עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. שם הדגם CECH-C04 ככה חשוב בחנות באג בכל אופן אפשר לקנות בחול http://www.bug.co.il/page.asp?id=1051 את הדגם שנמצא כאן ?...ומובא לארץ ועולה 4400 . חבר נוסע לדנמרק אז אולי עם אפשר להביא את הדגם הזה בפחות אני יקנה .

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  2. קניתי והורדתי את הערכת תוספת של COD black ups ואני לא רואה את המפות,למה? זה עלה י 10 דולר הורדתי והתקנתי ואני לא רואה את המפות. לא במשחק הרגיל ולא בזומבים

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  3. Started by Mike-,

שלום לכולם. אני בדילמה קטנה בFF-X בקשר לפיתוח דמויות אני ממש לא יודע לאיזה Sphere Grid לעבור אחרי שאני מסיים Grid של אחת הדמויות. עם Auron עברתי לGrid של Tidus (מהאמצע שלו) כדי שיהיה מהיר יותר. עם Tidos המשכתי לGrid של Yuna ולמדתי Shell ו Protect, מה הלאה ? להמשיך בגריד של Yuna ? אולי כדאי לעבור לגריד של Wakka ? בדיוק הגעתי לסוף הגריד של Wakka גם כן, מה הלאה ? לאן כדאי להמשיך ? אני קצת רחוק מסוף הגריד של Yuna ו Lulu אבל בהנחה שאני אגיע לסופו, לאן כדאי להמשיך ? ללמד את Yuna קצת קסם שחור ? בנוסף לכך אני מתלבט בקשר ל"בונוסים" שכדאי לי להשים על הנשקים וחפצי ההגנה שלהם, יש הצעות ?

• 3 תגובות
    • 760 צפיות
  4. http://news.vgchartz.com/news.php?id=4576 למי שלא מכיר זאת סידרה שבה מכסחים מפלצות ויש לה מצב אונלין שבגרסת הWII גם יתפתחה וקאפקום אפילו לוקחת תשלום על האונלין במשחק הזה כמו משחקי MMORPG הסידרה מאוד פופולרית ביפן במיוחד בPSP וכניראה גם בWII כי כרגע המשחק השלישי בילעדי לWII ופתח במיליון יחידות רק ביפן בלבד המשחק השלישי גם נחשב לאחד מהמשחקים המושקעים ביותר לWII וזה אומר גרפיקה ברמה גבוה יחסית לקונסולה \אזורי משחק נרחבים\הרבה סוגי מפלצות\ומצב אונלין מורחב

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  5. Started by yomanet,

יש אחד רשמי? כמו נגיד ישפאר של סוני??? אם יש ,אשמח לקבל את שמו ואת פרטי יצירת הקשר איתו

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  6. בLegend of Spyro The Eternal Night אתם שולטים על דרקון קטן בשם Spyro סדרת משחקי Spyro התחילה עוד בימי הPS1 ומאז עברה לקונסולות נוספות Legend of Spyro לפי הבנתי זה טרילוגיה במשחק הקודם לא שיחקתי אז פספסתי חלק מהעלילה וכן יש עלילה בכל מקרה שמתחילים לשחק החלק הראשון ששמים אליו לב זה עיצוב גרפי שמזכיר סרטים של דיסני כמו אלדין לדוגמה העיצוב מאוד יפה ויש גם דיבוב מצוין שהולך טוב ביחד בכל מקרה המשחק לא בדיוק מחולק לשלבים באופן הרגיל כן יש שלבים בפועל אבל המשחק פשוט מעביר אותכם קדימה בלי יכולת לבחור המשחקיות פה בדומה ל Crash of the Titans היא חצי מכות רחוב חצי פלטפורמה ויש הרבה דימיון ל Crash of the Titans אבל כן יש דברים טובים יותר בSpyro הדיבוב טוב יות…

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  7. הPSP אמור לצאת רשמתי בעוד כמה שבועות. (תלוי איפה) אני מחפש חברה שרוצים גם לקנות את הקונסולה מUS. אמזון כבר מציעים למכירה מוקדמת אבל לא שולחים לארץ. אפשר דרך מאסטופ אבל בטח זה לא יוצא משתלם בגלל המשקל. יש למישהו רעיון? אולי מישהו בUS שיכול לשלוח ואז נוכל להוזיל את המשלוח.

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  8. אהלן... למי שמכיר את משחק ה RPG הזה ושיחק בו, אני אשמח לעזרה... אני נתקעתי בקטע שאני צריך למצוא הר עם קיר שבלילה נפתח לשער לעולם הבא או משהו בסגנון... עכשיו הם אומרים לי שההר הוא up the streem, כלומר במעלה הזרם... עכשיו איך אני רואה את הזרם של הנהר? ומה ההגדרה של "למעלה" זה עם הזרם או נגד? והלכתי לכל הכיוונים, ומצאתי מערה, אני לא יודע אם אני מתחיל במערה ואז מטפס על ההר דרכה, או שאני צריך ללכת לכיוון השני... קיצר אני כבר למעלה מ5 שעות הסתובבתי בחלק הזה של המפה, ועדיין לא מצאתי שום קיר מחורבן... לפחות עליתי מלא שלבים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 759 צפיות
  9. Started by _Amaterasu_,

http://gamex.co.il/news/2012-microsoft-answers-q-and-a http://gamer.nana10.co.il/Article/?ArticleID=978839 אקס 1 השתמש בLIVE כדי לשפר את הגראפיקה במשחק בעזרת שירותי הענן דבר חיובי אך גם שלילי כי כמעט מחייבים אותך לעשות LIVE כדי להנות מהמשחקים באופן מלא. יש גם בעית פרטיות שהמצלמה מחוברת 24\7 במרכז הבית למכשיר שמחובר לאינטרנט .

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  10. למה יש הבדלים במחירים?

• 2 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by harbon,

אם כן חברים איזה מדינה הכי כדאי לשחק נגדה? איפה יש הכי הרבה פחות לאגים... ומה אפשר לעשות בשביל להפחית לאגים או כל טיפ אחר שיש לכם?

• 2 תגובות
    • 758 צפיות
  12. שלום בקרוב מאוד אני מתכנן לקנות PS3 אחי נוסע גם בקרוב לארצות הברית והוא יביא לי משחקים למכשיר יש כל כך הרבה משחקים טובים למכשיר אשמח אם כולם ישתתפו בשרשור זה ויעזרו לי ולשאר אנשי הפורום היקרים בהמלצות לקניית המשחקים הכי טובים שיצאו עד היום למכשיר בכל הג'אנרים. בתודה ובהערכה איציק

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  13. Started by stone cold,

http://www.vgames.co.il/news_article.aspx?NewsID=13516 נחמד לדעת שהדברים שחזיתי מיתגשמים למרות שאני די בטוח שיהיו הרבה בפורום שיתעצבנו עלי דרל אגב אני מעריך שהתמיכה כרגע זה יהיה בעיקר לDS אבל גם הWII יזכה ביותר אהבה

• 0 תגובות
    • 758 צפיות
  14. Started by jackal,

שלום רב אני חדש בנושא ולפני שאני הולך לקנות PS-3 יש לי מספר שאלות. 1- האם PS-3 קורא דיסקים צרובים ( סרטים ,DVIX וכו. ) 2- האם ישנה יציאת USB כל מנת לחבר disk on key על מנת לראות ממנו סרטים. 3- האם הוא תומך בפורמט הקודם ( DVD ). לתשובותיכם אודה. בברכה JACKAL

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  15. דבר ראשון אני מתנצל אם יש דברים שכבר שאלו אבל חיפשתי ולא מצאתי תשובות.. 1. לגבי השלטים, הסוללה שלהם פנימית ? אפשר להטעין את השלט ולשחק תוך כדי ? אני מטעין אותו דרך ה XBOX או דרך מטען חיצוני שמתחבר לתקע ? 2. 256 מגה זה מספיק לשמירות של משחקים ? 3. אם אני שם דיסק עם סרט במכשיר, אני יכול ליראות את הסרט או שאני חייב להעביר את הסרט לזיכרון של המכשיר ? 4. מה אתם אומרים על הגרסה הזאת : http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=453 טובה ? אם הגרסה הזאת לא טובה, מה הגרסה הבסיסית הזולה בארץ ?

16. Started by Red Sparowes,

ברשותי ps3 חדש בן שבוע התחיל להשמיע כרגע מין צליל מהכונן בזמן משחק (bioshockחדש) משהו נתקל בזה ? הגיע הזמן לממש אחריות? במצב של בחירת quite game הצליל נפסק ,כרגע כיביתי את הסוני בעוד כמה זמן אני יבדוק עם זה חוזר על עצמו ps3 40 gig gta4 חבילת

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  17. Started by shainov,

שלום לכולם, אני בעלים של המכשיר הנ"ל,וברצוני לשאול מס' שאלות 1.האם זה נכון שפתרו את בעיית טבעת המוות וכי המכשיר לא מתחמם כלל לעומת הקודמים? 2.לגבי צריבת מדיות (בייחוד VERBATIM וSILVERLINE) מהי מהירות הצריבה המומלצת ביותר למשחקים..במדיות שתומכות 8X ומעלה. פשוט יש לי בעיה שהצורב שלי מזהה אותם כהכי נמוך שזה 4X ואני די מפחד שהLITE ON יפגם ואצטרך להחליפו ולפרוץ אותו מחדש. 2.מהם המדיות המומלצות ביותר (יש שאומרים VERBATIM ) יש שאומרים שזה לא כלכך משנה לLITE ON CDROM אז מה כן משנה?ועל מה כן להקפיד למען אריכות חייו של המכשיר?? תודה לעונים

18. אני ראשון 1 [br]פורסם בתאריך: 20.09.2009 בשעה 21:58:39 continue [attachment deleted by admin]

19. הנורות פשוט לא נדלקות לא מבין מה הבעיה

• 0 תגובות
    • 756 צפיות
  20. השאלה לא מתייחסת למחיר. לפי מה שהבנתי ההבדל המרכזי בין גרסת ה40 לגרסת ה80 (חוץ מהגודל של הHD כמובן) הוא עניין התמיכה לאחור במשחקי PS2 מקוריים. הבעיה היא שרוב משחקי הPS2 המקוריים בארץ בם PAL (בהנחה שאני אקנה משחקי PS2 מקוריים יד שניה). אז מה דעתכם? שאלה נוספת שקשורה לעניין - מה ההבדל בין הגרסה של ה80GB NTSC לגרסת ה80GB PAL לגרסת ה40GB PAL ? תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 756 צפיות
  21. Started by lev-27,

רכשתי NDS ב-2004 בתקופת הצבא. מאד נהנתי מהמכשיר, אבל לצערי הוא נגנב. בקרוב אחי טס לארצות הברית והחלטתי שאני רוצה לרכוש NDS פעם נוספת. השאלה אם עדיף להשקיע עוד 40$ עבור DSi. באינטרנט ובמצלמה אני לא הולך להשתמש. גם משחקים של GBA לא עושים לי את זה. בגדול אני משלפ תוספת 200 שקלים עבור מסכים יותר גדולים, בהירות משופרת וציפוי מט (עדיף על המבריק). שווה?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  22. Started by stone cold,

טוב אז ככה התמזל מזלי לשחק קצת במשחק הזה שיוצא ב15 בנובמבר בארצות הברית וב20 באירופה לא יצא לי לשחק יותר מידי כי המשחק לא באשמת נינטנדו נוטה ליתקע ... ואני חייב להגיד אחרי ששיחקתי באיזה 2 שלבים אני רוצה לקנות אותו ולא בגלל התקיעות שיש כרגע הוא פשוט מרגיש מאוד אבל מאוד טוב בכל מקרה למי שלא מכיר את גרסת הDS זאת הייתה גרסה שעשתה למשחקי המאריו 2D מה שמאריו גלקסי עשה למשחקי המאריו 3D ובמילים אחרות לקחה את הטוב מכל המשחקים חיברה אותם ביחד ושיפרה אותם מאוד ויצרה משחק מצוין גרסת הWII לא שונה בהספק הזה רק שיש לה את היתרונות של הWII ובנוסף יש תמיכה בעד 4 שחקנים ביחד ויש גם איזה פיצר לשחקני קזואל אבל לא לדאוג מי שמחפש אתגר להשלים כל שלב באופן מלא יכול להיות מאתגר וחו…

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  23. שלום לחברי הפורום, אני וחבר טוב שלי אוהבים לשחק משחקי SHOOTER ביחד (מסך מפוצל), המשחק האחרון ששיחקנו ביחד היה ARMY OF 2 והוא היה מצוין, אני מחפש משחקים טובים נוספים בסגנון הזה, אשמח לקבל הצעות.

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  24. מקווה שהצלחתי להסביר על הקונסולה בצורה הכי טובה תודה על הצפייה ומקווה שנהתנם מהסרטון (:http://www.youtube.com/watch?v=TtPhwjQrhQ4

• 2 תגובות
    • 756 צפיות
  25. Started by Daver,

http://www.nintendowiifanboy.com/2008/10/30/mtv-and-apple-corp-announce-beatles-rock-band-game/ החברות Harmonix, MTV וApple Corp. הודיעו שהן הולכות להוציא משחק מוזיקה של הביטלס המשחק יעקוב אחרי ההסטוריה של הביטלס

• 3 תגובות
    • 756 צפיות

דיונים חדשים בפורומים