קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,645 דיונים בפורום זה
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע יש לנו אורח מיוחד – גיל, חמד של בחור שמסקר בזמנו החופשי משחקים לטובת ורווחת קהילת הגיימרים באשר הם. כמן כן, יש לנו הרבה מה לחדש בפרק, יצאו משחקים חדשים, דמואים דנדשים, חדשות מסעירות וסקופ בלעדי! היה המון על מה לדבר עד שמבלי לשים לב גלשנו בפעם הראשונה לפרק הארוך בתולדותינו, פאקינג שעה וחצי!! אז כן, עמדנו בהבטחה שלנו משבוע שעבר והבאנו לכם פרק ארוך וחגיגי אבל שלא תתרגלו לנו אה טוב נו, על מי אנחנו מנסים לעבוד כאן, נהנינו בטירוף ויש מצב שננצל שוב את ההפוגה הזמנית של יוגי מהלימודים וניתן בראש כל עוד אנחנו יכולים בינתיים אנחנו גאים להציג לפניכם את הפרק החדש: פרק מס’ 18 – “מתים מבפנים…
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
כותרת , זה ממש דחוף לי המון תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
טוב כחלק מהחזרה שלי לעבר לשחק משחקים שיצאו לגימקיוב ופספסתי כי אף פעם לא הייתה לי את הקונסולה שחקתי ועברתי היום את Star Fox Assault התחלתי אותו בעבר אבל היום המשכתי בכל מקרה זה משחק יריות בזיכיון של נינטנדו אבל הגרסה הזאת יוצרה על ידי נמקו הגרפיקה מיושנת להיום והמשחק קצר וקל מידי המשימות ברגל מעצבנות אבל בחללית המשחק כיף המוזיקה טובה ויש דיבוב מלא -שזה נחמד בכל מקרה זה יותר מסוג המשחקים להעביר את הזמן האכזבה שלי זה שSTAR FOX 64 היה מצוין יחסית לזמנו ובגלל זה ציפיתי להרבה מגרסת הגימקיוב למרות שהביקורות לא התלהבו מהמשחק בפועל אני נותן לו 6 בסולם קרירין יש משחקים הרבה יותר טובים ממנו אבל הוא לא מחורבן רק בינוני בכל מקרה יש עוד משחק STAR FOX שיצא לקיוב בזמנו אחד…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
טוב אז ככה עברתי לפני כמה ימים את המשחק שחקתי אם האח הקטן בתורות בכל מקרה סך הכל משחק נחמד אבל לא מצוין גרפיקה נחמדה מוזיקה נחמדה מערכת קרבות בסדר אחרי שמתרגלים הכניסו כל מיני דברים מגניבים למשחק ככל שמתקדמים אבל אני לא רוצה לתת ספוילרים מה שעושים במשחק זה פשוט צריך להרוג רוצחים שכירים שלפניכם בדירוג מתחילים מעיר שנראית כמו גרסת LITE -מאוד LITE של GTA אבל אם גרפיקה מצוירת הולכים ל"מבוכים" -יותר נכון אזורים אם הרבה אויבים גנרים ומתחילים לכסח מגעים לבוס הורגים אותו ואז אלה אבל חוץ מזה לפני כל בוס צריך לעשות כסף ויש משימות צד לזה ונכון שזה נשמע משעמם אבל המפתחים הכניסו כל מיני אלמנטים שישמרו על מספיק גיוון ואפשר לחזק את הדמות ואת הנשק הבעיות העיקריות של המשחק ה…
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
דוד שלי נוסע לחו"ל[הוא רב חובל כך שהוא עובר חצי עולם] ואנחנו רוצים לבקש ממנו שיקנה לנו WII. מהו המחיר הממוצא של wii בחו"ל?.
-
- 2 תגובות
- 784 צפיות
-
-
היי חברה, אין לי בננה בשביל לחבר את הרמקולים ישירות לכבל VGA של האודיו של הXBOX360, אז כל מה שאני יכול לעשות זה לחבר את הכבל לכרטיס הקול, אליו מחוברים כבר הרמקולים. יש דרך לגשר ביניהם דרך כרטיס הקול? יענו שהמחשב ידלוק והסאונד יעבור בין הXBOX360 לרמקולים דרך הכרטיס קול של המחשב, ע"י חיבור הכבל של הסאונד לאחד הסלוטים של הכרטיס קול (יש לי 4, Creative X-Fi Xtreme Audio) שאני לא יודע לאיזה מהם לחבר (לפי הסדר מצד ימין: כחול, ירוק, אפור, כתום) ושזה יפעיל לי סאונד בXBOX360... דיי דחוף, תודה!
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
http://playstationlifestyle.net/2008/06/28/ps3-and-your-power-bill-sony-cares/ בקצב הזה לא רחוק היום בו נראה גירסת SLIM של המכשיר כמו שקרה ב PS2.
-
- 0 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום רכשתי מכשיר PS3 מדגם של 40GB המכשיר מציג תמונה כאשר מחובר ב"בננות" לפי צבעים אבל כאשר אני מחבר את זה בHDMI אין תמונה דגם הטלוויזיה הוא Toshiba 32wl66e
-
- 6 תגובות
- 784 צפיות
-
-
יש איזו חנות שאתם יכולים להמליץ עליה? כנראה שאני אזמין אותו בחודש הבא. חשבתי לקנות את הדברים הבאים: PSP SLIM - 1000NIS זכרון - באיזה זכרון אני צריך להשתמש בשביל ה- PSP ב- MEMORY DUO PRO? או שאני יכול להשתמש בממורי סטיק פשוט? האם אני יכול להשתמש במכשיר בזכרון של SANDISK? באיזה זכרון מומלץ להשתמש? אני רוצה לקנות 8GB על איזה דברים חשוב לשים דגש? ה- PSP ישמש בעיקר למשחקים ולסרטים בין היתר למוזיקה גם. תודה.
-
- 1 תגובה
- 784 צפיות
-
-
נראה מבטיח - מה אתם חושבים? http://www.nextgn.com/2009/05/25/first-trailer-and-3-high-res-modern-warfare-2-screenshots-released
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
שלום חברים תסלחו לי מראש אם השאלה קצת מגוחכת, אבל אני די קלולס בנושא. אני מעוניין לחבר קונסולת Playstation 3 למסך המחשב שלי (Dell UltraSharp U2312HM) וכמובן גם לקבל סאונד מהרמקולים שמחוברים למחשב. מה הדרך הכי פשוטה לעשות זאת? האם ניתן פשוט לחבר כבל HDMI מהקונסולה לתוך חיבור ה-HDMI של כרטיס המסך שלי (GTX 660TI)? האם כך אוכל לקבל גם סאונד? או שכדאי בכלל לחבר ישירות למסך עם מתאם HDMI ל-DVI? ואז מה מומלץ מבחינת הסאונד? אשמח לעזרכתם בנושא
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
http://www.gametrailers.com/player/41048.html
-
- 3 תגובות
- 784 צפיות
-
-
לאחר שיקולים רבים, החלטתי לקנות WII PAL. באם אני אקנה אביזרים כמו שלט, נונצ'ק, M+ מארה"ב, האם זה לא יעבוד בדגם הנ"ל? האם הבעיה היא בשידור המשחקים בלבד?
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום, קניתי ווי מאיביי (משומש) הוא הגיע עם 2 שלטים מקוריים ועוד 2 נמגקס' או איך שקוראים לזה,עם הסנסור וכל הכבלים.\ לא הגיע עםמשחקים ורציתי לשאול יש את המשחק wii sports הבנתי שאפשר לשחק עם תנועה, איזה עוד משחקים מומלצים כדאי לקנות שמנצלים את החיישן תנועה גם? כי משחקים רגילים לא מעניינים אותי כי קניתי את זה רק בגלל התנועה\ הבנתי שיש ווי ספורט רסורט אבל צריך לזהחישן תנועה מיוחד? ושלט מיוחד? אז אילו משחקים מומלצים לשנישחקנים עםה חיישןתנועה תודה , tckfggjgkgjl;kfgj;lfg wii sports resort
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, אני מחבר את הדיסק הקשיח שלי לXBOX 360 ואני מעוניין לעשות רשימת צפייה של כל קובצי הוידאו שיש לי על הכונן. כמובן שהסרטים לבד מתנגנים אבל, אני משתמש בצפייה בוידאו במכשיר בעיקר כאשר אני עושה ספורט בבית וזה מסרבל את העניין כאשר אחרי כל פרק אני צריך לקחת את השלט לצאת אחורה ואז לעבור לקובץ הבא. האם ישנה אפשרות לעשות Playlist לקבצי וידאו שיש לי על הכונן ככה שהXBOX360 ינגן ישר דרך הכונן שלי את הרשימה בלי כל הסירבול? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב אז ככה שנינטנדו השיקה ב1996 את הנינטנדו 64 הוא יצא אם 3 משחקים בהשקה שהמשחק העיקרי היה מאריו 64 - המשחק הזה הצעיד קדימה את תחום משחקי הקונסולות בכמה דברים קודם כל יחסית לזמנו הגרפיקה שלו הייתה פורצת דרך יחסית לגרפיקת ה3D שהיתה קימת באותה התקופה אז הPS1 היה בתחילת הדרך והמשחקי 3D שלו ניראו ממש גרוע וגם הסאטורן וכל קונסולה אחרת עוד לא קיבלו משחקי 3D טובים למעשה הPS1 קיבל את קראש בנדיקוט הראשון להתחרות במאריו 64 והסאטורן קיבל את "לילות" העניין שמאריו 64 היה תלת מימד בעולם פתוח בניגוד ל2 המשחקים האלו ובנוסף אפשר הרבה יותר דברים לשחקן חידוש נוסף היה השימוש בידית אנלוגית ידיות אנלוגיות היו למעשה קימות לפני בשוק הקונסולות אבל נעלמו מהמינסטרים לפני שמשחקי…
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
קיבלתי דיסק של המשחק Wipeout (הראשון, הקלאסי), הדיסק די שרוט ובשלב מסויים ככל הנראה יהפוך ללא שמיש כלל. האם באמצעות COPY CD ב Nero אני יכול "להציל" את מה שיש ולקבל דיסק שמיש לחלוטין שייקרא ע"י Playstation 1 מקורי ו/או Playstation 3? או שאני חייב Playstation 2 עם ModChip? עד כמה שידוע לי, תקופת ההגנות לא היתה כזו פורחת ב 1996... לכן יש סיכוי שזה יעבוד, לא? תודה למגיבים.
-
- 3 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום חברים! שאלתי היא כזאת: כדי להפיק את המירב מהps3 ממולץ להשתמש בטלוויזיה שתומכת ב full hd? תודה
-
- 2 תגובות
- 783 צפיות
-
-
טוב זה סקירה ולא ביקורת כי לצערי המשחק כל כך מאכזב שהחלטתי לנטוש בכל מקרה למי שלא מכיר את סדרת Fire Emblem אז זאת סידרה פחות מוכרת של נינטנדו שיצא בהתחלה לפמיקום (הNES היפני -בארץ תחשבו על מגאסון ) ומשם קיבלה המשכים ויצא גם לקונסולות אחרות של נינטנדו המשחקיות של הסדרה זה אסטרטגיה בתורות אם אלמנטים של RPG בכל מקרה Fire Emblem: Radiant Dawn הוא המשך למשחק שיצא לגימקיוב וגם מרגיש וניראה ככה עכשיו כחובב אסטרטגיה בתורות שזה תחום שנפוץ בעיקר בנידות של נינטנדו מאוד ציפיתי למשחק אסטרטגיה בתורות בפלטפורמה חזקה (יחסית לGBA\DS ) חשבתי על גרפיקה מאוד טובה ועל סאונד ודיבוב מלא וסרטוני מעבר ובפועל קיבלתי משחק פושר גרפית אם סאונד משעמם שבקושי יש סרטוני מעבר ודיבוב …
-
- 0 תגובות
- 783 צפיות
-
-
שלום יש לי יוזר שבו אני רשום לחנות האמריקאית. פתחתי יוזר נוסף אבל גם בו אני רשום לאמריקאיתץ איך אני פותח חשבון חדש לחנות האירופאית? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 783 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק ראשון מאז שהחלפנו קידומת ואנחנו נרגשים וגאים כאילו מדובר בפרק הראשון. רסמי – לא צחוק, לוני כמעט טבע (שוב?!) ממש שנייה לפני שהתחלנו הקלטה. השבוע יש לנו 3 משחקים חזקים מאוד שסקרנו ודיברנו עליהם בפרק, המדובר ביותר הוא – איך לא – אנצ’ארטד 2 היה דיון סוער במיוחד שלדעתנו יעניין גם את בעלי הXBOX שבינכם. בפרקים הקודמים יזמנו תחרות נושאת פרסים (כרטיסי קולנוע בחינם) והגיע הזמן (סוף סוף) להכריז על רשימת הזוכים (- תפוטר משק”ית הפרסים לאלתר!) אנחנו יודעים שאתם על קוצים, אז הנה זה בא: פרק מס’ 21- “בלי רמזים” http://pod.icast.co.il/07526c5d-3dcb-4a2c-8264-7339e7e96778.icast.mp3 מה שיחקנו הש…
-
- 0 תגובות
- 782 צפיות
-
-
שלום, קניתי את COD4 The game of the year edition לPS3 ואני רואה שכתוב מאחורה בקופסא "Includes a unique keycode to obtain the first cod4 mw map pack for free" יש על הדיסק איזה קוד מסויים אבל לא נראלי שזה זה, וגם אם זה זה, איפה אני כותב את זה ומקבל את המפות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
טוב Day of Crisis קיבל 34 מתוך 40 בFamitsu http://news.vgchartz.com/news.php?id=2094 אני יודע שזה לא עוזר הרבה כי לפעמים ביקורות ביפן שונות מאוד מהמערב אבל לפחות הסנונית הראשונה מצביעה על משחק טוב ככה שכדי ליראות מה יצא ממנו בסוף אם יתפרסם עוד דברים אני יעדכן
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-
-
האם יש סיבה לכך שמשחקים לקונסולות עולות (הרבה) יותר מאשר משחקים לPC? אני מבקש לא לתת תשובות בסגנון - כי ככה/כי אפשר וכו'
-
- 3 תגובות
- 782 צפיות
-