קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
טוב אז ככה יצא לי לשחק כמה שעות במשחק הזה אבל הוא שיעמם אותי אחרי זה אז נטשתי היה לי חלק שהייתי אם קצת "חיים" ובלי אפשרות ריפוי קרוב ולמרות שיכלתי לשחק ולעבור את החלק הזה בסוף המשחק פשוט לא מצדיק את המאמץ בכל מקרה Cursed Mountain פותח על ידי חברת פיתוח קטנה הוא משחק אימה \השרדות שאתם מגלמים בו אח שמנסה למצוא את אחיו שנעלם על הר גבוה אם אני לא טועה אימליה אבל לא בטוח בדרך אתם פוגשים רוחות רפאים -אבל זה לא משחק סטנדרטי בסגנון כמו ריזידנט איוול פה אין לכם נשקים חזקים אלה רק פטיש הרים וכמה חיזוקים חלשים יחסית שמקבלים בהמשך גם מבחינת החוזק של הדמות היא יחסית חלשה בכל מקרה ולמרות זאת רוב המשחק מאוד קל הבעיה שפה ושם נתקלים בחלקים הרבה יותר קשים וזה הרבה בגלל שהדמות…
-
- 0 תגובות
- 704 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע בערך PSP, והחלטתי שכדאי מאוד שאני אגן עליו עם כיסוי כלשהו. אני רואה שיש 2 סוגים - סוג אחד קשיח שעוטף אותו מפלסטיק, וכיסוי אחד מסיליקון. מה עדיף מביניהם נגד נפילות? (דגש על נפילות..). ומה לגבי מגן מסך?.. כדאי? איזה סוגים יש?.. תודה
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
טוב אז ככה נינטנדו הכריזה כמה דברים לאחרונה קודם כל מי שרכש בעבר את דפדפן האינטרנט בכסף במקום לקבל זיכוי מקבל אפשרות להוריד משחק NES ממבחר של כמה משחקים בחינם רק משחק אחד ואין אפשרות לקבל זיכוי או משהו או לתת במתנה לעשות את זה הולכים לחנות הווירטואלית (שדרך אגב קיבלה עדכון נוסף -רק למי שיש את "ערוץ ההומברו " כדי להתרחק ) מעדכנים מי שלא עדכן ואחרי העדכון הולכים לאפשרות של ההצעות חינם בחנות הווירטואלית -שם תראו משחקי NES ותצתרכו לבחור אחד להוריד אני אישית בחרתי את מאגמן 1 כי אני רוצה לחרוש על כל הסידרה (מחלה נפשית) עוד דברים זה צבעים חדשים לשלטים ונונצק נינטנדו תוציא צבעים כחולים ווורודים (דובי הצבע הוורוד במיוחד בשבילך ) > כניראה המושאן פלוס יקבל בעתי…
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק ראשון מאז שהחלפנו קידומת ואנחנו נרגשים וגאים כאילו מדובר בפרק הראשון. רסמי – לא צחוק, לוני כמעט טבע (שוב?!) ממש שנייה לפני שהתחלנו הקלטה. השבוע יש לנו 3 משחקים חזקים מאוד שסקרנו ודיברנו עליהם בפרק, המדובר ביותר הוא – איך לא – אנצ’ארטד 2 היה דיון סוער במיוחד שלדעתנו יעניין גם את בעלי הXBOX שבינכם. בפרקים הקודמים יזמנו תחרות נושאת פרסים (כרטיסי קולנוע בחינם) והגיע הזמן (סוף סוף) להכריז על רשימת הזוכים (- תפוטר משק”ית הפרסים לאלתר!) אנחנו יודעים שאתם על קוצים, אז הנה זה בא: פרק מס’ 21- “בלי רמזים” http://pod.icast.co.il/07526c5d-3dcb-4a2c-8264-7339e7e96778.icast.mp3 מה שיחקנו הש…
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
טוב אז ככה Spyborgs זה משחק בסגנון של GOD OF WAR רק הרבה יותר ילדותי ואם רובוטים המשחק הזה הוכרז די בהפתעה על ידי קאפקום בזמנו ותקופה ארוכה יחסית לא ידעו איזה סגנון המשחק יהיה בכלל בכל מקרה ובקיצור זה משחק מאוד בינוני -אין לא משהו באמת רע אבל אין לו גם משהו באמת טוב הגרפיקה נחמדה וחלקה אבל לא יותר מזה המוזיקה והשליטה סבירים לפחות מהשבלים שיצא לי לשחק האורך חיים יחסית למשחק בסגנון הזה צריך להיות בסדר זה לא משחק ארוך אבל יש קו אופ ל2 שחקנים וזה מסוג המשחקים שאפשר לשחק כמה פעמים בכל מקרה הבעיה הגדולה במשחק זה שחסרים לו דברים שאני מצפה ממשחק שנימכר ב50$ אין לו אף רכיב אונלין אין לו אף מצב משחק חוץ מהסינגל \קו אופ הרגיל -ובקיצור אין אף דבר מעניין במיוחד בGOW1…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. דבר ראשון, זה לא מה שאתם חושבים! אני בפירוש לא NOOB… טוב אולי כן, אבל יש נסיבות מקילות: זה יכול לקרות לכולם! זה אף פעם לא קרה לי בעבר! זה לא את זה אני … וכאלה פאק איט, מי שרוצה עוד פרטים – מוזמן להאזין בעצמו בנוסף, יש לנו סקירה ודיון שווה על טוני המאותגר מינית (הDLC החדש הנוצץ והאקסקלוסיבי לXBOX) סקירה על דמו חדש למשפחת הראצ’ט וקלאנק וים שאלות מאזינים. לקינוח השקנו פינה חדשה המוקדשת כל כולה לכם - "שאלת השבוע?" אז תתרווחו לכם על הספה, זרקו את הראש בנונשלנטיות אחורה, לחצו פליי, ותנו לנונסנס שלנו לסחוף אתכם לשעה הזויה… פרק מס’ 23 – “לוני הNOOB” http://pod.icast.co.il/e58f467e-6dca-45da-9a54-55d0f…
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
בעיקרון עכשיו במקום להריץ את זה בדפדפן שגם ככה הוא דפדפן ירוד בWII יהיה שרות חדש בצורת "ערוץ WII " יעודי לזה -יהיה אפשר להוריד את זה ב18 לחודש מהחנות הווירטואלית ומין הסתם האיכות תיהיה משופרת בהרבה מעניין יהיה לראות אם זה יתמוך בישראל בעיקרון המשתמש שלי בWII רשום על בריטניה ואני יבדוק את זה שזה יצא -נקווה שלא יחסמו את זה גאוגרפית לבריטים יש לפעמים תוכניות מאוד איכותיות http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=37873
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני יעשה את זה בקצרה ואלו סקירות ולא ביקורות ככה שאין ציון למרות שלCOD4 אני מתכנן לעשות ביקורת אחרי שאני יעבור את הסינגל כולל מצב הארקיד וגם ישחק מספיק במולטי -בניגוד למבקרים "מקצועים" שנותנים ציון למשחקים בסגנון ישר בהשקה ... והמבין יבין בכל מקרה נתחיל בראד סטיל ראד סטיל הראשון יצא בערך בהשקה של הWII ומאז הצליח למכור מעל מיליון עותקים בכל מקרה יצא לי לשחק בערך שעתיים והמשחק להתרשמותי לא טוב ולא רע יש לו סגנון גרפי די מגניב והוא משחק שרובו FPS אם קצת קרב חרבות אבל זה החלק החלש של המשחק כFPS בWII הוא לא טוב כמו COD5 או קונדואיט -אין לו מולטיפליר מקוון (בכלל אין מולטי ) \הכוונת לא משהו \ובכלל זה מרגיש כמשחק בינוני יש לו גימיק אחד שהיה יכול להיות…
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אז ככה יש לי XBOX 360 ARCADE חדש שקניתי וגם LCD 32 אינץ של פנסוניק רציתי לדעת מה ההגדרות הכי טובות שמגדירים בXBOX לגבי השידור עם הטלוויזיה כמו (PAL,NTFC 60H,70H) כל מיני חארטות כאלות מסך רחב או רגיל בקיצור כל ההגדרות כדי שאני אפיק את המיטב ואראה הכי טוב שאפשר אני מחבר אותם באמצעות כבל HDMI כמו כן אם אפשר עזרה גם בהגדרות הטאלוויזיה עם הXBOX... תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי לחבר את הפלייסטיישן לאינטרנט באמצעות ראוטר אלחוטי, ללא הצלחה . פעלתי לפי המדריך שמפורסם פה באתר, אך במהלך ה connection test אני מקבל הודעה על כשלון. שאני מנסה להתחבר לאינטרנט באמצעות הפלפון שלי אני כן מצליח, כך שהבעיה (למיטב הבנתי) איננה בראוטר אלא בהגדרות. עוד הערה, לאחר שה PS3 מבצע חיפוש לרשת אלחוטית הוא מוצא את הרשת אך אחוז הקליטה הינו נמוך (לדעתי) פעם אחת היה על 95% פעם על 80%, וזאת לאור העובדה, כי המרחק בין הראוטר ל PS3 לא עולה על 5 מטרים ומופרד עם קיר גבס אחד. אשמח לעזרה בנושא. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את הגיטרה לPC, אם אני אחבר אותה לפליסטיישן 2 שלי, היא תעבוד עם גיטר הירו 5?
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מתארגנת קבוצה לרכישת XBOX במטרה להוריד את המחיר . כל מי שרוצה לדעת עוד פרטים שיכנס לקישור הבא: (אני לא זה שמארגן את הקבוצה) http://forums.gamer.co.il/gamer2/php/replieslist.php?TopicID=1016632&Highlight=&page=0 מצטער אם הדבר פוגע בחוקי הפורום .
-
- 0 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי PSP מהדגמים הישנים 1000 ורציתי לדעת עד איזה נפח הוא תומך ואיזה סוגים מתאימים לו, האם הUltra II MS Pro Duo יעבוד איתו?
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
את המשחק הזה אני יבקר אבל לא יתן לו ציון בסוף -לא שהוא רע או משהו פשוט המשחק פונה בעיקר לילדים קטנים והרבה פחות לגימרים בכל מקרה המשחק פותח על ידי הוביסופט והצוות שפיתח אותו פיתח בעבר את Beyond Good and Evil ככה שלמרות שלא היו לי ציפיות גבוהות מהמשחק הייתי חיב לנסות אותו בגלל צוות הפיתוח הזה כי Beyond Good and Evil היה מצוין לזמנו בכל מקרה נחלק את הדברים של המשחק לקטגוריות עלילה - העלילה מאוד פשוטה הארנבים רוצים להגיע לירח וצריכים לבנות הר ענקי מכל מיני דברים שהם אוספים מעבר לזה אין באמת עלילה אבל פה ושם יש סרטוני מעבר שאולי יצחיקו ילדים קטנים משחקיות -ברובו זה כמו שילוב של משחק סקטבורד אם "אנחנו אוהבים את קאטמרי" רוב המשחק שולטים בעגלת סופר אבל היה מרגישה…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! מה הענינים ביצז’? אצלנו יותר מבסדר, יש לנו המון במה לשחק (סופסוף) ולא מספיק זמן (כרגיל) אבל תמיד יש לנו זמן בשבילכם. אז התכנסנו והבאנו לכם פרק נוסף מצחיק ומעניין ובו סיקורים של 2 משחקים, 5 חדשות חמות, שאלה שבועית נוספת ולקינוח פירגון כפול… אנחנו בטוחים שאתם מאושרים כמעט כמונו, כל כך מאושרים שקשה לתאר במילים (או שלא ;D) קבלו את פרק מס’ 26 – “משפריץ ניטים” http://pod.icast.co.il/f2088b05-d356-4e3c-9ec4-1deb5e7c73ff.icast.mp3 סקירת משחקים: Peggle Battlefield: Bad Company 2 Beta חדשות הגיימינג : כל מה שחם: Activision מוסיפה חברה שלישית שתעבוד על כותרי Call of Duty האם נראה בקרוב משחקי 3D וייש…
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
האם ל PS2 מודל SCPH-90004 (בעל השנאי הפנימי) יש שנאי אוניברסלי? אני מעוניין לקחת אותו לארה"ב ורוצה לדעת אם אזדקק לשנאי שם. תודה רבה, איתי
-
- 0 תגובות
- 970 צפיות
-
-
אחרי 10 דקות עד חצי שעה הרשת מתנתקת לי, אי אפשר לשחק ככה באונליין..! יש לי תגרסא הדקה שמחוברת לראוטר עם כבל רשת.. אגב מספר הבעיה היא 8002ad23. מישו יודע מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות. אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! ואיזה פרק! אנחנו בהחלט חושבים שהתפלק לנו הפרק הכי מצחיק שיצא לנו עד כה ;D באמת שניסינו להביא כמה חדשות חמות ולענות לשאלות מאזינים אבל ללא הצלחה מרובה, החבר’ה באו בראש טוב וזרמנו ופתאום שעה וחצי עפה לנו בלי להרגיש הכרחנו את עצמנו לסיים רק בכדי שנוכל להגיש לכם בזמן את הפרק החדש: פרק מס’ 27 – “יותר דפוקים משניצל" http://pod.icast.co.il/3a8f3033-916a-4166-8a5a-d0ed4d8df3a3.icast.mp3 מה שיחקנו השבוע (ליתר דיוק - במה יוגי משחק בזמן ההקלטה): Peggle חדשות הגיימינג : כל מה שחם: Ubisoft מפתחת 10 משחקים חדשים לפרויקט Natal ן4-5 משחקים לMotion Controller של SONY EA הולכים בעקבות Activision. ו …
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחבר את הדיסק הקשיח שלי לXBOX 360 ואני מעוניין לעשות רשימת צפייה של כל קובצי הוידאו שיש לי על הכונן. כמובן שהסרטים לבד מתנגנים אבל, אני משתמש בצפייה בוידאו במכשיר בעיקר כאשר אני עושה ספורט בבית וזה מסרבל את העניין כאשר אחרי כל פרק אני צריך לקחת את השלט לצאת אחורה ואז לעבור לקובץ הבא. האם ישנה אפשרות לעשות Playlist לקבצי וידאו שיש לי על הכונן ככה שהXBOX360 ינגן ישר דרך הכונן שלי את הרשימה בלי כל הסירבול? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. איתי עזב אותנו לטובת מרחבי ניו זילנד (פראייר ) אז חזרנו למקורות - שלוש נותנים בראש! אני ולוני ניצלנו את ההזדמנות בכדי למרר ליוגי עוד קצת את החיים ובין לבין דיברנו על דמואים חדשים שיצאו לא מזמן, משחקים דנדשים מהקופסא ולקינוח המון שאלות מאזין אז תתרווחו לכם אחורה ותנו לשדים הלבנים למלא לכם את הראש בשטויות, Alrighty Then פרק מס’ 28 - “אקווינסו אוצ’ה” http://pod.icast.co.il/f3137a74-9bf9-40ea-9443-7f092e186f71.icast.mp3 סקירת דמואים: Fairytale Fights Beyonetta סקירת משחקים: God of War Collection חדשות הגיימינג – כל מה שחם: EA הולכים בעקבות Activision. ו Medal of Honor מקבל Reebot …
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
http://news.vgchartz.com/news.php?id=6215 WII אפכה להיות הקונסולה הניחת הכי נימכרת בהסטוריה של נינטנדו והDS הינדת הנימכרת ביותר בהסטוריה של נינטנדו
-
- 0 תגובות
- 692 צפיות
-
-
חוץ מהכיסוי כמובן, האם כל הפונקציות זהות?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. וואטס אפ ביצ’ז? כידוע לרובכם, ממש לא מזמן הסתיים לו טקס הVideo Game Awards 2009 שבו מסכמים שנה ומחלקים פרסים למשחקים השווים (שופטים מושחתים ) אז הבאנו לכם מעט מהטקס על קצה המזלג עם חוות דעת אישית שלנו על מה שהתחולל שם (לפני ואחרי הקלעים) ובנוסף בצירוף מקרים מטורף יצא לכולנו לשחק בדמו לפני השידור, מה שאומר שלכל אחד מאיתנו הייתה חוות דעת אישית משלו, מדהים, אני יודע, אבל אל תתרגלו יש לנו המון חדשות, כמו גם שאלה שבועית חדשה למי שהתגעגע, הגיע הזמן שתספרו לנו מה אתם חושבים. אז יאללה אנשים, למה אתם מחכים, מהרו, הקליקו והאזינו אחרת נשלח עליכם את *JESUS… פרק מס’ 29 – “הגיהנום של דנטה” http://…
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שעה ופאקינג חמישים דקות!!! WTF?! דיברנו ודיברנו עד שירד לנו דם מהאזניים היה כל כך מצחיק ומעניין שהזמן פשוט עף לנו מבעד לאזניות, יש לנו פרק עמוס בביקורות וחדשות גיימינג לוהטות, סקר חדש בפורום הפאנבויז (האמת, עם תוצאות מפתיעות מאוד) תחרות נושאת פרסים חדשה, ובנוהל הרגיל – שאלה שבועית חדשה דנדשה אז תכינו לעצמכם כרית ופוך – אנחנו כבר נרדים אתכם זה בהחלט הפרק הארוך ביותר אותו שיחררנו אז אם אתם חושבים שאתם מוכנים, הנה זה בא… פרק מס’ 30 – “ורוד פוקסיה, גבר!” http://pod.icast.co.il/b5ebd881-8061-4d98-8d51-5a6b879f00ac.icast.mp3 סקירת דמואים: Army of Two Gran Turismo Diner Dash SingStar Viewer TapaToi מ…
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק אחרון לשנה הנוכחית, איתי חזר אלינו מניו זילנד הרחוקה והצטרף לפרק מסכם – פרק מיוחד! למה מיוחד? או – טוב ששאלתם! כי בפרק הזה לראשונה בתולדות הפאנבויז אנחנו מתכנסים חגיגית בחדר אחד ומקליטים פנים מול פנים לא רק זאת, אלא שקומץ מאזינים ברי מזל קיבלו הזמנה לוידאו צ'אט וצפו בנו משתטים בלייב ואף נטלו חלק בתכנית עצמה. אהבנו את הרעיון – יתכן מאוד שנעשה זאת שוב, אבל קודם עלינו לפתור כמה בעיות טכניות שהורידו מאיכות השידור ועל כך אנו מתנצלים. אגב, קטעי הMP3 של המאזינים שנשלחו אלינו שובצו בתכנית ואהבנו אותם מאוד – כל הכבוד חבר'ה, הפרסים כמובטח, יחולקו בקרוב תודה לכולם על שנה נפלאה, שנה הבאה תהיה…
-
- 0 תגובות
- 791 צפיות
-