עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by katkato,

יש לי SONY2 עם ארבע שלטים השאלה שלי...יש סוג של מתאם שיאפשר לחבר את השלטים למחשב ?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by liav12,

רציתי לדעת האם הגרסה הנ"ל ניתנת לחבר למחשב איכשהו ולצפות בזה דרך המסך כמו בטלויזיה... סורי על הבורות אני לא מבין כלום בקטע הזה תודה.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by oren,

היי, אני מחפש משחקים טובים לשחק עם בחורות, מצחיקים כאלו שאפשר לעשות התערבויות (נגיד.... מי שמפסיד שותה צ'ייסר) קצרים כאלו כיפיים שנוכל להנות תודה רבה, אורן.

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  4. היי,רכשתי PSP ואני מעוניין לדעת אם בבית לשחק עם הבטריה או עם החשמל... מה הורס פחות?!@ חח

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by Zeev86,

כשאני משחק, מדי פעם יש תקיעות. ובGOD OF WAR 3 זה כל רבע שעה. המשחק פשוט נתקע, או שיש loading בלי סוף. לאחר שאני לוחץ על מקש PS ועושה Quit game, המכשיר עושה 3 ביפים ומאתחל את עצמו. לפי מדריך מפורום אחר שחיפשתי, המליצו לי לעשות בדיקה של מערכת הקבצים. עשיתי את הבדיקה, והתוצאה היא - שכל פעם שהמשחק נתקע ויש 3 ביפים, התוצאה היא file system is corrupt. מה הגורם לבעיה לדעתכם?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  6. בתגובה הוא רשם שה 360 יש תמיכה חלקית ב 10 לא ידעתי?? מה בדיוק התמיכה. תודה

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by stone cold,

לפי מה שהם אומרים הם יעדיפו לעשות משחקים לכל הקונסולות הכשיו ככה שProject Gotham Racing עתידי לדוגמה יוכל להיות גם על קונסולות אחרות http://www.gamespot.com/news/6179885.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;0

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  8. Started by liranb,

אח שלי כרגע ארצות הברית רוצה להביא לי סוני פלייסטיישן 3 ויש לי כמה שאלות: 1. אם הקונסולה היא על תקן אמריקאי האם היא תעבוד על טלוויזיית LCD (מבחינת שיטת השידור)? 2. מאיפה אני אצטרך לקנות את המשחקים כדי שהם יעבדו על המכשיר (ארה"ב או מכל מקום בעולם)? בבקשה עזרה דחופה כי אח שלי ממש כבר שם וזה עניין של מספר שעות עד שלא תהיה לי את האפשרות, תודה רבה

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by stone cold,

טוב אז לפני הביקורת והסקירה ומה זה המוצר הזה בכלל אני יתחיל קצת בלמה אני אישית קניתי את התוסף (למעשה 2 כי קניתי שלט ונונצק נוספים ) אני קניתי את המושאן פלוס כחלק משדרוג החוויה שלי בWII אחרי החלטה שכרגע אני עוד לא יקנה PS3 ובעקבות זה גם מסך גדול (יש לי מסך איכותי אבל קטן -רק 20 רחב -אסוס PW201 למי ששואל ) עכשיו לפני שישלחו לי ראש של סוס לבית ויפגיזו אותי בקאטיושות אין לי בעיה אם הPS3 והWII זה בטח לא הסיבה למה החלטתי כרגע לא לקנות אחד אני כן חושב שסוני פשלה בהשקה אבל היום הPS3 פלטפורמה טובה למי שאין כבר פלטפורמת HD הסיבות שהחלטתי לוותר על הPS3 היום הם : 1-יש לי מחשב חזק שזה הסיבה העיקרית ורוב המשחקים זהים גם ככה במיוחד שיש לי גימפאד 360 למשחקים שעדיפים ככה …

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  10. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גשם של משחקים! הגענו לזמנים טובים, יותר משחקים מזמן פנוי, מבחר רחב ואיכותי – חלומו הרטוב של כל גיימר בוודאי כבר הבנתם שיש לנו פרק עמוס בשבילכם, הרבה משחקים חדשים, המון חדשות, וגם שאלות מאזינים. איתי נעדר גם השבוע, הוא יחזור אלינו (בשאיפה) בשבוע הבא.. מצטערים על העיכוב בפרסום הפרק, זה נבע מקשיים טכנים שפתרנו, ואנחנו שמחים להגיש לכם חם חם את פרק 42 של הפאנבויז - מאחלים לכם האזנה נעימה מכולנו, תהנו: פרק מס’ 42 – “גשם כבד” http://pod.icast.co.il/6256ba42-9474-4637-967d-c617c7bba61c.icast.mp3 סקירת משחקים: * Heavy Rain * God of War I * God of War III – התרשמות ראשונית * Ali…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  11. Started by Access Denied,

הציעו לי חבילת PS2 חדשה לגמרי מהאריזה, ללא צ'יפ, שחור עם שני שלטים וכרטיס זיכרון.. רק מה, אין אחריות כי המכשיר מקפריסין שווה?? יש לי עוד הצעה למכשיר יד שנייה עם צ'יפ ושנה אחריות לצ'יפ כולל 2 שלטים וכרטיס זיכרון ב-900 שח.. זה עדיף? תעזרו לי אנשים

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  12. Started by Blow,

יש לי את הגיטרה לPC, אם אני אחבר אותה לפליסטיישן 2 שלי, היא תעבוד עם גיטר הירו 5?

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  13. Started by aviz,

כי ראיתי שפעם קוראים לזה ככה ופעם ככה ולא בדיוק הבנתי את ההסבר בויקיפדיה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. Started by stone cold,

MadWorld הוא משחק בסגנון GOW\DMC שיצא בלעדית לWII המפתחים החליטו לפתח אותו בשחור לבן ורק אם קצת צבעים נוספים כמו אדול לדם לדוגמה המשחק מאוד אלים אבל זה יותר אלימות למטרות בידור והוא גם מאוד כיף ומבדר הבעיה זה אורך החיים סך הכל מהר מאוד נכנסים לאקשן העלילה די מזכירה סרט ישן של שוורצנגר שצריך לברוח ממחסלים הזוים (לא סידרת המחסל סרט אחר ) רק שבמשחק הזה המטרה לא לברוח אלה לחסל אחרים ולקבל דירוג טוב יותר השלבים הם בעצם זירות גדולות ולפי נושאים (חיזרים\מערב פרוע וכו ) ויש גם מיני גיים אלימים בתוכם יש גם בוסים מאוד מגניבים בכללי חוץ מהאורך חיים הכל טוב אבל אורך חיים מאוד חשוב ויש סך הכל שעות בודדות של משחק יש גם מולטי לא מקוון שלא יצא לי לנסות בכל מקרה 70 בסו…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by Vietcong,

מבחינת ביצועים ותמורה ביחס למחיר האם שווה להשקיע בקונסולה? מרבית הזמן שאני אשתמש בקונסולה זה בבסיס+בנסיעות שלי לבסיס(משרת בעובדה,אז יש לי 5 שעות נחמדות מהבית) זה בעצם מה שאני מעוניין לקנות מחר,אחד משני החבילות הללו: http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1511 שבעצם אני "ישדרג" אותה לכזאת: או את זה http://www.moniline.co.il/Product.aspx?productid=1338 מבחינת החבילות והתמורה בעצם למחיר מה משני החבילות מומלצות יותר?עזבו שבשניה יש פריצה, המוצר הראשון הוא psp3000 והשני הוא psp2000 ולפני הכל חשוב לי שהמחשיר עצמו יהיה איכותי כשאני משלם כל כך הרבה תודה לעוזרים,ושבת שלום

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  16. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. השבוע איתי נעדר, לאחרונה הוא נראה עושה ריספון בדמו של באטלפילד החדש, אבל בגלל השטח העצום של המשחק הוא הלך לאיבודואנחנו מאמינים כי ייקח לו עוד הרבה זמן לשוב אלינו.. גם הפעם הקלטנו בלייב, אבל בגלל אילוצים טכניים יוגי קיבל קול סקסי של רובוטריק מיוחם שמפאת התחשבות עבר דה-דיגיליטזיזציה לקול הנורמאלי שלו בפרק הנוכחי.. דיברנו על אינפאמוס, ומספר דמואים חדשים חמים חמים מהחנות, קצת חדשות ושאלות מאזינם ולסיכום שאלה שבועית נוספת, אז תתרווחו לכם אחורה, שימו אזניות, כבו את האור.. ופתאום חייזר גדול ומרושע יקפוץ עליכם מהחושך וינשנש אתכם פרק מס' 37 –''כרובי'' http://pod.icast.co.il/35836014-0c1d-4b48-9…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by itai_1813,

שלום אנשים. (כן אני יודע... "אין לך מה לעשות בשעה כזאת"?! אז זהו שלא). אז ככה, אחרי שראיתי את המשחק Uncharted ב-PS3 של חבר שלי ואהבתי אותו נורא, בא לי החשק לשחק במשחק בסגנון שלו, מעין שילוב של הרפתקה ופעולה, יש דבר כזה? ד"א, אם כבר מדברים על משחקי הרפתקה/פעולה... לא אמור לצאת איזה משחק חדש של Indiana Jones? מתי הוא יוצא לעזאזל? תודה ולילה טוב... הכתיבה הזאת עשתה אותי עייף.

• 5 תגובות
    • 711 צפיות
  18. Started by methodman,

לפני כמה זמן ראיתי שיש מין USB נייד ל360 שמאפשר לך לשמור בו שמירות ופרופילים מה360 וככה לקחת אותם ממקום למקום נראה לכם שזה אפשרי גם עם DOK רגיל ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by huber,

סוני: God of War III מגיע השנה, וגם MAG, משחק הפעולה אונליין ל- 256 שחקנים בו-זמנית ! בשקט בשקט שיחררה היום סוני פצצה בצורת הודעה לעיתונות שבה פירטה את המשחקים הבלעדיים שלה לשנת 2009, ובראשם Killzone 2 שיוצא בשבוע הבא (ראיתם כבר את הפרסומת החדשה שלו?). לצד Killzone 2 הוזכרו גם Uncharted 2: Among Thieves, inFamous, Heavy Rain, MLB 09 The Show, ועוד שני משחקים קטנים ולא מוכרים בשם God of War III ו- MAG. אם אכן לא מדובר בטעות מצד מישהו במחלקת היח"צ של סוני, ו- God of War III יוצא השנה (סביר שלקראת סופה), מדובר בהפתעה משמחת במיוחד, כי עד כה לא הסכימה סוני להתחייב על תאריך יציאה כלל. כבן לאחת הסדרות הכי מצליחות ונחשבות לקראת סוף חייה של הפלייסטיישן 2, God of War 3 (שנראה מעולה…

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by stone cold,

טוב אז ככה למי שלא יודע יצא עדכון חדש ב3 האזורים נינטנדו לא אמרה מה השינוים חוץ מ"שינוים מאחורי הקלעים " אבל דיווחים ברשת מדברים על מחיקת ערוץ ההומברו (הערוץ עצמו חוקי אבל לא רישמי ) וחסימה של כמה פריצות להתקנת הערוץ הזה ודברים שקשורים אליו לא דיברו על ציפים אלה רק על פריצות תוכנה ואני אישית לקחתי סיכון ולא נתקלתי בבעיה ... למרות שאני לא ממליץ על לקיחת סיכון כזה למי שלא חייב להתקין כרגע בכל מקרה חיפשתי שיפורים ולא מצאתי היו כמה דברים שגיליתי אבל כניראה הם הגיעו בעדכונים קודמים לדוגמה ב"ערוץ התמונות" אפשר לישתמש בתמונות כפאזל ווירטואלי שזה די נחמד ומתאים לילדים קטנים -זה גם חינמי בדפדפן של הWII יש כמה לינקים לאתרים שקשורים לנינטנדו זה לא משהו גדול ולא כלום וכניראה גם היה ק…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  21. Started by methodman,

לפני כמה ימים (כפי שאתם יודעים) קיבלתי RROD עכשיו יש לי חבר שרוצה לעשות מודינג לקונסולה שלו וכרגע התוכנית היא שאולי אני אני יעשה גם לשלי מודינג. הבעיה שאני לא יודע מתי זה יקרה וחשבתי על שתי אפשרויות . 1)לתקן בעצמי (מעדיף שלא) 2)לשלוח לחנות שמתקנת -הבעיה היא המחיר ואני לא יודע איך הם יתקנו והאם זה בכלל אמין מה אתם אומרים ? לחכות?

• 4 תגובות
    • 710 צפיות
  22. Started by Play,

שלום אם ראיתי משחק בamzon.co.uk שנקרא Dragon ball raging blast גירסת האספנים ובגלל שזה בPre order המחיר הוא על 200 שקל שזה מחיר מאד מאד זול ואני ממש רוצה לקנות את המשחק הזה אבל הבעיה היחידה היא שהאתר לא שולח משלוחים לישראל (והמחיר בארץ הוא 440 ככה שזה לא בא בחשבון) האם יש דרך שאני יכול לקנות את המשחק דרכם וזה ישלח לארץ או שיש מישהו שגר באזור הזה ויכול לשלוח לי את זה (בדרך מסויימת) בתודה רבה,play

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. שבוע טוב, אני מעוניין להוסיף מערכת הפעלה נוספת על הPS3 ולפי ההוראות התקנה יש צורך ליצור מחיצה דבר הדורש פירמוט של הHD כאשר אני רוצה להעתיק את הנתונים של המשחק Guitar hero world tour הPS3 לא מאפשר. כל משחק אחר הוא מאפשר לי להעתיק בלי שום בעיה לDisk on key. האם יש דרך להעתיק את השמירות?? במידה ואני אעשה גיבוי כללי של כל המכשיר האם זה כולל גם את השמירות של המשחקים?? תודה מראש, ושיהיה לכולנו שבוע טוב

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  24. Started by NM,

יש אותו כבר בארץ? ובמחיר זול יותר מ400?

• 0 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים