עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. המעבדים הם אותו מעבדי IBM עם אותה 90 ליטוגרפיה, לא נוספו מאווררים ועוד פרטים בסרט הבא למי שלא ראה... http://www.gametrailers.com/umwatcher.php?id=104235

2. Started by stone cold,

טוב אז ככה יצא לי לשחק כמה שעות במשחק הזה אבל הוא שיעמם אותי אחרי זה אז נטשתי היה לי חלק שהייתי אם קצת "חיים" ובלי אפשרות ריפוי קרוב ולמרות שיכלתי לשחק ולעבור את החלק הזה בסוף המשחק פשוט לא מצדיק את המאמץ בכל מקרה Cursed Mountain פותח על ידי חברת פיתוח קטנה הוא משחק אימה \השרדות שאתם מגלמים בו אח שמנסה למצוא את אחיו שנעלם על הר גבוה אם אני לא טועה אימליה אבל לא בטוח בדרך אתם פוגשים רוחות רפאים -אבל זה לא משחק סטנדרטי בסגנון כמו ריזידנט איוול פה אין לכם נשקים חזקים אלה רק פטיש הרים וכמה חיזוקים חלשים יחסית שמקבלים בהמשך גם מבחינת החוזק של הדמות היא יחסית חלשה בכל מקרה ולמרות זאת רוב המשחק מאוד קל הבעיה שפה ושם נתקלים בחלקים הרבה יותר קשים וזה הרבה בגלל שהדמות…

3. קניתי והורדתי את הערכת תוספת של COD black ups ואני לא רואה את המפות,למה? זה עלה י 10 דולר הורדתי והתקנתי ואני לא רואה את המפות. לא במשחק הרגיל ולא בזומבים

• 2 תגובות
    • 702 צפיות
  4. טוב סוף סוף מצאתי את הזמן לסיים את פיקמין 1 לשחק בו בWII צריך ידית גימקיוב וכרטיס זיכרון גימקיוב אבל נינטנדו מתכננת להוציא את פיקמין 1-2 בגרסה לWII ולערכתי אם השליטה בWII זה יכול להיות יותר טוב ואולי יוסיפו תמיכה ב480P אז אם יש לכם סבלנות כדי לחכות בכל מקרה העלילה של המשחק מאוד פשטנית החללית שלכם מתרסקת על כוכב מוזר אתה נתקלים ביצורים מוזרים שנראים כמו טלטביז רק קטנים ופחות מפורטים אתם האיש אם החליפה כמובן ובדרך כלל יהיו הרבה פיקמין במסך שזה השם של היצורים בכל מקרה הדמות שלכם לא יכולה לעשות הרבה לבד ובגלל זה הפיקמים מאוד חשובים להתקדמות יש לכם 30 יום לנסות למצוא 30 חלקים של החללית שלכם ולעוף מהכוכב בפועל לא חייבים את כל ה30 חלקים ואני סיימתי אם 29 כי עד …

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  5. Started by leoy22,

קראתי פה בפורום את הכל האשכולות בנושא אך עדיין לא הצלחתי להבין כמה דברים. אני עדיין לא הבנתי... יש לי חבר עכשיו בארה"ב שיכול להביא לי סוני 3 או xbox 360 ב400 דולר גירסה של xbox360 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8301492&type=product&id=1172881999620 בשביל שזה יעבוד בארץ צריך ספק מתח וכונן דסקים שאיתו ניתן לשחק במשחקים צריך דבר נוסף על מנת שאני יוכל לשחק במשחקים חדשים כמו שצריך?. גירסה של Ps3 http://www.bestbuy.com/site/olspage.jsp?skuId=8982988&type=product&id=1218005635152 בשביל שזה יעבוד בארץ ואני יוכל לשחק במשחקים חדשים מה צריך?. עכשיו השאלה הראשית אם זה משתלם להביא מארה"ב או לקנות כבר מהארץ ולשלם את הפרש שיוצא בערך 250 שקל

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  6. Started by Epik_yozhik,

אני יודע של צ'יפ זה לא חוקי.. אבל יש לי בערך 20 משחקים חוקיים של NTSC ואני רוצה לקנות עכשיו אקסבוקס חדש בארץ... יש משהו שאפשר לעשות?

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  7. Started by shmil_y,

היי קניתי את המשחק חדש מקורי - Mortal Kombat vs. DC Universe ל PS3, וכשאני משחק יש סאונד (במצב מלחמה) אבל בקטעי מעבר של הסיפור אין סאונד בכלל. הגברתי שם בהגדרות את הווליום למקסימום בכל הפרמטרים ועדיין אין סאונד רק תמונה בקטעי וידאו. המשחק איזור 2 וה PS3 הוא של ישפאר. באף משחק אחר לא נתקלתי בבעיה הזו. הוא גם עידכן לי גירסה למשחק לפני ההתקנה. מישהו נתקל ויודע מה הפיתרון? הבעיה היא במשחק או ב PS3?

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  8. Started by Kolshamen,

המסך LG W2442PA החיבור HDMI האם הXBOX יכול להתחבר? יש שינוי בביצועים?

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  9. Started by tront,

אני משחק בXBOX360 שלי במסך המחשב שלי שהוא 22' והרזולוציה המקסימלית שלי היא 1680X1050, אבל בXBOX אין לי את אפשרות הרזולוציה הזאת, במקום זה יש רזולוציה של 1920X1200 ולפניו יש 1280X1024 וכשאני שם על הרזולוציות האלה אז רואים קווים מעצבים. מישהו יודע למה זה ואיך אני יכול לשים על הרזולוציה המתאימה שלי?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  10. שם הדגם CECH-C04 ככה חשוב בחנות באג בכל אופן אפשר לקנות בחול http://www.bug.co.il/page.asp?id=1051 את הדגם שנמצא כאן ?...ומובא לארץ ועולה 4400 . חבר נוסע לדנמרק אז אולי עם אפשר להביא את הדגם הזה בפחות אני יקנה .

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  11. Started by kisin,

סרטון חדש מתוך המשחק Assassin's Creed: http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=20145 המשחק יוצא לXBOX360, PS3 וגם אל המחשב בנובמבר. אחד המשחקים המסקרנים והמעניינים שיוצאים השנה! שימו לב בסרטון למעורבות הקהל בתוך המשחק.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  12. Started by asaf_azar,

אהלן אבי נוסע למזרח עוד כמה ימים...חשבתי לקפוץ על ההזדמנות הזאת לארגן לי איזה קונסולה חדשה עכשיו מישהו ניסה להביא משם קונסולה פעם? מה המחירים?האם יש סכנה לחומרה לחומרה גרועה? מה צריך לבדוק? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by stone cold,

http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=26674 מעניין מה קורה באירופה בקיצור זה מריח כמו הXBOX1 שהיה חזק רק בארצות הברית

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  14. Started by 125,

חיברתי את האקס בוקס דרך כבל הרשת - את הכבל חיברתי מהאקס בוקס למודם . בניסיון התחברות בלייב זה מגיע לMTU וכותב לי Failed , למישהו יש אסבר למה ?ואיך אני פותר את זה?

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  15. שלום מאזינים ומאזינות. אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר! ואיזה פרק! אנחנו בהחלט חושבים שהתפלק לנו הפרק הכי מצחיק שיצא לנו עד כה ;D באמת שניסינו להביא כמה חדשות חמות ולענות לשאלות מאזינים אבל ללא הצלחה מרובה, החבר’ה באו בראש טוב וזרמנו ופתאום שעה וחצי עפה לנו בלי להרגיש הכרחנו את עצמנו לסיים רק בכדי שנוכל להגיש לכם בזמן את הפרק החדש: פרק מס’ 27 – “יותר דפוקים משניצל" http://pod.icast.co.il/3a8f3033-916a-4166-8a5a-d0ed4d8df3a3.icast.mp3 מה שיחקנו השבוע (ליתר דיוק - במה יוגי משחק בזמן ההקלטה): Peggle חדשות הגיימינג : כל מה שחם: Ubisoft מפתחת 10 משחקים חדשים לפרויקט Natal ן4-5 משחקים לMotion Controller של SONY EA הולכים בעקבות Activision. ו …

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  16. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=38728 המערכת הפעלה תיהיה קלה יותר בעדכון הבא ככה שהמפתחים יקבלו עוד 70 מגה זיכרון ראשי לעבוד איתו ולמי שחושב שזה קצת לPS3 יש רק 256 זיכרון ראשי ורק 256 זיכרון לכרטיס הגרפי ככה שניצול של עוד 70 מגה זיכרון זה הרבה למפתחי PS3

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  17. Started by stone cold,

טוב אז ככה שנינטנדו השיקה ב1996 את הנינטנדו 64 הוא יצא אם 3 משחקים בהשקה שהמשחק העיקרי היה מאריו 64 - המשחק הזה הצעיד קדימה את תחום משחקי הקונסולות בכמה דברים קודם כל יחסית לזמנו הגרפיקה שלו הייתה פורצת דרך יחסית לגרפיקת ה3D שהיתה קימת באותה התקופה אז הPS1 היה בתחילת הדרך והמשחקי 3D שלו ניראו ממש גרוע וגם הסאטורן וכל קונסולה אחרת עוד לא קיבלו משחקי 3D טובים למעשה הPS1 קיבל את קראש בנדיקוט הראשון להתחרות במאריו 64 והסאטורן קיבל את "לילות" העניין שמאריו 64 היה תלת מימד בעולם פתוח בניגוד ל2 המשחקים האלו ובנוסף אפשר הרבה יותר דברים לשחקן חידוש נוסף היה השימוש בידית אנלוגית ידיות אנלוגיות היו למעשה קימות לפני בשוק הקונסולות אבל נעלמו מהמינסטרים לפני שמשחקי…

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by TicTacToe,

חברהס יש מישהו שמשחק כאן? אם כן אני ticwe44 צרפו צרפו.. ברשת פשוט אי אפשר לשחק .. קומבו של 3 מכות אי אפשר לחבר. הפאטץ' עדיין לא הגיע אלינו. (אמור לסדר את הNETCODE ועוד כמה תיקונים).

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  19. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 29 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כפרות? יוגי התאושש וחזר אלינו בכוחות מחודשים. אנחנו שמחים לארח בפרק גם את אופיר נמצוב, שהוא מעריץ אהמ מאזין שלנו כבר עוד מלפני שהקמנו את הפודקאסט בכלל. אופיר היה על הכיפאק ובכלל כל הפרק יצא מצחיק וזורם, אמה מה יש מצב שתשמעו את המילה “מיינקראפט” (טינג!) פעם או פעמיים במהלך הפרק… מעבר לכך סקרנו בקצרה את Enslaved, רובוטריקים, סטארקראפט 2, לימבו, טררררררראררריה [שזה קצת כמו מיינקראפט (טינג!)], ומורטל קומבט. לוני כבר חולה סופנית בקדחת החתונות וזה משפיע על בחירת האפליקציות שלו לפינת האייפון השבוע. יש לנו סקירת מאזין על …

20. Started by arkady,

היי היי בזמן האחרון אני שוקל לקנות לי קונסולות משחקים, פשוט כי המחשב שלי הפסיק לסחוב. החלטתי שקונסולה יהיה יותר משתלם לעתיד, וגם יצא לי יותר זול בסה"כ. בכל אופן, ראיתי שאפשר לקנות Xbox360 באזור ה2300 שקל, מכל מיני חנויות בארץ, אבל לא משנה כמה אומרים לי שזה הקונסולה ה"מושלמת", עניין ההתחממות הורג אותי מפחד, זה נראה לי בלאגן היסטרי אחרי זה. אז אמרתי שאני אחכה כמה חודשים ואראה מה קורה עם זה, אבל בגלל שאני לא מבין בזה כלום, אז רציתי לשאול אם עד נובמבר+- צפוייה לצאת גירסא חדשה/ירידה דרסטית במחירים. כי אני ללא ספק אתקין צ'פ, ואז הקונסולה תדפק לי, ואני לא אדע מה לעשות. האמת שחשבתי לקנות יד 2, קונסולה פרוצה שכבר קיבלה טבעת מוות ותוקנה, וחשבתי שאולי אז הסיכויים שהיא תחטוף ש…

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  21. Started by Orillion,

שלום חברים תסלחו לי מראש אם השאלה קצת מגוחכת, אבל אני די קלולס בנושא. אני מעוניין לחבר קונסולת Playstation 3 למסך המחשב שלי (Dell UltraSharp U2312HM) וכמובן גם לקבל סאונד מהרמקולים שמחוברים למחשב. מה הדרך הכי פשוטה לעשות זאת? האם ניתן פשוט לחבר כבל HDMI מהקונסולה לתוך חיבור ה-HDMI של כרטיס המסך שלי (GTX 660TI)? האם כך אוכל לקבל גם סאונד? או שכדאי בכלל לחבר ישירות למסך עם מתאם HDMI ל-DVI? ואז מה מומלץ מבחינת הסאונד? אשמח לעזרכתם בנושא

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  22. Started by medic_29,

היי לכולם אני מעוניין לרכוש PS3 הידע שלי ממש מועט בנושא זה פעם ראשונה שאני רוכש קונסולה שאלה ראשונה האם כדאי לקנות בארה"ב אני בעוד חודש טס לשם האם המכשיר יתאים לישראל? שאלה שנייה האם יש יתרון בלרכוש מכשיר בישראל לעומת חו"ל והאם יש פער מחירים ? יש לי LCD 32 של סמסונג האם זה יספיק לשחק בPS3 או שצריך לרכוש מסך גדול יותר? אהה וראיתי שיש כל מיני דגמים של הארד דיסק מה ההבדל והאם יש הבדל במכשירים? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 700 צפיות
  23. המשחק לא בנוי כמו GH או אפילו rock band הקודם ? אין רשימה רציפה של שירים שמתקדמים בה ? אולי לא הגדרתי משהו נכון, כי אני דיי מתבאס לשחק ככה,

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/wii/action/callofduty5/news.html?sid=6190641&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1 אני מעריך שתצא גרסת מחשב מאוחר יותר רק לא הוכרז לDS זה מגוחך אבל כנראה COD4 מכר טוב בDS לWII ולPS2 אני מעריך שיסרסו את הגרפיקה וקשה לי להאמין שינצלו את הכוח העדיף של הWII על הPS2 לערכתי ה360\PS3 יהיו הקונסולות העיקריות למשחק ותצא מאוחר יותר גרסת PC שמבוססת על גרסת ה360

• 0 תגובות
    • 700 צפיות
  25. שלום לכולם, גיסי נמצא כרגע בארה"ב וביקשתי ממנו לקנות לי XBOX360, לאחר בדיקה, המחירים די זהים בכל החנויות והחלטתי להזמין דרך חנות וולמארט (מצורף לינק לאתר ולגרסאות הנמכרות שם) http://www.walmart.com/search/browse-ng.do?ic=24_0&ref=125866.183467+500524.4293873225&fromPageCatId=482412&catNavId=482412 השאלה שלי היא איזה גרסאות מכילות היום טכנולוגיית 65NM? (גרסת PRIMIUM או ELITE) איך אני יכול לדעת אם הגרסה היא אכן 65NM או לא? (משהו במדבקה של הסיריאלי או משהו אחר?) תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 700 צפיות

דיונים חדשים בפורומים