קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שאלה בכותרת המשחק בגרסת PS2 תודה
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הגרסה הנ"ל ניתנת לחבר למחשב איכשהו ולצפות בזה דרך המסך כמו בטלויזיה... סורי על הבורות אני לא מבין כלום בקטע הזה תודה.
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
ההורים שלי עכשיו נוסעים לשבוע לגרמניה וזה טוב כי שם זה PAL אז הם יכולים להביא לי שלושה משחקים בערך האחד נראה לי יהיה Guitar Hero World Tour השני חשבתי אולי COD5?והשלישי אולי GOW2 אפילו שלא מתתי על הראשון.. עוד הצעות יתקבלו בברכה(כמה שיותר מהר עם אפשר) תודה רבה. (Xbox360)
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה די מעצבנת בPro Evolution Soccer 2009 בפלייסטיישן 3. אני תמיד מגדיר שאני בועט עם עיגול ולא עם ריבוע. הגדרתי בשלט הראשון והכל סבבה. הגדרתי אותו דבר גם לשלט השני והכל טוב. הבעיה היא שנגיד אני מפעיל את המשחק מחדש אז תמיד בשלט שמוגדר השלט השני זה מתאפס וחוזר להיות ריבוע וככה אני צריך להגדיר שוב ,עד לפעם הבאה שאני מדליק את השלט... למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום אנשים. (כן אני יודע... "אין לך מה לעשות בשעה כזאת"?! אז זהו שלא). אז ככה, אחרי שראיתי את המשחק Uncharted ב-PS3 של חבר שלי ואהבתי אותו נורא, בא לי החשק לשחק במשחק בסגנון שלו, מעין שילוב של הרפתקה ופעולה, יש דבר כזה? ד"א, אם כבר מדברים על משחקי הרפתקה/פעולה... לא אמור לצאת איזה משחק חדש של Indiana Jones? מתי הוא יוצא לעזאזל? תודה ולילה טוב... הכתיבה הזאת עשתה אותי עייף.
-
- 5 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו מכיר /שיחק במשחק FERRARI CHALLENGE שיצא ביולי האחרון? אודה לתגובתכם איך המשחק? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אם זה כבר גרפיקה חדשה וכל זה אני אנסה אותו
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzMyNDEsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= לפני שאתם מגיבים - שימו לב שזה גם המחיר שמיקרוסופט הפסידה על מימון העלות ההתחלתית של ה XBOX360 פחות או יותר ושלא מדברים פה על כמה הן כבר החזירו ממכירת משחקים.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים אח שלי רכש WII. על אילו משחקים הייתם ממליצים? בגדול לי קשה להתחבר אליו כי אני שחקן XBOX וכל עניין הגרפיקה נראה כזה זול ומגעיל. בכל מקרה האם אפשר לשתף תכנים ברשת ולהציגם דרך ה Wii?
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שמעתי שמועות שהספקית בזק בנלאומי תומכת הכי טוב במשחקי אונליין והאינטרנט של הפלייסטיישן. האם יהיו בעיות כלשהם עם הספקית 012 smile? (אינטרנט זהב) אני ממש חושש לגבי זה תודה רבה לעונים =)
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
IGN פרסמו סרטון 4:16 שמציג חלק מהדמויות במשחק, מהלכים ייחודים עבור כל דמות, זירות קרב ופונקציות חדשות בסדרת MK: http://xbox360.ign.com/dor/objects/853443/mortal-kombat-next-gen/videos/MKvDCU_ComiconFight_072408.html אני מאוד התרשמתי מהמהלכים של סופרמן אך עם זאת נראה כאילו הוא יהיה דמות מאוזנת ולא דמות בלתי מנוצחת. בנוסף לכך יש פונקציה חדשה בזמן קרב והיא שבמידה והיריבים עפים מהזירה הם לא מתים מיידית אלא עוברים למצב קרב אווירי ולאחר מכן נוחתים על זירה חדשה (בדרך כלל די דומה לזירה שממנה הם נפלו).
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
ואם מדובר בחלוקה שלהם (שרת אחר בכל מקום) אז איפה ממוקם שרת חנות הPSN שלהם?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קיבל 9.2. כיף חיים. מחכה שיגיע כבר. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=173307
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
טוב אז ככה הצלחתי לחבר בהצלחה תWII ללוגיטק X540 שהגיעה אתמול למי שלא יודע זה מערכת 5.1 תקציבית של לוגיטק למערכת יש אפשרות נוחה לחבר קונסולות ומצב מיוחד לקונסולות עכשיו שמחברים תמערכת יש 3 כבלים שאמורים ליתחבר למחשב אחד מהם ירוק אם רוצים לחבר לקונסולה תירוק מחברים למפצל שלו יש כניסות לאודיו של קונסולה (לבן ואדום) הבעיה שצריך מפצל לכבל הירוק למי שרוצה לחבר גם מחשב וגם קונסולה בכל מיקרה ל540 יש מצב MATRIX בדקתי אותו והמוזיקה היתה מכל הרמקולים לא הבחנתי באף זיהוי מיקום אבל אני לא יודע אם המשחקים האלו תומכים בזה או אם חומרתית הWII מסוגל לזה אם זאת הצליל היה נקי ואיכותי והוסיף להנאה במיוחד במלחמת הכוכבים לגימקיוב אם כל הפיצוצים
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי סוני 3 סלים 160 ג'יגה הדלקתי אותו יום אחד ופתאום התמונה התחילה לקפוץ ממש.. כל התמונה קופצת טישטושים הכל ממש כמו בטלוויזיה שהכבל מחובר לא טוב וזז אז התמונה קופצת.. שלחתי אותו למעבדה שאמרו שפתחו אותו והבעיה היא בספק הכוח והם רוצים 450 שקל.. לקחתי את המכשיר הביתה וראיתי שאפילו הם לא פתחו אותו לפי המדבקה רואים שהיא עדיין שחורה ואין עליה סימנים לבנים מה שקורה מיד לאחר פתיחת המכשיר.. עכשיו השאלה שלי אם זה באמת הספק כוח? הסוני דולק והכל אבל לפעמים לא מראה תמונה בכלל מסך שחור.. ולפעמים אחרי שהוא היה מכובה הרבה זמן התמונה חוזרת אבל שוב עם קפיצות (מקרטעת) אם מישההו יודע אם זה הספק כוח או משהו אחר? תודה מראש על העזרה
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בPS3 יש את אופציית הגיבוי, שמגבים דרך שם האם זה מגבה גם כן את המשחקים שהורדתי מהPSN או שלאחר השחזור אני אצטרך להוריד מהPSN את כל המשחקים מחדש? תודה.
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש איזה אתר שעושה משלוחים לארץ שאפשר להזמין דרכו את המשחק? PAL כמובן... תודה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אפשר לראות תמונה של הדיסק המקורי של WII SPORTS? תודה מראש ואני מדבר על המשחק המצורף עם הקונסולה למי שלא הבין
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלט מאיביי אבל אני רוצה של סוני, וכל מה שאני מוצא זה חיקויים סינים. יש לזה איזה דגם או משהו?
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום מאזינות ומאזינים! אני שמח להודיע שפרק נוסף בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע הקלטנו את הפרק בלייב. היה כל כך לייב שהשרת היה מלא עד קצה הקיבולת שלו, ולא יכולנו להכנס לשם בעצמנו! אבל כמובן שהכל הסתדר והמאזינים אף השתתפו בפרק באמצעות הצ’ט. מעבר לזה היה פרק כיפי כרגיל. נושאים מעניינים וחבר’ה מצחיקים. הצטרפו אלינו לעוד תוכנית: פרק מס’ #35 – “לחם מים” http://pod.icast.co.il/f617c85e-de1e-4261-b1ae-ade779a06067.icast.mp3 סקירת משחקים: * Assassin’s Creed 2 * Military Madness חדשות הגיימינג – כל מה שחם: * Motion Controller for PlayStation 3 Available Worldwide in Fall 2010 (לינק) * The Rock Band Network Beta Program Opens for Songs Submition (לינק) …
-
- 0 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם יש כאן מישהו מומחה בנושא SONY2 דק - אני רוצה לשחק ברשת TEKKEN או PRO או NFS . האם ניתן? כיצד עושים את זה? אשמח מאוד אם מישהו ישפוך קצת מידע על הקנסולה העתיקה הזאת תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי PSP כבר די הרבה זמן, אבל עוד לא שיחקתי במולטי של אף אחד מהמשחקים שלי.. ורציתי לדעת: האם ניתן לשחק במולטי שלו מטווח רחוק? לדוגמא: אם אני בבית שלי והPSP שלי מחובר לרשת, וזה שאני רוצה לשחק איתו נמצא בבית שלו ומחובר לרשת שלו, האם אנחנו עדיין יכולים לשחק ביחד? תודה לעוזרים! אלון
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
להלן הפוסט האחרון בנושא, מצ"ב קובץ PDF השוואתי המכיל את המידע שנאסף, עבור הגולשים שהתעניינו בכך. תודה רבה לכל המסייעים באיסוף המידע. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 598PS3 - Wii - 452 XBOX Premium - 335 Xbox Core - 254 PS 2 - 161 PSP - 182 PS2 SLIM - 123 ה PS3 וה Wii נתנו קפיצה של כ-20 דולר כל אחת מסתבר שהורדת המחיר של ה PS3 במאה דולר לא השפיעה על המכירות באיביי.שני האקסבוקסים נתנו צלילה של כ-30 דולר כל אחד כנראה שאנשים התחילו לפחד לקנות את הקונסולה הזו באינטרנט אחרי ההודאה של מייקרוסופט בכשלון והארכת האחריות ל-3 שנים (מה שסביר להניח לא תקף על קניות באיביי). ה PS2 הביא קפיצה יפה של 30 דולר למעלה (הגרסא הרגילה לא ה Slim) מעניין למה... ה PSP ירד ב-20 דולר.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
החל מהשבוע יש אופציה להחליף את הנקודות באתר של נינטנדו אירופה (שמקבלים על Registeration של משחקים באתר) בנקודות לWII לקניית משחקים בVC ותוכנות לWII בחנות. יחס ההחלפה הוא 1-4 , לא הרבה במיוחד , אבל מצד שני אלו נקודות חינם שנותנות משחקים שאחרת היו עולים כסף - אז אני לא ממש מוצא על מה להתלונן (חוץ מזה שההקצאות כרטיסים נעלמות מהר , ומותר לקנות עד 2 כרטיסי נקודות ליום) לעוד פרטים : nintendo-europe.com תהנו. ליביו
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-