קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
יש לחבר PS2 והוא ביקש שאני אחפש לו כמה משחקים שיתאימו לילדים שלו, מה שכמובן אין לי מושג מאיפה אני מביא כי כל משחק קיים אצלי כמעט רווי באלימות(בכל זאת GOW2 זאת לא דוגמא טובה לילד בן 10) ככה שאני די אובד עצות בעניין. אם מישהו יודע על אילו משחקים יכולים להתאים לי כאן שלא יתבייש לרשום
-
- 0 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי gamepad של logitech למחשב (USB) רציתי לדעת האם יש דרך לחבר אותו ל-playstation 2 . אני יודע שיש מתאם שבעזרתו ניתן לחבר שלטים של PS למחשב השאלה אם יש את הדרך ההפוכה (לחבר שלטים של מחשב ל-PS ) תודה
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שיחקתי קצת בהתחלה של זלדה WW רק ליראות איך המשחק ניראה המשחק העיקרי שלי כרגע זה מאריו RPG 2 אבל עשיתה הפסקה קצרה ליראות את זלדה WW אפילו לא שמרתי רק יסתובבתי קצת והתמונות לא משקפות בזמן אמת הגרפיקה מזכירה מאוד את באגס באני או איך שקוראים לו כמו שאמרו בביקורות שיהיה לי זמן אני יחרוש אליו זה ביקורת מגימספוט- http://www.gamespot.com/gamecube/adventure/legendofzeldathewindwaker/review.html?om_act=convert&om_clk=tabs&tag=tabs;reviews
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות את ה XBOX360 וקיבלתי עניין גדול בקשר לקניה מחו"ל. אני מדבר על ה HDMI גירסת הפריניום. השאלות שיש לי בנושא: הבנתי שעם הגירסה החדשה עם ה HDMI אין בעיות "טבעת מוות" למיניהם? מאיזו חנות כדאי להזמין את ה XBOX? (אין לי אנשים שנוסעים לחו"ל) מה המחיר ההמומלץ? כמה לוקחים מכס עליו? כמה עולה הקונסולה בארץ? תודה, תודה, תודה...
-
- 0 תגובות
- 585 צפיות
-
-
היי, אני מחפש משחקים טובים לשחק עם בחורות, מצחיקים כאלו שאפשר לעשות התערבויות (נגיד.... מי שמפסיד שותה צ'ייסר) קצרים כאלו כיפיים שנוכל להנות תודה רבה, אורן.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
-
טוב אנשים אני ממש ממש מצטער שאני פותח עוד נושא ושוב משגע אתכם בקשר לקניית הקונסולה.. פשוט אני כללל כךךך רוצה לקנות ומחפש כל דרך אפשרית לקנות מחו"ל... הבעיה היא שהקרוב משפחה הראשון שנוסע לחו"ל זה רק עוד חודש וחצי מינימום, ואין לי כח יותר לחכות :(... אז אולי יש מצב שמישהו נוסע לחו"ל, ויכול לקנות בשבילי (בתשלום כמובן, אני אשלם למי (אם יהיה מישהו) שיסכים לעשות את זה בשבילי... אם לא אז אני מבין...כאילו זה בקשה די גדולה (ואני גם לא כ"כ מוכר בפורום הזה...אני יותר מוכר ב PCARENA למי שמכיר...).. בכל מקרה תודה גם אם לא אז פשוט אני אחכה בסבלנות... יום טוב שיהיה לכם!
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
בקשה קצת הזוייה, מצטער מראש P: בכל אופן, בעוד כחודש ההורים שלי יסעו לסינגפור, ואני ניזכרתי שרציתי לקנות בוקס360 אבל בארץ המחיר פשוט מוגזם. אז, האם בסינגפור המחירים יותר סבירים+האם הקונסולות שם תקינות? אם כן, מישהו מכיר רשתות מומלצות שאפשר לקנות מהן במחיר סביר? אני מרגיש צורך רק לציין שאני מעוניין במכשיר "נקי" ללא צ'פים, פריצות וכו' שאותם אני כבר אדאג להוסיף בארץ.
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למי שרוצה יש ביקורת של גימספוט פה- http://www.gamespot.com/gamecube/action/supersmashbrosmelee/index.html וזה המשחק לגימקיוב ולא המשחק שצריך לצאת בקרוב לWII טוב Super Smash Bros. Melee הוא אחד מהמשחקי המולטיפליר הטובים ביותר ששיחקתי יש לו רק חסרון גדול אחד וזה החוסר במולטי מקוון וחסרון קטן שהידית גימקיוב לא הכי טובה למשחקים בסגנון יתר הדברים מצוינים הגרפיקה מצוינת לסוג המשחק וכך גם המוזיקה יש מספיק דמויות שלבים מצבים והרבה רמות קושי לבחור כמשחק סינגל הוא פחות טוב אבל עדיין די טוב הרבה בזכות המצבים ורמות הקושי השונות בסופו של דבר הציונים היו בזמנו בסביבות ה90 והציון שלי אותו הדבר במשחק הבא יהיה כבר אונלין מה שיכול להיות מצוין ואולי אחד מהמשחקים המקווני…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני בchapter 11 בsan diego משימה: rooftop technician נמצאים על גג וישנן שתי קשתות גדולות כאשר ליד כל קשת ישנם שני קונוסים שמסמנים את קו ההתחלה וקו הסוף. בין שתי הקשתות יש מחסום. אני צריך לעשות manual ואז לבצע תרגיל flip מעל למחסום ולחזור לmanual עד קו הסיום (הקונוסים). עשיתי בדיוק מה שצריך אבל כשאני עובר את קו הסיום ויוצא מהmanual, אני נכשל וכתוב לי "gotta get that manual". עשיתי את זה כבר הרבה פעמים ותמיד אותו דבר. ניסיתי גם להתחיל את הmanual במרחק גדול לפני קו ההתחלה ולסיים מרחק גדול לאחר קו הסיום ועדיין זה מכשיל אותי. מצאתי סרטון שמדגים איך עושים את זה: http://www.tonyhawkguide.com/underground/san-diego.html עשיתי בדיוק את מה שמראים בסרטון. תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23524 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23512 מעניין יהיה ליראות כמה ימכרו עד סוף השנה לערכתי עולמית נינטנדו ימכרו יותר מי 2 מיליון בחודש הזה
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
החל מהשבוע יש אופציה להחליף את הנקודות באתר של נינטנדו אירופה (שמקבלים על Registeration של משחקים באתר) בנקודות לWII לקניית משחקים בVC ותוכנות לWII בחנות. יחס ההחלפה הוא 1-4 , לא הרבה במיוחד , אבל מצד שני אלו נקודות חינם שנותנות משחקים שאחרת היו עולים כסף - אז אני לא ממש מוצא על מה להתלונן (חוץ מזה שההקצאות כרטיסים נעלמות מהר , ומותר לקנות עד 2 כרטיסי נקודות ליום) לעוד פרטים : nintendo-europe.com תהנו. ליביו
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ניסתי לשחק עם 4 אנשים ולא הצלחתי חיברתי הכל והמשחק קלט רק 2 שלטים... מיישהו יודע איך עושים את זה?
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-
-
למה היא קפצה בסוף לים? ואחרי זה איך היא חזרה בתור ילדה? וכל זה היה כאילו גן עדן?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני רוצה להתחיל לשחק באקס בוקס לייב אם ישראלים (נמאס מאמריקאים טיפשים שחושבים שאנחנו אנשי חול מוסלמים) אז זה הגאמר טאג שלי תנו את שלכם אם בא לכם siles91
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אוקי,קניתי PSP SLIM & LITE לפני כמה ימיפ פשוט היה לחץ של מבחנים .. בקיצור המכשיר הוא דק בהרבה מהקודם(היה לי אותו והיה לו בריק ..נקנה בחו"ל והאחריות לא התממשה) את החבילה שקניתי בחיים לא תשיגו במחיר הזה,1600 שקל יצא לי חבילה כזאתזאת חבילה מיוחדת הבעלים של החנות חבר שלנו..) PSP SLIM &LITE+פריצה,זיכרון 4 GB של SanDisk קייס של לוגי'טק(של הגיימרים עולה 200-250 שקל),מגן מסך כל השטויות האלה.. כבל לחיבור לטלויזיה,כבל USB שכולל טוען כזה ..(שבמקור חבילה כזאת עולה בין 2300-2500 תלוי בחנות,אני קניתי ב-GAMESTATION) עכשיו לסיקור: המכשיר דק מאוד וטוען את המשחקים באמת יותר מהר מקודם,בהרבה יותר,לדוגמא:במצב עומס שאני מתכוון בישן הייתי משחק יותר משעתיים כל קרב במשחק WWE 2006 וז…
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שלא יודע הWII תואם אחורנית לגימקיוב הקונסולה הקודמת של נינטנדו כדי שאפשר יהיה לשחק במשחקי גימקיוב בWII היה צריך כרטיס זיכרון גימקיוב לשמירות ועד לא מזמן גימפאד גימקיוב את הגימפאד לא חיבים אם המוצרים יחסית חדשים אבל לפני זה אני ידבר על ה"קלסיק קונטרולר " הקלסיק קונטרולר הוא גימפאד של נינטנדו לWII שמתחבר ל"תחת" של השלט WII ולוקח מימנו חשמל הגימפאד הזה נועד לתת תשובה לחלק ממשחקי ההורדה בתשלום שנינטנדו מוציאה וגם לחלק ממשחקי הWII שיותר נוחים ככה יש לו כמה חסרונות 1-אין לו רטט 2-הוא לא נותן לשחק במשחקי גימקיוב 3-החיבור לשלט WII מעצבן ובמשחקים שתומכים בכמה סוגי שליטה לדוגמה מאריו קארט וSSBB הוא לוקח בעצם יחידת שליטה של שחקן מה שעלות תועלת מו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב אז ככה למי שלא יודע יצא עדכון חדש ב3 האזורים נינטנדו לא אמרה מה השינוים חוץ מ"שינוים מאחורי הקלעים " אבל דיווחים ברשת מדברים על מחיקת ערוץ ההומברו (הערוץ עצמו חוקי אבל לא רישמי ) וחסימה של כמה פריצות להתקנת הערוץ הזה ודברים שקשורים אליו לא דיברו על ציפים אלה רק על פריצות תוכנה ואני אישית לקחתי סיכון ולא נתקלתי בבעיה ... למרות שאני לא ממליץ על לקיחת סיכון כזה למי שלא חייב להתקין כרגע בכל מקרה חיפשתי שיפורים ולא מצאתי היו כמה דברים שגיליתי אבל כניראה הם הגיעו בעדכונים קודמים לדוגמה ב"ערוץ התמונות" אפשר לישתמש בתמונות כפאזל ווירטואלי שזה די נחמד ומתאים לילדים קטנים -זה גם חינמי בדפדפן של הWII יש כמה לינקים לאתרים שקשורים לנינטנדו זה לא משהו גדול ולא כלום וכניראה גם היה ק…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
דלפו תמונות של החבילה החדשה - מעניין יהיה לראות אם נינטנדו ישווקו 2 חבילות שונות או שבמקום יפתרו מהחבילה הישנה שהוזלה לאחרונה וישווקו רק את הגרסה הזאת בכל מקרה גם החבילה הזאת וגם ההוזלה של החבילה הישנה הרבה יותר משתלמות מהחבילה הישנה ב250$
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע יש לנו אורח מיוחד – גיל, חמד של בחור שמסקר בזמנו החופשי משחקים לטובת ורווחת קהילת הגיימרים באשר הם. כמן כן, יש לנו הרבה מה לחדש בפרק, יצאו משחקים חדשים, דמואים דנדשים, חדשות מסעירות וסקופ בלעדי! היה המון על מה לדבר עד שמבלי לשים לב גלשנו בפעם הראשונה לפרק הארוך בתולדותינו, פאקינג שעה וחצי!! אז כן, עמדנו בהבטחה שלנו משבוע שעבר והבאנו לכם פרק ארוך וחגיגי אבל שלא תתרגלו לנו אה טוב נו, על מי אנחנו מנסים לעבוד כאן, נהנינו בטירוף ויש מצב שננצל שוב את ההפוגה הזמנית של יוגי מהלימודים וניתן בראש כל עוד אנחנו יכולים בינתיים אנחנו גאים להציג לפניכם את הפרק החדש: פרק מס’ 18 – “מתים מבפנים…
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב זה סקירה ולא ביקורת כי לצערי המשחק כל כך מאכזב שהחלטתי לנטוש בכל מקרה למי שלא מכיר את סדרת Fire Emblem אז זאת סידרה פחות מוכרת של נינטנדו שיצא בהתחלה לפמיקום (הNES היפני -בארץ תחשבו על מגאסון ) ומשם קיבלה המשכים ויצא גם לקונסולות אחרות של נינטנדו המשחקיות של הסדרה זה אסטרטגיה בתורות אם אלמנטים של RPG בכל מקרה Fire Emblem: Radiant Dawn הוא המשך למשחק שיצא לגימקיוב וגם מרגיש וניראה ככה עכשיו כחובב אסטרטגיה בתורות שזה תחום שנפוץ בעיקר בנידות של נינטנדו מאוד ציפיתי למשחק אסטרטגיה בתורות בפלטפורמה חזקה (יחסית לGBA\DS ) חשבתי על גרפיקה מאוד טובה ועל סאונד ודיבוב מלא וסרטוני מעבר ובפועל קיבלתי משחק פושר גרפית אם סאונד משעמם שבקושי יש סרטוני מעבר ודיבוב …
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. השבוע היה לנו פרק בשינויי כוחות מעניינים. אירחנו את גיל שהתארח גם בשבוע שעבר ואפילו סיקר משחק. לוני לא יכול היה להצטרף אלינו עקב טיסה לצרפת ואפילו איתי נשאר רוב הפרק. רק יוגי וסיב נשארו עד הסוף. סקרנו את הדמואים המעניינים שעלו לאחרונה, יוגב וגיל סוקרים את Digger HD. בנוסף, מגוון של חדשות מעניינות, הכרזות דרמטיות ותחרויות, וכמובן, פרק מצחיק כמיטב המסורת. פרק מס’ 19 – “אגדה ברוטאלית“ http://pod.icast.co.il/f2cd0dca-ed44-4f9b-b754-e7d6532dce5a.icast.mp3 * מה שיחקנו השבוע? * סקירות משחקים: o Need for Speed Shift o Digger HD * סקירות דמואים: o Brutal Legend o U…
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
טוב החלטתי שהגיע הזמן להכין רשימה כזאת כי יוצאים משחקים לא רעים ב2010 אני מכניס לרשימה רק משחקי גימרים ולפחות רובם משחקים שצריכים לצאת טוב בסוף הרשימה אני יכניס משחקים שתאריך ההשקה לא ידוע ומשחקים שיש רק שמועות שהם בפיתוח 1- New Super Mario Bros. Wii משחק מאריו בסגנון הישן אבל אם אפשרות של עד 4 שחקנים ביחד יוצא בסוף 2009 2- Resident Evil: The Darkside Chronicles משחק יריות מסילה של קאפקום אם אלמנטים של ריזיטנד איוול יוצא בסוף 2009 3- Tatsunoko vs. Capcom משחק מכות של קאפקום בסדרת VS -המשחק יצא כבר ביפן אבל יצה במערב רק ב2010 אבל יעבור שיפורים לגרסה המערבית שתכלול עוד דמויות וגם מצב אונלין 4- Monster Hunter Tri משחק ציד מפלצות שיכלול מצב …
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אם ראיתי משחק בamzon.co.uk שנקרא Dragon ball raging blast גירסת האספנים ובגלל שזה בPre order המחיר הוא על 200 שקל שזה מחיר מאד מאד זול ואני ממש רוצה לקנות את המשחק הזה אבל הבעיה היחידה היא שהאתר לא שולח משלוחים לישראל (והמחיר בארץ הוא 440 ככה שזה לא בא בחשבון) האם יש דרך שאני יכול לקנות את המשחק דרכם וזה ישלח לארץ או שיש מישהו שגר באזור הזה ויכול לשלוח לי את זה (בדרך מסויימת) בתודה רבה,play
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני לא יתן ביקורת אלה רק סקירה למרות שהמשחק עצמו די טוב הבעיה שלי שיש או באג או משהו אחר ... שתוקע לי את המשחק יחסית מוקדם ואין לי כוח לנסות לפתור את הבעיה ... בכל מקרה המשחק מבחינה עלילתית מקדים את Dead Space והוא יריות מסילה בהתחלה חשבתי שהוא יצא זבל גמור אבל זה לא המצב -יחסית למשחקי יריות מסילה EA באופן מפתיע השקיעו במשחק הגרפיקה יחסית לWII ניראת טוב מאוד קשה לראות את זה בתמונות אבל בזמן אמת זה ניראה קרוב לDS המקורי רק ברזולוציה נמוכה לפחות על טלוויזית CRT פשוטה 25 (זמנית העברתי את הWII לטלוויזיה הזאת לכמה חודשים עד שאני יקנה LCD 32 איכותי ) השליטה עצמה טובה ויש שימוש נחמד ברמקול של השלט WII מבחינת אווירה ההתחלה די פושרת אבל מהרגע שיוצאת המפלצת הראשונ…
-
- 0 תגובות
- 715 צפיות
-