עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. המשחק לא בנוי כמו GH או אפילו rock band הקודם ? אין רשימה רציפה של שירים שמתקדמים בה ? אולי לא הגדרתי משהו נכון, כי אני דיי מתבאס לשחק ככה,

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  2. Started by Epik_yozhik,

אני יודע של צ'יפ זה לא חוקי.. אבל יש לי בערך 20 משחקים חוקיים של NTSC ואני רוצה לקנות עכשיו אקסבוקס חדש בארץ... יש משהו שאפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  3. Started by Guy950,

אני מעוניין לקנות PS3 לאחר שיצאו מספיק משחקים שאני רוצה ומספיק הכרזות למשחקים שאני ארצה, אבל יש רק עוקץ אחד. אני לא קונה בארץ. עוד מספר חודשים אני טס לסין+תאילנד ואני מעוניין לקנות באחת מן הארצות הללו את הPS3 (אני גם מאמין ששם יהיה יותר זול מאשר ישראל), רק שיש לי בעיה קשה, מה המחירים?! אני רוצה לברר קודם מה המחירים וגם כן יש לי מספר שאלות: א. בעיקרון אמרו שאני יכול להוציא את הPS3 מהקופסא וישר לחבר אותו ישירות לחשמל והוא יעבוד. בכ"ז מה הסבירות שאני אקבל קצר מיידי אם אני אחליט לעשות את זה? אני קונה את זה מסין להזכירכם.. ב. שפה-האם יש אפשרות בחירת שפות בקונסולה? אני לא מעוניין לשחק בסינית\תאילנדית. יש דרך לשנות שפות? ג. משחקים מולטיזון-חלוקת האיזורים התבטלה לחלוטין? אם למישה…

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by devek,

שלום אני מעוניין לקנות מכשיר סוני 3 חדש ורציתי לדעת מאיפה הכי שווה וזול לקנות אני פונה לאילו מבינכם שיש ברשותם כבר מכשיר תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  5. Started by h_yoav,

אני יכול להשתמש בכל כבל usb הוא שיש משהו מיוחד בכבל הזה... כי למשל ששני השלטים מתרוקנים אני יכול להטעין רק אחד וזה דיי באסה

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  6. Started by huber,

http://playstationlifestyle.net/2008/06/28/ps3-and-your-power-bill-sony-cares/ בקצב הזה לא רחוק היום בו נראה גירסת SLIM של המכשיר כמו שקרה ב PS2.

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  7. Started by 125,

חיברתי את האקס בוקס דרך כבל הרשת - את הכבל חיברתי מהאקס בוקס למודם . בניסיון התחברות בלייב זה מגיע לMTU וכותב לי Failed , למישהו יש אסבר למה ?ואיך אני פותר את זה?

• 6 תגובות
    • 714 צפיות
  8. Started by alonezer,

אני כנראה מקבל אקסבוקס עם לייב ורציתי לדעת אם בבזק בינלאומי הוא עובד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  9. שלום מאזינים ומאזינות. אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! ואיזה פרק! אנחנו בהחלט חושבים שהתפלק לנו הפרק הכי מצחיק שיצא לנו עד כה ;D באמת שניסינו להביא כמה חדשות חמות ולענות לשאלות מאזינים אבל ללא הצלחה מרובה, החבר’ה באו בראש טוב וזרמנו ופתאום שעה וחצי עפה לנו בלי להרגיש הכרחנו את עצמנו לסיים רק בכדי שנוכל להגיש לכם בזמן את הפרק החדש: פרק מס’ 27 – “יותר דפוקים משניצל" http://pod.icast.co.il/3a8f3033-916a-4166-8a5a-d0ed4d8df3a3.icast.mp3 מה שיחקנו השבוע (ליתר דיוק - במה יוגי משחק בזמן ההקלטה): Peggle חדשות הגיימינג : כל מה שחם: Ubisoft מפתחת 10 משחקים חדשים לפרויקט Natal ן4-5 משחקים לMotion Controller של SONY EA הולכים בעקבות Activision. ו …

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by arkady,

היי היי בזמן האחרון אני שוקל לקנות לי קונסולות משחקים, פשוט כי המחשב שלי הפסיק לסחוב. החלטתי שקונסולה יהיה יותר משתלם לעתיד, וגם יצא לי יותר זול בסה"כ. בכל אופן, ראיתי שאפשר לקנות Xbox360 באזור ה2300 שקל, מכל מיני חנויות בארץ, אבל לא משנה כמה אומרים לי שזה הקונסולה ה"מושלמת", עניין ההתחממות הורג אותי מפחד, זה נראה לי בלאגן היסטרי אחרי זה. אז אמרתי שאני אחכה כמה חודשים ואראה מה קורה עם זה, אבל בגלל שאני לא מבין בזה כלום, אז רציתי לשאול אם עד נובמבר+- צפוייה לצאת גירסא חדשה/ירידה דרסטית במחירים. כי אני ללא ספק אתקין צ'פ, ואז הקונסולה תדפק לי, ואני לא אדע מה לעשות. האמת שחשבתי לקנות יד 2, קונסולה פרוצה שכבר קיבלה טבעת מוות ותוקנה, וחשבתי שאולי אז הסיכויים שהיא תחטוף ש…

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  11. Started by AZANKOT,

איך אני מחבר ps3 לאינטרנט דרך הוט

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  12. המעבדים הם אותו מעבדי IBM עם אותה 90 ליטוגרפיה, לא נוספו מאווררים ועוד פרטים בסרט הבא למי שלא ראה... http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=104235

13. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=274196 לכשתצא הגירסה הנ"ל (באוגוסט על פי הדיווח) כנראה ארכוש גם XBOX360.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  14. Started by SEangel,

אני צריך המלצות לטלויזיה 26-32 אינץ'. בעיקר למשחקים, אבל גם לסרטי בלו ריי (וטיפה שידורי כבלים). התקציב הוא בסביבות 3000 שקל. למישהו יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  15. Started by yomanet,

יש אחד רשמי? כמו נגיד ישפאר של סוני??? אם יש ,אשמח לקבל את שמו ואת פרטי יצירת הקשר איתו

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  16. Started by stone cold,

טוב אז ככה שנינטנדו השיקה ב1996 את הנינטנדו 64 הוא יצא אם 3 משחקים בהשקה שהמשחק העיקרי היה מאריו 64 - המשחק הזה הצעיד קדימה את תחום משחקי הקונסולות בכמה דברים קודם כל יחסית לזמנו הגרפיקה שלו הייתה פורצת דרך יחסית לגרפיקת ה3D שהיתה קימת באותה התקופה אז הPS1 היה בתחילת הדרך והמשחקי 3D שלו ניראו ממש גרוע וגם הסאטורן וכל קונסולה אחרת עוד לא קיבלו משחקי 3D טובים למעשה הPS1 קיבל את קראש בנדיקוט הראשון להתחרות במאריו 64 והסאטורן קיבל את "לילות" העניין שמאריו 64 היה תלת מימד בעולם פתוח בניגוד ל2 המשחקים האלו ובנוסף אפשר הרבה יותר דברים לשחקן חידוש נוסף היה השימוש בידית אנלוגית ידיות אנלוגיות היו למעשה קימות לפני בשוק הקונסולות אבל נעלמו מהמינסטרים לפני שמשחקי…

• 3 תגובות
    • 713 צפיות
  17. Started by R.R,

האם psp קורא דיסקים צרובים?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  18. אהלן... למי שמכיר את משחק ה RPG הזה ושיחק בו, אני אשמח לעזרה... אני נתקעתי בקטע שאני צריך למצוא הר עם קיר שבלילה נפתח לשער לעולם הבא או משהו בסגנון... עכשיו הם אומרים לי שההר הוא up the streem, כלומר במעלה הזרם... עכשיו איך אני רואה את הזרם של הנהר? ומה ההגדרה של "למעלה" זה עם הזרם או נגד? והלכתי לכל הכיוונים, ומצאתי מערה, אני לא יודע אם אני מתחיל במערה ואז מטפס על ההר דרכה, או שאני צריך ללכת לכיוון השני... קיצר אני כבר למעלה מ5 שעות הסתובבתי בחלק הזה של המפה, ועדיין לא מצאתי שום קיר מחורבן... לפחות עליתי מלא שלבים.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  19. שלום.. יש לי Ps3 ורציתי לדעת איך אני יכול לקנות משחקים דרך האינטרנט? ואיך זה מתבצע בדואר? או שזה מוריד את המשחק לסוני?! תודה לכל העזורים שיהיה חג שמח!!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  20. Started by shmil_y,

היי קניתי את המשחק חדש מקורי - Mortal Kombat vs. DC Universe ל PS3, וכשאני משחק יש סאונד (במצב מלחמה) אבל בקטעי מעבר של הסיפור אין סאונד בכלל. הגברתי שם בהגדרות את הווליום למקסימום בכל הפרמטרים ועדיין אין סאונד רק תמונה בקטעי וידאו. המשחק איזור 2 וה PS3 הוא של ישפאר. באף משחק אחר לא נתקלתי בבעיה הזו. הוא גם עידכן לי גירסה למשחק לפני ההתקנה. מישהו נתקל ויודע מה הפיתרון? הבעיה היא במשחק או ב PS3?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  21. ניקח לדוגמא את Assasaing Creed, או רוב המשחקים האחרים שמשווקים גם ל 360 ול PS3 האם יש הבדלים משמעותיים בגרפיקה לטובת ה PS3 בגלל הBLUY RAY לעומת HD-DVD או ה DVD-ROM ?

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  22. Started by AMD-GUY,

זה לא שהמשחק נמתח או משהו, הוא פשוט מוצג ברזולוציה של 640X480! אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה כי אני מת עליו, וכל המשחקים האחרים (חוץ מאובליביון וכמה ישנים מאד) עובדים מעולה עם כבל VGA.. יש לי באן אבל את העדכון סתיו, יש עדכון שאפשר להוריד מהאינטרנט ולשים על דיסק שמתקן את הבעיה עם המשחק הספציפי הזה? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/wii/action/callofduty5/news.html?sid=6190641&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1 אני מעריך שתצא גרסת מחשב מאוחר יותר רק לא הוכרז לDS זה מגוחך אבל כנראה COD4 מכר טוב בDS לWII ולPS2 אני מעריך שיסרסו את הגרפיקה וקשה לי להאמין שינצלו את הכוח העדיף של הWII על הPS2 לערכתי ה360\PS3 יהיו הקונסולות העיקריות למשחק ותצא מאוחר יותר גרסת PC שמבוססת על גרסת ה360

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  24. Started by AMIT_MEG,

1.קודם כול קניתי היום xbox 360 elite 2.יש לי את ה gta החדש זה לא קשור אבל לא משנה עכשיו השאלות 1תביאו לי משחקים ל 2 אנשים או יותר ותגידו לי אם אפשר לשחק 2 אנשים ב gta או gird מה שניראה לי שלא 2.איך אני מעביר קבצים ל xbox מהמחשב? 3.תדה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 710 צפיות
  25. Started by liviur,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28451 זה בהחלט נראה כמו שידרוג רציני ואפילו משחק חדש לגמרי חוץ מעלילה שהורחבה. בהחלט נראה כמו אחד המשחקים המבטיחים לקיץ מבחינתי ותוספת מרעננת לDS. מזכיר מאוד את DQ במראה. ליביו

• 3 תגובות
    • 710 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.