קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אהלן. הוצאתי את הקונסולה אתמול מהארון, ניקיתי אבק, ויש לי מספר שאלות: 1. למה בחנות הישראלית אין בכלל DLC לGears of War 3? אם אני קונה משחק בארץ (פיזי או חנות בXBOX LIVE) האם תהיה לי אפשרות לקנות DLC מחנות אמריקאית? (ניסיתי לקנות את המשחק דרך חנות אמריקאית ב20 דולר ולא משנה מה, איזו מדינה בחרתי בכתובת, אם השתמשתי בפרוקסי, לא הצלחתי לקנות) 2. המשחק השלישי שווה בכלל את הכסף? עולה 130 שקל. אני רוצה בעיקר לרשת. עדיין אפשר למצוא עם מי לשחק? יש קהילה? והאם יש את ההגבלה האיזורית כמו שהיה עם המשחק השני לשחקנים ישראלים? בקיצור - רק בשביל הרשת - שווה? 3. ראיתי שHalo4 עולה בארץ 90 שקל. משחק שיצא לפני כשנה. מה הסיבה למחיר כזה? המשחק לא הצליח? לא טוב? חשבתי לקנות למולטי. ממליצים או להת…
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מאיפה אני יכול להוריד Yellow Dog Linux 5.0 ps3 תודה מראש..!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות 360 חדש הבעיה היא שאני לא יודע ב-100 אחוז. אני יודע רק שיש בעיה עם מערכת האוורור, אבל ראיתי בפורום שאפשר לתקן את הבעיה בכך שמחזקים את תפסן הקירור אבל אני לא יודע אם זאת הבעיה היחידה. אבל אם כבר פתרו את הבעיה בארה"ב אני אשמח לדעת כי אני נוסע לשם עוד 3 שבועות.
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
יש לי 14 ג'יגה פנויים, לא קרה לי עד עכשיו מחקתי בכל מקרה מלא שטויות, אבל לא עוזר עדיין
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 27 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה קורה כלבות? אתם מריחים את זה? עוד שבוע נשרף ואנחנו כרגיל עם פרק חדש. מה לעשות, אנחנו משועבדים לתכנית הזאת, זה כבר ממזמן חזק מאיתנו. אז מה יש לנו בשבילכם היום? טוב ששאלתם: יש לנו סקירה שווה ומעניינת של יוגי על ENSLAVED בכיכוב “קופיפו” והכלבה שמחזיקה אותו קצר. המלצה על אפליקציה ישראלית שווה וממכרת בשם “מוניז” שנכון לעכשיו היא גם חינמית (תודה לבן על ההמלצה). סקירה של הבטה של אנצ’ארטד 3 דרך עיני מאזין (שפי התותח) מבחר חדשות חמות (כל מיני DLC, חדשות דיאבלו 3, XBOX LIVEוהאייפאד הכי יקר בעולם). פינה חדשה הקשורה לגיליונות WIZ ישנים שנמצאו אצל יוגי בשירותים. פליקצ’ארט …
-
- 0 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה של שגיאה בעת ניסיון לצרוב בעזרת cloneCd כל משחק שברשותי. בעבר הצלחתי לצרוב באמצעות אותה תוכנה על גרסת ניסיון ולאחר שנגמר לי הניסיון התקנתי את הגרסה המלאה עם הרישיון, אך השתמשתי בדיסקים אחרים. לאחר שלושה ניסיונות כושלים של צריבות (מתסכל מאוד עקב עלות כל דיסק DL) התייאשתי ואין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. בדיסקים? בצורב? בתוכנה? כל עזרה או כיוון יתקבלו בשמחה. תודה מראש, ניר
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי, קיבלתי את המשחק PAIN עם הבאנדל של Metal Gear Solid PS3. כידוע יש עד 5 הורדות ובנוסף לכך ניתן לעשות SHARE (שיתוף) אני אשמח לעשות שיתוף למשחק PAIN בתמורה למשחק אחר אני מעוניין בעיקר במשחקים הבאים (לפי עדיפות): Warhawk WipeOut HD Tekken 5 Dark Resurrection אך אם יש לכם דברים מעניניים אחרים להציע אשמח לשמוע. למי שלא יודע- הינה מדריך לביצוע SHARE (שיתוף): http://www.pocket.co.il/community/showthread.php?t=214681&highlight=SHARE מי שרוצה ניתן לשלוח הודעה פרטית תודה רבה, yosside
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
היה לי XBOX360 עם צ'יפ ונתנו לי באן והוא קיבל לאחר מכן RROD. החלטתי ללמוד מטעויות ולקנות קונסולה חדשה ובלי צ'יפ ואני רוצה לקנות משחקים מקוריים.(אחותי קנתה לי קונסולה חדשה מקנדה) עכשיו כמה שאלות: הבאן של הקונסולה זה על המשתמש או על הקונסולה עצמה? אני יכול להעביר שמירות ואת המשתמש (אם אין לו באן) לקונסולה החדשה? האינטרנט שהיה לי שקניתי לשנה, אני עוד יכול להשתמש בו או שיש עליו באן? מאיפה הכי כדאי לקנות משחקים משומשים עם משלוח לארץ?
-
- 5 תגובות
- 726 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחר מספר שבועות בהם לא פרסמתי ביקורות, אני מביא לכם את הביקורת המלאה למשחק הלחימה החדש UFC UNDISPUTED, את הביקורת כפי שתשימו לב פרסמתי באתר החדש שלי שאמור לרכז את הכתבות שלי, האתר מכיל את כל הכתבות שכתבתי בשנה האחרונה והייתי שמח לשמוע את דעתכם עליו. ברור לי שמבחינת עיצוב יש לאן להשתפר אבל גוף הכתבות עצמו יושב טוב עם הסרטים והגלרייה. בכל מקרה אשמח לשמוע את דעתכם על האתר ועל הביקורת, הנה הלינק: ogelive.net תודה מראש, אורן נתן.
-
- 1 תגובה
- 725 צפיות
-
-
שלום אני מתכננן לרכוש xbox 360 בעוד כפחות מחודש האם צפויה להיות ירידת מחירים בארץ בזמן הקרוב או שהמחיר ישאאר אותו הדבר אני מתכוון לגרסאת הארקייד הפשוטה
-
- 2 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אהלן, התחדשתי לי בקונסולת xbox360 premium קניתי בארץ בחנות VGS ביחד עם 2 משחקים לדעתי דיל שווה ביותר ואני מקווה שהחנות גם טובה.. אבל זה לא העניין, מחר הקונסולה מגיעה אליי והבנתי שיהיו לי בעיות בחיבור למסך בחדר שלי.. יש לי מסך מסוג samsung syncmaster 931bf שיש בו חיבור VGA וגם DVI וכמובן שלא מגיע שום כבל כזה בחבילה של הXBOX, לכן חשבתי ללכת לKSP ולקנות כבל hdmi-to-dvi ב40 שקל והנחתי שהכל יהיה בסדר. אבל מה אני מגלה - אין לי איך לחבר את הרמקולים שלי (ATP 3) ובכלל אם משתמשים בכבל כזה שמעביר מHDMI ל DVI או VGA איך אפשר לחבר גם סאונד? אז הבנתי שיש כבלים שיש להם גם יציאת סאונד בנוגע לוידאו, כבל כזה כבר לא מצאתי בKSP או בשום חנות אחרת אלא רק בחנות VGS או שאר חנויות הקונסולות שיש ב…
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
-
כשחיברתי פעם ראשונה את הפלייסטיישן לאינטרנט, הורדתי דמו וירד עד הסוף ופעל לי מצויין עכשיו כשאני מנסה להוריד דמו הוא תמיד נתקע לקראת הסוף ואומר שהתקשורת עם השרת התנתקה. יש לציין כי משחקי האונליין והגלישה באינטרנט בפלייסטיישן פועלים באפן מושלם, ללא בעיות כלשהם. גם כשאני מנסה לעדכן את גראן טוריסמו 5 הוא נתקע לי באמצע וזאת למרות שלפני זה עדכני את אסאסינס סקריד וסיים לי עד הסוף מה אפשר לעשות? אולי זאת הקליטה של הwifi או שמהירות האינטרנט נמוכה מדי או שאולי יש בעיה עם השרתים של סוני? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 725 צפיות
-
-
http://www.gizmag.com/microsoft-reverses-xbox-one-drm-always-online/27987/
-
- 1 תגובה
- 724 צפיות
-
-
http://news.vgchartz.com/news.php?id=6422 בקיצור זלדה WII מתוכנן לצאת השנה והיורש של הDS כניראה יהיה משמעותית יותר חזק מהWII
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
זה כולל הצ'יפ היקר GLOBE 360 שמאפשר לשחק גם בXBOX LIVE בלי לקבל חסימה ובכלל זה צ'יפ שלא יהיה צריך לשים PATCH למשחק כדיי שהוא יעלה בגלל שהוא צרוב... ניראה לי זה אחלה מחיר,לא מצאתי יותר זול מזה... הכי זול שמצאתי אחריי החנות הזאת זה אותו דבר רק ב 3700 שקל. מה אתם אומרים? זה מכיל הכל וזה כדיי? תודה מראש. http://www.gamestation.co.il/product.asp?productid=102
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
קניתי XBOX360 ELITE מארצות הברית. נשרף לי הספק המקורי של הX360, ושקניתי ממונו אוןלין AC ADAPTER, ספק חילופי, הוא היה על הפנים ועשה לי את טבעת המוות אחרי 10 דקות ביגלל התחממות הספק. מישהו יודע מה עלי לעשות ואיפה אני יכול לקנות ספק שהוא כמו צריך? (אם מוכרים אותו פה ביכלל וכמה הוא עולה).
-
- 2 תגובות
- 723 צפיות
-
-
It seems that people around the country are discovering their Wii's. Sarcastic Gamer News recently interviewed one group of gamers in Paducah, Kentucky. It seems that these group of guys have really gotten off playing with their Wii's. Jaysen M. from the group said, "Ya, ever since I discovered my Wii, I can't stop playing with it. I play with it when I'm alone, but recently, I have really enjoyed letting other people touch and play with my Wii! Now, instead of going out on the weekends, I just invite my buddies over and we take turns with my Wii!" Brien from the group said, "I couldn't believe his Wii! I had to touch it! Ever since Jaysen started playing with his Wii, …
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
לינק מצורף למי שמעוניין http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=270239176467&mfe=sidebar
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
היי, אני נכנס לחנות האמריקאית, לוחץ על התמונה של הסרטים ןלא קורה כלום, מישהו יודע למה זה לא עובד?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם, בשעה טובה התחדשתי ב PS3. בסופ"ש האחרון חיברתי אותה ל 47 של LG בבית של ההורים בהגדרה הראשונית והיא עבדה מצוין ב 1080P. היום לקחתי אותה בחזרה לדירה שלי בירושלים ל AOC עם אותו כבל HDMI ו...לא רואים כלום. מה יכולה להיות הבעייה? ה AOC היא רק HD READY...
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק חדש בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. גם השבוע יש לנו אורח מיוחד – גיל, חמד של בחור שמסקר בזמנו החופשי משחקים לטובת ורווחת קהילת הגיימרים באשר הם. כמן כן, יש לנו הרבה מה לחדש בפרק, יצאו משחקים חדשים, דמואים דנדשים, חדשות מסעירות וסקופ בלעדי! היה המון על מה לדבר עד שמבלי לשים לב גלשנו בפעם הראשונה לפרק הארוך בתולדותינו, פאקינג שעה וחצי!! אז כן, עמדנו בהבטחה שלנו משבוע שעבר והבאנו לכם פרק ארוך וחגיגי אבל שלא תתרגלו לנו אה טוב נו, על מי אנחנו מנסים לעבוד כאן, נהנינו בטירוף ויש מצב שננצל שוב את ההפוגה הזמנית של יוגי מהלימודים וניתן בראש כל עוד אנחנו יכולים בינתיים אנחנו גאים להציג לפניכם את הפרק החדש: פרק מס’ 18 – “מתים מבפנים…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מחפש אנשים לעשות איתם קווסטים
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
קניתי לפני כשבוע בערך PSP, והחלטתי שכדאי מאוד שאני אגן עליו עם כיסוי כלשהו. אני רואה שיש 2 סוגים - סוג אחד קשיח שעוטף אותו מפלסטיק, וכיסוי אחד מסיליקון. מה עדיף מביניהם נגד נפילות? (דגש על נפילות..). ומה לגבי מגן מסך?.. כדאי? איזה סוגים יש?.. תודה
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-