עבור לתוכן

קונסולות

פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות

1. Started by muam,

שמתי לב שערוץ האינטרנט ב-WII נהיה בחינם אז הוספתי אותו. אני גולש מצוין אבל יש רק בעיה אחת, העיברית שם לא בסדר. יש למישהו פתרון?

2. Xbox 360 ELITE - Limited Edition Red זה הגרסה הכי חדשה מחיר: 2600 כולל 2 שלטים) מחיר טוב או יקר ? - דיסק קשיח 120 GB - אוזניות + מקרופון - 2ג`ויסטיק מקורי MICROSOFT - כבל קומפוננט לעבודה עם טלוויזיות LCD ברזולוצייה גבוהה שאין להם חיבור HDMI - כבל HDMI - כבל רשת למשחקי ONLINE - משחק מקורי Resident Evil 5

3. Started by shainov,

שלום לכולם, אני בעלים של המכשיר הנ"ל,וברצוני לשאול מס' שאלות 1.האם זה נכון שפתרו את בעיית טבעת המוות וכי המכשיר לא מתחמם כלל לעומת הקודמים? 2.לגבי צריבת מדיות (בייחוד VERBATIM וSILVERLINE) מהי מהירות הצריבה המומלצת ביותר למשחקים..במדיות שתומכות 8X ומעלה. פשוט יש לי בעיה שהצורב שלי מזהה אותם כהכי נמוך שזה 4X ואני די מפחד שהLITE ON יפגם ואצטרך להחליפו ולפרוץ אותו מחדש. 2.מהם המדיות המומלצות ביותר (יש שאומרים VERBATIM ) יש שאומרים שזה לא כלכך משנה לLITE ON CDROM אז מה כן משנה?ועל מה כן להקפיד למען אריכות חייו של המכשיר?? תודה לעונים

4. Started by Eli100,

יש פה מישהו שעשה את זה? רואים טוב? יש תקיעות? האיכות טובה? יש לי טלוויזיה LCD 32' HDReady תודה

• 1 תגובה
    • 992 צפיות
  5. יש לי אקס בוקס ארקייד ואני חושב לקנות דיסק קשיח של 120 גיגה (61$ באייבי) מה יקרה שאני יחבר אותו? האם כל השמירות של המשחקים יעברו עליו? או שאני יכול רק להעתיק את המשחקים שיעבדו בלי דיסק... ומשחקים שכבר התחלטי לשחק ישמרו ב 256 מגה שנמצאים בקונסולה עצמה...

6. שלום לכולם, האם יש אפשרות לגלוש ב Opera ולראות עברית ב Wii כמו כן, איך אני רואה סרטי DIVX ב Wii? האם יש דרך לראות כתוביות דרך איזה נגן?

• 1 תגובה
    • 2.5k צפיות
  7. Started by johnwoo,

שלום לכולם, אני מעוניין בקונסולת WII על מנת שאני אוכל לשחק עם עוד אנשים (בעיקר אשתי). בזמנו, התלהבנו מאוד מ-RAYMAN RAVIN RABBIDS, כששיחקנו אותו בגרסת המחשב. ברור לי שזה לא משתווה מבחינה גרפית ל-XBOX או PS, אבל לצרכים שלנו נראה לי שזה יתאים. רציתי לדעת מספר פרטים: 1) איפה אפשר לראות את הקונסולה בפעולה על מנת שנתרשם אם היא מתאימה לנו? 2) יש לנו טלוויזית CRT- זה משפיע על איכות התצוגה של המשחק? 3) מה המחיר של קונסולה כזאת בחנות? כמה כסף צריך להוסיף בשביל אביזרים נוספים כגון שלטים וכו'? מה תוקף האחריות הניתנת בד"כ בחנות? אילו חנויות מומלצות או לחילופין, מאילו חנויות כדאי להתרחק? 4) אם אני רוכש דרך יד שנייה, למה לשים לב? 5) האם באמת יש הרבה משחקים שיתאימו לנו או ש-RAYMAN היה מי…

8. סתם מעניין אותי לדעת הרבה זמן לא שחקתי משחק שהוא חדש יחסית במחשב כי המחשב שלי מאוד ישן בוא נגיד אם ניקח פיפא 2009 וassassin creed במחשב ובPS3 עם טלווייזיה HD

9. אני ראשון 1 [br]פורסם בתאריך: 20.09.2009 בשעה 21:58:39 continue [attachment deleted by admin]

10. Started by Aurora Borealis,

שלום, קניתי פס3 עם 2 שלטים, ואני צריך כמה משחקים ראשוניים שיהיו לי. הדרישות הן בגדול: עדיפות למשחקים ל2 שחקנים (מצב קו-אופ וכו'). משחקים עם סיבה למשחקיות חוזרת (טרופיז וכו'). עדיפות למשחקים שלא דורשים שעות משחק ארוכות ברצף. ז"א אני רוצה כמה משחקים שישארו אצלי, וחוץ מזה, את שאר הכותרים ה"חמים", אני פשוט אשכיר או משהו. כרגע יש לי את gta4 וfifa9 ואני מתכנן על nfl10

• 1 תגובה
    • 846 צפיות
  11. שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע היו לנו כמה דמואים חדשים לשטוף בהם את העיניים, מוזר שכולם היו על טהרת הספורט (אבל מי אנחנו שנבדוק בשיניים של סוס שקיבלנו במתנה) בנוסף יש לנו הפתעה, שי הגב-גבר שמגיח לראשונה בהופעת אורח מיוחדת ומביא לנו סקירה שווה על המשחק המדובר SCRIBELNAUTS ובכלל משמש כשגריר שחקני הDS באשר הם. איתי (השולף הכי זריז במערב) סיים זה מכבר את WET החדש דנדש וממספר לנו עליו ב כ י ף. גם השבוע יש לנו זוכה, הפעם בתחרות גלויות השנה טובה לגיימרים, ברכות לזוכה המאושר (צור איתנו קשר לגבי הפרס שזכית בו ביושר) עבודה יפה, אחינו! בקיצור ולעניין, יש לנו פרק מעניין וארווך מהרגיל ( מעין מהדורה מיוחדת לרגל החגים), א…

12. Started by eli79,

איך אני מחבר תמכשיר למסך מחשב שלי שהוא crt יש לו כבל שיוצא מהמסך רק לחיבור vga מה האפשרויות שעומדות בפני איזה רכיבים אני צריך כדי שאוכל לחבר אותו אשמח אם תעזרו לי בנושא זה

• 1 תגובה
    • 741 צפיות
  13. http://www.gamespot.com/news/6184695.html?action=convert&om_clk=latestnews&tag=latestnews;title;2 חדשות עצובות ואני עוד מחכה לPAL טוב לפחות שיעמוד בציפיות המאוד גבוהות

• 1 תגובה
    • 691 צפיות
  14. 1) פסיכולוג ילדים בבוסטון טוען שהווי מאמן ילדים לאלימות http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25302 2)האם משחקי מחשב עושים אותנו טיפשים יותר ? http://www.maxconsole.net/?mode=news&newsid=25300 הזוי

15. Started by RoD,

http://kotaku.com/361238/capcom-porting-another-gamecube-resident-evil-to-bc-wii http://wii.ign.com/articles/855/855281p1.html?RSSwhen2008-02-27_070700&RSSid=855281 ובעברית: קאפקום מוציאים את רזידנט אוויל 0 מהגיימקיוב לווי, לאור ההצלחה של החידוש/פורט ל-RE4 (למרות התמיכה לגיימקיוב בווי). מאד מאכזב, חוץ מUC (רייל שוטר), לא קיבלנו שום משחק RE מקורי חדש, ואם זה יצליח מצפה לנו המתנה עד שנקבל משהו כזה.

16. Started by gmayron,

לכל אלו שהזמינו משחקים מאתרים בחו"ל, האם המשלוח עבר חלק במכס או שההיתם צריכים לשלם מס? האם מישהו ביקש משולח לציין משהו על החבילה בכדי שלא יעצר במכס?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. Teaser שלו מופיע בחוברת של God of War החדש ל PSP

18. אני יודע שהחוקיות של הדיון על הקצה, אבל עדכון קטן. ב-22 יצא עדכון חדש לווי (לא חובה בינתיים), אשר חוסם משחקים אשר שונו ע"י TC. כמו כן, הוא מבטל ערוצי הוומברו (מה שגורם לפעמים לאי הפעלתו של הווי) ויש שאומרים שגם את הפריילוודר. בקיצור, נדפקנו. אני יודע שזה היה עניין של זמן, אבל זה עדיין נורא עצבן אותי. צפו לעדכון בכל משחק חדש שיצא של נינטנדו, דגש על מאריו קארט. עריכה:

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  19. Started by huber,

רכשתי את המשחק SIMPSONS ל PS3 אך לא ממש התחברתי אליו. המשחק חדש לחלוטין, נכנס לכונן של הקונסולה פעם אחת בלבד ;D מישהו מעוניין להחליף תמורת משחק אחר (רצוי מאוד לא מירוצים או ספורט)?

20. חברים יקרים, 2 הרשתות האלה לא יוצאות בריש גלי על המבצע הזה וחבל (אני מניח שזה גורם להם הפסדים). כל המשחקים של EA, ל PC, PSP, PS2, PS3, XBOX360 וה WII נמכרים ב 1+1! כלומר, קניתם BURNOUT PARADISE ב 399, לקחתם את ARMY OF TWO (לדוגמא) בחינם!!! או נגיד את שניהם ב 200 כל אחד, שזה מחיר מקביל למה שאפשר להביא מתאילנד! לקפוץ, לקפוץ, לקפוץ! אפשר לערבב, לקחת גם ל PS2 וגם ל 3.

21. *כותרת* בנוסף,יש לי יציאת S-video בכרטיס מסך שלי : 8800GTS (החדש) האם זה אפשרי לקנות לו מתאם של S-video ל RCA (צהוב) ופשוט לחבר את היציאת וידאו של הPS אליו? אם כן איך מגדירים זאת? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  22. שלום לכולם מישהו יכול להמליץ לי על אתרים להזמנת משחקים ל- PS3 רצוי אתר אמין וזול. תודה

• 1 תגובה
    • 990 צפיות
  23. Started by huber,

טוב, הגיע ה PS3 לפני כשבועיים, אהבתי את חוויית משחק היחיד אבל אני בעד להתחיל להתנסות במשחק זוגי. ב PS2 מאוד אהבתי את ה TAKKEN ולכן באופן די טיבעי חיפשתי את TAKKEN ל PS3 כשלווזעתי גיליתי שאיאלץ לחכות זמן רב מאוד. מה שמוביל לשאלה הבאה - איזה משחקים זוגיים יש ל PS3? אני מדבר על משחקי MUST כגון ה TAKKEN.

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  24. יש לי PS2 דק וחדש הוא אמור לקרוא דיסקים של 8.5 ג'יגה?

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  25. Started by matizami,

אח שלי רוצה לקנות קונסולה. הבעיה היא שהטלויזיה שלו היא לא שיא הטכנולוגיה, מה שאומר שיש לה יציאות RCA,SCART, אולי עוד, אבל בטח לא HDMI. האם אפשר בכלל לחבר את הקונסולות האלו לכזו טלויזיה? אני יודע שהטלויזיה לא תפיק כלום מהקונסולות אבל לא זה העניין.

• 1 תגובה
    • 953 צפיות

דיונים חדשים בפורומים