עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

בארץ הרבה לא מכירים את סדרת YS הסדרה הזאת מוכרת בעיקר ביפן ,היא התחילה בימי ה8 ביט העליזים על הNEC PC-8801 אבל התפרסמה בעיקר ששני המשחקים הראשונים YS 1-2 קיבלו פורט מאוד משופר לטורבו גרפיקס\PC-אנגין CD (ביפן השם של הקונסולה שונה ובגלל זה כתבתי את שניהם ) הפורט הזה חוץ משיפור גרפי ,הוסיף סירטוני אנימה ושיפור ענק למוזיקה במשחק וזה יתאפשר בזכות כמות המידה שאפשר לכתוב על CD לאומת קלטות המשחק באותה התקופה YS BOK 1-2 היה אחד מהחלוצים במעבר הקונסולות לפורמט הCD למרות שהתוסף CD לטורבו גרפיקס\PC-אנגין נכשל בכל מיקרה אפשר לתאר את הסדרה כזלדה LITE + RPG LITE במילים אחרות יש אלמנטים שמזכירים משחקי זלדה ,אבל הם נעשים באופן מאוד פשוט ויש אלמנטים של RPG אבל גם הם נעשי…

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  2. Started by chatin,

יש לי PS3 SLIM מעודכן ... במחשב יש לי תוכנה בגירסה האחרונה . המחשב לא הכי חדש ולא ישן WIN 7 וזיכרון של 2G את כל הסרטים עד גירסה 720P אני רואה מעולה . אבל יש גירסאות של סרטים כמו: .720p.bluray.x264-metis.mkv אני רואה את הסרט טוב מאוד אבל אני שומעה צליל צורם חזק ( כמו של אינטרקום ) סרטים עם סיומת של MKV אחרים אני כן רואה ושומע טוב .... רק את הסיומת הנ"ל שומע גרוע .. עשיתי את ההגדרות כמו במדריך הורדתי גירסה אחרונה של K-LITE ועדיין אותה בעיה ..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. יש לכם ראוטר טוב להמליץ עליו? בעיקר למשחקי רשת עם הפלייסטיישן 3. תודה :-)

• 0 תגובות
    • 980 צפיות
  4. Started by stone cold,

http://wii.ign.com/articles/815/815428p1.html

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  5. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע יש לנו אורח מיוחד – גיל, חמד של בחור שמסקר בזמנו החופשי משחקים לטובת ורווחת קהילת הגיימרים באשר הם. כמן כן, יש לנו הרבה מה לחדש בפרק, יצאו משחקים חדשים, דמואים דנדשים, חדשות מסעירות וסקופ בלעדי! היה המון על מה לדבר עד שמבלי לשים לב גלשנו בפעם הראשונה לפרק הארוך בתולדותינו, פאקינג שעה וחצי!! אז כן, עמדנו בהבטחה שלנו משבוע שעבר והבאנו לכם פרק ארוך וחגיגי אבל שלא תתרגלו לנו אה טוב נו, על מי אנחנו מנסים לעבוד כאן, נהנינו בטירוף ויש מצב שננצל שוב את ההפוגה הזמנית של יוגי מהלימודים וניתן בראש כל עוד אנחנו יכולים בינתיים אנחנו גאים להציג לפניכם את הפרק החדש: פרק מס’ 18 – “מתים מבפנים…

• 0 תגובות
    • 741 צפיות
  6. Started by matand32,

שלום אני רוצה לבצע קניה סוני 3 בגלל שרוב המשחקים החדשים מתאימים לקונסולה הזאת ועכשיו אני מבין שהולך לצאת בקרוב סוני 4 השאלה שלי אם כדי לחכות ולהביא סוני 4 או שלא יהיה שיפור משמעותי בין שתי הדגמיםם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by E.Sin,

הי האם ניתן לשחק פיפא 17 במחשב עם השלט של אקסבוקס 1 באופן אלחוטי?? (ומשחקים אחרים כמובן) השלט מתחבר ומותאם באופן חוטי ואלחוטי(BT) למחשב בצורה תקינה. בתוך המשחק עצמו לא ניתן לתפעול באופן אלחוטי אלא חוטי בלבד. אני לא משתמש במתאם Xbox Wireless Adapter for Windows , האם השימוש בו מחוייב במציאות או שיש דרך אחרת לטפל בעניין? תודה למגיבים

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. נראה אחלה. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=30605

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  9. שלום בעיה מוזרה צצה פתאום במשחק. הקולות של הדמויות במהלך המשחק, וזה של כל הדמויות, בכל השמירות וגם בכל היוזרים בקונסולה, מושתקים כמעט לגמרי. בלתי אפשרי לשחק ככה. ניסיתי ליצור משחק חדש - לא עזר מחקתי כל זכר למשחק - לא עזר תיקנתי את מערכת הקבצים - לא עזר בניתי את הבסיס נתונים מחדש - לא עזר המשחק עודכן לעידכון 1.07 האחרון - לא עזר קטע.. תוך כדי כתיבה ניסיתי בהגדרות הסאונד של הקונסולה להוריד את כל הפורמטים ולהשאיר רק PCM 2 ערוצים. וואלה הסאונד חזר מה אומרים? איפה יכולה להיות הבעיה? ברסיבר? תודה

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by marlboro,

התוכנה : thanks-region.free.tools מזהה את איזור המשחק, כדאי להשמתש לפני הצריבה לייתר ביטחון, או במקרה שלא יודעים את איזור המשחק

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Rondh,

משחק טיל שלנו עם הסברים קצת על הנשקים שאני משחק איתם תהנו ואל תשכחו לפרגן בעוקב!

12. Started by shaytan,

שלום ,מישהו מכיר חנויות באיזור באר-שבע שמוכרים משחקים לps3.חוץ מ Bug

• 0 תגובות
    • 801 צפיות
  13. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק מס' 5 - "יוגי אנטי סוני" http://pod.icast.co.il/1f55399f-cffa-4067-8846-cd11019953f7.icast.mp3 אחלה פרק שבעולם, טוב נו חוץ מיוגב שסוני לא באה לו בטוב, בחיים לא שמענו אותו כל כך עצבני, לקראת סוף השידור נאלצנו לקשור אותו לכיסא! (תרשמו לעצמכם להזכיר לנו לשחרר אותו ככה לקראת שבוע הבא ) אילו משחקים העבירו לנו את השבוע. :alcoholic: E3 2009 - סיכום רשמי ודירוג הלהיטים ע"י אחד שמבין (בעצם 29 שמבינים ) Scribblenauts - משחק שווה לDS! הייתכן שמועות חדשות בנוגע לXBOX הבא - "Project Phoenix" טו - אוב :auto:אוטוטו עדכון/שדרוג לPS3 - גרסת 3.0, אז מה צפוי לנו שם? :2gunsfiring:משחקי PS2 על PS3…

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  14. המפיצה Bethesda והסטודיו שהביא לנו את Dishonored חושפים גירסה חדשה לגמרי למשחק הפעולה משנת 2006 כפי שהבטיחו לנו השמועות המקדימות – Bethesda אכן חשפה כותר Prey חדש, אך כזה שרחוק מאוד גם מ-Prey 2 שנחשף לו לפני כמה שנים, וגם מ-Prey המקורי שהגיע אלינו בשנת 2006. הכותר החדש מפותח בידי אנשיו המוכשרים של Arkane Studios הצרפתי, שהביאו לנו את Dishonored, Arx Fatalis ו-Dark Messiah of Might and Magic (וכמובן יביא לנו את Dishonored 2 לקראת סוף השנה הנוכחית), ומיועד להגיע אל החנויות במהלך השנה הבאה עבור המחשבים האישיים והקונסולות הנוכחיות של סוני ומיקרוסופט, בהתבסס על נגזרת של מנוע ה-id Tech 5 שמכונה Void Engine, ומשמש גם ב-Dishonored 2. אנשי המפתחת מבהירים כי לא מדובר…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. שלום וערב מבורך קניתי לפני כמה ימים עותק של mortal kombat 9 החדש,ומסיבה מסויימת אני לא מעוניין להמשיך לשחק למרות שאני אוהב את הסידרה.הדיסק הינו מקורי ובמצב מצויין! מעוניין להחליף למשחק Marvel vs capcom 3 למי שיש ונמאס לשחק.. נ.ב לקונסולה PS3

• 0 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by Gil28,

כלומר, אני יודע שרשמית אי אפשר. יש פיתרון \ דרך לעקוף את המגבלה?

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  17. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 27 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה כלבות? אתם מריחים את זה? עוד שבוע נשרף ואנחנו כרגיל עם פרק חדש. מה לעשות, אנחנו משועבדים לתכנית הזאת, זה כבר ממזמן חזק מאיתנו. אז מה יש לנו בשבילכם היום? טוב ששאלתם: יש לנו סקירה שווה ומעניינת של יוגי על ENSLAVED בכיכוב “קופיפו” והכלבה שמחזיקה אותו קצר. המלצה על אפליקציה ישראלית שווה וממכרת בשם “מוניז” שנכון לעכשיו היא גם חינמית (תודה לבן על ההמלצה). סקירה של הבטה של אנצ’ארטד 3 דרך עיני מאזין (שפי התותח) מבחר חדשות חמות (כל מיני DLC, חדשות דיאבלו 3, XBOX LIVEוהאייפאד הכי יקר בעולם). פינה חדשה הקשורה לגיליונות WIZ ישנים שנמצאו אצל יוגי בשירותים. פליקצ’ארט …

18. Started by mojomj,

חבר מעוניין לשלוח לי מחו"ל PS4. כשיגיע לארץ אני אמור לשלם עליו מכס או מעמ? תהיה בעיה אם PS4 מחול? זה יעבוד כמו שצריך? או שעדיף בקנות בארץ?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 11 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה נשמע, אנשים? השמועה מספרת שיש לנו פרק עמוס בתכנים ושמועות שונות. יש לנו סקירה על באטלפילד והבטא של סוקום 4 החדש. סקירה על 3 דמואים טריים מהחנות (רד פאקשיון, יו דונט נו ג’ק וראש’ן אטאק) 4 משחקים לאייפון/איפאד (דיפ, לייטסייבר, בלאסט מונקיז הישארלי, וטריאל אקסטרים) מלא מלא חדשות (הסאגה של אנונימוס וסוני, תוכן להורדה למשחקים שונים, הטאבלט של סוני, PSP, אקסבוקס ועוד..) שובה של השאלה השבועית, שאלות מאזינים ועוד. תחרות התחפושות שלנו הגיעה לסיומה ואנחנו שמחים להכריז שמכיוון שאנחנו לארג’ים כוווולם זוכים בפרסים. (לזוכים, תודה שהשתתפתם – פרטים נוספים בדף הפייסבוק…

20. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 20 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. שלום לכל המאזינים! כמו שחלק מכם כבר בטח יודע, השבוע התקיימה תערוכת הגיימינג הגדולה והחשובה בעולם. התערוכה הזו (שנקראת E3) מתקיימת אחת לשנה ומיטב החברות מקדישות את מירב מרצם וממונם בכדי להגיע לתערוכה זו עם חידושים ןשיפורים בנושא הגיימינג מתוך מטרה ברורה להמם את היריבים שלהם ולזכות בלב הקהל (וכיסו LoL ) החלטנו להקדיש לנושא פרק מיוחד וארוך (מרתון אם תרצו) שבו אנחנו מסכמים את כל החידושים והחדשות שהוצגו בתערוכה השנה תוך שאנו מפרטים, מסבירים ומחווים את דעתנו באווירה קלילה, מצחיקה וחברית. אנו מצרפים את הלינקים הישירים למסיבת העיתונא…

21. Started by WarNet,

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. Started by pssheba,

שלום, גילוי נאות: אין לי מושג מזה xbox. התבקשתי לרכוש לילדה בת 8 מכשיר xbox וין לי מושג מהם הפרמטרים לאיכות המכשיר ומחירו בהתאם. קיים נפח דיסק? נפח זיכרון? מהירות מעבד? איזה מותג כדאי לרכוש? מה המחיר המומלץ? היכן מומלץ לרכוש? רצ"ב תמונה של משחק שהתבקשתי לרכוש עם ה xbox. ניתן לרכוש את המכשיר עם המשחק? יש לקנות בנפרד? כמה צריך לעלות משחק? מגיע עם cd rom? ניתן לצרוב? להוריד מהאינטרנט? תודה

• 0 תגובות
    • 856 צפיות
  23. Started by methodman,

הבנתי שיש לא מעט אתרים שאפשר לקנות בהם מנוי 12 חודשים ללייב והם שולחים את הקוד לאימייל הבעיה שאני לא יודע כמה הם אמינים למישהו יש ניסיון עם אתר כזה ויכול להמליץ לי עליו ?

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  24. המחיר של הקינאקט יהיה 150$ בארצות הברית כולל משחק אחד שיגיע איתו זה מתאים ל2 שחקנים וכמובן חיבים קונסולת XBOX360 לזה ארקיד חדשה שתכלול 4 גיגה זיכרון פנימי (הארקיד לא מגיעות עם ארד דיסק ) תעלה 200$ באנדל של ארקיד חדשה וקינאקט יעלה 300$ המחירים זה מארצות הברית ולא כוללים מס מקומי (במדינות של ארצות הברית ) http://gamrconnect.vgchartz.com/thread.php?id=113284&page=1

• 0 תגובות
    • 768 צפיות
  25. http://www.digg.com/gaming_news/Crappy_Halo_3_Limited_Edition_case_scratches_discs_to_death אז מה עוד פדיחה מבית MS ?

• 0 תגובות
    • 655 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.