עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. היי חבר'ס יש לי חבר סטודנט שיש לו קורס להקים אתר, הנושא שהוא בחר הוא קונסלות. בתור כאלו שחיים את זה - מה הייתם רוצים לראות באתר כזה? כדי שהוא יקבל רעיונות מה יהיה תוכן מקובל ויעיל. כל מידע שתתרמו יכול לעזור.. תודה

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  2. Started by Barni,

דוד שלי רוצה להפטר משלו עקב חוסר שימוש. הוא גרסא אמריקאית, עם מאוורר מותקן לקירור נוסף, 90 ננומטר, גרסאת פרמיום. רציתי לדעת במקרה ולא ארצה להשתמש בו, בכמה בערך אוכל למכור אותו? ואני יודע שזה לא חוקי לדבר על זה, אבל המכשיר לא פרוץ. במידה ויהיה פרוץ, בכמה אוכל למכור? המכשיר כולל שלט אחד ושנאי. אם סוג השאלה לא מתאימה לפורום אז אני מצטער. נ.ב.-נא להיות כנים, אל תנסו לקנות ממני ולהגיד "400 שקל מחיר מצוין!" וכו'. אני לא מנסה למכור פה בפורום!!! פשוט יש לי כבר מישהו שמעוניין בו ואני מעוניין למכור לו. תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  3. Started by sft,

cinemaworld פרסמו לא מזמן שהם מוכרים WII במחיר 1K, הם לא כתבו עם יש צי'פ או לא, אם מקבלים משחקים, אבל זה נשמע ממש מחיר מוזל - אני תוהה לעצמי אם כדאי לקפוץ על זה או לא ? 1.ראיתי שהדגם שלהם הוא מדגם PAL, האם זה אומר שזה יגביל אותי מבחינת משחקים ? (עד כמה שאני מבין כן, אבל האם יש הבדל משמעותי כלשהו ?) 2.אם יש לי צ'יפ, מה זה אומר ? אני אוכל להריץ משחקים שצרבתי ? תודה (: [ אם אסור לפרסם את זה פה, תמחקו בבקשה, לא היה כתוב משהו כזה בחוקים שראיתי, ואם לא ראיתי אני מצטער ]

4. Started by LazyBoy,

יתכן וזה פורסם פה כבר, אני לא עוקב אחרי הפורום הזה http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26633203

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  5. שלום חבר'ה אי אפשר רק לשחק בPRO PRO PRO PRO (למי שלא הבין - PES2009). את הNBA 2K לא אהבתי, ואת הTOP SPIN יש לי אבל הוא קשה בטירוף. אשמח לקבל המלצות למשחקים הן ליחיד והן לשניים. תודה.

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  6. אם מישהו שיחק במשחק Battlefield 1943 אשמח לקבל חוות דעת על המשחק. אם הוא שווה את המחיר?

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  7. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם פרק זה שודר בלייב בהשתתפות מאזיננו בצ’אט אקטיבי במיוחד. בפרק סקירה על הדמו החדש של THEXDER NEO, המון שאלות מאזינים ואפילו שאלה שבועית חדשה אז אם אתם מוכנים, תתחילו לתלוש ריסים, הנה זה בא… פרק מס’ 36 – “הגשמת משאלות” http://pod.icast.co.il/b5bfd393-a940-44de-a8a8-e9d6f390249a.icast.mp3 סקירת משחקים כללית סקירת דמואים ספציפית: THEXDER NEO חדשות הגיימינג – כל מה שחם: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Coming to PlayStation 3 Gears of War’s Marcus and Dom to be Featured in Lost Planet 2 DICE Releases Battlefield: Bad Company 2 Demo for Xbox 360 God of War III Gets an Of…

• 0 תגובות
    • 736 צפיות
  8. Started by manticore,

יש איזה אתר שעושה משלוחים לארץ שאפשר להזמין דרכו את המשחק? PAL כמובן... תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  9. שלום יש לי טלווזיה 32 אינץ' של סמסונג כשאני מחבר אליה סוניפליסטיישן2 בחיבור הרגיל (RCA) אדום , לבן , צהוב רואים בטלווזיה צבעים של ירוק כחול וטורקיז ולא רואים את הצבעים כולם בדקתי את הסוני בכל טלווזיה אחרת הוא עובד מעולה וגם הטלווזיה עם ממיר בחיבור למחשב או לכל קונסולה אחרת עובדת מצויין מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בצורה הכי מהירה והכי זולה תודה

• 3 תגובות
    • 736 צפיות
  10. Started by huber,

http://www.shacknews.com/onearticle.x/52403

• 3 תגובות
    • 735 צפיות
  11. Started by smulikon,

נתקעתי. זה בערך בהתחלה. הגעתי לחדר שיש בו ערימת פצצות ליד המסך מחשב הזה .. וכשאני מנסה להפעיל את המחשב רושמים לי על המסך שהפצצות מפריעות ושאני אנסה לפוצץ אותן. נישיתי לשים פצצות עליהם ובצדדים. גם יריתי עליהם ולא עובד כלום. פתרון מישהו? (ליביו תפתיע אותי...)

12. Started by dolevmaor,

שלום לכולם אני מתלבט באיזו קונסולה לבחור מבין השתיים XBOX 360 או PS3 ?

13. Started by ironman405,

היי מישהו יכול לתת ביקורת איך המשחק?

14. היי אחי שוטט קצת בEBAY ומצא XBOX 360 ELITE עם כול ערכתו ב500ש"ח רק עם בעיה בכונן DVD שלו משומה הוא אינו קורא דיסקים אבל המכשיר עובד בצורה מעולה וניתן להריץ הכול דרך הHD. האם אפשר לתקן עצמאית? כמה עלול לעלות תיקון במעבדה? בתודה מראש ^^

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  15. Started by pet4a,

האם ה WII תומך בכרטיסים המהירים בנפח של 4\8 GB? תודה

16. Started by ofirterev,

שלום לכולם הורדתי את המשחק פתחתי את הקובץ המכווץ ויש לי שני קבצים m-aitdps2 אם סיומת iso ואחד אותו קובץ אם סיומת mds איזה מהם לצרוב זה משחק לps2 תמיד צרבתי את הקובץ iso בבקשה עזרה

17. אני ראשון 1 [br]פורסם בתאריך: 20.09.2009 בשעה 21:58:39 continue [attachment deleted by admin]

18. אני כבר כמה זמן חושב לקנות מכשיר גם בשביל מוזיקה וגם בשביל סרטים, ואז מישהו הציע לי את הPSP‏ ‏ואז זה גם משחקים. זה רעיון מעולה כי גם לסוני יש מסך מעולה. אז כמה שאלות. 1.‏ ‏איך מחזיקה הסוללה שלו? 2.‏ ‏איך הmp3‎‏ שלו? איכותי? 3.‏ זה קורה כרטיס זיכרון של 16 ג'יגה? וכמה שניתן לפרט יהיה מעולה.. תודה

• 2 תגובות
    • 734 צפיות
  19. נינטנדו הכריזה על שיתוף פעולה בינה לבין LucasArts השיתוף הזה יוביל לתכנים של מלחמת הכוכבים בכמה ערוצי WII כולל הכרזה ששלושת משחקי "סופר מלחמת הכוכבים" (משחקים שיצאו לסופר נינטנדו ) יגיעו לחנות הווירטואלית עכשיו כבר יצאו בעבר כמה משחקי מלחמת הכוכבים לWII אבל זה לא היה במשגרת שיתוף פעולה ולא היו תכנים נוספים בערוצי WII בכל מקרה זאת ההכרזה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=4743 ובנימה אישית יצא לי לשחק בזמנו בכל שלושת משחקי "סופר מלחמת הכוכבים" לזמנם הם היו משחקים מאוד טובים (יחסית למה שהיה מקובל בזמנו כולל המגבלות חומרה ותוכנה שהיו בתקופת ה16 ביט) אבל אני לא חושב שזה מסוג המשחקים שמתישנים בצורה טובה אבל אני כן מקווה שהשיתוף פעולה הזה יוביל בעתיד למשחקים יותר מ…

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  20. Started by jackal,

שלום רב אני חדש בנושא ולפני שאני הולך לקנות PS-3 יש לי מספר שאלות. 1- האם PS-3 קורא דיסקים צרובים ( סרטים ,DVIX וכו. ) 2- האם ישנה יציאת USB כל מנת לחבר disk on key על מנת לראות ממנו סרטים. 3- האם הוא תומך בפורמט הקודם ( DVD ). לתשובותיכם אודה. בברכה JACKAL

• 3 תגובות
    • 734 צפיות
  21. Started by huber,

אני מביא את המידע הזה על מנת להפריך ידיעה שפורסמה ברשת שאמרה פעם שה PS3 הוא חזיר אנרגיה וגם כשהוא ב STANDBY הוא צורך המון ולכן מומלץ לנתקו מהחשמל כשהוא לא פעיל. כפי שאתם רואים, הוא צורך רק וואט אחד במנוחה: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=357610

• 4 תגובות
    • 733 צפיות
  22. Started by methodman,

הבנתי שיש לא מעט אתרים שאפשר לקנות בהם מנוי 12 חודשים ללייב והם שולחים את הקוד לאימייל הבעיה שאני לא יודע כמה הם אמינים למישהו יש ניסיון עם אתר כזה ויכול להמליץ לי עליו ?

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  23. שלום לכולם! יש לי בעיה די מעצבנת בPro Evolution Soccer 2009 בפלייסטיישן 3. אני תמיד מגדיר שאני בועט עם עיגול ולא עם ריבוע. הגדרתי בשלט הראשון והכל סבבה. הגדרתי אותו דבר גם לשלט השני והכל טוב. הבעיה היא שנגיד אני מפעיל את המשחק מחדש אז תמיד בשלט שמוגדר השלט השני זה מתאפס וחוזר להיות ריבוע וככה אני צריך להגדיר שוב ,עד לפעם הבאה שאני מדליק את השלט... למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 733 צפיות
  24. Started by gal663,

אהלן חברים! קניתי את המשחק ה - metal gear 4 ל-ps3. זה יישמע קצת דבילי.... אבל אין לי מושג מה עושים, איך יורים, איך הולכים פשוט כלום אני זז עם השחקן שתי מטר ובום הורגים אותי. איפה אני לומד לשחק בו.?? אם יש מישהו שמוכן לבוא אליי וללמד אותי לשחק תמורת תשלום סמלי אני אשמח! תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 733 צפיות
  25. רכשתי את הקונסולה הזאת לפני שלושה שבועות בערך ואני לא מרוצה מיכוון שהשליטה קשה זה לא כמו הסוני,האקסבוקס וכדומה מה אתם אומרים ניתן עוד צאנס למשחקים אחרים יותר קלים או שנעבור לסוני 3 ואם אפשר בבקשה המלצה למשחקים טובים שהשליטה לא כול כך קשה ישמח והאם רק אני התאכזבתי מ ה wii? ישמח לקבל תגובות

• 3 תגובות
    • 733 צפיות

דיונים חדשים בפורומים