עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by sahar_shalom,

שלום אני חדש בפורום וחדש מאוד בכל עניין הקונסולות עד היום אניתמיד שיחקתי במשחב לא כל כך דיבר אלי כל העניין של סוני או אקס בוקס אבל עכשיו כשמשחקים רבים יוצאים בלעדית רק לסוני או רק לאקס בוקס ולא למחשב אז אני רוצה לקנות אקס בוקס אני יודע שיותר טוב סוני 3 אבל אתם יודעים מה השיקול לבחור את הרקס בוקס. אז כמו שכבר אמרתי אני חדש בכל העניין ואני לא מבין בכלל מה לקנות ואת כל הפרטים. אגב אחי נמצא באנגליה ושם עולה פחות האקס בוקס. מישהו יכול בבקשה להסביר לי על כל הפרטים שכדאי לשים עליהם דגש בקנייה ועל הגירסאות של מה כדאי.. עלית או פרימיוןם או לא יודע מה.. וגם מה זה טבעת המוות וכל העניין.. מקווה שתענו בהקדם תודה

2. Started by arkady,

היי היי בזמן האחרון אני שוקל לקנות לי קונסולות משחקים, פשוט כי המחשב שלי הפסיק לסחוב. החלטתי שקונסולה יהיה יותר משתלם לעתיד, וגם יצא לי יותר זול בסה"כ. בכל אופן, ראיתי שאפשר לקנות Xbox360 באזור ה2300 שקל, מכל מיני חנויות בארץ, אבל לא משנה כמה אומרים לי שזה הקונסולה ה"מושלמת", עניין ההתחממות הורג אותי מפחד, זה נראה לי בלאגן היסטרי אחרי זה. אז אמרתי שאני אחכה כמה חודשים ואראה מה קורה עם זה, אבל בגלל שאני לא מבין בזה כלום, אז רציתי לשאול אם עד נובמבר+- צפוייה לצאת גירסא חדשה/ירידה דרסטית במחירים. כי אני ללא ספק אתקין צ'פ, ואז הקונסולה תדפק לי, ואני לא אדע מה לעשות. האמת שחשבתי לקנות יד 2, קונסולה פרוצה שכבר קיבלה טבעת מוות ותוקנה, וחשבתי שאולי אז הסיכויים שהיא תחטוף ש…

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  3. Started by Sargon,

שלום, אני רוצה לרכוש XBOX ELITE PAL חוקי, בלי צ'יפים ובלי שטויות. השאלה שלי, איפה כדאי לי לרכוש את הXBOX הזה? באתר של מיקרוסופט אין שום חנויות מומלצות או נתמכות על ידי מיקרוסופט שמוכרות XBOX בארץ. השאלה איפה כדאי לי לקנות את זה? אני רוצה שזה יהיה הכי חוקי שאפשרי, כלומר, לא נראה לי כל כך לגיטימי לקנות XBOX בלי צ'יפ מחנות שמוכרת גם XBOX עם צ'יפ, למשל. אז מה החנויות הרשמיות של XBOX בארץ? והאם אולי כדאי בכלל להזמן מחנות באינטרנט בחו"ל ולשלוח את זה לארץ? תודה.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  4. Started by Lmagus,

ראיתי שיש להרבה אנשים בעיית התחממות עם הXBOX360 שלהם או RROD, אז השאלה שלי היא כזאת: אם אני מקבל XBOX360 מחו"ל ואחרי כמה זמן מתחילה להיות לו בעיה כזאת, אפשר יהיה לתקן את זה בארץ ואם כן כמה זה יעלה בערך?

• 2 תגובות
    • 790 צפיות
  5. Started by ariebel,

היי, אני משחק בו על האייפד שלי, אבל הבנתי שזה מאוד דומה לגירסא של ה ps2, אז אני שואל פה. אחרי שאני מנצח את הגריפין ומגיע ל garden hall וממשיך לכיוון האולם הראשי בו הקיסרית והעוזרת שלה מתווכחות. כשאני חוזר חזרה לאולם הגנים כדי להמשיך, כל הדלתות נעולות כולל הדלת הכי עליונה, האם המשחק מת וצריך להתחיל מחדש? או שעדיין יש תקווה? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 790 צפיות
  6. המשחק לא בנוי כמו GH או אפילו rock band הקודם ? אין רשימה רציפה של שירים שמתקדמים בה ? אולי לא הגדרתי משהו נכון, כי אני דיי מתבאס לשחק ככה,

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  7. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 22 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן חבר’ה! מאז שהתחלנו להקליט את התכנית הזו, חווינו בעיות ותקלות מפעם לפעם, אבל מעולם לא קרו לנו כל כך הרבה טעויות ותקלות במרוכז בפרק אחד! היה נדמה כי כאילו האלים עשו יד אחת כנגדנו בכדי למנוע מאיתנו לשחרר פרק נוסף בסדרת הפרקים השווים והפופולארים של ה”פאנבויז פודקאסט”. אנחנו שמחים לבשר לכם כי למרות שהמיקרופון של לוני שבת, המחשב של יוגי איתחל את עצמו והתוכנה עימה ינאי הקליט החליטה שהיא סיימה לעבוד איתו וסגרה את עצמה (ואלו רק חלק מהבעיות) החזקנו בשיניים ונתנו בראש כנגד כל הסיכויים וכעת יש לנו פרק נוסף עבור המאזינים. בפרק דיברנו…

8. Started by mistaarvim,

הכוונה לשלט כמו של PS2 רק עם חיבור USB למחשב..

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  9. קניתי לפני כשבוע בערך PSP, והחלטתי שכדאי מאוד שאני אגן עליו עם כיסוי כלשהו. אני רואה שיש 2 סוגים - סוג אחד קשיח שעוטף אותו מפלסטיק, וכיסוי אחד מסיליקון. מה עדיף מביניהם נגד נפילות? (דגש על נפילות..). ומה לגבי מגן מסך?.. כדאי? איזה סוגים יש?.. תודה

• 0 תגובות
    • 789 צפיות
  10. Started by asaf_azar,

שלום.אני מעוניין לקנות XBOX 360 בחנות ENGOYSTICK בחיפה. האם החנות הזאת טובה? ומתי יצאו גרסאות ה65NM והם יעלו פחות?אני מעוניין ברגסא היכ זולה שעלוה 2200 אצלם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  11. והאם זה מחייב HDCP במסך? אני יודע שכאשר רוצים לחבר או XBox360 או PS3 למסך מחשב דרך HDMI To DVI חייבים שלמסך תהיה תמיכה ב- HDCP. אבל האם כאשר רוצים לחבר קונסולה דרך HDMI to VGA (האם זה בכלל אפשרי?) אז גם צריך HDCP? זה פשוט מהווה שיקול שלי באם בכלל לקנות קונסולה או לא. כי אין לי טלוויזיה נורמלית שאוכל לשחק עליה, והמסך במחשב (22") לא תומך ב- HDCP. תודה!

• 4 תגובות
    • 788 צפיות
  12. Started by stone cold,

טוב הביקורת זה סרטון באנגלית קלוקלת אז אני יוסיף הקדמה בעברית 3d dot game heroes הוא פארודיה על משחקי זלדה -בעיקר על הזלדה הראשון אולי ככה הצליחו לעשות משחק לPS3 שמאוד מזכיר את זלדה הראשון בלי לחטוף תביעה מנינטנדו כמובן הגרפיקה יותר מודרנית ושיפרו את המשחקיות -אבל סגנון המשחק מאוד דומה אתם משחקים כגיבור שצריך להציל את העולם שלו או משהו כזה יש חרב ומגן ומעבר לזה עוד קסמים וכלי נשק שמוצאים בדרך המשחק מבוסס על עולם פתוח גדול ומבוכים בדיוק כמו רוב משחקי זלדה שעוברים מבוך מקבלים כלים לנצח את המבוך הבא אבל למרות הדמיון הכניסו פה דברים שאמורים להיות יותר הומוריסטים אבל למרות זאת זה מרגיש כאילו פיתחו לPS3 משחק זלדה בסגנון של המשחק הראשון ובגלל …

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  13. שלום.. אני תקוע בחלק הרביעי מתי שסנייק נלחם בגקואים המתאבדים האלה אחרי שמפילים את vamp. אני תמיד נתקע בלי תחמושת לrail gun יש לי רק 68 כדורים ואני לא מספיק להרוג את כולם. ואין לי מספיק כסף לקנות עוד תחמושת..מה עושים?!? בתודה שמעון

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  14. Started by ninja29,

יוזר אירופאי איך לרכוש דרך PS Store של ויטה - משו יודע איך רוכשים שם משחק לדוגמה אני מעונין בmortal kombat בעלות של 34.99 יורו . שאני לוחץ על רכישה - אני מקבל הודעה על Dont have enough funds . אני מבין שצריך לרכוש איזה כרטיס PSN Card האם זה הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10296 ואם כן ראיתי שאפשר לקבל אותו במייל תוך חצי שעה דרך האתר הזה http://www.allcdkey.com/Sony-Network-Card-1008.html?gclid=CJLRtsbe5q8CFYZN3wodITlvzg הבנתי שהם עשו משו PSVITA זה מולטיזון האם זה קשור גם לכרטיסים . אם משו יכול לעזור בזה קצת תודה.

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  15. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=38728 המערכת הפעלה תיהיה קלה יותר בעדכון הבא ככה שהמפתחים יקבלו עוד 70 מגה זיכרון ראשי לעבוד איתו ולמי שחושב שזה קצת לPS3 יש רק 256 זיכרון ראשי ורק 256 זיכרון לכרטיס הגרפי ככה שניצול של עוד 70 מגה זיכרון זה הרבה למפתחי PS3

• 0 תגובות
    • 787 צפיות
  16. Started by gtabak_37,

אני רוצה לשאול באיזה תהליך יצור המעבד של הסוני פלייסטיישן 3 מיוצר ראיתי בוויקיפדיה האנגלית שיש גרסאות של 65NM ו 45NM אז איזה משתמש המעבד של הפלייסטיישן 3?

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  17. http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28220 קודם כל לפני שיתנפלו עלי אני רוצה להגיד שאני בדרך כלל לא אוהב משחקים של יוביסופט וחושב שהם הפכו לדומים מידי לEA בכל מקרה דברים כאלו יכולים לרמוז לבאות אני אישית חושב שהרבה מהדברים בPSP מאוד טובים אבל היו יותר מידי טעויות בדרך הכוח חישוב העיצוב המסך האפשרויות זה דברים מאוד טובים הבעיות לדעתי זה יותר מידי פורטים מהPS2 שימוש בUMD נוב אנלוגי גם רק אחד וגם לא נוח (לפחות לדעתי) מחיר של חומרה ותוכנה בהתחלה וזמן בטרייה בכל מקרה נקווה שהתחום רק ישתפר בדור הבא למרות שאני אוהב את נינטנדו הייתי רוצה לראות תחרות שאנחנו הצרכנים נקבל בסוף מוצרים טובים וזולים יותר

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  18. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/wii/action/callofduty5/news.html?sid=6190641&om_act=convert&om_clk=newlyadded&tag=newlyadded;title;1 אני מעריך שתצא גרסת מחשב מאוחר יותר רק לא הוכרז לDS זה מגוחך אבל כנראה COD4 מכר טוב בDS לWII ולPS2 אני מעריך שיסרסו את הגרפיקה וקשה לי להאמין שינצלו את הכוח העדיף של הWII על הPS2 לערכתי ה360\PS3 יהיו הקונסולות העיקריות למשחק ותצא מאוחר יותר גרסת PC שמבוססת על גרסת ה360

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  19. שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי ב PS3. בסופ"ש האחרון חיברתי אותה ל 47 של LG בבית של ההורים בהגדרה הראשונית והיא עבדה מצוין ב 1080P. היום לקחתי אותה בחזרה לדירה שלי בירושלים ל AOC עם אותו כבל HDMI ו...לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעייה? ה AOC היא רק HD READY...

• 3 תגובות
    • 786 צפיות
  20. לפי השמועה פה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=5280 כנראה עוד יומים יכריזו על הורדת מחירים בארצות הברית ל200$ חוץ מזה אולי באירופה במקום הורדת מחיר יהיה באנדל חדש שיכלול את התוסף מושאן פלוס ואת WII ספורט ריזורט חוץ מהWII ספורט הרגיל בכל מקרה כאחד שאוהב לצפות בנתוני מכירות של הקונסולות זה מאוד הגיוני מבחינת מכירות הWII נחלשה מאוד בשנה האחרונה וחלק מהחסרונות שהיו לה בהשקה כמו חוסר תמיכה ברזולוציות גבוהות לדוגמה רק גדלו לאומת זאת מחירי המתחרות ירדו משמעותית ובקרוב יצא זיהוי תנועה למתחרות הWII אומנם לא מתחרה ראש בראש מול הPS3\XBOX360 אבל בכל זאת היא הקונסולה הכי חלשה טכנולוגית ואחד היתרונות הגדולים שלה בהשקה היה המחיר הנמוך יתרון שלא קיים כל כך היום שה360 ארקיד…

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  21. Started by TicTacToe,

חברהס יש מישהו שמשחק כאן? אם כן אני ticwe44 צרפו צרפו.. ברשת פשוט אי אפשר לשחק .. קומבו של 3 מכות אי אפשר לחבר. הפאטץ' עדיין לא הגיע אלינו. (אמור לסדר את הNETCODE ועוד כמה תיקונים).

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  22. Started by 114508534,

בוקר טוב , ניסיתי לחבר את הגיטרה עם ממיר כזה מחיבור של PS3 ל USB - חיברתי את זה לאקסבוקס ולא קרה כלום - איך אפשר לגרום לגיטרה לעבוד ? תודה

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  23. Started by LazyBoy,

http://www.gamespot.com/news/blogs/rumor-control/909119209/26940026/fable-iii-teased-by-new-york-times-style-section.html מעניין אבל לא ממש מפתיע, נכון?

• 2 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by magafaim,

אם אני יקנה משחק לPSP באירופה הוא יעבוד נכון?

• 1 תגובה
    • 785 צפיות
  25. Started by AMIT_MEG,

1.קודם כול קניתי היום xbox 360 elite 2.יש לי את ה gta החדש זה לא קשור אבל לא משנה עכשיו השאלות 1תביאו לי משחקים ל 2 אנשים או יותר ותגידו לי אם אפשר לשחק 2 אנשים ב gta או gird מה שניראה לי שלא 2.איך אני מעביר קבצים ל xbox מהמחשב? 3.תדה רבה רבה

• 3 תגובות
    • 785 צפיות

דיונים חדשים בפורומים