עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by stone cold,

טוב הביקורת זה סרטון באנגלית קלוקלת אז אני יוסיף הקדמה בעברית 3d dot game heroes הוא פארודיה על משחקי זלדה -בעיקר על הזלדה הראשון אולי ככה הצליחו לעשות משחק לPS3 שמאוד מזכיר את זלדה הראשון בלי לחטוף תביעה מנינטנדו כמובן הגרפיקה יותר מודרנית ושיפרו את המשחקיות -אבל סגנון המשחק מאוד דומה אתם משחקים כגיבור שצריך להציל את העולם שלו או משהו כזה יש חרב ומגן ומעבר לזה עוד קסמים וכלי נשק שמוצאים בדרך המשחק מבוסס על עולם פתוח גדול ומבוכים בדיוק כמו רוב משחקי זלדה שעוברים מבוך מקבלים כלים לנצח את המבוך הבא אבל למרות הדמיון הכניסו פה דברים שאמורים להיות יותר הומוריסטים אבל למרות זאת זה מרגיש כאילו פיתחו לPS3 משחק זלדה בסגנון של המשחק הראשון ובגלל …

• 0 תגובות
    • 774 צפיות
  2. שלום יש לי יוזר שבו אני רשום לחנות האמריקאית. פתחתי יוזר נוסף אבל גם בו אני רשום לאמריקאיתץ איך אני פותח חשבון חדש לחנות האירופאית? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 774 צפיות
  3. היי חברה, אין לי בננה בשביל לחבר את הרמקולים ישירות לכבל VGA של האודיו של הXBOX360, אז כל מה שאני יכול לעשות זה לחבר את הכבל לכרטיס הקול, אליו מחוברים כבר הרמקולים. יש דרך לגשר ביניהם דרך כרטיס הקול? יענו שהמחשב ידלוק והסאונד יעבור בין הXBOX360 לרמקולים דרך הכרטיס קול של המחשב, ע"י חיבור הכבל של הסאונד לאחד הסלוטים של הכרטיס קול (יש לי 4, Creative X-Fi Xtreme Audio) שאני לא יודע לאיזה מהם לחבר (לפי הסדר מצד ימין: כחול, ירוק, אפור, כתום) ושזה יפעיל לי סאונד בXBOX360... דיי דחוף, תודה!

4. וואוו זה פשוט זול בטרוף! רק למי שקונה אצל דל, בעיקרון המחירים אמורים להיות רגילים לחבילות הרגילות + 2 משחקים, אבל יש קופונים של 30/50/70$ בהתאמה. http://www.engadget.com/2008/10/16/xbox-360-holiday-bundle-prices-slashed-with-dell-coupon-magic/ הקופונים עד יום שלישי ה23 לאוקובר. למי מתחשק X360 ELITE + 2 משחקים ב1220 שקל

• 5 תגובות
    • 773 צפיות
  5. Started by gal663,

שלום חברים! שאלתי היא כזאת: כדי להפיק את המירב מהps3 ממולץ להשתמש בטלוויזיה שתומכת ב full hd? תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  6. יש איזו חנות שאתם יכולים להמליץ עליה? כנראה שאני אזמין אותו בחודש הבא. חשבתי לקנות את הדברים הבאים: PSP SLIM - 1000NIS זכרון - באיזה זכרון אני צריך להשתמש בשביל ה- PSP ב- MEMORY DUO PRO? או שאני יכול להשתמש בממורי סטיק פשוט? האם אני יכול להשתמש במכשיר בזכרון של SANDISK? באיזה זכרון מומלץ להשתמש? אני רוצה לקנות 8GB על איזה דברים חשוב לשים דגש? ה- PSP ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים בין היתר למוזיקה גם. תודה.

• 1 תגובה
    • 772 צפיות
  7. Started by stone cold,

טוב אז ככה עברתי לפני כמה ימים את המשחק שחקתי אם האח הקטן בתורות בכל מקרה סך הכל משחק נחמד אבל לא מצוין גרפיקה נחמדה מוזיקה נחמדה מערכת קרבות בסדר אחרי שמתרגלים הכניסו כל מיני דברים מגניבים למשחק ככל שמתקדמים אבל אני לא רוצה לתת ספוילרים מה שעושים במשחק זה פשוט צריך להרוג רוצחים שכירים שלפניכם בדירוג מתחילים מעיר שנראית כמו גרסת LITE -מאוד LITE של GTA אבל אם גרפיקה מצוירת הולכים ל"מבוכים" -יותר נכון אזורים אם הרבה אויבים גנרים ומתחילים לכסח מגעים לבוס הורגים אותו ואז אלה אבל חוץ מזה לפני כל בוס צריך לעשות כסף ויש משימות צד לזה ונכון שזה נשמע משעמם אבל המפתחים הכניסו כל מיני אלמנטים שישמרו על מספיק גיוון ואפשר לחזק את הדמות ואת הנשק הבעיות העיקריות של המשחק ה…

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  8. Started by Daver,

המשחק ייקרא No More Heroes: Desperate Struggle והוא מתוכנן לצאת בארה"ב בינואר 2010 ובאירופה בפברואר/מרץ 2010 גם במשחק הזה הגיבור יהיה טראוויס טאצ'דאון והמשחק ייתקיים באותו מקום בו מתרחש המשחק הקודם [santa Destroy] טריילר: http://www.gametrailers.com/player/41032.html[br]פורסם בתאריך: 9.10.2008 בשעה 19:46:50 מצטער לא שמתי לב שכבר פתחותנעלו את הנושא

9. Started by Dman86,

שלום רב, אני רוצה לקנות פלייסטשיין 3 בארהב כמובן ששם זה יותר זול אבל רציתי לוודא 2 דברים לפני שאני קונה א - האם משחקים שאני אקנה בארץ יעבדו עליו? ב - האם סרטים ב DVD ו BLUE RAY של הארץ יעבדו עליו? כמו כן צרובים של DVD בתודה מראש דימה

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  10. Started by tiptipon,

אני מנסה לעדכן את המשחק אבל לאחר כמה שניות אני מקבל הודעה שהעידכון נכשל ניסיתי גם במצב אלחוטי וגם חוטי ועדיןן מי יכול לעזור לי בבקשה :s05: תודה מראש

• 6 תגובות
    • 771 צפיות
  11. http://www.gametrailers.com/player/36654.html ממש לא אהבתי את כיוון הסל שיידינג שהם לקחו (זה מן קטע כזה? כל כמה שנים מישהו נזכר בזה ואז יש גל של משחקי סל שיידינג?) מכניקת השני שחקנים נראית חביבה (דמוית Ico) אבל בגדול מאכזב

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  12. Started by Orillion,

שלום חברים תסלחו לי מראש אם השאלה קצת מגוחכת, אבל אני די קלולס בנושא. אני מעוניין לחבר קונסולת Playstation 3 למסך המחשב שלי (Dell UltraSharp U2312HM) וכמובן גם לקבל סאונד מהרמקולים שמחוברים למחשב. מה הדרך הכי פשוטה לעשות זאת? האם ניתן פשוט לחבר כבל HDMI מהקונסולה לתוך חיבור ה-HDMI של כרטיס המסך שלי (GTX 660TI)? האם כך אוכל לקבל גם סאונד? או שכדאי בכלל לחבר ישירות למסך עם מתאם HDMI ל-DVI? ואז מה מומלץ מבחינת הסאונד? אשמח לעזרכתם בנושא

• 4 תגובות
    • 771 צפיות
  13. Started by nineball,

אחרי 200 שנה קיבלתי עותק של MGS4 מאירופה. התחלתי לשחק, הכל טוב ויפה, הגעתי לתדרוך ב ACT4, והמשחק זורק אותי חזרה ל XMB. מקריאה באינטרנט מסתבר שאם הקונסולה על קושחת קאסטום/עם דונגל JB ו payload טעון כלשהו, המשחק נוטה לעשות את זה ולא משנה אם מדובר במשחק מקורי מדיסק או לא. אז למרות שיש לי עותק מקורי למהדרין, אני פשוט לא יכול להמשיך. תהיתי אם למישהו יש עותק PAL מקורי של המשחק וכן מצליח להתחיל את act 4, שאני אשלח לו את השמירה שלי, פשוט יעביר אותה את הקטע הבעייתי (הפלאשבאק ל MGS מה PS1) וישלח לי חזרה. לכל מי שאני מכיר יש עותקי NTSC.... יש שמירות באינטרנט אבל על liquid easy ו naked normal, אני על solid normal תודה מראש לעונים.

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  14. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=31674 אין מה להגיד אפילו חובב נינטנדו שכמוני חייב להודות שבמחירים האלו הXBOX360 יותר משתלם מPC שמדובר במשחקים למי שאין PC או PS3 הארקיד בטח ירד בארץ ל1500 שקל ככה שמי שמעוניין רק בסינגל יוכל לקנות את זה

• 5 תגובות
    • 771 צפיות
  15. Started by stone cold,

טוב זה סקירה ולא ביקורת כי לצערי המשחק כל כך מאכזב שהחלטתי לנטוש בכל מקרה למי שלא מכיר את סדרת Fire Emblem אז זאת סידרה פחות מוכרת של נינטנדו שיצא בהתחלה לפמיקום (הNES היפני -בארץ תחשבו על מגאסון ) ומשם קיבלה המשכים ויצא גם לקונסולות אחרות של נינטנדו המשחקיות של הסדרה זה אסטרטגיה בתורות אם אלמנטים של RPG בכל מקרה Fire Emblem: Radiant Dawn הוא המשך למשחק שיצא לגימקיוב וגם מרגיש וניראה ככה עכשיו כחובב אסטרטגיה בתורות שזה תחום שנפוץ בעיקר בנידות של נינטנדו מאוד ציפיתי למשחק אסטרטגיה בתורות בפלטפורמה חזקה (יחסית לGBA\DS ) חשבתי על גרפיקה מאוד טובה ועל סאונד ודיבוב מלא וסרטוני מעבר ובפועל קיבלתי משחק פושר גרפית אם סאונד משעמם שבקושי יש סרטוני מעבר ודיבוב …

• 0 תגובות
    • 771 צפיות
  16. Started by sahar_shalom,

שלום אני חדש בפורום וחדש מאוד בכל עניין הקונסולות עד היום אניתמיד שיחקתי במשחב לא כל כך דיבר אלי כל העניין של סוני או אקס בוקס אבל עכשיו כשמשחקים רבים יוצאים בלעדית רק לסוני או רק לאקס בוקס ולא למחשב אז אני רוצה לקנות אקס בוקס אני יודע שיותר טוב סוני 3 אבל אתם יודעים מה השיקול לבחור את הרקס בוקס. אז כמו שכבר אמרתי אני חדש בכל העניין ואני לא מבין בכלל מה לקנות ואת כל הפרטים. אגב אחי נמצא באנגליה ושם עולה פחות האקס בוקס. מישהו יכול בבקשה להסביר לי על כל הפרטים שכדאי לשים עליהם דגש בקנייה ועל הגירסאות של מה כדאי.. עלית או פרימיוןם או לא יודע מה.. וגם מה זה טבעת המוות וכל העניין.. מקווה שתענו בהקדם תודה

17. Started by yair67,

שלום רכשתי מכשיר PS3 מדגם של 40GB המכשיר מציג תמונה כאשר מחובר ב"בננות" לפי צבעים אבל כאשר אני מחבר את זה בHDMI אין תמונה דגם הטלוויזיה הוא Toshiba 32wl66e

• 6 תגובות
    • 770 צפיות
  18. Started by bennnn,

שלום, קניתי ווי מאיביי (משומש) הוא הגיע עם 2 שלטים מקוריים ועוד 2 נמגקס' או איך שקוראים לזה,עם הסנסור וכל הכבלים.\ לא הגיע עםמשחקים ורציתי לשאול יש את המשחק wii sports הבנתי שאפשר לשחק עם תנועה, איזה עוד משחקים מומלצים כדאי לקנות שמנצלים את החיישן תנועה גם? כי משחקים רגילים לא מעניינים אותי כי קניתי את זה רק בגלל התנועה\ הבנתי שיש ווי ספורט רסורט אבל צריך לזהחישן תנועה מיוחד? ושלט מיוחד? אז אילו משחקים מומלצים לשנישחקנים עםה חיישןתנועה תודה , tckfggjgkgjl;kfgj;lfg wii sports resort

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  19. מה השימוש של הקבל ולאיפה הוא מתחבר האם אני אוכל לחבר אותו למסך מחשב שלי יש לי שם חיבור VGA ו Hdmi

• 3 תגובות
    • 770 צפיות
  20. Started by alonezer,

אני רוצה לקנות בEBAY נקודות אבל המוכר כותב ככה: "The Card Will Only Work For Accounts Registered In The United States" הכוונה פה היא לNTSC או שפשוט בהגדרות לשנות לUS? עד עכשיו הייתי שם UK תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 770 צפיות
  21. Started by liores121,

מנסה להכנס לסוני נטוורק ונתקע על please wait . בכניסה למשתמש רושם an error has occured עשיתי כיבוי והדלקה, ניקוי database וכל שאר המדריכים שיש באינטרנט ,שום דבר לא עזר . אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  22. קפצתי היום לרבמ"ד בקרית מוצקין (מי שמהקריות מכיר) לקנות דיסק וראיתי בחנות של הדיסקים "לב המוסיקה" שמחזיקה אגב גם PS2 , PSP ושאר אביזרים ל PC וכדומה גם PS3.. להפתעתי המחיר שם היה 4200 ש"ח ולא 4400 כמו שראיתי בכל חנות אחרת.. ולאחר בירור עם הבעלים זה אכן PS3 של ישפאר והוא אכן מגיע עם שני שלטים ושני משחקים.. אז לכל מי שחושב לקנות את המכשיר הנ"ל שווה לקפוץ לשם או להתקשר לבירורים .. בכל זאת 200 שקל זה גם כסף.. המשך סוף שבוע נעים לכולם.. *עריכה - לאחר שיטוט בזאפ ראיתי כבר שהמכשיר נמכר במחירים דומים באתרים כאלו ואחרים (חלקם מפוקפקים וחלקם מפוקפקים פחות).. מה שכן שאף אחד מהם לא ראיתי שמצויין שמקבלים בנוסף גם שני משחקים ושני שלטים.. (מה שכן היה שם לרוב זה חפירות על המכשיר ונתונים ט…

23. שלום, קודם כל אני אכתוב איך הכל מחובר. המחשב מחובר לאינטרנט בעזרת מודם של הוט בחיבור USB (עוד לא יצא לי לקנות כרטיס רשת ) ומתחבר באמצעות חייגן של נטוויז'ן. הPS מתחבר למחשב בכבל רשת, מהכרטיס רשת של המחשב לPS, ועשיתי ICS (Internet connection sharing) לחייגן של נטוויז'ן, הPS3 מקבל אינטרנט מהיר, כמו שצריך. פעם זה עבד, הPS מצא את הtversity והכל עבד מעולה. אך לאחרונה הפסקתי להשתמש בTversity, ועכשיו אני מפעיל אותו הוא כותב Unable to connect media server, וגם אחרי מחיקה והתקנה, עדיין, לפעמים אם אני יוצא ונכנס כמה פעמים אז השרת מופעל, אבל הPS לא מצליח למצוא אותו. תודה רבה לעוזרים. עריכה: אחרי התקנה חוזרת מחדש, השרת מופעל כל הזמן, אבל הPS עדיין לא מזהה אותו. עוד עריכה: הFW…

24. המשחק לא בנוי כמו GH או אפילו rock band הקודם ? אין רשימה רציפה של שירים שמתקדמים בה ? אולי לא הגדרתי משהו נכון, כי אני דיי מתבאס לשחק ככה,

• 3 תגובות
    • 769 צפיות
  25. כותרת , זה ממש דחוף לי המון תודה לעוזרים

דיונים חדשים בפורומים