קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
הוא לא מצליח לקלוט את ה Two שלי, נסיתי כבר 6 סוגי מבטא, מה דעתכם על endwar ? שווה להשקיע בו אן שזה סתם גימיק
-
- 4 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לפי השמועה פה - http://news.vgchartz.com/news.php?id=5280 כנראה עוד יומים יכריזו על הורדת מחירים בארצות הברית ל200$ חוץ מזה אולי באירופה במקום הורדת מחיר יהיה באנדל חדש שיכלול את התוסף מושאן פלוס ואת WII ספורט ריזורט חוץ מהWII ספורט הרגיל בכל מקרה כאחד שאוהב לצפות בנתוני מכירות של הקונסולות זה מאוד הגיוני מבחינת מכירות הWII נחלשה מאוד בשנה האחרונה וחלק מהחסרונות שהיו לה בהשקה כמו חוסר תמיכה ברזולוציות גבוהות לדוגמה רק גדלו לאומת זאת מחירי המתחרות ירדו משמעותית ובקרוב יצא זיהוי תנועה למתחרות הWII אומנם לא מתחרה ראש בראש מול הPS3\XBOX360 אבל בכל זאת היא הקונסולה הכי חלשה טכנולוגית ואחד היתרונות הגדולים שלה בהשקה היה המחיר הנמוך יתרון שלא קיים כל כך היום שה360 ארקיד…
-
- 0 תגובות
- 738 צפיות
-
-
קפצתי היום לרבמ"ד בקרית מוצקין (מי שמהקריות מכיר) לקנות דיסק וראיתי בחנות של הדיסקים "לב המוסיקה" שמחזיקה אגב גם PS2 , PSP ושאר אביזרים ל PC וכדומה גם PS3.. להפתעתי המחיר שם היה 4200 ש"ח ולא 4400 כמו שראיתי בכל חנות אחרת.. ולאחר בירור עם הבעלים זה אכן PS3 של ישפאר והוא אכן מגיע עם שני שלטים ושני משחקים.. אז לכל מי שחושב לקנות את המכשיר הנ"ל שווה לקפוץ לשם או להתקשר לבירורים .. בכל זאת 200 שקל זה גם כסף.. המשך סוף שבוע נעים לכולם.. *עריכה - לאחר שיטוט בזאפ ראיתי כבר שהמכשיר נמכר במחירים דומים באתרים כאלו ואחרים (חלקם מפוקפקים וחלקם מפוקפקים פחות).. מה שכן שאף אחד מהם לא ראיתי שמצויין שמקבלים בנוסף גם שני משחקים ושני שלטים.. (מה שכן היה שם לרוב זה חפירות על המכשיר ונתונים ט…
-
- 1 תגובה
- 738 צפיות
-
-
יש מצב כזה, פשוט ה HDMI מחובר למסך ויש לי כבל VGA ל 360 עם יציאה אופטית
-
- 2 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 22 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אהלן חבר’ה! מאז שהתחלנו להקליט את התכנית הזו, חווינו בעיות ותקלות מפעם לפעם, אבל מעולם לא קרו לנו כל כך הרבה טעויות ותקלות במרוכז בפרק אחד! היה נדמה כי כאילו האלים עשו יד אחת כנגדנו בכדי למנוע מאיתנו לשחרר פרק נוסף בסדרת הפרקים השווים והפופולארים של ה”פאנבויז פודקאסט”. אנחנו שמחים לבשר לכם כי למרות שהמיקרופון של לוני שבת, המחשב של יוגי איתחל את עצמו והתוכנה עימה ינאי הקליט החליטה שהיא סיימה לעבוד איתו וסגרה את עצמה (ואלו רק חלק מהבעיות) החזקנו בשיניים ונתנו בראש כנגד כל הסיכויים וכעת יש לנו פרק נוסף עבור המאזינים. בפרק דיברנו…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, קניתי את COD4 The game of the year edition לPS3 ואני רואה שכתוב מאחורה בקופסא "Includes a unique keycode to obtain the first cod4 mw map pack for free" יש על הדיסק איזה קוד מסויים אבל לא נראלי שזה זה, וגם אם זה זה, איפה אני כותב את זה ומקבל את המפות? תודה.
-
- 5 תגובות
- 737 צפיות
-
-
סיימתי על Heroic, מחפש אנשים שיש להם את המשחק(או יקבלו אותו בשבוע הקרוב) בשביל לסיים אותו על Legendary, אחרי שלקח לי בערך 30 מיתות לסיים את השלב הראשון אני באמת מתחיל להאמין לזה שBungie טוענים שהם יצרו אותו כך ששום בן תמותה לא יכול לסיים אותו ללא COOP. ככה שעם עוד 2-3 שחקנים זה לא יהיה בעיה, יש לי 512kbit up ככה שלעשות host לfriends\invite only זה לא יהיה בעיה יותר מידי. מי שרוצה שישלח לי מסנג'ר + Live name tag ושעות וימי משחק מעודפים לפרטי.
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום אני חדש בפורום וחדש מאוד בכל עניין הקונסולות עד היום אניתמיד שיחקתי במשחב לא כל כך דיבר אלי כל העניין של סוני או אקס בוקס אבל עכשיו כשמשחקים רבים יוצאים בלעדית רק לסוני או רק לאקס בוקס ולא למחשב אז אני רוצה לקנות אקס בוקס אני יודע שיותר טוב סוני 3 אבל אתם יודעים מה השיקול לבחור את הרקס בוקס. אז כמו שכבר אמרתי אני חדש בכל העניין ואני לא מבין בכלל מה לקנות ואת כל הפרטים. אגב אחי נמצא באנגליה ושם עולה פחות האקס בוקס. מישהו יכול בבקשה להסביר לי על כל הפרטים שכדאי לשים עליהם דגש בקנייה ועל הגירסאות של מה כדאי.. עלית או פרימיוןם או לא יודע מה.. וגם מה זה טבעת המוות וכל העניין.. מקווה שתענו בהקדם תודה
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
לאחר שיקולים רבים, החלטתי לקנות WII PAL. באם אני אקנה אביזרים כמו שלט, נונצ'ק, M+ מארה"ב, האם זה לא יעבוד בדגם הנ"ל? האם הבעיה היא בשידור המשחקים בלבד?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
ניקח לדוגמא את Assasaing Creed, או רוב המשחקים האחרים שמשווקים גם ל 360 ול PS3 האם יש הבדלים משמעותיים בגרפיקה לטובת ה PS3 בגלל הBLUY RAY לעומת HD-DVD או ה DVD-ROM ?
-
- 4 תגובות
- 736 צפיות
-
-
מה השימוש של הקבל ולאיפה הוא מתחבר האם אני אוכל לחבר אותו למסך מחשב שלי יש לי שם חיבור VGA ו Hdmi
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב זה סקירה ולא ביקורת כי לצערי המשחק כל כך מאכזב שהחלטתי לנטוש בכל מקרה למי שלא מכיר את סדרת Fire Emblem אז זאת סידרה פחות מוכרת של נינטנדו שיצא בהתחלה לפמיקום (הNES היפני -בארץ תחשבו על מגאסון ) ומשם קיבלה המשכים ויצא גם לקונסולות אחרות של נינטנדו המשחקיות של הסדרה זה אסטרטגיה בתורות אם אלמנטים של RPG בכל מקרה Fire Emblem: Radiant Dawn הוא המשך למשחק שיצא לגימקיוב וגם מרגיש וניראה ככה עכשיו כחובב אסטרטגיה בתורות שזה תחום שנפוץ בעיקר בנידות של נינטנדו מאוד ציפיתי למשחק אסטרטגיה בתורות בפלטפורמה חזקה (יחסית לGBA\DS ) חשבתי על גרפיקה מאוד טובה ועל סאונד ודיבוב מלא וסרטוני מעבר ובפועל קיבלתי משחק פושר גרפית אם סאונד משעמם שבקושי יש סרטוני מעבר ודיבוב …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
טוב הביקורת זה סרטון באנגלית קלוקלת אז אני יוסיף הקדמה בעברית 3d dot game heroes הוא פארודיה על משחקי זלדה -בעיקר על הזלדה הראשון אולי ככה הצליחו לעשות משחק לPS3 שמאוד מזכיר את זלדה הראשון בלי לחטוף תביעה מנינטנדו כמובן הגרפיקה יותר מודרנית ושיפרו את המשחקיות -אבל סגנון המשחק מאוד דומה אתם משחקים כגיבור שצריך להציל את העולם שלו או משהו כזה יש חרב ומגן ומעבר לזה עוד קסמים וכלי נשק שמוצאים בדרך המשחק מבוסס על עולם פתוח גדול ומבוכים בדיוק כמו רוב משחקי זלדה שעוברים מבוך מקבלים כלים לנצח את המבוך הבא אבל למרות הדמיון הכניסו פה דברים שאמורים להיות יותר הומוריסטים אבל למרות זאת זה מרגיש כאילו פיתחו לPS3 משחק זלדה בסגנון של המשחק הראשון ובגלל …
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
נכון לבדיקה להיום, מצעד היוקרה של הקונסולות באיביי (המחיר הממוצע בדולרים(: 578PS3 - Wii - 432 XBOX Premium - 363 Xbox Core - 285 PS 2 - 131 PSP - 206 PS2 SLIM - 119 כל הקונסולות כמעט בלי יוצא מן הכלל רשמו עלייה כזו או אחרת מלפני שבועיים... היחידות שרשמו ירידות מסויימות הן ה XBOX Core, אבל מי תכלס יקנה XBOX Core, וה PS3 שרשמה ירידה של 9 דולר בלבד.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
המשחק ייקרא No More Heroes: Desperate Struggle והוא מתוכנן לצאת בארה"ב בינואר 2010 ובאירופה בפברואר/מרץ 2010 גם במשחק הזה הגיבור יהיה טראוויס טאצ'דאון והמשחק ייתקיים באותו מקום בו מתרחש המשחק הקודם [santa Destroy] טריילר: http://www.gametrailers.com/player/41032.html[br]פורסם בתאריך: 9.10.2008 בשעה 19:46:50 מצטער לא שמתי לב שכבר פתחותנעלו את הנושא
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות בEBAY נקודות אבל המוכר כותב ככה: "The Card Will Only Work For Accounts Registered In The United States" הכוונה פה היא לNTSC או שפשוט בהגדרות לשנות לUS? עד עכשיו הייתי שם UK תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני מנסה לעדכן את המשחק אבל לאחר כמה שניות אני מקבל הודעה שהעידכון נכשל ניסיתי גם במצב אלחוטי וגם חוטי ועדיןן מי יכול לעזור לי בבקשה :s05: תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 735 צפיות
-
-
תגידו, אם קונים משחק פה בארץ, עדיין אפשר להוריד לו תוכן גם מהחנות האמריקאית בנוסף לחנות האירופאית? ואם לא, לאיזה חנות יהיה תוכן גדול יותר? פשוט אני כבר מת לקנות את LBP ואני די יתבאס אם בחנות האמריקאית ייצאו לו הרבה יותר שלבים ואני לא יוכל להוריד אותם...
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחבר את הדיסק הקשיח שלי לXBOX 360 ואני מעוניין לעשות רשימת צפייה של כל קובצי הוידאו שיש לי על הכונן. כמובן שהסרטים לבד מתנגנים אבל, אני משתמש בצפייה בוידאו במכשיר בעיקר כאשר אני עושה ספורט בבית וזה מסרבל את העניין כאשר אחרי כל פרק אני צריך לקחת את השלט לצאת אחורה ואז לעבור לקובץ הבא. האם ישנה אפשרות לעשות Playlist לקבצי וידאו שיש לי על הכונן ככה שהXBOX360 ינגן ישר דרך הכונן שלי את הרשימה בלי כל הסירבול? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
NextGN עורכים תחרות YouTube שהמנצח בה יקבל עותק של המשחק God of War! התחרות נגמרת ביום שני ובניגוד להרבה אתרים אחרים - התחרות הזו זמינה גם למשתתפים מישראל! פרטים נוספים בלינק הזה http://www.nextgn.com/forums/viewtopic.php?f=5&t=4
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
וואוו זה פשוט זול בטרוף! רק למי שקונה אצל דל, בעיקרון המחירים אמורים להיות רגילים לחבילות הרגילות + 2 משחקים, אבל יש קופונים של 30/50/70$ בהתאמה. http://www.engadget.com/2008/10/16/xbox-360-holiday-bundle-prices-slashed-with-dell-coupon-magic/ הקופונים עד יום שלישי ה23 לאוקובר. למי מתחשק X360 ELITE + 2 משחקים ב1220 שקל
-
- 5 תגובות
- 735 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני תוהה אם זה אפשרי בכך שאני אקנה את הקונסולות החדשות ואחבר אליהם את המסך המחשב שלי, מקלדת, עכבר ורמקולים. וכך זה יהיה כאילו אני משחק במחשב לכל דבר. זה פשוט לא נוח לשחק מול הטלויזיה וגם עם הבקר (לפחות במשחקים מסוימים). האם הגיוני \ אפשרי ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום חברים! שאלתי היא כזאת: כדי להפיק את המירב מהps3 ממולץ להשתמש בטלוויזיה שתומכת ב full hd? תודה
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=28220 קודם כל לפני שיתנפלו עלי אני רוצה להגיד שאני בדרך כלל לא אוהב משחקים של יוביסופט וחושב שהם הפכו לדומים מידי לEA בכל מקרה דברים כאלו יכולים לרמוז לבאות אני אישית חושב שהרבה מהדברים בPSP מאוד טובים אבל היו יותר מידי טעויות בדרך הכוח חישוב העיצוב המסך האפשרויות זה דברים מאוד טובים הבעיות לדעתי זה יותר מידי פורטים מהPS2 שימוש בUMD נוב אנלוגי גם רק אחד וגם לא נוח (לפחות לדעתי) מחיר של חומרה ותוכנה בהתחלה וזמן בטרייה בכל מקרה נקווה שהתחום רק ישתפר בדור הבא למרות שאני אוהב את נינטנדו הייתי רוצה לראות תחרות שאנחנו הצרכנים נקבל בסוף מוצרים טובים וזולים יותר
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-