קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
המסך LG W2442PA החיבור HDMI האם הXBOX יכול להתחבר? יש שינוי בביצועים?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
המשחק לא בנוי כמו GH או אפילו rock band הקודם ? אין רשימה רציפה של שירים שמתקדמים בה ? אולי לא הגדרתי משהו נכון, כי אני דיי מתבאס לשחק ככה,
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אילו יציאות וחיבורים לטלויזיה יש בגירסת הפרימיום של הXBOX360?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/wii/action/callofduty5/news.html?sid=6190641&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1 אני מעריך שתצא גרסת מחשב מאוחר יותר רק לא הוכרז לDS זה מגוחך אבל כנראה COD4 מכר טוב בDS לWII ולPS2 אני מעריך שיסרסו את הגרפיקה וקשה לי להאמין שינצלו את הכוח העדיף של הWII על הPS2 לערכתי ה360\PS3 יהיו הקונסולות העיקריות למשחק ותצא מאוחר יותר גרסת PC שמבוססת על גרסת ה360
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
איפה מומלץ לקנות? איזה חנויות ב-MBK? או בכלל בפנטיפ פלזה (איך שלא כותבים את זה...) מה לבדוק במכשיר שהוא אכן מקורי ותקין? מי שיודע טווח מחירים כולל שלטים ומשחקים אני ישמח מאוד :-) ואיזה שיטה עדיף לקנות Pal או NTSC? (בהנחה שאני גם יקנה בארץ מקוריים... וגם יעשה את הדבר השני שלא רוצים שידברו עליו פה...) תודה רבה לכולם עדי
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26674 מעניין מה קורה באירופה בקיצור זה מריח כמו הXBOX1 שהיה חזק רק בארצות הברית
-
- 7 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום אני די חדש פה בפורום ובעליו הגאה של XBOX 360 האם אתם משחקים ב XBOX LIVE או איפה אפשר למצוא קבוצות רציניות בארץ ל HELO 3 או כל משחק אחר תודה מראש לכולם
-
- 3 תגובות
- 724 צפיות
-
-
http://playstationlifestyle.net/2008/06/28/ps3-and-your-power-bill-sony-cares/ בקצב הזה לא רחוק היום בו נראה גירסת SLIM של המכשיר כמו שקרה ב PS2.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני יכול להשתמש בכל כבל usb הוא שיש משהו מיוחד בכבל הזה... כי למשל ששני השלטים מתרוקנים אני יכול להטעין רק אחד וזה דיי באסה
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
קראתי פה בפורום את הכל האשכולות בנושא אך עדיין לא הצלחתי להבין כמה דברים. אני עדיין לא הבנתי... יש לי חבר עכשיו בארה"ב שיכול להביא לי סוני 3 או xbox 360 ב400 דולר גירסה של xbox360 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8301492&type=product&id=1172881999620 בשביל שזה יעבוד בארץ צריך ספק מתח וכונן דסקים שאיתו ניתן לשחק במשחקים צריך דבר נוסף על מנת שאני יוכל לשחק במשחקים חדשים כמו שצריך?. גירסה של Ps3 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8982988&type=product&id=1218005635152 בשביל שזה יעבוד בארץ ואני יוכל לשחק במשחקים חדשים מה צריך?. עכשיו השאלה הראשית אם זה משתלם להביא מארה"ב או לקנות כבר מהארץ ולשלם את הפרש שיוצא בערך 250 שקל
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות PS3 לאחר שיצאו מספיק משחקים שאני רוצה ומספיק הכרזות למשחקים שאני ארצה, אבל יש רק עוקץ אחד. אני לא קונה בארץ. עוד מספר חודשים אני טס לסין+תאילנד ואני מעוניין לקנות באחת מן הארצות הללו את הPS3 (אני גם מאמין ששם יהיה יותר זול מאשר ישראל), רק שיש לי בעיה קשה, מה המחירים?! אני רוצה לברר קודם מה המחירים וגם כן יש לי מספר שאלות: א. בעיקרון אמרו שאני יכול להוציא את הPS3 מהקופסא וישר לחבר אותו ישירות לחשמל והוא יעבוד. בכ"ז מה הסבירות שאני אקבל קצר מיידי אם אני אחליט לעשות את זה? אני קונה את זה מסין להזכירכם.. ב. שפה-האם יש אפשרות בחירת שפות בקונסולה? אני לא מעוניין לשחק בסינית\תאילנדית. יש דרך לשנות שפות? ג. משחקים מולטיזון-חלוקת האיזורים התבטלה לחלוטין? אם למישה…
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום חברים רציתי לדעת האם יש דרך להכניס את ההרחבה בלי להתחבר לאקס בוקס לייב ? ואם אני מתחבר לאקס בוקס לייב ומוריד את ההרחבה האם זה יעלה לי כסף והאם זה בתהליך יכול בטעות לגרום למוות לציפ' של האקס בוקס ?
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
היי לכולם אני מעוניין לרכוש PS3 הידע שלי ממש מועט בנושא זה פעם ראשונה שאני רוכש קונסולה שאלה ראשונה האם כדאי לקנות בארה"ב אני בעוד חודש טס לשם האם המכשיר יתאים לישראל? שאלה שנייה האם יש יתרון בלרכוש מכשיר בישראל לעומת חו"ל והאם יש פער מחירים ? יש לי LCD 32 של סמסונג האם זה יספיק לשחק בPS3 או שצריך לרכוש מסך גדול יותר? אהה וראיתי שיש כל מיני דגמים של הארד דיסק מה ההבדל והאם יש הבדל במכשירים? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
-
השאלתי את הWII לאחי שהולך לבקר חברים אחי לפני גיוס ככה שלכל המשמיצים הקונסולה בכלל לא רק לילדים בכל מקרה יש לו כבר 2 חברים בגילו שקנו WII ואני רואה כבר תמונה של עוד אחד מהחברים שלו קונה את הקונסולה נתתי לו את SSBB\המלחמת הכוכבים האחרון וריזידנט איבל אומברלה קרוניקל לדרך אני חושב שSSBB יספיק "למכור" את הקונסולה לבד די נחמד לראות את הWII מצליח בישראל כל כך תקופת הN64 (היה לי את הקונסולה הזאת) והGC (לא היה לי אבל אני משחק משחקים שלה בWII ) היו תקופות בצורת למעריצי נינטנדו בארץ והעכשיו אם הWII יש פריחה גדולה וזה משמח גם כל מני הכרזות של חברות צד שלישי שסוף סוף מראות בשר בקונסולה אני מאוד מקווה שההמשך הרוחני של קאפקום לסדרת מרוויל נגד קאפקום יצא גם מחוץ ליפן חוץ מזה Tales of …
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לטלויזיה 26-32 אינץ'. בעיקר למשחקים, אבל גם לסרטי בלו ריי (וטיפה שידורי כבלים). התקציב הוא בסביבות 3000 שקל. למישהו יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אהלן, אז בעקבות השדרוג העולמי המתקרב ובא רציתי להתעניין קודם מה אתם חושבים על הPS4 והXBOX1 בכל התחום של אונליין.. שמתי לב שהדור הזה לא מפותח כלכך מבחינה מולטיפליירית. אני יכול להבין שסוני לא ממש מטפחים פה את התחום ודווקא מייקרוסופט עכשיו נכנסו עם כל עניין הLIVE לארץ... האם לדעתכם זה יביא לשינוי בגיימינג הישראלי ? האם אני יאלץ לוותר על PS4 בשביל הXBOX ?החלטה לא פשוטה !!!
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-
-
הי חברה, אז ככה, קניתי הרד דיסק של 60 ג'יגה שפורק מקונסולה חדשה עבורי ,כך שלא מגיע איתו כבל העברת נתונים, היה לי 20 ג'יגה. יש לי הרבה שמירות שאני צריך להעביר, כמה פרופילים וכמה DLC שאני יכול לוותר אבל מעדיף להעביר. מיקרוסופט "הנחמדים" חייבים לעשות הכל קשה ומכאן שישנן רק שתי אופציות להעברה של נתונים אלו כמוזכר בנושא, למה ש-Disk on Key, שדרך אגב האקס בוקס מכיר ויכול לקרוא מידע ממנו, יעבוד ??? !!! פשוט מניאקים ... אבל זה מה יש. יש כאן מישהו שיכול להשאיל לי כרטיס זיכרון ל-360? או אולי את הכבל המדובר שיודע להעביר מידע מדיסק קשיח לדיסק קשיח? אני גר בת"א ופתוח להצעות בנושא ... או אולי למישהו יש פיתרון אחר? תודה
-
- 6 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב אז אני ואחי רוצים להביא קונסולה..[אתם יודעים יותר למשחקי זוגות וכאלה ] בהתחלה חשבנו להביא סתם איזה פלסטיישן 2.. ושטיות.. אבל אמרנו אם כבר אז כבר.[אז או xbox 360 או ps3 ] אז דבר ראשון חשוב המחיר.. דבר שני זה קונסולה שלא נרבה לשחק בה כאילו ..אני חושב שבכלל לא נשתמש בפונקציית אונליין או משהו כזה.. רק במשחקים לבד. מה יותר משתלם לנו.. גם ליחיד שכל אחד ישחק בה מדי פעם.. וגם למשחקי זוגות והכל.. אני חשבתי על יותר כיוון של הXBOX ARCADE השאלה אם יצאו כאלה 65NM ולפי מה שהבנתי צריך גם לקנות קבל HDMI וכו'. יש להבהיר שנכון שאנחנו רוצים אותה לזוגות והכל.. אבל יהיה בה גם שימוש גדול של אחד מאיתנו שישחק לבד בסינגל או משהו. תודה , בן.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
אני יודע של צ'יפ זה לא חוקי.. אבל יש לי בערך 20 משחקים חוקיים של NTSC ואני רוצה לקנות עכשיו אקסבוקס חדש בארץ... יש משהו שאפשר לעשות?
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
יש אחד רשמי? כמו נגיד ישפאר של סוני??? אם יש ,אשמח לקבל את שמו ואת פרטי יצירת הקשר איתו
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
טוב אז ככה שנינטנדו השיקה ב1996 את הנינטנדו 64 הוא יצא אם 3 משחקים בהשקה שהמשחק העיקרי היה מאריו 64 - המשחק הזה הצעיד קדימה את תחום משחקי הקונסולות בכמה דברים קודם כל יחסית לזמנו הגרפיקה שלו הייתה פורצת דרך יחסית לגרפיקת ה3D שהיתה קימת באותה התקופה אז הPS1 היה בתחילת הדרך והמשחקי 3D שלו ניראו ממש גרוע וגם הסאטורן וכל קונסולה אחרת עוד לא קיבלו משחקי 3D טובים למעשה הPS1 קיבל את קראש בנדיקוט הראשון להתחרות במאריו 64 והסאטורן קיבל את "לילות" העניין שמאריו 64 היה תלת מימד בעולם פתוח בניגוד ל2 המשחקים האלו ובנוסף אפשר הרבה יותר דברים לשחקן חידוש נוסף היה השימוש בידית אנלוגית ידיות אנלוגיות היו למעשה קימות לפני בשוק הקונסולות אבל נעלמו מהמינסטרים לפני שמשחקי…
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28451 זה בהחלט נראה כמו שידרוג רציני ואפילו משחק חדש לגמרי חוץ מעלילה שהורחבה. בהחלט נראה כמו אחד המשחקים המבטיחים לקיץ מבחינתי ותוספת מרעננת לDS. מזכיר מאוד את DQ במראה. ליביו
-
- 3 תגובות
- 720 צפיות
-
-
המעבדים הם אותו מעבדי IBM עם אותה 90 ליטוגרפיה, לא נוספו מאווררים ועוד פרטים בסרט הבא למי שלא ראה... http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=104235
-
- 1 תגובה
- 720 צפיות
-
-
זה לא שהמשחק נמתח או משהו, הוא פשוט מוצג ברזולוציה של 640X480! אני ממש רוצה לשחק במשחק הזה כי אני מת עליו, וכל המשחקים האחרים (חוץ מאובליביון וכמה ישנים מאד) עובדים מעולה עם כבל VGA.. יש לי באן אבל את העדכון סתיו, יש עדכון שאפשר להוריד מהאינטרנט ולשים על דיסק שמתקן את הבעיה עם המשחק הספציפי הזה? תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 720 צפיות
-