קונסולות
פורום בנושא קונוסלות ומשחקי קונסולות
4,644 דיונים בפורום זה
-
אם אני מכייל עם המחשב הוא מזהה אותו בתור 1. אם אני מכייל עם האקסבוקס ,גם כ1 ואז הוא מתנתק מהמחשב,מה אפשר לעשות? בעקרון אני רוצה לעשות שהוא ישמש כגוייסטיק שני ל360 ולמחשב... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כחודשיים הגדרתי DNZ ו-static ip ב-PS3 שהייתה 10.0.0.2 , אבל עכשיו מתחילות להיות לי בעיות עם הרשת בPS3(הוא מנתק אותו באמצע ואז לא נותן לי להתחבר) ואני כמעט בטוח שזה קשור לstatic ip. (אגב כשזה לא מתחבר לי הוא רושם לי הודעה במחשב איפה שה"התחל" שיש התנגשות בין כתובת IP). תמונה: לאחר שהיתחלו הבעיות שיניתי את הDMZ והכתובת האיפי הטסטיק ל10.0.0.1 - הבעיות נעלמו באותו יום אבל חזרו שוב היום. אז בקיצור רציתי לדעת מהי הכתובת הטובה ביותר להגדיר ב-static ip ובDMZ ? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 790 צפיות
-
-
יש לי 360 פרוץ עם אני יוריד עידכונים מיקרוסופט תיתפוס אותי??? :s05:
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
יש את פלי אסיה ויש עוד חנות מקנדה (שכמהה שאני זוכר יותר זולה?????) - מי זוכר את שם החנות בקנדה? האם יש חנויות אחרות מומלצות????? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. היום הייתי אצל בן דוד שלי ,והיה לו XBOX 360 וראו ממש יפה . (פעם ראשונה שראיתי את ה XBOX בפעולה ). עכשיו התעניינתי גם לקנות אחד , אבל מה לדעתכם עדיף ? XBOX / PS3 ? ה XBOX עולה גם פחות ב 1000 + - מה PS3. ועוד שאלה , ראיתי בכל מיני מקומות שרשום XBOX LIVE , אז מה הכוונה ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
רכשתי לא מזמן 360 עם יציאת hdmi, וברצוני לקנות lcd hdready. והשאלה שלי היא כזאת: איזה נתונים צריכים להיות לה? ומה הגדול המומלץ(ה360 נמצאת בחדרי שהוא לא גדול במיוחד, ואני יושב בערך במרחק של 1-1.5)? כמו כן על איזה טלויזיות אתם ממליצים? תודה רבה לעונים
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה לקנות פלייסטשיין 3 בארהב כמובן ששם זה יותר זול אבל רציתי לוודא 2 דברים לפני שאני קונה א - האם משחקים שאני אקנה בארץ יעבדו עליו? ב - האם סרטים ב DVD ו BLUE RAY של הארץ יעבדו עליו? כמו כן צרובים של DVD בתודה מראש דימה
-
- 1 תגובה
- 715 צפיות
-
-
ראיתי שיש כמה דגמים, מאמין שכל חנות עושה איזה מוד למה שהיא מוכרת, אפשר הסבר על צ'יפים, שיטת שידור, והבדלים בין הגירסאות?
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
שלום, בזמן האחרון אין יותר מדי משחקים מעניינים, ואני כבר משחק פעם שניה באלו שיש לי, אני מעוניין להחליף את COD4 (גרסא אמריקאית אם זה מעניין מישהו- עובד על כל המכשירים) עם חבילת מפות נוספת, תמורת Resistance 2 אם אתם רוצים במקום COD4 משחק אחר דברו איתי מי שמעוניין שיצור קשר בפרטי
-
- 1 תגובה
- 753 צפיות
-
-
מידע חדש מתחיל לדלוף ברשת לגבי העידכון הבא ל PS3, הנה מה שידוע עד עכשיו: Friends List: * Voice Messaging is now available as an alternative to text after selecting a user on the friends list. Voice message recordings are capped at 30 seconds. * Home Integration: Saved Playstation Home avatar photos can be selected as photo ID for Gamer Card/Friends List. * Trophy number and Gamer Level are listed under Friend names for quick reference. Gamer Card & Trophies: * Gamer Card layout has been changed to more closely resemble the Playstation Store aesthetic. * Past Trophy information can be viewed in detail by selecting Recent Trophy History option. * Newly aqu…
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אפשר לחבר דיסק און קי עם משחק ולשחק אותו משם ללא דיסק???? סוני2
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
שבוע טוב, אני מעוניין להוסיף מערכת הפעלה נוספת על הPS3 ולפי ההוראות התקנה יש צורך ליצור מחיצה דבר הדורש פירמוט של הHD כאשר אני רוצה להעתיק את הנתונים של המשחק Guitar hero world tour הPS3 לא מאפשר. כל משחק אחר הוא מאפשר לי להעתיק בלי שום בעיה לDisk on key. האם יש דרך להעתיק את השמירות?? במידה ואני אעשה גיבוי כללי של כל המכשיר האם זה כולל גם את השמירות של המשחקים?? תודה מראש, ושיהיה לכולנו שבוע טוב
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
היי אחי שוטט קצת בEBAY ומצא XBOX 360 ELITE עם כול ערכתו ב500ש"ח רק עם בעיה בכונן DVD שלו משומה הוא אינו קורא דיסקים אבל המכשיר עובד בצורה מעולה וניתן להריץ הכול דרך הHD. האם אפשר לתקן עצמאית? כמה עלול לעלות תיקון במעבדה? בתודה מראש ^^
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
סימו לב שמדובר רק על משחקים שלא שוחררו עדין ורק לפי הצבעות גולשים של VGChartz ככה שמשחקים שיצאו כמו קילזון 2 לדוגמה לא ברשימה כי הם כבר בשוק TM LM Title Platform 1 7 MadWorld ▲ Wii 2 2 Final Fantasy XIII - 360/PS3 3 5 The Conduit ▲ Wii 4 4 God of War 3 - PS3 5 3 Uncharted 2: Among Thieves ▼ PS3 6 6 Resident Evil 5 - 360/PS3 7 8 Final Fantasy Versus XIII ▲ PS3 8 10 Gran Turismo 5 ▲ PS3 9 36 Alan Wake ▲ 360 10 15 Tales of "Ten" ▲ Wii 11 24 Wii Sports: Resort ▲ Wii 12 11 Starcraft 2 ▼ PC 13 17 Halo 3: ODST ▲ 360 14 13 Star Ocean 4: The Last Hope ▼ 360 15 12 Diablo 3 ▼ PC 16 25 …
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר לרשת בסוני 3 דרך וואירלס, וואי פי, מה שלא יהיה (יש לי ראוטר), וזה לא מצליח לי. זה אמנם מוצא לי את השם משתמש שלי והכל, אני מתחבר לרשת שלי אבל הבדיקה נכשלת ב Ip Address... מישהו עשה את זה כבר והצליח לו? אפשר לקבל עזרה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום רב, בירצוני ליקנות שלט אל-חוטי ל xbox 360 אבל אני לא מצאתי חנות שמוכרת את מוצר זה במחיר זול יחסית. אני גר בנצרת עילית פניתי אליכם כי רציתי לדעת אם יש מישהוא שמכיר חנות שמוכרת את המוצר בפחות מי 300 ש''ח, בנצרת עילית.(חוץ מי ksp) הייתי שם הזמנתי אך ניגמר להם המלאי. אשמח לקבל תשובה מהר ככול האפשר בתודה מראש:omer_
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי הגה למחשב שהוא גם למחשב וגם לps2 קניתי xbox ושאלתי כזאת: להגה שלי יש חיבור usb האם אני יוכל לשחק איתו ב xbox?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
השלט של האקס בוקס הפסיק פתאום לעבוד, הטענתי את הסוללות אבל עדין הוא לא עובד. השלט לא נפל או משהו כזה . מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום בסוף החודש יהיה לי יומולדת ואני אקנה XBOX בהחלטה הסופית(קרירין לא להיות עצבני ) אני צריך המלצות למשחקים מכל הסוגים,חוץ מספורט אם מישהו יוכל לעשות לי תגובה מסודרת עם רשימת ההמלצות זה יהיה מעולה לא להמליץ על COD 4/5 כי סיימתי אותם על המחשב,בנוסף לא להמליץ על FEAR 2 כי גם אותו סיימתי על המחשב,אלא אם יש בכל אחד מהמשחקים האלו דברים מיוחדים שאין אותם במחשב תודה חג שמח
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה די מעצבנת בPro Evolution Soccer 2009 בפלייסטיישן 3. אני תמיד מגדיר שאני בועט עם עיגול ולא עם ריבוע. הגדרתי בשלט הראשון והכל סבבה. הגדרתי אותו דבר גם לשלט השני והכל טוב. הבעיה היא שנגיד אני מפעיל את המשחק מחדש אז תמיד בשלט שמוגדר השלט השני זה מתאפס וחוזר להיות ריבוע וככה אני צריך להגדיר שוב ,עד לפעם הבאה שאני מדליק את השלט... למישהו יש פתרון לבעיה המעצבנת הזאת? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט עם תשתית של HOT וספקית בזק בינלאומי מודם motorola וחיבור קבוע לאינטרנט (ללא חייגן) חיברתי את המודם ב-USB למחשב חיברתי את הXBOX עם כבל רשת מוצלב למחשב. ב- local area connection של החיבור USB איפשרתי שיתוף אינטרנט. (ז"א, ICS) והלכתי לXBOX לבדוק. עשיתי test connection. הכל עבד. נרשמתי לחודש חינם. שיחקתי קצת. וסגרתי את הXBOX. אחרי כמה שעות חזרתי והדלקתי את הXBOX ופתאום... לא עובד החיבור. test connection נכשל. כיביתי את הXBOX הלכתי לעשות restart למחשב. הדלקתי את הXBOX וזה עבד. הצלחתי להתחבר. היום הדלקתי את הXBOX, ושוב לא עובד. מה קורה פה ? כל פעם אני אצטרך לעשות restart למחשב ? מישהו נתקל בבעיה ? יש משהו שהייתי צריך להגדיר אחרת ?
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
קיבלתי היום מתנה PS2 הוא קטן כזה איך אני יודע אם הוא עם צ'ים? ובכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
יש פה מישהו שהצליח להתקין XP על PS3 וזה עבד טוב? והאם אפשר להתקין גם תוכנות על האקס פי כמו אופיס או BSPLAYER
-
- 1 תגובה
- 569 צפיות
-
-
אשמח להוסיף פה אנשים ל Friend list של ה xbox line שלי... למשחקים או סתם... anyway הכינוי\המשתמש שלי הוא Eriksupestar
-
- 1 תגובה
- 541 צפיות
-
-
בכל חנות שחיפשתי בזאפ ה80 ג'יגה יותר זול מהגרסאות של ה60 וה40 יש למישהו מושג למה זה ככה?
-
- 1 תגובה
- 590 צפיות
-