביו
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
שלום חברים, צריך את עזרתכם, רכשתי מ-EBAY מכשיר PSP דק (לא חדש) והיום קבלתי אותו. תוך כדי חקירת המכשיר ותכונותיו אני מגלה שהוולים + - לא עובד ולפעמים גם כפתורים אחרים שמתחת למסך לא מתפקדים או שלחיצה על כפתור ה-MUTE גורמת למסך להשחיר (אך אני שומע שהוא ממשיך לעבוד) ורק ע"י ריסט המכשיר חוזר חזרה לעבוד אבל שוב לחיצה על כפתור ה-MUTE או לפעמים גם HOME גורמת להשחיר. ברצוני לציין שלפעמים הMUTE כן עובד אבל לפעמים עושה את הקצר הזה. אני יודע שאני יכול להחזיר למוכר את ה-PSP אבל לא זה מה שאני רוצה לעשות. מישהו יכול לעזור לי ותת לי עצה או אולי מישהו אמין שאת מכירים באזור המרכז שיכול לעזור לי? מישהו אולי כבר נתקל בכזאת תופעה? תודה.
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
אפשר לראות תמונה של הדיסק המקורי של WII SPORTS? תודה מראש ואני מדבר על המשחק המצורף עם הקונסולה למי שלא הבין
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
כל מי שמחזיק PS3 בבית ושלט אוניברסלי נתקל בבעייה הידועה, ה PS3 עובד בבלוטוט והשלטים ב IR. מה עושים? הנה שתי לינקים המספקים מגוון נאה של פתרונות. שווה "לגזור ולשמור": מקבץ חדש של הזמנות יצא לדרך - בידקו את המייל ואם קיבלתם ניפגש בסופ"ש: http://reviews.cnet.com/4321-7847_7-6644963.html?tag=mncol;txt http://www.remoteshoppe.com/index.php?itemid=803
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אם אני מכייל עם המחשב הוא מזהה אותו בתור 1. אם אני מכייל עם האקסבוקס ,גם כ1 ואז הוא מתנתק מהמחשב,מה אפשר לעשות? בעקרון אני רוצה לעשות שהוא ישמש כגוייסטיק שני ל360 ולמחשב... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
בPS3 יש את אופציית הגיבוי, שמגבים דרך שם האם זה מגבה גם כן את המשחקים שהורדתי מהPSN או שלאחר השחזור אני אצטרך להוריד מהPSN את כל המשחקים מחדש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סוני 3 סלים 160 ג'יגה הדלקתי אותו יום אחד ופתאום התמונה התחילה לקפוץ ממש.. כל התמונה קופצת טישטושים הכל ממש כמו בטלוויזיה שהכבל מחובר לא טוב וזז אז התמונה קופצת.. שלחתי אותו למעבדה שאמרו שפתחו אותו והבעיה היא בספק הכוח והם רוצים 450 שקל.. לקחתי את המכשיר הביתה וראיתי שאפילו הם לא פתחו אותו לפי המדבקה רואים שהיא עדיין שחורה ואין עליה סימנים לבנים מה שקורה מיד לאחר פתיחת המכשיר.. עכשיו השאלה שלי אם זה באמת הספק כוח? הסוני דולק והכל אבל לפעמים לא מראה תמונה בכלל מסך שחור.. ולפעמים אחרי שהוא היה מכובה הרבה זמן התמונה חוזרת אבל שוב עם קפיצות (מקרטעת) אם מישההו יודע אם זה הספק כוח או משהו אחר? תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שמעתי שמועות שהספקית בזק בנלאומי תומכת הכי טוב במשחקי אונליין והאינטרנט של הפלייסטיישן. האם יהיו בעיות כלשהם עם הספקית 012 smile? (אינטרנט זהב) אני ממש חושש לגבי זה תודה רבה לעונים =)
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
שאלה בכותרת המשחק בגרסת PS2 תודה
-
- 2 תגובות
- 655 צפיות
-
-
יש לי טלוויזית LCD בבית שיש לה חיבור HDMI ולפי מה שהבנתי יש היום גירסה חדשה לחיבור HDMI 1.3 בטלוויזיה שיש לי אני מאמין שזה חיבור ישן... אני רוצה לחבר את הפלייסטיישן 3 עם כבל HDMI אבל אני לא בטוח אם זה יעבוד כמו שצריך. קישור http://www.alfaspring.co.il/index.php?page=shop.product_details&category_id=&flypage=shop.flypage&product_id=50&option=com_virtuemart&Itemid=1&vmcchk=1 וזה הכבל שאני רוצה לקנות http://cgi.ebay.com/HDMI-V-1-3-GOLD-PLATED-CABLE-1080P-PS3-XBOX-360-HDTV_W0QQitemZ280130135465QQihZ018QQcategoryZ21187QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem אם אני יחבר אליה כבל HDMI 1.3 זה יעבוד כמו שצריך ולא יצור תקלות תודה!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש כאן מישהו מומחה בנושא SONY2 דק - אני רוצה לשחק ברשת TEKKEN או PRO או NFS . האם ניתן? כיצד עושים את זה? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת מידע על הקנסולה העתיקה הזאת תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-