עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  2. Started by NE91,

אני צריך חלקים של משחקים ל-WII או קישורים להורדת משחקים ל- WII בלינקים. חלק ראשון... חלק שני... חלק שלישי אבל לא הרבה חלקים... תודה לעוזרים...

3. Started by mtn3030,

הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות?

4. Started by alonezer,

אני כנראה מקבל אקסבוקס עם לייב ורציתי לדעת אם בבזק בינלאומי הוא עובד? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 750 צפיות
  5. אהלן, אז בעקבות השדרוג העולמי המתקרב ובא רציתי להתעניין קודם מה אתם חושבים על הPS4 והXBOX1 בכל התחום של אונליין.. שמתי לב שהדור הזה לא מפותח כלכך מבחינה מולטיפליירית. אני יכול להבין שסוני לא ממש מטפחים פה את התחום ודווקא מייקרוסופט עכשיו נכנסו עם כל עניין הLIVE לארץ... האם לדעתכם זה יביא לשינוי בגיימינג הישראלי ? האם אני יאלץ לוותר על PS4 בשביל הXBOX ?החלטה לא פשוטה !!!

• 7 תגובות
    • 750 צפיות
  6. Started by stone cold,

טוב אז ככה יצא לי לשחק כמה שעות במשחק הזה אבל הוא שיעמם אותי אחרי זה אז נטשתי היה לי חלק שהייתי אם קצת "חיים" ובלי אפשרות ריפוי קרוב ולמרות שיכלתי לשחק ולעבור את החלק הזה בסוף המשחק פשוט לא מצדיק את המאמץ בכל מקרה Cursed Mountain פותח על ידי חברת פיתוח קטנה הוא משחק אימה \השרדות שאתם מגלמים בו אח שמנסה למצוא את אחיו שנעלם על הר גבוה אם אני לא טועה אימליה אבל לא בטוח בדרך אתם פוגשים רוחות רפאים -אבל זה לא משחק סטנדרטי בסגנון כמו ריזידנט איוול פה אין לכם נשקים חזקים אלה רק פטיש הרים וכמה חיזוקים חלשים יחסית שמקבלים בהמשך גם מבחינת החוזק של הדמות היא יחסית חלשה בכל מקרה ולמרות זאת רוב המשחק מאוד קל הבעיה שפה ושם נתקלים בחלקים הרבה יותר קשים וזה הרבה בגלל שהדמות…

7. Started by marlboro,

http://news.teamxbox.com/xbox/14951/Bionic-Commando-Gameplay-Mechanics-Media/ אם הוא לא יוצא ל PS3 אז הם הפסידו משהו רציני

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  8. Started by 114508534,

אני צריך שתמליצו לי על משחקים מצויינים לסוני 2 כאלו שממש כייף לשחק ושאפשר להעביר בהם שעות על גבי שעות תודה ועוד שאלה , איך אני יוצא מהמשחק, ז"א איך לכבות נכון את הסוני/משחק . תודה שוב

• 7 תגובות
    • 749 צפיות
  9. אני לא זוכר אם בתחילת 2007 או בסוף 2006 אמרו שזה יקרה ב2007 אבל היום יתפרסמה הכתבה הזאת- http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3450735,00.html אני לא מבין למה צריך לגייר ישפאר לא בדיוק מגיירים את הקונסולות שלהם מה שאנשים מבקשים זה יבוא רישמי ומחירים נורמלים בסוף עד שהם יחליטו ליבא תקונסולה ה360 יהיה חדשות ישנות בעולם וחבל תחרות פה היתה יכולה מאוד לעזור

• 0 תגובות
    • 749 צפיות
  10. איפה מומלץ לקנות? איזה חנויות ב-MBK? או בכלל בפנטיפ פלזה (איך שלא כותבים את זה...) מה לבדוק במכשיר שהוא אכן מקורי ותקין? מי שיודע טווח מחירים כולל שלטים ומשחקים אני ישמח מאוד :-) ואיזה שיטה עדיף לקנות Pal או NTSC? (בהנחה שאני גם יקנה בארץ מקוריים... וגם יעשה את הדבר השני שלא רוצים שידברו עליו פה...) תודה רבה לכולם עדי

11. Started by devek,

שלום אני מעוניין לקנות מכשיר סוני 3 חדש ורציתי לדעת מאיפה הכי שווה וזול לקנות אני פונה לאילו מבינכם שיש ברשותם כבר מכשיר תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 749 צפיות
  12. http://www.bungie.net/News/content.aspx?type=topnews&cid=14568 אז ככה בשביעי לשביעי יכול יום ההולדת לבאנג'י (היוצרים של האלו ומרתון) והמטרה היא שעד היום ההזה מספר ההריגות בקאמפיין של האלו 3 יגיע ל7 מיליארד (נשמע נחמד אבל קצת קשה) חוץ מזה באותו יום ישוחחרו ללייב תמונות רקעים ערכות נושא ומפה חדש להאלו 3 כולם בחינם

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  13. טוב סוף סוף מצאתי את הזמן לסיים את פיקמין 1 לשחק בו בWII צריך ידית גימקיוב וכרטיס זיכרון גימקיוב אבל נינטנדו מתכננת להוציא את פיקמין 1-2 בגרסה לWII ולערכתי אם השליטה בWII זה יכול להיות יותר טוב ואולי יוסיפו תמיכה ב480P אז אם יש לכם סבלנות כדי לחכות בכל מקרה העלילה של המשחק מאוד פשטנית החללית שלכם מתרסקת על כוכב מוזר אתה נתקלים ביצורים מוזרים שנראים כמו טלטביז רק קטנים ופחות מפורטים אתם האיש אם החליפה כמובן ובדרך כלל יהיו הרבה פיקמין במסך שזה השם של היצורים בכל מקרה הדמות שלכם לא יכולה לעשות הרבה לבד ובגלל זה הפיקמים מאוד חשובים להתקדמות יש לכם 30 יום לנסות למצוא 30 חלקים של החללית שלכם ולעוף מהכוכב בפועל לא חייבים את כל ה30 חלקים ואני סיימתי אם 29 כי עד …

• 0 תגובות
    • 748 צפיות
  14. Started by asafgolan,

1. האם כל הדגמים שנמכרים עכשיו הם ללא סכנת RROD? איזה דגמים ספציפיים עלי לדרוש לשם כך? 2. ראיתי שהקונסולות לרוב מגיעות עם כבל קומפוננט. לפי מה שידוע לי כבל זה מסוגל להעביר 720P, שזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלוויזיה שלי. יש טעם להוסיף כסף על חיבור HDMI? 3. האם ההבדל היחדי בין גירסת הארקייד לגירסת הפרימיום הוא התוספת של הדיסק הקשיח? האם אפשר להתקין דיסק קשיח משלי בארקייד? SATA או ATA? 4. יש חנויות מומלצות באיזור המרכז?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  15. Started by shlomic,

שלום אני די חדש פה בפורום ובעליו הגאה של XBOX 360 האם אתם משחקים ב XBOX LIVE או איפה אפשר למצוא קבוצות רציניות בארץ ל HELO 3 או כל משחק אחר תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 748 צפיות
  16. Started by Kolshamen,

המסך LG W2442PA החיבור HDMI האם הXBOX יכול להתחבר? יש שינוי בביצועים?

• 1 תגובה
    • 748 צפיות
  17. Started by zippod,

שלום, רציתי לדעת מה הסיכויים שרשת באג מוכרים Xbox elite עם 65NM? אני מעוניין לקנות את גרסאת ה Elite - אבל חשוב לי מאד עניין ה 65NM. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  18. Started by AZANKOT,

איך אני מחבר ps3 לאינטרנט דרך הוט

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  19. חבר שלי קיבל סוני 3 ושהוא מחבר אותו לחשמל ולטלויזיה הוא לא רואה כלום. החבר שנתן לו את הסוני שיחק על HD וזה נשאר על ההגדרות האלה אולי זה קשור??? דרך אגב הוא גם לא שומע סאונד

• 3 תגובות
    • 747 צפיות
  20. Started by 125,

חיברתי את האקס בוקס דרך כבל הרשת - את הכבל חיברתי מהאקס בוקס למודם . בניסיון התחברות בלייב זה מגיע לMTU וכותב לי Failed , למישהו יש אסבר למה ?ואיך אני פותר את זה?

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  21. השאלתי את הWII לאחי שהולך לבקר חברים אחי לפני גיוס ככה שלכל המשמיצים הקונסולה בכלל לא רק לילדים בכל מקרה יש לו כבר 2 חברים בגילו שקנו WII ואני רואה כבר תמונה של עוד אחד מהחברים שלו קונה את הקונסולה נתתי לו את SSBB\המלחמת הכוכבים האחרון וריזידנט איבל אומברלה קרוניקל לדרך אני חושב שSSBB יספיק "למכור" את הקונסולה לבד די נחמד לראות את הWII מצליח בישראל כל כך תקופת הN64 (היה לי את הקונסולה הזאת) והGC (לא היה לי אבל אני משחק משחקים שלה בWII ) היו תקופות בצורת למעריצי נינטנדו בארץ והעכשיו אם הWII יש פריחה גדולה וזה משמח גם כל מני הכרזות של חברות צד שלישי שסוף סוף מראות בשר בקונסולה אני מאוד מקווה שההמשך הרוחני של קאפקום לסדרת מרוויל נגד קאפקום יצא גם מחוץ ליפן חוץ מזה Tales of …

• 4 תגובות
    • 747 צפיות
  22. Started by SEangel,

אני צריך המלצות לטלויזיה 26-32 אינץ'. בעיקר למשחקים, אבל גם לסרטי בלו ריי (וטיפה שידורי כבלים). התקציב הוא בסביבות 3000 שקל. למישהו יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  23. Started by moshe55501,

שלום חברים רציתי לדעת האם יש דרך להכניס את ההרחבה בלי להתחבר לאקס בוקס לייב ? ואם אני מתחבר לאקס בוקס לייב ומוריד את ההרחבה האם זה יעלה לי כסף והאם זה בתהליך יכול בטעות לגרום למוות לציפ' של האקס בוקס ?

24. הי חברה, אז ככה, קניתי הרד דיסק של 60 ג'יגה שפורק מקונסולה חדשה עבורי ,כך שלא מגיע איתו כבל העברת נתונים, היה לי 20 ג'יגה. יש לי הרבה שמירות שאני צריך להעביר, כמה פרופילים וכמה DLC שאני יכול לוותר אבל מעדיף להעביר. מיקרוסופט "הנחמדים" חייבים לעשות הכל קשה ומכאן שישנן רק שתי אופציות להעברה של נתונים אלו כמוזכר בנושא, למה ש-Disk on Key, שדרך אגב האקס בוקס מכיר ויכול לקרוא מידע ממנו, יעבוד ??? !!! פשוט מניאקים ... אבל זה מה יש. יש כאן מישהו שיכול להשאיל לי כרטיס זיכרון ל-360? או אולי את הכבל המדובר שיודע להעביר מידע מדיסק קשיח לדיסק קשיח? אני גר בת"א ופתוח להצעות בנושא ... או אולי למישהו יש פיתרון אחר? תודה

• 6 תגובות
    • 747 צפיות
  25. Started by kisin,

סרטון חדש מתוך המשחק Assassin's Creed: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20145 המשחק יוצא לXBOX360, PS3 וגם אל המחשב בנובמבר. אחד המשחקים המסקרנים והמעניינים שיוצאים השנה! שימו לב בסרטון למעורבות הקהל בתוך המשחק.

• 1 תגובה
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים