עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. ה 30 לאוקטובר זה התאריך שבו ישוחרר ביפן המשחק המדובר למי שלא מכיר מדובר במשחק פלטפורמה\פעולה שיציע לנו מגוון שלבים לשחק לבדנו כמו כן במשחק קהילתי שיאפשר לשחקנים ליצור שלבי משחק משלהם ולשתף את השלבים עם שחקנים אחרים. אפשר לומר שזה סוג של נסיון מצד סוני להתחרות בסופר מריו של נינטנדו. ניתן לצפות בטריילר כאן- http://www.gametrailers.com/player/36989.html לא פורסם תאריך שיחרור בעולם המערבי, קרי אמריקה ואירופה אך יודעי דבר סוברים שהמשחק ישוחרר באותו החודש גם אצלנו. מקור: http://www.mcvuk.com/news/31412/LittleBigPlanet-dated

2. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 14 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה העניינים, חברים? קיבלנו המון פידבקים חיוביים על המערכון שפותח את פרק 13 ואנחנו מודים לכל מי שהקשיב ובמיוחד למי שהשקיע ורשם לנו גם תגובה. גם הפעם יש לנו מערכון מקורי ומשעשע, יש בו אסלות, מסע בזמן וחורבן עולמי – בקיצור כיף חיים. הפרק אנו סוקרים בהרחבה 2 מהמשחקים החדשים והחמים ביותר בשוק Homefront ו-OPeration Flashpoint: Red River, יש לנו סקירה גם על הכותר השני של Sly Cooper, המלצות על אפליקציות לאייפון (Tiny Planet, Unpleasant Horse, Iris, Face Shift) המון חדשות חמות (סאגת ה-PSN מגיעה לסיומה, תובעים את סוני, L.A. Noir, פרוט נינג’ה מגיע ל…

3. Started by artyom,

יש פה אנשים שיש להם PS3 והם שיחקו במשחקים של PS2? כי אני רוצה לקנות SAN ANDREAS ואני לא בטוח שהוא יעבוד ואם מישהו מכיר רשימה באינטרנט של משחקים שהקונסולה תומכת בהם? תודה

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  4. Started by ita123,

שלום לכולם , כרגע יש לי באקס כונן של HITACHI שהוחלפה בו העינית לפני כמעט שנתיים. לאחר 3 חודשים מקניית המכשיר הDVD עשה רעשים של טרקטור ולא קרא שום דיסק אז שלחתי אותו ליבואן מטעם האחריות. בזמן האחרון שוב הוא חזר להרעיש אבל נגמרה האחריות אז חיפשתי בEBAY ומצאתי שני דגמים: הראשון - http://cgi.ebay.com/NEW-XBOX-360-HITACHI-LG-DVD-DRIVE-ROM-VER-59DJ-LG-59DJ_W0QQitemZ350147341174QQcmdZViewItemQQptZVideo_Games_Accessories?hash=item350147341174&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1240%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50 השני - http://cgi.ebay.com/Xbox-360-TOSHIBA-SAMSUNG-DVD-ROM-Drive-MS28-TS-H943-New_W0QQitemZ180318243030QQcmdZViewItemQQ…

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  5. Started by DOGMA,

http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/99-Metal-Gear-Solid-4

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  6. היי,רכשתי PSP ואני מעוניין לדעת אם בבית לשחק עם הבטריה או עם החשמל... מה הורס פחות?!@ חח

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  7. Started by VortexD,

בנתיים קניתי את SSHD ואני שוקל לקנות את החבילות הרחבה שלו לגבי PIXELJUNK MONSTERS\EDEN ניסתי את הדמו וזה נחמד אבל לא יודע אם זה שווה את זה WIPEOUT HD בשבוע הבא נראה כמו קנייה בטוחה WARHAWK שקלתי לקנות אבל אני לא יודע איך האינטרנט שלי יסתדר איתו אז חבל לבזבז סתם כסף אני מחכה לBURNOUT PARADISE שיצא לPSN אותו אני אקנה בטוח R&C אני לא יודע 4 שעות זה נראה לי מעט זה לשחק לסיים ולמחוק ולא כמו המקורי ששיחקתי בו והיה בו טעם לעוד (לפתח נשקים למצוא את הנשק האחרון ההישגים ועוד') אז למישהו יש המלצות? או שהתנסה במשהו ששווה המלצה? לגבי GT5P ממש לא מעניין אותי הסימולטור הזה למרות שהוא נראה טוב אם כבר נחכה לGT5

• 2 תגובות
    • 735 צפיות
  8. טוב אז ככה שלשום עברתי את המשחק עברתי אותו בדרך הקצרה של ה60+ כוכבים אבל אני ימשיך לטחון כוכבים מידי פעם בפעם עד 120 נתחיל בנתונים יבשים - פרזנטציה - נינטנדו לא חברה שידועה בפרזנטציה איכותית וגם לא סדרת מאריו פה הם יתעלו על עצמם יחסית לז'אנר הפלטפורמות שלא ידוע בפרזנטציה איכותית הפרזנטציה מאוד טובה מוזיקה האפקטים הקולים בסדר גמור אבל לא מעולים מה שכן מצוין זה שפע של מנגינות משלל משחקי מאריו בעבר וכמה חדשות שפשוט מתחברות מצוין למשחק ונותנות אווירה מעולה וכיף לאוזניים יש מוזיקה מהמשחקי מאריו לNES\SNES\N64 ומה לא והכל מחובר בצורה מבריקה מה שחסר זה הדיבוב שכמאת לא קיים אבל זה לא כל כך משנה כי העלילה גם ככה כמאת לא קימת עלילה החלק הגרוע של המשחק מצילים את הנסי…

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  9. היי אני אשמח אם מישהו יכול לתת לי שמות של חנויות שמוכרות משחקים ל PS2,(קצת לא אקטואלי, אבל בכל זאת) אני מחפש בעיקר חנויות של אנשים פרטיים ולא רשתות כמו אנג'ויסטיק או באג נניח אפשר בכל הארץ תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  10. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29433 למי שלא מכיר- סתם סתם-

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  11. Started by stone cold,

טוב אז ככה Spyborgs זה משחק בסגנון של GOD OF WAR רק הרבה יותר ילדותי ואם רובוטים המשחק הזה הוכרז די בהפתעה על ידי קאפקום בזמנו ותקופה ארוכה יחסית לא ידעו איזה סגנון המשחק יהיה בכלל בכל מקרה ובקיצור זה משחק מאוד בינוני -אין לא משהו באמת רע אבל אין לו גם משהו באמת טוב הגרפיקה נחמדה וחלקה אבל לא יותר מזה המוזיקה והשליטה סבירים לפחות מהשבלים שיצא לי לשחק האורך חיים יחסית למשחק בסגנון הזה צריך להיות בסדר זה לא משחק ארוך אבל יש קו אופ ל2 שחקנים וזה מסוג המשחקים שאפשר לשחק כמה פעמים בכל מקרה הבעיה הגדולה במשחק זה שחסרים לו דברים שאני מצפה ממשחק שנימכר ב50$ אין לו אף רכיב אונלין אין לו אף מצב משחק חוץ מהסינגל \קו אופ הרגיל -ובקיצור אין אף דבר מעניין במיוחד בGOW1…

12. Started by rikonor,

שלום מישהו רוצה למכור Final Fantasy XII בזול ובמצב טוב אם כן צרו קשר rikonor@gmail.com

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  13. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גשם של משחקים! הגענו לזמנים טובים, יותר משחקים מזמן פנוי, מבחר רחב ואיכותי – חלומו הרטוב של כל גיימר בוודאי כבר הבנתם שיש לנו פרק עמוס בשבילכם, הרבה משחקים חדשים, המון חדשות, וגם שאלות מאזינים. איתי נעדר גם השבוע, הוא יחזור אלינו (בשאיפה) בשבוע הבא.. מצטערים על העיכוב בפרסום הפרק, זה נבע מקשיים טכנים שפתרנו, ואנחנו שמחים להגיש לכם חם חם את פרק 42 של הפאנבויז - מאחלים לכם האזנה נעימה מכולנו, תהנו: פרק מס’ 42 – “גשם כבד” http://pod.icast.co.il/6256ba42-9474-4637-967d-c617c7bba61c.icast.mp3 סקירת משחקים: * Heavy Rain * God of War I * God of War III – התרשמות ראשונית * Ali…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. Started by methodman,

לפני כמה ימים (כפי שאתם יודעים) קיבלתי RROD עכשיו יש לי חבר שרוצה לעשות מודינג לקונסולה שלו וכרגע התוכנית היא שאולי אני אני יעשה גם לשלי מודינג. הבעיה שאני לא יודע מתי זה יקרה וחשבתי על שתי אפשרויות . 1)לתקן בעצמי (מעדיף שלא) 2)לשלוח לחנות שמתקנת -הבעיה היא המחיר ואני לא יודע איך הם יתקנו והאם זה בכלל אמין מה אתם אומרים ? לחכות?

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  15. Started by marlboro,

חיברתי אותו למחשב עבד מצויין, חיברתי ל 360 עבד מצויין שיחקתי בו כמה ימים עכשיו רציתי לשחק משהו ב PC, ואני לא מצליח להתחבר הם מזהים אחד את השני, הסטיק נותן 3 הבהובים מהירים .. אבל ממשיך להבהב אחרי זה (כל הנורות) זה לא מצליח לי, הסרתי התקנתי שניתי USB הכל... :s05:

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  16. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. השבוע איתי נעדר, לאחרונה הוא נראה עושה ריספון בדמו של באטלפילד החדש, אבל בגלל השטח העצום של המשחק הוא הלך לאיבודואנחנו מאמינים כי ייקח לו עוד הרבה זמן לשוב אלינו.. גם הפעם הקלטנו בלייב, אבל בגלל אילוצים טכניים יוגי קיבל קול סקסי של רובוטריק מיוחם שמפאת התחשבות עבר דה-דיגיליטזיזציה לקול הנורמאלי שלו בפרק הנוכחי.. דיברנו על אינפאמוס, ומספר דמואים חדשים חמים חמים מהחנות, קצת חדשות ושאלות מאזינם ולסיכום שאלה שבועית נוספת, אז תתרווחו לכם אחורה, שימו אזניות, כבו את האור.. ופתאום חייזר גדול ומרושע יקפוץ עליכם מהחושך וינשנש אתכם פרק מס' 37 –''כרובי'' http://pod.icast.co.il/35836014-0c1d-4b48-9…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  17. בתגובה הוא רשם שה 360 יש תמיכה חלקית ב 10 לא ידעתי?? מה בדיוק התמיכה. תודה

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  18. Started by methodman,

לפני כמה זמן ראיתי שיש מין USB נייד ל360 שמאפשר לך לשמור בו שמירות ופרופילים מה360 וככה לקחת אותם ממקום למקום נראה לכם שזה אפשרי גם עם DOK רגיל ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  19. Started by J0n1,

שלום. קיבלתי היום משטח ריקוד מחו"ל, שמתאים לPS2 ולPC רציתי לדעת אילו משחקים מתאימים לו? והאם אפשר לשחק איתו גם משחקים שהם אינם משחקי ריקוד כמו טקן לדוגמא? תודה!

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  20. Started by huber,

סוני: God of War III מגיע השנה, וגם MAG, משחק הפעולה אונליין ל- 256 שחקנים בו-זמנית ! בשקט בשקט שיחררה היום סוני פצצה בצורת הודעה לעיתונות שבה פירטה את המשחקים הבלעדיים שלה לשנת 2009, ובראשם Killzone 2 שיוצא בשבוע הבא (ראיתם כבר את הפרסומת החדשה שלו?). לצד Killzone 2 הוזכרו גם Uncharted 2: Among Thieves, inFamous, Heavy Rain, MLB 09 The Show, ועוד שני משחקים קטנים ולא מוכרים בשם God of War III ו- MAG. אם אכן לא מדובר בטעות מצד מישהו במחלקת היח"צ של סוני, ו- God of War III יוצא השנה (סביר שלקראת סופה), מדובר בהפתעה משמחת במיוחד, כי עד כה לא הסכימה סוני להתחייב על תאריך יציאה כלל. כבן לאחת הסדרות הכי מצליחות ונחשבות לקראת סוף חייה של הפלייסטיישן 2, God of War 3 (שנראה מעולה…

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  21. להלן הפוסט האחרון בנושא, מצ"ב קובץ PDF השוואתי המכיל את המידע שנאסף, עבור הגולשים שהתעניינו בכך. תודה רבה לכל המסייעים באיסוף המידע. [attachment deleted by admin]

22. Started by huber,

כל מי שמחזיק PS3 בבית ושלט אוניברסלי נתקל בבעייה הידועה, ה PS3 עובד בבלוטוט והשלטים ב IR. מה עושים? הנה שתי לינקים המספקים מגוון נאה של פתרונות. שווה "לגזור ולשמור": מקבץ חדש של הזמנות יצא לדרך - בידקו את המייל ואם קיבלתם ניפגש בסופ"ש: http://reviews.cnet.com/4321-7847_7-6644963.html?tag=mncol;txt http://www.remoteshoppe.com/index.php?itemid=803

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  23. Started by stone cold,

אני לא הולך להרחיב יותר מידי על המשחק כי הוא בינוני לגמרי בכל מקרה אחרי שoverlord 1 יצא למחשב בזמנו והפתיע אותי לטובה שמחתי שיצא המשחך למשחק הראשון +ספין אוף לWII Overlord2 יצא די מאכזב לטעמי אבל Overlord: Dark Legend יצא אפילו עוד יותר מאכזב כי ציפיתי לעלילה בסיגנון "אליס" אבל זה לא היה אפילו קרוב בכל מקרה פרטים - גרפיקה -בינונית עד נמוכה גם בסטנדרט של הWII יש אפילו אפקטים ברמה של PS1 שזה מאוד מאכזב רוב הזמן הגרפיקה סבירה לא יותר סאונד -פושר ביותר שליטה -סבירה אורך חיים -קצר פחות מ10 שעות משחק שאין טעם לשחק אחרי זה עלילה -מאכזבת בכל מקרה זה משחק שדי מזכיר מצד אחד את פיקמין ומצד שני את פיבאל אבל הגירסה הזאת מרגישה מאוד דלוחה זה אומנם סיפור אחר ומקומ…

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  24. האם שווה לקנות עכשיו או להמתין במידה ותהיה הורדת מחירים?

• 2 תגובות
    • 732 צפיות
  25. שבוע טוב, אני מעוניין להוסיף מערכת הפעלה נוספת על הPS3 ולפי ההוראות התקנה יש צורך ליצור מחיצה דבר הדורש פירמוט של הHD כאשר אני רוצה להעתיק את הנתונים של המשחק Guitar hero world tour הPS3 לא מאפשר. כל משחק אחר הוא מאפשר לי להעתיק בלי שום בעיה לDisk on key. האם יש דרך להעתיק את השמירות?? במידה ואני אעשה גיבוי כללי של כל המכשיר האם זה כולל גם את השמירות של המשחקים?? תודה מראש, ושיהיה לכולנו שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 732 צפיות

דיונים חדשים בפורומים