קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לרכוש XBOX ELITE PAL חוקי, בלי צ'יפים ובלי שטויות. השאלה שלי, איפה כדאי לי לרכוש את הXBOX הזה? באתר של מיקרוסופט אין שום חנויות מומלצות או נתמכות על ידי מיקרוסופט שמוכרות XBOX בארץ. השאלה איפה כדאי לי לקנות את זה? אני רוצה שזה יהיה הכי חוקי שאפשרי, כלומר, לא נראה לי כל כך לגיטימי לקנות XBOX בלי צ'יפ מחנות שמוכרת גם XBOX עם צ'יפ, למשל. אז מה החנויות הרשמיות של XBOX בארץ? והאם אולי כדאי בכלל להזמן מחנות באינטרנט בחו"ל ולשלוח את זה לארץ? תודה.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום, קניתי ווי מאיביי (משומש) הוא הגיע עם 2 שלטים מקוריים ועוד 2 נמגקס' או איך שקוראים לזה,עם הסנסור וכל הכבלים.\ לא הגיע עםמשחקים ורציתי לשאול יש את המשחק wii sports הבנתי שאפשר לשחק עם תנועה, איזה עוד משחקים מומלצים כדאי לקנות שמנצלים את החיישן תנועה גם? כי משחקים רגילים לא מעניינים אותי כי קניתי את זה רק בגלל התנועה\ הבנתי שיש ווי ספורט רסורט אבל צריך לזהחישן תנועה מיוחד? ושלט מיוחד? אז אילו משחקים מומלצים לשנישחקנים עםה חיישןתנועה תודה , tckfggjgkgjl;kfgj;lfg wii sports resort
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
מישהו יודע על פריצה לPS3? או אם משהו כזה מתקרב???
-
- 2 תגובות
- 727 צפיות
-
-
למישהו יש קודים לזומבים ב COD BLACK UPS ?
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי מסך דק lg 17" וכבל שמחבר מה ps3 למסך ושאני מחבר למסך יש תגובות כאילו הוא מפעיל משהו אבל בעצם המסך שחור... מה עושים??? תודה לעוזרים............
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/36654.html ממש לא אהבתי את כיוון הסל שיידינג שהם לקחו (זה מן קטע כזה? כל כמה שנים מישהו נזכר בזה ואז יש גל של משחקי סל שיידינג?) מכניקת השני שחקנים נראית חביבה (דמוית Ico) אבל בגדול מאכזב
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי ב box-scene פורומים יש עוד מקורות? ד"א התמונה שפורסמה בהשקת ה 360 כבר אז זה התחיל
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי שאלה לגבי XBOX 360 האם כדאי לקחת את הסיכון הזה של "טבעת המוות", אני מת לקנות XBOX אבל אני מת מפחד מהבעיה של טבעת המוות. מה דעתכם ?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
נכון יש את המשימה במשחק heavy rain ,שבו אתה עם scott shelby באיזושהי חנות מסוימת ונכנס גנב ומרים עליך אקדח.. (אחת המשימות הראשונות של המשחק) השאלה היא: יש אפשרות שהפורץ יהרוג אותי? כלומר את scott shelby. יש כמה בחירות שונות להגיד לגנב. יש בחירה כלשהי שאני בוחר בה ואז הגנב הורג אותי? זה המשימה:
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב כחלק מהחזרה שלי לעבר לשחק משחקים שיצאו לגימקיוב ופספסתי כי אף פעם לא הייתה לי את הקונסולה שחקתי ועברתי היום את Star Fox Assault התחלתי אותו בעבר אבל היום המשכתי בכל מקרה זה משחק יריות בזיכיון של נינטנדו אבל הגרסה הזאת יוצרה על ידי נמקו הגרפיקה מיושנת להיום והמשחק קצר וקל מידי המשימות ברגל מעצבנות אבל בחללית המשחק כיף המוזיקה טובה ויש דיבוב מלא -שזה נחמד בכל מקרה זה יותר מסוג המשחקים להעביר את הזמן האכזבה שלי זה שSTAR FOX 64 היה מצוין יחסית לזמנו ובגלל זה ציפיתי להרבה מגרסת הגימקיוב למרות שהביקורות לא התלהבו מהמשחק בפועל אני נותן לו 6 בסולם קרירין יש משחקים הרבה יותר טובים ממנו אבל הוא לא מחורבן רק בינוני בכל מקרה יש עוד משחק STAR FOX שיצא לקיוב בזמנו אחד…
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
יש לי אוזניה BT של מוטורולה של הטלפון הנייד שלי וניסיתי לחבר אותו ל PS3 שלי והוא לא מוצא אותו השאלה האם זה אפשרי או שרק אוזניות מסוג מסוים עובדות ??? עדכון זה עובד ...
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני כנראה מקבל אקסבוקס עם לייב ורציתי לדעת אם בבזק בינלאומי הוא עובד? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 726 צפיות
-
-
טוב סוף סוף מצאתי את הזמן לסיים את פיקמין 1 לשחק בו בWII צריך ידית גימקיוב וכרטיס זיכרון גימקיוב אבל נינטנדו מתכננת להוציא את פיקמין 1-2 בגרסה לWII ולערכתי אם השליטה בWII זה יכול להיות יותר טוב ואולי יוסיפו תמיכה ב480P אז אם יש לכם סבלנות כדי לחכות בכל מקרה העלילה של המשחק מאוד פשטנית החללית שלכם מתרסקת על כוכב מוזר אתה נתקלים ביצורים מוזרים שנראים כמו טלטביז רק קטנים ופחות מפורטים אתם האיש אם החליפה כמובן ובדרך כלל יהיו הרבה פיקמין במסך שזה השם של היצורים בכל מקרה הדמות שלכם לא יכולה לעשות הרבה לבד ובגלל זה הפיקמים מאוד חשובים להתקדמות יש לכם 30 יום לנסות למצוא 30 חלקים של החללית שלכם ולעוף מהכוכב בפועל לא חייבים את כל ה30 חלקים ואני סיימתי אם 29 כי עד …
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
http://news.teamxbox.com/xbox/14951/Bionic-Commando-Gameplay-Mechanics-Media/ אם הוא לא יוצא ל PS3 אז הם הפסידו משהו רציני
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
1. האם כל הדגמים שנמכרים עכשיו הם ללא סכנת RROD? איזה דגמים ספציפיים עלי לדרוש לשם כך? 2. ראיתי שהקונסולות לרוב מגיעות עם כבל קומפוננט. לפי מה שידוע לי כבל זה מסוגל להעביר 720P, שזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלוויזיה שלי. יש טעם להוסיף כסף על חיבור HDMI? 3. האם ההבדל היחדי בין גירסת הארקייד לגירסת הפרימיום הוא התוספת של הדיסק הקשיח? האם אפשר להתקין דיסק קשיח משלי בארקייד? SATA או ATA? 4. יש חנויות מומלצות באיזור המרכז?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
אני משחק בXBOX360 שלי במסך המחשב שלי שהוא 22' והרזולוציה המקסימלית שלי היא 1680X1050, אבל בXBOX אין לי את אפשרות הרזולוציה הזאת, במקום זה יש רזולוציה של 1920X1200 ולפניו יש 1280X1024 וכשאני שם על הרזולוציות האלה אז רואים קווים מעצבים. מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול לשים על הרזולוציה המתאימה שלי?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה הסיכויים שרשת באג מוכרים Xbox elite עם 65NM? אני מעוניין לקנות את גרסאת ה Elite - אבל חשוב לי מאד עניין ה 65NM. תודה רבה מראש!
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
סרטון חדש מתוך המשחק Assassin's Creed: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20145 המשחק יוצא לXBOX360, PS3 וגם אל המחשב בנובמבר. אחד המשחקים המסקרנים והמעניינים שיוצאים השנה! שימו לב בסרטון למעורבות הקהל בתוך המשחק.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
יש לי היזדמנות להשיג WII מטורקיה מישהו יודע מה המחיר שם ואם בכלל מוכרים שם כי אם זה זול אז עדיף לי להשיג משם ולהתקין ציפ בארץ
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
אילו יציאות וחיבורים לטלויזיה יש בגירסת הפרימיום של הXBOX360?
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
לps2 שלי נשבר העיינית ויש עליו אחריות.אבל המוכר אמר שעל שבר אין אחריות.זה נכון? ככה זה צריך להיות כי הוא רוצה 200 שקל לתיקון העיינית
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אני צריך חלקים של משחקים ל-WII או קישורים להורדת משחקים ל- WII בלינקים. חלק ראשון... חלק שני... חלק שלישי אבל לא הרבה חלקים... תודה לעוזרים...
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/wii/action/callofduty5/news.html?sid=6190641&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1 אני מעריך שתצא גרסת מחשב מאוחר יותר רק לא הוכרז לDS זה מגוחך אבל כנראה COD4 מכר טוב בDS לWII ולPS2 אני מעריך שיסרסו את הגרפיקה וקשה לי להאמין שינצלו את הכוח העדיף של הWII על הPS2 לערכתי ה360\PS3 יהיו הקונסולות העיקריות למשחק ותצא מאוחר יותר גרסת PC שמבוססת על גרסת ה360
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
-
-
הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-