עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by 114508534,

היי אני אנסה לתאר את המקום שבו אני נמצא. אני עולה בגרם מדרות מסובב כזה ויוצא ברחבה שכבר הייתי בא, המדרגות מתחילות מתחת לאדמה ונגמרות ברחבה, עכשיו ברחבה יש את הפסל של האלה שקודם לכן היה צריך להזיז שני פסלים קטנים שחוסמים את העיניים שלה , פה יש שתי אפשרויות שלא מובילות לשום מקום , אחד זה ללכת ליער ששם יש שתי תיבות אחת אדומה ואחת עם קסם והדרך השנייה זה לעלות על סולם שמוביל אותך לכמו גינה ששם יש שער נעול וזה לא מוביל לשום מקום כי בהתחלה לפני שירדתי מתחת לאדמה משם הגעתי, אין לי מושג לאן ללכת אני כבר כמה וכמה פעמים ניסיתי הכל והסתובבתי ואני תקוע וזה ממש מעצבן..... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  2. Started by katkato,

יש לי SONY2 עם ארבע שלטים השאלה שלי...יש סוג של מתאם שיאפשר לחבר את השלטים למחשב ?

• 5 תגובות
    • 740 צפיות
  3. סוני שיחררה תאריך למתי האון ליין יתחיל לעבוד ?

• 1 תגובה
    • 740 צפיות
  4. רכשתי את הקונסולה הזאת לפני שלושה שבועות בערך ואני לא מרוצה מיכוון שהשליטה קשה זה לא כמו הסוני,האקסבוקס וכדומה מה אתם אומרים ניתן עוד צאנס למשחקים אחרים יותר קלים או שנעבור לסוני 3 ואם אפשר בבקשה המלצה למשחקים טובים שהשליטה לא כול כך קשה ישמח והאם רק אני התאכזבתי מ ה wii? ישמח לקבל תגובות

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  5. לפי הדלפות מתוך סוני, העדכון אמור להגיע ב- 10.6 (בשבוע שיוצא MGS). http://playstationlifestyle.net/2008/05/31/240-and-when-to-expect-it/ כנראה שהגביעים וה In-Game-XMB יגיעו בעדכון. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28071

• 0 תגובות
    • 740 צפיות
  6. Started by ofeky1,

מתי הוא יצא? ואם הוא יצא ל PS2? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  7. Started by oDot,

היי, אני רוצה לקנות גיטר הירו למחשב, ואולי עוד חודש ככה אני קונה בוקס.. אם אני אקנה את הבוקס אני ארצה שהגיטרה תפעל גם עליו.. יש איזה טריק להפעיל גיטרה של בוקס על מחשב או גיטרה של מחשב על בוקס? זה הרי בסה"כ שלט, ושלטים אפשר להעביר... תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 739 צפיות
  8. Started by liranb,

אח שלי כרגע ארצות הברית רוצה להביא לי סוני פלייסטיישן 3 ויש לי כמה שאלות: 1. אם הקונסולה היא על תקן אמריקאי האם היא תעבוד על טלוויזיית LCD (מבחינת שיטת השידור)? 2. מאיפה אני אצטרך לקנות את המשחקים כדי שהם יעבדו על המכשיר (ארה"ב או מכל מקום בעולם)? בבקשה עזרה דחופה כי אח שלי ממש כבר שם וזה עניין של מספר שעות עד שלא תהיה לי את האפשרות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  9. Started by nnfyrbsnss,

ואם מדובר בחלוקה שלהם (שרת אחר בכל מקום) אז איפה ממוקם שרת חנות הPSN שלהם?

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  10. מבלי להתייחס למולטיפלר, המשחק עצמו ממש לא מצדיק את ההייפ והביקורות שלו לפני שמבינים מה כל מקש עושה המשחק נגמר. לדעתי המשחק קצר מדיי גרפיקה טובה, אבל לא העלתה את ה 360 לרמות חדשות Halo הראשון היה חדשני, השני סתם טעות להוציא על ה xbox הישן, וגם מבחינת משחקיות הוא לא בשמיים אני אפילו בקושי זוכר מה היה במשחק לעומת ההלו הראשון שהיה הרבה יותר טוב. עשו מהמשחק בלאגן שלם, והוא לא עד כדיי כך טוב. זה לא איזה משחק שייזכר לנצח, גם לא משהו ששווה לשחק בו עוד כמה שנים. משחק מושקע,זורם יפה,אבל לא עד כדיי כך טוב. אם משווים את זה לעולם הקולנוע אז נגיד שהלו הראשון היה Matrix והלו 3 זה Matrix 3

11. מעניין למה הם לא מפתחים ל PS3, ונותנים בלעדיים רצינים למיקרוסופט (וכל משתמשי ה 360 המרוצים) http://news.teamxbox.com/xbox/15105/Ninja-Gaiden-2-Box-Art/ איך שאני אוהב את המיקרוסופט האלו, הנה מהדורת אספנים לסטיק נראה לי שהסטיק גדול יותר מהמקורי, (אני יודע שקשה להבחין בתמונה)

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  12. Started by Lirans,

שלום חיברתי מהps3 כבל component אל מכשיר הנקרא vgabox - מקבל תמונה בcomponent וממיר לvga. מהמכשיר מתחבר כבל vga למסך. איכות התמונה מצוינת אבל יש דבר אחד שלא כשורה: מעל לתמונה יש קו לבן דק לרוחב. הקו לא לכל הרוחב, אלא 3 מקטעים שונים באותו גובה. (כאילו לקחנו קו אחד ומחקנו חלקים ממנו). תמיד בעת השימוש בps3 ישנם בדיוק אותם 3 מקטעים (אותו גודל ומיקום לכל אחד מהם) והם מרוכזים בחלק השמאלי של המסך. המקטעים יציבים. הבעיה בוודאות לא נגרמת מהכבל vga או מהמסך כי ניסיתי עם יותר ממסך/כבל אחד. לכן מתברר שהבעיה נגרמת או מהכבל component או מהממיר. לכן אני מבקש את עזרתכם. אם מישהו יודע משהו בעניין שיכול לעזור לי אשמח לשמוע. הערות: 1) הכבל component שלי הוא לא כבל רשמי של סוני. 2) בכבל com…

• 4 תגובות
    • 739 צפיות
  13. זה בערך השם שלו הוא של Eidos והוא גועל נפש תת רמה מכל בחינה שהיא, גרפיקה של לפני 8 שנים שליטה גרועה, כל המשחק בנוי בצורה גרועה שלא תאמן ממש ממש גרוע. the club יצא לא מזמן מקווה שלפחות הוא יהיה טוב יותר.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  14. Started by aviz,

כי ראיתי שפעם קוראים לזה ככה ופעם ככה ולא בדיוק הבנתי את ההסבר בויקיפדיה

• 1 תגובה
    • 738 צפיות
  15. כי הכבל מתאים למי שיש ראוטר... אם יש לי מודם איך אני מתחבר?

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  16. טוב היו שמועות על זה הרבה זמן גרסת הארקיד תישאר ב200$ בארצות הברית הפרימיום יופסק והעלית תחליף אותו ככה שבעצם ה360 ראש בראש מול הPS3 בתמחור http://news.vgchartz.com/news.php?id=4898 דרך אגב זה מתחיל בספטמבר כמו הPS3 SLIM ככה שמי שמעונין לקנות את אחת מהקונסולות האלו כדי לחכות קצת עד שזה יזלוג גם לארץ עריכה שכחתי להגיד את המחיר -300$ בארצות הברית

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  17. Started by Godmoney,

נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 598PS3 - Wii - 452 XBOX Premium - 335 Xbox Core - 254 PS 2 - 161 PSP - 182 PS2 SLIM - 123 ה PS3 וה Wii נתנו קפיצה של כ-20 דולר כל אחת מסתבר שהורדת המחיר של ה PS3 במאה דולר לא השפיעה על המכירות באיביי.שני האקסבוקסים נתנו צלילה של כ-30 דולר כל אחד כנראה שאנשים התחילו לפחד לקנות את הקונסולה הזו באינטרנט אחרי ההודאה של מייקרוסופט בכשלון והארכת האחריות ל-3 שנים (מה שסביר להניח לא תקף על קניות באיביי). ה PS2 הביא קפיצה יפה של 30 דולר למעלה (הגרסא הרגילה לא ה Slim) מעניין למה... ה PSP ירד ב-20 דולר.

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  18. Started by ake,

konami הציגה טריילר חדש בתערוכות המשחקים e3 למשחק האחרון בסדרת אקשן/טקטיקה/ההתגנבות mgs ובשמו המלא Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots בטריילר הנוכחי נחשפים פרטים עלילתיים חדשים כמו כן יפיעו דמויות מהמשחקים הקודמים בסידרה כגון Raiden,Otacon, Meryl Silverburgh,Roy Campbell,Naomi Hunter לינק לטריילר למידע נוסף http://en.wikipedia.org/wiki/Metal_Gear_Solid_4:_Guns_of_the_Patriots

• 0 תגובות
    • 738 צפיות
  19. Started by liav12,

רציתי לדעת האם הגרסה הנ"ל ניתנת לחבר למחשב איכשהו ולצפות בזה דרך המסך כמו בטלויזיה... סורי על הבורות אני לא מבין כלום בקטע הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  20. מה עדיף לקנות בטריות רגילות או נטענות לשלטי ps2 האלחוטיים שקניתי (4 בטריות לשלט) השאלה שלי בעצם האם השלטים האלחוטיים גומרים מהר עם הבטריות(ככה אני יקנה נטענות) ואם הם יגמרו לי כל חצי שנה אז עדיף לי בטריות רגילות זה בשביל אחי הקטן הוא משחק בערך 5-8 שעות ביום תודה

• 2 תגובות
    • 738 צפיות
  21. Started by huber,

מאמר די מרתק (לבעלי PS3 כמובן או לבעלי XBOX שרוצים לראות מה קורה אצל השכן) המתאר את תחילת דרכן של ה PSN ואת מצבו כיום: http://ps3.ign.com/articles/934/934953p1.html

• 0 תגובות
    • 737 צפיות
  22. המליצו לי על המוכר הזה: http://item.express.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ExpressItem&tr=hp&item=320227566736&_trksid=p3907.m32&_trkparms=tab%3DExpress הוא מוכר גולד לייב ל13 חודשים ללא צורך במשלוח, שעה לאחר הקנייה הוא שולח את השם והססמא של הלייב ללקוח במייל. והוא כמובן מוכר בחצי מחיר מאשר מוכרים בארץ. הבעיה שלמרות שאני רשום לEBAY כשאני מנסה לרכוש ממנו כרטיס אז EBAY מכריחים אותי לרשום כתובת בארה"ב למרות שאני מישראל וכשאני מגדיר כתובת מארה"ב אז הם כותבים שהם לא מצליחים לאמת את הויזה שלי. כבר קניתי פעם עם הויזה שלי מPAYPAL ככה שלא אמורה להיות בעיה.. למישהו יש פיתרון מקורי או קנה ממוכר אחר בEBAY ולא נתקל בבעיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  23. Started by WiSe-Man,

היי אנשים. אני קורא על אנשים שנכבה להם המכשיר באמצע עדכון (הפסקות חשמל וכדומה) והמכשיר לא חזר לעבוד. למרות שמצאתי פתרונות וסרט שטוען שהמכשיר יודע לשקם את עצמו.. בכל זאת לא נעים. עוד דבר שמצאתי זה מכשירים שנהרסו לאחר עדכון? למישהו זה קרה? מי שרוצה לקרוא יותר http://www.google.com/search?hl=en&client=firefox-a&rls=org.mozilla:en-US:official&hs=J04&q=PS3+bricked+update&start=10&sa=N הדור החדש הזה של הקונסלות עם העדכונים מתחיל להפחיד אותי....

• 1 תגובה
    • 737 צפיות
  24. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3458423,00.html ציון סופי 85 אומרים במפורש שהמצב הריבוי מישתתפים זה מה שעושה תמשחק לטוב הסינגל לא כזה טוב ודי משעמם אני מקווה שאתרי ביקורות אחרים ילמדו לתת ביקורת נטולת היפ בזמן האחרון הרבה משחקים אם הרבה היפ מקבלים ציונים גבוהים אוטומטית וחבל זה גומר תאמינות של האתרים

25. Started by shimon1,

שלום! השאלה שלי היא האם אפשר להשתמש בדיסק קשיח שבסוני לאחר פרמוט כמובן כדיסק קשיח במחשב? האם זה משנה העובדה שזה כונן 2.5 אינץ'? השאלה השניה שלי היא איזה חיבור יש בסוני, sata1 או sata2? תודה..

• 3 תגובות
    • 737 צפיות

דיונים חדשים בפורומים