עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by pet4a,

האם ה WII תומך בכרטיסים המהירים בנפח של 4\8 GB? תודה

2. Started by davidz85,

שיוסיף אותי במסנג'ר : nadin_z94@hotmail.com תודה *זה די דחוף אז מנהלים תעשו טובה אל תמחקו

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  3. חבר שלי קיבל סוני 3 ושהוא מחבר אותו לחשמל ולטלויזיה הוא לא רואה כלום. החבר שנתן לו את הסוני שיחק על HD וזה נשאר על ההגדרות האלה אולי זה קשור??? דרך אגב הוא גם לא שומע סאונד

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  4. Started by stone cold,

טוב כחלק מהחזרה שלי לעבר לשחק משחקים שיצאו לגימקיוב ופספסתי כי אף פעם לא הייתה לי את הקונסולה שחקתי ועברתי היום את Star Fox Assault התחלתי אותו בעבר אבל היום המשכתי בכל מקרה זה משחק יריות בזיכיון של נינטנדו אבל הגרסה הזאת יוצרה על ידי נמקו הגרפיקה מיושנת להיום והמשחק קצר וקל מידי המשימות ברגל מעצבנות אבל בחללית המשחק כיף המוזיקה טובה ויש דיבוב מלא -שזה נחמד בכל מקרה זה יותר מסוג המשחקים להעביר את הזמן האכזבה שלי זה שSTAR FOX 64 היה מצוין יחסית לזמנו ובגלל זה ציפיתי להרבה מגרסת הגימקיוב למרות שהביקורות לא התלהבו מהמשחק בפועל אני נותן לו 6 בסולם קרירין יש משחקים הרבה יותר טובים ממנו אבל הוא לא מחורבן רק בינוני בכל מקרה יש עוד משחק STAR FOX שיצא לקיוב בזמנו אחד…

• 2 תגובות
    • 692 צפיות
  5. Started by marlboro,

יש את השלב אחרי הרובוט הענק שנכנסים לו לרגל ואחרי זה יש שלב שצריך להשמיד איזה אנטנה אבל המצלמה מפנה אותי למתכת בריצפה, זה נראה כמו דלת (נמצא ממול למכונת יריה), אבל אי אפשר להרים את זה או שום דבר אחר, העיגול (מטרה) מצביע בכלל על משהו גבוה יותר עגול כזה, שגם אי אפשר לגשת אליו ומחוברים אליו שני צינורות משני גנרטורים שכנראה צריך להפסיק אותם או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 692 צפיות
  6. שלום חבר'ה אי אפשר רק לשחק בPRO PRO PRO PRO (למי שלא הבין - PES2009). את הNBA 2K לא אהבתי, ואת הTOP SPIN יש לי אבל הוא קשה בטירוף. אשמח לקבל המלצות למשחקים הן ליחיד והן לשניים. תודה.

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  7. אם מישהו שיחק במשחק Battlefield 1943 אשמח לקבל חוות דעת על המשחק. אם הוא שווה את המחיר?

• 5 תגובות
    • 692 צפיות
  8. Started by verynoti,

אני מנסה לשלם לשירות של לייב דרך הקונסולה אבל זה לא נותן לי אני יודע שיש את הכרטיסים שמוכרים פה בארץ אבל זה יקר נורא פה מישהו יכול לעזור לי מכיר אתר שאפשר להזמין ממנו ?

• 5 תגובות
    • 691 צפיות
  9. Started by djelectric,

תאמינו או לא... אבל COD4 עומד לצאת לWII. השאלה הגדולה היא... עד כמה נאבד מהאיכות ומחווית המשחק? לדעתי אפשר לעשות את זה מעולה כל עוד לא מגיזמים לשום כיוון אם השליטה תהיה פשוטה ויציבה, והגרפיקה לא תרד הרבה, אני מאמין שזה יהיה כיפי למדיי. מה אתם חושבים על השילוב הזה?

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. מבלי להתייחס למולטיפלר, המשחק עצמו ממש לא מצדיק את ההייפ והביקורות שלו לפני שמבינים מה כל מקש עושה המשחק נגמר. לדעתי המשחק קצר מדיי גרפיקה טובה, אבל לא העלתה את ה 360 לרמות חדשות Halo הראשון היה חדשני, השני סתם טעות להוציא על ה xbox הישן, וגם מבחינת משחקיות הוא לא בשמיים אני אפילו בקושי זוכר מה היה במשחק לעומת ההלו הראשון שהיה הרבה יותר טוב. עשו מהמשחק בלאגן שלם, והוא לא עד כדיי כך טוב. זה לא איזה משחק שייזכר לנצח, גם לא משהו ששווה לשחק בו עוד כמה שנים. משחק מושקע,זורם יפה,אבל לא עד כדיי כך טוב. אם משווים את זה לעולם הקולנוע אז נגיד שהלו הראשון היה Matrix והלו 3 זה Matrix 3

11. Started by feint,

שלום, אני נמצא כרגע בארה"ב וקניתי היום WII לאחי. רציתי גם לקנות ממיר לחשמל ושם נתקלתי בבעיה. בבית יש לי XBOX 360 ונאמר לי שאני צריך לקנות ממיר מסויים שקניתי (בארץ) והוא עלה לי כ 340 שקל. פה הממיר (שנראה שונה לגמרי) עולה משהו כמו 80 שקל!! עכשיו אני לא מבין כלום בחשמל אבל זה נראה לי זול מדי ואני מפחד לקנות את זה ולשרוף את ה WII. איך אני יודע איזה ממיר מתאים ל WII? או שאלה באמת המחירים ופשוט דפקו אותי ב 340 שקל בישראל... תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  12. המשחק הנוסטלגי הזה הולך להתאפשר להורדה בקרוב ב PSN בטח יעלה איזה 5$ http://www.capcom-unity.com/grant008/blog/2008/08/11/street_fighter__surprise אחי מאושר עד הגג

• 2 תגובות
    • 691 צפיות
  13. Started by rockerr,

הבנתי שיש כמה כוננים שמרעישים והורסים דיסקים,איזה הכי מומלץ? ואיך בוקים איזה כונן יש במכשיר?

• 2 תגובות
    • 690 צפיות
  14. היי אחי שוטט קצת בEBAY ומצא XBOX 360 ELITE עם כול ערכתו ב500ש"ח רק עם בעיה בכונן DVD שלו משומה הוא אינו קורא דיסקים אבל המכשיר עובד בצורה מעולה וניתן להריץ הכול דרך הHD. האם אפשר לתקן עצמאית? כמה עלול לעלות תיקון במעבדה? בתודה מראש ^^

• 1 תגובה
    • 690 צפיות
  15. Started by Epik_yozhik,

טוב אז קיבלתי את הטבעת...כייף חיים. מה עושים עכשיו הקונסולה באחריות...אבל נרכשה בארצות הברית. התקשרתי לתמיכה, ולא רוצים לעזור לי מה עושים עכשיו?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  16. Started by MasterOr,

אני מנסה לשחק מידי פעם את המשחק ברשת אבל הפינגים לחו"ל בלתי אפשריים למשחק. יש סרברים ישראלים או אולי קהילות? ואם יש כאן שחקנים צרו איתי קשר PSN: or_elm

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  17. Started by huber,

אני מביא את המידע הזה על מנת להפריך ידיעה שפורסמה ברשת שאמרה פעם שה PS3 הוא חזיר אנרגיה וגם כשהוא ב STANDBY הוא צורך המון ולכן מומלץ לנתקו מהחשמל כשהוא לא פעיל. כפי שאתם רואים, הוא צורך רק וואט אחד במנוחה: http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=357610

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  18. שלום לחברי הפורום, אני וחבר טוב שלי אוהבים לשחק משחקי SHOOTER ביחד (מסך מפוצל), המשחק האחרון ששיחקנו ביחד היה ARMY OF 2 והוא היה מצוין, אני מחפש משחקים טובים נוספים בסגנון הזה, אשמח לקבל הצעות.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  19. אח שלי בניוזילנד ובוא רוצה לקנות xbox360 ולשלוח אותו אליי לארץ.. אני צריך שתעזרו לי אם כדאי או לא?והאם יש בכלל את הגרסא pal בניוזילנד? ואם הוא מזמין ושולח לי כמה זמן זה בערך עד שזה מגיע?[br]פורסם בתאריך: 27.02.2009 בשעה 09:20:18 בבקשה שמישהו יעזור לי..

20. שלום יש לי טלווזיה 32 אינץ' של סמסונג כשאני מחבר אליה סוניפליסטיישן2 בחיבור הרגיל (RCA) אדום , לבן , צהוב רואים בטלווזיה צבעים של ירוק כחול וטורקיז ולא רואים את הצבעים כולם בדקתי את הסוני בכל טלווזיה אחרת הוא עובד מעולה וגם הטלווזיה עם ממיר בחיבור למחשב או לכל קונסולה אחרת עובדת מצויין מה יכולה להיות הבעיה ואיך ניתן לפתור אותה בצורה הכי מהירה והכי זולה תודה

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=27617 השמועה הזאת רצה כבר כמה זמן ולדעתי היא הגיונית מאוד שילוב של הליבה הגרפית אם המעבד קירור חדש שיתאים לקירור הרכיב המשולב הזה וצריכת חשמל כנראה יותר נמוכה יאפשרו לבנות 360 קטן יותר וזול יותר גם ליצור גם לאכסון והובלה ברגע שכל המחירים ירדו המחיר בחנויות גם יהיה כנראה זול משמעותית

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  22. Started by Red Sparowes,

ברשותי ps3 חדש בן שבוע התחיל להשמיע כרגע מין צליל מהכונן בזמן משחק (bioshockחדש) משהו נתקל בזה ? הגיע הזמן לממש אחריות? במצב של בחירת quite game הצליל נפסק ,כרגע כיביתי את הסוני בעוד כמה זמן אני יבדוק עם זה חוזר על עצמו ps3 40 gig gta4 חבילת

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  23. Started by stone cold,

http://communities.canada.com/shareit/blogs/gamesnews/archive/2007/08/29/nintendo-s-success-good-for-business-microsoft.aspx כניראה נינטנדו עשתה משהו מאוד טוב לקבל מחמאות כאלו מהמתחרים

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  24. Started by ofeky1,

מתי הוא יצא? ואם הוא יצא ל PS2? תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 687 צפיות
  25. Started by SeaMonster,

הסינים האלה מסוגלים לעשות כל דבר: http://www.break.com/index/mario-theme-played-with-rc-car-and-bottles.html

• 3 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.