קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
היי חברים ראיתי משחקים באייבי במחירים מאוד זולים (20$) ורציתי לדעת האם כדאי לקנות ,ומה ההבדל בין secondery ו primary והאם אחרי שקניתי משחק שהוא primary ניתן לקנות עוד משחק מסוג זה . תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 5.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לבצע קניה סוני 3 בגלל שרוב המשחקים החדשים מתאימים לקונסולה הזאת ועכשיו אני מבין שהולך לצאת בקרוב סוני 4 השאלה שלי אם כדי לחכות ולהביא סוני 4 או שלא יהיה שיפור משמעותי בין שתי הדגמיםם תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, אני אוהב לשחק משחקי המחשב אך למרבה הצער הרבה משחקים יפים לא מפותחים למחשב לכן שאלתי האם כדאי לקנות מחשב חדש וחזק למשחקים או שתעשיית משחקי המחשב מתה ועדיף כבר לקנות קונסולה?? העניין הוא שאני מחובבי המקלדת לכן אני מתלבט ואם התשובה היא לקנות קונסולה אז XBOX או PS3?? תודה
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי אתמול הדלפה (שאני לא מוצא כרגע), על הנחות גדולות על קונסולות שיהיו מחר ב-Amazon Prime Day. האם יש מניעה או מגבלה כלשהי על קניית XBOX או PS בארה"ב ושימוש בארץ מבחינת משחקים / חנויות מקוונות / משחקי אונליין?
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום! אני חושב שהגיע הזמן להחליף את הפלייסטיישן 3 שלי. קודם כל כמה נראה לכם שהוא שווה ? (יש לי כמעט 30 משחקים מקוריים, רוק בנד עם טופים גיטרה ומיקרופון, ps move וגם את השלט ניווט וגם את הרובה המקורי של סוני לקילזון 3, והגה לוגיטק g25 ושלושה שלטים מקוריים). אני מתלבט בין xbox one ל ps4. אני ראיתי את הforza motorsport 5 וממש התלהבתי אבל איך הוא בהשוואה לגראן טוריסמו 6? וגם יש לי gta v והבנתי שמי שמשדרג את הקונסולה וממשיך לשחק מקבל המון בונוסים ודברים מיוחדים, אבל אם אני עובר מפלייסטיישן לאקס בוקס אני גם יקבל את זה? ובכללי מה אמין יותר.... ממש תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מאוד מתלבט בין WII ובין XBOX360. מצד אחד אני מאוד אוהב את הפשטות של ה-WII ואת השלט ה"מרגיש". ומצד שני אני גם אוהב מאוד מאוד לשחק עם שלט ולא בתנופות.. במשחקי אקשן וכל זה .. כמו COD 4.. אה .. והאם הגרסא החדשה של 65nm שווה את ההשקעה ?כי ככה בלי עולה פחות 700-1000 שקל !!(כאילו הגירסא הישנה של 90)
-
- 58 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. בקרוב מאוד חבר של אבא שלי מגיע לישראל מארה"ב, וזה הזמן לקנות קונסולה חדשה. אני הולך לקנות את הקונסולה כנראה מNEWEGG, ושם הPS3 יריד ל500$! אז איזה קונסולה לקנות? PS3 60GB OR XBOX 360 PREMIUM? אני מתכוון לקנות שם את כל האביזרים שאני צריך, כך שסה"כ זה יעלה +- אותו דבר. יש לי כמה שאלות: 1) איזה קונסולה יותר משתלם לקנות בארה"ב [שוב, +- עולה אותו דבר] 2) אם אני מביא את הקונסולה מארה"ב, אני צריך לקנות שנאי גם לPS3 וגם ל360? 3) למסך שאני אשתמש בו יש רק יציאות של DVI וVGA. במידה ואני אקנה את הPS3 - איך אני אחבר אותו למסך? 4) אני הולך לחבר את הקונסולה לרמקולים ATP3, ויש להם רק חיבור של INPUT ירוק ולא גם אינפוט לבן ואדום - איך אני אחבר אותם לקונסולה? 5) שמעתי שאם אני אק…
-
- 20 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מחפש לקנות וויי ושני אקסבוקסים, הקונסולות מיועדות לאולם אירועים כאטרקציה לילדים. ואנחנו מחפשים לקנות במחיר הזול ביותר כמובן. מעוניינים בעמדת וויי, למשחקים הספורט או הפיטנס עמדת אקסבוקס לרוק בנד או גיטר הירו ועמדת אקסבוקס לכדורגל או מכות. האפשרות הראשונה היא לקנות בארץ, שהיא האפשרות היקרה ביותר. השניה היא לקנות בארה"ב ולהביא לארץ, אך השאלה היא מה בעינייני מכס וכו'? והאפשרות השלישית היא להזמין מאי ביי או מכל אתר שהוא ישירות לארץ. מה לדעתכם יהיה המשתלם ביותר? ואם אפשר קצת פירוט, לגבי כל אחת מהאפשרויות. תודה רבה!
-
- 11 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני מחפש אתר זול ואמין שאני אקנה בו שלט מקורי עם רטט מהסדרה החדשה של DS3 אותו דבר למשחקים לפלייסטיישן 3, עם דגש ל-pes 2011 תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שלט ל-PS3. אשמח להרחבה בנושא כי אני מבין שיש שלטים מקוריים ולא מקוריים. כמה זה יעלה לי? יש לכם קישור לחנות?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אני מת לשלט+נונצ'ק נוסף ל-Wii החדש שלי, אבל המחירים בארץ מרגיזים. הכל עולה כפול מהמחיר הרשמי. יש דרך אחרת לקנות? אף פעם לא הזמנתי משהו מחו"ל, אני לא מכיר את "הנוהל". האם זה יוצא שווה בהתחשב במכס/מע"מ/דמי משלוח? כמו כן, מישהו יודע איך המחירים בתאילנד? יש לי קרוב משפחה שעומד לטוס לשם.
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי xbox מארה"ב ואני צריך שנאי. על הספק כתוב: ערכי כניסה: 100-127V 3.29A 47-63HZ ערכי מוצא: 120W 12V 9.6A איזה שנאי מומלץ לקנות עבור הספק הזה?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות ps3 במחיר זול בגרסה הדקה היא יותר טובה פחות מתחממת אני רוצה הצעות של חניות ומחירים מה דעתכם על סוני 160 GB תלת מימד במחסני חשמל ב1688 או יש לכם הצעה יותר משתלמת
-
- 28 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
אהלן, אני מעונין לקנות Sony 3 Slim,גרסת ה-120 GB. אני מחפש חנות אמינה שאני אוכל לפנות אליה בכל מקרה מסויים. יש את החנות הזו:http://legacy.pionet.com/default.asp?catid={28B84EE3-D40D-4C53-908B-EDDE0991A612}&details_type=1&itemid={95262D56-CABE-48E1-BA05-78A7143AEEA0} שהיא משווקת רשמית של ישפאר. אני גר בצפון. האם זה שוה? דבר נוסף,מה חשוב לדעת בנוגע ל-Sony 3? אין מענה?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מגלישה באיביי US ואייבי UK התרשמתי כי המחיר הכולל של יבוא קונסולה יקר ולפעמים לא רחוק מהמחיר בארץ. האם פספסתי משהו?
-
- 6 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ביום ראשון אני נוסע לסין,שנחאי. האם יש בעיות עם פורמטים של משחקים\סרטים? האם זה שווה את הקניה ? לגבי איזה קונסוליה לקנות,עוד אין החלטה. יש למי שהוא המלצה על מקום אמין בשנחאי ? אהיה גם כמה שעות בלונדון -קונקשין ארוך,אולי גם שם ,בתקופה של קריסטמס סייל ,זה יהיה כדאי ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היה לי אקסבוקס 1,נראה אותה גרפיקה,יש לי טלוויזיה רגילה..בגלל זה?
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הגיע היום צריך כמה דברים 1. המלצות למשחקים, במיוחד משחקים מבוססי אנימה (מה לעשות, זה הסגנון שאני אוהב) 2. הייתי חייב להיות חכם ולקנות מבלי לבדוק שהמטען הוא 110V... יש בעיה אם אני אחסל את המטען בשביל הכבל שלו ואחבר אותו לUSB רגיל? 3. כל טיפ ממשתמש DSI יכול לעזור לי 4. אם אתם מכירים פורומים טובים על הDSI ועל הACEKARD זה יעזור, בגוגל אני יכול למצוא די ויותר אבל מעדיף על אתרים עם המלצות
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חבר הביא לי PS3 SLIM ונכנסתי לחנות בPS3 אחרי שעשיתי ACCOUNT חדש והכול, קניתי משחק GT5 ב58 שקל ואני לא רואה שהוא הוריד או מוריד או בשום מקום, עשיתי ריסטרט ועדין כלום, בכרטיס אשראי חייבו אותי על 58 שקל וקיבלתי אימייל שקניתי את המשחק אבל מה עכשיו לעזאזל?
-
- 3 תגובות
- 987 צפיות
-
-
לאחר שהקונסולה הקודמת (קסינון) סובלת מבעיות תחזוקה ובגלל זה צריך כל כמה זמן לשנות את המיקום של הצלעות קירור במילימטר החלטתי לקנות קונסולה חדשה. וואלה הjasper הרבה יותר קריר. אני שם את היד על הקונסולה והיא ממש לא חמה לאומת הקוודמת וגם יוצא מאחורה אוויר קר במקום חם. באמת ה65NM עושה את העבודה,בוא נקווה שהקנסולה הזאת תחזיק עד לדור הבא.
-
- 6 תגובות
- 953 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה... וואוו אני חושב ששנים לא הייתי באתר.. (אין הרבה זמן בקרבי) בכל מקרה קניתי קונסולה חדשה ויש לי 2 שאלות... 1. איך זה הולך אם אני רוצה לשחק ברשת? זה אפשרי בכלל בארץ? 2. הסיריאל של הPS שלי הוא SCPH-75004... הוא מהסדרות האחרונות?
-
- 4 תגובות
- 760 צפיות
-
-
יש לאמא שלי ויזה והכל אבל מאיזה אתרים מומלץ להזמין משחקים? (אני צריך לקנות גם עוד גויסטיק עדיף מחול?) האם ויזה רגילה מספיקה או שצריך ויזה בינלאומית?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני חוזר עוד מעט מארה"ב וקניתי PS3, האם בארץ אני אצטרך שנאי או רק מתאם? והאם יש איזה חנות של משחקים יד שנייה בארץ? משהו מומלץ? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי בשעה טובה PS3 במבצע עם הטלויזיה של סוני. איזה משחק ואביזרים כדאי להזמין מאתר בחו"ל? האם play-asia.com הוא הכי טוב או שעדיף אתר באירופה שיתן גם משחק לאיזור אירופאי? האם יש הבדלים בין הג'וייסטיקים? איזה אתם ממליצים? מה עוד כדאי? שלט רחוק? איזה משחק הייתם ממליצים להתחיל איתו?
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-