קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
הps שלי מחובר למסך מחשב ( המסך מחשב הוא חיבור dvi ואני משתמש בכבל של dvi-hdmi) הבעיה שאין סאונד... מה עושים??? אמרו לי שאם אני קונה מסך עם חיבור hdmi ובמסך יש רקולים מובנים אני אקבל סאונד... יש דרך בלי לקנות מסך חדש???
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
-
-
-
טוב אז ככה עברתי לפני כמה ימים את המשחק שחקתי אם האח הקטן בתורות בכל מקרה סך הכל משחק נחמד אבל לא מצוין גרפיקה נחמדה מוזיקה נחמדה מערכת קרבות בסדר אחרי שמתרגלים הכניסו כל מיני דברים מגניבים למשחק ככל שמתקדמים אבל אני לא רוצה לתת ספוילרים מה שעושים במשחק זה פשוט צריך להרוג רוצחים שכירים שלפניכם בדירוג מתחילים מעיר שנראית כמו גרסת LITE -מאוד LITE של GTA אבל אם גרפיקה מצוירת הולכים ל"מבוכים" -יותר נכון אזורים אם הרבה אויבים גנרים ומתחילים לכסח מגעים לבוס הורגים אותו ואז אלה אבל חוץ מזה לפני כל בוס צריך לעשות כסף ויש משימות צד לזה ונכון שזה נשמע משעמם אבל המפתחים הכניסו כל מיני אלמנטים שישמרו על מספיק גיוון ואפשר לחזק את הדמות ואת הנשק הבעיות העיקריות של המשחק ה…
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
דוד שלי נוסע לחו"ל[הוא רב חובל כך שהוא עובר חצי עולם] ואנחנו רוצים לבקש ממנו שיקנה לנו WII. מהו המחיר הממוצא של wii בחו"ל?.
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
עדכנתי את המשחק וגם לפני שעדכנתי אותו המשחק לא מתחבר למולטיפלייר הוא רושם error syncing modelsאותו משחק עובד בפלייסטיישן של חבר אחרניסיתי דרך משתמש אמריקאי ניסיתי גירסה ארופאית או אמריקאית לא עובד שיניתי דיאנאס בנטוויזן מתחבר תמיד לרשת של סוני אבל לא למשחק למה לחבר שלי זה כן עובד?!
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=38728 המערכת הפעלה תיהיה קלה יותר בעדכון הבא ככה שהמפתחים יקבלו עוד 70 מגה זיכרון ראשי לעבוד איתו ולמי שחושב שזה קצת לPS3 יש רק 256 זיכרון ראשי ורק 256 זיכרון לכרטיס הגרפי ככה שניצול של עוד 70 מגה זיכרון זה הרבה למפתחי PS3
-
- 0 תגובות
- 748 צפיות
-
-
היי, אני משחק בו על האייפד שלי, אבל הבנתי שזה מאוד דומה לגירסא של ה ps2, אז אני שואל פה. אחרי שאני מנצח את הגריפין ומגיע ל garden hall וממשיך לכיוון האולם הראשי בו הקיסרית והעוזרת שלה מתווכחות. כשאני חוזר חזרה לאולם הגנים כדי להמשיך, כל הדלתות נעולות כולל הדלת הכי עליונה, האם המשחק מת וצריך להתחיל מחדש? או שעדיין יש תקווה? תודה מראש לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קפצתי היום לרבמ"ד בקרית מוצקין (מי שמהקריות מכיר) לקנות דיסק וראיתי בחנות של הדיסקים "לב המוסיקה" שמחזיקה אגב גם PS2 , PSP ושאר אביזרים ל PC וכדומה גם PS3.. להפתעתי המחיר שם היה 4200 ש"ח ולא 4400 כמו שראיתי בכל חנות אחרת.. ולאחר בירור עם הבעלים זה אכן PS3 של ישפאר והוא אכן מגיע עם שני שלטים ושני משחקים.. אז לכל מי שחושב לקנות את המכשיר הנ"ל שווה לקפוץ לשם או להתקשר לבירורים .. בכל זאת 200 שקל זה גם כסף.. המשך סוף שבוע נעים לכולם.. *עריכה - לאחר שיטוט בזאפ ראיתי כבר שהמכשיר נמכר במחירים דומים באתרים כאלו ואחרים (חלקם מפוקפקים וחלקם מפוקפקים פחות).. מה שכן שאף אחד מהם לא ראיתי שמצויין שמקבלים בנוסף גם שני משחקים ושני שלטים.. (מה שכן היה שם לרוב זה חפירות על המכשיר ונתונים ט…
-
- 1 תגובה
- 748 צפיות
-
-
אני קנתי היום ps3 הוא מזהה את הרשת שלי אבל לא מצליח להתחבר אולי אני צריח להקצות לו ip דרך הראוטר?
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
יוזר אירופאי איך לרכוש דרך PS Store של ויטה - משו יודע איך רוכשים שם משחק לדוגמה אני מעונין בmortal kombat בעלות של 34.99 יורו . שאני לוחץ על רכישה - אני מקבל הודעה על Dont have enough funds . אני מבין שצריך לרכוש איזה כרטיס PSN Card האם זה הכרטיס הזה: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=10296 ואם כן ראיתי שאפשר לקבל אותו במייל תוך חצי שעה דרך האתר הזה http://www.allcdkey.com/Sony-Network-Card-1008.html?gclid=CJLRtsbe5q8CFYZN3wodITlvzg הבנתי שהם עשו משו PSVITA זה מולטיזון האם זה קשור גם לכרטיסים . אם משו יכול לעזור בזה קצת תודה.
-
- 0 תגובות
- 747 צפיות
-
-
הוא לא מצליח לקלוט את ה Two שלי, נסיתי כבר 6 סוגי מבטא, מה דעתכם על endwar ? שווה להשקיע בו אן שזה סתם גימיק
-
- 4 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://blog.us.playstation.com/2008/12/15/spike-2008-vgas-media-molecule-win-studio-of-the-year-littlebigplanet-best-ps3-game/ משיהו מופתע?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
טוב כחלק מהחזרה שלי לעבר לשחק משחקים שיצאו לגימקיוב ופספסתי כי אף פעם לא הייתה לי את הקונסולה שחקתי ועברתי היום את Star Fox Assault התחלתי אותו בעבר אבל היום המשכתי בכל מקרה זה משחק יריות בזיכיון של נינטנדו אבל הגרסה הזאת יוצרה על ידי נמקו הגרפיקה מיושנת להיום והמשחק קצר וקל מידי המשימות ברגל מעצבנות אבל בחללית המשחק כיף המוזיקה טובה ויש דיבוב מלא -שזה נחמד בכל מקרה זה יותר מסוג המשחקים להעביר את הזמן האכזבה שלי זה שSTAR FOX 64 היה מצוין יחסית לזמנו ובגלל זה ציפיתי להרבה מגרסת הגימקיוב למרות שהביקורות לא התלהבו מהמשחק בפועל אני נותן לו 6 בסולם קרירין יש משחקים הרבה יותר טובים ממנו אבל הוא לא מחורבן רק בינוני בכל מקרה יש עוד משחק STAR FOX שיצא לקיוב בזמנו אחד…
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. פרק ראשון מאז שהחלפנו קידומת ואנחנו נרגשים וגאים כאילו מדובר בפרק הראשון. רסמי – לא צחוק, לוני כמעט טבע (שוב?!) ממש שנייה לפני שהתחלנו הקלטה. השבוע יש לנו 3 משחקים חזקים מאוד שסקרנו ודיברנו עליהם בפרק, המדובר ביותר הוא – איך לא – אנצ’ארטד 2 היה דיון סוער במיוחד שלדעתנו יעניין גם את בעלי הXBOX שבינכם. בפרקים הקודמים יזמנו תחרות נושאת פרסים (כרטיסי קולנוע בחינם) והגיע הזמן (סוף סוף) להכריז על רשימת הזוכים (- תפוטר משק”ית הפרסים לאלתר!) אנחנו יודעים שאתם על קוצים, אז הנה זה בא: פרק מס’ 21- “בלי רמזים” http://pod.icast.co.il/07526c5d-3dcb-4a2c-8264-7339e7e96778.icast.mp3 מה שיחקנו הש…
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי חברה, אין לי בננה בשביל לחבר את הרמקולים ישירות לכבל VGA של האודיו של הXBOX360, אז כל מה שאני יכול לעשות זה לחבר את הכבל לכרטיס הקול, אליו מחוברים כבר הרמקולים. יש דרך לגשר ביניהם דרך כרטיס הקול? יענו שהמחשב ידלוק והסאונד יעבור בין הXBOX360 לרמקולים דרך הכרטיס קול של המחשב, ע"י חיבור הכבל של הסאונד לאחד הסלוטים של הכרטיס קול (יש לי 4, Creative X-Fi Xtreme Audio) שאני לא יודע לאיזה מהם לחבר (לפי הסדר מצד ימין: כחול, ירוק, אפור, כתום) ושזה יפעיל לי סאונד בXBOX360... דיי דחוף, תודה!
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
המשחק ייקרא No More Heroes: Desperate Struggle והוא מתוכנן לצאת בארה"ב בינואר 2010 ובאירופה בפברואר/מרץ 2010 גם במשחק הזה הגיבור יהיה טראוויס טאצ'דאון והמשחק ייתקיים באותו מקום בו מתרחש המשחק הקודם [santa Destroy] טריילר: http://www.gametrailers.com/player/41032.html[br]פורסם בתאריך: 9.10.2008 בשעה 19:46:50 מצטער לא שמתי לב שכבר פתחותנעלו את הנושא
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
מה השימוש של הקבל ולאיפה הוא מתחבר האם אני אוכל לחבר אותו למסך מחשב שלי יש לי שם חיבור VGA ו Hdmi
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
נסתי לדחוף את שני הכבלים ביחד ל 360 כדי לקבל תמונה ויציאה אופטית (אחרי שפרקתי את הכבל של ה VGA 360), עכשיו שמתי לב ש HDMI בצד הצר יותר, הפין הימני ביותר הוא רק חצי מהארוך של האחרים יכול להיות שזה ככה? לא היה ממש אכפת לי אבל הכבל הוא HDFURY אז קצת חבל עליו בכל זאת רואים תמונה עריכה - הפין אמור להיות בפנים יותר מהאחרים, הוא מנתק את המתח או משהו בסגמון כשמתחילים לשלוף את הכבל
-
- 3 תגובות
- 746 צפיות
-
-
טוב זה סקירה ולא ביקורת כי לצערי המשחק כל כך מאכזב שהחלטתי לנטוש בכל מקרה למי שלא מכיר את סדרת Fire Emblem אז זאת סידרה פחות מוכרת של נינטנדו שיצא בהתחלה לפמיקום (הNES היפני -בארץ תחשבו על מגאסון ) ומשם קיבלה המשכים ויצא גם לקונסולות אחרות של נינטנדו המשחקיות של הסדרה זה אסטרטגיה בתורות אם אלמנטים של RPG בכל מקרה Fire Emblem: Radiant Dawn הוא המשך למשחק שיצא לגימקיוב וגם מרגיש וניראה ככה עכשיו כחובב אסטרטגיה בתורות שזה תחום שנפוץ בעיקר בנידות של נינטנדו מאוד ציפיתי למשחק אסטרטגיה בתורות בפלטפורמה חזקה (יחסית לGBA\DS ) חשבתי על גרפיקה מאוד טובה ועל סאונד ודיבוב מלא וסרטוני מעבר ובפועל קיבלתי משחק פושר גרפית אם סאונד משעמם שבקושי יש סרטוני מעבר ודיבוב …
-
- 0 תגובות
- 746 צפיות
-
-
לאחר שיקולים רבים, החלטתי לקנות WII PAL. באם אני אקנה אביזרים כמו שלט, נונצ'ק, M+ מארה"ב, האם זה לא יעבוד בדגם הנ"ל? האם הבעיה היא בשידור המשחקים בלבד?
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות פלייסטשיין 3 בארהב כמובן ששם זה יותר זול אבל רציתי לוודא 2 דברים לפני שאני קונה א - האם משחקים שאני אקנה בארץ יעבדו עליו? ב - האם סרטים ב DVD ו BLUE RAY של הארץ יעבדו עליו? כמו כן צרובים של DVD בתודה מראש דימה
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
וואוו זה פשוט זול בטרוף! רק למי שקונה אצל דל, בעיקרון המחירים אמורים להיות רגילים לחבילות הרגילות + 2 משחקים, אבל יש קופונים של 30/50/70$ בהתאמה. http://www.engadget.com/2008/10/16/xbox-360-holiday-bundle-prices-slashed-with-dell-coupon-magic/ הקופונים עד יום שלישי ה23 לאוקובר. למי מתחשק X360 ELITE + 2 משחקים ב1220 שקל
-
- 5 תגובות
- 745 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תוהה אם זה אפשרי בכך שאני אקנה את הקונסולות החדשות ואחבר אליהם את המסך המחשב שלי, מקלדת, עכבר ורמקולים. וכך זה יהיה כאילו אני משחק במחשב לכל דבר. זה פשוט לא נוח לשחק מול הטלויזיה וגם עם הבקר (לפחות במשחקים מסוימים). האם הגיוני \ אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
טוב הביקורת זה סרטון באנגלית קלוקלת אז אני יוסיף הקדמה בעברית 3d dot game heroes הוא פארודיה על משחקי זלדה -בעיקר על הזלדה הראשון אולי ככה הצליחו לעשות משחק לPS3 שמאוד מזכיר את זלדה הראשון בלי לחטוף תביעה מנינטנדו כמובן הגרפיקה יותר מודרנית ושיפרו את המשחקיות -אבל סגנון המשחק מאוד דומה אתם משחקים כגיבור שצריך להציל את העולם שלו או משהו כזה יש חרב ומגן ומעבר לזה עוד קסמים וכלי נשק שמוצאים בדרך המשחק מבוסס על עולם פתוח גדול ומבוכים בדיוק כמו רוב משחקי זלדה שעוברים מבוך מקבלים כלים לנצח את המבוך הבא אבל למרות הדמיון הכניסו פה דברים שאמורים להיות יותר הומוריסטים אבל למרות זאת זה מרגיש כאילו פיתחו לPS3 משחק זלדה בסגנון של המשחק הראשון ובגלל …
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש מצב כזה, פשוט ה HDMI מחובר למסך ויש לי כבל VGA ל 360 עם יציאה אופטית
-
- 2 תגובות
- 745 צפיות
-