עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by benor,

כרגע אני לא משחק יש לי מחשב מלפני 5 שנים שלא מסוגל להריץ שום משחק מודרני. חשבתי על ה- XBOX 360 בגלל כל מיני סיבות. אבל איזו גירסא שלו כדאי לי לקנות?יש בסלון טלוויזיה "42 LCD TOSHIBA HD READY ככה שאני מאמין שהחוויה תהיה צרופה. הייתי שמח לשמוע על הקונסולה כיחידת בידור, חשבנו לקנות סטרימר ואוליי הקונסולה תוכל להוות תחליף לאחד כזה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  2. שלום, 1.מה ההבדל בין הגרסה אמריקאית לאירופאית ?

3. Started by stone cold,

טוב אז ככה למי שלא יודע יצא עדכון חדש ב3 האזורים נינטנדו לא אמרה מה השינוים חוץ מ"שינוים מאחורי הקלעים " אבל דיווחים ברשת מדברים על מחיקת ערוץ ההומברו (הערוץ עצמו חוקי אבל לא רישמי ) וחסימה של כמה פריצות להתקנת הערוץ הזה ודברים שקשורים אליו לא דיברו על ציפים אלה רק על פריצות תוכנה ואני אישית לקחתי סיכון ולא נתקלתי בבעיה ... למרות שאני לא ממליץ על לקיחת סיכון כזה למי שלא חייב להתקין כרגע בכל מקרה חיפשתי שיפורים ולא מצאתי היו כמה דברים שגיליתי אבל כניראה הם הגיעו בעדכונים קודמים לדוגמה ב"ערוץ התמונות" אפשר לישתמש בתמונות כפאזל ווירטואלי שזה די נחמד ומתאים לילדים קטנים -זה גם חינמי בדפדפן של הWII יש כמה לינקים לאתרים שקשורים לנינטנדו זה לא משהו גדול ולא כלום וכניראה גם היה ק…

• 0 תגובות
    • 669 צפיות
  4. האוזניה שמקבלים עם האקסבוקס די צולעת, ובאופן ממש מעצבן צריך לדבר בקול רם כדי שהיא תקלוט את הדיבור, חשבתי על לרכוש HEADSET נורמאלי, כי אמנם יש לי אוזניות מעולות של AKG אבל הן ללא מיקרופון... :-\ האם יש אופציות משתלמות אך לא בטווח המחירים המטורף של TURTLE BEACH X41 או ASTRO A40?

• 0 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23524 http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=23512 מעניין יהיה ליראות כמה ימכרו עד סוף השנה לערכתי עולמית נינטנדו ימכרו יותר מי 2 מיליון בחודש הזה

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  6. טוב הגיעה הזמן ,הסנונית הראשונה של הדור הבא הושקה סוף סוף

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by herhre56y456,

באיזה אתרים אני יכול להתעדכן ב dlc שיוצאים למשחקים?...האם זה באותם אתרים שמפרסמים משחקים שהולכים לצאת כמו gamespot וכאלה? או שאתם מכירים אתרים ספציפיים שמראים רק dlc שהולכים לצאת?...

• 0 תגובות
    • 3.3k צפיות
  8. Started by Osherk5,

יש לי קבוצת פייסבוק של שחקני פיפא 15 בPS4 בני 18+ (לא ילדים זה מה שחשוב) מי שרוצה להצטרף שישךל הודעה פרטית אני יתן לך קישור לקבוצה בכל מקרה מי שרוצה לשחק סתם ככה שיתן ניק בPSN ונרביץ כמה משחקים, נראה אם יש רמה

• 0 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by WarNet,

נתקלתי במדריך מעניין:http://www.gamespot.com/getting-started-with-gaming/ תבחרו את הקונסולה שאתם רוצים ותתחילו את המדריך.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by Godmoney,

השאלה בכותרת

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 15 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הולך, אנשים? השבוע אנחנו נותנים בראש בפרק Uncut! כלומר בלי שום חיתוכים ובלי עריכה, חי ומדמם ישר לשולחן שלכם. נהנינו מההקלטה מאוד, מקווים שגם אתם, אגב זאת גם השאלה השבועית שלכם – ספרו לנו אם אהבתם או לא. (רמז… לא!) חוצמזה יש לנו סקירות קצרות על המשחקים ששיחקנו השבוע, 4 אפליקציות חדשות לאייפון (קרטונטיק, שבץ נא לועזי, סטיופידיטי 2 ורליקס). הרבה חדשות חמות (דשבורד לאקסבוקס ואולי גם סקייפ, אין חדש לגבי ה-PSN, שמועות על MW3, השקות משחקים שונים והקעקוע הכי מגניב בעולם). לראשונה – יש לנו סקירת מאזין …

12. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=15265 בשורות בהחלט מעודדות דרך אגב זה הביקורת על Devil Kings הראשון http://www.gamespot.com/ps2/action/devilkings/index.html?q=Devil%20Kings אני לא ידעתי שקיים משחק כזה ומעניין ליראות איך יצא 2

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Tomerm,

היי לכולם. ממש כמו בכותרת, רציתי למצוא כמה שחקני SOUL CLIBUR 4 כדי לשחק נגדם ברשת. אנא שלחו לי בפרטי את שם המשתמש שלכם ואני אוסיף לרשימת החברים. תודה תומר.

• 0 תגובות
    • 588 צפיות
  14. Started by damti1234,

אז ככה רכשתי אקסבוקס סלים לפני חודש + פרו 2013 מקורי..פתחתי פרופיל ולאחר מכן פתחתי עוד פרופיל רק של הgold live. הכנסתי את הקוד שקיבלתי וכאמור הקוד פג תוקף לפי קונאמי... (invalid online pass) . דיברתי עם ישפאר וקיבלתי קוד חדש - גם הוא לא עובד. אין לי מושג מה הבעיה, גם קניתי משחק מקורי לאקסבוקס וגם שדרגתי לxbox live gold U ועדיין לא עובד, בקיצור עצבים... שלחתי מייל לקונאמי והפרחחים כמובן לא חזרו אליי. למישהו יש מושג?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! מה הענינים ביצז’? אצלנו יותר מבסדר, יש לנו המון במה לשחק (סופסוף) ולא מספיק זמן (כרגיל) אבל תמיד יש לנו זמן בשבילכם. אז התכנסנו והבאנו לכם פרק נוסף מצחיק ומעניין ובו סיקורים של 2 משחקים, 5 חדשות חמות, שאלה שבועית נוספת ולקינוח פירגון כפול… אנחנו בטוחים שאתם מאושרים כמעט כמונו, כל כך מאושרים שקשה לתאר במילים (או שלא ;D) קבלו את פרק מס’ 26 – “משפריץ ניטים” http://pod.icast.co.il/f2088b05-d356-4e3c-9ec4-1deb5e7c73ff.icast.mp3 סקירת משחקים: Peggle Battlefield: Bad Company 2 Beta חדשות הגיימינג : כל מה שחם: Activision מוסיפה חברה שלישית שתעבוד על כותרי Call of Duty האם נראה בקרוב משחקי 3D וייש…

• 0 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by orenmj23,

ערב טוב לכולם, אז נכון שלפני מספר ימים העלתי את הביקורת על UFC, לא רציתי להציף ולפרסם גם שישנה ביקורת חדשה נוספת והיא הביקורת על וירטואה טניס 2009 לגרסת הפלייסטיישן 3. ברוח טורניר ווימבלדון שנערך בימים אלה, משחקי הטניס צוברים פופולאריות רבה (בעיקר לקונסולת ה-WII), בנוסף לזה ישראל צפויה לארח את רוסיה במפגש גביע הדייויס הקרוב ולכן אין הזדמנות טובה יותר מלפרסם את הביקורת על המשחק. הכתובת של האתר היא: ogelive.net אשמח לשמוע את דעתכם על הביקורת ועל שאר הכתבות באתר, תודה רבה מראש, אורן נתן.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  17. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. השבוע היה לנו פרק בשינויי כוחות מעניינים. אירחנו את גיל שהתארח גם בשבוע שעבר ואפילו סיקר משחק. לוני לא יכול היה להצטרף אלינו עקב טיסה לצרפת ואפילו איתי נשאר רוב הפרק. רק יוגי וסיב נשארו עד הסוף. סקרנו את הדמואים המעניינים שעלו לאחרונה, יוגב וגיל סוקרים את Digger HD. בנוסף, מגוון של חדשות מעניינות, הכרזות דרמטיות ותחרויות, וכמובן, פרק מצחיק כמיטב המסורת. פרק מס’ 19 – “אגדה ברוטאלית“ http://pod.icast.co.il/f2cd0dca-ed44-4f9b-b754-e7d6532dce5a.icast.mp3 * מה שיחקנו השבוע? * סקירות משחקים: o Need for Speed Shift o Digger HD * סקירות דמואים: o Brutal Legend o U…

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  18. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק ראשון מאז שהחלפנו קידומת ואנחנו נרגשים וגאים כאילו מדובר בפרק הראשון. רסמי – לא צחוק, לוני כמעט טבע (שוב?!) ממש שנייה לפני שהתחלנו הקלטה. השבוע יש לנו 3 משחקים חזקים מאוד שסקרנו ודיברנו עליהם בפרק, המדובר ביותר הוא – איך לא – אנצ’ארטד 2 היה דיון סוער במיוחד שלדעתנו יעניין גם את בעלי הXBOX שבינכם. בפרקים הקודמים יזמנו תחרות נושאת פרסים (כרטיסי קולנוע בחינם) והגיע הזמן (סוף סוף) להכריז על רשימת הזוכים (- תפוטר משק”ית הפרסים לאלתר!) אנחנו יודעים שאתם על קוצים, אז הנה זה בא: פרק מס’ 21- “בלי רמזים” http://pod.icast.co.il/07526c5d-3dcb-4a2c-8264-7339e7e96778.icast.mp3 מה שיחקנו הש…

• 0 תגובות
    • 739 צפיות
  19. Started by yomanet,

לפני כמה ימים נשרפה לי הטלוזיה וקניתי חדשה אני מחבר את הסוני 2 לטלוזיה החדשה ,שמתי גיטר הירו ואני רואה שחור לבן ולפעמים זה מהבהב כזה בין שחור ולבן לבין צבעוני אין לי מושג מה לעשות..ואני חושב שהטלויזיה הקודמת הייתה טובה מאוד ותמכה גם בשתי שיטות השידור הייתה לי טלוזיה LENCO או משו כזה... יש מושג למישהו איך לתקן את הבעיה?? אגב המכשיר שלי הוא אמריקאי..

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  20. Started by huber,

http://forums.vr-zone.com/showthread.php?t=265025

• 0 תגובות
    • 565 צפיות
  21. Started by tidan27,

שלום! רכשתי אוזניות סוני אלחוטיות דגם פלטיניום לפרו חיברתי את המתאם של האוזניות לכניסת usb מקדימה והוא לא זוהה ניסיתי לחבר ליציאה השניה מקדימה וגם הוא לא זוהה לאחר מכן חיברתי ליציאה מאחורה והוא כן זוהה מה הסיבה שהוא לא זוהה בשני היציאות מקדימה ומאחורה כן?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! יש לי gamepad של logitech למחשב (USB) רציתי לדעת האם יש דרך לחבר אותו ל-playstation 2 . אני יודע שיש מתאם שבעזרתו ניתן לחבר שלטים של PS למחשב השאלה אם יש את הדרך ההפוכה (לחבר שלטים של מחשב ל-PS ) תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, אף פעם לא היה לי PS3, האם יש כמה סוגים? האם מכשיר ה- PS3 יכול לעבוד עם 2 סוגי התצוגה PAL\NTSC, אכפת לי רק ממשחקים. האם המשחקים הם לשיטת שידור מסוימת? האם משנה גודל ההרדיסק 80GB או 40GB, יש שימוש ממשי בהרדיסק? איפה קונים בארץ במחיר הכי זול?

• 0 תגובות
    • 766 צפיות
  24. Started by Vlad3,

ואם כן, מאיפה יהיה הכי כדאי לקנות?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.