עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Godmoney,

משחק מדהים. אדיר. באתי אליו עם ציפיות נמוכות למדי ואפילו דיי התאכזבתי מהשעה הראשונה של המשחק. אבל ככל שהמשכתי לשחק, כל אכזבה וכל חששה שהתעוררה התבדו אחת אחת. אף פעם לא שיחקתי משחק שכל-כך גרם לי להרגיש שאני משחק בסרט (ולא כמו המשחק Star Trek המעצבן ההוא מלפני כמה שנים). משחקיות אדירה, נופים מרהיבים, אנימציות מאד מאד אנושיות וכמעט כל המשחק עבר בלי גליצ'ים מיותרים. הייתי מתקן במשחק עוד כמה דברים קטנים, אבל ללא ספק - זו חווית משחקיות ייחודית שרק במשחק אחד או שניים ששיחקתי הרגשתי יותר חיבור לדמות והתרגשתי מהמאורעות שקורים על המסך מולי (הנסיך הפרסי הראשון ל PS2 ו-Grim Fandango). הדבר היחידי שעצבן אותי קצת זה שאחרי שסיימתי את המשחק התחלתי משחק חדש ברמה הקשה והוא עלה לי על הסייב …

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  2. Started by badmama,

קיבלתי את המשחק, והוא פשוט מדהים. מעבר לפרץ הנוסטלגיה העז ממכונת המשחקים בקניון השרון ב 1993, הוא כיפי בצורה שלא תאמן, ולוקח בסיבוב את סול קאליבר ואת טקן (לפחות עד 6). רוצו לקנות!

• 0 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by Nizar,

שלום (מאוד), אני הולך לקנות Xbox ביום שישי. אני מתכוון לא לפרוץ אותו, ולקנות 5-6 משחקים. אני סגור על Halo 4, Battlefield 3. עוד אופציות: Fifa 13, Forza, Black Ops II. רציתי לשאול שני דברים: 1) האם הפתיחה של Xbox Live בארץ אומרת שיש שרתים ישראלים? 2) אילו משחקים הולכים חזק ב- Live, שיש בהם הרבה ישראלים? (כלומר אילו משחקים לקנות) תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by stone cold,

טוב אז ככה אני לא יתן ביקורת אלה רק סקירה למרות שהמשחק עצמו די טוב הבעיה שלי שיש או באג או משהו אחר ... שתוקע לי את המשחק יחסית מוקדם ואין לי כוח לנסות לפתור את הבעיה ... בכל מקרה המשחק מבחינה עלילתית מקדים את Dead Space והוא יריות מסילה בהתחלה חשבתי שהוא יצא זבל גמור אבל זה לא המצב -יחסית למשחקי יריות מסילה EA באופן מפתיע השקיעו במשחק הגרפיקה יחסית לWII ניראת טוב מאוד קשה לראות את זה בתמונות אבל בזמן אמת זה ניראה קרוב לDS המקורי רק ברזולוציה נמוכה לפחות על טלוויזית CRT פשוטה 25 (זמנית העברתי את הWII לטלוויזיה הזאת לכמה חודשים עד שאני יקנה LCD 32 איכותי ) השליטה עצמה טובה ויש שימוש נחמד ברמקול של השלט WII מבחינת אווירה ההתחלה די פושרת אבל מהרגע שיוצאת המפלצת הראשונ…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  5. שלום חברים, האמת התיאשתי. יש ברשותי קונסולה PS3 עם העדכון האחרון של SONY 5.7 (אני לא מאלה שפרצו אותה, אוהב לשחק ברשת) לא מזמן רכשתי את המשחק GT5 והאמת יש לי שני ילדים קטנים ולא ממש יש לי זמן מיותר להתחיל לעשות את כל הטסטים והמרוצים. רוצה לשחק בזמן הקצוב לי. הבנתי שקובץ שמירה של מישהו אחר לא ניתן להעביר בין משתמשים כי הוא נעול. הבנתי גם שלאחרונה החליטו לבטל את השמירה על הקובץ הנ"ל אבל לא מצאתי אינפורמציה איך עושים זאת. מישהו יכול בבקשה לעזור לי להדריך אותי איך ניתן לקבל את כל המסלולים והמכונית ב- Gran Turismo 5 אני יודע שתשלחו אותי להתחיל לעשות טסטים ומרוצים אבל כנראה שזה לא ילך אלא אם כן אני מתגרש. המון תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/video/935591/6185271/endless-ocean-video-review-1 זה אחד מהמשחקים המקורים ביותר בזמן האחרון אני חייב להגיד שאני לא קהל היעד של משחקי טבע כאלו או איך שלא יקראו לז'אנר אבל מקוריות זה דבר טוב וביחד אם עוד משחקים בז'אנר שבפיתוח אחד לPS3 ואחד לWII יש לנו ז'אנר חדש בעולם המשחקים

• 0 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by nokobik,

זה משנה מאיזה חשבון אני קונה? אפשר לקנות מהישראלי? ואם אני קונה מהאמריקאי, הוא יתחבר לי לשרתים שלהם? או לשרתים הקרובים אלי?

• 0 תגובות
    • 844 צפיות
  8. המטען של הPSP מארה"ב יתאים לחשמל בארץ? או שצריך לחבר אליו דבר שיתן לי לחבר אותו לחשמל בארץ? במידה והמטען שאני אקבל עם הסלים לא יתאים אז המטען של הפאט האירופי יתאים לסלים האמריקאי? איזה חבילות מוכרים היום של הSLIM שבאות עם משחק ועולות 200$ לדוגמא : סימפסונס, מלחמת הכוכבים דקסטר. אשמח לתשובות נשארו רק עוד כמה ימים עד שאבא שלי נוסע.

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  9. Started by Royh,

שלום אני מעוניין לדעת באיזה אתר ניתן לרכוש משחקים לxbox360 עם משלוח לארץ במחיר טוב? אפשר לינק ?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by ZASUS,

http://www.gamespot.com/video/928376/6181345/devil-may-cry-4-official-trailer-1 זה הטרילר הכי יפה שיצא למשחק ואני מת לדעת איך קוראים לשיר החזק הזה בסופו?

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  11. היי, לאחרונה קניתי את הגירסא החדישה של הפלייסטיישן (PS3 (Slim 250GB. קורה לי אחת לשש פעמים,רק בעת עצירת צפיה בסרט DVD (על דיסק),באמצעות השלט של הפלייסטיישן שלאחר עצירת הקרנת הסרט;מופיעות שורות של פסים במשך מ"ס שניות,בחלקו העליון של מסך הLCD שלי,שהוא לא Full HD,אלא HD Ready. תופעה זו לא קורת לי בכלל (אף פעם) בעת משחק במשחקים. - שאלתי היא:האם זה קורה לעוד מישהו,במידה וכן;אז אם אפשר בבקשה הסבר - למה תופעה זו קורת ולמה היא קורת רק בזמן עצירת הקרנת סרט DVD הנמצא על דיסק DVD;ובמשחקים אף פעם לא,והאם זו בכלל תקלה ו/או,שלא ????! בתודה רבה מאוד מאוד מראש... :

• 0 תגובות
    • 970 צפיות
  12. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=37204 1-בקיצור הדיסק של WII FIT + יעלה רק 20$ וזה בלי הבורד ככה שמי שמעונין רק לשדרג את התוכנה עצמה ויש לו את הבורד אז זה מחיר זול לשדרוג כזה חוץ מזה הגרסה הישנה של WII FIT שכמובן מגיעה אם הבורד תוחלף בWII FIT + ככה שמי שמעונין לקנות את זה כדי לחכות הגרסה הזאת יוצאת באוקטובר 2-יצאו עוד צבעים לDSI (לא באמת מעניין) 3-יצא באנדל של שלט WII +מושאן פלוס בצבע שחור וחוץ מזה נונצק בצבע שחור שימכר בנפרד -המחירים זהים לגרסאות הלבנות (אני מעריך שהWII השחור שיצא רק ביפן יצא גם במערב רק עוד לא הוכרז ) (איזה מעצבן כבר הזמנתי שלט ונונצק שחורים אבל מושאן פלוס לבן ) פה יש תמונות של הגרסה שיצא ביפן בהשקה של מונסטר אונטר 3

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  13. Started by yoman.etzur,

עדכנתי את המשחק וגם לפני שעדכנתי אותו המשחק לא מתחבר למולטיפלייר הוא רושם error syncing modelsאותו משחק עובד בפלייסטיישן של חבר אחרניסיתי דרך משתמש אמריקאי ניסיתי גירסה ארופאית או אמריקאית לא עובד שיניתי דיאנאס בנטוויזן מתחבר תמיד לרשת של סוני אבל לא למשחק למה לחבר שלי זה כן עובד?!

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  14. שלום אפשר המלצה על אוזניות מומלצות חשוב שיהיו אלחוטיות אם יש מבצעים בבלאק פריידי זה מעולה תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. rogue squaron 3 הוא כמובן המשחק השלישי בסידרת rogue squadron הסידרה התחילה בנינטנדו 64 אם המשחק הראשון שגם קיבל פורט למחשב ושתי המשחקים האחרונים יצאו רק לנינטנדו גימקיוב בסידרה הזאת בעצם עושים משימות בעולם של מלחמת הכוכבים רובם בעזרת חלליות וזה בעיקרון משחק יריות אם רכבים (בעיקר חלליות) למרות שבמשחק השלישי יש גם משימות רגליות בכל מקרה השליטה מאוד פשוטה הD-PAD נותן פקודות לחברי הצוות התנועה היא בעזרת האנלוגית השמלית כפתור A וB זה לסוגי ירי שונים אבל אפשר ללחוץ רצוף בחלק מהרכבים לירות נשק חלופי כפתורי L וR (כפתורי הגב) זה לברקס ותאוצה ןXןY אחד זה ליכנס למצב ממבט ראשון (בתוך החללית ) והשני זה להראות את מחשב המטרות (כמו בסרטים ) בכל מקרה השליטה מאוד נוחה…

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  16. הps שלי מחובר למסך מחשב ( המסך מחשב הוא חיבור dvi ואני משתמש בכבל של dvi-hdmi) הבעיה שאין סאונד... מה עושים??? אמרו לי שאם אני קונה מסך עם חיבור hdmi ובמסך יש רקולים מובנים אני אקבל סאונד... יש דרך בלי לקנות מסך חדש???

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  17. מכיוון שיש להגה חיבור USB ובPS3 גם יש חיבור,זה יכול לעבוד? אני יודע שאם אני אחבר מקלדת USB היא תעבוד בPS3 בכתיבה באינטרנט אבל לא במשחקים,השאלה אם גם ההגה יעשה אותו דבר? תודה.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  18. Started by stone cold,

טוב אז ככה נינטנדו הכריזה כמה דברים לאחרונה קודם כל מי שרכש בעבר את דפדפן האינטרנט בכסף במקום לקבל זיכוי מקבל אפשרות להוריד משחק NES ממבחר של כמה משחקים בחינם רק משחק אחד ואין אפשרות לקבל זיכוי או משהו או לתת במתנה לעשות את זה הולכים לחנות הווירטואלית (שדרך אגב קיבלה עדכון נוסף -רק למי שיש את "ערוץ ההומברו " כדי להתרחק ) מעדכנים מי שלא עדכן ואחרי העדכון הולכים לאפשרות של ההצעות חינם בחנות הווירטואלית -שם תראו משחקי NES ותצתרכו לבחור אחד להוריד אני אישית בחרתי את מאגמן 1 כי אני רוצה לחרוש על כל הסידרה (מחלה נפשית) עוד דברים זה צבעים חדשים לשלטים ונונצק נינטנדו תוציא צבעים כחולים ווורודים (דובי הצבע הוורוד במיוחד בשבילך ) > כניראה המושאן פלוס יקבל בעתי…

19. Started by Rondh,

שלום לכולם! סרטון סקירה חדש על הנשק הכי מהיר מדויק וחזק שיש! ממליץ לכם לנסות. סרטון מדבר בעד עצמו

20. Started by huber,

http://www.play-asia.com/paOS-13-71-zl-49-en-70-2c8s.html ראיתי את המוצר המעניין הבא ורציתי לדעת אם יש למישהו ניסיון איתו.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by stone cold,

http://communities.canada.com/shareit/blogs/gamesnews/archive/2007/08/29/nintendo-s-success-good-for-business-microsoft.aspx כניראה נינטנדו עשתה משהו מאוד טוב לקבל מחמאות כאלו מהמתחרים

• 0 תגובות
    • 703 צפיות
  22. Started by WarNet,

היי, יש לי בעיה של התחברות ל- playstation network ,הוא לא מצליח להתחבר אליו. המכשיר מצליח להשיג כתובת ip,כך גם הקישוריות אל האינטרנט אבל הוא כושל בשלב של ה- playstation network. ניסיתי גם עם חיבור חוטי,עדיין אתו דבר.

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. מסתבר שהמדריך של המשחק בפורמט PDF כבר אונליין http://nextgn.com/2008/09/08/little-big-planet-official-game-manual-available-for-download/

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  24. צריך כל מני טיפים למתחילים, מה לקנות וכאלו והאם ניתן לשחק אותו ברשת תודה

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  25. Started by mikithedog,

שלום לכולם אז יש לי כרגע טלוויזיה lg oled 65 c1 ואני מאוד מאוד מרוצה, חשבתי להגדיל ולקנות את ה 77 אבל הדגם שמגיע כעת הוא C2 בקריאה עמוקה ברשתות הבנתי שזאת טלוויזיה מעולה ובלה בלה בלה אבל.... כמה מציינים שבדגם ה C2 הורידו את ה 120hz BFI והם ממליצים לגיימרים לרכוש את ה C1 אשמח לתובנות שלכם - לסופר מבינים בלבד

• 0 תגובות
    • 689 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.