קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה זמן ראיתי שיש מין USB נייד ל360 שמאפשר לך לשמור בו שמירות ופרופילים מה360 וככה לקחת אותם ממקום למקום נראה לכם שזה אפשרי גם עם DOK רגיל ?
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. השבוע איתי נעדר, לאחרונה הוא נראה עושה ריספון בדמו של באטלפילד החדש, אבל בגלל השטח העצום של המשחק הוא הלך לאיבודואנחנו מאמינים כי ייקח לו עוד הרבה זמן לשוב אלינו.. גם הפעם הקלטנו בלייב, אבל בגלל אילוצים טכניים יוגי קיבל קול סקסי של רובוטריק מיוחם שמפאת התחשבות עבר דה-דיגיליטזיזציה לקול הנורמאלי שלו בפרק הנוכחי.. דיברנו על אינפאמוס, ומספר דמואים חדשים חמים חמים מהחנות, קצת חדשות ושאלות מאזינם ולסיכום שאלה שבועית נוספת, אז תתרווחו לכם אחורה, שימו אזניות, כבו את האור.. ופתאום חייזר גדול ומרושע יקפוץ עליכם מהחושך וינשנש אתכם פרק מס' 37 –''כרובי'' http://pod.icast.co.il/35836014-0c1d-4b48-9…
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש לי את הגיטרה לPC, אם אני אחבר אותה לפליסטיישן 2 שלי, היא תעבוד עם גיטר הירו 5?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
-
טוב אז לפני הביקורת והסקירה ומה זה המוצר הזה בכלל אני יתחיל קצת בלמה אני אישית קניתי את התוסף (למעשה 2 כי קניתי שלט ונונצק נוספים ) אני קניתי את המושאן פלוס כחלק משדרוג החוויה שלי בWII אחרי החלטה שכרגע אני עוד לא יקנה PS3 ובעקבות זה גם מסך גדול (יש לי מסך איכותי אבל קטן -רק 20 רחב -אסוס PW201 למי ששואל ) עכשיו לפני שישלחו לי ראש של סוס לבית ויפגיזו אותי בקאטיושות אין לי בעיה אם הPS3 והWII זה בטח לא הסיבה למה החלטתי כרגע לא לקנות אחד אני כן חושב שסוני פשלה בהשקה אבל היום הPS3 פלטפורמה טובה למי שאין כבר פלטפורמת HD הסיבות שהחלטתי לוותר על הPS3 היום הם : 1-יש לי מחשב חזק שזה הסיבה העיקרית ורוב המשחקים זהים גם ככה במיוחד שיש לי גימפאד 360 למשחקים שעדיפים ככה …
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
הציעו לי חבילת PS2 חדשה לגמרי מהאריזה, ללא צ'יפ, שחור עם שני שלטים וכרטיס זיכרון.. רק מה, אין אחריות כי המכשיר מקפריסין שווה?? יש לי עוד הצעה למכשיר יד שנייה עם צ'יפ ושנה אחריות לצ'יפ כולל 2 שלטים וכרטיס זיכרון ב-900 שח.. זה עדיף? תעזרו לי אנשים
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם תהיו מעוניים לרכוש משחקים במחירים זולים (יחסית למחירי המשחקים בארץ) השאלה היא אם אתם תהיו מעוניין או שתם חושבים שהיה לזה ביקוש ואנשים אחרים יהיו מעוננייים לרכוש משחקים חדשים בכשבוע מתאריך היציאה במחירים בין 250 ל270 ש"ח (המחיר הוא רק השערה כרגע) משחקים כדוגמת MW2, Uncharted 2 ואחרים שעתידים לצאת וגם משחקים ישנים יותר בכ150 ש"ח (שוב רק השערה) אני מדבר על קניות קבוצתיות בהתחלה ננסה כ10 עותקים לכו משחק ואם זה יצליח ויהיה ביקוש אז בכמות גדולה יותר. האם אתם תהיו מעוניים ואתם חושבים שזה יצליח?. אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום חיברתי מהps3 כבל component אל מכשיר הנקרא vgabox - מקבל תמונה בcomponent וממיר לvga. מהמכשיר מתחבר כבל vga למסך. איכות התמונה מצוינת אבל יש דבר אחד שלא כשורה: מעל לתמונה יש קו לבן דק לרוחב. הקו לא לכל הרוחב, אלא 3 מקטעים שונים באותו גובה. (כאילו לקחנו קו אחד ומחקנו חלקים ממנו). תמיד בעת השימוש בps3 ישנם בדיוק אותם 3 מקטעים (אותו גודל ומיקום לכל אחד מהם) והם מרוכזים בחלק השמאלי של המסך. המקטעים יציבים. הבעיה בוודאות לא נגרמת מהכבל vga או מהמסך כי ניסיתי עם יותר ממסך/כבל אחד. לכן מתברר שהבעיה נגרמת או מהכבל component או מהממיר. לכן אני מבקש את עזרתכם. אם מישהו יודע משהו בעניין שיכול לעזור לי אשמח לשמוע. הערות: 1) הכבל component שלי הוא לא כבל רשמי של סוני. 2) בכבל com…
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
תגובות
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
לפי מה שהם אומרים הם יעדיפו לעשות משחקים לכל הקונסולות הכשיו ככה שProject Gotham Racing עתידי לדוגמה יוכל להיות גם על קונסולות אחרות http://www.gamespot.com/news/6179885.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כי הכבל מתאים למי שיש ראוטר... אם יש לי מודם איך אני מתחבר?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כשאני משחק, מדי פעם יש תקיעות. ובGOD OF WAR 3 זה כל רבע שעה. המשחק פשוט נתקע, או שיש loading בלי סוף. לאחר שאני לוחץ על מקש PS ועושה Quit game, המכשיר עושה 3 ביפים ומאתחל את עצמו. לפי מדריך מפורום אחר שחיפשתי, המליצו לי לעשות בדיקה של מערכת הקבצים. עשיתי את הבדיקה, והתוצאה היא - שכל פעם שהמשחק נתקע ויש 3 ביפים, התוצאה היא file system is corrupt. מה הגורם לבעיה לדעתכם?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אח שלי כרגע ארצות הברית רוצה להביא לי סוני פלייסטיישן 3 ויש לי כמה שאלות: 1. אם הקונסולה היא על תקן אמריקאי האם היא תעבוד על טלוויזיית LCD (מבחינת שיטת השידור)? 2. מאיפה אני אצטרך לקנות את המשחקים כדי שהם יעבדו על המכשיר (ארה"ב או מכל מקום בעולם)? בבקשה עזרה דחופה כי אח שלי ממש כבר שם וזה עניין של מספר שעות עד שלא תהיה לי את האפשרות, תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
מה עדיף לקנות בטריות רגילות או נטענות לשלטי ps2 האלחוטיים שקניתי (4 בטריות לשלט) השאלה שלי בעצם האם השלטים האלחוטיים גומרים מהר עם הבטריות(ככה אני יקנה נטענות) ואם הם יגמרו לי כל חצי שנה אז עדיף לי בטריות רגילות זה בשביל אחי הקטן הוא משחק בערך 5-8 שעות ביום תודה
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חיברתי אותו למחשב עבד מצויין, חיברתי ל 360 עבד מצויין שיחקתי בו כמה ימים עכשיו רציתי לשחק משהו ב PC, ואני לא מצליח להתחבר הם מזהים אחד את השני, הסטיק נותן 3 הבהובים מהירים .. אבל ממשיך להבהב אחרי זה (כל הנורות) זה לא מצליח לי, הסרתי התקנתי שניתי USB הכל... :s05:
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ה 30 לאוקטובר זה התאריך שבו ישוחרר ביפן המשחק המדובר למי שלא מכיר מדובר במשחק פלטפורמה\פעולה שיציע לנו מגוון שלבים לשחק לבדנו כמו כן במשחק קהילתי שיאפשר לשחקנים ליצור שלבי משחק משלהם ולשתף את השלבים עם שחקנים אחרים. אפשר לומר שזה סוג של נסיון מצד סוני להתחרות בסופר מריו של נינטנדו. ניתן לצפות בטריילר כאן- http://www.gametrailers.com/player/36989.html לא פורסם תאריך שיחרור בעולם המערבי, קרי אמריקה ואירופה אך יודעי דבר סוברים שהמשחק ישוחרר באותו החודש גם אצלנו. מקור: http://www.mcvuk.com/news/31412/LittleBigPlanet-dated
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
טוב אז ככה שלשום עברתי את המשחק עברתי אותו בדרך הקצרה של ה60+ כוכבים אבל אני ימשיך לטחון כוכבים מידי פעם בפעם עד 120 נתחיל בנתונים יבשים - פרזנטציה - נינטנדו לא חברה שידועה בפרזנטציה איכותית וגם לא סדרת מאריו פה הם יתעלו על עצמם יחסית לז'אנר הפלטפורמות שלא ידוע בפרזנטציה איכותית הפרזנטציה מאוד טובה מוזיקה האפקטים הקולים בסדר גמור אבל לא מעולים מה שכן מצוין זה שפע של מנגינות משלל משחקי מאריו בעבר וכמה חדשות שפשוט מתחברות מצוין למשחק ונותנות אווירה מעולה וכיף לאוזניים יש מוזיקה מהמשחקי מאריו לNES\SNES\N64 ומה לא והכל מחובר בצורה מבריקה מה שחסר זה הדיבוב שכמאת לא קיים אבל זה לא כל כך משנה כי העלילה גם ככה כמאת לא קימת עלילה החלק הגרוע של המשחק מצילים את הנסי…
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לפני כמה ימים (כפי שאתם יודעים) קיבלתי RROD עכשיו יש לי חבר שרוצה לעשות מודינג לקונסולה שלו וכרגע התוכנית היא שאולי אני אני יעשה גם לשלי מודינג. הבעיה שאני לא יודע מתי זה יקרה וחשבתי על שתי אפשרויות . 1)לתקן בעצמי (מעדיף שלא) 2)לשלוח לחנות שמתקנת -הבעיה היא המחיר ואני לא יודע איך הם יתקנו והאם זה בכלל אמין מה אתם אומרים ? לחכות?
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות שלט מאיביי אבל אני רוצה של סוני, וכל מה שאני מוצא זה חיקויים סינים. יש לזה איזה דגם או משהו?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום אני משתמש בtversity להזרמת סרטים לps3. הבעיה היא שב הגדרות האופציה להגבלת רזולוציה תקוע על 640*480 VGA איך ניתן לשנות את זה כדי לצפות בתכני hd כמו שצריך... תודה ויום טוב..
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.escapistmagazine.com/videos/view/zero-punctuation/99-Metal-Gear-Solid-4
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין להוסיף מערכת הפעלה נוספת על הPS3 ולפי ההוראות התקנה יש צורך ליצור מחיצה דבר הדורש פירמוט של הHD כאשר אני רוצה להעתיק את הנתונים של המשחק Guitar hero world tour הPS3 לא מאפשר. כל משחק אחר הוא מאפשר לי להעתיק בלי שום בעיה לDisk on key. האם יש דרך להעתיק את השמירות?? במידה ואני אעשה גיבוי כללי של כל המכשיר האם זה כולל גם את השמירות של המשחקים?? תודה מראש, ושיהיה לכולנו שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
שלום וברוכים הנמצאים אני עתיד לרכוש קונסולה wii כנראה שארכוש דגם אירופאי בארץ , אך מכיוון שאני טס מידי פעם לארה"ב, ביכולתי להביא משם משחקים. השאלה שלי היא , אם ארצה להפעיל משחקים מארה"ב , האם אני צריך תוכנה , צ'יפ , או את שניהם. בכלל , מה היתרונות והחסרונות של כל שיטה . מה עדיף בסיכומו של דבר ? תודה על העזרה ותמשיכו את התמיכה הנהדרת שאתם נותנים כאן
-
- 4 תגובות
- 694 צפיות
-
-
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601101&sid=axZUWTytK5tA&refer=japan RE4 לWII מוכר מצוין מישהו עוד חושב שהWII זה רק למשחקי מסיבה? כי אם זה ככה קאפקום מיצרת משחקים למשפחות :lol:
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-