קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, התחדשתי במכשיר XBOX 360 גרסת פרימיום, המכשיר יוצר בחודש מרץ 2008 מה שגורם לי לחשוב שהוא מיוצר בליטוגרפיה של 65NM, על השנאי שלו רשום שהוא נותן 175W, כמובן שהוא מגיע עם חיבור חשמל אמריקאי, השאלה שלי היא אם אני יכול להשתמש בשנאי הנ"ל עם ממיר פשוט של חיבור השקע לקיר, או שיש צורך ברכישת שנאי נפרד לצורך כך? תודה מראש לעונים.
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
שלום לכם, אני צריכה את עזרתכם בחיבור האקסבוקס למחשב. בימים הקרובים אני קונה מחשב ועוד אקסבוקס ואני מחברת את שניהם לאותו מסך. המסך הוא בעל יציאות VGA וגם HDMI אז לא נראה לי שתהיה בעיה , וכך אני יכולה לעבור בין האקסבוקס למחשב. רק נשארה בעיה קטנטנה והיא הסאונד. יש לי את הX530 ואני לא יודעת איך להשתמש במחשב כרסיבר לאקס. מודה לכם על העזרה ואם צריך לקנות כרטיס קול מיוחד, אז אני אקנה. מה שאני מתכוונת לקנות זה הXONAR ככרטיס קול חיצוני. פרנס
-
- 3 תגובות
- 756 צפיות
-
-
דוד שלי רוצה קונסולת משחקים, אז המלצתי שיקנה XBOX 360. אחרי חמש דקות הוא כבר בדק מחירים וקונה את הקונסולה עוד מעט, לבנתיים רציתי לבדוק יש גרסאות מיוחדות של הקונסולה? אני יודע שיש את גרסת הבסיס ואת גרסת הפרימיום (שאותה הוא קונה). אבל באותה החנות יש הפנייה לדגמים נוספים של שנת 2008, כדי לחכות להם? הנה החנות, והדגמים נמצאים בתמונות: XBOX 360 PRE
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
ההורים שלי נוסעים ללונדון בעוד שבועיים וברצוני לבקש שני משחקים חשבתי על : באטמן כי הוא חדש וקראתי ביקורות ממש טובות, אינפיימוס אקסלוסיבי וגם עליו קראתי ביקורות ממש טובות. מה אתם אומרים? אני מעוניין לקנות דיסק קשיח בנפח של 500G בעל 5400RPM בגודל 2.5 של ווסטרן דיגיטל, יעבוד כמו שצריך? הוא אמור להיות פנימי.
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
לכן אני שואל את דעתכם ? רב הביקורות שלו מבישות
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=29746 אני מאוד מקווה שלא יצא מסריח כמו Sonic and the Secret Rings זה יהיה כנראה המשחק השלישי של סוניק שיוצא לWII Sonic Unleashed כנראה יצא לפני השאלה אם Sonic Unleashed או Black Knight יהיו טובים או יסריחו
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום יש לי PS3 ואני לא מצליח למצוא איך לחבר אותו לטלויזיה פנסוניק TH58PH10
-
- 2 תגובות
- 754 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/news/6184695.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;2 חדשות עצובות ואני עוד מחכה לPAL טוב לפחות שיעמוד בציפיות המאוד גבוהות
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
אז כבר לפי הכותרת זה מובן מה אני רוצה. על איזו חבילה אתם הכי ממליצים שאפשר להשיג מחו"ל?, אני רוצה עם 2 שלטים אלחוטיים. מאיזה אתר אני יכול להזמין שאתם סומכים עליו מארץ אחרת וכמה יעלה לי כל הסיפור כולל משלוחים? תודה מראש![br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 14:08:09 מצטער על הדאבל, שפוט אני קונה את זה לחבר ליום הולדת ואני צריך תגובה מכם, זה מאוד חשוב.סליחה ותודה מראש
-
- 4 תגובות
- 753 צפיות
-
-
http://www.bloomberg.com/apps/news?pid=20601101&sid=axZUWTytK5tA&refer=japan RE4 לWII מוכר מצוין מישהו עוד חושב שהWII זה רק למשחקי מסיבה? כי אם זה ככה קאפקום מיצרת משחקים למשפחות :lol:
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. ערב טובה ומבורכת לכם, אנחנו שוב איתכם כמידי שבוע, הפעם בהרכב מלא: סיב, לוני ואיתי שמתארח אצל יוגי . אמנם אין לנו משחקים חדשים לדבר עליהם אבל אוהו יש לנו חדשות חמות בשבילכם, החל מהבאג המוזר שתקף את קונסולות הPS3 ברחבי העולם וכלה בצעד מפתיע ומוזר מצד מנהלי אקטיויז’ן. בנוסף יש לנו כמה שאלות מאזינים ושאלה שבועית חדשה: HOW U DOIN’? (יש לקרוא בטון של ג’ואי מחברים) אז אם אתם חושבים שאתם מוכנים, אנחנו גאים להציג פרק גדוש ומשעשע במיוחד… פרק מס’ 40 – “Dildo Of The Week” http://pod.icast.co.il/aee50643-02f8-431d-8c70-75f2539fcd5c.icast.mp3 סקירת משחקים כללית חדשות הגיימינג: כל מה שחם בעיות חמורות ב PlayS…
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום יש לי lcd ו ps2 ואני משחק לדוגמא ב pes 2009 וגם עוד כמה משחקים וה ps2 לא מתאים את עצמו למסך רחב אני רואה שליש מסך או משהו כזה מה לעשות???? תודה לעוזרים!!!
-
- 1 תגובה
- 752 צפיות
-
-
לאלו מכם שיש - האם אתם מרגישים בחסרונות שלו על פני PAL? האם אתם מתחרטים על הרכישה ומצטערים שלא קניתם PAL? הציעו לי PS3 במחיר דיי טוב - אבל אמריקאי. אני לא יודע אם לקנות או לא.
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
-
זה אני ש"לא סובל קונסולות" ואפילו קיבל באן בגלל זה פעם אחת.... קרירין יעיד ;D anyway, החלטתי שאני קונה XBOX360 premium pack מאמריקה. 350 דולר (1400 ש"ח) זה יותר זול אפילו מכל יד שניה שאפשר למצוא כאן בארץ.... השאלה שלי היא, האם יש את הקטע של האיזורים גם במשחקים (כמו בPS2) או שאפשר להפעיל משחקי PAL על מכשירי NTSC נגיד (כמו בPS3 או בPSP) והאם העניין עובד גם עם סרטים. (בPSP למשל זה לא) ואם אני אקנה בקר אלחוטי נוסף כאן בארץ, האם הוא יעבוד? תודה מראש לכל העונים!
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אהלן חברים! קניתי את המשחק ה - metal gear 4 ל-ps3. זה יישמע קצת דבילי.... אבל אין לי מושג מה עושים, איך יורים, איך הולכים פשוט כלום אני זז עם השחקן שתי מטר ובום הורגים אותי. איפה אני לומד לשחק בו.?? אם יש מישהו שמוכן לבוא אליי וללמד אותי לשחק תמורת תשלום סמלי אני אשמח! תודה ויום טוב
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
יש לי PS2(איזה מרושש אני לעומת אחרים פה)דק עם צ'יפ(לא יודע אם זה שייך אבל שיהיה) עכשיו השאלה שלי אם אפשר לשחק עם מקלדת ועכבר USB?
-
- 4 תגובות
- 752 צפיות
-
-
http://www.microsoft.com/Presspass/press/2007/oct07/10-22ArcadeConsolePR.mspx הגרסה כוללת 5 משחקים..... איפה הקאצ'? ועל איזה גרסה מדובר?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
אני מנסה לשלם לשירות של לייב דרך הקונסולה אבל זה לא נותן לי אני יודע שיש את הכרטיסים שמוכרים פה בארץ אבל זה יקר נורא פה מישהו יכול לעזור לי מכיר אתר שאפשר להזמין ממנו ?
-
- 5 תגובות
- 751 צפיות
-
-
שיוסיף אותי במסנג'ר : nadin_z94@hotmail.com תודה *זה די דחוף אז מנהלים תעשו טובה אל תמחקו
-
- 0 תגובות
- 751 צפיות
-
-
המשחק הנוסטלגי הזה הולך להתאפשר להורדה בקרוב ב PSN בטח יעלה איזה 5$ http://www.capcom-unity.com/grant008/blog/2008/08/11/street_fighter__surprise אחי מאושר עד הגג
-
- 2 תגובות
- 751 צפיות
-
-
היי קניתי היום את הגירסה הזו, למה הכוונה? רוני
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם קיים CARD READER לPSP שהוא USB בשביל לחבר את הכרטיס אליו ואז למחשב בכדי להעביר קבצים בצורה כזאת ללא נוכחות של PSP. האם ידוע למישהו על קיום של דבר כזה?
-
- 1 תגובה
- 751 צפיות
-
-
אני לא מכיר בכלל את הקונסולה ונראה לי שכדאי לקנות אותה כי אני הרבה בנסיעות. מה חשוב לדעת עליה? לאיזה דברים לשים לב?
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-