קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום , אשמח לעזרתכם מה ההבדלים בין רכישת משחק קוד דגיטלי לבין רכישת משחק בחשבון משתמש Xbox Live אשמח לדעת במדוייק את ההבדלים ביניהם , שאלה נוספת האם לאחר RESET לקונסולה XBOX ONE המשחקים אשר נרכשו באמצעות חשבון משתמש יימחקו לאלתר או שהם נשמרים שאלה נוספת האם אפשר לעשות גיבוי לתוכן המאוחסן בדיסק הקשיח שבקונסולה , לדיסק קשיח חיצוני בעל חיבור USB3 לשמר בו
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מכיר מישהו שמוכר אקסבוקס360 אבל שיש לו את טבעת המוות והוא אמר שזה 400ש'ח לתקן השאלה האם זה שווה את זה? איפה מתקנים ? ואם יש לזה ציפ אז הם עדין יתקנו או שיש קנס או שלא יתקנו? בבקשה תעזרו
-
- 4 תגובות
- 962 צפיות
-
-
http://blog.us.playstation.com/2008/07/29/warhawk-tips-for-beginnerssalute-to-experts/
-
- 0 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני יודע שזה מהשהו עם להוריד את הסטיק השמאלי למטה אלב אני כל הזמן מחטיא. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קיבלתי בשעה טובה את הכבל קומפוננט לWII ואצתי רצתי לחברו. המצב קודם - WII מחובר עם כבל קומפוסיט למסך LCD 42 - רזולוציה שמתקבלת - PAL - 576I או NTSC - 480I (כן - אפשר לשדר באיזה דרך שאתה רוצה) המצב הנוכחי - חיבור בכבל קומפוננט (3 צבעים , במקום הצהוב היחיד לוידאו בקומפוזיט) ותצוגה ב480P. קודם כל , כבר במעבר בין הכבלים היה שיפור בחדות התמונה ובפרטים (שיפור נראה לעין עוד בתפריטים). במעבר ל480P התמונה התחדדה משמעותית , ומשחק בזלדה היה תענוג. מומלץ בחום לכל מי שיש את הסטאפ הזה, פחות מ150 ש"ח והתוצאה נראית לעין. ליביו
-
- 19 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מדבר על הדג שצריך לדוג באזור של ה"אנשי דג" ולא בהתחלת המשחק פשוט דגתי אותו פעמים וכלום לא קרה מדינה אומרת שצריך ליסתכל אליו אבל האידיוט בורח ניסיתי להכניס לבקבוק ולא הצלחתי
-
- 2 תגובות
- 798 צפיות
-
-
טוב הביקורת זה סרטון באנגלית קלוקלת אז אני יוסיף הקדמה בעברית 3d dot game heroes הוא פארודיה על משחקי זלדה -בעיקר על הזלדה הראשון אולי ככה הצליחו לעשות משחק לPS3 שמאוד מזכיר את זלדה הראשון בלי לחטוף תביעה מנינטנדו כמובן הגרפיקה יותר מודרנית ושיפרו את המשחקיות -אבל סגנון המשחק מאוד דומה אתם משחקים כגיבור שצריך להציל את העולם שלו או משהו כזה יש חרב ומגן ומעבר לזה עוד קסמים וכלי נשק שמוצאים בדרך המשחק מבוסס על עולם פתוח גדול ומבוכים בדיוק כמו רוב משחקי זלדה שעוברים מבוך מקבלים כלים לנצח את המבוך הבא אבל למרות הדמיון הכניסו פה דברים שאמורים להיות יותר הומוריסטים אבל למרות זאת זה מרגיש כאילו פיתחו לPS3 משחק זלדה בסגנון של המשחק הראשון ובגלל …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
יש לכם XBOX360? מהיום תוכלו להוריד את הדמו של Tom Clancy's EndWar.
-
- 17 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש משחק פעולה לשניים משחק שאתה הולך הורג מלכים ועובר שלבים ל-ps2 תודה
-
- 0 תגובות
- 925 צפיות
-
-
היי, אז ככה יש לי XBOX ורציתי לדעת מה משפיע על איכות התמונה ברגע שאני מקליט את עצמי משחק או משדר לטוויץ. כי ניסיתי לשחק עם ההגדרות באקס בוקס או בהגדרות דרך טוויץ פעם אחת על 720P ופעם אחת על 1080P ואחרי שאני צופה בהקלטה אני לא רואה שום הבדל כאילו האיכות ממש גרועה רואים פשוט פיקסלים מרובעים. האם זה ה-XBOX ONE S שפשוט אין לו כרטיס גרפי כמו שצריך, או שזה המסך טלויזיה שלי שפשוט אליו אני מחבר את ה-XBOX. עכשיו חשוב לי מאוד לדעת כדי שאוכל לעשות החלטה האם מחר לכשייצא לקנות את ה-XBOX החדש שייצא או בכלל לעבור ל-PC
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה איתן לי לשים ארד דיסק לפלייסטישין? צריך ארד דיסק מיוחד? יש לי את העבה
-
- 6 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם למישהו יצא להתנסות בשימוש באופציית הסטרימינג בשתי הקונסולות, ויכול לנסות להגיד מה מהם נותן תוצאה טובה יותר ? תודה...
-
- 12 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם הם באמת נוטים להידפק בסבירות גבוהה? קניתי כרטיס בנפח 64MB, אחרי כתיבה אחת הוא כבר נדפק. למישהו פה יש ניסיון דומה עם כרטיסים שהם לא מיוצרים ע"י סוני?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי קונסולה PS4 חדשה שנקנתה לפני חודשיים בערך..שמתי לב לכמה דברים מוזרים, אולי מישהו נתקל גם בדברים דומים? כשאני מסיים לשחק ומכניס אותה לresting mode כדי שימשיך להטעין את השלטים, משאיר בפנים את הדיסק של המשחק, הקונסולה אמורה אחרי 3 שעות לכבות את עצמה וזהו, מה שקורה בפועל אני רואה שהיא שולפת את הדיסק, ונדלקת למצב רגיל. מה שעוש מדאיג קצת שאני לא יכול להכניס את הדיסק כי נראה כאילו היא תקועה במצב של הוצאת דיסק..כולל רעש של הכונן דיסקים. מה שפותר את הבעיה זה לכבות אותה מסודר ולהפעיל מחדש.. כמו כן לפעמים שמתי לב (או שאני הוזה)...שיש צפצופים מדי פעם אפילו כשהיא כבויה.. מישהו שמע על דברים כאלה ??? כמובן היא באחריות של שנתיים של ישפאר..אבל אין לי כוח להתחיל לשלוח אות…
-
- 5 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
יש לי כשנה XBOX 360. לפני כמה ימים שיחקתי בו ושמתי לב שהצבעים במסך מרוחים ולא טבעיים. אתמול הפעלתי שוב את ה XBOX ואין לי וידיאו! רק קול! הרצתי חיפוש בגוגל ומצאתי עוד אנשים עם אותה הבעיה אבל לא מצאתי מה הסיבה\פיתרון לזה. קשה לי להאמין שזה הכבל HDMI, אבל מחר אני אנסה כבל אחר מחבר בכל מקרה. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? או יודע מה הבעיה? תודה מראש.
-
- 19 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
בCMR2005 זה מרגיש כאילו אין לי רגישות בכלל בג'ויסטיק האנלוגי (כנ"ל בDiRT), הורדתי את PINACCALE וניסיתי לסדר שם אבל זה פשוט לא הולך ! מישהו יכול להסביר לי פעם אחת מה זה DeadZone ו Saturation שמופיעים בהגדרות של המשחק ?
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אח שלי שיחק ופתאום נכבתה הטלווזיה , הוא הדליק מחדש והXBOX הציג תמונה בשחור לבן? תודה רבה רז
-
- 2 תגובות
- 913 צפיות
-
-
http://techon.nikkeibp.co.jp/english/NEWS_EN/20070801/137224/ לפי זה כניראה תיכננו אותו פשוט לא טוב וזה גורם לבעיות חום שגורמים לבעיה
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
היום פורסם שאנריל החדש לPS3 יהיה נעול על 30 פרימים לשניה http://gamers-creed.com/?p=402. אני באמת לא מבין מה הבעיה שלהם להוריד תאיכות הגרפית ולתת 60 פרימים לשניה ומאוד מאכזב שאף אחת מהקונסולות לא מסוגלת להריץ משחק כזה ב60 פרימים לשניה כל כך מוקדם בשוק לעזזל לPS3 אין אפילו שנה בשוק
-
- 26 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
איזה משחק מסידרת NFS מבין החדשות שיצאו לאחרונה הכי טובה ?
-
- 12 תגובות
- 2k צפיות
-
-
טוב אז ככה היום אחרי העבודה הלכתי לארקדיה וקניתי לי WII ביקשתי גם עידכון בחנות לגירסה האחרונה של התוכנה הרישמית והסכימו לקח קצת זמן אבל הכל מעודכן בדרך גם יצא לי להחזיק שלט 360 בפעם הראשונה והשלט באמת טוב אבל לא מצוין כמו שאומרים פשוט אני לא חושב שזה נוח לישתמש ב4 הכפתורי גב למשחקים שצריכים הרבה כפתורים למרות שלמשחקי יריות אני יכול להרגיש שזה הרבה יותר נוח משלט PS3 בכל מיקרה נחזור לנושא המכשיר למרות שהוא קטן ולמרות שבתמונות ניראה רכרוכי בנוי חזק הפלסטיק חזק והמעמד יציב הידית+נונצקו פחות חזקים אבל גם די חזקים ויותר חזקים מידיות מקוריות של PS2 לדוגמה למי שלא יודע מלמלה יש כניסות לכרטיסי זכרון וידיות קוביה וגם לכרטיס זכרון SD טוב זה הכל בנתיים כרגע יש לי רק…
-
- 72 תגובות
- 7.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. קניתי XBOX 360 ויחד איתה קניתי בקר נוסף שיכול לשמש גם את המחשב וגם את הקונסולה(USB). עד היום הבן שלי שיחק בזה רק במחשב . - היום ניסיתי לחבר את הבקר דרך יציאת הUSB ומה שהוא עשה זה להקפיא את התמונה שהייתי בה ולא לתת לשום דבר לקרות - הייתי צריך להוןציא אותו מהשקע ולאתחל את הקונסולה - מה עושים? האם למישהוא יש פתרון? צריך עזרה דחוף. תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום קיבלתי קונסולת Wii מארה"ב שעובדת עם מתח 110. אשמח לקבל המלצה לקנית שנאי אמין אשר יתאים לה. אולי בכלל ניתן להפוך את הקונסולה עצמה שתעבוד ב-220? (החלפת פיוז וכו').
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-