עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by Elad87,

ערב טוב, אז החלטתי לקנות PS3 ואני צריך עזרה וכמה תשובות - אני קונה בארץ. 1. גירסאות - יש הבדל משמעותי בין ה40 ל 80? והאם באמת אני אצטרך 80GB בשביל זה? רוב המקומות שראיתי בארץ לא מוכרים בשטית PAL האם יש הבדל? וזה יעבוד לי על טלוויזה LCD מהשנה האחרונה? כנ"ל לגבי משחקים אין יותר הבדלים? 2. HDMI - הטלוויזה שלי בחדר היא LCD של LG לא FHD, האם יש טעם בלחבר את הסוני ב HDMI ב 1080I או בקומפנט רגיל? 3. כמה שלטים מקבלים בקנייה ? הם רוטטים, אלחוטיים? (אני מעוניין בשני שלטים אלחוטיים שלפחות אחד יהיה גם רוטט) 4. חנוית באיזור חיפה מי שמכיר זה יכול לעזור. 5. בנוגע לרשת - איך זה עובד? פשוט לחבר כניסה של טלפון? מה בנוגע לרשת אלחוטית? האם זה משנה לספקית אינטרנט משהו? ולגבי בזק? 6. איזה אפ…

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  2. הps שלי מחובר למסך מחשב ( המסך מחשב הוא חיבור dvi ואני משתמש בכבל של dvi-hdmi) הבעיה שאין סאונד... מה עושים??? אמרו לי שאם אני קונה מסך עם חיבור hdmi ובמסך יש רקולים מובנים אני אקבל סאונד... יש דרך בלי לקנות מסך חדש???

• 0 תגובות
    • 721 צפיות
  3. Started by huber,

יש למישהו קופון לתת לי?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  4. נראה מבטיח - מה אתם חושבים? http://www.nextgn.com/2009/05/25/first-trailer-and-3-high-res-modern-warfare-2-screenshots-released

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by asafgolan,

1. האם כל הדגמים שנמכרים עכשיו הם ללא סכנת RROD? איזה דגמים ספציפיים עלי לדרוש לשם כך? 2. ראיתי שהקונסולות לרוב מגיעות עם כבל קומפוננט. לפי מה שידוע לי כבל זה מסוגל להעביר 720P, שזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלוויזיה שלי. יש טעם להוסיף כסף על חיבור HDMI? 3. האם ההבדל היחדי בין גירסת הארקייד לגירסת הפרימיום הוא התוספת של הדיסק הקשיח? האם אפשר להתקין דיסק קשיח משלי בארקייד? SATA או ATA? 4. יש חנויות מומלצות באיזור המרכז?

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  6. לps2 שלי נשבר העיינית ויש עליו אחריות.אבל המוכר אמר שעל שבר אין אחריות.זה נכון? ככה זה צריך להיות כי הוא רוצה 200 שקל לתיקון העיינית

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by stone cold,

טוב אז ככה עברתי לפני כמה ימים את המשחק שחקתי אם האח הקטן בתורות בכל מקרה סך הכל משחק נחמד אבל לא מצוין גרפיקה נחמדה מוזיקה נחמדה מערכת קרבות בסדר אחרי שמתרגלים הכניסו כל מיני דברים מגניבים למשחק ככל שמתקדמים אבל אני לא רוצה לתת ספוילרים מה שעושים במשחק זה פשוט צריך להרוג רוצחים שכירים שלפניכם בדירוג מתחילים מעיר שנראית כמו גרסת LITE -מאוד LITE של GTA אבל אם גרפיקה מצוירת הולכים ל"מבוכים" -יותר נכון אזורים אם הרבה אויבים גנרים ומתחילים לכסח מגעים לבוס הורגים אותו ואז אלה אבל חוץ מזה לפני כל בוס צריך לעשות כסף ויש משימות צד לזה ונכון שזה נשמע משעמם אבל המפתחים הכניסו כל מיני אלמנטים שישמרו על מספיק גיוון ואפשר לחזק את הדמות ואת הנשק הבעיות העיקריות של המשחק ה…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  8. באתר החברה יש (ולמי שלא מכיר אז זו החברה שמפתחת את קרייסיס) מודעת דרושים לתכנת PS3 http://www.crytek.com/jobs/frankfurt/ps3-programmer/ מענין על מה מדובר

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  9. Started by stone cold,

טוב Day of Crisis קיבל 34 מתוך 40 בFamitsu http://news.vgchartz.com/news.php?id=2094 אני יודע שזה לא עוזר הרבה כי לפעמים ביקורות ביפן שונות מאוד מהמערב אבל לפחות הסנונית הראשונה מצביעה על משחק טוב ככה שכדי ליראות מה יצא ממנו בסוף אם יתפרסם עוד דברים אני יעדכן

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  10. אילו יציאות וחיבורים לטלויזיה יש בגירסת הפרימיום של הXBOX360?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  11. לפי מה שקראתי ב box-scene פורומים יש עוד מקורות? ד"א התמונה שפורסמה בהשקת ה 360 כבר אז זה התחיל

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by gal663,

שלום חברים! שאלתי היא כזאת: כדי להפיק את המירב מהps3 ממולץ להשתמש בטלוויזיה שתומכת ב full hd? תודה

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  13. Started by stone cold,

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  14. למישהו יש קודים לזומבים ב COD BLACK UPS ?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 29 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה, כפרות? יוגי התאושש וחזר אלינו בכוחות מחודשים. אנחנו שמחים לארח בפרק גם את אופיר נמצוב, שהוא מעריץ אהמ מאזין שלנו כבר עוד מלפני שהקמנו את הפודקאסט בכלל. אופיר היה על הכיפאק ובכלל כל הפרק יצא מצחיק וזורם, אמה מה יש מצב שתשמעו את המילה “מיינקראפט” (טינג!) פעם או פעמיים במהלך הפרק… מעבר לכך סקרנו בקצרה את Enslaved, רובוטריקים, סטארקראפט 2, לימבו, טררררררראררריה [שזה קצת כמו מיינקראפט (טינג!)], ומורטל קומבט. לוני כבר חולה סופנית בקדחת החתונות וזה משפיע על בחירת האפליקציות שלו לפינת האייפון השבוע. יש לנו סקירת מאזין על …

16. איפה מומלץ לקנות? איזה חנויות ב-MBK? או בכלל בפנטיפ פלזה (איך שלא כותבים את זה...) מה לבדוק במכשיר שהוא אכן מקורי ותקין? מי שיודע טווח מחירים כולל שלטים ומשחקים אני ישמח מאוד :-) ואיזה שיטה עדיף לקנות Pal או NTSC? (בהנחה שאני גם יקנה בארץ מקוריים... וגם יעשה את הדבר השני שלא רוצים שידברו עליו פה...) תודה רבה לכולם עדי

17. Started by NE91,

אני צריך חלקים של משחקים ל-WII או קישורים להורדת משחקים ל- WII בלינקים. חלק ראשון... חלק שני... חלק שלישי אבל לא הרבה חלקים... תודה לעוזרים...

18. Started by mtn3030,

הורדתי משחק,כקובץ ISO ניסיתי לצרוב בתוכנה אלכוהול120 ועוד תוכנה magicburn משו כזה ובכל הזמן הוא נתקע ב0% ולא ממשיך. אני צורב על דיסקים DVD -R מה לעשות?

19. Started by Godmoney,

נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 578PS3 - Wii - 432 XBOX Premium - 363 Xbox Core - 285 PS 2 - 131 PSP - 206 PS2 SLIM - 119 כל הקונסולות כמעט בלי יוצא מן הכלל רשמו עלייה כזו או אחרת מלפני שבועיים... היחידות שרשמו ירידות מסויימות הן ה XBOX Core, אבל מי תכלס יקנה XBOX Core, וה PS3 שרשמה ירידה של 9 דולר בלבד.

• 1 תגובה
    • 719 צפיות
  20. Started by reyrey_200,

יש לי שאלה לגבי XBOX 360 האם כדאי לקחת את הסיכון הזה של "טבעת המוות", אני מת לקנות XBOX אבל אני מת מפחד מהבעיה של טבעת המוות. מה דעתכם ?

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  21. http://www.gametrailers.com/player/36654.html ממש לא אהבתי את כיוון הסל שיידינג שהם לקחו (זה מן קטע כזה? כל כמה שנים מישהו נזכר בזה ואז יש גל של משחקי סל שיידינג?) מכניקת השני שחקנים נראית חביבה (דמוית Ico) אבל בגדול מאכזב

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  22. מי שרוצה שישלח לי הודעה בפרטי, אבל בן אדם שבאמת רוצה לקנות משהו!! אם לא אז תשאירו לאחרים [תקף בקניה מעל 50 דולר]

23. הי חברה, אז ככה, קניתי הרד דיסק של 60 ג'יגה שפורק מקונסולה חדשה עבורי ,כך שלא מגיע איתו כבל העברת נתונים, היה לי 20 ג'יגה. יש לי הרבה שמירות שאני צריך להעביר, כמה פרופילים וכמה DLC שאני יכול לוותר אבל מעדיף להעביר. מיקרוסופט "הנחמדים" חייבים לעשות הכל קשה ומכאן שישנן רק שתי אופציות להעברה של נתונים אלו כמוזכר בנושא, למה ש-Disk on Key, שדרך אגב האקס בוקס מכיר ויכול לקרוא מידע ממנו, יעבוד ??? !!! פשוט מניאקים ... אבל זה מה יש. יש כאן מישהו שיכול להשאיל לי כרטיס זיכרון ל-360? או אולי את הכבל המדובר שיודע להעביר מידע מדיסק קשיח לדיסק קשיח? אני גר בת"א ופתוח להצעות בנושא ... או אולי למישהו יש פיתרון אחר? תודה

• 6 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by Sargon,

שלום, אני רוצה לרכוש XBOX ELITE PAL חוקי, בלי צ'יפים ובלי שטויות. השאלה שלי, איפה כדאי לי לרכוש את הXBOX הזה? באתר של מיקרוסופט אין שום חנויות מומלצות או נתמכות על ידי מיקרוסופט שמוכרות XBOX בארץ. השאלה איפה כדאי לי לקנות את זה? אני רוצה שזה יהיה הכי חוקי שאפשרי, כלומר, לא נראה לי כל כך לגיטימי לקנות XBOX בלי צ'יפ מחנות שמוכרת גם XBOX עם צ'יפ, למשל. אז מה החנויות הרשמיות של XBOX בארץ? והאם אולי כדאי בכלל להזמן מחנות באינטרנט בחו"ל ולשלוח את זה לארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 718 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.