קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
קניתי כבל HDMI כאשר אני מחבר אותו מהXBOX360 לLCD SHARP LC-DH66E לא רואים כלום ,דרך חיבור קומפוננט עובד וגם שאני מחבר את המחשב לLCD עם כבל HDMI-DVI עובד רק SBOX - HDMI לא עובד ניסיתי לשנות כניסות בLCD ולשחק ההגדרות של הLCD יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני בעניין של קונסולה ניידת חדשה... השאלה איזה? 3DS לא יתאים לידל בן 16 נכון? לגבי PS VITA הוא לא כל כך מפותח בעניין המשחקים...[אני אוהב בעיקר FPS] בקיצור מה לעשות?להישאר עם האייפון?
-
- 6 תגובות
- 999 צפיות
-
-
אני עומד לרכוש בקרוב מכשיר ווי בארה"ב (בניו יורק, אם לדייק יותר). שאלות: 1. הכוונה שלי לרכוש את המכשיר ב"נינטנדו וורלד סטור" במנהטן. האם מישהו יכול לאשר לי שהמחיר הוא 250$? מה לגבי ההמתנה שם - האם מישהו יודע פרטים? הבנתי שבעבר היה צריך לחכות מחוץ לחנות שעה ועוד חצי שעה בפנים...האם הבהלה הסתיימה? 2. מה צריך/כדאי לקנות עוד חוץ מהמכשיר? יש שני סוגי ג'ויסטיקים שצריך להוסיף? הכוונה ליצור אפשרות שנוכל לשחק בשניים 3. האם ניתן לקנות בארץ ספק כוח בלבד מקורי לווי? (מעדיף לא לחבר את הספק האמריקאי עם ממיר מתח) ואם כן, האם בכל מקום כמו טויס-אר-אס או שאני צריך לחפש איזה מקום מיוחד שימכור לי? 4. וכשיגיע הזמן לרכוש משחקים בפורמט NTSC - האם רכישה באתר play-asia מומלצת? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
את הXBOX 360 אני רוצה לחבר למסך מחשב 24" עם רזולוציית FHD, כך שגם PAL וגם NTSC אמורים לעבוד (ברזולוציה טבעית כמובן שניתן לעבוד גם עם 60HZ וגם עם 50HZ). האם אחד מהם עדיף על השני? האם יש הבדל בביצועים - אחד נראה טוב יותר ויזואלית מהשני (וידאו) או שאין הבדל ממש? אני פחות מתייחס לקטע של התאימות כרגע כי הוא פחות רלוונטי עבורי, אני מודע שמשחקי PAL לא עובדים על מכשיר NTSC ולהפך
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מעוניין לרכוש מכשיר אחרי הרבה קריאה פה ובועד אתרים הבנתי שהכי מומלץ זה ה 2000 לא יודע איפה כדאי.. ולא מבחינת מחיר כולם דיי דומים. מבחינת אחריות האם יש יבואן רשמי ... האם יש חנויות שניתן לקבל המלצה (מנסיון אישי) בנושא שירות לקוחות....
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/news/multimedia/display/20080825022151_Microsoft_Readies_Motion_Sensitive_Controller_for_Video_Games_for_Holiday_2008__Rumours.html
-
- 6 תגובות
- 925 צפיות
-
-
הורידו את ה MP3 http://pod.icast.co.il/bab3396a-5d12-4b2d-a093-08ae91cc8f4f.icast.mp3 שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. החום שלך הקיץ מתחיל לפוג ובצורת משחקים שנגזרה עלינו מתחילה להישבר, אט אט צצים להם כותרים שונים בזרם שכולנו תקווה שילך ויגבר עד ששוב ניקלע למצב שבו יש לנו יותר משחקים באמתחתינו מזמן פנוי לשחק בהם. עד אז, הפאנבויז שוב כאן כמנהגינו בימים, מביאים היישר אליכם כל מה שחם, מזווית קצת שונה ולא רצינית בעליל (-: :אז תחזיקו חזק בכיסאות שלכם ושנסו אזניים הנה זה בא פרק מס 14 רובה קצף * מה שחקנו השבוע * אוסף של God of War יוצא לקראת סוף השנה * פרשיית הקפה החם של GTA IV סוף סוף באה לסיומה * שני משחקים חדש…
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לנמצאים, וצום קל! יש לי XBOX360 שנקנה בארץ וקיבלתי משחקים מאסיה ומארה"ב. למרבית הפלא המכשיר אומר לי שאי אפשר לשחק משחקי NTSC ו NTSC-J על מכשיר ה PAL שלי. האם זה נכון? האם יש איזה פיתרון בדמות צ'יפ או משהו כזה? בתודה.
-
- 2 תגובות
- 756 צפיות
-
-
בקול אוף דיוטי 3 בשלב הראשון שיש ממש הרבה פיצוצים ואובייקטים אז נראה כאילו הFPS עומד על 15-20 איך יכול להיות? הדיסק נקי משריטות והסוני יחסית חדש..מה קורה אז?
-
- 5 תגובות
- 880 צפיות
-
-
מתארגנת קבוצה לרכישת XBOX במטרה להוריד את המחיר . כל מי שרוצה לדעת עוד פרטים שיכנס לקישור הבא: (אני לא זה שמארגן את הקבוצה) http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1016632&Highlight=&page=0 מצטער אם הדבר פוגע בחוקי הפורום .
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום, ראיתי שב-PS4 יש אפשרות לאוזניות בלוטות' או לאוזניות רגילות שמתחברות לקונטרולר. מה עדיף לדעתכם? האם יש הבדל באיכות? אני מתלבט מה לקנות כמתנה לחבר, שרוצה לשחק בלילה מבלי להעיר את בת הזוג שלו... תודה מראש לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
צריכה עזרה דחופה. קבלנו משחק מארה"ב אבל הוא לא עולה בקוסולה שנקנתה בארץ. האם יש אפשרות לעשות משהו עם המשחק כדי להתאים אותו?
-
- 2 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אוקיי לאחר המשחק הראשון ששיחקנו בתור "אלטאיר" ברחבי ערי ישראל המשחק השני לוקח אותנו לאיטליה של תקופת הרנסנס הישר לנעליו של "אציו" בן משפחת אודיטורה העמידה מפירנצה שלא כמו במשחק השחקן מתחיל בתור בן אדם די פשוט כאשר במהלך המשחק הוא מתקדם יותר ויותר לתוצר הסופי. עלילה הרבה אנשים ששיחקו במשחק הראשון בסדרה ציינו שחסר במשחק גיוון ועומק בעלילה אז במשחק הזה העלילה היא לדעתי הגורם המרכזי במשחק ואחד המאפיינים החיוביים הבולטים בו, כאשר ישנו טוויסט התחלתי והרבה סרטוני דיבור, העלילה סוחפת וגורמת לנו להרגיש הזדהות עם המצבים שחווה אציו במהלך המשחק, עוד משהו בולט שדי בניגוד למשחק הראשון כל דמות במשחק מקבלת אישיות שונה וצבעונית שקל להקשר אליה, עוד משהו שמאוד אהבתי במשחק היא האינפורמצי…
-
- 3 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אפשר הסבר פשוט לאיך עושים DRIFT טוב ב MARIO KART DS אני תקוע על משימה אחת כבר המון זמן בTRUMA CENTER בשלב הראשון שמשחקים לבד בלי עזרה קוראים לו REAL DOCTOR אחרי פעולת ההחיאה על הלב ואחרי שתופרים את החתכים החיצונים כולל הוצאת הרסיסים, יש שלב של ניתוח על הלב עצמו אבל ה30 שניות לא מספיק לי . אולי מישהוא יכול להסביר לי בגדול מה סדר הפעולות הנכון שמה , ניסיתי לחטאות קודם,להוציא זכוכיות אבל כל פעם אני לא מספיק (כבר שבוע) בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24267 מסביר למה הצבעים בXBOX "במקרה" תמיד טובים יותר. ליביו
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מצטער על הבורות, האם אפשר להחליף / למכור משחקים? 1. האם פיזית אם אני מוכר את המשחק לחבר , האם הוא יוכל להפעיל אותו? המשחק לא מחובר למשתמש שלי או משהו כזה? 2. האם זה חוקי? תודה.
-
- 12 תגובות
- 4k צפיות
-
-
אני יודע שכבר יש כמה פתרונות הזרמה ל PS3, אבל כרגע אף אחד מהם לא משולם (לא עובד לחלק מהמשתמשים, מצריך קינפוג מסובך בחלק מהמיקרים, לא מזרים 1080 לחלקנו וכו) לכן שקראתי שיצאה תוכנת הזרמה חדשה ""מיקצועית" (לפחות מבית תוכנה מסודר ולא משהו שנוצר ע"י משיהו פרטי) די התעניינתי. פה תוכלו למצוא פרטים על התוכנה: http://arstechnica.com/journals/thumbs.ars/2009/01/12/wireless-tv-out-comes-to-the-pc-via-the-ps3 אותי מעניין לדעת אם מישהו שמע עליה או יותר מכך - התנסה בה ויכול לאמר אם היא באמת עובדת היטב. אני יודע שהיא עולה כסף, אבל אם היא "מספקת את הסחורה" אני אישית לא אתנגד לשלם על מנת לוותר על הקידודים המתמשכים ב MKV2VOB. מישהו יודע יותר על הנושא?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אפשר לחבר את מכשיר האקס בוקס 360 למסך מחשב בעזרת חיבור dvi ל hdmi
-
- 3 תגובות
- 992 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר הארדיסק לפלייסטיישן 2.. יש לי הארדיסק + ספק כוח + התוכנה, אני צריך כבל שמחבר ביניהם.. איפה אני יכול להשיג כזה בארץ, כמה עולה ואיזה כבל אני בדיוק צריך? (לינק ממש יעזור) תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות: פלייסטיישן 3 או מחשב חזק? אני מתכוון מה יותר טוב מבחינה גראפית? מבחינת נוחות ובכלל מה יותר טוב ויותר שווה לקנייה?
-
- 2 תגובות
- 776 צפיות
-
-
אהלן מחפש דחווווף את המשחק Wipeout: The Game שיצא לקונסוליית Wii. המשחק מבוסס על תוכנית הריאליטי המשוגעת "וויפאווט" המשודרת אצלנו בYES. לינק לאתר התוכנית: http://abc.com/Wipeout מישהו יודע האם הגיע לארץ? קיים בחנויות? כמה עולה? אשמח לעזרתכם האדיבה! תודה, - נ
-
- 4 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
-------------------------------------------------------------------------------- בעיה ממש לא מובנת... לא מבין ממה היא נגרמת... אצלי אני לא מצליח להעביר שום קובץ מהמחשב לPSP שלי דרך הUSB אבל אצל החבר שלי זה עובד 100% זה רושם לי את הבעיה הבאה... מה יכולה ליהיות הסיבה? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קפצתי היום לרבמ"ד בקרית מוצקין (מי שמהקריות מכיר) לקנות דיסק וראיתי בחנות של הדיסקים "לב המוסיקה" שמחזיקה אגב גם PS2 , PSP ושאר אביזרים ל PC וכדומה גם PS3.. להפתעתי המחיר שם היה 4200 ש"ח ולא 4400 כמו שראיתי בכל חנות אחרת.. ולאחר בירור עם הבעלים זה אכן PS3 של ישפאר והוא אכן מגיע עם שני שלטים ושני משחקים.. אז לכל מי שחושב לקנות את המכשיר הנ"ל שווה לקפוץ לשם או להתקשר לבירורים .. בכל זאת 200 שקל זה גם כסף.. המשך סוף שבוע נעים לכולם.. *עריכה - לאחר שיטוט בזאפ ראיתי כבר שהמכשיר נמכר במחירים דומים באתרים כאלו ואחרים (חלקם מפוקפקים וחלקם מפוקפקים פחות).. מה שכן שאף אחד מהם לא ראיתי שמצויין שמקבלים בנוסף גם שני משחקים ושני שלטים.. (מה שכן היה שם לרוב זה חפירות על המכשיר ונתונים ט…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש לי 360 עם פורט HDMI, ומסך מחשב dell u2311h שאין לו HDMI אבל יש לו DisplayPort לפי מה שראיתי באינטרנט ה- DP דומה ל- HDMI, מה גם שהוא מעביר תמונה ואודיו כמוהו. אם אני אשיג מתאם HDMI ל- DP ואחבר את זה למסך זה יכול לעבוד? אם לא אני מניח שאוכל לחבר מתאם HDMI ל-DVI אבל אז מה אני עושה עם האודיו?....
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
Top Ten Reasons to Own a PS3 1. Future LittleBigPlanet, God of War 3, Killzone 2, Resistance 2, and Motorstorm 2 are all on the horizon. More and more companies are finally throwing their support hehind the system, and while it doesnt have as many exclusives as its competition the ones it has are quality, and the future is bright for the PS3. 2. Blu-Ray As the cheapest Blu-Ray player that has a built in internet connection and hard drive, the PlayStation 3 should be purchased by anyone with a high-definition television. HD-DVD has lost, and the next format is Blu Ray. While the king of High-Def might eventually go to digital, it is currently in Sonys corner, and un…
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-