עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27617 השמועה הזאת רצה כבר כמה זמן ולדעתי היא הגיונית מאוד שילוב של הליבה הגרפית אם המעבד קירור חדש שיתאים לקירור הרכיב המשולב הזה וצריכת חשמל כנראה יותר נמוכה יאפשרו לבנות 360 קטן יותר וזול יותר גם ליצור גם לאכסון והובלה ברגע שכל המחירים ירדו המחיר בחנויות גם יהיה כנראה זול משמעותית

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  2. Started by Godmoney,

לאלו מכם שיש - האם אתם מרגישים בחסרונות שלו על פני PAL? האם אתם מתחרטים על הרכישה ומצטערים שלא קניתם PAL? הציעו לי PS3 במחיר דיי טוב - אבל אמריקאי. אני לא יודע אם לקנות או לא.

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  3. Started by DorM,

ההורים שלי נוסעים ללונדון בעוד שבועיים וברצוני לבקש שני משחקים חשבתי על : באטמן כי הוא חדש וקראתי ביקורות ממש טובות, אינפיימוס אקסלוסיבי וגם עליו קראתי ביקורות ממש טובות. מה אתם אומרים? אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח של 500G בעל 5400RPM בגודל 2.5 של ווסטרן דיגיטל, יעבוד כמו שצריך? הוא אמור להיות פנימי.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  4. שלום לחברי הפורום, אני וחבר טוב שלי אוהבים לשחק משחקי SHOOTER ביחד (מסך מפוצל), המשחק האחרון ששיחקנו ביחד היה ARMY OF 2 והוא היה מצוין, אני מחפש משחקים טובים נוספים בסגנון הזה, אשמח לקבל הצעות.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by Guyke,

יש לי כבל component וקניתי מסך חדש (HD ready).הייתי רוצה לדעת אם כדאי לקנות כבל HDMI או שאיכות התמונה תיהיה אותו דבר עם שני הכבלים (מחובר לPS3)

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  6. המשחק הנוסטלגי הזה הולך להתאפשר להורדה בקרוב ב PSN בטח יעלה איזה 5$ http://www.capcom-unity.com/grant008/blog/2008/08/11/street_fighter__surprise אחי מאושר עד הגג

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  7. Started by 100BATISTA,

טוב אני די בהול אז תצטרכו לסלוח לי על הפתיחת הנושא אבל אבל אהממ אני נרשמתי לPSN מה זה עולה כסף כל חודש? כי חשבתי שנתנים את המספר כרטיס רק למטרה שאם אתה רוכש משהו אז מחייבים אותך דרכו ???

8. Started by Thant,

יש לי אפשרות לקנות PS2 מהישנים (העבה) ב 500 שקל או את הדק החדש יותר ב800 שקל. (בשניהם אגב יש את מה שאסור לציין) כל אחד מהם מגיע עם כ-10 משחקים. שווה?

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  9. Started by sft,

cinemaworld פרסמו לא מזמן שהם מוכרים WII במחיר 1K, הם לא כתבו עם יש צי'פ או לא, אם מקבלים משחקים, אבל זה נשמע ממש מחיר מוזל - אני תוהה לעצמי אם כדאי לקפוץ על זה או לא ? 1.ראיתי שהדגם שלהם הוא מדגם PAL, האם זה אומר שזה יגביל אותי מבחינת משחקים ? (עד כמה שאני מבין כן, אבל האם יש הבדל משמעותי כלשהו ?) 2.אם יש לי צ'יפ, מה זה אומר ? אני אוכל להריץ משחקים שצרבתי ? תודה (: [ אם אסור לפרסם את זה פה, תמחקו בבקשה, לא היה כתוב משהו כזה בחוקים שראיתי, ואם לא ראיתי אני מצטער ]

10. לכן אני שואל את דעתכם ? רב הביקורות שלו מבישות

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  11. Started by shainov,

שלום לכולם, אני בעלים של המכשיר הנ"ל,וברצוני לשאול מס' שאלות 1.האם זה נכון שפתרו את בעיית טבעת המוות וכי המכשיר לא מתחמם כלל לעומת הקודמים? 2.לגבי צריבת מדיות (בייחוד VERBATIM וSILVERLINE) מהי מהירות הצריבה המומלצת ביותר למשחקים..במדיות שתומכות 8X ומעלה. פשוט יש לי בעיה שהצורב שלי מזהה אותם כהכי נמוך שזה 4X ואני די מפחד שהLITE ON יפגם ואצטרך להחליפו ולפרוץ אותו מחדש. 2.מהם המדיות המומלצות ביותר (יש שאומרים VERBATIM ) יש שאומרים שזה לא כלכך משנה לLITE ON CDROM אז מה כן משנה?ועל מה כן להקפיד למען אריכות חייו של המכשיר?? תודה לעונים

12. Started by dolevmaor,

שלום לכולם אני מתלבט באיזו קונסולה לבחור מבין השתיים XBOX 360 או PS3 ?

13. Started by gal663,

אהלן חברים! קניתי את המשחק ה - metal gear 4 ל-ps3. זה יישמע קצת דבילי.... אבל אין לי מושג מה עושים, איך יורים, איך הולכים פשוט כלום אני זז עם השחקן שתי מטר ובום הורגים אותי. איפה אני לומד לשחק בו.?? אם יש מישהו שמוכן לבוא אליי וללמד אותי לשחק תמורת תשלום סמלי אני אשמח! תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  14. Started by Daver,

http://www.nintendowiifanboy.com/2008/10/30/mtv-and-apple-corp-announce-beatles-rock-band-game/ החברות Harmonix, MTV וApple Corp. הודיעו שהן הולכות להוציא משחק מוזיקה של הביטלס המשחק יעקוב אחרי ההסטוריה של הביטלס

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  15. Started by marlboro,

יש את השלב אחרי הרובוט הענק שנכנסים לו לרגל ואחרי זה יש שלב שצריך להשמיד איזה אנטנה אבל המצלמה מפנה אותי למתכת בריצפה, זה נראה כמו דלת (נמצא ממול למכונת יריה), אבל אי אפשר להרים את זה או שום דבר אחר, העיגול (מטרה) מצביע בכלל על משהו גבוה יותר עגול כזה, שגם אי אפשר לגשת אליו ומחוברים אליו שני צינורות משני גנרטורים שכנראה צריך להפסיק אותם או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  16. שלום בקרוב מאוד אני מתכנן לקנות PS3 אחי נוסע גם בקרוב לארצות הברית והוא יביא לי משחקים למכשיר יש כל כך הרבה משחקים טובים למכשיר אשמח אם כולם ישתתפו בשרשור זה ויעזרו לי ולשאר אנשי הפורום היקרים בהמלצות לקניית המשחקים הכי טובים שיצאו עד היום למכשיר בכל הג'אנרים. בתודה ובהערכה איציק

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  17. Started by johnwoo,

שלום לכולם, אני מעוניין בקונסולת WII על מנת שאני אוכל לשחק עם עוד אנשים (בעיקר אשתי). בזמנו, התלהבנו מאוד מ-RAYMAN RAVIN RABBIDS, כששיחקנו אותו בגרסת המחשב. ברור לי שזה לא משתווה מבחינה גרפית ל-XBOX או PS, אבל לצרכים שלנו נראה לי שזה יתאים. רציתי לדעת מספר פרטים: 1) איפה אפשר לראות את הקונסולה בפעולה על מנת שנתרשם אם היא מתאימה לנו? 2) יש לנו טלוויזית CRT- זה משפיע על איכות התצוגה של המשחק? 3) מה המחיר של קונסולה כזאת בחנות? כמה כסף צריך להוסיף בשביל אביזרים נוספים כגון שלטים וכו'? מה תוקף האחריות הניתנת בד"כ בחנות? אילו חנויות מומלצות או לחילופין, מאילו חנויות כדאי להתרחק? 4) אם אני רוכש דרך יד שנייה, למה לשים לב? 5) האם באמת יש הרבה משחקים שיתאימו לנו או ש-RAYMAN היה מי…

18. Started by ironman405,

היי מישהו יכול לתת ביקורת איך המשחק?

19. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם פרק זה שודר בלייב בהשתתפות מאזיננו בצ’אט אקטיבי במיוחד. בפרק סקירה על הדמו החדש של THEXDER NEO, המון שאלות מאזינים ואפילו שאלה שבועית חדשה אז אם אתם מוכנים, תתחילו לתלוש ריסים, הנה זה בא… פרק מס’ 36 – “הגשמת משאלות” http://pod.icast.co.il/b5bfd393-a940-44de-a8a8-e9d6f390249a.icast.mp3 סקירת משחקים כללית סקירת דמואים ספציפית: THEXDER NEO חדשות הגיימינג – כל מה שחם: Grand Theft Auto: Episodes from Liberty City Coming to PlayStation 3 Gears of War’s Marcus and Dom to be Featured in Lost Planet 2 DICE Releases Battlefield: Bad Company 2 Demo for Xbox 360 God of War III Gets an Of…

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  20. היי אחי שוטט קצת בEBAY ומצא XBOX 360 ELITE עם כול ערכתו ב500ש"ח רק עם בעיה בכונן DVD שלו משומה הוא אינו קורא דיסקים אבל המכשיר עובד בצורה מעולה וניתן להריץ הכול דרך הHD. האם אפשר לתקן עצמאית? כמה עלול לעלות תיקון במעבדה? בתודה מראש ^^

• 1 תגובה
    • 710 צפיות
  21. Started by pet4a,

האם ה WII תומך בכרטיסים המהירים בנפח של 4\8 GB? תודה

22. Started by Barni,

דוד שלי רוצה להפטר משלו עקב חוסר שימוש. הוא גרסא אמריקאית, עם מאוורר מותקן לקירור נוסף, 90 ננומטר, גרסאת פרמיום. רציתי לדעת במקרה ולא ארצה להשתמש בו, בכמה בערך אוכל למכור אותו? ואני יודע שזה לא חוקי לדבר על זה, אבל המכשיר לא פרוץ. במידה ויהיה פרוץ, בכמה אוכל למכור? המכשיר כולל שלט אחד ושנאי. אם סוג השאלה לא מתאימה לפורום אז אני מצטער. נ.ב.-נא להיות כנים, אל תנסו לקנות ממני ולהגיד "400 שקל מחיר מצוין!" וכו'. אני לא מנסה למכור פה בפורום!!! פשוט יש לי כבר מישהו שמעוניין בו ואני מעוניין למכור לו. תודה רבה רבה מראש!

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  23. אם מישהו שיחק במשחק Battlefield 1943 אשמח לקבל חוות דעת על המשחק. אם הוא שווה את המחיר?

• 5 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by MasterOr,

אני מנסה לשחק מידי פעם את המשחק ברשת אבל הפינגים לחו"ל בלתי אפשריים למשחק. יש סרברים ישראלים או אולי קהילות? ואם יש כאן שחקנים צרו איתי קשר PSN: or_elm

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by LazyBoy,

יתכן וזה פורסם פה כבר, אני לא עוקב אחרי הפורום הזה http://www.gamespot.com/news/show_blog_entry.php?topic_id=26633203

• 0 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.