קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
https://www.engadget.com/2019/04/16/sony-first-playstation-5-details/?sr_source=Facebook&fbclid=IwAR3S5_cCx0TOvtGmDeUkEr9mb7GfHpUxOvRdIoeaXBHFp0cGUKecMHfMoKY
-
- 4 תגובות
- 3.8k צפיות
- 2 followers
-
-
אני מאוד מקווה שיעשו את זה טוב ורק לעזזל שיעשו לפי הטרילוגיה הישנה או שלא יקשרו את זה לסרטים בכלל רק לא לטרילוגיה החדשה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי השבוע אני קונה את הסוני 3. איזה דגם כדאי לקנות ומאיפה? מודה לכם על ההמלצות.
-
- 25 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
חם חם מהתנור, רגע לפני העונה החדשה נצחון יפה עם אחלה הריגות ושיתוף פעולה חכם וטוב. פרגנו בעוקב ובלייק, אודה לכם מאוד!
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי שלום לכולם. אז אני מתחנן שאחי יביא לי מחול xbox 360 והבעיה היא שאני בור בזה. 1.קראתי פה בפורום וראית המון על שיטות שידור pal ו nstc אם אני זוכר נכון.אני מאמין שזה לא קשור ליציאת הכבלים לטלויזיה אלה זה משהו אחר שקשור למשחקים מישהו יכול להזביר על זה בקצרה ואיך זה מתקשר לרכישה (כי הבנתי שיש כמה שיטות שידור-בשפה של הקונסולות) זתומרת אם אני רוכש את המכשיר בחול אני צריך להגיד לו שיביא לי את המכשיר שמשדר בגרסא כך וכך? 2.עוד פעם בגלל שאני ממש בור בקונסולות ואפילו אחרי כתבות קטנות אני לא עוקב רציתי לדעת אם יש דגמים במכשירים האלה כמו משהו טוב משהו יותר טוב והעלית שלהם לדוגמא. וההיתי שמח שתמליצו לי על גרסא \דגם שהכי כדאי לרכוש להיום שיהיה הכי עדכני. סורי על הבורות.
-
- 5 תגובות
- 968 צפיות
-
-
אני רוכש מחר אקסבוקס משומש. סגרתי עם הבחור 1200 שקלים על הכל: אקסבוקס סלים, 250GB, לא פרוץ - לטענתו מצב מעולה שני שלטים מקוריים שני משחקים מקוריים: אחד נארוטו והשני GEARS OF WAR 3 חשבון לייב (גולד) שמאפשר לי לשחק במולטי פלייר עם תוקף לכמעט שנה שלמה (הבנתי ששנה עולה כ-250 ש"ח). בנוסף מצאתי לרכוש ממישהו אחר ב-100 ש"ח, דיסק מקורי של בCOD MW3 , הוא הסביר שזה "בלי קוד" ושאפשר לשחק במולטי פלייר חופשי, לא הבנתי למה הוא מתכוון אבל כל עוד הוא הבטיח שאפשר לשחק במולטי אני רגוע. מה דעתכם, בעיקר על המחיר??
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איזה כיף זה לפתוח את המייל ולגלות שהוזמנת לבטא של משחק! רק דבר אחד, המשחק, הוא לא לקונסולה שלך. מבאס ברמות. אז אני נחמד מאוד ומחלק את הבטא לבעל ה360 שרוצה בטא של COD5 שיגיב הראשון פה, תהנו.
-
- 7 תגובות
- 854 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי זיכוי בפייפל של 400 יורו והחלטתי שאני רוצה להזמין PS3. 1 יש איזה מקום מומלץ שהייתם ממליצים לי להזמין ממנו ? 2 כמה יכול לעלות משלוח של דבר כזה ? 3 מה קורה עם מיסים בכניסה לארץ ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 830 צפיות
-
-
אח שלי בניוזילנד ובוא רוצה לקנות xbox360 ולשלוח אותו אליי לארץ.. אני צריך שתעזרו לי אם כדאי או לא?והאם יש בכלל את הגרסא pal בניוזילנד? ואם הוא מזמין ושולח לי כמה זמן זה בערך עד שזה מגיע?[br]פורסם בתאריך: 27.02.2009 בשעה 09:20:18 בבקשה שמישהו יעזור לי..
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי XBOX360 Pal שקניתי בארץ לפני כשנה ולאחרונה אני יותר ויותר מעוניין להתחבר לשירות לייב היות ויש לי גם פלזמה 42" בסלון. אני מעוניין להזמין מחו"ל את המנוי לייב הזה. 1 אני רואה שרשום שם ב-Format שזה NTSC,האם זה יתאים לי ? (יש לי PAL). 2 אני יודע שיש בעיות עם ההירשמות מהארץ אבל אם אני מזמין מחו"ל איך זה בדיוק הולך ? אני רק מכניס איזשהו קוד וזה עובד בלי לדאוג שתהיה לי כתובת נכונה בחו"ל ? 3 תודה.
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
אשמח לקבל כתובת בשביל משתמש אירופאי וכתובת למשתמש אמריקאי, אשמח מאוד שלא יקחו לי מס על רכישות דרך הPSN.
-
- 3 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
יש משהו כזה פשוט עברתי פציעה וגם ה 360 שלי התחיל עם טבעת המוות שלו אז אני משתגע בבית אם מישהו לא אכפת לו גם להשכיר לי אני אשלם לו, כי משעמם לי מאוד מאוד
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כמה זה עולה? PS2 דק.. עם ציפ Matrix Infinity אבל לא המקורי.. אלא החיקוי.. + 16 מגה זיכרון + גויטיק אחד.. כמה זה עולה (בכמה למכור?)?
-
- 4 תגובות
- 788 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות PS4 ב Black Friday, אבל יש לי כמה שאלות. איפה אני יכול לקנות את זה בזול? אם משהו קורה לזה מסיבה כלשהי ואין אחריות יש מקומות שיתקנו אותו? PS4 PRO זאתי גרסא משופרת של PS4 רגיל נכון? יצאו לשניהם אותם משחקים?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
הייתי רוצה שתתנו לי קצת הצעות מחירים שיש בחניות אני הלכתי ובדקתי וראיתי בכמה חניות שיש סוני 2 + צי'פ + שלט מקורי של סוני 900 שקל זה שווה? וראיתי הצעה מפתה באיינטרנט והינה היא.. http://www.ynet-shops.co.il/shop/template/enterpricesalesproduct.aspx?came=330&CategoryName=games_consoles_main&AuctionId=7723760 האם זה שווה?
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אני רוצה את הדגם הכסוף + שני שלטים אלחוטיים + צ'יפ קורא צרובים+ כרטיס זיכרון כמה אמור לעלות? השלטים האלחוטיים מקוריים או שיש רק של חברות אחרות? איזה צ'יפ הכי מתקדם? כרטיס זיכרון איזה מומלץ וזה רק לשמירות נכון? איזה עוד דברים צריך לPS2 שעוזרים?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
קיבלתי הצעה מחנות, PS3 120GB SLIM.. + כבל HDMI ו2 שלטים ב2100 שקל, אחריות של ישפאר.. מה אתם חושבים על ההצעה?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מכשיר סוני 3 חדש ורציתי לדעת מאיפה הכי שווה וזול לקנות אני פונה לאילו מבינכם שיש ברשותם כבר מכשיר תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 714 צפיות
-
-
למשחקים בPS3 יש הגבלת איזורים? אם אני אקנה משחק PS3 בארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב? לסרטים בPS3 יש הגבלת אוזרים? אם אני אקנה סרט בלו ריי בארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב? למשחקי PS2 בPS3 יש הגבלת אזורים? אם יש לי משחק PS2 מהארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב? האם לסרטי DVD בPS3 יש הגבלת אזורים? אם יש לי סרט DVD מהארץ הוא יפעל על PS3 מארה"ב? האם הPS3 יכול לקרוא סרטי DVD שצרבתי? או שנגיד אני יכול לחבר אליו דיסק און קי, הסרט יפעל???
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות xbox, התקציב שלי הוא באיזור ה2000 ש"ח. הבעיה היא שאין לי מושג איזה סוג כדאי ומאיפה.. ראיתי שיש כל מיני סוגים כמו slim ו- elite מה עדיף? אף פעם לא הייתה לי קונסולה ואני ממש לא מבין בנושא, אני אשמח לקבל את המלצותיכם תודה
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=1023 http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=9348&perur=2&t=23&c=378 הגיוני הבדל המחירים או משהו מסתתר מאוחרי GAME SATION ? אני כבר חושב שאני לא רואה טוב , זה באמת אותו מפרט ומדובר גם ב GAME STATION שזה דגם חדש ולא משומש ? באמת כדי לקנות ב GAMESTATION לעומת BUG ? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
לאחר כמה חודשים של דילמה מה לקנות PS3 או XBOX 360 החלטתי לקנות את ה XBOX 360 ELITE רק כי כרגע הוא יותר משתלם.. ראיתי הצעה נחמדה ל XBOX 360 ELITE שעולה 340 GBP שזה בערך 2,790¤ כולל משלוח. השאלה היא האם יש מכס על ה XBOX 360 אם כן כמה ??? תודה אנשים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
רוצה לקנות xbox 360 עם ויש בחבילה כבל HDO עם אין לך טלוויזה אל סידי אז יש צורך לרכוש אותו או איפשר לוותר עליו ולהוריד את המחיר?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-