עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by longboard,

המשתמש שלי באקס בוקס רשום מUS עכשיו עשיתי טעות וקניתי מgame uk את הDLC BACK TO KARKAND וזה לא מתאים למשתמש שלי יש מישהו שיכול לעזור בעניין? שמתכנן לקנות אולי ויוכל להחליף איתי או לקנות את זה ממני שאני יקנה מה שמתאים לי ?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by guyk,

מישהוא מכיר אתר שיש בו תמונות של כל הקארטים הקיימים במשחק?

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by stone cold,

Battalion Wars 2 זה המשך לBattalion Wars הראשון המשחק הראשון יצא לגימקיוב והמשחק הזה יצא לWII הסגנון של המשחק מזכיר קצת את באטלפילד רק הרבה יותר בסיסי וגם בניגוד לבטלפילד במשחק הזה המצב לשחקן יחיד הרבה יותר מהנה ממצב המולטי המקוון בכל מקרה אין הרבה מה להגיד על המשחק ובגלל זה הביקורת מאוד קצרה הגרפיקה צבעונית ונחמדה המוזיקה בסדר המשחקיות רוב הזמן מאוד טובה הרבה בזכות הפוינטר של השלט העלילה סבירה ברמת העיקרון כיף לשלוט על איזה יחידה שאתם רוצים במשחק ויש כל מיני סוגי יחידות מטנקים לאוניות למטוסים לסוגי חילים שונים וכו הבעיה הגדולה זה שמצב הסינגל קצר מידי והמולטי המקוון לא מספיק טוב להוסיף אורך חיים וחבל אם היו יותר מצבי משחק זה יכל להיות משחק מאוד טוב או אם…

• 0 תגובות
    • 730 צפיות
  4. Started by סטניסלב פרומקין,

האים אפשר לנקות דיסקים של סוני במיים? ואם לא אז איך מנקים?

5. עוד לא שיחקתי באמת כי לא היה לי כח אחרי העבודה אבל צילמתי סרטון פתיחת קופסה והתחלת משחק

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  6. Started by Mimon Cohen,

קניתי את המשחק המלא הגעתי לבוס עם הקרניים ניצחתי אותו היה סרטון קצר ואז נגמר המשחק. אבל מה עם הבוס האחרון הפרופסור ה- maledict ?? הבנתי שאמור ליהיות המשך שאחרי שהצילו אותו הוא מתעורר רק עם אקדח ואז ממשיך עוד כמה שלבים ??? עזרה מישהו ?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by shai11,

שלום לכולם ברשותי אקסבוק 360 שמן עם הארד דיסק מקורי של 120 גיגה לפני כמה ימים אני מדליק את הבוקס והוא מזהה לי את הארד דיסק כ unformatted וברגע שאני לוחץ פירמוט ומכניס את הסיריאל הוא מריץ פירמוט ושוב חוזר להיות Unformatted כאילו כלום.... פירקתי את המארז של ההארדיסק וחיברתי אותו למחשב, המחשב מזהה אותו אבל אני לא יכול לגשת אליו או לעשות משהו חייב עזרה בנושא

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  8. פתחתי חשבון אמריקאי, עתה אני רוצה לקנות את המשחק destiny. הבנתי שאם אני רוכש את המשחק מהונג קונג לדוגמא יכולה להווצר בעיה עם הDLC. אז אם לצאת מנקודת הנחה שאני ארכוש את המשחק מארה"ב, שיתאים לחשבון האמריקאי, האם יכולה להיווצר בעיה? או שמבחינת סוני אם המשחק תואם לאזור של החשבון אז לא ממש משנה, אני מתכוון מבחינת הורדות ועדכונים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by er0101,

הי, אני לא מוצא את האופציה לעדכון אחרי שבעבר עשיתי עדכון לNXE. אני חייב עדכון כי אני מנסה לנגן HD בסטרימינג מהמחשב וכתוב לי שאני צריך עדכון. אני יודע שזה נשמע מצחיק אבל אני לא מוצא את האופציה בשום תפריט. מקווה שפספסתי ותוכלו לעזור. תודה עריכה: ניסיתי שוב לנגן את הסרט והתבקשתי להוריד מפענח MP4 וAAC. התקנתי, פתחתי את המדיה סנטר מחדש בXBOX וכשאני מנסה לנגן MKV יש רק סאונד. התקנתי TVersity ומשום מה אני עדין מגיע למסך של המדיה סנטר ולא של התוכנה. חוץ מזה XVID סטנדרטי ברזו' DVD נראה מפוקסל מאוד על LCD 1366X768 וביחס 3:4 למרות שהסרט 16:9. עם אחד ממצבי הזום זה נמתח אבל עדין מפוקסל בצורה נוראית. אגב, ניגנתי WMV HD הדגמה של גלישה בים וזה מדהים! אשמח להצעות

• 0 תגובות
    • 805 צפיות
  10. Started by dror_gh,

שלום יש לי PS3 עבה מהדגם הישן שנדפקה לו העינית הדגם הוא CECHL04 ואני לא יודע איזה עינית להזמין לו לפי EBAY כי שם השם של העינית הוא כנראה שונה בדקתי קצת באתר הזה : http://www.edepot.com/playstation3.html#PS3_Model_Differences אבל עוד לא הבנתי איזה עינית אני אמור להזמין מ EBAY אשמח לעזרה תודה עריכה : אני חושב שזה אמור להיות לי טוב , צריך שתאשרו לי את זה http://www.ebay.com/itm/NEW-FAT-PS3-LASER-KES-410A-KES-410AAA-KES-410A-UK-SELLER-FOR-40GB-SOME-80GB-/280913518726?pt=UK_VG_Replacement_Parts_Tools&hash=item4167c02086

• 0 תגובות
    • 832 צפיות
  11. ראיתי בplay-asia כרטיסים ל XBL, אבל יש כמה גרסות (אמריקנית, יפנית, ואסיתית), יש הבדלים בניהם? XBL לא מוגן אזורית נכון? http://www.play-asia.com/paOS-13-71-es-49-en-70-241y-4-6.html http://www.play-asia.com/paOS-13-71-es-49-en-70-2u1s.html http://www.play-asia.com/paOS-13-71-es-49-en-70-21dc.html שאלה נוספת, יש עוד חנויות מומלצות ששולחות לארץ, אבל עם יותר משחקים לגרסאות xbox 360 PAL ? תודה

12. Started by lesForce,

שלום. כבר זמן מה אני מנסה להנות קצת ממשחקי רשת בPS3 וכל הזמן יש לי בעיות בזה. לפעמים הוא בכלל לא נכנס , לפעמים הוא יוצא אחרי דקה , חמש דקות , ארבעים דקות - תלוי בקריזה שלו. המשחקים שבהם ניסתי לשחק הם COD 5 (גירסא של US ) וPES 2009 (גירסא PAL ) שאליו הוא לפעמים מתחבר , לפעמים לא ,ואני מעריך שהבעיה לא במשחקים. הספקית שלי היא בזק בינלאומי והקונסולה נקנתה בארץ- גירסאת PAL . רמת הקליטה שהוא מראה לי נעה בין 70 - 95 ,וגם יש לי עוד מחשב שמחובר לרשת ולו אין ניתוקים . ככה שזה לא נראה לי בעיה בקליטה. מישהו יכול לומר לי מה הבעיה? (צריך אולי לפתוח פורטים או משהו?) תדה מראש וערב טוב

• 0 תגובות
    • 586 צפיות
  13. Started by gangsta,

סימתי תמשחק ולא הבנתי לאיזה תקופה קריטוס חזר ? משהו יכול להסביר לי קצת בבקשה? תודה.

• 0 תגובות
    • 885 צפיות
  14. Started by יואב23,

היי כולם, לפני כשבוע קונסולת PS4 שלי הפסיקה לעבוד. חיפשתי רבות בארץ מעבדת קונסולות- ומצאתי מעבדה בשם מובייל פור מי . הם ממוקמים ברמת גן. אז אם יש לכם בעיה עם קונסולת המשחק שלכם, אחסוך לכם את החיפושים וממליץ לכם לפנות לשם. הם מתקנים את כל סוגי הקונסולות ובמחיר נוח מאוד. זה האתר שלהם למעוניינים http://mobile4m.me.clive.co.il/מעבדת-קונסולות-משחק.html

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  15. Started by naoriko,

יש לי סוני 3 עם אינטרנט והכל אני רוצה לשחק עם חברים בפרו 2011 ברשת איך עושים את זה?

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  16. Started by huber,

מאמר די מרתק (לבעלי PS3 כמובן או לבעלי XBOX שרוצים לראות מה קורה אצל השכן) המתאר את תחילת דרכן של ה PSN ואת מצבו כיום: http://ps3.ign.com/articles/934/934953p1.html

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by Koko Ben Hamin,

שלום לכולם,גירסא חדשה אמורה לצאת ב23 במרץ בתחילה ביפן,של המשחק Monster Hunter, היא תכלול PSP SLIM,מטען, בטריה , חוברות הדרכה,תיק נשיאה(הפשוט של PSP),רצועה ליד ייחודית של המשחק. תמונה: האם הייתם קונים את הגירסא הזו ? נראה לכם שהיא תצליח?ולנושא אחר,האם המשחק MONSTER HUNTER יצליח ?

18. Started by stone cold,

MadWorld הוא משחק בסגנון GOW\DMC שיצא בלעדית לWII המפתחים החליטו לפתח אותו בשחור לבן ורק אם קצת צבעים נוספים כמו אדול לדם לדוגמה המשחק מאוד אלים אבל זה יותר אלימות למטרות בידור והוא גם מאוד כיף ומבדר הבעיה זה אורך החיים סך הכל מהר מאוד נכנסים לאקשן העלילה די מזכירה סרט ישן של שוורצנגר שצריך לברוח ממחסלים הזוים (לא סידרת המחסל סרט אחר ) רק שבמשחק הזה המטרה לא לברוח אלה לחסל אחרים ולקבל דירוג טוב יותר השלבים הם בעצם זירות גדולות ולפי נושאים (חיזרים\מערב פרוע וכו ) ויש גם מיני גיים אלימים בתוכם יש גם בוסים מאוד מגניבים בכללי חוץ מהאורך חיים הכל טוב אבל אורך חיים מאוד חשוב ויש סך הכל שעות בודדות של משחק יש גם מולטי לא מקוון שלא יצא לי לנסות בכל מקרה 70 בסו…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  19. שלום לכם, בסלון אני מחבר את הXBOX למסך עם כבל קומפוננט ובעזרת כבל האודיו האופטי. כאשר אני רוצה לחבר אותו בחדר אחר, ללא מגבר, איך אני יכול לחבר אותו ועדיין לשמוע סאונד ? (הכוונה היא בלי כבל אופטי) ? המכשיר בלי יציאת HDMI. תודה עריכה - אפשר לנעול או למחוק. הסתדרתי. פשוט חיברתי את החיבור סאונד מהכבל הרגיל לכניסות סאונד של הטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 672 צפיות
  20. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=24170 [ quote]op 10 selling games in Japan are all Wii/DS games Nintendo have made the perfect start to 2008 in Japan. For the week ending January 6, all of the top ten sales spots were filled by Wii or DS games. The Wii and DS also took up 25 out of 30 top positions. Only three PS2 titles and two PSP titles stopped a complete whitewash, the highest non Nintendo game was Monster Hunter 2 for PSP in 14th place. The top 3 selling games were as follows 1. Mario Party DS (DS), 2. Wii Fit (Wii), 3. Wii Sports (Wii).

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by stone cold,

שנה קודמת שיחקתי COD4 המשחק היה מצוין גרפית \סאונד \פרזנטציה הכל ברמה הגבוה ביותר זה היה על המחשב אבל בסופו של דבר זה לא הרגיש לי רענן ויותר כמו COD2 משופר גרפית ובמקום אחר ההיסטוריה שלי אם COD הולכת ככה COD1-2 במחשב לדעתי הכי טובים שיצאו יחסית לתקופת זמן COD3 לPS2 שהיה סביר ולא יותר COD4 למחשב שלא יתלהבתי כי זה הרגיש מיחזור למשחקי עבר אז החלטתי הפעם לנסות את COD5 בWII שקיבל ביקורות טובות ולשמחתי בעיקר או רק בגלל השליטה של הWII ואני מדבר על הפוינטר מאוד אהבתי לשחק בו בכל מקרה אני יחלק את זה לדברים טכנים קודם כל גרפיקה - בניגוד להרבה משחקי מולטיפלטפורם לWII ובניגוד לתמונות שיש ברשת הגרפיקה יחסית לWII טובה יש הרבה אפקטים \פיצוצים\אויבים על המסך המשחק זורם מאוד ח…

• 0 תגובות
    • 782 צפיות
  22. Started by dudidu08,

אז ככה יש לי XBOX 360 ARCADE חדש שקניתי וגם LCD 32 אינץ של פנסוניק רציתי לדעת מה ההגדרות הכי טובות שמגדירים בXBOX לגבי השידור עם הטלוויזיה כמו (PAL,NTFC 60H,70H) כל מיני חארטות כאלות מסך רחב או רגיל בקיצור כל ההגדרות כדי שאני אפיק את המיטב ואראה הכי טוב שאפשר אני מחבר אותם באמצעות כבל HDMI כמו כן אם אפשר עזרה גם בהגדרות הטאלוויזיה עם הXBOX... תודה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  23. היי, אני רוצה לקנות WiiMote (כנראה עם Nunchuk נלווה) במטרה להשתמש בו למשחקי מחשב (כדוגמת מסאפקט וסטארקראפט) במקום המקדלת והעכבר. אני יודעת שאפשר להתממשק בקלות יחסית דרך בלוטות', ושיש המוני תכונות מוכנות (GUI'ות יותר או פחות) להתאמה בין תנועות למקשים. השאלות שלי (בסדר מעט אקראי): היש עדיפות לדגם WiiMote ספציפי? אם כן - מה היתרונות שלו? חלוקת תפקידים: ה-Nunchuk, כמו שאני רואה את זה, ישמש נטו כעכבר, וה-WiiMote כמקלדת. עד כמה הפונקציונאליות (הנוחה לשימוש!) של ה-Nunchuk באמת זהה לשל עכבר? האם באמת ראלי להחליף את כל הפונקציונאליות של המקלדת ב-WiiMote, בדגש על קומבינציות מקשים אקראיות? האם לדעתכם באמת אפשר ליצור התאמת תנועות-מקשים שלא תפגע בחווית המשחק? היש ל…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by ביצה,

אהלן! מזה המון זמן שיש לי פיפא 10 ומשבוע שעבר עליתי על בעיה שחוזרת על עצמה- כאשר אני משחק לבד (שלט 1) אין בעיות כאשר אני משחק עם עוד חבר יעני 2 שלטים המשחק קופא, ורק כפתור ה-PS מגיב, ואז אני יוצא מהמשחק נכנס שוב ושוב אותו סיפור. דרך אגב אני גם ניסתי לרמות את ה-PS3 התחלתי משחק עם שחקן אחד ובאמצע הדלקתי עוד שלט וניסתי לשחק עם 2- לא הצליח. אני מיואש, ה-PS3 עבר מלא ריסטים ובדקתי במשחק מרוצים עם 2 אנשים שם אין את הבעיה. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by huber,

נראה מעניין - מישהו ניסה את זה? http://playstationlifestyle.net/2008/06/28/use-google-to-stream-media-to-your-ps3/

• 0 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.