עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

MadWorld הוא משחק בסגנון GOW\DMC שיצא בלעדית לWII המפתחים החליטו לפתח אותו בשחור לבן ורק אם קצת צבעים נוספים כמו אדול לדם לדוגמה המשחק מאוד אלים אבל זה יותר אלימות למטרות בידור והוא גם מאוד כיף ומבדר הבעיה זה אורך החיים סך הכל מהר מאוד נכנסים לאקשן העלילה די מזכירה סרט ישן של שוורצנגר שצריך לברוח ממחסלים הזוים (לא סידרת המחסל סרט אחר ) רק שבמשחק הזה המטרה לא לברוח אלה לחסל אחרים ולקבל דירוג טוב יותר השלבים הם בעצם זירות גדולות ולפי נושאים (חיזרים\מערב פרוע וכו ) ויש גם מיני גיים אלימים בתוכם יש גם בוסים מאוד מגניבים בכללי חוץ מהאורך חיים הכל טוב אבל אורך חיים מאוד חשוב ויש סך הכל שעות בודדות של משחק יש גם מולטי לא מקוון שלא יצא לי לנסות בכל מקרה 70 בסו…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  2. Started by LazyBoy,

יתכן וזה פורסם פה כבר, אני לא עוקב אחרי הפורום הזה http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26633203

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by katkato,

יש לי SONY2 עם ארבע שלטים השאלה שלי...יש סוג של מתאם שיאפשר לחבר את השלטים למחשב ?

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by marlboro,

חיברתי אותו למחשב עבד מצויין, חיברתי ל 360 עבד מצויין שיחקתי בו כמה ימים עכשיו רציתי לשחק משהו ב PC, ואני לא מצליח להתחבר הם מזהים אחד את השני, הסטיק נותן 3 הבהובים מהירים .. אבל ממשיך להבהב אחרי זה (כל הנורות) זה לא מצליח לי, הסרתי התקנתי שניתי USB הכל... :s05:

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by 114508534,

היי אני אנסה לתאר את המקום שבו אני נמצא. אני עולה בגרם מדרות מסובב כזה ויוצא ברחבה שכבר הייתי בא, המדרגות מתחילות מתחת לאדמה ונגמרות ברחבה, עכשיו ברחבה יש את הפסל של האלה שקודם לכן היה צריך להזיז שני פסלים קטנים שחוסמים את העיניים שלה , פה יש שתי אפשרויות שלא מובילות לשום מקום , אחד זה ללכת ליער ששם יש שתי תיבות אחת אדומה ואחת עם קסם והדרך השנייה זה לעלות על סולם שמוביל אותך לכמו גינה ששם יש שער נעול וזה לא מוביל לשום מקום כי בהתחלה לפני שירדתי מתחת לאדמה משם הגעתי, אין לי מושג לאן ללכת אני כבר כמה וכמה פעמים ניסיתי הכל והסתובבתי ואני תקוע וזה ממש מעצבן..... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  6. חבר שלי קיבל סוני 3 ושהוא מחבר אותו לחשמל ולטלויזיה הוא לא רואה כלום. החבר שנתן לו את הסוני שיחק על HD וזה נשאר על ההגדרות האלה אולי זה קשור??? דרך אגב הוא גם לא שומע סאונד

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by stone cold,

לפי מה שהם אומרים הם יעדיפו לעשות משחקים לכל הקונסולות הכשיו ככה שProject Gotham Racing עתידי לדוגמה יוכל להיות גם על קונסולות אחרות http://www.gamespot.com/news/6179885.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  8. Started by Godmoney,

קיבל 9.2. כיף חיים. מחכה שיגיע כבר. http://www.computerandvideogames.com/article.php?id=173307

9. Started by feint,

אהלן, יש לי את החומים אדומים וירוקים. אני יודע שאני צריך להשיג את הכחולים אבל אין לי מושג איך אני מגיע ל HEAVEMN'S PECK הצלתי את הנסיכה הזו, אבל היא לא עושה כלום - רק מסתובבת ליד הכסא שלי כל היום. מה עושים?! תודה על העזרה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by rockerr,

הבנתי שיש כמה כוננים שמרעישים והורסים דיסקים,איזה הכי מומלץ? ואיך בוקים איזה כונן יש במכשיר?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by k22,

שלום קניתי xbox360 ורציתי לקנות טלויזיה גם שהיה כיף וישראו טוב בטלויזה המליצו לי על http://www.cinemaworld-online.co.il/products.php?id=66 סנסוי 2500(הורידי לי ל1900 כולל כבל hdmi זאת טלויזה טובה ואמינה לקניה לxbox?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by huber,

http://www.shacknews.com/onearticle.x/52403

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  13. http://www.dailytech.com/Xbox+Manager+Slams+Sony+for+Every+PlayStation+3+Misstep/article11767.htm למרות שיש לי PS3 - אני חושב שכמה (לא כולם כמובן) מההצהרות שלו די נכונות, כמו ההבטחה ליישומי רשת יותר נרחבים, אופציה לנגן מולטימדיה מושלם (שדי נהרסת בלי התמיגה ב MKV) ועוד, למרות שחלק מההצהרות שלו די סתמיות במקביל. תקראו גם את התגובה של האנשים למטה, במיוחד אהבתי את הראשונה - זוהי הסיבה המרכזית בגללה אני היום עם PS3 למרות שנטיתי בהתחלה לכיוון ה XBOX260.

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  14. איך אני יודע שה-PS3 ניהיה כבר חם וצריך לכבות אותו? ועוד שאלה,איך אני מעדכן משחק? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by WiSe-Man,

היי אנשים. אני קורא על אנשים שנכבה להם המכשיר באמצע עדכון (הפסקות חשמל וכדומה) והמכשיר לא חזר לעבוד. למרות שמצאתי פתרונות וסרט שטוען שהמכשיר יודע לשקם את עצמו.. בכל זאת לא נעים. עוד דבר שמצאתי זה מכשירים שנהרסו לאחר עדכון? למישהו זה קרה? מי שרוצה לקרוא יותר http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=J04&q=PS3+bricked+update&start=10&sa=N הדור החדש הזה של הקונסלות עם העדכונים מתחיל להפחיד אותי....

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  16. להלן הפוסט האחרון בנושא, מצ"ב קובץ PDF השוואתי המכיל את המידע שנאסף, עבור הגולשים שהתעניינו בכך. תודה רבה לכל המסייעים באיסוף המידע. [attachment deleted by admin]

17. Started by J0n1,

אני רוצה לקנות שלט מאיביי אבל אני רוצה של סוני, וכל מה שאני מוצא זה חיקויים סינים. יש לזה איזה דגם או משהו?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by sharon500,

שלום לכם, לפני כמה ימים אח שלי רכש WII. על אילו משחקים הייתם ממליצים? בגדול לי קשה להתחבר אליו כי אני שחקן XBOX וכל עניין הגרפיקה נראה כזה זול ומגעיל. בכל מקרה האם אפשר לשתף תכנים ברשת ולהציגם דרך ה Wii?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  19. Started by methodman,

לפני כמה זמן ראיתי שיש מין USB נייד ל360 שמאפשר לך לשמור בו שמירות ופרופילים מה360 וככה לקחת אותם ממקום למקום נראה לכם שזה אפשרי גם עם DOK רגיל ?

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  20. Started by ironman405,

שלום לכולם האם מישהו מכיר /שיחק במשחק FERRARI CHALLENGE שיצא ביולי האחרון? אודה לתגובתכם איך המשחק? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  21. Started by artyom,

יש פה אנשים שיש להם PS3 והם שיחקו במשחקים של PS2? כי אני רוצה לקנות SAN ANDREAS ואני לא בטוח שהוא יעבוד ואם מישהו מכיר רשימה באינטרנט של משחקים שהקונסולה תומכת בהם? תודה

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  22. טוב אז ככה הצלחתי לחבר בהצלחה תWII ללוגיטק X540 שהגיעה אתמול למי שלא יודע זה מערכת 5.1 תקציבית של לוגיטק למערכת יש אפשרות נוחה לחבר קונסולות ומצב מיוחד לקונסולות עכשיו שמחברים תמערכת יש 3 כבלים שאמורים ליתחבר למחשב אחד מהם ירוק אם רוצים לחבר לקונסולה תירוק מחברים למפצל שלו יש כניסות לאודיו של קונסולה (לבן ואדום) הבעיה שצריך מפצל לכבל הירוק למי שרוצה לחבר גם מחשב וגם קונסולה בכל מיקרה ל540 יש מצב MATRIX בדקתי אותו והמוזיקה היתה מכל הרמקולים לא הבחנתי באף זיהוי מיקום אבל אני לא יודע אם המשחקים האלו תומכים בזה או אם חומרתית הWII מסוגל לזה אם זאת הצליל היה נקי ואיכותי והוסיף להנאה במיוחד במלחמת הכוכבים לגימקיוב אם כל הפיצוצים

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  23. שלום רב, קניתי השבוע את המשחק grand turismo 5 מ eBay. הזמנתי את זה מאיזה בחור נחמד ביפן, אבל הבחור הנחמד לא ציין שהמשחק ביפנית. אז הוא עובד אחלה על ה PS3 אבל אני לא מבין מילה ממה שרשום. הצלחתי עוד איכשהו לקנות רכב ולהתחיל משחק, אבל מעבר לזה אין לי מושג מה קורה. מישהו יודע האם אפשר להחליף שפה במשחק? בתודה מראש, דימה.

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  24. חשבתי לקנות EBOOK READER מאמזון אבל המחירים שלהם זה שחיטה ואפשר להשיג PSP יד שנייה במחירים לא רעים בכלל במצב טוב.. האם למישהו יש נסיון בקריאת PDF עם PSP ?האם זה בדיוק כמו אקרובט או שיש קאצ'ים (לא מציג תמונות, לא מציג זה, לא מציג זה..)

• 1 תגובה
    • 659 צפיות
  25. Started by stone cold,

אני לא הולך להרחיב יותר מידי על המשחק כי הוא בינוני לגמרי בכל מקרה אחרי שoverlord 1 יצא למחשב בזמנו והפתיע אותי לטובה שמחתי שיצא המשחך למשחק הראשון +ספין אוף לWII Overlord2 יצא די מאכזב לטעמי אבל Overlord: Dark Legend יצא אפילו עוד יותר מאכזב כי ציפיתי לעלילה בסיגנון "אליס" אבל זה לא היה אפילו קרוב בכל מקרה פרטים - גרפיקה -בינונית עד נמוכה גם בסטנדרט של הWII יש אפילו אפקטים ברמה של PS1 שזה מאוד מאכזב רוב הזמן הגרפיקה סבירה לא יותר סאונד -פושר ביותר שליטה -סבירה אורך חיים -קצר פחות מ10 שעות משחק שאין טעם לשחק אחרי זה עלילה -מאכזבת בכל מקרה זה משחק שדי מזכיר מצד אחד את פיקמין ומצד שני את פיבאל אבל הגירסה הזאת מרגישה מאוד דלוחה זה אומנם סיפור אחר ומקומ…

• 0 תגובות
    • 659 צפיות

דיונים חדשים בפורומים