עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. טוב אז אני ואחי רוצים להביא קונסולה..[אתם יודעים יותר למשחקי זוגות וכאלה ] בהתחלה חשבנו להביא סתם איזה פלסטיישן 2.. ושטיות.. אבל אמרנו אם כבר אז כבר.[אז או xbox 360 או ps3 ] אז דבר ראשון חשוב המחיר.. דבר שני זה קונסולה שלא נרבה לשחק בה כאילו ..אני חושב שבכלל לא נשתמש בפונקציית אונליין או משהו כזה.. רק במשחקים לבד. מה יותר משתלם לנו.. גם ליחיד שכל אחד ישחק בה מדי פעם.. וגם למשחקי זוגות והכל.. אני חשבתי על יותר כיוון של הXBOX ARCADE השאלה אם יצאו כאלה 65NM ולפי מה שהבנתי צריך גם לקנות קבל HDMI וכו'. יש להבהיר שנכון שאנחנו רוצים אותה לזוגות והכל.. אבל יהיה בה גם שימוש גדול של אחד מאיתנו שישחק לבד בסינגל או משהו. תודה , בן.

• 4 תגובות
    • 717 צפיות
  2. טוב סוף סוף מצאתי את הזמן לסיים את פיקמין 1 לשחק בו בWII צריך ידית גימקיוב וכרטיס זיכרון גימקיוב אבל נינטנדו מתכננת להוציא את פיקמין 1-2 בגרסה לWII ולערכתי אם השליטה בWII זה יכול להיות יותר טוב ואולי יוסיפו תמיכה ב480P אז אם יש לכם סבלנות כדי לחכות בכל מקרה העלילה של המשחק מאוד פשטנית החללית שלכם מתרסקת על כוכב מוזר אתה נתקלים ביצורים מוזרים שנראים כמו טלטביז רק קטנים ופחות מפורטים אתם האיש אם החליפה כמובן ובדרך כלל יהיו הרבה פיקמין במסך שזה השם של היצורים בכל מקרה הדמות שלכם לא יכולה לעשות הרבה לבד ובגלל זה הפיקמים מאוד חשובים להתקדמות יש לכם 30 יום לנסות למצוא 30 חלקים של החללית שלכם ולעוף מהכוכב בפועל לא חייבים את כל ה30 חלקים ואני סיימתי אם 29 כי עד …

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  3. Started by shlomic,

שלום אני די חדש פה בפורום ובעליו הגאה של XBOX 360 האם אתם משחקים ב XBOX LIVE או איפה אפשר למצוא קבוצות רציניות בארץ ל HELO 3 או כל משחק אחר תודה מראש לכולם

• 3 תגובות
    • 717 צפיות
  4. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=38728 המערכת הפעלה תיהיה קלה יותר בעדכון הבא ככה שהמפתחים יקבלו עוד 70 מגה זיכרון ראשי לעבוד איתו ולמי שחושב שזה קצת לPS3 יש רק 256 זיכרון ראשי ורק 256 זיכרון לכרטיס הגרפי ככה שניצול של עוד 70 מגה זיכרון זה הרבה למפתחי PS3

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  5. Started by TicTacToe,

חברהס יש מישהו שמשחק כאן? אם כן אני ticwe44 צרפו צרפו.. ברשת פשוט אי אפשר לשחק .. קומבו של 3 מכות אי אפשר לחבר. הפאטץ' עדיין לא הגיע אלינו. (אמור לסדר את הNETCODE ועוד כמה תיקונים).

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  6. Started by moshe55501,

שלום חברים רציתי לדעת האם יש דרך להכניס את ההרחבה בלי להתחבר לאקס בוקס לייב ? ואם אני מתחבר לאקס בוקס לייב ומוריד את ההרחבה האם זה יעלה לי כסף והאם זה בתהליך יכול בטעות לגרום למוות לציפ' של האקס בוקס ?

7. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26674 מעניין מה קורה באירופה בקיצור זה מריח כמו הXBOX1 שהיה חזק רק בארצות הברית

• 7 תגובות
    • 716 צפיות
  8. השאלתי את הWII לאחי שהולך לבקר חברים אחי לפני גיוס ככה שלכל המשמיצים הקונסולה בכלל לא רק לילדים בכל מקרה יש לו כבר 2 חברים בגילו שקנו WII ואני רואה כבר תמונה של עוד אחד מהחברים שלו קונה את הקונסולה נתתי לו את SSBB\המלחמת הכוכבים האחרון וריזידנט איבל אומברלה קרוניקל לדרך אני חושב שSSBB יספיק "למכור" את הקונסולה לבד די נחמד לראות את הWII מצליח בישראל כל כך תקופת הN64 (היה לי את הקונסולה הזאת) והGC (לא היה לי אבל אני משחק משחקים שלה בWII ) היו תקופות בצורת למעריצי נינטנדו בארץ והעכשיו אם הWII יש פריחה גדולה וזה משמח גם כל מני הכרזות של חברות צד שלישי שסוף סוף מראות בשר בקונסולה אני מאוד מקווה שההמשך הרוחני של קאפקום לסדרת מרוויל נגד קאפקום יצא גם מחוץ ליפן חוץ מזה Tales of …

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  9. Started by medic_29,

היי לכולם אני מעוניין לרכוש PS3 הידע שלי ממש מועט בנושא זה פעם ראשונה שאני רוכש קונסולה שאלה ראשונה האם כדאי לקנות בארה"ב אני בעוד חודש טס לשם האם המכשיר יתאים לישראל? שאלה שנייה האם יש יתרון בלרכוש מכשיר בישראל לעומת חו"ל והאם יש פער מחירים ? יש לי LCD 32 של סמסונג האם זה יספיק לשחק בPS3 או שצריך לרכוש מסך גדול יותר? אהה וראיתי שיש כל מיני דגמים של הארד דיסק מה ההבדל והאם יש הבדל במכשירים? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  10. Started by zippod,

שלום, רציתי לדעת מה הסיכויים שרשת באג מוכרים Xbox elite עם 65NM? אני מעוניין לקנות את גרסאת ה Elite - אבל חשוב לי מאד עניין ה 65NM. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 716 צפיות
  11. Started by Kolshamen,

המסך LG W2442PA החיבור HDMI האם הXBOX יכול להתחבר? יש שינוי בביצועים?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  12. נכון יש את המשימה במשחק heavy rain ,שבו אתה עם scott shelby באיזושהי חנות מסוימת ונכנס גנב ומרים עליך אקדח.. (אחת המשימות הראשונות של המשחק) השאלה היא: יש אפשרות שהפורץ יהרוג אותי? כלומר את scott shelby. יש כמה בחירות שונות להגיד לגנב. יש בחירה כלשהי שאני בוחר בה ואז הגנב הורג אותי? זה המשימה:

• 3 תגובות
    • 716 צפיות
  13. Started by Orillion,

שלום חברים תסלחו לי מראש אם השאלה קצת מגוחכת, אבל אני די קלולס בנושא. אני מעוניין לחבר קונסולת Playstation 3 למסך המחשב שלי (Dell UltraSharp U2312HM) וכמובן גם לקבל סאונד מהרמקולים שמחוברים למחשב. מה הדרך הכי פשוטה לעשות זאת? האם ניתן פשוט לחבר כבל HDMI מהקונסולה לתוך חיבור ה-HDMI של כרטיס המסך שלי (GTX 660TI)? האם כך אוכל לקבל גם סאונד? או שכדאי בכלל לחבר ישירות למסך עם מתאם HDMI ל-DVI? ואז מה מומלץ מבחינת הסאונד? אשמח לעזרכתם בנושא

• 4 תגובות
    • 716 צפיות
  14. Started by stone cold,

טוב אז ככה יצא לי לשחק כמה שעות במשחק הזה אבל הוא שיעמם אותי אחרי זה אז נטשתי היה לי חלק שהייתי אם קצת "חיים" ובלי אפשרות ריפוי קרוב ולמרות שיכלתי לשחק ולעבור את החלק הזה בסוף המשחק פשוט לא מצדיק את המאמץ בכל מקרה Cursed Mountain פותח על ידי חברת פיתוח קטנה הוא משחק אימה \השרדות שאתם מגלמים בו אח שמנסה למצוא את אחיו שנעלם על הר גבוה אם אני לא טועה אימליה אבל לא בטוח בדרך אתם פוגשים רוחות רפאים -אבל זה לא משחק סטנדרטי בסגנון כמו ריזידנט איוול פה אין לכם נשקים חזקים אלה רק פטיש הרים וכמה חיזוקים חלשים יחסית שמקבלים בהמשך גם מבחינת החוזק של הדמות היא יחסית חלשה בכל מקרה ולמרות זאת רוב המשחק מאוד קל הבעיה שפה ושם נתקלים בחלקים הרבה יותר קשים וזה הרבה בגלל שהדמות…

15. קניתי והורדתי את הערכת תוספת של COD black ups ואני לא רואה את המפות,למה? זה עלה י 10 דולר הורדתי והתקנתי ואני לא רואה את המפות. לא במשחק הרגיל ולא בזומבים

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  16. Started by tront,

אני משחק בXBOX360 שלי במסך המחשב שלי שהוא 22' והרזולוציה המקסימלית שלי היא 1680X1050, אבל בXBOX אין לי את אפשרות הרזולוציה הזאת, במקום זה יש רזולוציה של 1920X1200 ולפניו יש 1280X1024 וכשאני שם על הרזולוציות האלה אז רואים קווים מעצבים. מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול לשים על הרזולוציה המתאימה שלי?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  17. Started by leoy22,

קראתי פה בפורום את הכל האשכולות בנושא אך עדיין לא הצלחתי להבין כמה דברים. אני עדיין לא הבנתי... יש לי חבר עכשיו בארה"ב שיכול להביא לי סוני 3 או xbox 360 ב400 דולר גירסה של xbox360 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8301492&type=product&id=1172881999620 בשביל שזה יעבוד בארץ צריך ספק מתח וכונן דסקים שאיתו ניתן לשחק במשחקים צריך דבר נוסף על מנת שאני יוכל לשחק במשחקים חדשים כמו שצריך?. גירסה של Ps3 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8982988&type=product&id=1218005635152 בשביל שזה יעבוד בארץ ואני יוכל לשחק במשחקים חדשים מה צריך?. עכשיו השאלה הראשית אם זה משתלם להביא מארה"ב או לקנות כבר מהארץ ולשלם את הפרש שיוצא בערך 250 שקל

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by tiptipon,

יש לי אוזניה BT של מוטורולה של הטלפון הנייד שלי וניסיתי לחבר אותו ל PS3 שלי והוא לא מוצא אותו השאלה האם זה אפשרי או שרק אוזניות מסוג מסוים עובדות ??? עדכון זה עובד ...

19. שם הדגם CECH-C04 ככה חשוב בחנות באג בכל אופן אפשר לקנות בחול http://www.bug.co.il/page.asp?id=1051 את הדגם שנמצא כאן ?...ומובא לארץ ועולה 4400 . חבר נוסע לדנמרק אז אולי עם אפשר להביא את הדגם הזה בפחות אני יקנה .

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  20. Started by stone cold,

יש לי היזדמנות להשיג WII מטורקיה מישהו יודע מה המחיר שם ואם בכלל מוכרים שם כי אם זה זול אז עדיף לי להשיג משם ולהתקין ציפ בארץ

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  21. Started by kisin,

סרטון חדש מתוך המשחק Assassin's Creed: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20145 המשחק יוצא לXBOX360, PS3 וגם אל המחשב בנובמבר. אחד המשחקים המסקרנים והמעניינים שיוצאים השנה! שימו לב בסרטון למעורבות הקהל בתוך המשחק.

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  22. סיימתי על Heroic, מחפש אנשים שיש להם את המשחק(או יקבלו אותו בשבוע הקרוב) בשביל לסיים אותו על Legendary, אחרי שלקח לי בערך 30 מיתות לסיים את השלב הראשון אני באמת מתחיל להאמין לזה שBungie טוענים שהם יצרו אותו כך ששום בן תמותה לא יכול לסיים אותו ללא COOP. ככה שעם עוד 2-3 שחקנים זה לא יהיה בעיה, יש לי 512kbit up ככה שלעשות host לfriends\invite only זה לא יהיה בעיה יותר מידי. מי שרוצה שישלח לי מסנג'ר + Live name tag ושעות וימי משחק מעודפים לפרטי.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  23. Started by asaf_azar,

אהלן אבי נוסע למזרח עוד כמה ימים...חשבתי לקפוץ על ההזדמנות הזאת לארגן לי איזה קונסולה חדשה עכשיו מישהו ניסה להביא משם קונסולה פעם? מה המחירים?האם יש סכנה לחומרה לחומרה גרועה? מה צריך לבדוק? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  24. Started by bennnn,

שלום, קניתי ווי מאיביי (משומש) הוא הגיע עם 2 שלטים מקוריים ועוד 2 נמגקס' או איך שקוראים לזה,עם הסנסור וכל הכבלים.\ לא הגיע עםמשחקים ורציתי לשאול יש את המשחק wii sports הבנתי שאפשר לשחק עם תנועה, איזה עוד משחקים מומלצים כדאי לקנות שמנצלים את החיישן תנועה גם? כי משחקים רגילים לא מעניינים אותי כי קניתי את זה רק בגלל התנועה\ הבנתי שיש ווי ספורט רסורט אבל צריך לזהחישן תנועה מיוחד? ושלט מיוחד? אז אילו משחקים מומלצים לשנישחקנים עםה חיישןתנועה תודה , tckfggjgkgjl;kfgj;lfg wii sports resort

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  25. שלום , יש לי סוני PSP4 עם זיכרון פנימי של TB 0.5 , הזיכרון כמעט מלא ולא ניתן לבצע עידכונים למשחקים ,רכשתי זיכרון קשיח חיצוני של WD בגודל 2TB לטובת עידכונים . המשחק FORTNITE נמצא על הזיכרון הפנימי ודורש עדכון , כיצד אני מעביר אותו לזיכרון הקשיח החיצוני על מנת לבצע עידכונים ללא בעיה ?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.