עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. http://gamesnews.virgin.net/Virgin/Lifestyle/Games/virginGamesNewsDetail/0,13470,2695867_playbetandwin,00.html אני מאוד מקווה שזה יהיה דו מימדי התלת מימד בתולעים מסריח

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  2. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. איתי עזב אותנו לטובת מרחבי ניו זילנד (פראייר ) אז חזרנו למקורות - שלוש נותנים בראש! אני ולוני ניצלנו את ההזדמנות בכדי למרר ליוגי עוד קצת את החיים ובין לבין דיברנו על דמואים חדשים שיצאו לא מזמן, משחקים דנדשים מהקופסא ולקינוח המון שאלות מאזין אז תתרווחו לכם אחורה ותנו לשדים הלבנים למלא לכם את הראש בשטויות, Alrighty Then פרק מס’ 28 - “אקווינסו אוצ’ה” http://pod.icast.co.il/f3137a74-9bf9-40ea-9443-7f092e186f71.icast.mp3 סקירת דמואים: Fairytale Fights Beyonetta סקירת משחקים: God of War Collection חדשות הגיימינג – כל מה שחם: EA הולכים בעקבות Activision. ו Medal of Honor מקבל Reebot …

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  3. Started by ravid,

שלום רב, אני רוצה לקנות את ה XBOX360 וקיבלתי עניין גדול בקשר לקניה מחו"ל. אני מדבר על ה HDMI גירסת הפריניום. השאלות שיש לי בנושא: הבנתי שעם הגירסה החדשה עם ה HDMI אין בעיות "טבעת מוות" למיניהם? מאיזו חנות כדאי להזמין את ה XBOX? (אין לי אנשים שנוסעים לחו"ל) מה המחיר ההמומלץ? כמה לוקחים מכס עליו? כמה עולה הקונסולה בארץ? תודה, תודה, תודה...

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  4. Started by marlboro,

חיברתי אותו למחשב עבד מצויין, חיברתי ל 360 עבד מצויין שיחקתי בו כמה ימים עכשיו רציתי לשחק משהו ב PC, ואני לא מצליח להתחבר הם מזהים אחד את השני, הסטיק נותן 3 הבהובים מהירים .. אבל ממשיך להבהב אחרי זה (כל הנורות) זה לא מצליח לי, הסרתי התקנתי שניתי USB הכל... :s05:

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  5. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק נוסף בעלילות הפאנבויז שבו סוגרים פינות - הורגים זמן, איתי על אוטריווין, סיב על עשבים, יוגי על העריכה, לוני על הכיפאק ושאולי על ערגליות אין הרבה סקירות חדשות אבל יש המון חדשות והרבה שאלות מעניינות, עקב שימוש מופרז בDEAD SPACE, לאחרונה לא נשארו לי הרבה ציפורניים לכסוס, אז אם גם אתם סובלים מבעיה דומה בגלל ציפייה לפרק החדש, אז (ללא עיכובים נוספים) הרשו לי לפנק אתכם בפרק 45 שתהיה האזנה נעימה פרק מס’ 45 - “מתכון לקומפוט” http://pod.icast.co.il/e5737895-24b7-42b0-b9e5-c7eec9b44bbe.icast.mp3 סקירת משחקים: חדשות הגיימינג: כל מה שחם 2 מפתחים נוספים נבעטו מאינפיניטי וורד נחשפים פרטים ראשונים על הס…

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  6. Started by stone cold,

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  7. Started by naoriko,

אז ככה אני משחק עם חברים בפלייסטיישן במשחק בזוגות וכשאני מוסר זה מוסר לי ואני רוצה שכל מסירה תימסר לזה שמשחק איתי והפוך איך אני משנה את זה בהגדרות שככה זה יהיה? בבקשה עזרהה!!!

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  8. בדף של המשחק שלי הוא מראה תאריך לא נכון ואין לי מושג איפה לעדכן את זה... הוא נותן הודעה כשהמשחק עולה שהתאריך לא נכון. אוקיי פתרתי את זה http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=granturismo&thread.id=330983 גם בנודע לאם עדכון דורס את השמירות http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=granturismo&thread.id=330983

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  9. שלום , יש לי סוני PSP4 עם זיכרון פנימי של TB 0.5 , הזיכרון כמעט מלא ולא ניתן לבצע עידכונים למשחקים ,רכשתי זיכרון קשיח חיצוני של WD בגודל 2TB לטובת עידכונים . המשחק FORTNITE נמצא על הזיכרון הפנימי ודורש עדכון , כיצד אני מעביר אותו לזיכרון הקשיח החיצוני על מנת לבצע עידכונים ללא בעיה ?

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  10. אשמח למדריך מקוצר... תודה!!

• 0 תגובות
    • 918 צפיות
  11. דיווחים חדשים חושפים את רשימת המשחקים שתחשוף המפתחת הפופולרית בתערוכת E3 2016, בעוד כמה ימים אחרי שערכה מסיבות עיתונאים גדולה בפעם הראשונה במסגרת תערוכת E3 בשנה שעברה, וגנבה לדעתם של רבים (ולדעתנו האישית) את ההצגה עם חשיפתם המלאה של משחקים כמו Doom החדש, Dishonored 2 ו-Fallout 4 – לא קשה להבין מדוע Bethesda תחזור להציג גם בתערוכת E3 לשנת 2016, אשר תחל בעוד מספר ימים, ומדוע המאורע הזה יוצר עניין גדול מצד גיימרים ברחבי הרשת. לפי מספר דיווחים שצצו להם במקביל, השנה קו המוצרים שיוצר על ידי Bethesda יהיה נרחב אפילו יותר – כשאת המתקפה יובילו Wolfenstein 2, שימשיך את הקו הנהדר של Wolfenstein: The New Order ו-Wolfenstein: The Old Blood, משחק הפעולה Prey 2 אשר לכאורה עבר …

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by OvOnoob,

שלום חברים. אני לא יודע עד כמה אני מחדש בנושא, אבל חשבתי שכדאי לשתף. מי שלא מכיר - Ps now, זהו שירות streaming של משחקי playstation 2,3 ו4 במנוי חודשי, שעבורו קיים קליינט גם למחשב, המאפשר לשחק בכל מקום שיש בו אינטרנט יציב דיו, המשודך למחשב בסיסי עם גיימפד (לא חייב של סוני, אני משתמש עם גיימפד תואם xbox 360 של speedlink), או קונסולת ps4. יש לציין כי השירות לא עובד עם משתמש ישראלי, ולכן יש לפתוח משתמש אמריקאי (עם כתובת פיקטיבית) באתר של סוני, ולרכוש עם כרטיסי הטענה שאפשר לקנות בg2a.com או באתרים אחרים. עד היום לא ממש העזתי לנסות כי פחדתי מהעובדה שאין באמת שרתים ממש קרובים וציפיתי שיהיה input lag נוראי. אני שמח לבש…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. דבר ראשון, זה לא מה שאתם חושבים! אני בפירוש לא NOOB… טוב אולי כן, אבל יש נסיבות מקילות: זה יכול לקרות לכולם! זה אף פעם לא קרה לי בעבר! זה לא את זה אני … וכאלה פאק איט, מי שרוצה עוד פרטים – מוזמן להאזין בעצמו בנוסף, יש לנו סקירה ודיון שווה על טוני המאותגר מינית (הDLC החדש הנוצץ והאקסקלוסיבי לXBOX) סקירה על דמו חדש למשפחת הראצ’ט וקלאנק וים שאלות מאזינים. לקינוח השקנו פינה חדשה המוקדשת כל כולה לכם - "שאלת השבוע?" אז תתרווחו לכם על הספה, זרקו את הראש בנונשלנטיות אחורה, לחצו פליי, ותנו לנונסנס שלנו לסחוף אתכם לשעה הזויה… פרק מס’ 23 – “לוני הNOOB” http://pod.icast.co.il/e58f467e-6dca-45da-9a54-55d0f…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by huber,

http://enthusiast.hardocp.com/news.html?news=MzMyNDEsLCxoZW50aHVzaWFzdCwsLDE= לפני שאתם מגיבים - שימו לב שזה גם המחיר שמיקרוסופט הפסידה על מימון העלות ההתחלתית של ה XBOX360 פחות או יותר ושלא מדברים פה על כמה הן כבר החזירו ממכירת משחקים.

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  15. זה התחיל כשהייתי בתיכון בפנימייה: הביאו לי לשחק כמה שעות ב God of War הראשון. אני מודה שהתאהבתי במשחק ממבט ראשון, בעלילה ובויזואליות- אחד המשחקים הכי טובים שיצא לי לשחק. אבל לא היה לי לא את הזמן ולא את הכסף להשיג אותו. בצבא המפקד הביא לסופ"ש אחד את הפלייסטיישן 3 החדש שלו, ושם יצא לי לפגוש את הכותר השני: באמת היה תענוג, אבל זמני היה קצר. השלישי יצא- וחוץ מקמה פעמים ביוטיוב, לא רציתי להרוס לעצמי את החוויה. אני יודע שאני די קמצן ומנסה להיות פרקטי- אז כן יש לי PC, וכן יש לי איזה 300+ משחקים בSteam/origin/uplay וכו' שהשגתי דרך דילים ובאנדלים למינהם, אבל את הדבר שאני באמת רוצה לא בר השגה. אז לאור ההשקה הקרובה של הכותר הרביעי של המשחק רציתי לבדוק את המים…

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by dor444,

שלום, יש לי בבית מודם שהוא גם ראוטר של אסוס מדגם AM 604g, בנוסף מחובר אקסספוינט בבית על מנת להגדיל את טווח הקליטה. התשתית שלי היא בזק והספק הוא בזק בינלאומי. אגב, כשאני מנסה לשים סיסמא על הרשת האלחוטית האינטרנט לא עובד במקומות מסוימים שהוא כן עבד לפני ששמתי את הסיסמא, אני אשמח אם תעזרו לי גם בזה. במחשבים הניידים והשולחניים שיש ברשותי בבית אין בעיה של חיבור לאינטרנט אלחוטי, אבל הבעיה העיקרית היא במכשירים שאין להם תמיכה בבזק ולכן אני צריך את עזרתכם פה. הבעיה היא במכשירי אפל השונים (אייפד, אייפון ואייפוד) והכי חשוב, בקונסולת ps3. הרשת האלחוטית תמיד מופיעה בסנכרון אבל כשמנסים להתחבר.. היא עובדת רק כשמתחשק לה, לעיתים רחוקות ולרוב לא מצליח להתחבר ולא עובד. אני ממש זקוק לעזרה, …

• 0 תגובות
    • 897 צפיות
  17. א) איך אני מתחבר, פשוט תוקע את הכבל רשת במחשב או במודם? צריך להגדיר משהו במחשב? ב) הבנתי שכדי להתחבר ללייב חייבים לעדכן את המכשיר, מה שלא בריא לקנסולות פרוצות, שחלקם הפסיקו לעבוד לאחר העדכון. ג) איזה רזולוציות חדשות נוספו בעדכון. תודה

• 0 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. לא ניתן לראות אותו מתוך המשחק עד שלא מסיימים את הפרק, ולא ניתן למצא את זה ב youtube וכאלה מכיוון שהמשחק דיי חדש

• 0 תגובות
    • 548 צפיות
  19. Started by Koko Ben Hamin,

פורסם באתר PSPFANBOY,צולם בתערוכת CES 2008. לינק: http://www.pspfanboy.com/2008/01/08/video-how-to-skype/

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  20. כשאני מחבר אוזניות לשלט של האקסבוקס יש זימזום קבוע. יש פיתרון? תודה לעוזרים...

21. Started by ronald19801,

שלום, איזה תת גרסאות קיימם ב xbox one ? 2. איזה תת גריסאות קיימןת ב play station 4 ? ומה ההבדל בינהם ? מה מומלץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by אבי11,

האם אפשר לחבר PSP לאינטרנט בנתב חוטי ואם כן אפשר בבקשה מדריך

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  23. Started by andrei21,

לאחרונה פרצתי את ה PS3 וזה חדש בשבילי קראתי שעל מנת להפעיל משחקים אני צריך backup manager איפה אפשר להוריד אותה?

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  24. Started by aradgonen,

שלום! אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הפלייסטיישן 3 שלי. קודם כל כמה נראה לכם שהוא שווה ? (יש לי כמעט 30 משחקים מקוריים, רוק בנד עם טופים גיטרה ומיקרופון, ps move וגם את השלט ניווט וגם את הרובה המקורי של סוני לקילזון 3, והגה לוגיטק g25 ושלושה שלטים מקוריים). אני מתלבט בין xbox one ל ps4. אני ראיתי את הforza motorsport 5 וממש התלהבתי אבל איך הוא בהשוואה לגראן טוריסמו 6? וגם יש לי gta v והבנתי שמי שמשדרג את הקונסולה וממשיך לשחק מקבל המון בונוסים ודברים מיוחדים, אבל אם אני עובר מפלייסטיישן לאקס בוקס אני גם יקבל את זה? ובכללי מה אמין יותר.... ממש תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by shmil_y,

היי קניתי את המשחק חדש מקורי - Mortal Kombat vs. DC Universe ל PS3, וכשאני משחק יש סאונד (במצב מלחמה) אבל בקטעי מעבר של הסיפור אין סאונד בכלל. הגברתי שם בהגדרות את הווליום למקסימום בכל הפרמטרים ועדיין אין סאונד רק תמונה בקטעי וידאו. המשחק איזור 2 וה PS3 הוא של ישפאר. באף משחק אחר לא נתקלתי בבעיה הזו. הוא גם עידכן לי גירסה למשחק לפני ההתקנה. מישהו נתקל ויודע מה הפיתרון? הבעיה היא במשחק או ב PS3?

• 0 תגובות
    • 716 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.