קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
יש איזו חנות שאתם יכולים להמליץ עליה? כנראה שאני אזמין אותו בחודש הבא. חשבתי לקנות את הדברים הבאים: PSP SLIM - 1000NIS זכרון - באיזה זכרון אני צריך להשתמש בשביל ה- PSP ב- MEMORY DUO PRO? או שאני יכול להשתמש בממורי סטיק פשוט? האם אני יכול להשתמש במכשיר בזכרון של SANDISK? באיזה זכרון מומלץ להשתמש? אני רוצה לקנות 8GB על איזה דברים חשוב לשים דגש? ה- PSP ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים בין היתר למוזיקה גם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
http://www.nintendowiifanboy.com/2008/10/30/mtv-and-apple-corp-announce-beatles-rock-band-game/ החברות Harmonix, MTV וApple Corp. הודיעו שהן הולכות להוציא משחק מוזיקה של הביטלס המשחק יעקוב אחרי ההסטוריה של הביטלס
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני בעלים של המכשיר הנ"ל,וברצוני לשאול מס' שאלות 1.האם זה נכון שפתרו את בעיית טבעת המוות וכי המכשיר לא מתחמם כלל לעומת הקודמים? 2.לגבי צריבת מדיות (בייחוד VERBATIM וSILVERLINE) מהי מהירות הצריבה המומלצת ביותר למשחקים..במדיות שתומכות 8X ומעלה. פשוט יש לי בעיה שהצורב שלי מזהה אותם כהכי נמוך שזה 4X ואני די מפחד שהLITE ON יפגם ואצטרך להחליפו ולפרוץ אותו מחדש. 2.מהם המדיות המומלצות ביותר (יש שאומרים VERBATIM ) יש שאומרים שזה לא כלכך משנה לLITE ON CDROM אז מה כן משנה?ועל מה כן להקפיד למען אריכות חייו של המכשיר?? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
דוד שלי רוצה להפטר משלו עקב חוסר שימוש. הוא גרסא אמריקאית, עם מאוורר מותקן לקירור נוסף, 90 ננומטר, גרסאת פרמיום. רציתי לדעת במקרה ולא ארצה להשתמש בו, בכמה בערך אוכל למכור אותו? ואני יודע שזה לא חוקי לדבר על זה, אבל המכשיר לא פרוץ. במידה ויהיה פרוץ, בכמה אוכל למכור? המכשיר כולל שלט אחד ושנאי. אם סוג השאלה לא מתאימה לפורום אז אני מצטער. נ.ב.-נא להיות כנים, אל תנסו לקנות ממני ולהגיד "400 שקל מחיר מצוין!" וכו'. אני לא מנסה למכור פה בפורום!!! פשוט יש לי כבר מישהו שמעוניין בו ואני מעוניין למכור לו. תודה רבה רבה מראש!
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
http://communities.canada.com/shareit/blogs/gamesnews/archive/2007/08/29/nintendo-s-success-good-for-business-microsoft.aspx כניראה נינטנדו עשתה משהו מאוד טוב לקבל מחמאות כאלו מהמתחרים
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום חבר'ה אי אפשר רק לשחק בPRO PRO PRO PRO (למי שלא הבין - PES2009). את הNBA 2K לא אהבתי, ואת הTOP SPIN יש לי אבל הוא קשה בטירוף. אשמח לקבל המלצות למשחקים הן ליחיד והן לשניים. תודה.
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אהלן חברים! קניתי את המשחק ה - metal gear 4 ל-ps3. זה יישמע קצת דבילי.... אבל אין לי מושג מה עושים, איך יורים, איך הולכים פשוט כלום אני זז עם השחקן שתי מטר ובום הורגים אותי. איפה אני לומד לשחק בו.?? אם יש מישהו שמוכן לבוא אליי וללמד אותי לשחק תמורת תשלום סמלי אני אשמח! תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
המשחק הנוסטלגי הזה הולך להתאפשר להורדה בקרוב ב PSN בטח יעלה איזה 5$ http://www.capcom-unity.com/grant008/blog/2008/08/11/street_fighter__surprise אחי מאושר עד הגג
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
תאמינו או לא... אבל COD4 עומד לצאת לWII. השאלה הגדולה היא... עד כמה נאבד מהאיכות ומחווית המשחק? לדעתי אפשר לעשות את זה מעולה כל עוד לא מגיזמים לשום כיוון אם השליטה תהיה פשוטה ויציבה, והגרפיקה לא תרד הרבה, אני מאמין שזה יהיה כיפי למדיי. מה אתם חושבים על השילוב הזה?
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
יש את השלב אחרי הרובוט הענק שנכנסים לו לרגל ואחרי זה יש שלב שצריך להשמיד איזה אנטנה אבל המצלמה מפנה אותי למתכת בריצפה, זה נראה כמו דלת (נמצא ממול למכונת יריה), אבל אי אפשר להרים את זה או שום דבר אחר, העיגול (מטרה) מצביע בכלל על משהו גבוה יותר עגול כזה, שגם אי אפשר לגשת אליו ומחוברים אליו שני צינורות משני גנרטורים שכנראה צריך להפסיק אותם או משהו כזה
-
- 3 תגובות
- 701 צפיות
-
-
האם ה WII תומך בכרטיסים המהירים בנפח של 4\8 GB? תודה
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
cinemaworld פרסמו לא מזמן שהם מוכרים WII במחיר 1K, הם לא כתבו עם יש צי'פ או לא, אם מקבלים משחקים, אבל זה נשמע ממש מחיר מוזל - אני תוהה לעצמי אם כדאי לקפוץ על זה או לא ? 1.ראיתי שהדגם שלהם הוא מדגם PAL, האם זה אומר שזה יגביל אותי מבחינת משחקים ? (עד כמה שאני מבין כן, אבל האם יש הבדל משמעותי כלשהו ?) 2.אם יש לי צ'יפ, מה זה אומר ? אני אוכל להריץ משחקים שצרבתי ? תודה (: [ אם אסור לפרסם את זה פה, תמחקו בבקשה, לא היה כתוב משהו כזה בחוקים שראיתי, ואם לא ראיתי אני מצטער ]
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
שלום . יש לי אקס בוקס וואן שחור שאני לא יודע אם הוא תקין או לא. חסר לו הכבל שמחבר את הארדיסק למדר-בורד . האם במקרה למישהו יש כזה כבל או אקסבוקס לא תקין ויכול לתרום לי את הכבל הזה אשמח מאוד אני גר באזור כפר סבא. הכבל נראה כך: https://www.ifixit.com/products/xbox-on ... rive-cable אפשר לפנות אלי בפרטי בטלפון 0587551525
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים ללונדון בעוד שבועיים וברצוני לבקש שני משחקים חשבתי על : באטמן כי הוא חדש וקראתי ביקורות ממש טובות, אינפיימוס אקסלוסיבי וגם עליו קראתי ביקורות ממש טובות. מה אתם אומרים? אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח של 500G בעל 5400RPM בגודל 2.5 של ווסטרן דיגיטל, יעבוד כמו שצריך? הוא אמור להיות פנימי.
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
נתקעתי. זה בערך בהתחלה. הגעתי לחדר שיש בו ערימת פצצות ליד המסך מחשב הזה .. וכשאני מנסה להפעיל את המחשב רושמים לי על המסך שהפצצות מפריעות ושאני אנסה לפוצץ אותן. נישיתי לשים פצצות עליהם ובצדדים. גם יריתי עליהם ולא עובד כלום. פתרון מישהו? (ליביו תפתיע אותי...)
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
-
תשמעו המחירים באירופה ממש בריצפה ומגוכחים יחסית למחירים בארץ. רציתי לשאול אם מישהו הזמין מתי שהוא XBOX 360 מאתר אירופאי אשמח לשמוע המלצות על את שכזה כל מי שמכיר. אגב מישהו מכיר את האתר הזה ? http://www.game.co.uk אמיניים ?
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
אני רוצה לשאול באיזה תהליך יצור המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 מיוצר ראיתי בוויקיפדיה האנגלית שיש גרסאות של 65NM ו 45NM אז איזה משתמש המעבד של הפלייסטיישן 3?
-
- 3 תגובות
- 699 צפיות
-
-
אני מנסה לשחק מידי פעם את המשחק ברשת אבל הפינגים לחו"ל בלתי אפשריים למשחק. יש סרברים ישראלים או אולי קהילות? ואם יש כאן שחקנים צרו איתי קשר PSN: or_elm
-
- 0 תגובות
- 699 צפיות
-
-
ברשותי ps3 חדש בן שבוע התחיל להשמיע כרגע מין צליל מהכונן בזמן משחק (bioshockחדש) משהו נתקל בזה ? הגיע הזמן לממש אחריות? במצב של בחירת quite game הצליל נפסק ,כרגע כיביתי את הסוני בעוד כמה זמן אני יבדוק עם זה חוזר על עצמו ps3 40 gig gta4 חבילת
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27617 השמועה הזאת רצה כבר כמה זמן ולדעתי היא הגיונית מאוד שילוב של הליבה הגרפית אם המעבד קירור חדש שיתאים לקירור הרכיב המשולב הזה וצריכת חשמל כנראה יותר נמוכה יאפשרו לבנות 360 קטן יותר וזול יותר גם ליצור גם לאכסון והובלה ברגע שכל המחירים ירדו המחיר בחנויות גם יהיה כנראה זול משמעותית
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב וקניתי היום WII לאחי. רציתי גם לקנות ממיר לחשמל ושם נתקלתי בבעיה. בבית יש לי XBOX 360 ונאמר לי שאני צריך לקנות ממיר מסויים שקניתי (בארץ) והוא עלה לי כ 340 שקל. פה הממיר (שנראה שונה לגמרי) עולה משהו כמו 80 שקל!! עכשיו אני לא מבין כלום בחשמל אבל זה נראה לי זול מדי ואני מפחד לקנות את זה ולשרוף את ה WII. איך אני יודע איזה ממיר מתאים ל WII? או שאלה באמת המחירים ופשוט דפקו אותי ב 340 שקל בישראל... תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי אחי שוטט קצת בEBAY ומצא XBOX 360 ELITE עם כול ערכתו ב500ש"ח רק עם בעיה בכונן DVD שלו משומה הוא אינו קורא דיסקים אבל המכשיר עובד בצורה מעולה וניתן להריץ הכול דרך הHD. האם אפשר לתקן עצמאית? כמה עלול לעלות תיקון במעבדה? בתודה מראש ^^
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אח שלי בניוזילנד ובוא רוצה לקנות xbox360 ולשלוח אותו אליי לארץ.. אני צריך שתעזרו לי אם כדאי או לא?והאם יש בכלל את הגרסא pal בניוזילנד? ואם הוא מזמין ושולח לי כמה זמן זה בערך עד שזה מגיע?[br]פורסם בתאריך: 27.02.2009 בשעה 09:20:18 בבקשה שמישהו יעזור לי..
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין בקונסולת WII על מנת שאני אוכל לשחק עם עוד אנשים (בעיקר אשתי). בזמנו, התלהבנו מאוד מ-RAYMAN RAVIN RABBIDS, כששיחקנו אותו בגרסת המחשב. ברור לי שזה לא משתווה מבחינה גרפית ל-XBOX או PS, אבל לצרכים שלנו נראה לי שזה יתאים. רציתי לדעת מספר פרטים: 1) איפה אפשר לראות את הקונסולה בפעולה על מנת שנתרשם אם היא מתאימה לנו? 2) יש לנו טלוויזית CRT- זה משפיע על איכות התצוגה של המשחק? 3) מה המחיר של קונסולה כזאת בחנות? כמה כסף צריך להוסיף בשביל אביזרים נוספים כגון שלטים וכו'? מה תוקף האחריות הניתנת בד"כ בחנות? אילו חנויות מומלצות או לחילופין, מאילו חנויות כדאי להתרחק? 4) אם אני רוכש דרך יד שנייה, למה לשים לב? 5) האם באמת יש הרבה משחקים שיתאימו לנו או ש-RAYMAN היה מי…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-