עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. טוב אז ככה לא יצא לי לשחק במשחק הזה הרבה ואף פעם לא התחברתי לסדרה הזאת אני מעדיף את סדרת ריזידנט איוול שהיא די שונה בכל מקרה התחלתי את המשחק ההתחלה טובה לא רואים את זה בסרטון בגלל מצלמת הסלולרי אבל הגרפיקה מאוד טובה ואז הגעתי לחלק של "סיוט" אחרי הסרטון ששם צריך לברוח מיצורים ולמצוא את היציאה החלק הזה מאוד שונה מהחלק בסרטון וכל פעם שיצור תופס אותך צריך לשקשק את השלט באופן מעצבן ביותר עברתי את החלק של הסיוט והחלטתי להפסיק לשחק לא שהמשחק הפחיד אותי או משהו פשוט החלק של הסיוט היה כל כך מטומטם שלא רציתי להמשיך בכל מקרה המשחק הזה קיבל ביקורות מעורבות חלק ירצו לשחק בזה כי זה משחק אימה \השרדות בלי שימוש בנשקים ויש לו גרפיקה מאוד טובה וחלק יחשבו שזה זבל של משחק בכל…

• 0 תגובות
    • 637 צפיות
  2. היי, לאחרונה קניתי את הגירסא החדישה של הפלייסטיישן (PS3 (Slim 250GB. קורה לי אחת לשש פעמים,רק בעת עצירת צפיה בסרט DVD (על דיסק),באמצעות השלט של הפלייסטיישן שלאחר עצירת הקרנת הסרט;מופיעות שורות של פסים במשך מ"ס שניות,בחלקו העליון של מסך הLCD שלי,שהוא לא Full HD,אלא HD Ready. תופעה זו לא קורת לי בכלל (אף פעם) בעת משחק במשחקים. - שאלתי היא:האם זה קורה לעוד מישהו,במידה וכן;אז אם אפשר בבקשה הסבר - למה תופעה זו קורת ולמה היא קורת רק בזמן עצירת הקרנת סרט DVD הנמצא על דיסק DVD;ובמשחקים אף פעם לא,והאם זו בכלל תקלה ו/או,שלא ????! בתודה רבה מאוד מאוד מראש... :

• 0 תגובות
    • 954 צפיות
  3. מאוד עצבן אותי שגם בזה החוטים לסטאריו קצרים בעניין האנגלית העברית שלי גם לא משהו וגם ככה אין לי בדיוק קול ראדיופוני אבל אני מקווה שזה לפחות מובן וכן אתם יכולים לצחוק אבל אני מתכנן לעשות עוד סקירות וביקורות ווידיאו בעתיד גם כי זה תחביב וגם לשפר את האנגלית שלי

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  4. בעיקרון צריך להגיע לתפריט של המשחק ואז ללחוץ על כפתור הZ בנונצק וכפתור A וכפתור 2 בשלט של הWII עד ששומעים צליל צריך לעשות את זה רק פעם אחת למשחק כזה שנותן לכם מסך שחור ואחרי זה הWII כבר ישמור את ההגדרות לא רואים את המסך השחור בסרטון כי התבלבלתי שהכנתי את הסרטון וישר הלכתי לתיקון בכל מקרה אתם מוזמנים לנסות לי זה הצליח

• 0 תגובות
    • 876 צפיות
  5. עוד לא שיחקתי באמת כי לא היה לי כח אחרי העבודה אבל צילמתי סרטון פתיחת קופסה והתחלת משחק

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by Elite_Sniper,

שיוסיף אותי בPSN EliteSniper99

• 0 תגובות
    • 794 צפיות
  7. שלום פרסמתי פו בעיה שהייתה לי בבלו ריי לפני די הרבה זמן אי אפשר לתקן אותה כל המחניקה בבלו ריי הרוסה מסיבות לא ידועות (הPS3 של איזה ילד שנתקע לו דיסק בPS והוא ניסה להוציא אותו עם מבגר וקלקל שמה משהוא) אז אני רוצה עזרה בבחירה של בלו ריי חדש מEBAY עד 90 דולר ועם אפשר גם מדריך איך להזמין משם תודה לעוזרים D: עריכה יש לPS שלי בלו ריי שנראה כחה http://thmb.inkfrog.com/thumbn/miscellaneoust/2010-04-10sb008.jpg=600 http://thmb.inkfrog.com/thumbn/miscellaneoust/2010-04-10sb007.jpg=600

• 0 תגובות
    • 836 צפיות
  8. קבלו עוד ביקורת מטעם TNATNA100 kririn היה כבר תפוס שנירשמתי ליוטיוב בכל מקרה זה גימפאד קלסי לWII ויש לי ביקורת המשך על איזה מתאם בשבילו שאני כבר יפרסם בדיון ניפרד תהנו

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  9. התוסף הזה נותן לכם לחבר גימפאד של PS1\2 וגימפאד קלסי לWII \גימקיוב חוץ מבעיה בL\R של הגימקיוב שהם אנלוגים ובעיה בקלסיק קונטרולר שלא כולל רטט ביתר המשחקים אין אף בעיה ככה שזה מצוין למשחקי VC ומתאים להרבה (לא לכולם) משחקי גימקיוב

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  10. Started by WarNet,

http://www.xbox.com/en-GB/hardware/x/xbox360-250GB/default.htm?uid=89906042&tid=1009 -שקט יותר. -סוף סוף Wi-Fi מובנה. -כונן קשיח של 250 GB. -עיצוב חדש.

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by shaytan,

שלום ,מישהו מכיר חנויות באיזור באר-שבע שמוכרים משחקים לps3.חוץ מ Bug

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  12. אני מחפש אנשים לעשות איתם קווסטים

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  13. המחיר של הקינאקט יהיה 150$ בארצות הברית כולל משחק אחד שיגיע איתו זה מתאים ל2 שחקנים וכמובן חיבים קונסולת XBOX360 לזה ארקיד חדשה שתכלול 4 גיגה זיכרון פנימי (הארקיד לא מגיעות עם ארד דיסק ) תעלה 200$ באנדל של ארקיד חדשה וקינאקט יעלה 300$ המחירים זה מארצות הברית ולא כוללים מס מקומי (במדינות של ארצות הברית ) http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=113284&page=1

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  14. אני מקווה שלא יהיו בעיות מיוחדות בהזמנה סך הכל מדובר בגימפאד סאטורן USB של SLS (נחשבים טובים בזה ) במקרה שלי בצבע אפור זה צריך להתאים לPC ולPS3 מישהו רציני עשה על זה סירטון פה - יעלה לי בערך 70 שקל התענוג למי שרוצה לקנות צריך להבין כמה דברים אין לזה את כל הכפתורים שיש בדול שוק -ככה שהרבה אולי רוב המשחקים לא יתאימו לזה הגימפאד נועד בעיקר למשחקי 2D בסגנון ארקידי והוא לפחות לפי הביקורות מאוד דומה לגימפאד המקורי של הסאטורן לא יצא לי להחזיק אחד כזה שנים וגם אז רק קצת -אני מקווה שלא יעשו בעיות במשלוח

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. טוב אז ככה אני חולה על גימפאדים ואוהב מידי פעם גם לשחק משחקי 2D בסגנון היותר מיושן משחקים כמו סטריט פיטר 2\3 כמו מרוול VS קאפקום 2 כמו מאריו ויושי וכו ה2D ועוד הרבה משחקים למשחקים כאלו הרבה מהגימפאדים הסטנדרטים היום לא מספיק נוחים בין עם זה דול שוק 3 שבמקום D-PAD סטנדרטי יש לו כפתורים לא נוחים או בין אם זה הגימפאד של ה360 שיש לו ג-PAD ממש מחורבן ופה מגיע פיתרון קסמים הגימפאד סאטורן USB -מצוין לאמולטורים למחשב ולחלק מסוים של משחקי PS3 לינקים לסרטונים שצילמתי אני ישים בסוף אבל לפני זה קצת היסטוריה בתקופת ה8 ביט של הקונסולות לנינטנדו הייתה קונסולה בשם קיצור NES -בארץ המון מכירים את הזיוף המגאסון לסגה הייתה קונסולה די דומה ו2 הגימפאדים היו מלבנים…

• 0 תגובות
    • 903 צפיות
  16. Started by dalit,

בוקר טוב, אני מתלבטת מה לקנות לילד בן 7. אנחנו לא רוצים קונסולה שצריך לשחק במסך הטלוויזיה או המחשב בלבד, אלא חשבנו יותר על GAMEBOY או משהו דומה. שניתן גם לשחק לבד במכשיר הקטן וגם לשחק בזוגות. עוד דברים שקראתי ואני רוצה: 1. אפשרות להוריד משחקים מהאינטרנט (ולא רק לקנות מקוריים). 2. האם מקבלים הרבה משחקים בקניית המכשיר? 3. אפשרות לחבר למסך TV או למחשב. 4. בעלות של כ- 600-800 ש"ח. על איזה מכשיר אתם ממליצים? אבקש לקבל הסברים לאחת שלא מבינה דבר בזה :- תודה רבה, דלית.

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  17. Started by stone cold,

כן אני יודע שהמשחק כבר ישן אבל קניתי את גרסת השנה וקיבלתי אותה רק היום בכל מקרה -

• 0 תגובות
    • 869 צפיות
  18. Started by stone cold,

אני צריך שמירה למשחק בגרסת PAL -לא משנה כמה התקדמתם וגם להן מכניסים את זה בPS3 ?

• 0 תגובות
    • 775 צפיות
  19. http://www.maxconsole.net/content.php?41984-Nintendo-Dropping-Prices-of-Nintendo-DSi-and-Nintendo-DSi-XL-Systems-on-Sept.-12 נינטנדו כבר הורידו את מחירי הWII לזנות -אבל במקרה של הWII היורש עדין לא ניראה קרוב לאומת זאת ב3DS יש לי הרגשה שיכריזו בספטמבר על השקה עוד כמה חודשים בודדים אולי אפילו קצת לפני קריסמס במערב

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. חברה קבלו מדריך תיקון לכפתורי גב בDS LITE התיקון על אחריותכם בלבד מאוד פשוט צריך לעשות פו חזק מכל הצדדים עד שזה מתוקן (רוח חזקה ) זה הכל הבעיה כניראה בגלל אבק שניכנס פנימה והרוח מנקה אותו פעם בכמה חודשים צריך לעשות את זה במקרה שלא יסתדר כניראה צריך תיקון רציני יותר כמו כן תיזערו לא להכניס רוק למכשיר

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Chaosruler,

שלום, יש לי NDS + כרטיס פריצה והייתי רוצה לקנות את הTrainer Toolkit לינק - http://uk.codejunkies.com/Products/NDS-Trainer-Toolkit___EF000358.aspx אבל זה לא נראה כאילו בארץ יש חנויות, ואין לי כרטיס אשראי בין לאומי, האם מישהו מביניכם אי פעם ראה את המוצר בארץ או יודע איפה לקנות אותו?

• 0 תגובות
    • 2.4k צפיות
  22. Started by WarNet,

היי, יש לי בעיה של התחברות ל- playstation network ,הוא לא מצליח להתחבר אליו. המכשיר מצליח להשיג כתובת ip,כך גם הקישוריות אל האינטרנט אבל הוא כושל בשלב של ה- playstation network. ניסיתי גם עם חיבור חוטי,עדיין אתו דבר.

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by ran07,

אפשר בבקשה המלצות על משחקים גם ישנים כמו COD4 ומעלה Red Dead Redemption GTA God of War NFS (רק מה שטוב)

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by ביצה,

אהלן! מזה המון זמן שיש לי פיפא 10 ומשבוע שעבר עליתי על בעיה שחוזרת על עצמה- כאשר אני משחק לבד (שלט 1) אין בעיות כאשר אני משחק עם עוד חבר יעני 2 שלטים המשחק קופא, ורק כפתור ה-PS מגיב, ואז אני יוצא מהמשחק נכנס שוב ושוב אותו סיפור. דרך אגב אני גם ניסתי לרמות את ה-PS3 התחלתי משחק עם שחקן אחד ובאמצע הדלקתי עוד שלט וניסתי לשחק עם 2- לא הצליח. אני מיואש, ה-PS3 עבר מלא ריסטים ובדקתי במשחק מרוצים עם 2 אנשים שם אין את הבעיה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by EyEOnE,

טריילר: גיימפליי:

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים