עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by marlboro,

http://news.teamxbox.com/xbox/14951/Bionic-Commando-Gameplay-Mechanics-Media/ אם הוא לא יוצא ל PS3 אז הם הפסידו משהו רציני

• 1 תגובה
    • 727 צפיות
  2. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. אז יש לנו פרק שמח בשבילכם, משחקים חדשים, חדשות, וגם שאלות מאזינים. כמובן, גם המשחק המצופה ביותר של השנה (לא, לא חנה מונטנה) ייסקר בפרק ובכלל היה תענוג. חשבנו שיהיו פחות נושאים ותכנית של 40 דק’ גג אבל בסופו של דבר הפתענו בעיקר את עצמנו. אני מניח שאתם ציפים לפרק ארווווך :-) מאחלים לכם האזנה נעימה מכולנו, תהנו: פרק מס’ 43 – “מילואים בפירנצה“ http://pod.icast.co.il/a08a0067-5e93-4056-8522-14072f38893d.icast.mp3 סקירת משחקים: * God of War II (לינק) * God of War III (לינק) * Assassins Creed 2 (לינק) * חדשות הגיימינג: כל מה שחם * נינטנדו מכריה על DS תלת מימדי (לינק) * ישפאר נגד מחירים נור…

• 1 תגובה
    • 751 צפיות
  3. Started by oren99,

יצא משהו בחצי שנה - שנה האחרונות? עדיין עושים בכלל?

4. Started by asafgolan,

1. האם כל הדגמים שנמכרים עכשיו הם ללא סכנת RROD? איזה דגמים ספציפיים עלי לדרוש לשם כך? 2. ראיתי שהקונסולות לרוב מגיעות עם כבל קומפוננט. לפי מה שידוע לי כבל זה מסוגל להעביר 720P, שזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלוויזיה שלי. יש טעם להוסיף כסף על חיבור HDMI? 3. האם ההבדל היחדי בין גירסת הארקייד לגירסת הפרימיום הוא התוספת של הדיסק הקשיח? האם אפשר להתקין דיסק קשיח משלי בארקייד? SATA או ATA? 4. יש חנויות מומלצות באיזור המרכז?

• 1 תגובה
    • 726 צפיות
  5. Started by yakir dayan,

יש לי טלויזיה של Philips Full HD ושאני נכנס לסוני הוא מציג 570p משהו כזה.. נכנסתי להגדרות לשנות ל-1080p והוא מראה לי את הרזולוציה הזאת בחלון ששואל אותי אם להשאיר את השינויים אני עושה OK וזה מחזיר אותי בחזרה לרזוליציה של 570p יש למישהו פיתרון לזה? ניסתי לשנות את החיבור של ה-HD בטלויזיה ועדיין יש את הבעיה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  6. Started by matanch,

איך אני יכול לחבר אוזניות ומיקרופון ל PS3? -אפשרי לדבר במיקרופון תוך כדיי משחק ב gta iv?? תודה מראש ! ! מתן

7. Started by noam talor,

הי לכולם יש לי פרופיל משתמש פעיל במיקרוסופט ובXBOX והכל עבד תקין.. כעת שמנסה להיכנס לקונסולה באמצעות הוספת פרופיל הוא לא מאפשר לי להתחבר כלל פשוט זורק אותי לעומת זאת כאשר אני נכנס לפרופיל שלי דרך המחשב הוא מופיע והכל תקין למישהו יש רעיון איך אני מתגבר על כך? תודה

8. Started by Ramsses_II,

יש לי בעיה מוזרה. אשמח אם יהיו פה אנשים שייבדקו אצלם אם זה קורה. קניתי לפני שבוע וחצי את ה-PS3 שלי, ועד עכשיו אני מרוצה שחבל על הזמן. בהתחלה חשבתי שהבעיה היא זו: הגדרתי שהשלטים ייכבו לאחר 10 דקות שהם לא פעילים. אם אני עוזב באמצע משחק ליותר מעשר דקות, פתאום המשחק קופץ לי (ממש הפריימים קופצים כזה). אני חייב לצאת מהמשחק ולהפעיל שוב. ביטלתי את האופציה של כיבוי השלטים, אך אתמול עזבתי את הפרו בתפריט הראשי לאיזה רבע שעה, והתחלתי משחק והפריימים קפצו. מישהו מכיר/קרה לו? לפני שאני מוסר את הקונסולה שלי ולא רואה אותה מליון שנה עד שהיא תחזור מאחריות, אני רוצה לדעת אם למישהו זה קורה. 80 ג'יגה PAL. קורה לי בשני המשחקים שיש ברשותי (שניהם PAL) - פרו 2009 וגיטאר הירו 3. תודה.

• 1 תגובה
    • 784 צפיות
  9. ב-24 במאי, במהלך גמר המזרח ב-NBA יוצג הטריילר הראשון שיציג גיימפליי של Call of Duty: Modern Warfare 2. היום יצא טריילר "פרומו" לטריילר העתידי (קצת טיפשי, כי הוא כבר חושף גיימפלי), אז למי שמעניין אותו: הטריילר: http://www.nextgn.com/2009/05/11/call-of-duty-modern-warfare-2-gameplay-reveal-promo-video/ 12 "תפיסות מסך" מהטריילר באיכות גבוהה (אחלה כרקע ל Desktop): http://www.nextgn.com/2009/05/11/12-high-def-screengrabs-from-modern-warfare-2-gameplay-promo/

• 1 תגובה
    • 817 צפיות
  10. שלום , אשמח לעזרתכם מה ההבדלים בין רכישת משחק קוד דגיטלי לבין רכישת משחק בחשבון משתמש Xbox Live אשמח לדעת במדוייק את ההבדלים ביניהם , שאלה נוספת האם לאחר RESET לקונסולה XBOX ONE המשחקים אשר נרכשו באמצעות חשבון משתמש יימחקו לאלתר או שהם נשמרים שאלה נוספת האם אפשר לעשות גיבוי לתוכן המאוחסן בדיסק הקשיח שבקונסולה , לדיסק קשיח חיצוני בעל חיבור USB3 לשמר בו

11. Started by דרור גרש,

היי, אז ככה יש לי XBOX ורציתי לדעת מה משפיע על איכות התמונה ברגע שאני מקליט את עצמי משחק או משדר לטוויץ. כי ניסיתי לשחק עם ההגדרות באקס בוקס או בהגדרות דרך טוויץ פעם אחת על 720P ופעם אחת על 1080P ואחרי שאני צופה בהקלטה אני לא רואה שום הבדל כאילו האיכות ממש גרועה רואים פשוט פיקסלים מרובעים. האם זה ה-XBOX ONE S שפשוט אין לו כרטיס גרפי כמו שצריך, או שזה המסך טלויזיה שלי שפשוט אליו אני מחבר את ה-XBOX. עכשיו חשוב לי מאוד לדעת כדי שאוכל לעשות החלטה האם מחר לכשייצא לקנות את ה-XBOX החדש שייצא או בכלל לעבור ל-PC

12. Started by ziv124,

מישהו יודע איך עושים תרגילים אישיים באן.בי.איי באקסבוקס?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ztakram,

שלום קיבלתי קונסולת Wii מארה"ב שעובדת עם מתח 110. אשמח לקבל המלצה לקנית שנאי אמין אשר יתאים לה. אולי בכלל ניתן להפוך את הקונסולה עצמה שתעבוד ב-220? (החלפת פיוז וכו').

14. Started by meietro,

VGS אמינים ?

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  15. Started by shybs,

אהלן, רגע לפני רכישת xbox כמה שאלות: 1. ראיתי באחת החניות כי הם מוכרים xbox 360 slim והם מציינים שהוא לא ניתן לפריצה(כונן של היטאצ'י). מה זה אומר במידה ואני לא מתכוון לפרוץ אותו /לשחק בצרובים? - האם זה מכשיר מיושן? מכשיר אחר שהם מגדרים כניתן לפריצה עולה 400 ש"ח יותר. איפה הקאצ'? 2. בהנחה ואני לא רוצה לראות סרטים/תמונות/מוזיקה דרך המכשיר - למה צריך HD גדול? האם העתקת המשחק ל- HD גורמת למכשיר לעבודה יותר מהר/שקט? האם ניתן להחליף/להוסיף כונן במעבדה/עצמאית? לא ראיתי בשום מקום שמוכרים כוננים כאלה. תודה, שי

16. Started by RoD,

http://kotaku.com/361238/capcom-porting-another-gamecube-resident-evil-to-bc-wii http://wii.ign.com/articles/855/855281p1.html?RSSwhen2008-02-27_070700&RSSid=855281 ובעברית: קאפקום מוציאים את רזידנט אוויל 0 מהגיימקיוב לווי, לאור ההצלחה של החידוש/פורט ל-RE4 (למרות התמיכה לגיימקיוב בווי). מאד מאכזב, חוץ מUC (רייל שוטר), לא קיבלנו שום משחק RE מקורי חדש, ואם זה יצליח מצפה לנו המתנה עד שנקבל משהו כזה.

17. מה יותר עדיף לקונסולה, לשחק במסך מחשב או בטלוויזיה? הבנתי שיש את כל עניין ה- INPUT LAG שאומרים שבטלוויזיות הוא יותר נוכח, אני משתמש בטלוויזית 42 אינץ' LG42LE5300 ואני לפעמים מרגיש שכן יש זמן תגובה בעייתי (דיליי מהרגע שאני לוחץ על מקש ועד שהמסך מגיב) לעומת זאת, הרבה יותר כיף לשחק במסך טלוויזיה של 42 אינץ' לעומת 27 מה עדיף בגדול?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  18. אחותי כרגע בניו יורק. יש לה אופציה לקנות מבסט ביי סוני 3 סלים, 160GB: http://www.bestbuy.com/site/Sony+-+PlayStation+3+%28160GB%29/3061302.p?id=1218379530906&skuId=3061302 229$ אני לא חושב שאצליח למצוא כזה מחיר זול לקונסולה חדשה בארץ השאלה אם העובדה שהוא מניו יורק תפריע לו לעבוד בארץ כי אני יודע שיש את העניין של הPAL וכו' .. והאם יהיה אפשר לפרוץ אותו והכל. אגב, היא תצטרך לשלם במכס? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by kobi1473,

אני טס לתיאלנד ביום שבת הקרוב וברצוני לישאול אותכם אם מישהו יודע איזה חנות מקורית כדי ליקנות קונסולות ומשחקים מקוריים של נינטנדו. שמעתי על החנות הזאת "NiNtendo Group" האם כדאי ליקנות שם את הקונסולות שרשמתי או שלא,כי לפי מיטב הבנתי שקונים דברים כאלה בתיאלנד חייבים להיזהר מזיופים ולכן אני כאן כדי לישאול אותכם אני ישמח לקבל אינפורמציה ומאנשים שכבר קנו שם או יודעים דבר או שניים על החנות הספציפית הזאת תודה ויום טוב שיהיה לכולכם !! ( :

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ivry12,

שמעתי כל מיני דברים כאלו ורציתי לדעת עם יש אפשרות לחבר שלט של XBOX לPS מפני שהשלט של הפלייסטישן בכלל לא נוח לי ואני לא מסתדר איתו והXBOX ONE החדש פחות טוב מPS4 ולכן אני מעדיף לקנות PS4 אבל אני פשוט לא יכול להסתדר עם השלט אז אני רוצה לדעת אם יש דרך לחבר בלי הרבה סיבוכים כל מיני מכשירים מוזרים וגם אם יש אפשרות אז שלא יהיו מוכחרחים להישאר מחוברים לPS4 בכבל כלשהו שאמור לגרום לחיבור בין השלט לPS4

• 1 תגובה
    • 5k צפיות
  21. מה אתם אומרים על ההצעה הזאת ? http://www.vgs.co.il/default.asp?catid={7D5A136E-645D-45CB-A7B7-EDE0C89AC0AC}&details_type=1&itemid={F6E3A2B6-7BC9-47D1-B71E-E37BA152E090} ויש לי כמה שאלות 1. אם יש לי את ה IXTREME 1.5 אני יכול לשחק בלייב בלי לקבל באן? 2.חוץ משאין לי הארדיסק יש עוד הבדל בין הגירסאת ארקייד לאחרות? 3. כרטיס זיכרון של 256MB יספיק לשמירות של הרבה משחקים? 4.אני זוכר שהיה לי את האקסבוקס הקודם היה אפשר לשחק במשהו דומה ללייב קוראים לזה XBCONNECT זה עדיין קיים בשביל ה360?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  22. להלן הפוסט האחרון בנושא, מצ"ב קובץ PDF השוואתי המכיל את המידע שנאסף, עבור הגולשים שהתעניינו בכך. תודה רבה לכל המסייעים באיסוף המידע. [attachment deleted by admin]

23. Started by xxxlr1,

היי חברים מקווה שאוכל לדון על כך פה ושתוכלו לעזור לי קיצר, לאחרונה חזרתי לשחק בPS2 שלי בן ה10 שנים +- שיחקתי בו שבועיים עד היום.. רציתי סתם לנקות אותו וקראתי כמה דברים באינטרנט.. לכן החלטתי לפתוח אותו לגורמים ולנקות עם ספריי לחץ.. קיצר אני מחבר את הכל בחזרה ומחבר לחשמל.. והפעם הוא לא נדלק.. שום דבר לא נדלק לא האור של הריסט ולא כלום.. יש לכם מושג מה לעשות? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  24. Started by stingeR-,

שלום לכולם, אני מעוניין למכור את הPS3 שלי ומזמן קניתי משחק דרך PSN עם הכרטיס אשראי שלי לתוך הACC... עכשיו הקונה רוצה לבוא לקחת את המכשיר מחר והמשחק שקניתי כלול בעיסקה לכן אני מעוניין למחוק את פרטי כרטיס האשראי שלי מPSN אך בכלזאת להשאיר את המשחק על הHD של המכשיר.. איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  25. זה אזניות אלחוטיות + חיבור USB קטן שהוא אלחוטי...כמו דונגל שמחברים לUSB..והוא מהבהב וכו'... בכל מקרה אני מחבר את הדונגל לPS3 מקדימה, והוא לא מזה אותו הוא רש unknown Usb device... אז ניסיתי לחבר את הדונגל למחשב....ולעשות את הפעולה כשהוא מחובר למחשב ...והופה הסוני מצא את האוזניות ... עשיתי להם CONNECT , הגדרתי אותם כ input וגם output יש להם רמקול מובנה... בתפריט של ההגדרה אני שומע את עצמי , אך כשאני יוצא מהתפריט אני לא שומע לא את הממשק , ולא משחקים ,(יענו כלום) הסוני מחובר למסך המחשב בכבל שיוצא ממנו HDMI ונכנס למסך ב DVI. קניתי FFXIII2 ו1 וכל מיני אבל מבאס לשחק בלי סאונד ... מה בדיוק הבעיה מה אני לא עושה נכון?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.